🌺🌘✨♌🔭ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ*❤️1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019🌺🌘✨♌🔭

στις

Νέα Σελήνη πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 1 Αυγούστου το 2019, στις 8 μοίρες (Μοίρα της Επίδειξης) του Λέοντα, όπου χρωματίζεται από δυο προκλητικές πλανητικές όψεις, που είναι το τετράγωνο Σελήνης- Αφροδίτης- Ουρανού. Αυτές οι όψεις φέρνουν άγχος, πίεση και πιθανότητες για απρόσμενες αλλαγές στην προσωπική ζωή μας και τα οικονομικά. Η νέα σελήνη στον Λέοντα, συνδέεται επίσης με δύο σταθερά αστέρια που ονομάζονται Ascelli, στον αστερισμό του Καρκίνου. Η επιθετικότητα και η ανυπομονησία είναι τα βασικά στοιχεία που υπογραμμίζουν αυτή τη προκλητική φάση του φεγγαριού. Θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού.

Τα αποτελέσματα της νέας σελήνης θα έχουν διάρκεια τέσσερις εβδομάδες μέχρι την νεα σελήνη στις 30 Αυγούστου 2019. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες αυτού του νέου κύκλου. Αυτή η φάση θα έχει διάρκεια επιρροής από τις 31 Ιουλίου έως της 15 Αυγούστου.

Πρώτος Δεκανος Λέοντα [Κρόνος]. Φέρνει την ξαφνική αναπηρία κάποιου βασιλιά ή το θάνατο ενός μεγάλου ανθρώπου. [Πέντε Ράβδοι]

Η Νέα Σελήνη στον πρώτο δεκανό του Λέοντα (Κρόνος) φέρνει τον θάνατο ενός βασιλιά, την ξαφνική αναπηρία κάποιου βασιλιά η τον θάνατο μιας σημαντικής προσωπικότητας είτε στην πολιτική είτε στον κόσμο του θεάματος. Θα υπάρξει αυξημένος κίνδυνος δολοφονιών, επαναστάσεων, στρατιωτικών επιθέσεων και πολέμου.

“Ένας άνθρωπος που φορά βρώμικα ρούχα και εκεί τον ανεβάζει μια εικόνα ενός αναβάτη που κοιτάζει προς τα βόρεια και το σώμα του μοιάζει με το σώμα μιας αρκούδας και του σώματος ενός σκύλου. Αυτό είναι ένα πρόσωπο της δύναμης, της γενναιοδωρίας και της νίκης “~ Picatrix

Καταρχήν υπάρχει μια ευθυγράμμιση στο ζώδιο του Λέοντα μεταξύ Σελήνης-Ηλίου-Αφροδίτης-Αρη-Ωροσκόπου όπου περιλαμβάνει δραστηριότητες κάθαρσης τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη. Πρόκειται για μια ευθυγράμμιση δυνατή σε ένα ζώδιο αρκετά δυναμικό. Συνδέεται με το ρίσκο, τα παιδιά, την δημιουργία, τον χρυσό, τον αθλητισμό, τις διακοπές, την τέχνη άλλα και την επίθεση και τον πόλεμο.

Όμως το ζώδιο του Λέοντα είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση και την έξαρση του εξουσιασμού και της δικτατορικότητας από πολλούς ηγέτες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Ένα τέτοιο παράδειγμα, ήταν ο Χίτλερ που είχε τον Λέοντα στο Μεσουράνημα με τον Κρόνο στον 10ο οίκο του (τον οίκο που δείχνει την εξουσιαστικότητα κάποιου). Μια σύνοδος Άρη-Πλούτωνα και η συμμετοχή του Κρόνου έχει και η Χίλαρι Κλίντον που όμως βγαίνει προς στον 9ο οίκο της, και αν θυμάστε τότε έλεγα ότι αν κέρδιζε τις εκλογές ο τρίτος παγκόσμιος θα ξεκινούσε την επόμενη ημέρα κιόλας.

Πολλοί αντιλαμβάνονται την δικτατορική ιδιοσυγκρασία της Κλίντον και παρόλο που ανήκει στο κόμμα των υποτίθεται Δημοκρατικών, κανείς δεν την αντιλαμβάνεται σαν δημοκρατική. Μόνο που από τον 9ο οίκο της θα εκφράσει την δικτατορικότητα της σε παγκόσμιο επίπεδο, κάνοντας επιθετικές παρεμβάσεις στον τομέα της Νομοθεσίας, της Δικαιοσύνης και τον τρόπο εφαρμογής των ιδεολογικών κατευθύνσεων των πολιτών, προωθώντας τα σχέδια της νοητικής παγκόσμιας διακυβέρνησης σύμφωνα με τα συμφέροντα της σέκτας που εξυπηρετεί. Να αναφέρουμε μόνο ότι Μεσουράνημα στον Λέοντα έχουν επίσης: Ο Μπενίτο Μουσολίνι, ο Βόλφγκανγ Σόιμπλε, ο Βλαδίμηρος Πούτιν, ο Σίγκμουντ Φρόυντ, ο Φρανκ Σινάτρα, αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης, κ.α.

