🌾♍❤️🔭ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ* 🌺30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019🌾♍❤️🔭

στις

Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου 2019, ώρα 12:37:01 μμ. στην 6η μοιρα (δοκιμασία και επιφυλακτικότητα αλλά και σεμνότητα) της Παρθένου, στον 9ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Ίσως πρόκειται για μια από τις δυναμικότερες και θετικότερες φάσεις Σελήνης που εχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε επαγγελματικο επίπεδο, πράγμα που σημαίνει ότι θα εχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στον επαγγελματικο τομέα. Πρόκειται για μια ευθυγράμμιση στο ζώδιο της Παρθένου, όπου θα συμμετέχουν ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Αρης, Ερμής, MC και Αφροδίτη στο ιδιο ζώδιο. Ο Ερμής σε έξαρση, με μια δύναμη πενταπλάσια στον χάρτη να κυριαρχεί, που θα παίξει σημαντικό ρόλο μαζί με όλα τα υπόλοιπα. Και ο πιο άσχετος να δει τον χάρτη, αυτόν θα νιώσει και θα καταλάβει ότι αυτό μάλλον θετικό είναι, μάλλον κάτι καλό εν μέρει. Ωστόσο, στην πολιτική είναι κάπως αρκετά ανησυχητικό διότι είχαμε δει μια τέτοια εικόνα σε μια έκλειψη του 2015.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα υποστηρίξει την επαγγελματική και οικονομική ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση. Επίσης, θα αποκαλύψει αλήθειες που θα εξυπηρετεί μόνο αυτούς που έχουν δημιουργικούς σκοπούς και γενικά θα δώσει έμφαση σε επαγγελματικά θέματα αλλά και προβλήματα υγείας, όπου θα πρέπει να δώσετε προσοχή. Τέλος, θα δείξει την ανάγκη για νέες τακτικές στα κέντρα εξουσίας, όπως επίσης και η ανεύρεση νέων λύσεων σχετικά με οικονομικά προβλήματα και πολιτικά αδιέξοδα. Η πολλαπλή επιρροή του Ερμή δίνει απεριόριστες δυνατότητες στο επικοινωνιακό κομμάτι. Η επιμονή και η συγκέντρωση είναι η μεγαλύτερη δύναμη. Είμαστε περισσότερο φιλικοί και κοινωνικοί από τους άλλους, ώρα να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

Η Παρθένος είναι πραγματιστής και η Νέα Σελήνη δείχνει τον δρόμο για περισσότερο ρεαλισμό και πρακτικότητα. Έτσι, το φαινόμενο αυτό θα σας καλέσει για να χρησιμοποιήσετε τη λογική, τις ικανότητές σας για τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια. Η  Παρθένος λειτουργεί με μέθοδο και οργανώνει τα πράγματα χωρίς τη βοήθεια κανενός και τίποτα, μαζί με την σύνοδο Κρόνου-Πλούτωνα. Η Παρθένος, είναι επίσης το σύμβολο του αλχημιστή που στοχεύει στην καθαρότητα και την τελειότητα, αλλά επίσης είναι τη νοημοσύνη που λειτουργεί με την ύλη.

Ο Jung λέει για το Θεό Ερμή “ότι είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα στοιχεία του συγκρητισμού της Ελληνιστικής εποχής από την οποία οι αποφασιστικές εξελίξεις έρχονται από τα δυτικά”. Ο Ερμής, αν και ο θεός των ανακαλύψεων και φυσικής φιλοσοφίας του Μεσαίωνα, είναι το μυαλό και ο δημιουργός του κόσμου. Λέγεται ότι είναι το «πνεύμα που δημιούργησε τον κόσμο» και αναφέρεται σε “φυλακισμένα και κρυμμένα πνεύματα “ο Ερμής δημιουργεί τον κόσμο και στη συνέχεια παγιδεύεται σε αυτό.

Πολλοί ψυχολόγοι μας λένε επίσης ότι μοιάζουμε με τον Ερμή. Δημιουργούμε τις ζωές μας σύμφωνα με τις πεποιθήσεις μας, αποκτάμε την εμπειρία, σύμφωνα με την πραγματικότητά μας και τότε παγιδευόμαστε σε δικές μας δημιουργίες. Σταματάμε την ανάπτυξή μας, σταματάμε να αλλάζουμε και είμαστε σε στασιμότητα γιατί συνεχίζουμε να μη διαφοροποιούμε τη στάση μας στη ζωή, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν στο μοντέλο που έχουμε υιοθετήσει. Αλλά αν θέλετε να αλλάξετε κάτι, θα πρέπει να αλλάξετε τη συμπεριφορά και τη στάση σας σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα.

O Ερμής παίζει σημαντικό ρόλο στον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο. Απελευθερώνει το μυαλό μας απο κάθε όρια, αφορά την εξεύρεση νέων τρόπων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Αν σκεφτείτε ότι είστε ανίκανοι να κάνετε κάτι τότε αυτο θα συμβεί, αν όμως σκέφτεστε θετικά και είστε ικανοί για πολλά και εξαιρετικά πράγματα τότε θετικά πράγματα θα συμβούν στην ζωή σας.

Πρώτος δεκανος Παρθένου [Ήλιος]. Προξενεί ασθένεια και αναπηρίες στον βασιλιά, και διάφορες καταθλίψεις και διαφωνίες μεταξύ των ανδρών. [Οκτώ Πεντακτινα]

Πρώτο πρόσωπο της Παρθένου μαζί με τον Ερμή, και μέσα σε αυτο μπορείτε να φτιάξετε  μια εικόνα ενός καλού συγγραφέα, να γράψετε καλά, και να έχετε κέρδος από την δουλειές σας.

