🌺✨🌙ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ-13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021*🌺✨🌙

στις

Νέα Σελήνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου, 2021, στην 23η μοίρα των Ιχθύων, ώρα 12:21 μμ. στον 10ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την δεύτερη σημαντική ευθυγράμμιση μετα από αυτή που πραγματοποιήθηκε στον Υδροχόο, που θα δώσει σημαντικές εξελίξεις στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, θα επηρεάσει τις κυβερνήσεις και την ελίτ. Θα συμβολίσει πολλά πράγματα ταυτόχρονα μαζί, την εκκίνηση ενός νέου κύκλου, το τέλος μιας κατάστασης, την δραπέτευση, αλλα συμβολίζει και τον Χριστιανισμό. Άρης και Ποσειδώνας θα κυβερνούν τον χάρτη οπου η Φύση θα δείξει την δύναμη της. Ενεργοποιείται το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού και ο Άρης εχει ήδη εισέλθει στο ζώδιο των Δίδυμων σε μια αρκετά επικίνδυνη περιοχή. Προηγείται της Εαρινής Ισημερίας και κυβερνά επίσης τον 2, 3ο οικο όπως και τον 1ο οικο του χάρτη. Υπάρχει ένα μεγάλο πλήθος σταθερών αστέρων που την συνοδεύει.

Άλλη μια νέα σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 23η μοίρα, αλλα στους Ιχθείς, στις 13 Μαρτίου, στον αστερισμό του Πήγασου, Markab/Sadalbari,και θα πρέπει να διατηρήσουμε την σταθερότητα η την προσωπική μας δύναμη κάτω από συνθήκες μεγάλης πίεσης. Θα μπορούσε βέβαια να συμβεί το εξής. Θα υπάρχει η έντονη επιθυμία να αποκοπούμε τελείως από το χάος, την διχόνοια η αυτή την γενική παραφωνία που εχει δημιουργηθεί παγκοσμίως. Το τι έχουμε σπείρει από τον Δεκέμβριο, κατά την αρχή της συνόδου Δια/Κρόνου στον Υδροχόο, θα παραμείνει στην συνείδηση μας για τα επόμενα χρονια.

Η νέα σελήνη στους Ιχθείς που είναι αρκετά ισχυρή θα συνδεθεί με το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού που θα δονείται έντονα στους ουρανούς. Πετάξτε ότι δεν σας εξυπηρετεί, αντικατάστησε το και βρείτε τον αυθεντικό εαυτό σας αλλα και το τι εχει πραγματική αξία για σας. Ομως θα συνδεθεί και με παλιότερες σημαντικές εκλείψεις παίζοντας σημαντικο ρόλο αλλα και αναγεννητικό παγκοσμίως. Κρονος και Ουρανός, συνδέονται με την εφεύρεση, την φυγή αλλα και την καινοτομία, ιδιαίτερα στον τομέα της μηχανικής (για παράδειγμα, υπερπόντιες πτήσεις).Κρόνος και ο Ουρανός είναι δυο αντίθετες δυνάμεις πολιτικά, όπου ο Κρόνος είναι η εξουσία και η παράδοση ενώ ο Ουρανός θεωρείται επαναστατικός και προοδευτικός. Οι σκληρές όψεις Κρόνου/ Ουρανού σημαίνει ότι φοβούμαστε περισσότερο την αλλαγή ή θα αναλάβουν τον έλεγχο οι επαναστάτες. Στο ωροσκόπιο της προηγούμενης Νέας Σελήνης, υπάρχει το τετράγωνο Κρόνου/Ουρανού, οπου μας υπέδειξε ότι κατά κάποιο τρόπο θα προκύψουν απροσδόκητες αλλαγές και καινοτομίες, ακόμα και νέες θεωρίες που θα μας αναστατώσουν και οι οποίες βέβαια είναι σε εξέλιξη, μετακινώντας την κοινωνία σε μια ριζικά διαφορετική κατεύθυνση σε σύγκριση με την προηγούμενη δεκαετία. Όμως, πιστεύω, ότι επειδή το βόδι είναι ένα αργό, ειρηνικό ζώο, πρέπει να αρχίσουμε να βλέπουμε μια αργή αλλά και άνιση οικονομική ανάκαμψη μεσα στο 2021. Ωστόσο, εάν δημιουργηθεί οποιαδήποτε αναταραχή μεταξύ των εθνών (όπως για παράδειγμα, η επανάληψη ενός νομισματικού πολέμου, εμπορικού πολέμου, τεχνολογικού πολέμου ή οικονομικού πολέμου), τότε η ροή της ευημερίας και της ταχύτητας δημιουργίας πλούτου θα επιβραδυνθεί δραστικά και δεν θα είναι διαθέσιμη.

Τέλος, η Νέα Σελήνη Μαρτίου θα σαρώσει σαν κύμα για να μεταμορφώσει στην συνέχεια τα πάντα, υποδεικνύοντας ότι θα υπάρξει ένα ξεκάθαρο σημείο καμπής πρώτα.

Τρίτος δεκανος Ιχθύων [Άρης]. Απειλεί με ληστείες και αδιάκριτες επιθέσεις και λεηλασίες και αρπαγές, τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά. [Δέκα Κούπα] Στάση, ανταρσία, σκληρότητα και η απανθρωπιά των στρατιωτών. Απειλεί με τρομοκρατικά χτυπήματα και βιασμούς.

Ο 3ος δεκανος των Ιχθύων κυβερνάται από τον Άρη (τριπλοτητα στον Σκορπιό) και στα δύο συστήματα. Εδώ μπορεί να συμβεί το αδύνατο, γιατί τα ψάρια εδώ έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική! Ο Ηλιος διασχίζει αυτόν τον δεκανο από τις 11 έως τις 20 Μαρτίου. Αυτή η περιοχή κυριαρχείται πλήρως από το μυθικό άλογο Πήγασο, μετά διασχίζει μια σαύρα, έναν κύκνο και έναν μετρητή αστεριών. Έχουμε την αίσθηση ότι το νερό εδώ σιγοβράζει, και πρόκειται να αυξάνεται όλο και περισσότερο καθώς θα φτάνει στην Εαρινή Ισημερία του Κριού, για να γεννήσει μια νέα ζωή. Αυτή η περιοχή είναι γεμάτη προσδοκίες για το μέλλον και εχει ανυπόμονο χαρακτήρα, επειδή αυτά τα θέματα έχουν σκεπαστεί η αν θέλετε έχουν συγκαλυφθεί εδώ και πολύ καιρό. Ωστόσο, οι Ιχθείς του 3ου δεκανου μπορεί να κάνουν καταστροφικά λάθη επειδή κάνουν πράγματα που ξεπερνούν τους ίδιους.

Είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα λόγω της παρορμητικής φύσης τους, αλλά έχουν την ικανότητα να συνέρχονται το συντομότερο δυνατό. Έχουν τη δυνατότητα να στρέφουν τα πράγματα προς μια θετική πορεία, αλλα είναι και χρήσιμοι στην βιομηχανία της μόδας, την 7η τέχνη και τη διαφήμιση. Όσο κι αν αυτοί έχουν μια μεγάλη αίσθηση της αισθητικής, υπερηφανεύονται ότι είναι κυρίως διανοούμενοι. Ωστόσο, θέλουν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους και να διατηρήσουν την εμφάνιση τους ακόμα και αν δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά. Στην πραγματικότητα, το απασχολημένο μυαλό τους μπορεί να είναι ο λόγος που είναι τόσο επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Πρακτικά ζητήματα, όπως το να περπατούν σε ευθεία γραμμή, μπορεί να είναι ένα πρόβλημα… Ο Ήλιος είναι αρκετά ανατρεπτικός σε αυτόν τον δεκανο, συχνά βλέπουν στην ζωή τους να έρχονται τα πάνω κάτω, καθώς πρόκειται να πηδήξουν στην άνοιξη με ανανεωμένο σθένος. Ακόμη και τα σταθερά αστέρια εδώ περιγράφουν το δράμα αυτού του ιδιαίτερου σημείου στον ουρανό. Σημασία όμως εχει ότι αυτός ο δεκανος εξαιρετικά ανατρεπτικός.

