🌼🌙♌ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ*«Μπλίτσκριγκ» ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ*🌼🌙♌

στις

Νέα Σελήνη στην 16η μοίρα του Λέοντα (υπερβολικά εκτός ορίων ) θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου 2021, ώρα 4:49:57 μμ. στον 8ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Έχουμε ένα μικρο στελλιουμ στον Λέοντα Ηλιου/Σελήνης/Ερμή. Έχουμε όμως και τον σχηματισμό ενός Ταυ -τετραγώνου μεταξύ Αφροδίτης/Ωροσκόπου/ Πωσειδωνα/Άρη και Δεσμών όπως επίσης και ένα Yod μεταξύ Ερμή/Πλουτωνα/Πωσειδωνα. Όλα στοχεύουν προς τον 8 οικο  η όλα γίνονται με φόντο την οικονομία, με ενα σεισμο η μεγαλο ατυχημα στη θάλασσα η με επικεντρο το νερό;. Η νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, σε οψη αντίθεσης προς τον Κρονο, τετραγωνίζει και τον Ουρανό. Όλα θα έχουν σχέση με τον άξονα οικονομίας και προφανώς συνδέεται με σημαντικές πληροφορίες η ανακοινώσεις. Αναφέρεται στα δημόσια χρέη, τα χρήματα των ασφαλιστικών φορέων και τις συντάξεις, φόροι, απώλειες, διεθνή χρηματοδότηση, πολυεθνικές εταιρείες και κοινωνική ασφάλιση και στα χρέη κρατών γενικότερα. Οι ξένες επενδύσεις.

Τα ποσοστά θανάτου, τις αυτοκτονίες, τις κηδείες, τα επιτόκια, και συμβούλους των αρχηγών κρατών. Ο οίκος μετασχηματισμού και αναγέννησης, τα μεγάλα μυστικά. Η νέα σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Dubhe όπως και με τον αστεροειδή Psyche16 ενώ ο Zuben Eschemali/Elgenubi, Archenar είναι επίσης κοντά με όψεις κουινκαξ και τετραγώνων (0,36 και 0,51). Ενεργοποιούνται και οι εκλείψεις, Μαΐου- Ιουνίου οι οποίες στην ουσία ισχυροποιούνται όλο και περισσότερο μεσα στον Αύγουστο. Η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Denebola αλλα και σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα(μεγαλη παραπλάνηση και καταστροφή), ο Αρης με τον Thuban (κινδυνος για δηλητηρια που θα σκορπιστουν στον κοσμο και ατυχήματα).Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνουμε ότι η νέα σελήνη είναι σκληρή και ανατρεπτική.

Δεύτερος δεκανος Λέοντα [Δίας]. Ταξίδι του βασιλιά και μετάλλαξη πραγμάτων. [Έξι Ράβδοι] Πολλά προβλήματα, ανησυχίες για βασιλιάδες, πρίγκιπες και σπουδαίους άντρες η σημαντικές προσωπικότητες. [6 Ράβδοι]

Η μνήμη μας πηγαίνει πίσω στο supermoon του Λέοντα στις 9 Φλεβάρη του 2020 εκεί που όλα σχεδόν ξεκίνησαν. Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με τον αθλητισμό, την δημιουργία, τους νέους και ιδιαίτερα τα παιδιά, την διασκέδαση, τις διακοπές, τους χώρους αναψυχής όπως άλλωστε και ο 5ος οίκος, γιατί η νέα σελήνη συνδέεται με τον οικο του Λέοντα.