Στην πραγματικότητα εδώ εχουμε μια τέλεια ευθυγράμμιση με πολύ θετικές όψεις των πλανητών σε έναν οίκο που συνδέεται με τις μπίζνες, τις ανώτερες σπουδές, τα μακρινά ταξίδια, συμβολίζει τη σχέση μας με το εξωτερικό. Η σχέσεις μας με το νόμο. Η φιλοσοφία μας στη ζωή και οι θρησκευτικές μας αντιλήψεις. Τα οράματα και η διαίσθησή μας .Οι ικανότητες που έχουμε για εκμάθηση ξένων γλωσσών. Ανώτερη γνώση και εκπαίδευση, σοφία, φιλοσοφία, επιστήμες, θρησκεία, πίστη, προσευχή, προσκυνήματα, τελετουργίες, οράματα. Εκδόσεις, αστρολογία .Ο κλήρος, ο πατριάρχης. Οι ανώτεροι κληρικοί. Τα όνειρα, τα μακρινά ταξίδια. Ο 9ος οίκος είναι οι ξένες χώρες, το εξωτερικό, ανοιχτές θάλασσες και ωκεανοί, εκκλησιαστικά και νομικά επαγγέλματα, θρησκευτικές υποθέσεις και θρησκεία, η Εκκλησία ως κέντρα εξουσίας, δικαιοσύνη, δικηγόροι, τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συνδέεται επίσης με τις ξένες και διπλωματικές σχεσεις κρατων στην πολιτική και τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Υποδεικνύει τον τύπο φιλοσοφίας που έχει το έθνος ή η μια ομάδα καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ενα έθνος αισθάνεται την ανώτατη εκπαίδευση. Επιστημονικές και δορυφορικές μεταδόσεις. Ο εναέριος χωρος, το διάστημα. Η ναυτιλία, οι αποικίες, το διεθνές εμπόριο και διεθνείς σχεσεις κρατων, οι εφευρέσεις.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο της ειλικρίνειας, είναι η καθαρότητα στην υγεία, φέρνει τη κάθαρση σε όλα τα επίπεδα, συνδέεται με την παραγωγή τροφίμων, τους αγρότες, την σοδειά, την παραγωγική εργασία και το εργατικό δυναμικό, τα εργατικά συνδικάτα αλλά και το ζωικό βασίλειο. Κυβερνά τον 6ο οίκο. Η Παρθένος είναι ο κριτικός, ο αναλυτής, ο υπάλληλος, αυτός που δίνει της υπηρεσίες του, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα στατιστικά στοιχεία, την έρευνα, τα μαθηματικά και τις λεπτομέρειες. Η Παρθένος είναι η μικροαστική πλευρά της ζωής και είναι η κινητήριος δύναμη του ζωδιακού κύκλου. Πλανήτης της είναι ο Ερμής όπου φιλοξενεί και τους Διδύμους. Στην κοσμική αστρολογία, η Παρθένος κυβερνά τη συγκομιδή, τα λαϊκά στρώματα, τις ένοπλες δυνάμεις, τους στρατούς, τα όπλα, τα ζώα, τη παγκόσμια υγεία, την οικολογία, μαζί με τον Ταύρο είναι εγγενώς συνδεδεμένη με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της χώρας, τα εργατικά συνδικάτα, τις αριστερές οργανώσεις-πτέρυγες, τα ακραία κόμματα, τη δημόσια διοίκηση.

Η Νέα Σελήνη στον πρώτο δεκανό της Παρθένου προλέγει, μια τεράστια καταστροφή (π.χ. σεισμος με τον Αρη να κυβερνά τον 12ο οίκο, υπέδαφος) σε κοσμικό επίπεδο αλλά και τον θάνατο ενός βασιλιά η μιας αυτοκρατορίας. Ενώ όμως ο Σκορπιός στον τρίτο δεκανό, ως ωροσκόπος, προκαλεί πόλεμο, σάλο, σφαγή, αιχμαλωσία και την προδοσία.

Το μήνυμα της είναι :”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ” .

Παρουσιάζει μια μεγάλη ευκαιρία στο να συνειδητοποιήσουμε τι έχει στραβώσει στις ανθρώπινες σχέσεις, τα λάθη μας, και πώς μπορούμε να διορθώσουμε τις όποιες ανισορροπίες μέσω της θετικής αλλαγής, τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο αλλά και σε κοσμικό επίπεδο.

Η Νέα Σελήνη στις 30 Αυγούστου 2019, είναι σε σύνοδο με τον Άρη, τον πλανήτη της δύναμης, της ενέργειας και της σεξουαλικότητας αλλά θα μπορούσε να είναι και της επίθεσης και του πολέμου. Ο Ερμής και η Αφροδίτη είναι επίσης κοντά προς τη νέα σελήνη. Θα βοηθήσει στο να έρθετε σε επαφή με τις πιο παθιασμένες επιθυμίες σας και να τις μοιραστείτε με τους άλλους. Είναι η κατάλληλη εποχή, η κατάλληλη νέα σελήνη για να ξεκινήσετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο η να ανανεώσετε αυτό που έχετε. Θα βοηθήσει να ανανεώσετε τις προσωπικές σας σχεσεις και οι θετικές όψεις με τον Ουρανό, θα προσθέσουν ενθουσιασμό και θετικές αλλαγές.

Η νέα σελήνη είναι σε σύγκρουση με τον Άρη κατά 1 μοιρα διαφορά όπως φαίνεται στον χάρτη. Πάντα ο Άρης καθορίζει τη δύναμη, καθώς οι όψεις συνόδων είναι οι ισχυρότερες πλανητικές όψεις και αυτή εδώ η σύνοδος είναι όντως πολύ ισχυρή.

Ο Άρης αν και θεωρείται γενικά ένας κακόβουλος πλανήτης, που είναι επιθετικός, μαχητικός και καταστροφικός. Αλλά θα μπορούσε να είναι μια φιλική νέα σελήνη, λόγω της Αφροδίτης και της επικοινωνιακής επιρροής του Ερμή. Επιπλέον, η ισχυρότερη όψη προς στον Ουρανό, φέρνει ευπρόσδεκτες αλλαγές και ενθουσιασμό. Ωστόσο, θα πρέπει να δούμε πιο αναλυτικά τις όψεις.

ΟΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Η Νέα σελήνη σε σύνοδο με τον Αρη δείχνει να φέρνει στον χάρτη άφθονη ενέργεια και είναι η ώρα να πάρουμε τις πρωτοβουλίες που πρέπει αλλά και να χρησιμοποιηθεί αυτή η ενέργεια με ασφάλεια ταυτόχρονα. Αυτη η καυτή ενέργεια θα μπορούσε να απελευθερωθεί αυθόρμητα με ανεξέλεγκτο και καταστροφικό τρόπο, πληγώνοντας τον εαυτό σας ή άλλους και αυτό θα ήταν ολέθριο για μια νέα αρχή. Αν και φαίνεται να είναι μια ενέργεια ικανή να μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση για μια νέα επαγγελματική αρχή.

