🌺🌼✨ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΟΔΟ ΜΕ ΑΛΚΥΟΝΗ*22 ΜΑΙΟΥ 2020🌺🌼✨

στις

Νεα Σελήνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 22 Μαΐου το 2020, ωρα 19:38:42 μμ. στον 6ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στην 2η μοιρα των Διδύμων. Η Νεα Σελήνη στους Διδύμους επίσης τετραγωνίζει τον Άρη στους Ιχθείς που δεν είναι ακριβείας, στον 3ο οικο, αλλα τριγωνίζει τον Κρονο στον Υδροχοο σε ανάδρομη πορεία. Έτσι, κατά αυτό τον τρόπο η νέα σελήνη πιστεύω μας δίνει τα πρώτα σημάδια για ανοικοδόμηση, άρση των περιοριστικών μέτρων για κάποιες χώρες ωστόσο ακόμη θα υπάρχει πρόβλημα, όμως θα υπάρχει επιστροφή στο εργασιακό περιβάλλον και την καθημερινότητα αλλά και την μακροπρόθεσμη πρόοδο. Η πρόοδος μπορεί να είναι αργή, αλλά ο Κρόνος δίνει μεγάλη υπομονή και επιμονή.

Η Νέα σελήνη στους Διδύμους ομως έχει και κάποιες προκλητικές επιρροές προετοιμάζοντας το έδαφος για τις εκλείψεις του καλοκαιριού. Ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο με την Αφροδίτη στους Διδύμους τετραγωνίζουν ακριβώς τον Ποσειδώνα προκαλώντας επιπλέον σύγχυση, fake news, ψευδαισθήσεις ,παραπλάνηση και μια έκρηξη παράνοιας και μανίας καθώς ο κίνδυνος μόλυνσης από τον κοροναϊο φαίνεται ότι θα συνεχίσει να υπάρχει αλλά και να μεταδίδεται, ως κύρια προπαγάνδα. Εχουμε επισης τον σχηματισμο ενος Ταυ-τετραγωνου μεταξυ Ερμη/Αφροδιτης/Πωσειδωνα/Νεας Σεληνης/Αρη.

Αλλά η ιδια νεα σελήνη στην ουσία, της 22ας Μαΐου, φαίνεται να αποτελεί ταυτόχρονα σημείο έκρηξης αλλά και καμπής για την πανδημία , για κάποιες χώρες. Είναι καιρός για ανάκαμψη και ανοικοδόμηση αλλά όμως πρώτα θα υπάρξει αστάθεια. Η συνοδος Δια-Κρόνου-Πλούτωνα απομακρύνονται σταδιακά μεταξύ τους, λόγω της ανάδρομης πορείας τους, μεχρι το Φθινόπωρο. Το συναίσθημα του φόβου θα συνεχίσει όπως φαίνεται να υπάρχει. Η Σελήνη τετραγωνίζει τον Άρη που συνάδει με θυμό αλλά συνδέεται και με αυθόρμητες αποφάσεις και κινήσεις. Έτσι λοιπόν ενας νέος κύκλος ξεκινά που θα έχει διάρκεια μεχρι την έκλειψη της 5ης Ιουνίου. Το θετικο τρίγωνο Σελήνης -Κρόνου είναι πολύ στενό που συνδέεται με την ευσυνειδησία, την μέριμνα, την λογική, την επιμέλεια, την προσοχή, την μελέτη, την περίσκεψη αλλά και την παράδοση. Ωστόσο, οι όψεις  Αφροδίτης -Ερμή και Πωσειδωνα μπορεί να παίξουν παραπλανητικο ρόλο, όσο αφορά σοβαρά θέματα σε κοσμικό επίπεδο αλλά και στις προσωπικές μας υποθέσεις, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους θα είναι ήδη σε ανάδρομη πορεία, που είναι μια πολύ συγκεχυμένη και παραπλανητική επιρροή.

Οι Δίδυμοι συνδέονται με τα Εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και το ποσό της ελευθερίας που δίνεται στο Ραδιόφωνο, την τηλεόραση, και τους υπολογιστές ως μέσο για την εθνικές ανακοινώσεις, το e- Mail και οι τηλεφωνικές γραμμές ως πηγή εθνικής επικοινωνίας. Δηλαδή την ελευθερία του λόγου. Όλα τα εθνικά δίκτυα επικοινωνίας, την εκπαίδευση, τις περιοδικές εκδόσεις, το Ταχυδρομείο, το ραδιόφωνο, τις μεταφορές, τις επικοινωνίες εν γένει και της επιστήμης. Η δυαδική φύση των Διδύμων γεννά ένα μείγμα ή ποικιλία διαφόρων παραγόντων που ενώνονται και δημιουργούν αλλαγές. Συνδέεται με την γλώσσα/απειλή των πυρηνικών. Η νέα σελήνη επηρεάζει την οικονομία αλλά και τα ταξίδια, την παιδεία, την θρησκεία, το εμπόριο, τις επικοινωνίες, τις ανακαλύψεις. Οι Δίδυμοι όμως διαχωρίζουν και διαιρούν. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε με σύνεση τα όποια εξωτερικά γεγονότα και προβλήματα ξεσπάσουν και προκύψουν ξαφνικά.