Εκεί είχα πει αν θυμάστε τότε, λίγο πριν ξεκινήσουν τα σκληρά lockdown ότι συσσωρεύεται μια δυνατή ενέργεια έναντι των απαγορεύσεων και περιορισμών και δημιουργείται έντονη πόλωση. Η νέα σελήνη σε σύνοδό με τον Ερμή και πάλι εχει να κανει με ανακοινώσεις η πληροφορίες η οποίες είναι κρυφές κατά την συγκεκριμένη περίοδο. Σελήνη και Ηλιος σχηματίζουν οψη αντίθεσης προς τον Κρονο, οπου είναι μια σκληρή οψη που συνδέεται με την μοναξιά, τις μεγάλες δυσκολίες, την απομόνωση, εχει καταθλιπτική επιρροή και έντονο χαρακτηριστικό της είναι ο χωρισμός και η κακή διάθεση, ο φόβος, η λιτότητα, η κατάπτωση, οι απερίσκεπτες ενέργειες, η έλλειψη αυτοέλεγχου. Αν και δεν είναι οψη ακριβείας, καταλαβαίνουμε ότι τα συναισθήματα αυτά συνάδουν με σημαντικά προβλήματα στην οικονομία, πράγμα και το οποίο γνωρίζαμε, με τον Ερμή να κυβερνά τον 7 και 9 οικο ,άρα εχει σχέση και με την εξωτερική πολιτική και διαπραγματεύσεις αλλα και με τα ταξίδια, τους εμβολιασμούς,παγκοσμια γεγονότα,δικαιοσύνη κτλ.

Ισως η κοινωνικοποίηση να μειωθεί σημαντικά, στις σχέσεις των ανθρώπων να δημιουργηθεί ψυχρότητα, να υπάρχει απομάκρυνση λόγω κάποιων περιορισμών η και απώλειες στην συναισθηματική μας ζωή. Από την άλλη, η αντίθεση με τον Κρόνο σημαινει οτι ίσως γίνεται μια προσπάθεια να θαφτεί η γυμνή αλήθεια, να αποσιοποιηθουν μεγάλα μυστικά που συνδέονται με την οικονομία, κυρίως με την πολιτική και σημαντικές προσωπικότητες. Ότι και να συμβαίνει προφανώς γίνετε με μυστικό και ύπουλο τρόπο. Από την άλλη θα μπορούσε να σημαίνει την απειλή και τον εκφοβισμό με φόντο τα οικονομικά και όχι μόνο;

Η νοσηρότητα της ψυχής βγαίνει στην επιφάνεια και είναι πιθανό να δούμε τα χειρότερα στους ανθρώπους και δύσκολες καταστάσεις. Όμως, κατά πάσα πιθανότητα δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στις οικονομίες κρατών αλλα και σε θέματα που αντιπροσωπεύει ο Λέων οπως ο 5ος οίκος. Η αυτοδημιουργια μπλοκάρετε, τοποθεσίες σχετικά με διασκέδαση όπως και η πρόσβαση σε αυτά μειώνετε σημαντικά; Πολύ πιθανό. Κυρίως αφορά τους νέους και τα παιδια. Άρα η αντίθεση προς τον Κρόνο συνδέεται με την πάλη για τις πεποιθήσεις μας και ο πόλεμος που γίνετε με διάφορα μεσα (απειλές ή ακόμα και βία, πόλεμος blitzkrieg).

Τι είναι αυτό; Ο όρος «Μπλίτσκριγκ» (Blitzkrieg), «πόλεμος-αστραπή» αναφέρεται σε πολεμική τακτική, την οποία επινόησε και εφάρμοσε ο Γερμανός στρατηγός Χάιντς Γκουντέριαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Επονομάστηκε έτσι επειδή περιλάμβανε αιφνιδιαστικές επιθέσεις, ταχύτατες προωθήσεις δυνάμεων στην εχθρική περιοχή με συντονισμένη ισχυρή υποστήριξη από αεροπορικές δυνάμεις, που κτυπούσαν και αιφνιδίαζαν τον εχθρό όπως ακριβώς θα έκανε ένας κεραυνός. Οι Γερμανικές δυνάμεις όφειλαν πολλές από τις νίκες τους στην τακτική αυτή: Η κατάληψη της Πολωνίας, η Εισβολή και κατάληψη της Γαλλίας – 1940, οι αρχικές επιτυχίες στην Εισβολή στη Σοβιετική Ένωση ήταν αποτέλεσμα αυτής ακριβώς της τακτικής. https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%82_%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82