Η σύνοδος με τον Άρη δίνει πάθος για να ασχοληθούμε με αυτό που θέλουμε στα επαγγελματικά η να νιώθουμε τόσο ενθουσιασμένοι με αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε, έτσι ώστε  ταυτόχρονα ίσως να φανούμε επιθετικοί προς τους άλλους η αυτούς που ίσως διαφανούν με τις ιδέες μας η τα σχέδια μας, σε μια προσπάθεια να προστατέψουμε αυτό που αγαπά η μας ανήκει και επιθυμούμε.

Όλα συνδέονται εδώ με τη στρατηγική και τα ένστικτά και είναι μια σύνοδος εξαιρετικά ευαίσθητη όπου οι αντιδράσεις γίνονται αστραπιαία λόγω μεγάλης επιρροής του Ερμή, σε εξωτερική απειλή. Η σύνοδος με τον Αρη εξαπολύει νευρικότητα εκ φύσεως, μια ενέργεια που περιέχει πολλά, στοιχεία, υπερβολής και επιθετικότητας όσο και αυθορμητισμό και παρορμητικότητα σε μεγάλο βαθμό, σε τέτοιες δόσεις πέραν του επιτρεπτού ορίου. Ωστόσο, η Παρθένος, συνιστά ότι πάντα πρέπει να επικρατεί η λογική σε κάθε περίπτωση. Όμως περιέχει και μεγάλα αποθέματα θέλησης και ικανότητας μαζί με τον Ηλιο, μαχητικό πνεύμα αλλά και ισχυρές εσωτερικές εντάσεις σε κάποιους από μας που σίγουρα θα πρέπει να γίνει καύση σε δημιουργικά κανάλια.

Και ενώ στην προσωπική μας ζωή συμβάλλει με τρόπο θετικό, η ίδια αυτή σύνοδος μπορεί να ανάψει τα αίματα για τα καλά και να συμβάλλει με αρνητικό τρόπο στα παγκόσμια γεγονότα και εξελίξεις, αφού σηματοδοτεί και ενεργοποιεί γεγονότα “φωτιά”. Ή ευθυγράμμιση μπορεί να δείχνει ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα, μια φυσική καταστροφή, μια εμπόλεμη ζώνη να αναπτύσσεται, καθώς φαίνεται να είναι αρκετά εκρηκτική, στο Κεντρικό και Νότιο μέρος της Ευρώπης και στις ΗΠΑ, επηρεάζοντας και τα Βαλκάνια, αλλά και την χώρα μας αποτελώντας “κόκκινο συναγερμό”.

Ενδιαφέρον όμως είναι ότι η σύνοδος έχει μεγάλη δυσκολία στο να δούμε στην πραγματικότητα τη δική μας επιθετικότητα. Ωστόσο, η σύνοδος είναι η μεγάλη πρόκληση στον χάρτη, διότι μπορεί να φέρει και να ενεργοποιήσει πολέμους η παρόμοια γεγονότα, αλλά και ισχυρές φωτιές. Θα μπορούσε να είναι ένα παγκόσμιο γεγονός η περιβαλλοντολογική καταστροφή. Αυτή τη στιγμή ζούμε την Ιρανό-αμερικανική κόντρα, πράγματι παρακολουθούμε τα προεόρτια ενός παγκόσμιου γεγονότος. Αν δεν επικρατήσει η λογική θα ζήσουμε άσχημες ημέρες.

Με ευθυγραμμίσεις στην Παρθένο, στο παρελθόν εχουμε δει πολεμικές συρράξεις και πραξικοπήματα διότι αντιπροσωπεύει τον στρατό και τα όπλα.

Οι χώρες που κυβερνούνται από τη Παρθένο περιλαμβάνουν την Κρήτη, τη Βραζιλία, την Ελβετία, την Τουρκία, την Ουρουγουάη, τις Δυτικές Ινδίες, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, τη Λευκορωσία, τη Βραζιλία, την Κόστα Ρίκα, το Ελ Σαλβαδόρ, τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, το Μάλι, τη Μολδαβία, το Κατάρ και το Τατζικιστάν. Οι πόλεις που κυβερνά η Παρθένος περιλαμβάνονται η Αθήνα, το Παρίσι, η Τουλούζη, η Κόρινθος, η Λυών, η Βοστώνη και η Πόλη του Μεξικού.

Κάποιος θα σκεφτεί “ευτυχώς, η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται κοντά” και φαίνεται κατά ένα ποσοστό να μετατρέπουν την επιθετικότητα του Άρη σε πάθος και δημιουργικότητα, κατά αυτόν τρόπο προσθέτουν αγάπη και υπομονή τουλάχιστον στις επαγγελματικές σχεσεις. Η σύνοδος της νέας σελήνης με τον Ερμή και την Αφροδίτη θα βοηθήσει στο να σκεφτείτε πριν ενεργήσετε και θα ωφελήσει στο να εκφράσετε τον θυμό μέσα από τα λόγια σας, το λιγότερο. Η νέα σελήνη με τον Άρη είναι θετική για την σωματική δραστηριότητα, τον αθλητισμό, το σεξ και ακόμα και για τον πόλεμο. Η Αφροδίτη προσθέτει δημιουργικότητα όπως την τέχνη, τη γλυπτική και τον χορό κτλ. Ο Ερμής προσθέτει πνευματική δημιουργικότητα, επίμονη πνευματικότητα και δεξιότητα σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις.