Πρώτος Δεκανος [Δίας]. Απειλεί με επιθέσεις, εισβολή και έφοδο και λεηλασίες εχθρών. [Οκτώ σπαθιά]

Η νεα σελήνη κατά πρώτον τετραγωνίζει τον Αρη στους Ιχθείς που οδηγεί σε τριβή, εξαναγκασμό, βια, προβλήματα, επίδειξη δύναμης, έκρηξη και ανταρσία ενάντια των περιορισμών. Με τον Ηλιο-Σελήνη να τετραγωνίζει τον Αρη στους Ιχθείς, η υπομονή μπορεί να είναι ελάχιστη, αλλωστε αυτά γίνονται σε μεταβλητά ζώδια. Είναι ζωτικής σημασίας όμως να δράσουμε σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Ο Άρης στους Ιχθείς μπορεί επίσης να εκδηλώσει μεγαλη αποφασιστικότητα ώστε να κάνει τα πράγματα με τον δικό του τρόπο καθώς αντιπροσωπεύει τον πνευματικό πολεμιστή. (πολέμησε για τα όνειρα σου και γι αυτό που πραγματικά πιστεύεις..) Ωστόσο ο Αρης στους Ιχθείς είναι ιδεαλιστής και στόχος του είναι να βοηθήσει τις κοινωνίες και τον άνθρωπο. Η σύγκρουση των δυο μπορεί να συνδεθεί με ατυχήματα, χημικά και φωτιά, αλλά να βοηθήσει την αλήθεια να έρθει στο φως σε σχέση με μολύνσεις. Όμως γνωρίζουμε ότι ο Πωσειδωνας θα φέρει κύματα παράνοιας και κατάθλιψης και όλοι μας θα πρέπει να κολυμπήσουμε πάνω σε αυτά, αρκεί να ξέρεις καλό κολύμπι!

Και αν ο Άρης στους Ιχθείς, αυτό σημαίνει πλήθος χιονιού και βροχής, και θα υπάρξει θνησιμότητα στα νότια μέρη, και περισσότερα ψάρια θα αλιευθούν από το συνηθισμένο; και περισσότερα βασίλεια θα διαχωριστούν, και αυτό σημαίνει τη δολοφονία των βασιλέων και των μεγαλομάχων και των πλούσιων και ευγενών. Η έλλειψη της αννόνης σηματοδοτείται ακόμη και το κρασί θα υποστεί ζημία και καταστροφή. Και τα ιπτάμενα ζώα που εμποδίζουν θα υποστούν ζημία, όπως οι μύγες και τα παρόμοια. Και αν το γεωγραφικό πλάτος του βόρειο, αυτό σημαίνει την καλοσύνη του αέρα και την λεπτότητα ή καθαρότητα του. Και αν το γεωγραφικό πλάτος του νότιο, σημαίνει αφθονία ακρίδων (αλλά δύσκολα θα εμποδιστούν).

Και αν ανατολικός, αυτό σημαίνει τη δολοφονία πλούσιων και μεγάλων ανθρώπων. Και αν ήταν τυχαία, αυτό σημαίνει αδυναμίες που θα έρθουν σε άντρες και γυναίκες σκλάβους, και σε άνδρες και γυναίκες υπηρέτες και σε άτομα χαμηλής τάξης. Και ο Abū Ma’shar είπε ότι αν ήταν ανάδρομος, αυτό σημαίνει τη σωτηρία και τον πλούτο αυτών που κάνουν επιχειρήσεις.

Και αν σε ευθεία πορεία, αυτό σημαίνει τη φύλαξη και τη διάσωση των προβάτων και των μικρών τετράποδων, και των ανδρών και των γυναικών σκλάβων, και των ανδρών και των γυναικών υπηρετών, και των ατόμων χαμηλής τάξης.

Ωστόσο, η νέα σελήνη τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τρίγωνο αυτό με 1 μοίρα διαφορά είναι αρκετά στενό όπου δίνει μια σοβαρή, συνειδητή και υπεύθυνη στάση. Με κοινή λογική αλλα και με γνώμονα την πρακτικότητα, οι στόχοι μας θα είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί μακροπρόθεσμα. Η πρόοδος, η επιτυχία και η αναγνώριση είναι πιθανό λόγω της ηθικής εργασίας, της αποφασιστικότητας και της επιμονής. Ακόμα και υπό αγχωτικές συνθήκες, μπορείτε να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες. Θα είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε την προσωπική σας ικανοποίηση για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας.

Ενώ η πρόοδος μπορεί να είναι αργή και σταθερή, και λόγω ανάδρομης πορείας πλανητών, τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας πρέπει να λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα αλλά και ως θεμέλια για τη μελλοντική ευημερία. Αυτό θα ενισχύσει την αυτοεκτίμησή σας και θα φέρει ικανοποίηση.