Ακόμα και η ανακάλυψη του Ουρανού – 13 Μαρτίου 1781- εγινε σε αυτόν τον δεκανο αφού ο πλανήτης σηματοδοτεί το κατώφλι στον κόσμο των μη ορατών πλανητών. Από τον Ουρανό και μετά, αντιμετωπίζουμε την εξωγήινη ύλη και τις διαστάσεις που δεν μπορούμε να δούμε. Ο 3ος δεκανος είναι γεμάτος μυστήριο και συνδέεται με το τι κρύβεται πέρα ​​από το φυσικό. Πρόκειται για μια πολύ κοσμική αλλά και δύσκολη τοποθέτηση για όσους πρέπει να ζήσουν ως μια υλική ύπαρξη, γιατί συνήθως έχουν την τάση να ξεφεύγουν από την πραγματικότητα και να ζουν μεσα στην υπερδιάστατη πραγματικότητα του μυαλού τους.

Ο δεκανος αυτός μπορεί να φέρει πραγματική πρόοδο, να γίνουν σημαντικές και πρωτοποριακές ανακαλύψεις. Η εφεύρεση του τηλεφώνου, ήταν μια από αυτές. Υπάρχουν επίσης έντονες αντιθέσεις στη συμπεριφορά αυτών των ατόμων, γιατί βυθίζονται στη δυστυχία μια μέρα αλλά είναι αισιόδοξοι και εκστατικοί την επόμενη. Τα σταθερά αστέρια προειδοποιούν για τα αρνητικά στοιχεία και τον παρορμητικό χαρακτήρα τους. Ωστόσο, πιστεύω ότι αν οι Ιχθείς του τρίτου δεκανου μάθουν να κάνουν υπομονή και προσπαθήσουν να γεφυρώσουν τα πάθη τους, μπορεί να αποφύγουν πολλά στην ζωή τους.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑΡΩ- 10 ΚΟΥΠΑ

«Προτείνει συναισθηματική εκπλήρωση, την εγκατάσταση και έναρξη μιας οικογένειας. Βρήκατε την αγάπη που αναζητούσατε. Μπορεί να έχετε την τέλεια εικόνα ζωγραφισμένη στο κεφάλι σας του ιδανικού συντρόφου και για τη ζωή σάς. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα λάθος με αυτό, καθώς όλοι έχουμε τη δική μας ιδέα για αυτό που ψάχνουμε και ένα όνειρο που θα επιθυμούσαμε πολύ να γίνει πραγματικότητα. “

Η εικόνα αυτή είναι η κατάλληλη, καθώς αυτό είναι τόσο ευφάνταστο γι αυτόν τον δεκανο. «Το 10 κούπα προτείνει μια εξαιρετική δουλειά που έρχεται. Οι δημιουργίες σας θα είναι πραγματικά εμπνευσμένες και ίσως ακόμη και οι καλύτερες σας ακόμα. “Όπως ο Πήγασος που πετάει ψηλά” Όλα ξεκινούν για εσάς τώρα και μπορεί ακόμη και να λάβετε κάποια παγκόσμια αναγνώριση. ” ~.

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς δείχνει ότι ακολουθεί μια νέα, αρκετά αυξημένη δημιουργική περίοδος που θα μπορούσε να εκφραστεί με διάφορους τρόπους, για πολλούς ανθρώπους. Συχνά όμως συνδέεται και με την απομόνωση αλλα και την σκλαβιά αφού οι Ιχθείς κυβερνούν τον 12ο οικο (φυλακές, εργαστήρια, νοσοκομεία, άσυλο, μεταρρυθμίσεις, φιλανθρωπικά ιδρύματα, εγκλήματα, κατάσκοπους και μυστικούς εχθρούς, κρυμμένες κοινωνίες κτλ.). Κυβερνά το υγρό στοιχείο στον πλανήτη, τους ωκεανούς, το νερό, το πετρέλαιο, τα αέρια και τα χημικά, τα ναρκωτικά.

Είναι μια νέα σελήνη οπου μπορεί κανείς να βγάλει βαθύτερα νοήματα, ενδεχομένως μπορεί να συνάδει με την εσωτερική ειρήνη αλλα να δημιουργήσει και χάος, σε πολιτικό επίπεδο. Αλλά αυτό θα μπορούσε να εξαρτάται και από την κατάσταση που δημιουργεί την απομόνωση και εάν ο εσωτερικός διάλογος με τον εαυτό μας είναι θετικός. Τα μέτρα εγκλεισμού, θα ισχύουν μέχρι της 15 Μαρτιου, έτσι λένε, αν και πάνε ακόμη και πιο πέρα από την καθορισμένη ημερομηνία, και δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση, σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μπορεί να εχει ταυτόχρονα πολλές έννοιες, με διαφορετικές επιρροές, όπως την έννοια της υποταγής, καθώς το στοιχείο του Πωσειδωνα είναι αρκετά έντονο στον 10ο οικο. Φαίνεται γενικότερα να είμαστε περισσότερο ανήσυχοι, χαμένοι, μπερδεμένοι, χωρίς να είμαστε σίγουροι για το πού να πάμε. Η περίοδος των Ιχθύων είναι ίσως η πιο δύσκολη από όλες, αλλά ποτέ δεν αποτυγχάνει να είναι βαθιά καθαρτική. Οι Ιχθείς αντιπροσωπεύουν όλα όσα αγνοούμε, αρνούμαστε ή καταστέλλουμε μεσα μας. Ρυθμίζουν τον ύπνο, την έκσταση, την ύπνωση και άλλες αλλοιωμένες καταστάσεις συνείδησης. Η μουσική, όμως, ο χορός και η ψυχεδέλεια είναι τα αγαπημένα των Ιχθύων. Η νέα σελήνη στους Ιχθείς φαίνεται να είναι αρκετά παραπλανητική λόγω της έντονης Ποσειδώνας επιρροής, και πάλι. Θα επηρεάσει τις καιρικές συνθήκες, θα διαταράξει την Γη με μεγάλους σεισμούς και θα φέρει νέες δυσκολίες στην διεθνής πολιτική σκηνή. Θα αυξηθούν δραματικά τα ατυχήματα.

Η Νέα Σελήνη περιέχει μια πολύ στενή σύνοδο Αφροδίτης/ Ποσειδώνα, τονίζοντας την επιθυμία για περισσότερη οικειότητα στην ζωή μας, για πιο στενές και έντονες σχέσεις. Είναι όψεις που μας κάνουν περισσότερο ιδεαλιστές και ονειροπόλους. Βέβαια, για μερικούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι θα συνδεθούν περισσότερο με τον εσωτερικό τους εαυτό. Όμως εχει δυο όψεις, θα σχετίζεται με την ευχή, την προσευχή, την συμπόνοια αλλα και την θυσία, αυξάνεται αναμφίβολα η ευαισθησία μας και οι άλλοι μπορεί εύκολα να μας εκμεταλλευτούν η να μας ξεγελάσουν. Οι αισθήσεις μας μπορεί να είναι υπερβολικές! Φυσικά, ο Ποσειδώνας σε καλή θέση φαίνεται να ανοίγει την πύλη προς αυτό που είναι επιθυμητό. Ωστόσο, σχεδόν πάντα, αφήνει μια μικρή προειδοποίηση να μην βλέπουμε μόνο αυτό που θέλουμε να δούμε, ούτε να είμαστε υπερβολικά προσκολλημένοι σε αυτό που προτιμούμε να αισθανόμαστε. Η τάση για υπερβολική εξιδανίκευση θα είναι έντονη οπου υποσυνείδητα θα αγνοούμε τα αρνητικά χαρακτηριστικά στον άλλο.