Τα υψηλά επίπεδα βεβαιότητας, πρωτοβουλίας και ενέργειας που κατευθύνονται προς ένα συγκεκριμένο στόχο καθιστούν την νέα σελήνη κατάλληλη για την παραγωγή νέων έργων. Η συμβολή του Ερμή και της Αφροδίτης προωθούν την αρμονία και τη συνεργασία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για επιχειρηματικές δραστηριότητες και τις προσωπικές σχέσεις. Μπορούμε να προσελκύσουμε τους άλλους με ευχάριστο τρόπο καθώς είναι ευαίσθητη προς τις ανάγκες των άλλων. Σε γενικές γραμμές η Σελήνη με την Αφροδίτη δεν χρειάζεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να διεκδικήσει μια καλύτερη ζωή, να προσελκύσει καλή τύχη και να είναι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Η Αφροδίτη εκτιμά τις ικανότητες των άλλων και δείχνει αφοσίωση.

Στην πολιτική, η σύνοδος με την Αφροδίτη, είναι διαφορετική, διότι μπορεί μερικές φορές να προσελκύσει την βίαιη συμπεριφορά, καθώς προσπαθεί να φέρει δίκαιες καταστάσεις η την ειρήνη στις διπλωματικές σχεσεις κρατών ακόμα και μέσα στις κυβερνήσεις, η  μπορεί να έρθουν σκάνδαλα οικονομικής φύσεως στην επιφάνεια.

Η σύνοδος Σελήνης- Ερμή μπορεί να είναι πολύ άτακτη και μοχθηρή ή μια πολύ ωραία ενέργεια. Στην καλύτερη περίπτωση, ο συνδυασμός λογικής και διαίσθησης δίνει μεγάλη κοινή λογική. Συμβολίζει τις ταχείες μεταβολές της διάθεσης και μια περίεργη διαδικασία σκέψης.

Το θέμα όμως είναι ότι είναι δύσκολο να φτάσει στην καρδιά του θέματος, αλλά να είναι πολύ έξυπνη όταν παρατηρεί τις μικρές λεπτομέρειες της καθημερινής ζωής. Η σύνοδος Σελήνης- Ερμή μπορεί να κάνει μεγάλη δουλειά προσθέτοντας ενσυναίσθηση και να μαλακώσει την τάση να ασυνεννοησία και διαφωνίες. Οι άνθρωποι θα πρέπει φέρονται έξυπνα και να παίρνουν εύκολα στροφές ώστε να εξυπηρετεί αυτό που συμβολίζει, ενώ η σύνοδος βασίζεται σε ειλικρινείς παρατηρήσεις των καθημερινών ανθρώπινων συνηθειών. Υπάρχει όμως εδώ έντονη εγκεφαλική δραστηριότητα, καλή αντίληψη, βοηθά τα ταλέντα, την εκμάθηση, τις ευφυΐες, την μνήμη , την φαντασία.

Σε κοσμικό επίπεδο ίσως να συνδέεται με τις γρήγορες αλλαγές και εξελίξεις. Πάνω από όλα ο Ερμής κυβερνά τον κόσμο των πληροφοριών που έρχονται στο φως απο τις μυστικές υπηρεσίες η μυστικά κέντρα εξουσίας, και θα επηρεάσει κυβερνήσεις καθώς κυβερνά και τον 9ο (έμπορο- οικονομικές σχεσεις κρατών )αλλά και τον 8ο οίκο.

Ο Ήλιος και η Σελήνη τριγωνίζουν τον Ουρανό και τον Κρόνο ,προς τον 6ο και 2ο οίκο αντίστοιχα που προοιωνίζουν θετικές αλλαγές και συναρπαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες , αφορά ίσως τις εφευρέσεις και τεχνολογία που θα αλλάξουν την ζωή μας αλλά αφορά και το χρήμα παγκοσμίως. Χρήση τεχνολογίας όσο αφορά το χρήμα αλλά ακόμα μπορεί να έχει σχέση και με την τεχνητή νοημοσύνη.

Η αυξημένη ελευθερία και η αύξηση αυτοπεποίθησης θα επιτρέπουν να εκφράσετε την πιο φανταστική ή πικρή πλευρά της προσωπικότητάς σας εξαρτάται από την σύγκριση με το ωροσκόπιο σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική περίοδος για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με μερικούς εξαιρετικούς ανθρώπους. Η διαίσθηση και διορατικότητα μπορούν να οδηγήσουν σε αυξημένη αυτογνωσία, δημιουργικές νέες ανακαλύψεις. Αφορά και τις εναλλακτικές λύσεις που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα μας και θα συμβάλλουν στην αλλαγή ρουτίνας, τις νέες μεθόδους, τη δημιουργία και τα θετικά της επακόλουθα.

Η όψη τριγώνου είναι ένα σημάδι ότι πρέπει και είναι ευκαιρία να γίνουν θετικές μεταρρυθμίσεις, καθώς η νέα σελήνη στην Παρθένο διαθέτει την ικανότητα έρευνας και ανάλυσης αλλά και κάθαρσης σε πολιτικό επίπεδο. Σημάνει την πρόοδο, την ξαφνική ανάπτυξη, τις αλλαγές, τις καινοτομίες και τις μεταρρυθμίσεις. Αυτή η όψη μπορεί να αποτελέσει μια μυριάδα μορφών, από πειραματισμούς που αποσκοπούν στην ανάπτυξη νέων έργων, σε πιο κατάλληλες τροποποιήσεις των υπαρχόντων προϊόντων.

Μια διαρκής αναζήτηση λύσεων και ερωτημάτων για μια νέα μορφή δημιουργίας όπου όμως δεν γίνεται ποτέ αντιληπτή από οποιαδήποτε εγωιστική προοπτική. Οι μεταρρυθμιστικές, ιδεαλιστικές και ανθρωπιστικές τάσεις μπορούν να βρουν επιτυχία μέσω της επικοινωνίας και της ανταλλαγής με άλλους και αυτό μπορεί να είναι σημαντικό για την αίσθηση ευημερίας. Μπορεί να εχουμε την εμφάνιση ασυνήθιστων ταλέντων και ανθρώπων με παράξενες συνήθειες, την ενασχόληση με νέα και πρωτοποριακά πράγματα, που θα υπηρετήσουν τον άνθρωπο.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται να είναι σε πειραματικό στάδιο ακόμα. Μπορεί να εχουμε την δημιουργία ενός νέου κοινωνικού κινήματος; Κυρίως, τα άτομα Ηλίου-Ουρανού τείνουν να είναι ανεξάρτητα, με έντονη βούληση, επαναστατούν και διαφωνούν. Δεν θέλουν ανακρίβειες. Μπορεί να αφορά νέες και επαναστατικές εφευρέσεις η κατασκευές με διάρκεια στο μέλλον.