Ο αμοιβαίος σεβασμός και κατανόηση καθιστούν αυτή την νεα σελήνη θετική για τη δημιουργία νέων φίλων και επιχειρηματικών συνεργασιών. Οι στενές σχέσεις θα επωφεληθούν από την πίστη, την αφοσίωση και θα υπάρχει έντονα η αίσθηση ότι υπάρχει ένα Καρμικό δέσιμο μεταξύ των ανθρώπων. Αυτή η νεα σελήνη βοηθά τη μάθηση και την διδασκαλία. Δείχνει ότι η πνευματική καθοδήγηση και επικοινωνία είναι πολύτιμη από μεγαλύτερους και έμπειρους. Θα μπορούσατε να μεταδώσετε τις γνώσεις σας στη νεότερη γενιά και να σας σεβαστούν για τη σοφία ή τις ικανότητες σας. Το επικοινωνιακό στοιχείο είναι αρκετά έντονο και η ικανότητα του καθενός να επικοινωνεί με σωστό τρόπο θα παίξει σημαντικό ρολο.

Σημαντικά κοσμικά δρώμενα συμβαίνουν στον ουράνιο θόλο. Ο Ήφαιστος 2212 από τις 4 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου και μέχρι της 22 Μαΐου 2021, θα αφυπνίσει τον κόσμο περισσότερο. Αστρολογικά, ο Ήφαιστος αντιπροσωπεύει την δεξιότητα και την χειροτεχνία, τη σφυρηλάτηση, όπου μαζί με τον Ουρανό για ένα χρόνο θα βοηθήσει την ανθρωπότητα να αλλάξει μορφή.

Λίγο μετα την νέα σελήνη στους Διδύμους, στις 25 Μαΐου, θα συναντηθούν στην 8η μοίρα του Ταύρου μαζί με τον Ουρανό, μια σημαντική και έντονη μοίρα, με σκοπό να αποκαταστήσει τις ισορροπίες. Ο θεός της φωτιάς του ουρανού, της γης και οποιασδήποτε τεχνικής ή τέχνης με αυτή, όπως της χαλκουργίας, και, εν γένει, μεταλλουργίας. Ο Ήφαιστος μαζί με την Εστία αποτελούσαν τις κύριες θεότητες του πυρός. Ο Ήφαιστος, που το όνομά του ετυμολογείται από την αρχαία ελληνική λέξη (ρήμα) “ἧφθαι”, που σημαίνει αναμμένο είναι, ή κατ΄ άλλους (Μαξ Μίλλερ) από το όνομα Ήβη < αρχαίο Ἥβη (= νεότητα) κατά μετατροπή του β σε φ, αποτέλεσε την ανθρωπόμορφη ακμάζουσα θεότητα της φυσικής δύναμης του πυρός σε όλες τις μορφές του και χρήσεις του, από κεραυνό και αστραπή στον ουρανό μέχρι ηφαίστειο στη γη, αλλά και ως εσωτερική ανθρώπινη φλόγα έμπνευσης και δημιουργίας. Οι δε περιγραφές και συμπεριφορές του Ηφαίστου, που του αποδίδοντα με αλληγορική πάντα σημασία, αποκαλύπτουν στην ουσία ακριβώς όλα εκείνα τα στοιχεία που σχετίζονται με τα παραπάνω.

Ο Ήφαιστος όμως είναι θεός της τεχνολογίας και στα σταθερά ζώδια φέρνει έκρηξη με σκοπό να μας απελευθερώσει από τα δεινά. Αφυπνίζει. Είναι ο θεός των Ηφαιστείων, που συνδέεται με την Αίτνα και Λιπαρι.

«Ήφαιστε ομβριμόθυμε, μεγασθενή, ακάματον πύρ, που λάμπεις με φλογερές αυγές, φαεσίμβροτε δαίμονα, φωσφόρε, καρτερόχειρα, αιώνιε, τεχνοδίαιτε, εργαστήρ, κόσμοιο μέρος, στοιχείο αμεμφές, παμφάγε, πανδαμάτωρ, πανυπέρτατε, παντοδίαιτε, αιθήρ, ήλιος, άστρα, σελήνη, φως αμίαντον, γιατί αυτά τα μέλη του Ηφαίστου προφαίνουν για τους θνητούς. Έχεις κάθε οίκο, κάθε πόλη, πάντα τα έθνη, οικείς και στα σώματα των θνητών, πολύολβε, κρατεέ. Άκουσε, μάκαρ, σε καλώ προς ευίερες επιλοιβές, να έλθεις ήμερος αεί όπως χαίρεσαι επι των έργων, παύοντας την λυσσώσα μανία του πυρός που έχει ακάματη καύση της φύσεως μέσα στα σώματά μας.( Ορφικός ύμνος Ηφαίστου)

Η Παλλάς Αθήνα και ο Κρόνος στις αρχές του Υδροχόου σε όψη τριγώνου με την νέα σελήνη. Στις πρώτες μοίρες του δίνει περισσότερη έμφαση στο γεγονός ότι παλιές μέθοδοι ισως πλέον είναι ξεπερασμένες και οτι ίσως χρειαζόμαστε περισσότερη γνώση για να αποδεχτούμε νέες τεχνολογίες.