Θα συνδεθεί με την γρήγορη κατανόηση της κατάστασης κάποιου, ειδικά της πολιτικής εξουσίας, την απότομη ανάλυση της κοινωνίας από μια τολμηρά ανεξάρτητη προοπτική · η αντίθεση προς τον Κρόνο, συμβολίζει το γεγονός ότι η νέα σελήνη στον Λέοντα ρίχνει μια ματιά στην αλήθεια ώστε να καταστρέψει τα μεγάλα μυστικά και τις συγκαλύψεις ώστε να αποκαλυφθούν πλήρως και να έρθουν στο φως. Εκφράζει τη γυμνή και σκληρή αλήθεια, (με αλαζονικές δηλώσεις · η μπορεί να είναι εξαιρετικά ορατή η αντίθετη στάση μερικών η κάποιοί μπορεί να γίνουν στόχος ισχυρών εχθρών λογω αυτής) θα συνδεθεί με τα «αρπακτικά» · είναι ο αγώνας για την ελευθερία σκέψης και δράσης κάποιου · είναι η άρνηση να είσαι «κατοικίδιο» κάποιου, του να ανήκεις κάπου η σε κάποιον με την έννοια της δουλείας.

Ο Δίας στην 28η του Υδροχόου στον 2ο οικο σε αντίθεση προς τον Ερμή ίσως θέλει να δώσει μια λύση, μέσω αποκαλύψεων, βροντοφωνάζοντας τα, προσδιορίζοντας τα οποια προβλήματα η κατάσταση. Τουλάχιστον αυτό που κατανοούμε είναι ότι το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ειλικρίνεια, ώστε να μην επιδεινωθεί. Θα πρέπει σοβαρά να προταθούν νέες προσεγγίσεις αντί να κοροϊδεύουμε ολόκληρη την ανθρωπότητα.Αυτο ομως ειναι δυσκολο να συμβει, αλλα θα μπορουσαμε να το κανουμε στην προσωπικη μας ζωη.

Η νεα σελήνη είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ή μπορεί να αισθανόμαστε ενοχές για την ευθύνη που έχουμε έναντι όλων αυτών που συμβαίνουν. Όπως δείχνουν τα πράγματα δεν είναι και τόσο διασκεδαστικά. Ο Ηλιος/Σελήνη με τον Κρόνο δημιουργούν πολυ αυστηρες απαγορεύσεις, διαχωρισμούς, με φόντο την υγεία και σοβαρό αντίκτυπο στην ευημερία κρατών, στην ουσία τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί δύσκολα ξεπερνιούνται, διότι Κρόνος και Πλούτωνας μαζί ήρθαν για να αφήσουν βαθιά το αποτύπωμα τους πάνω στον άνθρωπο, καθώς ακόμα είμαστε υπό την σκιά του. Ο κόσμος θα εχει να αντιμετωπίσει, μεγάλες δυσκολίες, απώλειες, έντονη ανησυχία ενώ στις σχέσεις μας δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης.

Πάντως σίγουρα, η περίοδος αυτή δεν προμηνύει την πρόοδο και η όλη κατάσταση παραμένει ιδιαίτερα εύθραυστη. Σίγουρα όλοι μας χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα η χαλάρωση από τα βάρη και τις ευθύνες που επιβάλλονται. Η απόσταση ή ο διαχωρισμός ανάμεσα τους ανθρώπους οδηγούν σε ακομη μεγαλύτερα προβλήματα. Οι απαιτήσεις όλο γίνονται και σκληρότερες. Χρειάζεται τεράστια υπομονή;;; ως ένα σημείο ναι. Συμβολίζει και τους ηλικιωμένους, τις μεγάλες δοκιμασίες ενώ χρειάζεται πολύ σοβαρή και καθαρή σκέψη αλλα και πολύ σκληρή δουλειά, καθώς θα είναι δύσκολο να πέτυχουμε τους οικονομικούς στόχους μας, τόσο το ιδιο το κράτος όσο και οι φορολογούμενοι πολίτες του.

Η νέα σελήνη τετραγωνίζει τον Ουρανό που σημαίνει σύγχυση και εντάσεις, εκνευρισμό, αλλά και ανατροπές εν οψη όλων αυτών, της εύθραυστης υγειονομικής και οικονομικής συνεπώς κατάστασης. Όλα αυτά προοιωνίζουν απώλειες και αποκαλύψεις που αφορούν σημαντικές προσωπικότητες, αλλα και επικίνδυνη είναι και η αύξηση θανάτων (προσοχή σχετικά με τους εμβολιασμούς παιδιών είναι η απόφαση που πρέπει να ζυγιστεί αρκετά καλα, κατι που φαινεται ξεκαθαρα με την νεα σεληνη Σεπτεμβρίου).