Ωστόσο, μια ευθυγράμμιση στον Λέοντα, όπως εδώ φέρνει στο προσκήνιο πολλά θέματα όπως η οικονομία, θέματα εξουσίας και διαχείρισης της ηγετικής δύναμης, το υλικό στοιχείο, μηνύματα από το υποσυνείδητο, επιθυμίες, θέματα πολιτιστικά, εσωτερικής πολιτικής, αλλά και εξωτερικής πολιτικής, όλα αυτά σημαίνουν μια νέα αρχή σε κάθε επίπεδο, είτε προσωπικο είτε σε πολιτικό επίπεδο. Είναι μια πολύ δημιουργική ευθυγράμμιση αλλά μπορεί αν και είναι πολύ επιθετική (μεγάλες πυρκαγιές, ακραία καιρικά φαινομενα), σε πολιτικο επίπεδο, φαίνεται να αλλάζει κατεύθυνση σε πολλούς τομείς που επηρεάζει η νέα σελήνη. Παρουσιάζει ευκαιρίες και λύσεις.

Θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που κάνουμε κάποια πράγματα στη ζωή μας, τον τρόπο που ασκούμε την εξουσία και δύναμη μας στους άλλους και τον τρόπο που την διαχειριζόμαστε. Συνδέεται με την πολιτική δύναμη των ηγετών και το πώς διαχειρίζονται την δύναμη αυτή. Στην πολιτική είναι πιθανό να ενισχύσει την δύναμη και το πάθος για έλεγχο και εξουσία.

Πίσω στην ανάλυση της νέας σελήνης στον αστερισμό του Καρκίνου, η υπομονή είναι σημαντικη, σε κάθε είδους συνεργασίες ακόμα και στις προσωπικές μας σχεσεις για να σημειωθεί κάποια πρόοδος η να υπάρξει ανταμοιβή των προσπαθειών μας. Αυτό επαναλαμβάνω εξαρτάται και από την σύγκριση της νέας σελήνης με τον δικό μας προσωπικο χάρτη.

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η νέα σελήνη στον Λέοντα είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη όπου εκπέμπει το δυνατό φως της αγάπης, είναι θετική για την οικονομία και την δημιουργικότητα. Η προσωπική μας ζωή αλλά και σχεσεις κατακλύζονται από έντονα και δυνατά συναισθήματα. Είναι η χαρά του να ζεις, αλλά όμως εκφράζει και την έντονη επιθυμία για τρυφερότητα, ενισχύει την έμπνευση και τις Τέχνες  και γενικότερα συμβολίζει την αγάπη για τον εαυτό μας. Αυτή η νέα σελήνη είναι αρκετά θετική για τις διάφορες δραστηριότητες μας, για διακοπές, κοινωνικοποίηση, πάρτι και επανασυνδέσεις. Θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί, θα υπάρχει φροντίδα και αγάπη, αλλά όμως θα είμαστε και πιο ευαίσθητοι εκεί όπου εύκολα υπάρχει αναστάτωση.

Είναι καλή εποχή για τη μόδα και την ομορφιά, για τα ψώνια, τη διακόσμηση και το μακιγιάζ. Ωστόσο, η Αφροδίτη μπορεί να δώσει τάση προς την ματαιοδοξία, την τεμπελιά και υπερηφάνεια. Προσέξτε αν χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα λόγω της τάσης να ξοδεύετε με βάση τις συναισθηματικές σας αντιδράσεις και όχι με την κοινή λογική.

Το τετράγωνο νέας σελήνης – Ουρανού προς τον 10ο οίκο φαίνεται να φέρνει απροσδόκητες αλλαγές, αβεβαιότητα, άγχος και ένταση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτη συμπεριφορά, επαναστατικότητα, απότομες κινήσεις, γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης αλλά και ατυχήματα σε επίπεδο πολιτικό. Ο καλύτερος τρόπος για να διαχειριστείτε αυτήν την παρορμητική ενέργεια  σε προσωπικο επίπεδο και όχι μονο βέβαια, είναι να προωθηθεί η θετική αλλαγή με ανοιχτό πνεύμα και ευελιξία. Μια αλλαγή θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι που ανοίγει τη ζωή σας σε πολλές περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει περισσότερη ανάγκη για ελευθερία και ενθουσιασμό στις σχεσεις. Αυτό είναι πιο πιθανό εάν αισθάνεστε πνιγμένοι, περιορισμένοι ή βαριέστε εύκολα. Μια υγιής σχέση δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες η δράματα, ειδικά με ένα ανοιχτόμυαλο συνεργάτη η σύντροφο. Ο πειραματισμός μπορεί να ικανοποιήσει την ανάγκη σας για αυξημένη διέγερση.