Είναι σαν λέει “Εντάξει, φέρτε το νέο σύστημα! ” Πρέπει όμως επίσης να κατανοήσουμε ότι αυτό κρύβει και παγίδες, μόλις συμβεί. Η Παλλάς Αθήνα ισως κατά κάποιο τρόπο μπορεί να ενεργεί σαν ουράνιος προστάτης, υπενθυμίζοντας ότι υπάρχουν πρωτόκολλα, ηθική, και διαδικασίες για να γίνουν όλα αυτά, αλλα όμως πρέπει να σκεφτούμε την θετική πλευρά αυτών που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Η Παλλάς στον Υδροχοο, αντιπροσωπεύει μια φουτουριστική αντίληψη. Κάποιος μπορεί να «δει» τις πολλές δυνατότητες που κρύβει το μέλλον.

Ως θεραπευτής, ας πούμε, για παράδειγμα, στο μέλλον ίσως θα πρέπει οι άνθρωποι να εργάζονται περισσότερο με την δόνηση, θεραπεύοντας με χρώμα, ήχο, κρύσταλλα και λευκό φως. Αισθητικά, εκφράζει δημιουργώντας το νέο. Ως εφευρέτης ή ιδιοφυΐα, δημιουργεί τέχνη επιστημονικής φαντασίας, γραφικά υπολογιστών, μουσική νέων κυμάτων, ροκ βίντεο και ριζοσπαστική τέχνη. Αυτοί οι καλλιτέχνες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μέλλοντος, μεταφράζοντας τον τόνο για το τι έρχεται στις μάζες. Πολιτικά, η Παλλάς Αθηνά στον Υδροχόο είναι ο πολιτικός επαναστάτης, υποστηρίζει και υπερασπίζεται ανθρωπιστικούς σκοπούς και βεβαια οργανώνει διαδηλώσεις. Η Παλλάς Αθηνά στον Υδροχόο είναι ομως η σοφία του μέλλοντος – δημιουργώντας πράγματα που θα ωφελήσουν τις επόμενες γενιές.

Παραδείγματα: ανυπότακτοι πολιτικοί και ανθρωπιστές Abraham Lincoln (1), Earl Warren (1) και Martin Luther King (1) γεννήθηκαν όλοι με την Παλλάς Αθήνα στον Υδροχόο.

Στον 3ο οίκο μπορεί να δημιουργηθούν λέξεις και επικοινωνίες, φέρνουν την επανάσταση στις εκπαιδευτικές τεχνικές, το περιβάλλον, τη θρησκεία η την πνευματικότητα. Υπάρχει έντονη δίψα για γνώση. Θα γίνουν θετικές αλλαγές που έπρεπε να έχουν γίνει και δεν είχαμε σκεφτεί πραγματικά για χρονια. Η Παλλάς Αθηνά τριγωνίζει την Νεα Σελήνη που είναι πιθανο να σημαίνει την προστασία και την άμυνα μειονοτικών ομάδων, τριγωνίζει τον Δια που θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε περισσότερο τις επιπτώσεις μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα. Μπορεί να υπάρχουν διαμάχες για τη δικαιοσύνη ή την υπεράσπιση της αλήθειας. Επιπλέον, η εσωτερική και εξωτερική αρσενική / θηλυκή ταυτότητα και γενικότερα οι ρόλοι μπορεί να υπόκεινται σε εκτεταμένες αλλαγές.

Κατά την είσοδο της στον Υδροχόο ήταν σε σύνοδο με τον Άρη και τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει κατά μια έννοια ότι θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο κόσμο μετά από μια περίοδο πόνου, θλίψης και δυσκολίων. Η ακεραιότητα και η εμπιστοσύνη μας θα δοκιμαστούν σκληρά, καθώς ο ανάδρομος Κρόνος θα επιστρέψει στον Αιγόκερω κατά, τον Ιούλιο και μετα θα συναντήσει τον Δια και τον Πλουτωνα κατά το τέλος του χρόνου. Φαίνεται, λογικά με όλα αυτά, ότι θα αλλάξουν οι κανόνες στην κοινωνία μας προς το καλύτερο, καθώς θα υποστηρίζει το καλό μέσα από διαμάχες, βοηθώντας στο να αλλάξουν παλιές συμπεριφορές και νόμοι, να δημιουργήσουμε έναν υγιέστερο κόσμο και περιβάλλον ακόμη και μετά την εξαφάνιση αυτού του ιού, καθώς το μόνο καλό που έχει κάνει είναι να καθαρίσει την πολλή ρύπανση στον κόσμο, αλλά σίγουρα υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να γίνουν.

Πίσω στη νέα σελήνη στους Διδύμους, βλέπουμε ότι είναι σε αντίθεση με την Isis 42. Αυτό δημιουργεί για την ώρα περισσοτέρους διαχωρισμούς η διασκόρπιση. Αλλά θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος ότι υπάρχει μια έντονη, ανάγκη να επανασυναρμολογήση του κόσμου, αλλά θα μπορούσε να είναι η αναζήτηση για πληρότητα ή ολοκλήρωση στην ζωή μας. Ακόμα θα μπορούσε να βοηθήσει στο να ενώσουμε τα κομμάτια του παζλ, ανάμεσα στα τετράγωνα που δημιουργούν προβλήματα μεταξύ Άρη/Αφροδίτης/Ερμή και Ποσειδώνα.