Τα σταθερά αστέρια σ αυτή την περιοχή είναι όμως φύσεως Άρη/Κρόνου και αυτό είναι κάτι το όποιο δεν πρέπει να αγνοήσουμε. Ένας νέος και έντονος κύκλος ξεκινά και πάλι όχι με τόσο θετικές προϋποθέσεις. Η νέα σελήνη φαίνεται να αναγγέλλει παράλογα πράγματα, χρειάζεται ισορροπία. Τα πιο κοντινά αστέρια είναι ο αστερισμός του Δράκοντα, της Μεγάλης άρκτου και του Λέοντα.

Η μικρή ευθυγράμμιση στον Λέοντα θα μπορούσε να είναι μια τονωτική ένεση δημιουργίας; Σε αυτή την περίπτωση, όχι, με τις όψεις που την ακολουθούν. Οι πληροφορίες που αναδύονται και αποκαλύπτονται όμως είναι πολύ σημαντικές. Ο Ερμής βρίσκεται σε απόσταση 8 ° από τον Ήλιο και στην παραδοσιακή αστρολογία λέγεται ότι καίγεται από αυτόν. Εδώ, παλεύει να ακουστεί σε κάποιες περιπτώσεις η επίσης θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να προβληματιστούμε έντονα και ότι όλα αυτά που μας συμβαίνουν μας οδηγούν στο να δούμε την μεγαλύτερη εικόνα, και ότι οι απαντήσεις και τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε μπορεί να είναι διαθέσιμα αλλού, ή σε άλλη στιγμή. Πρέπει να βρούμε μια αδιέξοδο στο πρόβλημα, που ίσως η λύση του είναι καλα κρυμμένη (κατι που παραπεμπει στις εκλειψεις Δεκεμβριου 2020). Η Σελήνη στο Λέοντα τονίζει συχνά την ανάγκη να νιώθεις σημαντικός – κάτι δηλαδή σαν μια πολύ ιδιαίτερη μεγάλη γάτα! Η οποία όμως μπορεί και να σε γδάρει στην κυριολεξία  αν καταλάβει ότι την αγνοείς η δεν καταλαβαίνεις η ακόμα και αν την κοροϊδεύεις!

Προσωπικά μου θυμίζει το όνειρο μιας κοπέλας στα τέλη του 2020, αλλα και αυτά που είχα γράψει το 2017, που είχε δει το εξής: Το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη αντιτίθεται προς τον Κρόνο στον Υδροχόο – παραδοσιακά θεωρείται ισχυρό σημάδι. Πολύ πιθανό! Μου περιγράφει ότι ήταν σε ένα μέρος με ψηλά τείχη που φαινόταν να είναι προστατευτικά – όμως, όταν έσπρωξε έναν από τους τείχους αυτούς, κατέρρευσε σαν σκόνη. Αυτό το όνειρο της άφησε μια ισχυρή αίσθηση όταν ξύπνησε! Μας θυμίζει και κάτι άλλο, την περίφημη ιστορία από τη Βίβλο οπου η γυναικά του Λωτ, Ιουδήθ οπου μετατρέπεται σε στήλη άλατος. Τι υπονοείς; Θα μου πείτε; ότι θα συμβεί κάτι βιβλικό εδώ;;; ίσως όχι, ίσως ναι…σίγουρα δεν θα το ισχυριστώ απόλυτα αλλά αν ερευνήσετε την συγκεκριμένη ιστορία, θα καταλήξουμε και πάλι στο συμπέρασμα ότι αφήνουμε πίσω μας έναν παλιό τρόπο ζωής που φαίνεται να είναι σημαντικό σε αυτήν την ιστορία, αλλα όλοι σήμερα ισχυρίζονται και παπαγαλίζουν στις τηλεοράσεις δεξιά και αριστερά τα ίδια, μη ξέροντας τι άλλο να πουν, ενώ γνωρίζουμε ότι κάποια πράγματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ξεριζωθούν, προφανώς όταν μιλάμε για συνήθειες και πιστεύω που μας ακολουθούν για αιώνες, και όταν όλα γίνονται υπό το πρίσμα του ΦΟΒΟΥ KAI THN ΕΛΛΕΙΨΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, και όταν ο έλεγχος ξεφεύγει, όλα είναι πιθανά από την εξουσία. Υπάρχει η αίσθηση ότι κάτι επιπλέον τρελό υπάρχει στον χάρτη της νέας σελήνης, ότι η Σελήνη συνδέεται με το Νάτριο η και το Υδρογόνο..;; (μετα απο ημερες σκεφτηκα τελικα οτι ισως και να προκειται περι μιας μεγαλης καταστροφής)ο Κρόνος μεγαλώνει το σκοτάδι και τα αρνητικά συναισθήματά μέσω της αντίθεσης, ενώ ο αστεροειδής Vesta στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο προτείνοντας, ισορροπία, ψυχραιμία, λογική η και δικαιοσύνη; ενώ και τα Φώτα προσπαθούν να φωτίσουν τα σκοτεινότερα σημεία της ανθρώπινης ιστορίας με τον δικό τους τρόπο.