Ο Άρης τριγωνίζει τον Ουρανό όπου φέρνει μια αίσθηση περιπέτειας, περιέργεια και ωθεί τους ανθρώπους να πάρουν πρωτοβουλία. Μπορείτε να απαλλαγείτε από προηγούμενες περιοριστικές ή βαρετές ρουτίνες με αυτή την έκρηξη τολμηρής ενέργειας. Η ανάληψη ρίσκου θα οδηγήσει σε μοναδικές ευκαιρίες για την εμπειρία νέων δραστηριοτήτων, συναισθημάτων και σχέσεων.

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και είστε σίγουροι για την πραγματοποίηση αλλαγών και την έναρξη νέων έργων. Η προσωπική σας ζωή θα επωφεληθεί από την αυξημένη σεξουαλική ενέργεια, τη φυσική ελκυστικότητα και την ανοικτή νοοτροπία. Νέες σχεσεις πρόκειται να σχηματιστούν όπου θα υπάρχει ενθουσιασμός αλλά και το ίντερνετ θα μπορούσε να συμβάλλει σε πολλά ακόμα και να αναμένουμε και την εξέλιξη του. Οι όψεις αυτές λειτουργούν με αυθεντικό τρόπο, είναι μια επαναστατική ενέργεια που λειτουργεί χωρίς περιορισμούς και κανόνες. Θα μπορούσε να φέρει επαναστατικές μεθόδους θεραπείας στην Ιατρική, αφού μιλάμε για τη Παρθένο.

Η όψη αυτή θα μπορούσε να επικίνδυνη σε κοσμικό επίπεδο. Η ενέργεια αυτή δεν υποτάσσεται, είναι αποφασιστική, βλέπουμε όλο και  πιο ασυνήθιστους ανθρώπους γύρω μας, η ασυνήθιστα πράγματα. Ακόμα όμως και με θετική όψη, ο Αρης-Ουρανος αποτελεί μια εκρηκτική ενέργεια και την έκθεση σε μεγάλο κίνδυνο. Στην επιστήμη μπορεί να γίνουν μεγάλα κατορθώματα διάμεσω εξαιρετικών προσπαθειών. Είναι ο άξονας επεμβάσεων και ξαφνικών γεγονότων. Τον εχουμε δει στην ιστορία σε βομβαρδισμούς και τρομοκρατικά χτυπήματα.

Τα ατυχήματα, μπορεί να οριστούν σαν «απρόβλεπτα ή απρόσμενα συμβάντα» (Ουρανός) «που διακόπτουν την διαδικασία ορισμένων δραστηριοτήτων» (Άρης).Ο Άρης και ο Ουρανός είναι υπεύθυνοι για την πλειονότητα των περίεργων συμβάντων και ατυχημάτων που συμβαίνουν κάθε μέρα. Μπορεί να συνδέεται όμως τόσο με το χρήμα όσο και με την ενέργεια επειδή είναι στον Ταύρο.

Μερικές φορές, κάποιος ίσως τρελός ηγέτης απειλήσει να πατήσει το κουμπί. Οι άνθρωποι του Άρη-Ουρανού είναι οι τρελοί επιστήμονες. Συνήθως η ενέργεια αυτή σοκάρει όπως και να έχει, συνδέεται με επαναστάσεις και ξεσηκωμούς.

Οι συνέπειες της νέας σελήνης θα έχουν διάρκεια τέσσερις εβδομάδες μέχρι το νέο φεγγάρι της 28ης Σεπτεμβρίου. Ο καλύτερος χρόνος για μια νέα αρχή και για την έναρξη νέων έργων είναι κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες αυτού του νέου κύκλου φεγγαριών. Αυτή η φάση της Σελήνης θα έχει διάρκεια από τις 30 Αυγούστου μέχρι την πανσέληνο της 14ης Σεπτεμβρίου.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ 8 ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΑ

Η επιτυχία, η δέσμευση, η χρηματοοικονομική ασφάλεια, η εξειδίκευση, ο ειδικός, η σκληρή δουλειά, οι εργαζόμενοι, οι υψηλόβαθμοι, η εξάσκηση, η άνοδος, η εμπιστοσύνη, Συγκέντρωση, Εφαρμογή, Παραγωγικός, Προσπαθήστε, Αγωνιστικός, Μεθοδικός, Απαραίτητη, Εξοντωτική, Επιμελής, Άψογη, Προσοχή στην Λεπτομέρεια, Κλείσιμο Επιθεώρησης, Έλεγχος, Προσοχή, Συνεργασία με την εργασία σας, Ολοκλήρωση εργασιών, Ενδιαφέρουσες Εργασίες, Έργα, Δίνοντας σας το καλύτερο, Γνώση, Εκπαίδευση, Υποτροφίες, Καθοδήγηση, Προσόντα, Πολλαπλά ταλέντα, Εκπαίδευση, Μάθηση, Βελτίωση, Έρευνα, Φιλοδοξία, Εργασία στο Κορυφή, Φυσική Αντοχή, Υγεία, Θέση, Πρόοδος, Σκληρή δουλειά, Ανταμοιβές, Αποτελέσματα, Επίτευξη στόχων, Προθεσμίες συνάντησης, Τελειώνοντας τις λεπτομέρειες, Τέχνη, Εργασία για τον εαυτό σου, Οικοδόμηση μιας επιχείρησης, Εμπόριο, Κληρονομιά , Κοινότητα, Δίνω κάτι πίσω.

Τα Οκτώ Πεντακτινα υποδεικνύουν ότι εργάζεστε πολύ σκληρά, όχι μόνο επί του παρόντος, αλλά σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι κάτι που βρίσκετε αρκετά εύκολο να κάνετε καθώς είστε απολύτως αφοσιωμένοι στο έργο σας και κολλημένοι με την δουλειά σας. Όπως και τα Οκτώ των Ράβδων, η ζωή απογειώνεται εδώ. Φαίνεται να είστε τρελά απασχολημένοι προς το παρόν, πολύ παραγωγικοί και σούπερ εργατικοί. Φαίνεται ότι μπορείτε να πετύχετε σε οτιδήποτε αποφασίσετε να κάνετε. Οποιαδήποτε εμπόδια που μπορεί να έχουν σταματήσει στο παρελθόν είναι τώρα ιστορία και είστε ελεύθεροι να ακολουθήσετε μια πορεία δράσης. Είστε πλέον ελεύθεροι να απολαύσετε τα δικά σας συμφέροντα.

Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση και να αισθάνεστε εξαιρετικά σίγουροι για αυτό που κάνετε. Τα πάντα μπαίνουν στη θέση τους και τα δύο πόδια σας ριζώνουν σταθερά στο έδαφος. Αυτή είναι η στιγμή για την επίτευξη εξαιρετικής προόδου. Είναι αποτέλεσμα προσπαθειών και σκληρής δουλείας, συνδέεται με τα καλά οικονομικά. Οι πεντάλφα που κρέμονται στον τοίχο μπορεί να είναι υπερήφανη προβολή των καλών βαθμών, διπλωμάτων, πιστοποιητικών και βραβείων, πτυχίων. Μπορεί επίσης να συμβολίζει την απονομή μιας υποτροφίας.

Όταν πρόκειται για σχέσεις υποδηλώνει ότι βάζετε μεγάλη προσπάθεια και δέσμευση στη σχέση σας. Αυτή είναι μια πολύ ισχυρή και ασφαλής σχέση, βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την πίστη. Καταλαβαίνετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τη σχέση σας σταθερή. Η σχέση σας σημαίνει πολλά για εσάς και θα κάνετε ό, τι πρέπει για να λειτουργήσει. Μπορεί επίσης να λαμβάνετε μέτρα για να βελτιώσετε τη σχέση σας αντί να την αφήσετε να χαθεί. Είστε ευσυνείδητοι, φροντίζετε ο ενας τον άλλο και δεν είστε επιρρεπείς στο να θεωρείτε τον σύντροφό σας δεδομένο. Αυτή η σχέση είναι χαλαρή και σταθερή χωρίς συναισθηματικές ή επιθετικές εκρήξεις. Αυτό είναι πράγματι ένα έργο αγάπης.

Ωστόσο, η οικονομική ασφάλεια είναι επίσης πολύ σημαντική στη σχέση σας, επομένως μπορεί να εργάζεστε σκληρά για να οικοδομήσετε ένα ασφαλές μέλλον για εσάς και το σύντροφό σας ή την οικογένειά σας. Πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία. Όσον αφορά την καριέρα ή την επιχείρηση, είναι μια πολύ θετική κάρτα και όχι μόνο δείχνει ότι εργάζεστε πολύ σκληρά και πολύ επιμελώς, αλλά και ότι αγαπάτε αυτό που κάνετε. Δεσμεύεστε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και αποδέχεστε τη σκληρή δουλειά που απαιτείται για την υλοποίησή τους.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ

Ήλιος και Σελήνη σε σύνοδο με Alula Australis και Alula Borealis, δυο αστέρια που βρίσκονται στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου.

Ως αρχή μπορεί κάποιος να ανατρέξει στους στίχους της Οδύσσειας, όπου αναφέρεται η Άρκτος,

«που κι Άμαξα τη λένε, που μόνο αυτή δε λούζεται στου ωκεανού το κύμα»

(στο μεταξύ όμως, χάρη στη μετάπτωση του γήινου άξονα, έχει απομακρυνθεί από τον βόρειο ουράνιο πόλο κι έτσι δεν είναι πλέον αειφανής αστερισμός από το μεγαλύτερο μέρος της Μεσογείου, ούτε ως προς το τμήμα της «κατσαρόλας»). Οι υπόλοιποι πολύ βόρειοι αστερισμοί δεν είχαν ακόμα εφευρεθεί την εποχή του Ομήρου και έτσι δικαιολογείται η λέξη «μόνο» του ομηρικού στίχου. Η ίδια ομηρική άποψη της Άρκτου απαντάται και κατά την περιγραφή της Ασπίδας του Αχιλλέως.

Παρότι ο αστερισμός είχε πολλές ονομασίες και μυθικές συσχετίσεις, σχεδόν παντού ήταν μια θηλυκή αρκούδα (άρκτος). Οι Γερμανοί πάντως, και από αυτούς οι Αγγλοσάξονες, τον ονόμαζαν Wagen, αμάξι, από όπου και το λαϊκό αγγλικό Wain ή Charle’s Wain, (Άμαξα του Καρόλου) επί εποχής του Σαίξπηρ. Βέβαια και ο Άρατος στα Φαινόμενα γράφει: «Δυο Αρκούδες, λεγόμενες Άμαξες, γυρίζουν γύρω του, η καθεμιά στη θέση της.». Ο κυρίαρχος μύθος μιλά για τη Νύμφη Καλλιστώ, που αγαπήθηκε από τον Δία και μεταμορφώθηκε σε αρκούδα από τη ζηλιάρα Ήρα, οπότε ο Δίας την εξύψωσε στους ουρανούς.

Η Μικρά Άρκτος είναι ο γιος της Αρκάς κατά τον Οβίδιο (μολονότι σύμφωνα με άλλο μύθο ο Αρκάς είναι ο Βοώτης). Μία άλλη εκδοχή πάντως θέλει τον αστερισμό απεικόνιση της Αρτέμιδος, που ήταν γνωστή με το επίθετο «Καλλίστη». Ο Λαλάντ όμως ετυμολογούσε το όνομα από το φοινικικό Kalitsah ή Chalitsa, που σημαίνει «ασφάλεια», αφού η παρατήρηση της Μεγάλης Άρκτου βοηθούσε στην ασφάλεια των ταξιδιών των ναυτικών.