Το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα φέρνει έλλειψη σαφήνειας, σύγχυση, παραπληροφόρηση και παρερμηνεία, ασθένεια, δυσκολίες και υπάρχει έντονο το κακό στον πλανήτη. Συνεχίστε λοιπόν με τα βασικά. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα για παράνοια, εξαπάτηση, απάτη και σκάνδαλα. Προστατέψτε τον εαυτό σας από τους ψεύτες, τους απατεώνες, τους καρχαρίες δανείων και τους πιεστικούς πωλητές. Εάν πρέπει να αντιμετωπίσετε σημαντικά ζητήματα, ζητήστε επαγγελματική συμβουλή ή βοήθεια από έναν αξιόπιστο φίλο. Το τετράγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε ανασφάλεια για τον εαυτό σας. Μια κακή εικόνα του εαυτού σας θα μπορούσε να φέρει δυσκολίες σε μια σχέση, στα επαγγελματικά η τον κοινωνικό σας κύκλο ή να μην αξιοποιηθούν σωστά οι ικανότητες σας.

Η τάση να υπερ-εξιδανικεύονται οι σχέσεις και άτομα που μας ενδιαφέρουν θα μπορούσε να φέρει απογοήτευση στην ζωή μας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως την όποια κατάσταση και αποφύγετε τη σπατάλη χρημάτων. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και σχέσεις και παράδοση άνευ όρων , που ίσως συνοδεύεται με από σύγχυση, ψευδαίσθηση και αυταπάτη, ίσως! Η διαδικασία όπως όλες οι διελεύσεις είναι ουσιαστικά εσωτερική, αλλά καθώς το εξωτερικό αντανακλά το εσωτερικό και το αντίστροφο, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Η νέα σελήνη σε ευθυγράμμιση με το σταθερό αστέρι Αλκυόνη στις Πλειάδες. Το Σταθερό αστέρι Alcyone στις 00 ° 15 ′ στους Δίδυμους προκαλεί αγάπη, υπεροχή, τύφλωση από πυρετούς, ευλογιά και ατυχήματα στο πρόσωπο, ντροπή και βίαιο θάνατο. Κάνει τους ανθρώπους ανεπιθύμητους, φιλόδοξους, ταραχώδεις, αισιόδοξους και ειρηνικούς. Και δίνει πολλά ταξίδια και θαλάσσια ταξίδια, επιτυχία στη γεωργία και μέσω της ενεργού νοημοσύνης.

Εάν είναι καλά συνδεδεμένη η Αλκυόνη δίνει φιλοδοξία και προσπάθεια, με αποτέλεσμα προτίμηση, τιμή και δόξα. Αν και ανεβάζει τους ανθρώπους σε μια υψηλή θέση, μπορεί να δημιουργήσει υψηλό πάθος και αγένεια. Η Αλκυόνη δεν είναι καλός οιωνός όσον αφορά τις σχέσεις με το αντίθετο φύλο.

Νέα Σελήνη σε σύνοδο με Αλκυόνη: Παθήσεις στο λαιμό, χρόνια καταρροή, τύφλωση, κακο μάτι, πληγές, τραυματισμοί στο πρόσωπο, ασθένεια, ατυχία, ντροπή, δολοφόνος ή δολοφονία, φυλάκιση, θάνατος από λοιμό, χτυπήματα, μαχαιρώματα, πυροβολισμούς, αποκεφαλισμό ή ναυάγιο.

Αν και έχει πολλά αρνητικά ο πρώτος δεκανος των Διδύμων, οπου συσσωρεύονται πολλά διάσημα αστέρια, οι Υάδες -Πλειάδες είναι μια αρκετά επικίνδυνη περιοχή, όπως και το βασιλικό αστέρι Αλντεμπαράν. Αυτά τα σμήνη έχουν φήμη, η Αλκυόνη είναι σκανδαλώδης στην αγάπη και οι Υάδες φέρνουν δάκρυα και βία. Η δυαδικότητα του «Καλού Vs Κακού» των Δίδυμων είναι ισχυρή εδώ όχι μόνο επειδή είναι η περιοχή των Διδύμων, αλλά κυρίως λόγω της τάσης του Αλντεμπαράν να σκοτώνει. Ο πρώτος δεκανος των Διδύμων συνδέεται με τους πνευματικούς πολεμιστές και τους μεταρρυθμιστές, που είναι σε αυτήν τη γη για να εξουδετερώσουν το κακό!

Προκαλούν συνήθως μετεωρολογικά φαινόμενα που έχουν επιρροή σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ

Ο Σερπεντινης είναι μια θαυμάσια πέτρα για την προσωπικότητα των Δίδυμων, καθώς η τάση να αισθάνονται νευρική ένταση ή ευαισθησίες στο νευρικό σύστημα είναι υψηλή και αυτή η πέτρα βοηθά στη διαχείριση τέτοιων ενεργειών στα νεύρα. Αντιμετωπίζοντας σε μεγάλο βαθμό την υψηλότερη εισροή κοσμικής ενέργειας που επεξεργάζεται το σώμα, όσοι ανήκουν στο ζώδιο των Δίδυμων – ανάλογα με την επίγνωση που έχουν – μπορούν να αισθάνονται βομβαρδίζονται και ακόμη και να καίγεται ο εγκέφαλος τους χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη. Αυτό ισχύει για όποιον ασχολείται κυρίως με τα ψυχικά πεδία, τα οποία σχετίζονται τόσο στενά με τους τομείς της έμπνευσης και της ανώτερης σοφίας. Ο Σερπεντινης βοηθά στην εξισορρόπηση των ενεργειών στο σώμα βοηθώντας τα τσάκρα στη ρύθμιση και επιτρέποντας στη σπονδυλική στήλη να προετοιμάζεται προκειμένου να αντιμετωπίσει μια τέτοια εισροή κραδασμών και εισερχόμενων πληροφοριών. Ο Σοδαλίτης υποστηρίζει την αντίληψη και την πνευματική εξερεύνηση, οπότε μαζί και τα δυο είναι μια καυτή ομάδα για το μυαλό των Δίδυμων που συχνά μπορεί να προσδεθεί στη λογική, αν και τα πηγαίνει καλά με μια σπίθα υψηλότερης έμπνευσης. Χρησιμοποιώντας αυτές τις δύο πέτρες, οι Δίδυμοι μπορούν να αποφύγουν να είναι πολύ ορμητικοί και να νιώθουν ότι το μυαλό τους κατακλύζεται από σκέψεις και ιδέες.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 8 ΣΠΑΘΙ

Τα 8 Σπαθιά είναι αρνητική κάρτα που συνδέεται με περιορισμούς. Η γυναίκα που απεικονίζεται στα 8 Σπαθιά νιώθει χαμένη και μόνη. Δεν μπορεί να δει γιατί έχει δεμένα τα μάτια. Δεν μπορεί να κινηθεί ελεύθερα επειδή είναι περιορισμένη από μια φυλακή σπαθιών. Φαίνεται ότι είναι μακριά από το δικό της μέρος που νιώθει ασφάλεια μακριά σε ένα λόφο. Πώς μπορεί να επιστρέψει πίσω; Δεν γνωρίζει καν με ποιον τρόπο να πάει.

Τα Οκτώ Ξίφη αντιπροσωπεύουν εκείνες τις στιγμές που αισθανόμαστε χαμένοι, μέσα σε απόγνωση, σύγχυση και αδυναμία. Η βοήθεια και η ανακούφιση φαίνονται να είναι πολύ μακριά η να αργούν.

Μερικές φορές αισθανόμαστε περιορισμένοι από συγκεκριμένες περιστάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Ξυπνάμε μια μέρα σε μια αδύνατη κατάσταση. Αδιέξοδο στην εργασία. Μια ταραγμένη σχέση. Βουνά χρέους. Πως έγινε αυτο? Δεν έχουμε ιδέα. Ακόμα και λίγα προβλήματα μπορούν να μας κάνουν να νιώθουμε παγιδευμένοι. Απλά δεν φαίνεται να υπάρχει διέξοδος. Μερικές φορές η ζωή φαίνεται ωραία – στην επιφάνεια. “Έχω ό,τι θέλω, πρέπει να είμαι χαρούμενος, έτσι ποιο είναι το πρόβλημα;” Απλά δεν το ξέρουμε. Είμαστε συγκεχυμένοι και αβέβαιοι.

Τα Οχτώ Σπαθιά είναι συχνά ένα σημάδι ότι κατευθυνόμαστε προς (ή ήδη σε) μια κατάσταση στην οποία θα αισθανθούμε την έλλειψη ελευθερίας και επιλογών. Τέτοιες καταστάσεις είναι δύσκολες επειδή, όσο περισσότερο εισερχόμαστε σε αυτά, τόσο πιο περιορισμένοι θα αισθανόμαστε. Σε κάθε βήμα, οι επιλογές μας φαίνεται θα περιορίζονται μέχρι να αισθανθούμε εντελώς κολλημένοι.

Όταν βλέπετε αυτή την κάρτα, θυμηθείτε ότι πάντα υπάρχουν επιλογές και ισχύ. Ανεξάρτητα από το πόσο παγιδευμένοι αισθανόμαστε, μπορούμε να βρούμε μια διέξοδο εάν πιστεύουμε ειλικρινά ότι είναι δυνατόν. Το νεαρό κορίτσι στην εικόνα θα μπορούσε να ελευθερωθεί. Θα μπορούσε να σκαρφαλώσει ελεύθερο, να σκίσει τον επίδεσμο που έχει στα μάτια της και να κτυπήσει τα σπαθιά. Οι λύσεις δεν είναι πάντα εύκολες σε ένα τέτοιο σημείο, αλλά υπάρχουν. Αποκτήστε περισσότερη σαφήνεια της σκέψης και του σκοπού σας (τα ιδεώδη σπαθιά) και χρησιμοποιήστε τα για να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα προς την επιστροφή σας πίσω στο σπίτι.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο ότι τα 8 Σπαθιά συμβολίζουν μια συγκεκριμένη κατάσταση σε μια συγκεκριμένη περίοδο και δεκανους ζωδίων. Συμβολίζει ακριβώς και το τετράγωνο Αρη-Δια, είτε σε συλλογικό είτε σε προσωπικο επίπεδο.