Όσο πιο απαιτητικός ή συντηρητικός είναι ο άλλος, τόσο πιο πιθανό είναι να χάσετε την υπομονή σας ή να επιτεθείτε με θυμό. Αυτή η αβεβαιότητα και αστάθεια στις σχεσεις θα μπορούσε να οδηγήσει σε αιφνίδιους χωρισμούς, φλερτ ή απλά οι σχεσεις που δημιουργούμε το επόμενο χρονικό διάστημα να είναι σύντομες σε διάρκεια. Στην πολιτική θα μπορούσε να δημιουργήσει ξαφνικές εντάσεις και επιθέσεις με κάποια αρνητικά αποτελέσματα στην οικονομία η τις διπλωματικές σχεσεις. Δημιουργεί έντονες σεισμικές δονήσεις, – σεισμός, ίσως ανατάραξη κτιρίων.

Οι ελεύθεροι μπορεί να προσελκύονται απο συναρπαστικούς ή εκκεντρικούς ανθρώπους. Εκείνοι που φαίνονται ριψοκίνδυνοι, επικίνδυνοι ή από διαφορετικό πολιτισμικό ή εθνοτικό υπόβαθρο. Νέες ρομαντικές σχέσεις είναι πιθανό να σχηματιστούν. Τέλος, πρέπει να ληφθεί μέριμνα όταν δαπανώνται ή επενδύονται χρήματα. Είναι πιο πιθανό να αγοράσετε και να ξοδέψετε πάρα πολλά περιττά αντικείμενα. Θα θέλετε ίσως να κερδίσετε χρήματα πολύ γρήγορα αλλά αυτο είναι πιθανό να οδηγήσει σε ξαφνικές απώλειες.

Η νεα σελήνη τριγωνίζει τον Δια προς τον 5ο οικο, και αυτό ενισχύει τις θετικές όψεις ακόμη περισσότερο. Ενισχύει την χαρά, την διασκέδαση, δίνει καλλιτεχνικές και αθλητικές επιτυχίες, ευνοεί το μοίρασμα συναισθημάτων με τους αλλους, την γεναιωδωρια, δηλαδή την καλή πλευρά του Λεοντα, αυξάνει την δημοτικότητα και την κοινωνικότητα, το κέρδος. Είμαστε πιο ειλικρινείς και εξωστρεφής, υπάρχει κατανόηση και αμοιβαίος σεβασμός και οι συνεργασίες και σχεσεις που σχηματίζονται είναι πετυχημένες και φέρνουν κέρδος. Ευνοεί την επιχειρηματικότητα. Αυξάνει τον πλούτο, την ευχαρίστηση και φέρνει νέες φιλίες.

Στη πολιτική ισως να ευνοούσε θέματα κατά μια εννοια που συνδέονται με τον Δια, όπως την εξωτερική πολιτική κρατων, τους πρέσβεις, την θρησκεία, την συγγραφή, την νομοθεσία, τα ταξίδια, την παιδεία. Φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη, καλή τύχη. Είναι μια πολύ θετική περίοδος που δυστυχώς οι περισσότεροι πανε διακοπές, αλλα τουλάχιστον θα έπρεπε να αναθεωρήσουμε τα πράγματα και να πετάξουμε στον καδο των αχρηστων παλιές στρατηγικές και να αναπτύξουμε νέες που θα χρησιμοποιήσουμε από Σεπτέμβριο. Ευτυχώς, ο Δίας επιστρέφει στην ορθή του πορεία στις 11 Αυγούστου, ωρα 3:27 μ.μ., στην 14η του Τοξότη.

Το Σαμπιαν σύμβολο εδώ λέει “ Οι φυσητήρες που σχηματίζουν όμορφα αγγεία με την ελεγχόμενη αναπνοή.”

Η αναπνοή αντιπροσωπεύει “τη δύναμη του πνεύματος” και “κάθε δημιουργικό άτομο πρέπει να συμπεριλάβει τη συνολική του παρουσία στη δημιουργία του. Και η ανάσα και η φωτιά για να μετασχηματιστούν χρειάζονται τα υπολείμματα του παρελθόντος (άμμο) σε μια νέα και όμορφη μορφή (γυαλί), για το μέλλον. Πολλοί από εμάς μπορεί να αισθάνονται το πάθος να ξεκινήσουν εκ νέου, έτοιμοι να δώσουν αναπνοή σε νεα έργα, επιχειρήσεις και σχέσεις. Η ένταση της δημιουργικότητας αντηχεί στη καρτα Ταρω ο Μάγος, που έχει τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εμφανίσει σπουδαία πράγματα, αλλά απαιτεί επίσης μεγάλη δεξιοτεχνία και προσοχή για την επίτευξη του επιπέδου της γνώσης στην οποία φιλοδοξεί.