Εκτός από την οικονομική κατάθλιψη αυξάνονται και τα ποσοστά θανάτου. Ο Ερμής κυβερνά τον 9 οικο, άρα είναι συνέπεια εμβολιασμών; Πιθανό. Ο Κρονος είναι καρμικος πλανήτης, ακόμα και στην μυθολογία η την Δρουιδικη αστρολογία, συνδέεται με τα σκληρά μαθήματα, τους γονείς, τα παιδια, το «Κακό ». Ένας είδος καρμική ευθύνης εχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες  και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψιν ως ανθρωπότητα και ξεχωριστά. Η εξουσία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σοφία, υπευθυνότητα, και ωριμότητα αλλα κάτι τέτοιο είναι ανύπαρκτο, και επικεντρώνεται στην αλαζονεία και την εγωκεντρικότητα μας.

Ότι και να είναι, ο Ουρανός μιλάει για τους αντισυμβατικούς, επαναστάτες και τις παραβιάσεις των κανόνων που επιδιώκουν την ελευθερία με κάθε κόστος (ενω απο νωρις με την συνοδο Αφροδιτης/Αρης βλεπουμε διαμαρτυριες παντού κατι που ισως συνεχιστει και η προηγουμενη πανσεληνος προσπαθησει να περιορισει ακομα περισσοτερο τους λαους, αλλωστε η συνοδος λογικα θα “αναψει φωτιες” με την Γαλλια και τις ΗΠΑ να βρίσκονται στο επικεντρο, αλλα και την Κυπρο και την Ελλάδα, την Ευρωπη που ανηκει στον σταθερο σταυρό).

Ελπίζω απλά ότι κανείς δεν σχεδιάζει να μας μετατρέψει σε στήλη άλατος επειδή απλά δεν υπακούμε;(η σε πληρης ακινησια;; μπορει να εχει να κανει με καιρικες συνθηκες οπως το πολυ κρυο). Όμως ο Λωτ που είναι πρόσωπο της Παλαιάς Διαθήκης, προέρχεται από εβραϊκή ρίζα και σημαίνει «καλύπτω, σκεπάζω». Θα μπορούσε να αναφέρεται σε κάτι άλλο; ανάλογα  κατά ποσο μακριά μπορεί να πάει κάποιος με αυτή την ερμηνεία; τα πλάσματα που πέφτουν στη λίμνη Νάτρον της Τανζανίας γίνονται στήλες άλατος. Καλυμμένα με άλατα του ασβεστίου, τα μαρμαρωμένα πτηνά μοιάζουν με μακάβρια έργα νεκρής φύσης. «Κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα πώς πεθαίνουν. Φαίνεται ότι μπερδεύονται από την άκρως ανακλαστική επιφάνεια της λίμνης και συντρίβονται πάνω της, όπως τα πουλιά που πέφτουν σε γυάλινα παράθυρα». Ομως το τετράγωνο με τον Ουρανό παρεκβαίνει τις εντολές και τους κανόνες, μπορεί να συνδέεται με μια καταστροφή η θεομηνία.

Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, τα αστέρια στον αστερισμό του Λέοντα μας κάνουν τολμηρούς, σκληρούς, άκαρδους, εγκληματίες, ψεύτες, υπάρχει απώλεια περιουσιών, φτώχεια, λίγοι φίλοι. Στην κοσμική αστρολογία, ο αστερισμός του Λέοντα, συνδέεται με βασιλικά γεγονότα, ιδίως την άνοδο ή το θάνατο των βασιλιάδων και των βασίλισσών, την εκλογή ή το θάνατο των αρχηγών κρατών, τις εξεγέρσεις, τις δολοφονίες και τις σφαγές, το νόμισμα, το χρηματιστήριο, το Βατικανό και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο αστερισμός του Δράκοντα δίνει μια καλλιτεχνική και συναισθηματική αλλά ζοφερή φύση, ένα διεισδυτικό και αναλυτικό μυαλό, πολλά ταξίδια και πολλούς φίλους, αλλά κίνδυνο ληστείας και τυχαίας δηλητηρίασης.

Ο αστερισμός της Μεγάλης Άρκτου, (Dubhe) λέγεται ότι δίνει μια ήσυχη, συνετή φύση αλλα και, ύποπτη, υπάρχει δυσπιστία, αυτοέλεγχος, υπομονετική φύση, αλλά ένα άβολο πνεύμα και μεγάλο θυμό και εκδίκηση όταν ξυπνά. Συνδέεται με βίαιους θανάτους, απόλυτη καταστροφή από τρέλα ή υπερηφάνεια. Αστρολογικά και οι δύο αρκούδες, τόσο η Μικρή και η Μεγάλη Άρκτος, διατηρούν μια αρνητική επιρροή. Είναι ιδιαίτερα επιζήμιες όσον αφορά τις υποθέσεις των εθνών και των βασιλέων. *Κίνδυνος θανάτου από άγρια θηρία*

Σημαντικο ο Ουρανός***

Ο Ουρανός θα είναι σε σύνοδο με το σταθερό αστέρι Menkar έως τις 9 Νοεμβρίου 2021, ακριβώς στις 10 Σεπτεμβρίου (ανάδρομος). Σε ευθεία πορεία και πάλι από τις 2 Μαΐου έως τις 16 Νοεμβρίου 2022, ακριβώς στις 7 Ιουνίου 2022.

Ο Menkar προκαλεί ντροπή, καταστροφή, τραυματισμό από θηρία, ασθένεια και απώλεια τύχης. Αυτό το αστέρι είναι φύσεως Κρόνου, που αντιστοιχεί σε πολλά εμπόδια, ανησυχίες και τεστ αντοχής.

Με τον Ουρανό: Ενεργό μυαλό, καλλιτεχνικό, επιστημονικό και μυστικιστικό ενδιαφέρον και ικανότητα, προβλήματα μέσω του αντίθετου φύλου, απώλεια από φωτιά και ψεύτικους φίλους, καλή τύχη και ατυχία εναλλάξ, σοβαροί τραυματισμοί από ζώα. Τα «προβλήματα με το αντίθετο φύλο» θα συνεχιστούν όπως οι κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις και κακοποιήσεις κτλ.

Η νέα Σελήνη της 8ης Αυγούστου φέρνει ξαφνικές, απροσδόκητες αλλαγές, ανατροπές,παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να αποβούν καταστροφικές και ίσως εντάσεις και κάποιες εξεγέρσεις η αντιδράσεις. Είναι ανατρεπτική και προκλητική και δεν υποστηρίζεται από θετικά σταθερά αστέρια, αντίθετα βγάζει στην επιφάνεια την ιδιαίτερα σκληρή πλευρά της, ισχυροποιώντας την αντίθεση προς τον Κρονο. Αλλά μπορεί να δούμε τον καθένα από μας με θάρρος να αντιμετωπίζουμε μια ξαφνική αλλαγή, ίσως εμείς οι ίδιοι να σκληρύνουμε περισσότερο λόγω άγριων περιστάσεων. Η νέα σελήνη στον Λέοντα θα εχει διάρκεια τέσσερις εβδομάδες έως τη νέα Σελήνη της 6ης Σεπτεμβρίου.