Ο Σοφοκλής στον Οιδίποδα αποκαλεί τη Μεγάλη Άρκτο «Αρκάδιον αστέρα», από την πατρίδα της Καλλιστούς. Υπάρχουν εξάλλου και πανάρχαια αργυρά νομίσματα από τη Μαντίνεια φέροντα άρκτο ως μητέρα. Η τελείως διαφορετική εκδοχή του Αράτου προέρχεται από πανάρχαια παράδοση της Νάξου, κατά την οποία οι Άρκτοι ήταν οι Κρητικές τροφοί του βρέφους Δία, που στη συνέχεια υψώθηκαν στους ουρανούς για την αφοσίωση στο καθήκον τους. Από αυτή την εκδοχή έχουμε το Cretaeae sive Arctoe του Γερμανικού. Μεταγενέστερη μεταλλαγή αντικαθιστά τις τροφούς με τις Κρητικές Νύμφες Ελίκη και Μέλισσα. Τα Έλιξ και Ελίκη απαντούν ως ονόματα για τον ίδιο τον αστερισμό, επειδή «ελίσσεται» γύρω από τον πόλο (Απολλώνιος ο Ρόδιος). Αλλά ο Γερμανικός, όπως και ο Υγίνος, χρησιμοποιούν και τους αρσενικούς τύπους Ursus και Arctus.

Οι αστρολόγοι της εποχής του Σαίξπηρ όμως απέδιδαν στη Μεγάλη Άρκτο κακές επιδράσεις, και ο Εδμόνδος στον Βασιλιά Ληρ λέει ειρωνικά πως «η γέννησή μου συνέβη κάτω από τη Μεγάλη Άρκτο, έτσι έπεται ότι είμαι σκληρός και λάγνος».

Σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, το Ursa Major είναι φύσεως Άρη. Λέγεται ότι δίνει μια ήσυχη, συνετή, ύποπτη, δύσπιστη, αυτοπεριορισμένη, ασθενή φύση, αλλά ένα άβολο πνεύμα και μεγάλο θυμό και εκβιασμό όταν ξαναζωντανέψει.

Ακόμη κοντά στον Ηλιο και Σελήνη βρίσκεται ο Thuban, Fixed star Thuban, Alpha Draconis ,όπου σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, τα φωτεινά αστέρια είναι σαν τον Κρόνο και τον Άρη. Ο αστερισμός του Ντράκο δίνει μια καλλιτεχνική και συναισθηματική αλλά σκοτεινή φύση, ένα διεισδυτικό και αναλυτικό μυαλό, πολλά ταξίδια και πολλούς φίλους, αλλά υπάρχει κίνδυνος ληστείας και τυχαίας δηλητηρίασης. Οι αρχαίοι έλεγαν ότι όταν ένας κομήτης περνάει από δω, δηλητήριο χύνεται διάσπαρτα σε όλο τον κόσμο. Τον είδαμε και με την ρίψη χημικών στην Συρία, ενας από αυτούς.Οι πρώτοι αστρολόγοι αποκαλούσαν τον Draco “Ο δηλητηριώδης δράκος”. Ο αστερισμός είναι ιδιαίτερα επιζήμιος για τους ορυκτούς πόρους και προμηνύει τη ρύπανση των ποταμών και του αέρα.

Ωστόσο, η νέα σελήνη στην Παρθένο, ίσως να μην συμπεριφερθεί τόσο θετικά όσο αναμένουμε καθώς σχηματίζει δύσκολες όψεις με τα Αραβικά σημεία, της ανάπτυξης και δείχνει να προκαλεί μοιραία γεγονότα, και δυσκολίες.

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Η νέα σελήνη αποδεικνύεται εν μέρει θετική για την Ελλάδα. Η νέα σελήνη επηρεάζει τον 5ο οίκο της δημιουργίας, όπου Ήλιος και Σελήνη τριγωνίζουν τον ελληνικό Δια, προς τον 8ο οίκο, που σημαίνει επιτυχία, μια τυχερή στροφή των πραγμάτων προς θέματα 8ου οίκου, όπως οι συντάξεις, τα χρέη, την κοινωνική ασφάλιση, τις επενδύσεις. Αυτό σημαίνει ότι προφανώς η κυβέρνηση δείχνει να τα καταφέρνει, αφού τουλάχιστον ξέρουμε ότι η ερμηνεία του τριγώνου συνδέεται με την ευτυχία, την αφθονία, τη χαρά, την επέκταση και ικανοποίηση, λογικά.

Κλάους Ρέγκλινγκ στην «K»: Μειώσεις φόρων αν βγαίνουν οι αριθμοί. «Η Ελλάδα δεν είναι σε πρόγραμμα. Συνεπώς, δεν είναι δουλειά μας να εγκρίνουμε συγκεκριμένα μέτρα. Αλλά θα δώσουμε την άποψή μας στο κατά πόσον συμφωνούμε ότι τα μέτρα είναι φιλοαναπτυξιακά και στο κατά πόσον η βιωσιμότητα του χρέους επιτυγχάνεται. Αυτό περιλαμβάνει τους δημοσιονομικούς στόχους».

Όμως, Ήλιος και Σελήνη σχηματίζουν όψεις κουινκαξ με τον γενέθλιο Ουρανό της στον 10ο οίκο και Πλούτωνα της προς στον 12ο οίκο. Κατά μια έννοια ίσως να υπονομευθούν αυτές τις προσπάθειες φέρνοντας εντάσεις, δυσκολίες και αλήθειες- σκάνδαλα  να έρθουν στην επιφάνεια. Η κυβέρνηση προφανώς θα έχει την ευκαιρία να κάνει διορθωτικές κινήσεις σε σημαντικά θέματα, άλλα οι όψεις χιαστί ενεργούν υπόγεια και υπόγεια, αλλά και δημιουργούν σοκαριστικα γεγονότα η εντάσεις που αυξάνονται συνεχώς η μπορεί να γίνουν ριζικές αλλαγές που θα σοκάρουν ακόμα και να ειπωθούν αλήθειες αλλά και να δούμε σκηνές απείρου κάλλους. Ωστόσο, όμως μπορεί να παίξουν ρόλο δυσπροσαρμογής, απειλητικό ρόλο και πολλές φορές σημαίνει εξαναγκασμός η δημιουργείται μια κριση η μια απειλή. Φαίνεται λοιπόν ότι θέλει προσοχή στην διαχείριση των πραγμάτων αλλά συνδέεται και με μεγάλες φασαρίες, επιθέσεις και αγανάκτηση.