Με τη νέα σελήνη στον Λέοντα προσπαθούμε να βρούμε το σχήμα και την μορφή που θα δώσουμε σε αυτά που θέλουμε να δημιουργήσουμε (το είχα ξαναπεί και θα το επαναλάβω). Ο Λέοντας αντιπροσωπεύει τις επιθυμίες μας από καρδίας, και οι άνθρωποι θέλουν δημιουργικές αλλαγές ,όλα βέβαια μπορούν να αλλάξουν με ένα κτύπο της καρδιάς. Όταν όμως  σκεφτόμαστε μελλοντικές αλλαγές σκεφτόμαστε κατά αυτόν τον τρόπο, ένα νέο και πιο δημιουργικό μονοπάτι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα και αν φαίνεται δύσκολο, αλλά όμως πρέπει να δεχτούμε ότι χρειάζεται υπομονή και να είμαστε προσεχτικοί.

Οι άνθρωποι μπορεί να βιώνουν μικρές και ευχάριστες αλλαγές ανά τον κόσμο. Μεγάλες αλλαγές ίσως να γίνουν σε ένα λεπτό; μια μικρή αλλαγή ίσως να δώσει μεγαλύτερη ανάσα η να βελτιώσει κατά πολύ περισσότερο τον κόσμο και τις ζωές μας. Οτι και να είναι η ευθυγράμμιση στον Λέοντα θα φέρει περισσότερη ευχαρίστηση, θα επιτρέψει τον έρωτα την βελτίωση. Αν και η Αφροδίτη είναι αυτή που θα κρατάει τις ισορροπίες και τα κλειδιά ώστε να ξεκλειδώσει κάποιες σκοτεινές πόρτες, εάν εμείς απαντάμε σε κάθε πρόκληση. Ωστόσο, αν θελήσουμε να προχωρήσουμε μπροστά τώρα είναι η ευκαιρία.

ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

Η Νέα Σελήνη στον αστερισμό του Καρκίνου, βρίσκεται μεταξύ των σταθερών αστέρων Asellus Borealis και Asellus Australis. Ο Robson δίνει κάποια ξεχωριστή επιρροή, αλλά οι περισσότεροι αστρολόγοι αντιμετωπίζουν αυτά τα δύο αστέρια ως ένα, το Ascelli.

07 ♌ 48 γ Cancri, Asellus Borealis

08 ♌ 36 ​​Νέα Σελήνη Ιούλιος 2019

08 ♌ 59 δ Cancri, Asellus Australis

Σύμφωνα με τον Robson, το Ascelli δίνει φροντίδα και υπευθυνότητα, έχει φιλανθρωπικό και ενθαρρυντικό χαρακτήρα, αλλά φέρνει τον κίνδυνο βίαιου θανάτου, σοβαρών ατυχημάτων και εγκαυμάτων. [1]

Ο Ebertin είπε ότι προκαλούν επιθετικότητα, έλλειψη προσοχής, και βία. Αλλά ότι μια εξαιρετική απόδοση της επιτυχίας είναι δυνατή εάν η επιθετικότητα μπορεί να εξαγνισθεί. [2]

Ο Morse λέει ότι δίνουν όλη τη διάθεση από τον Αστερισμό του Καρκίνου, καθιστώντας τους ανθρώπους πολύ αυτοδύναμους, μη συνεργάσιμους, πεισματάρηδες και ανυπόμονους. Με το Ascelli, η συνεργασία με άλλους είναι το μυστικό της επιτυχίας στη ζωή. [3]

Με τον Ηλιο, το Ascelli προκαλεί χτυπήματα, τραυματισμούς, σοβαρά ατυχήματα, πυροβολισμούς, ναυάγιο, αποκεφαλισμό, απαγχονισμό, δολοφονίες, βίαιους πυρετούς, κίνδυνος πυρκαγιάς, ντροπή και φυλάκιση. Με την Σελήνη: Φλεγμονώδης πυρετός, πόνοι στο κεφάλι, τύφλωση. [1]

Οι Κινέζοι έδωσαν σε αυτή την ομάδα αστεριών το όνομα “το πνεύμα των προγόνων” και πίστευαν ότι οι άνθρωποι ζουν ιδιαίτερες εμπειρίες με τους νεκρούς. Το ίδιο μπορεί να λεχθεί και για τις πνευματικές εκδηλώσεις. [2]