Η νέα σελήνη συνδέεται ακριβως με αυτό που αντιπροσωπεύει ο δεύτερος δεκανος του Λέοντα με απώλειες σημαντικών ανθρώπων είτε έχουν θέσεις εξουσίας είτε αφορά τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλα και τον κόσμο της πολιτικής στον οικο του θανάτου και της αναγέννησης αλλα και της εκκαθάρισης (αλλωστε με αντιθεση Αρη/Κρονου που εχουν προηγηθει απο τον Ιουλιο, φερνει πτωσεις κυβερνήσεων). Ο Ουρανός στον 5ο θα συνδεθεί με παράξενα γεγονότα και αντιδράσεις, καταστροφή και αντίδραση από τους ανθρώπους της τέχνης, της εστίασης, θα ανακρίνονται επισημά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που συνδέονται με σημαντικές προσωπικότητες; πάντως η οικονομία θα υποφέρει με την ανακοίνωση άσχημων μαντάτων για υπερβολικό πληθωρισμό και απώλειες, ενώ η Αφροδίτη και ο Αρης κάνουν το ιδιο στον άξονα εξωτερικής πολιτικής ανακοινώνοντας σκάνδαλα μεγάτονων.Ομως εδω η Παρθενος πελον, συνδεεται με μεγαλες κινητοποιησεις, τα οπλα και ισως να εχουμε αναζοπυρωση σε πολλά μετωπα.

Σίγουρα αυτή η νέα σελήνη δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ποσειδώνα, φέρνει τελικά δυσάρεστες υποθέσεις στα δικαστήρια, συνδέεται με την εξαγωγή ποινικών διαδικασιών, αλλα και τα σκάνδαλα σε θρησκευτικούς και νομικούς κύκλους που αφορούν τον καλλιτεχνικό κόσμο, την παιδεία, επιπλέον και τους νέους αλλα και τον επιστημονικό κόσμο και βέβαια την πολιτική. Ο Αρης εκεί επιπλέον δημιουργεί και αυτός προβλήματα, εντάσεις και απογοητεύσεις στον ιδιο οικο. Επηρεάζονται οι μεταφορές και οι επικοινωνίες μεγάλων αποστάσεων, ίσως έχουμε μεγάλες και επίμονες πυρκαγιές, σεισμούς και κατολισθήσεις, μολύνσεις που συνδέονται και με το νερό η την εξάπλωση αυτής (όπως η δημιουργία βλέννας που κάλυψε τον Βόσπορο και συνεχίζει αμέριμνη στο Αιγαίο – Ο κίνδυνος για το Αιγαίο και οι συνέπειες θα είναι τεράστιες αν δεν αντιμετωπιστεί καθώς προχωρά με γρήγορους ρυθμούς).

Αρης/Πλούτωνας/Ουρανός -μεγάλες καταστροφές, συμφορές, πλήγματα με μεγάλες και ανυπολόγιστες συνέπειες, ξαφνικές συμφορές, πονηριά, δολιότητα, μια ξαφνική ενεργεια η παρέμβαση***

Ερμής/Πωσειδωνας/Βόρειος δεσμός- μαζική εξαπάτηση, εκμετάλλευση μεγάλη

Δίας/ωροσκόπος/Πλούτωνας- μεγάλη δημοσιότητα φαίνεται όλα αυτά θα πάρουν μεγάλη έκταση όσο αφορά την εξαπάτηση και την εκμετάλλευση του ανθρώπου.

Ποσειδώνας/Πλούτωνας/Ερμής- ευαίσθητα νεύρα, παράξενες συνθήκες, αδυναμία, αδύναμο σύστημα

Κρονος/Πωσειδωνας/Αρης- ασθένεια, καταπίεση, έλλειψη δημιουργίας

Αρης/Βόρειος δεσμός/Πωσειδωνας/Πλούτωνας/Αφροδίτη- δυσαρμονία και προβλήματα στις σχέσεις ανθρώπων ,απογοήτευση ,ανακρίβεια, ψέμα, απάτη, υπονόμευση, αντικοινωνικότητα

Οι άνθρωποι πρέπει να ενωθούν*** Σε σύνοδο με τον αστεροειδή Psyche που αστρολογικά, η Ψυχή αντιπροσωπεύει τις δοκιμασίες προς στον δρόμο της αλήθειας αλλα και προς την αληθινή αγάπη. Υπάρχει η ανάγκη για εμπιστοσύνη στις σχέσεις · αλλα και για ισχυρή ψυχική σύνδεση μεταξύ συντρόφων, αλλα και για βαθύ, έντονο πάθος.