Ωστόσο, Αφροδίτη και Πωσειδωνας, συνδέονται με την έντονη καλλιτεχνική δημιουργία, ειδικά τα μουσικά δρώμενα, ή αν έχετε άλλα δημιουργικά ταλέντα τότε χρησιμοποιήστε τα. Εκτιμούμε περισσότερο το σουρεαλιστικό, αλλα εχει και έντονα θεραπευτικό χαρακτήρα. Προσφέρει τη δυνατότητα για δημιουργία νέων σχέσεων ή δημιουργεί πλατωνικούς έρωτες, αυξάνει το πνευματικό στοιχείο ανάμεσα στους ανθρώπους και συνδέεται με έντονες ερωτικές φαντασιώσεις. Ωστόσο, αυτή η διέλευση έρχεται επίσης με τον κίνδυνο απογοήτευσης εάν δεν αποδέχεστε τις σκληρές πραγματικότητες μιας ήδη αρνητικής σχέσης.

Χαλαρώστε και ονειρευτείτε, οραματιστείτε! Εάν έχετε την ευκαιρία για λίγο ελεύθερο χρόνο, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα ή δύο για να απολαύσετε ένα δημιουργικό χόμπι ή να χαλαρώσετε με μια ταινία ή την αγαπημένη σας μουσική. Κάποιοι ίσως βρείτε ικανοποίηση στην φιλανθρωπική εργασία ή τη φροντίδα των άλλων.

Οι συναισθηματικές αντιδράσεις θα είναι μέρος του ευαίσθητου νευρικού συστήματος μας – ορισμένοι ίσως να αισθάνονται πολύ περισσότερα από τους άλλους, για διάφορους λόγους. Η ροή ενέργειας μεταξύ του εαυτού μας και των άλλων θα είναι άφθονη. Όταν η ροή αυτή είναι ασύμμετρη, μπορεί να έχει μια σειρά από επιπτώσεις, για παράδειγμα, μπορεί να αισθανόμαστε περισσότερο κουρασμένοι, αποσυνδεδεμένοι με τον εξωτερικό κόσμο, ακόμη μπορεί να υπάρξουν παράξενα, και απρόβλεπτα συμπτώματα ασθένειας. Ακόμα και για τους πιο ευγενικούς ανθρώπους, ο θυμός κάποιου άλλου μπορεί να προκαλέσει την αίσθηση βαθιάς οργής.

Τα καλά νέα είναι ότι η συνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης είναι ότι αν ξεσπάσει οποιαδήποτε ασυνήθιστη κατάσταση μέσα στις σχέσεις μας με τους άλλους, μπορούμε ενεργά να επιλέξουμε να τους αφήσουμε να φύγουν, για παράδειγμα, ακόμα κι αν ένα κύμα αρνητικότητας έχει σαρώσει τα πάντα στην ζωή σας.

Αφροδίτη και Ποσειδώνας μας επιτρέπουν επίσης να επεκταθούμε με νέους τρόπους. Θα μπορούσαμε επίσης να έχουμε ισχυρότερη πρόσβαση σε θετικές δονήσεις άλλων ανθρώπων, επισημαίνοντας ποιος αξίζει τον κόπο να δώσουμε περισσότερο χρόνο για να γίνουμε φίλοι η να κάνουμε μια σχέση, αυτό μπορεί ακόμα να αφορά και τα μελλοντικά μας σχέδια. Εάν οι κεραίες μας είναι έντονα συντονισμένες, τότε αυτό πρέπει να είναι εύκολο. Όμως, όπως πάντα με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ λογικό η διαίσθηση μας να είναι και παραπλανητική. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις πληροφορίες που λαμβάνουμε, αντί να τις παρακάμπτουμε και να αφήνουμε τις δικές μας επιθυμίες να καθοδηγούν την ζωή μας. Η προσωπική ατζέντα κάποιου μπορεί να είναι η επιθυμία για στενή σχέση, να θέλει να αγαπηθεί ή να αρέσει, ή να εχει οποιαδήποτε άλλη ισχυρή προσδοκία ή να προσπαθεί να εκπληρώσει ένα ιδανικό. Όλα αυτά μπορεί να είναι απόλυτα φυσιολογικά, αλλά με τον ομιχλώδη άνεμο που φέρνουν όλοι αυτοί οι πλανήτες στους Ιχθείς  – πρέπει να είμαστε πιο αφυπνισμένοι και παρατηρητικοί.

Ο Δίας άλλωστε ως συγκυβερνήτης των Ιχθύων, θα μπορούσε να σημαίνει ότι η αισιοδοξία του Δία υπερισχύει της λογικής, καθώς ο Ερμής προσαρμόζεται στον πλανήτη που βρίσκεται δίπλα του. Αλλά αν μπορούμε να έχουμε κατά νου τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων – μπορούμε να εντοπίσουμε πώς είναι πιθανό να παίξει μια κατάσταση. Υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι βοήθειας από τους πλανήτες – οπου η Σελήνη εξαγωνιζει τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να κατευθύνουμε την βαθιά έκφραση συναισθημάτων, να την περιορίσουμε και ακόμα καλύτερα να την κατευθύνουμε σε ειδικά κανάλια έκφρασης η να προσανατολιστούν με έναν μονόπλευρο τρόπο. Βέβαια θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από τα όρια, και κάποιοί να θέλουν να επιδιώξουν αυτό που επιθυμούν χωρίς κανένα σεβασμό η χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τους άλλους ανθρώπους. Θα μπορούσαμε όμως να είμαστε πιο αποτελεσματικοί ως προς την πραγματοποίηση των στόχων μας η να δημιουργήσουμε ισχυρότερους δεσμούς με τους άλλους. Ωστόσο, η θεϊκή συνοδος Ερμή/Δια στον Υδροχόο συνεχίζει το ταξίδι της στον ουρανιο θολο και αυτό είναι συναρπαστικό!

Σελήνη-Ηλιος και Αφροδίτη μπορούν να συνδεθούν με την έντονη έκφραση συναισθημάτων και την ερωτική δημιουργία, την δημοσιότητα, την ανάπτυξη καλλιτεχνικών ικανοτήτων. Αυτά τα συναισθήματα περιέχουν έναν ιδιαίτερο δυναμισμό. Εκτιμούμε περισσότερο το ωραίο και ίσως να δώσουμε μεγαλύτερη έμφαση στην εμφάνιση μας. Η δύναμη της έλξης θα είναι τεράστια. Όψεις σαν κι αυτές συνδέονται με τους οραματιστές, τους μυστικιστές, τους μουσικούς και γενικότερα τους καλλιτέχνες. Μπορεί επίσης, να δούμε μια έντονη στροφή η κλήση προς τον μυστικισμό.

Σε συλλογικό επίπεδο οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν, καθώς η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της. Την έχουμε ξανασυναντήσει όχι μόνο μεσα από τις εκλείψεις, μεσα στα τελευταία 5 χρονια, αλλα και τον Μάρτιο του 2018/2019! Το Νερο είναι πολύ δυνατό, διότι καταστρέφει, παρασύρει, αλλα ποτίζει, δροσίζει, και θεραπεύει, είναι το πράσινο χρώμα του Σμαραγδιού, είναι αυτό που θεραπεύει την Φύση, Τον Πλανήτη Γη από τις αρρώστιες, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, την καρδιά, αλλα και την κακία. Είναι η Νικη απέναντι στον θάνατο, την Δύναμη, Την Εξουσία, δεν θα μείνει τίποτα από αυτά που θα συμβαίνουν τώρα. Οι εκλείψεις του 2015 με ευθυγράμμιση στους Ιχθείς συμπληρώνουν τον κύκλο τους και έτσι τον Μάρτιο του 2021 μαζί με τον άξονα κοσμικής δικαιοσύνης Δια/Κρόνου στον Υδροχόο, θα αποκαλυφθούν πρόσωπα και καταστάσεις που ούτε καν μας πέρασαν από το μυαλό μας, που θα συνδεθούν με την πολιτική και την θρησκεία. Αλλα όμως θα ξεσπάσει ένα ακόμη μεγάλο τσουνάμι από σκάνδαλα.