 • αίσθημα περιορισμού
 • περιβάλλομαι από εμπόδια
 • παραμένοντας σε περιορισμένη κατάσταση
 • αίσθηση παγιδευμένη από περιστάσεις
 • λίγες επιλογές
 • είμαι τυφλός προς στην ελευθερία
 • αίσθημα διωγμού- διωγμοί
 • νιώθω μπερδεμένος
 • δεν είμαι σίγουρος με ποιον τρόπο να επιστρέψω
 • απώλεια
 • έλλειψη κατεύθυνσης
 • αισθανόμαστε συντριβή
 • χρειαζόμαστε καθοδήγηση και σαφήνεια
 • δεν καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει
 • αίσθημα αδυναμίας
 • περιμένοντας εξωτερική διάσωση
 • αμφιβολίες
 • αποφεύγοντας την ευθύνη
 • αναζητώντας έναν ιππότη
 • θυματοποίηση
 • αποδεχόμενοι την αδράνεια

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Πωσειδωνας/Βόρειος Δεσμός/Ουρανός/ μια ξαφνική διακοπή; ξαφνική διακοπή δεσμών με καταστρεπτικό τρόπο.

Ουρανός/Βόρειος Δεσμός/Σελήνη/Ήλιος/ ένταση, αναταραχή, βία, εκνευρισμός, ξαφνικές και γρήγορες σχέσεις, γρήγορος ενθουσιασμός στις σχέσεις.

Πωσειδωνας/MC/Ερμής/Αφροδίτης/ έμπνευση, ξαφνικές ιδέες από το υποσυνείδητο, η τέχνη, επίδειξη προσήλωσης , προσποίηση και υποκρισία, ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Πωσειδωνας/Ωροσκόπος/Δίας/Πλουτωνας/ απώλεια υπόληψης, προβλήματα με τα επαγγελματικά, χρήματα η τα αποκτήματα, πιθανότητα εξαπάτησης, αδυναμία εξαιτίας άσχημης συμπεριφοράς των άλλων, προσβολή, πόνος, δυσφήμηση, δόλος, απάτη, κακεντρέχεια, καταπίεση. Μπορεί να εξαπατηθείτε ή να εξαπατήσετε άλλους και πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις σχέσεις που διατηρείτε. Ο ηθικός κώδικας και η καλή φύση του ενός μπορεί να ανταπεξέλθει σε περιόδους ατυχίας.

Κρόνος/Ουρανός/Πωσειδωνας/ αδυναμία, λύπη, στεναχώρια, χωρισμός, εγκατάλειψη, ψευτιά, ανακρίβεια, εντάσεις. Πιθανό να υπάρξει δυσκολία στο να αντιμετωπίσουμε το συναισθηματικό στρες και ένταση και μπορεί να αρρωστήσετε ή να είστε αδύναμοι όταν αντιμετωπίζετε μια πρόκληση. Η γενική στάση θα μπορούσε να είναι η παραίτηση και η έλλειψη αντίστασης που επιτρέπει στους άλλους να ξεπεράσουν εσάς.

Η νέα σελήνη φαίνεται να υποδηλώνει δυο πράγματα ταυτόχρονα «μια κορύφωση των παγκόσμιων λοιμώξεων ή το τέλος της πανδημίας στα τέλη Μαΐου 2020». Ένα πισωγύρισμα εν ολίγοις για κάποιες χώρες είναι πιθανό να συμβεί. Η νέα σελήνη Μαΐου 2020 με την Αλκυόνη προκαλεί ασθένεια, πυρετούς, παθήσεις στο λαιμό, χρόνια καταρροή και θάνατο από λοιμό. Η Αλκυόνη συνδέεται επίσης με βαθιά θλίψη, τραγωδίες και πένθος. Οι Πλειάδες είναι μια πολύ ισχυρή ένδειξη γεγονότων που επηρεάζουν την οικογενειακή ζωή αλλά και την καθημερινότητα μας.Οποτε δεν μπορουμε να το παραβλεψουμε.

Ενώ έχουν γενικά καλή φήμη όταν κρύβονται από τις ακτίνες του Ήλιου (30 Απριλίου έως 11 Ιουνίου), αυτό μπορεί να είναι πολύ κακό για την ανθρωπότητα. Αυτή τη στιγμή, με άλλες σχετικές ενδείξεις στον χάρτη, μπορεί να συμβεί ένα γεγονός που να προκαλέσει το θάνατο ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων. “

Το τετράγωνο Ερμή-Πωσειδωνα-Αφροδίτης επισημαίνει ότι τα προστατευτικά μέτρα θα διατηρηθούν. Θα υπάρξει όμως  έντονα το στοιχείο της παραπληροφόρησης, προπαγάνδας, φήμες και θεωρίες συνωμοσίας.