Το Ascelli με τον Ήλιο δίνει μια έντονη διαίσθηση που κάνει κάποιον να «βλέπει τις δυνατότητες» τρων άλλων όπου οι άλλοι δεν βλέπουν. Με τη Σελήνη, το Ascelli σαφώς δίνει μια πολύ βαθύτερη διαίσθηση και συχνά αποκαλύπτει τον ποιητή, τον ζωγράφο, τον ασυνήθιστα προικισμένο μουσικό, τον συνθέτη, το ισχυρό μέντιουμ ή τον αστρολόγο. [3]

Έτσι λοιπόν, η νεα σελήνη που σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη φέρνει την ερωτική μας ζωή και τα οικονομικά στο επίκεντρο για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες αλλα και ολα τα θέματα που παρουσιάσαμε. Ο Ουρανός από την άλλη όμως φέρνει την αβεβαιότητα, την ένταση, μια πρόκληση και απρόβλεπτες αλλαγές. Όμως ο συνδυασμός των όψεων και των αστεριών δίνει μια τάση προς παρορμητικές αντιδράσεις, εξέγερση και επιθετικότητα. Η υπομονή και η συνεργασία είναι απαραίτητες για να αποφευχθεί η αστάθεια στις σχεσεις και το οικονομικό άγχος. Αν όμως αρχίσετε να αισθάνεστε άγχος, επιβραδύνετε, και ακούστε προσεκτικά τη διαίσθησή σας.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 5 ΡΑΒΔΟΙ

Συγκρούσεις, Χάος, Αγωνία, Απειλή, Εσωτερικός αγώνας, να τρέχεις σε κύκλους, Δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτείς, πάρα πολλές απαιτήσεις, Πάρα πολλά ενδιαφέροντα, Ο αγώνας αρουραίων, Λόγος, έλλειψη συνεργασίας, Έλλειψη ελέγχου, Προκλήσεις, Απελπισία, Αντιπολίτευση, Επικράτεια, Συμμαχία, Αντίπαλοι, Μάχες, Αμφισβητήσεις, Συγκρούσεις, Λόγοι, διαφωνίες, έλλειψη αρμονίας, πυγμαχία, αμυντικός, επιθετικός, ισχυρισμός, αντιμαχόμενες προσωπικότητες, έλλειψη ομαδικής εργασίας, ενδοεπιχειρησιακή ενέργεια, επιθετικότητα, αδρεναλίνη, απογοήτευση, ανησυχία, ανυπομονησία, Παιχνίδια, Φυσική δουλειά, Ισχυρός ανταγωνισμός, Πάμε για χρυσό, Πωλήσεις, Brainstorming, Απεργίες / Διαφορές, Δικαστικές υποθέσεις.

Οι 5 Ράβδοι, ισως να σημάνουν αλλαγές που μπορεί να προκαλέσουν αναταραχή στη ζωή σας. Συνδέεται με τον ανασχηματισμό και αλλαγές της ρουτίνας και των συνηθειών που μπορεί να είναι ανησυχητική η αγχωτική. Η παραμονή με το παλιό και οικείο μπορεί να προσφέρει άνεση και την αίσθηση να γνωρίζετε το πού βρίσκεστε, αλλά συνήθως ισως αυτό το χαρτι να είναι αρκετό για να διεγείρει ή να ενθαρρύνει την προσωπική ανάπτυξη. Φυσικά, μπορεί να φτάσατε σε μια φάση της ζωής σας όταν το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι μια επίφοβη αλλαγή. Μπορεί να είχατε το δίκαιο μερίδιό σας στο παρελθόν και πιστεύετε ότι έχετε αναπτυχθεί αρκετά ως αποτέλεσμα αυτού.

Με τους 5 Ράβδους οι αλλαγές μπορεί να είναι εποικοδομητικές ή καταστρεπτικές. Η πυρκαγιά μπορεί να καταστρέψει τις ζωές μας, και να χάσουμε ότι μας είναι αγαπητό. Αυτό μας αναγκάζει να ξαναχτίσουμε. Το 5 λοιπόν, θα μας ζητήσει να εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο ανασυγκροτούμε. Ανεξάρτητα από το πόσο καταστροφική είναι η επίδραση των Πέντε Ραβδιών, ενθαρρύνουμε να αγκαλιάσουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τη σειρά της ζωής μας, και τον τρόπο ζωής μας. Η αλλαγή είναι εδώ, ή θα είναι εδώ και το καλύτερό που εχουμε να κάνουμε είναι να την αποδεχτούμε και να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο.