Η ευθυγράμμιση αυτή συμβολίζει την Τέχνη, Πολιτική, Θρησκεία. Θα γίνονται Παραιτήσεις, κάποιοι θα θέλουν να ξεγλιστρήσουν και να γλυτώσουν. Κυβερνήσεις θα πέφτουν, και πολλές χώρες θα οδηγηθούν σε εκλογικές αναμετρήσεις. Οι Μάσκες θα πέφτουν και τότε θα δει ο κόσμος ποιοι πραγματικά είναι και τι έκαναν τόσα χρόνια. Τίποτα δεν εχει αποκαλυφτεί ακόμα, θα δούμε ακόμη περισσότερα, γιατί δυστυχώς υπάρχουν πολλά περισσότερα  από οσα νομίζει ο κόσμος, μέρη, τοποθεσίες, που πίνουν το αίμα σε θυσίες παιδιών. Η γυναικά και το παιδί υποφέρουν, θα αποκαλυφτούν πράγματα που θα ανατριχιάσει το σύμπαν. Οι νόμοι θα ξαναγραφτούν σε όλα τα επίπεδα.

Ο 10ος οίκος είναι πάρα πολύ σημαντικός ,δείχνει τον αρχηγό του κράτους, τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τα δημόσια πρόσωπα, την υψηλή κοινωνία. Για τις χώρες που έχουν βασιλεία δείχνει το βασιλιά. Γενικά είναι η ανώτατη αρχή και τα πρόσωπα που έχουν ισχυρή θέση σε ένα κράτος. Εξουσιάζει και την τιμή και την φήμη της χώρας. Είναι η θέση μας στη κοινωνία. Είναι συνδεδεμένος με το ζώδιο του αιγόκερω και για αυτό προσδιορίζει την ικανότητα μας για κοινωνική καταξίωση και εξέλιξη. Είναι η κατάληξη του ατόμου μετά την αποδέσμευσή του από τις επιρροές του 4ου οίκου. 

Οι εκλείψεις στον άξονα Δίδυμων/Τοξότη σημάνουν Μέρες και Ωρες Αλήθειας. Η κοινωνία βράζει. Η θυμωμένη γυναίκα. Οι Νόμοι για την γυναικά το παιδί θα αλλάξουν ριζικά. Η παιδεία και τόσα αλλα. Οι πλανήτες στον 10ο οικο, δείχνουν ένα τεράστιο σκάνδαλο στην δημοσιότητα, που θα συνδεθεί με την ελίτ, διάσημες προσωπικότητες, τις κυβερνήσεις, την τέχνη, και επαίσχυντα περιστατικά  θα συμβαίνουν. Η θέση του Πωσειδωνα είναι μια κακή επιρροή, εναντίον του Βασιλιά και της Κυβέρνησης, ντροπή για αξιόλογους ανθρώπους, και πολλά επεισόδια. Οι μέρες που θα ακολουθήσουν προβλέπονται αρκετά δύσκολες, επεισοδιακές με χαρακτηριστικές απώλειες η σοβαρές δοκιμασίες τόσο σε πρακτικό αλλα και σε ψυχολογικό επίπεδο. Όμως ο πλανήτης αυτός που φέρνει το χάος, κυβερνά και τον σοσιαλισμό, τον κομμουνισμό και κυρίως τις αριστερές πολιτικές ιδέες. Συνδέεται με τον όχλο, μυστικές συνωμοσίες, προτροπές, απάτες, όλες τις παράνομες επιχειρήσεις, ψευδείς εταιρείες, απώλειες και κακίες.

Θα υπάρξει αύξηση των ατυχημάτων, κακές ατμοσφαιρικές συνθήκες ( ηλιακές καταιγίδες, πλημμύρες, τσουνάμι, Αφρικανική σκόνη ήταν ένα από τα έντονα φαινόμενα που είδαμε τα τελευταία χρόνια, ηφαιστειακή σκόνη), σεισμοί με επίκεντρο την θάλασσα που δημιουργεί και τσουνάμι, νέες οικονομικές δυσκολίες και γεωλογικές αναταραχές. Ωστόσο, η 23η των Ιχθύων, δίνει περισσότερο δυναμισμό, γενναιότητα, εχει απαιτητικό χαρακτήρα και είναι προικισμένη με φυσική και πνευματική δύναμη. Κάποιοι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές τους ιδιότητες στην υπηρεσία ή τη δικαιοσύνη και το συλλογικό καλό, ή αντίθετα, στην επιδίωξη κατακριτέων στόχων. Και στις δύο περιπτώσεις, πολλά εμπόδια και αποτυχίες διαταράσσουν την γενική ηρεμία. Στις σκοτεινές ώρες της νύχτας κρύβεται ο κίνδυνος.

Η νέα σελήνη δείχνει μια θρησκευτική κατανόηση των βαθύτερων απόψεων της ύπαρξης μας μέσω της μοναχικής σκέψης. Δείχνει τις δύσκολες αποφάσεις στον κόσμο γενικά σχετικά με την εξουσία (βασιλική εξουσία) · βάζοντας σε εφαρμογή, επικίνδυνα πράγματα. Οι κυβερνήσεις προωθούν με επιθετικό τρόπο θολές και αμφίβολες μεταρρυθμίσεις · δηλαδή η δημιουργία και η επιβολή του νόμου (μεσα από τους πολιτικούς, δικαστές, δικηγόρους, αστυνομικούς) · τους δύο πυλώνες της δικαιοσύνης στους οποίους βασίζεται η κοινωνία – η επιβολή του νόμου έναντι ατομικής ελευθερίας · σύνδεση των μεταφυσικών δυνάμεων του ουρανού και της γήινης δύναμης και της σεξουαλικής ενέργειας (Κουνταλίνι). Η χρήση της υπνωτικής ρητορικής · μια πνευματική ηγεσία.

Παραδείγματα: Otto von Bismarck (Πλούτωνας. Χαρισματικός Γερμανός πολιτικός που ένωσε τους γερμανικούς λαούς υπό μία κυβέρνηση). δημοσίευση της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (Κρόνος. 8/26/1789) · L. Ron Hubbard (Sun. Ιδρυτής της Σαηεντολογίας); Carlos Castaneda (Ουρανός. Έγραψε τα βιβλία «Don Juan» για τον μεξικάνικο σαμανισμό). Evangeline Adams (Αφροδίτη. Αστρολόγος, υπερασπίστηκε την αστρολογία στο δικαστήριο) Clarence Darrow (Ποσειδώνας. Δικηγόρος ACLU – υπεράσπισε έναν δάσκαλο σε δίκη για τη διδασκαλία της εξέλιξης). Robert Kennedy (Ουρανός.). Morarji Desai (Midheaven. Συνελήφθη πέντε φορές στον αγώνα για την ανεξαρτησία της Ινδίας · εξελέγη πρωθυπουργός). Voltaire (Ποσειδώνας. Ηγέτης κατά του θρησκευτικού Διαφωτισμού – Οι Φιλοσοφικές Επιστολές); M. Scott Peck (Κρόνος. Δημοφιλής συγγραφέας – Άνθρωποι του Ψεύδους).

Έτσι λοιπόν θα μας απασχολήσουν θέματα που συνδέονται με αυτούς τους οίκους (κυρίως την οικονομία, κυβέρνηση, νομοθεσία) αλλα και ότι συνδέεται με το ζώδιο των Ιχθύων. Θα σας απασχολήσουν επίσης οι εναλλακτικές θεραπείες, η ψυχανάλυση ή μεταφυσικά θέματα. Θα σας αποκαλυφθούν πληροφορίες που δεν γνωρίζατε για την προσωπικότητα σας ή για τις πράξεις κάποιων ανθρώπων σε προσωπικό η επαγγελματικό και κοσμικό επίπεδο . Επαγγελματικοί ή αισθηματικοί κύκλοι κλείνουν και καλείστε να διαμορφώσετε τη ζωή σας με νέα δεδομένα.