Η νέα Σελήνη της 22ας Μαΐου αποκτά μια πολύ θετική επιρροή από τον Κρόνο που θα βοηθησει στην προσαρμογη και κατανοηση. Όμως ο Ερμής και το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα είναι εξίσου το ίδιο δυνατά. Το τρίγωνο νέας σελήνης- Κρόνου υποδηλώνει επισης ότι η ανάκαμψη θα είναι αργή αλλά σταθερή. Κάποιοι περιορισμοί και δυσκολίες θα παραμείνουν, αλλά θα σημειωθεί πρόοδος. Ο Κρόνος θα διατηρήσει τον ρεαλισμό και θα μας κάνει επιφυλακτικούς σχετικά με τους κινδύνους που θέτουν τόσο η Αλκυόνη οσο και ο Ποσειδώνας.

Η νέα σελήνη είναι θετική για ανοικοδόμηση, τη δημιουργία νέων δομών και καθημερινότητας, την επιστροφή στην εργασία ή το σχολείο, την απόκτηση νέας εργασίας ή ακόμη και την προώθηση. Αξιόπιστοι φίλοι, οικογενειακή πίστη και η υποστήριξη ίσως κυβερνήσεων και άλλων οργανισμών θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις αντιξοότητες σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Η νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου διαρκεί δύο εβδομάδες έως τη σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου.

Η νέα σελήνη στους Διδύμους είναι επι το πλείστον θετική για την χώρα μας που επηρεάζει τον 1ο οίκο του ελληνικού χάρτη άρα και τον λαό της με ευχάριστο τρόπο. Δείχνει πολλές αλλαγές στη χώρα και έντονη δραστηριότητα. Ομως, ο Ερμής, η Αφροδίτη αλλά και ο Βόρειος Δεσμός στους Διδύμους σχηματίζει όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα και τετραγωνίζει τους Δεσμούς. Αυτό συνάδει με απώλειες, απογοήτευση, δυσκολίες στην πραγματοποίηση στόχων και προβλήματα για την οικονομία της χώρας. Αν και η Ελλάδα ευτυχώς δεν ανήκει στην ομάδα των χωρών υψηλού κινδύνου μέχρι στιγμής, θα δούμε της συνέπειες του κοροναϊού στην οικονομία, τον τουρισμό όπου θα πλήξει την χώρα σε μεγάλο βαθμό. Με το πέρασμα του κοροναϊού, φαίνεται να ξεσπά θύελλα καθώς μια τέτοια σελήνη δημιουργεί διχογνωμίες και εντάσεις, στην πολιτική. Είναι πιθανό ακόμη να δούμε και απεργίες.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η σύνοδος Κρόνου/Πλουτωνα και το τετράγωνο με την Έρις, σχετίζεται άμεσα με τους ιούς, όπως ήταν και ο ιός του AIDS, που έχουν διάρκεια και μεταλλάσσονται, όπως είχα πει από την αρχή του χρόνου. Αυτό είναι δείκτης ότι ο κωροναιος θα συνεχίσει να υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα, με κάποια σκαμπανεβάσματα. Αυτό όμως μια τεράστια πρόκληση για την ανθρωπότητα άσχετα με τις θεωρίες συνομωσίας. Στη συνέχεια τόσο οι εκλείψεις όσο και κάποια άλλα φεγγάρια, στη συνεχεια, μέσα στο 2020, είναι πιθανό να δείχνουν επιδείνωση. Το βόρειο αλλα και το νότιο ημισφαίριο θέλουν περισσότερη προσοχή.

Όμως βλέποντας την ηλιακή επιστροφή της χώρας μας για το 2020-21 κατά σύμπτωση ενεργοποιεί κι αυτή το ταυ-τετράγωνο Σελήνης-Ηλίου-Αφροδίτης-Άρη! Κάτι πολύ ενδιαφέρον προκύπτει από την σύνοδο διευλανων Ουρανού με τον γενέθλιο Χείρωνα της χώρας στον Ταύρο που δημιουργεί έντονες ανησυχίες για ακραία καιρικά φαινόμενα, σεισμούς, το μεταναστευτικό αλλα και σημαντικες απκαλυψεις που θα δουν το φως.Ο Μαιος εχει τον αριθμο 5 για την Ελλαδα και αυτο σημαινει αρση περιορισμων και συνδεεται με αλλαγες, ενω επισης συνδεται με ασταθεια οπως προανεφερα στο ιδιο κειμενο.Υπαρχει η ταση για να ξεφυγουμε και να παιρνουμε ρισκα.Ειναι πιθανο να αναεωθουμε ως λαος (εμφανιση πχ κτλ).Ο Μαιος ειναι προπομπος της απολυτης ψηφιακης εποχης.

Τον Φεβρουάριο είχα γράψει τα εξής:

Αυτό προειδοποιεί ή δείχνει, ότι η χώρα μπαίνει η βρίσκεται σε κίνδυνο, θα υπάρξει ανατροπή, ξαφνικές αλλαγές. Τόσο την Άνοιξη, μέσα στον Μάρτιο αλλά και το Φθινόπωρο, μπορεί να πυροδοτηθούν αρκετές αλλαγές στο εσωτερικό της χώρας μας, χωρίς να αποκλείεται και η προσφυγή στις κάλπες είτε αυτή οφείλεται σε εσωτερικούς είτε σε εξωτερικούς παράγοντες.

https://astroephimerides.com/2020/01/26/%e2%9c%a8%e2%99%92%f0%9f%8c%9e%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%86%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%83-2020-2021/

Απάντηση