Μπορεί να υπάρχει λίγος χρόνος για να σχεδιάσετε ή να επεξεργαστείτε μια στρατηγική. Αυτό θα δοκιμάσει τη διάθεσή σας για να διαπιστώσετε κάποια πράγματα. Μπορεί να σας παραδοθεί ένα χάος ή μια καταστροφή για να λύσετε με λίγη γνώση αυτό που θα ξεκινήσετε ή θα διαλέξετε. Το χάος περιβάλλει όλους. Κάποια πράγματα ίσως να σας φαίνονται αδύνατα. Κάποια άτομα ίσως να εκφράσουν την απογοήτευσή τους απέναντί σας. Θα μπορούσαν να σας κατηγορήσουν για λάθη ή την καταστροφή άλλων. Προετοιμαστείτε όμως σε κάθε περίπτωση και πάρτε μια βαθιά ανάσα.

“Τα Πέντε Ραβδιά σκίζουν τους κανόνες που υπάρχουν γραμμένα στα βιβλία… και αρχίζουν τα γράφουν τα δικά τους. Η ενέργειά αυτή εκρήγνυται, ενώ οι Ράβδοι χωρίζονται σε διάφορες κατευθύνσεις με τη μία. Δεν είναι σαφές τι συμβαίνει και που θα τελειώσουν όλα. Το δράμα, το χάος θα κυβερνούν την ημέρα. Αναμείνετε το αναπάντεχο … Η φωτιά αρέσει να ταξιδεύει και να επεκτείνετε. Δεν τις αρέσει όμως να παραμένει πίσω ή να περιορίζεται. Είναι μια θετική ενέργεια που ευδοκιμεί στην ορμή και τον ενθουσιασμό.

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Κρόνος-Βόρειος Δεσμός-Αρης-Δίας– η επιθυμία για αποδέσμευση από την καταπίεση, μια απώλεια, αλλαγή θέσης, ευτυχία μέσα από την απομόνωση, μια τυχερή αλλαγή.

Ερμής-Πλουτωνας-MC- ικανότητα παρατηρητικότητας, σωστή κριση, σύνεση, διευθέτηση υποθέσεων με σωστό τρόπο, ενας πετυχημένος διακανονισμός, ένα πετυχημένο σχέδιο.

Αφροδίτη-Πλουτωνας-Αρης-Ωροσκόπος- γέννηση, καλλιτεχνικές επιτυχίες, η επιθυμία να δημιουργήσει όμορφα πράγματα, δημιουργική δύναμη.

Ερμής-Ουρανός-Αρης– υπερβολική ένταση, μια εφεύρεση διάμεσω προσεκτικής σκέψης και μεγάλης λεπτομέρειας ..προφανώς έχει να κάνει με θέματα τεχνολογίας και την σωστή χρήση τους προς την ανθρωπότητα, ένα τεστ ισχύος και αντοχής, η διάθεση να ενεργεί κάποιος ανεξάρτητα.

Δίας-MC-Αρης- κερδίζοντας την αγάπη και την συμπάθεια μετά από μεγάλη προσπάθεια, πετυχημένη συνεργασία, αφθονία δημιουργικής δύναμης.

Πωσειδωνας-Πλουτωνας-Αρης– η ατυχία να χρησιμοποιείται σαν όργανο για τα συμφέροντα άλλων, έλλειψη αντίστασης και ανοχής, η τάση να παραδίνεται σε εξωτερικές επιρροές.

Δίας-Ουρανος-Ερμής-Πλουτωνας-Αφροδίτη-MC- μεγάλη και ξαφνική αλλαγή στις οικονομικές συνθήκες, επαγγελματική επιτυχία, εναλλαγές, μια πολύ τυχερή στροφή, πραγματοποίηση καλής γνώσης, αλλαγή και ποικιλία, αισιοδοξία, δύναμη προσαρμοστικότητας.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Εχω ήδη στο μυαλό μου την πρώτη εικόνα ότι η νεα σελήνη στον Λεοντα πρόκειται να επηρεάσει τον 4ο οικο του Ελληνικού ωροσκοπίου που βρίσκεται σε αντίθεση με την ευθυγράμμιση στον Υδροχοο. Ενώ είχα αναφέρει ότι ακραία καιρικά φαινόμενα μπορεί να σημειωθούν κατά την διάρκεια των εκλείψεων του Ιουλίου, όπως και είχαμε την απροσδόκητη θεομηνία στην Χαλκιδική, αλλα και πολλές πυρκαγιές, έτσι και τώρα, η νεα σελήνη, Ηλιος και Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανο του ελληνικού χάρτη, συνδέονται με ακραία καιρικά φαινόμενα και εδώ, όπως ισχυρές πυρκαγιές, αστραπές, βροχές, αλλα και σεισμούς, με την εννοια να εχουμε και ανατάραξη κτιρίων (λογικά σεισμοί μεχρι 5 Ρίχτερ περίπου).