Θα υπάρξουν ψυχικές μεταπτώσεις της διάθεσής και εν ανάγκη μπορείτε να ζητήσετε τη συμπαράσταση ατόμων που σας καταλαβαίνουν. Οι Ιχθύες συμβολίζουν και συνδέονται με τους ωκεανούς, τη θυσία, το μυστικισμό ,την τέχνη, την ενατένιση του θείου, τον υπόκοσμο, τις αποκρυφιστικές επιστήμες. Όμως ο Πωσειδωνας κυβερνά την ουτοπία, την φαντασία, την έμπνευση, τον ιδεαλισμό αλλα ο συναισθηματισμός και ο οραματισμός είναι τα βασικά του χαρακτηριστικά. Με αρνητικές όψεις οδηγεί στην σύγχυση και την κατάχρηση, συνδέεται με την απατή, ψευδαίσθηση, αστάθεια, περιπλάνηση, απροσανατολισμο και φυγή.

Η ευθυγράμμιση στους Ιχθείς όμως ταυτόχρονα φέρνει ένα είδος αναγέννησης μεσα από το χάος, θα συμβάλλει περισσότερο στη διάσπαση της ενότητας της Ευρώπης αλλα και στην ενίσχυση του επιχειρηματικού πνεύματος. Συμβολίζει την αντιπαράθεση Χριστιανισμού-Ισλάμ.

Το stellium στους υδάτινους Ιχθείς θα μπλοκάρει την ενέργεια και εντελώς τη ροή των πραγμάτων, στην ουσία πραγματοποιώντας το θειικό σχέδιο και σε αυτό θα συμβάλει και ο Άρης στους Δίδυμους και η συνοδος Ερμή/Δια και εννοούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση τα σχέδια της Ελίτ. Οι μοίρες αυτές στους Ιχθύες, θα δημιουργήσουν πλήρης αταξία, χάος και αναταραχή (νερό). Το ωροσκόπιο μιας νέας σελήνης είναι σαν ένα στιγμιότυπο στο χρόνο, αλλά χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθεί και να δούμε τα αποτελέσματα της. Η μοίρα της έκρηξης, που συνδέεται με την κατάπτωση, την αδυναμία, την ατιμία. Θα φέρει ένα τσουνάμι από γεγονότα και εξελίξεις. Θα υπάρξει μεγάλη αστάθεια στην οικονομία και στην εξωτερική πολιτική η οποία θα τραυματιστεί ανεπανόρθωτα.

Επηρεάζονται οι χώρες που ανήκουν στο ζώδιο της έκλειψης, η έχουν ωροσκόπο η σελήνη στο ζώδιο της έκλειψης όπως και οι ηγέτες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό και είναι άφθονοι. Η ευθυγράμμιση σε ζώδια του νερού θα επηρεάζει την θνησιμότητα μεταξύ των ανθρώπων που θα αυξηθεί, συνδέεται με μεγάλες καταστροφές κυρίως τους ζωντανούς οργανισμούς που ζουν στο βυθό της θάλασσας η καταστροφές από τη θάλασσα (ηφαίστεια), προκαλεί επίσης τον θάνατο διάσημων προσωπικοτήτων η και άριστων ανθρώπων, συνδέεται λοιπόν με την καταστροφή των ψαριών, τα παλιρροϊκά κύματα και τις πλημμύρες, τους ωκεανούς .

Στον 3ο δεκανό των Ιχθύων, που κυβερνάται κυρίως από τον Πωσειδωνα και τον Δια, αλλά και τον Πλούτωνα θα συνδεθεί με ανατρεπτικές καταστάσεις και γεγονότα, με ιδιαίτερη σκληρότητα, και αγριότητα. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τη θάλασσα, τους ναύτες, προφήτες, μυστικιστές, χορευτές, ηθοποιούς, την ιατρική, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, το πετρέλαιο, αέρια, χημικές ουσίες, και υγρά.

Η ενέργεια του Ποσειδώνα είναι διαλυτική, ή δημιουργεί ομιχλώδης καταστάσεις. Είναι οι φαρμακευτικές εταιρίες, θα διαπιστώσετε ότι σεληνιακές φάσεις/εκλείψεις τέτοιου είδους, στους Ιχθείς είναι ιδιαίτερα σημαντικές για αυτούς, καθώς δίνει μεγάλη έμφαση στις φαρμακευτικές βιομηχανίες που και εκεί θα φέρει αποκαλύψεις. Ο Δίας ως συν-κυβερνήτης των Ιχθύων θα συνδεθεί με την εξάπλωση εκτεταμένων ταραχών, τις προδοτικές πράξεις, τα ναρκωτικά, τα ατυχήματα στη θάλασσα. Τα ζώδια του νερού έχουν συναισθηματικά κίνητρα η βιώνουμε πολύ έντονες συνθηματικές καταστάσεις. Το στοιχείο του νερού συνδέεται με τσουνάμι, πλημμύρες και πνιγμούς. (όπως τσουνάμι 11/3/2011 March-Japan/Sendai στην Ιαπωνία αν θυμάστε). Μεταφράζετε ως μια εντελώς χαοτική κατάσταση που θα επικρατεί στην οικονομία, μια μεγάλη φούσκα που θα σκάσει καθώς οι Ιχθύες κυβερνούν και τους δυο πλανήτες Δια και Πωσειδωνα, οπου περιλαμβάνει πολιτικές συγκρούσεις, μεγάλα σκάνδαλα, απώλειες, σκοπιμότητες, μεγάλες οικονομικές ανατροπές βεβαίως λόγω απάτης η λανθασμένης πληροφόρησης, ουτοπίες, μεγάλα ψέματα και υποκρισία.

Από τις αρχές Μαρτιου έχουμε ήδη σημαντικά αστρονομικά φαινόμενα όπως μια σπάνια συνοδος Άρη- Πλειάδες, που απεικονίζετε και αστρολογικά, που προμηνύει μια εξαιρετικά βίαιη περίοδο, ενδεχομένως, η πιο κοντινή ήταν το 1991 ενώ η επόμενη το 2038. (το 1991 είχαμε πολλά γεγονότα, παραίτηση του Γκορμπατσώφ, δολοφονίες, πολέμους. https://el.wikipedia.org/wiki/1991 )

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε το εξής. Η Αφροδίτη στους Ιχθείς, μπορεί να δηλώνει την ψυχαγωγία ,τις τέχνες, τη μουσική και άλλες κοινωνικές απολαύσεις, αλλα όμως στην πολιτική αστρολογία συμβολίζει την διπλωματία, τις τελετές. Συνδέεται τόσο με την ειρήνη (θετικές όψεις) όσο και με τον πόλεμο ή τη συμμετοχή σε διαπραγματεύσεις που οδηγούν στην ειρήνη. Ρυθμίζει τη μόδα, τους καλλιτέχνες και τις την αισθητική και τις πολιτιστικές περιοχές. Τον ιδιο τον πολιτισμό! Θυμάστε προ καιρού που σας έλεγα, πριν τους εγκλεισμούς, αν είστε έτοιμοι να ζήσετε χωρίς πολιτισμό; Απάντηση δεν πήρα ποτέ από κανέναν! Συνδέεται με τους εθνικούς πόρους και τα οικονομικά των εθνών, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και την γεωργία. Η Αφροδίτη συμβολίζει τις νεαρές γυναίκες, τον γάμο. Μια αρνητική Αφροδίτη μπορεί να υποδηλώνει την πολιτιστική ή καλλιτεχνική καταστολή ή μομφή, λογοκρισία.