Τα ιδια θα ισχύσουν και για τον Ελληνικό χάρτη του 1830 που επηρεάζει, τον 4ο οικο, που σημαίνει την πτώση, τις παραιτήσεις στο πολίτικο σύστημα αλλά και ίσως και στον χώρο της αντιπολίτευσης, τα προβλήματα, την καταπίεση και τον θυμό του Ελληνικού λαού, με την οικονομία να πλήττεται σοβαρά, καθώς και θέματα 9ου οίκου, εξωτερικός τουρισμός, ταξίδια, νομικά θέματα και εξωτερική πολιτική, ενώ επηρεάζει και τον άξονα εξωτερικής διπλωματίας και πολιτικής. Δείχνει ανασχηματισμό ίσως κυβέρνησης και ανακοίνωση εκλογών.

Πολύ πιο σοβαρή θα είναι η επιρροή της νέας σελήνης στον χάρτη της Μεταπολίτευσης καθώς επηρεάζει τον 2ο οικο της οικονομίας και συνδέεται μέσω ενός κουινκαξ με τον γενέθλιο Δια της, η αντίθεση Άρη/Δια (τεράστια πυρκαγιά γύρω ίσως στις 15/8 και στις 22/8) δείχνει σημαντικά ατυχήματα αλλα και απογοητεύσεις και μη ρεαλιστικές απαιτήσεις, από τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

Συναισθηματικές δυσλειτουργίες – Ώρες απώλειας – Ψυχολογική εξάντληση – Βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί –

Επιτυχημένη θεραπεία – Επιτυχία στην τέχνη – Επιθυμίες για χρήματα ή κέρδη – Νομικά δικαιώματα ή ζητήματα στον έρωτα – Υπερβολική διάθεση – Διάσπαρτη στοργή – Επιφάνεια στις σχέσεις

Μη ασφαλή περιουσία – Οικονομικές απώλειες – Αξία – Ασαφείς νόμοι ή νομικά θέματα – Αδικία

Σοβαρές ή χρόνιες ασθένειες – Στέρηση – Συνεχείς κίνδυνοι – Απόβλητα

Αμφιβολίες σχετικά με επίσημα θέματα – Μεγάλη αβεβαιότητα ή αστάθεια –

Απώλειες σχετικές με την εξουσία – Έκτακτη απογοήτευση – Αδυναμία ή ανεπάρκεια σχετικά με την ηγεσία –

Περιορισμένη ελευθερία – Εκτεταμένη μείωση – Πολλά εμπόδια – Περιορισμοί που σχετίζονται με το εμπόριο

Σκληρή δουλειά – Αντοχή σε αντίσταση – Αθλητική αντοχή – Καθορισμός ορίων ή συνόρων – Σημαντικός περιορισμός – Μεγάλα βαριά φορτία ή απαιτητικά καθήκοντα – Μειωμένες επιρροές – Μειώσεις που σχετίζονται με τη δύναμη – Καταστροφή – Εκμηδένιση

Ημέρες ή χρόνια πολλών καθυστερήσεων ή εκτεταμένων περιορισμών

Αδικία σχετικά με την ευχαρίστηση ή τη διασκέδαση – Αυξήσεις σχετικά με την απευαισθητοποίηση – Έλλειψη ικανοποίησης σχετικά με τα χρήματα – Ανισότητα στους συμβιβασμούς

Επιβολή ορίων ή περιορισμών που σχετίζονται με την ευχαρίστηση – Πράξεις που συμβάλλουν στην αποξένωση – Υποχρεωτικές αναχωρήσεις ή αποστάσεις με τη συμμετοχή αγαπημένων προσώπων

Οι περιορισμοί σχετίζονται με τα κέρδη των επιχειρήσεων – Επιχειρηματικές μειώσεις – Οικονομική αφερεγγυότητα

Σπανιότητα σχετικά με μέσα πληρωμής ***;;;

Εμπόδια ή περιορισμούς σχετικά με οικονομική εξαπάτηση – Ουσιαστικές ατυχίες

photocredit:Landscape with the Destruction of Sodom and Gomorrah, c. 1520

Απάντηση