Οι όψεις αυτές συνδέονται με περιπτώσεις εκτατης ανάγκης για παράδειγμα σε ακραία καιρικά φαινόμενα, ακόμα και επιστράτευση όχι απαραίτητα για μια πολεμική σύρραξη αλλά και για ακραία καιρικά φαινόμενα, φυλακίσεις, ατυχήματα, αλλά και ταραχές στο εσωτερικό της χώρας. Η περίοδος αυτή φαίνεται να είναι αρκετά έντονη. Συμβολίζει τους αντάρτες των πόλεων αλλά και την αντιπολίτευση της χώρας.

Ήλιος-Σελήνη σε όψη αντίθεσης με τον Ουρανό – έκρηξη και μια μεγάλη πυρκαγιά ή ομάδα πυρκαγιών, μια πυρκαγιά από κεραυνό.

Η περίοδος αυτή ωστόσο θα μπορούσε να είναι και θετική για να βοηθήσει την νέα κυβέρνηση με τον διελαυνων Δια να εξαγωνιζει τον Ηλιο, Κρόνο και Αρη του Ελληνικού χάρτη. Μπορεί επίσης, να υπάρχει ένα ποσοστό επιτυχίας αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι υπάρχει θέληση, αισιοδοξία για δημιουργία και αυτό βοηθάει καθώς φαίνεται να προχωράει σε ριζικές αλλαγές από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Βέβαια η ευθυγράμμιση στον Λέοντα μπορεί να κάνει πιο έντονο το συναίσθημα της ανεξαρτησίας ταυτόχρονα αλλά και της διεκδίκησης Ελληνικών εδαφών από ξένες δυνάμεις η να βρεθούν μπροστά σε δυσκολες συνθηκες , π.χ ακραία καιρικά φαινομενα κτλ. . Ωστόσο, το τρίγωνο Ηλίου-Σελήνης-Πλουτωνα φαίνεται η νέα κυβέρνηση να ασκεί μεγάλη πολιτική επιρροή στις όποιες εξελίξεις καθώς συμβολίζει όπως εξηγήσαμε πιο πάνω, την πολιτική δύναμη που ασκείται και παίζει και ρόλο καθαρτικό, στο εσωτερικό της χώρας.

Η νέα σελήνη στον Λέοντα, σε σύγκριση με το ωροσκόπιο του νέου Έλληνα πρωθυπουργού, επηρεάζει τον 5ο οίκο του(πρωθυπουργία),αφού εκεί υπάρχει και ο Δίας στο ιδιο ζώδιο χωρίς να έχει άμεση επιρροή στις μοίρες που βρίσκεται, αποδεικνύεται όμως κάπως αγχωτική καθώς τετραγωνίζει την Σελήνη και τον Ηλιο του όσο αφορά θέματα, κυρίως οικονομικής φύσεως. Αν και δεν τον επηρεάζει αρκετά, υπάρχει στη νέα σελήνη η ακριβής όψη αντίθεσης, Αρη-Ερμή-Αφροδίτης, που σημαίνει την κατανάλωση ενέργειας σε φιλονικίες και διαπληκτισμούς όσο αφορά το νέο κυβερνητικό σχήμα, η τις αποφάσεις που πρόκειται να παρθούν, με κινητήρια δύναμη την πραγματοποίηση ενός στόχου, και αυτά συνδέονται με την εξωτερική πολιτική και οικονομία.

Από την άλλη, καλύτερα νέα υπάρχουν για τον χάρτη Μεταπολίτευσης, αφού η ευθυγράμμιση στον Λέοντα επηρεάζει την οικονομία και τις τράπεζες, τον 2ο οίκο δηλαδή, όπου η νέα σελήνη τριγωνίζει τον Ποσειδώνα, ενώ η Αφροδίτη εξαγωνιζει την Σελήνη και τον Πλούτωνα, οπότε αν όντως εκμεταλλευτούν τον Αύγουστο, λογικά, η επόμενη περίοδος θα μπορούσε όντως να αποδειχτεί δυνατή, τονωτική, ανακουφιστική και δημιουργική περίοδος σε οικονομικό επίπεδο. Φαίνεται εδώ η γενναιόδωρη πλευρά του Λέοντα στο Μεταπολιτευτικό ωροσκόπιο; το εύχομαι.

Ένα νέο κεφάλαιο, μια νέα αρχή όσο αφορά την οικονομία, ένα reboot. Όμως μην ξεχνάτε ότι η ευθυγράμμιση στον Λέοντα δίνει ευκαιρίες που δεν πρέπει να χαθούν αλλά αυτό εξαρτάται και από την διαχείριση της πολιτικής δύναμης που ασκείται, καθώς ισχύει για όλους τους ηγέτες. Βέβαια εχουμε πολλά να περιμένουμε, καθώς και τις αντιδράσεις των έξω, προς ολες αυτές τις αλλαγές…ωστόσο οι εκλείψεις αποδεικνύονται θετικές, μέσα απο δυσκολίες και προκλήσεις.