Επιπλέον, να θυμάστε ότι αυτό το ζώδιο συμβολίζει την αρχή του τέλους, σε όλα τα πράγματα, τέτοιου είδους ευθυγραμμίσεις συμβολίζουν το σκοτάδι που σκεπάζει τον κόσμο αλλα και τον πόλεμο κατά της αλήθειας και του Φωτός! Συμβαίνει καιρό τώρα, όμως δεν θα τα καταφέρει. Το στελλιουμ στους Ιχθείς απαιτεί την σύνδεση με το εσωτερικό μας φως, την πνευματικότητα μας, την σύνδεση με τον πολιτισμό μας. Εχει μια θρησκευτική και πνευματική χροιά, που προσπαθεί ταυτόχρονα να κρατήσει τη Φλόγα της πίστης, της έμπνευσής ζωντανή. Η πιστή, τα όνειρα, το όραμα, η αλήθεια και το φως πρέπει να επιζήσουν σε όλο τον πλανήτη, σε ολους τους ανθρώπους. Αυτό υπάρχει σε ολους, και είναι μια θεϊκή προστασία. Προσπαθεί να προστατέψει ότι είναι πολύτιμο στον άνθρωπο.

Όμως είναι και η ιδεολογική τρομοκρατία, ο θρησκευτικός πόλεμος, η τρομοκρατία που βιώσαμε τα τελευταία χρονια σε όλα τα επίπεδα. Η Νέα Σελήνη θα σαρώσει, σαν κύμα, τις ανθρώπινες αμαρτίες, Θα καθαρίσει τα παλιά, θα μεταμορφώσει τη ζωή μας, μέσω της συνόδου Κρόνου/Πλουτωνα, η ευθυγράμμιση ξαναεμφανίζετε για να δώσει το μήνυμα της, να μας βοηθήσει, να χτίσουμε από την αρχή ξανά. Σκοπός βέβαια είναι να συνειδητοποιήσουμε σε μεγάλο βαθμό τι μας συμβαίνει. Να βρούμε ένα νέο νόημα στην ζωή, διότι προωθεί την ελευθερία και το τέλος της ανθρώπινης σκλαβιάς, όπως και να το εκλαμβάνει ο καθένας από μας, μέχρι το 2026 ο Πωσειδωνας μαζί με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα εχει αλλάξει, τις ανθρώπινες αξίες, τα χτίσει αυτά τα πολυπόθητα νέα θεμέλια, συμβολίζει μια νέα επανάσταση στην ενέργεια, νέες μέθοδούς, το τι εννοούμε ασφάλεια και αυτό θα αλλάξει, και προκειμένου να το κανει θα ταρακουνήσει το σύμπαν ολόκληρο.

Ο Άρης στους Δίδυμους είναι μια ενέργεια που περισσότερο δείχνει, πόλεμους και διαφωνίες. Ο Άρης αυτός όμως μας εμπνέει να ζούμε την ζωή μας σε υψηλές ταχύτητες και περισσότερο να ζούμε το τώρα, δίνοντας έμφαση στον αυθορμητισμό. Σταδιακά, μεσα από τον κύκλο που κανει, μαθαίνει να αποκτά μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και ξεδιπλώνει τα ταλέντα του και τις ιδιαίτερες ικανότητες που τον διέπουν.

Οι Νέες ιδέες αλλα και η διάδοση πληροφοριών του ανήκουν, σε πολύ γρήγορο ρυθμό. Συνδέεται με τους νευρώνες, το νευρικό σύστημα αλλα και τον νωτιαίο μυελό, τους πνεύμονες. Σκέφτονται, εφευρίσκουν νέα πράγματα πολύ γρηγορά, έχουν αεικίνητο μυαλό και σώμα, είναι ιδιαίτερα ανήσυχα μυαλά και ψυχές. Κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα μαζί. Σημαντικοί συγγράφεις και ποιητές αλλα και πολιτικοί είχαν σημαντικές επιρροές στο ζώδιο αυτό.

Ο Άρης θα πλησιάσει και το ωροσκόπιο του Ντ. Τραμπ , κατά τον τρίτο δεκανό του, αλλα και των ΗΠΑ σε λίγο καιρό, καθώς οι ΗΠΑ έχουν γενέθλιο Άρη (21 Διδύμων ) αλλα και τον Ουρανό στο ιδιο ζώδιο, στις 8 μοίρες, αυτό μια αρκετά εκρηκτική ενέργεια (Ηλιου/Ουρανού/Άρη/ Βορείου Δεσμού) δείχνοντας  ότι και ο ίδιος προχωράει σε εξαιρετικά παράτολμες πράξεις. Ο Άρης θα σηματοδοτεί την έναρξη πολύ ξαφνικών και εκρηκτικών γεγονότων, στον οικο των ανοιχτών εχθρών, που ίσως να συνδέεται με τρομοκρατικές ενέργειες. Θα επηρεάσει και το ωροσκόπιο της Γερμανικής Επανένωσης, δημιουργώντας και εκεί αναταραχές, την Σελήνη της Τουρκίας, την Σελήνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τον Άρη της Γαλλίας, κυρίως τον χάρτη του Ιράν, τον χάρτη της Ιταλίας, η Ισπανία, τον Ουρανό του Ισραήλ.

Το μυαλό τους δεν σταματά ποτέ. Πλανήτης τους ο Ερμής, τον μοιράζονται με την αναλυτική Παρθένο. Με το γρήγορο ψυχικό τους τέμπο, η επιρροή αυτή είναι η ιδανική, η τέλεια εγκεφαλική καταιγίδα, γεμάτη διανοητικές επιδιώξεις και έργα.

Ισως πολλοί από μας να κρατάμε πολλές σημειώσεις το επόμενο χρονικό διάστημα. Μια περίοδος αρκετά έντονη εγκεφαλικά-πνευματικά, ειδικά όσοι έχουν ωροσκόπο η Σελήνη στο ζώδιο αυτό, θα την βιώσουν έντονα. Θα είναι εύκολο να ξεκινήσουμε πολλά πράγματα ταυτόχρονα μαζί και να μην τα τελειώνουμε ή να αποσπάτε η προσοχή μας πολύ εύκολα – αλλά η έμπνευση μας θα αξίζει να αναθεωρηθεί τους επόμενους μήνες.

Τριπλή υποστήριξη θα προσφέρει ο Άρης το τελευταίο μισό του Μαρτίου. Αρχικά, από τις 18-19 Μαρτίου, θα σχηματίζει ένα πολύ θετικό εξάγωνο στις 8 μοίρες μαζί με τον Χείρωνα στον Κριό, που σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις ανασφάλειες μας και να κλείσουμε τις πληγές μας. Αλλωστε ο αέρας είναι μια πιο ανάλαφρη και εξωστρεφής ενέργεια. Θα βοηθήσει αρκετά  σε ψυχολογικό επίπεδο. Στη συνέχεια, στις 22 Μαρτίου, ο Άρης θα τριγωνίζει τον Κρόνο στις 10 μοίρες, ώστε να σταθεροποιήσουμε τους στόχους μας και να σκεφτούμε πρακτικά για το μέλλον μας.

Οι πιο δύσκολες στιγμές αυτής της διέλευσης προέρχονται από τα “μπουρίνια” της ευθυγράμμισης στους Ιχθείς, μια καθαρή και κατακλυσμική ενέργεια στο στοιχείο του Νερού. Καθώς ο Ερμής θα μπαίνει στους Ιχθείς στις 15 Μαρτίου, και ειδικά καθώς θα τετραγωνίζει τον Άρη στις 11 μοίρες στις 23 Μαρτίου, οι Δίδυμοι μπορεί να γίνει πολύ ανήσυχοι ή ανυπόμονοι η πολύ ευαίσθητοι, καθώς λίγο πολύ, όλα τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού.

Ωστόσο, αυτές οι δύο ενέργειες, Αέρας και Νερο, μπορούν να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν την τελειά πολιτική καταιγίδα η’ σύγκρουση, και αυτό διότι ο φλύαρος Δίδυμος (στον 12ο οικο κατά την διάρκεια της νέας σελήνης) μπορεί να βρει έναν τρόπο να ενώσει τις δυνάμεις του με συμπονετικούς Ιχθύες για να μας βοηθήσει να μιλήσουμε και να αντιδράσουμε. Ταυτόχρονα όμως θα φέρει πολύ βαθιά μυστικά στην επιφάνεια. Πολλά ακόμη θα δουν το φως της αλήθειας. Τίποτα δεν θα τελειώσει.

Τέλος, στις 27 Μαρτίου, ο Άρης στους Διδύμους μαζί με τον Βόρειο Δεσμό στις 13 μοίρες, ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ, θα φωτίσει μεγάλες αλήθειες – βοηθώντας μας να προχωρήσουμε μπροστά εμποδίζοντας, τα  αρνητικά συναισθήματα του φόβου. Βλέπετε Ερμής και Δίας σε ζώδια του αέρα θα βοηθήσουν τον κόσμο να σκεφτεί πιο θετικά αλλα και να δει τα πράγματα διαφορετικά.

Ο Άρης θεός του πολέμου, θα πολεμήσει για τις ελευθέριες του λόγου, την ελευθέρια να αναπνέει στην κυριολεξία, ευνοεί την διπλωματία, τις επικοινωνίες, τις μεταφορές, τις μετακινήσεις και τις κοινωνικές σχέσεις, ενεργοποιεί θέματα που έμεναν πολύ καλα κρυμμένα στην σκιά. Οι αποκαλύψεις που ξεκίνησαν τον Φλεβάρη, παίρνουν την μορφή χιονοστιβάδας μαζί με την ευθυγράμμιση στους Ιχθείς .Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν μέσα στον Μάρτιο, και μετα, θα είναι πολύ δύσκολο να τα πιστέψει ο κόσμος. Κι όμως, θα είναι η αλήθεια.

Τα μεταβλητά, ειδικά στην γλώσσα των Διδύμων δημιουργούν την γλώσσα των πυρηνικών αλλα και διχογνωμίες στην πολιτική. Είναι μια βίαιη δύναμη που προκαλεί έντονα την διαίρεση των πάντων.

Οι Δίδυμοι όμως συνδέονται με τους καλοπληρωμένους ψεύτες, τους τέλειους υποκριτές, που θα συνεχίζουν να παίζουν θέατρο, αλλά θα μπερδευτούν και να χάνουν τα λόγια τους, η παραπλάνηση θα συνεχίσει, και δεν θα είναι καθόλου εύκολο να παραδεχτούν τα οσα έκαναν. Οι πληροφορίες όμως θα είναι άκρως αποκαλυπτικές. Πολύ ενδιαφέρον όμως ότι ο Άρης στους Διδύμους θα συνοδεύεται από τις Πλειάδες!

Οι Πλειάδες μαζί με τον Άρη, προκαλούν πολλά ατυχήματα στο κεφάλι, απώλεια και ταλαιπωρία από πυρκαγιές. Αναταραχές. Είναι μια πολύ καταστροφική ενέργεια. Τυφλότητα (απόκρυψη της αλήθειας), τραυματισμοί, ντροπή, πληγές, μαχαιρώματα (είτε κυριολεκτικά είτε μπορεί να σημαίνει χειρουργικές επεμβάσεις σήμερα), εξορία, φυλάκιση, ασθένεια, βίαιοι πυρετοί, διαμάχες, βίαιες επιθυμίες, στρατιωτικές επεμβάσεις. Οι Πλειάδες προκαλούν πένθος, θλίψεις και τραγωδίες. Θα συνδεθεί με την έκλειψη Σελήνης της 30ης Νοεμβρίου 2020, οπου η στέρηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα κάνουν την ζωή μας αφόρητη. 

Κατά τον 3ο δεκανο θα πλησιάζει την Σελήνη της Ελλάδος στις 21 μοίρες των Διδύμων, στον 2ο οικο,(τραπεζικό σύστημα, νόμισμα, χρήματα του λαού) θα επηρεάσει την οικονομία, το τραπεζικό σύστημα, τα ακίνητα. Ίσως.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Πωσειδωνας/MC/Αφροδίτη- πλήρης υποκρισία και ψέματα, ανασφάλεια , αβεβαιότητα, πλήρης έλλειψη συνειδητοποίησης, ασυναρτησίες, ασάφεια, ψύχωση, έλλειψη κατεύθυνσης, τα «παχιά λόγια», οι απατεώνες. Παραποίηση, παραπλάνηση.

Κρονος/Ουρανός/Ηλιος/Σελήνη/ Αφροδίτη/Πωσειδωνας/MC– ανταρσία, δυνάμεις αντίστασης, ισχυρές δοκιμασίες αντοχής, ισχυρή καταπίεση, μεγάλη αστάθεια. Το ξαφνικό τέλος, επαναστατικότητα.

Ηλιος/ Αφροδίτη/Πωσειδωνας– απογοήτευση και εξαπάτηση.

Σελήνη/Ηλιος/Άρης/Ουρανός– κάλεσμα στον στρατο, φυλακίσεις, ξαφνικά γεγονότα, τραυματισμοί, ατυχήματα

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Η Νέα Σελήνη βρίσκεται στον Αστερισμό των Ιχθύων οπου εκεί βρίσκονται πολύ σημαντικά αστέρια. Τα πλησιέστερα σταθερά αστέρια που βρίσκονται εκεί είναι το φωτεινό αστέρι του Πήγασου, τον αστερισμό του φτερωτού αλόγου.

Το Σταθερό αστέρι Markab στις 23 ° 46 ′ των Ιχθύων στην Σέλα του Φτερωτού Άλογου είναι φύσεως Άρη και Ερμή. Δίνει τιμή, πλούτη, περιουσία, κίνδυνο από πυρετούς, περικοπές, κοψίματα, χτυπήματα, μαχαιρώματα και φωτιά, και βίαιο θάνατο.  Ο Markeb λέγεται ότι επηρεάζει πάνω απ ‘όλα την πνευματική και διανοητική φύση, δίνει ένα δυνατό μυαλό, πνευματική εγρήγορση, διανοητικές δυνάμεις γενικά όμως συνδέεται με την προπαγάνδα.

Με τον Ήλιο: Ενεργητικές, άτυχες, μόνιμες πολεμικές τιμές, απογοητευμένες φιλοδοξίες, ατυχήματα, ασθένεια.

Με τη Σελήνη: Τραυματισμοί από εχθρούς και εσωτερικές υποθέσεις, αρκετά καλή υγεία αλλά πολλά ατυχήματα. Ο Αστερισμός του Πήγασου δίνει φιλοδοξία, ματαιοδοξία, τη διαίσθηση, τον ενθουσιασμό, το καπρίτσιο, και κακή κρίση. Συνδέεται με ασθένειες αλόγων. Απεικονίζει γεγονότα σχετικά με πλοία και τον ωκεανό, αλλά και αλλαγές στον καιρό.

Ερμής σε σύνοδο με Fomalhaut: Πολλές απώλειες και απογοητεύσεις, ατυχία στις επιχειρήσεις, καλύτερος υπηρέτης από τον κυβερνήτη, γράφουν ή λαμβάνουν μυστικές επιστολές, ανησυχία για συκοφαντία, φυλάκιση ή κατεστραμμένη φήμη, εγχώριες δυσκολίες, ασθένεια Κρονιας φύσεως.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗΣ ISIS 42

Αστρολογικά αντιπροσωπεύει τον διαχωρισμό ή την διάσπαση, την διασκόρπιση. Υπάρχει η ανάγκη να επανασυναρμολογήσετε τα κομμένα κομμάτια σε ένα νέο σύνολο. Εχει την έννοια του ότι «λείπει σύνδεσμος» ή κομμάτι η μια λεπτομέρεια η στοιχείο που μας ξεφεύγει · και η αναζήτηση για πληρότητα ή ολοκλήρωση.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Σελήνη και Ηλιος σε ακριβής σύνοδο με την  γενέθλια Αφροδίτη του Ελληνικού χάρτη στον 11ο οικο της ενώ και η διελαυνων Αφροδίτη στους Ιχθείς σε ακριβής αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό της απέναντι. Ο Ελληνικός λαός ξεσηκώνεται! Επηρεάζετε επίσης και η Σελήνη της στους Διδύμους, με 1-2 μοίρες διαφορά από τους διελαυνων Αφροδίτη/Πωσειδωνα ενώ και η συνοδος Άρη/Βορείου Δεσμού τρέχουν κι αυτοί για να πλησιάσουν την γενέθλια Σελήνη της Ελλάδος. Αυτό συνεπάγεται με μεγάλη αστάθεια ,προβλήματα και αλλαγές στο κοινοβούλιο, τις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί οικονομικά.