Ας ελπίσουμε ότι όντως έτσι θα γίνει εφόσον ευνοούνται τα πράγματα, γιατί η περίοδος αυτή μπορεί να αποδειχτεί θετική στην οικονομία, που συνδέεται και με τον τουρισμό που είναι σημαντικό κομμάτι για την Ελληνική οικονομία, και από αστρολογικής άποψης, ενώ και ο Ερμής θα έχει ήδη εισέλθει σε ορθή πορεία την ίδια μέρα, καθότι διαβάζω μόλις την εξής είδηση, που όντως θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ανακούφιση για την χώρα μας ώστε να περαστεί το νομοσχέδιο που σημαίνει μια δημιουργική αρχή για την χώρα, που λογικά πάντα μιλώντας αστρολογικά θα περάσει και θα εφαρμοστεί:

Συγκεκριμένα, μέχρι τις 10 Αυγούστου αναμένεται να έχει ψηφισθεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου. Το νομοσχέδιο, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα είναι το δεύτερο που θα κατατεθεί στη Βουλή από την κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεσή του στη Βουλή αναμένεται να γίνει έως το τέλος του μήνα. https://www.el.gr/ellada/kommata/anasa-gia-oloys-toys-ellines-to-eidiko/?fbclid=IwAR2hN3w_QCpzg6brf9oXiLX-gLUCmpwG43OTdm0lWEOfbRNnHjA8Racq9Hc

Ας ρίξουμε μια ματιά στην Ουράνιαν..

Καθυστερήσεις ή αποφυγή κινδύνων ή καταστροφών – Εκπλήξεις που σχετίζονται με προβλήματα – Απροσδόκητα εμπόδια – Συνεχής ένταση – Επανάσταση – Συγκρούσεις – Απόρριψη ερεθισμάτων – πρόκληση-προσπάθειες για ειρήνη – Φιλελεύθερες ενέργειες – Επιτυχία σε σχέση με την τεχνολογία – Πολλά αθλήματα – Εκτεταμένη ανάφλεξη — Εξάπλωση της φωτιάς

δύναμη επιρροής που σχετίζεται με τις προσπάθειες – Εντατικές προσπάθειες – Επαγγελματικές αρχές –πράξεις με επιρροή – δύναμη που απαιτείται για την επίτευξη των στόχων – Προθυμία να ενεργήσει άνευ όρων – καταναγκαστική πίεση ή άγχος

Εκπλήξεις σχετικά με τα άτομα στο άμεσο περιβάλλον – συναρπαστικές ή γεμάτες ημέρες ή χρόνια – αμοιβαία ένταση – στρες με άνδρες συντρόφους – ευερεθιστότητα

Κοινή δημόσια εργασία – Συνεργατικές προσπάθειες – λαμβάνω δημόσιες εντολές – Επιχειρήματα

Επιφύλαξη σχετικά με επίσημα θέματα

Σημαντικές ευεργετικές αλλαγές – Αυξήσεις που σχετίζονται με καλή τύχη – Επιτυχημένα άτομα – Προσφορές – πρόοδος -Κερδίζω- Αναπροσαρμογές, αναδιαρθρώσεις ή αποφάσεις σχετικά με τα κέρδη – Αναδιάρθρωση, μετατροπές ή μεταβάσεις

Αγάπη που σχετίζεται με τους άνδρες συντρόφους – Ελκυστικά σώματα – Ευχάριστη εμφάνιση – Διακοσμητικά – Όμορφα αντικείμενα – Ημέρες αγάπης ή απόλαυσης

συναισθηματικές αναπροσαρμογές – Ψυχολογική αναδιάρθρωση, μετατροπές ή μεταβάσεις – Μεταβολές σε δημοφιλή θέματα – Ανάγκη για συνεχή αναπροσαρμογή – Καιροί υποχρεωτικών αλλαγών

Η δύναμη είναι σημαντική – Μεγάλη ισχύςΤέλεια σχέση με την εξουσία ή τη δύναμη – Να έχεις πλήρη δύναμη – Επίσημη επιρροή Πολιτικοί – Δικτάτορες

Για να ζυγίσει το θετικό και το αρνητικό – Για να απαλλαγούμε από βαριά φορτία ή απαιτητικά καθήκοντα

κίνδυνοι που σχετίζονται με υγρά – Βλάβες ή τραυματισμοί από το υδάτινο περιβάλλον

Έκτακτες θυσίες – Αόρατη καθοδήγηση ή ηγεσία – επάνω στον αέρα – Σημασία του νερού – Πλοίαρχοι πλοίων ή αεροπορικών εταιρειών – Διπλωμάτες – Σημαντική ή επίσημη εξαπάτηση – Μεγάλη αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια – Έκτακτες απώλειες – Άρνηση ή απόσυρση σχετικά με την αναγνώριση

Απάντηση