Ταυτόχρονα, τετραγωνίζετε και ο γενέθλιος Άρης της στον 7ο οικο στον Τοξότη. Αλλωστε με τον Άρη στους Διδύμους, αναμένεται σε κάθε περίπτωση ο Ελληνικός λαός να κινηθεί μαζικά!

Στον σταυρό των μεταβλητών, όλα αυτά δείχνουν αστάθεια, εντάσεις, ανταρσίες, αντίσταση, διάσπαση κομμάτων και πολιτικών συνεργασιών, συγκρούσεις, ενώ νέα πολίτικά κόμματα σχηματίζονται, με φόντο την οικονομία της χώρας και τις εξελίξεις στην εξωτερική πολιτική. Επιπλέον, εντάσεις με την Τουρκία θα υπάρξουν καθώς η χωρα μας είναι πιθανό με την ευθυγράμμιση στους Ιχθείς να βιώσει ξανά τα βίαια γεγονότα στον Έβρο, με μεγαλύτερη ένταση αυτή τη φορά. Η ευθυγράμμιση όμως αυτή θα επηρεάσει τα σύνορα της χώρας καθώς και την θάλασσα (γενικό φαινόμενο της άμπωτης σημειώθηκε σχεδόν σε ολόκληρη τη χωρα τις τελευταίες 24 ώρες, καθώς η ευθυγράμμιση άρχιζε να σχηματίζετε) η σεισμικη δραστηριοτητα θα ειναι εντονη που σημαίνει ότι το έδαφος θα συνεχίσει να τρέμει κάτω από τα πόδια μας, συνδεεται με καταστροφικες καιταιγιδες και κατολισθησεις, θα μας απασχολησει η εσωτερικη τρομοκρατια και παλι, αλλα δημιουργουνται κοιννωικες εκρήξεις, και κάθε είδους ατυχήματα. Η χωρα μας θα βιώσει σημαντικές εξελίξεις και ανατροπές τους επόμενους μήνες.

Πολύ πιο έντονα είναι τα σημάδια μεσα από τον χάρτη Μεταπολίτευσης, καθώς η σελήνη δημιουργεί εντάσεις με τον Βόρειο Δεσμό της χώρας και τη νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με τον μεταπολιτευτικό MC/ Δια της στους Ιχθείς, δείχνει αλλαγές στην πολίτευμα/κυβέρνηση, καθώς θα σείεται η χωρα από σκάνδαλα και καταγγελίες και ξεσηκωμούς. Σκάνδαλα και εξαπάτηση στην οικονομία, δείχνει αδυναμία, κοινωνικές αναταραχές, βία, ανέντιμες συναλλαγές, αποκαλύψεις, ανατροπές, διαπλοκές και παιχνίδια εξουσίας. Όμως λειτουργεί και ως ένα είδος αφύπνισης! Εξάλλου, η παρουσία έντονου Ποσειδώνιού στοιχείου υποδηλώνει αναταραχή, μυστικές συνομωσίες, προδοσίες και κακή συνεργασία μεταξύ των μελών του κοινοβουλίου, σκάνδαλα και δυσάρεστα γεγονότα. Πράγματα τα οποία ανέφερα και πέρυσι και φέτος στην ηλιακή επιστροφή της χώρας 2021-22.

Υποδηλώνει κλοπή η συμφωνία που αφορά κλοπή, πλαστογραφία και εγκλήματα κατά των παιδιών, κατασκοπεία, υποκλοπές, με το δημόσιο χρήμα, πυρκαγιές, εκρήξεις, εμπρησμούς, σε ιδρύματα και έγκλειστους χώρους και ανυπαρξία η απειθαρχία και ανυποταξία σε εργαστήρια και παρόμοιους θεσμούς. Η νέα σελήνη επηρεάζει περισσότερο την Τουρκία, την Κωνσταντινούπολη, την περιοχή Έβρου και Θράκης ,Αιγαίο και Κρήτη!!! «Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί …. και πιθανότατα θα γίνει». Να περιμένουμε το απροσδόκητο. Μια ξαφνική επιτάχυνση των γεγονότων μπορεί να οδηγήσουν τα πράγματα εκτός ελέγχου. Πιθανώς επειδή είναι.

ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Ερμής/Ουρανός/Ωροσκόπος– οργάνωση, μια ξαφνική πνευματική επαφή με άλλους ανθρώπους, ατυχήματα, δυσάρεστες συνέπειες, ξαφνική ένταση στον λαό του τόπου, ξαφνικά γεγονότα

Βόρειος Δεσμός/Ωροσκόπος/Ουρανός-όλα συμβαίνουν ξαφνικά

Αφροδίτη/MC/Κρόνος– καταπίεση, εντάσεις, τσακωμοί,

Αφροδίτη/Πωσειδωνας/Σελήνη– απογοήτευση, χάος, ψευτιά, απογοήτευση

ΟΥΡΑΝΙΑΝ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ*

αβεβαιότητα, απογοήτευση ή αστάθεια – Μυστικοί άνθρωποι – Πλάνη

Πολλά έθνη – Πλήθη -Ανεπιθύμητες ενέργειες – Ανατροπές-Δημόσιες αναταραχές – Ερεθισμένοι πληθυσμοί ή έθνη

Μεγάλη αντίσταση — Επίσημα εμπόδια ή αντίσταση – το ξύπνημα* η αντίσταση* Μεγάλα κρύα

Εκτεταμένες διαταραχές ή αναστάτωση –

Απουσία ή άρνηση ελευθερίας***Πτώση που σχετίζεται με ανεπαρκή ηγεσία – κυβερνητικοί περιορισμοί

Αναβολή, καθυστερήσεις ή επιβράδυνση

Θρησκευτικές ή ιδεολογικές διαφορές – Διαχωρισμοί που σχετίζονται με τη θρησκεία

Οικονομικά προβλήματα υψηλού αντίκτυπου – Νομικά προβλήματα σχετικά με πολιτικά ή εξουσιακά ζητήματα

Ζημίες που σχετίζονται με θραύση ή καταστροφές

αναταραχές που σχετίζονται με καθυστερήσεις – Απροσδόκητα εμπόδια – Άγχος – Κρίσεις – Ξαφνική ψυχρότητα – Εμπόδια / ελευθερία σχετικά με την ελευθερία – φόβοι ή κατάθλιψη σχετικά με απρόβλεπτα γεγονότα

Καταπολέμηση του κακού – Μεγάλος κίνδυνος. μείζονες κίνδυνοι – Ανικανότητα ή διακοπή ρεύματος – Πρόκληση ζημιών ή τραυματισμών ή βλαβών – Εγκληματικές πράξεις – Κακόβουλες δυνάμεις – Ατομικές δυνάμεις

Ξαφνική αντίσταση – Ξαφνικο τέλος – Σταθερή ένταση – Συνταρακτικά γεγονότα Διαρθρωτική ή σκελετική θραύση – Σεισμοί – Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι– Επαναστατικές ή ενοχλητικές κοινές δραστηριότητες – Εντάσεις στο χώρο εργασίας – Εκρήξεις


 

Απάντηση