Ο Αρης και εκείνος σχηματίζει όψεις κουινκαξ προς τον Ουρανό και Πλούτωνα της Ελλάδος και αυτό είναι ανησυχητικό, απο πολλές απόψεις. Το quincunx συνδέεται όμως και με την εκλεπτυσμένη λύση διαφορών. Είναι επίσης αλχημικό, σχεδόν θαυματουργό, επειδή συγκεντρώνει ένα είδος αρμονίας όπου δεν θα περίμενε κανείς να βρει. Το quincunx είναι επίσης γνωστό ως μια καρμική όψη. Όταν το quincunx επεξεργαστεί και επιλυθεί, αυτός ο εσωτερικός ερεθισμός, το τρίξιμο, μπορεί να κάνει θαύματα.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Δίας δείχνει να είναι εξαιρετικά ευεργετικός αλλά είναι μόνος του. Η όψη αυτών των δυο κουινκαξ ίσως να σημαίνει το γεγονός ότι κάποιος πάει ενάντια στο ρέμα, ότι παίρνει αποφάσεις που έπρεπε να παρθούν καιρό τώρα καθώς επηρεάζει τη θέση του πρωθυπουργού αλλά ξεσηκώνει και αντιδράσεις. Το κουινκαξ Αρη-Ουρανού κουβαλά μεγάλη ένταση, είναι απρόβλεπτο. Όμως ο 5ος οίκος συνδέεται με το χρηματιστήριο, τα κερδοσκοπικά συμφέροντα. Όμως κυβερνά και τον 6, 7 και 11ο οίκο. Είναι όντως μια απειλή!Μπορεί να σημαίνει όντως μια γεωλογική καταστροφή, μια θεομηνία που θα ειναι πρόκληση δοκιμασία.

Δεν εχουμε παρά να δούμε τη συνέχεια!

Η νέα σελήνη στον χάρτη Μεταπολίτευσης επηρεάζει τον 3ο οίκο αλλά και πάλι τον 5ο οίκο μέσω ενός τετραγώνου με τον μεταπολιτευτικό Ποσειδώνα, καθώς υπάρχει και το τετράγωνο Αρη-Ποσειδώνα. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει απώλειες, σκάνδαλα και απογοήτευση όσο αφορά το χρηματιστήριο, χάος η μπλέξιμο, και να υπάρχει γενικώς μια αδυναμία. Όμως αφορά σίγουρα την διπλωματία και τις σχεσεις με γειτονικά κράτη. Συνδέεται με διπλωματικά μηνύματα και συμφωνίες, όπου εκεί φέρνει απογοήτευση, δυσαρέσκεια. Δύσκολα τα πράγματα διότι την εχουμε δει αρκετα τελευταια σε θεομηνίες αλλά και την αδυναμία για να αντεπεξέλθει καποιος!

Δύσκολη η νέα σελήνη και για τον πρωθυπουργό που επηρεάζει τον 6ο οίκο του, η ευθυγράμμιση στην Παρθένο και ιδιαίτερα η Αφροδίτη, είναι σε αντίθεση με τον Ηλιο και ωροσκόπο του, και τετραγωνίζει το ζενίθ του στον Τοξότη. Δυσκολίες εν όψη!

ΑΞΟΝΕΣ ΝΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

ΚΡΟΝΟΣ-ΟΥΡΑΝΟΣ-MC επαναστατικότητα, προκλήσεις, ενας ξαφνικός η βίαιος χωρισμός.

Κρόνος-Ουρανος-Αρης-Αφροδίτη-Ερμής-Πωσειδωνας-Ηλιος- βια, τραυματισμός, ατύχημα, εκβιασμοί και διαμάχες, στέρηση της ελευθερίας, βίαιες πράξεις από αλλους. Ένταση , καταναγκασμός, ξαφνικο τέλος. Στενοχώρια, αδυναμία.

Κρόνος-Ουρανος-Ήλιος-Πωσειδωνας- αντίσταση στα εμπόδια, λάθος υπολογισμοί, λάθη.

Ο Άξονας Ηλίου-Αρη-Ουρανού είναι επικίνδυνος, συνήθως ενας τέτοιος συνδυασμός φέρνει το ξέσπασμα ενός πολέμου, και είναι πολύ έντονος στον χάρτη αλλά και στους οίκους που βρίσκονται οι πλανήτες.

Ουράνιαν…

Εκπλήξεις σχετικά με προβλήματα – απροσδόκητα εμπόδια – συνεχής ένταση – εξέγερση – συγκρούσεις – πρόκληση

Σημαντικά προβλήματα στο περιβάλλον – Προβλήματα που σχετίζονται με εταίρους – Σημαντικές καθυστερήσεις – Προβλήματα σχετικά με επίσημα θέματα

Σοβαρή στέρηση στην τοποθεσία – Υποβαθμισμένες ή βαθιά ανησυχητικές καταστάσεις – Σοβαρές ή χρόνιες ασθένειες στο περιβάλλον – Προβληματικές κατοικίες

Καταστροφή στις επικοινωνίες- Ενέργειες που σχετίζονται με καταστροφές, ζημιές ή τραυματισμούς – Ζημιές από πυρκαγιές ή βλάβες ανάφλεξης στη θέση – Αρνητικές πράξεις που σχετίζονται με πυρκαγιές – Κάποιος βλάπτεται

Περιορισμοί σχετικά με επίσημες υποθέσεις – Έκτακτοι περιορισμοί στο περιβάλλον – Μεγάλη αντίσταση — Απόρριψη επίσημων θεμάτων – Πτώση από πάνω

Σφάλματα ρεύματος – Πρόκληση βλάβης ή τραυματισμού – Έντονος προσωπικός κίνδυνος

Στρατιώτες – Άνθρωποι που ασκούν δύναμη

Αναγκαστικές αναχωρήσεις στο κοινό – Οδοφράγματα ή αποκλεισμοί – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή στρατιωτικός νόμος

εχθρότητα ή ανταγωνισμό σε δημόσια περιβάλλοντα

Μεγάλες εξουσίες – Έκτακτες ενέργειες ή δραστηριότητες στο κοινό – Πολιτική – Κυβερνητικά μέτρα

Συνεχιζόμενες εντάσεις σε επίσημα θέματα – Σοβαρές συγκρούσεις με αρχές – Επίσημες κρίσεις – Σημαντικές κρίσεις

Έξαρση που σχετίζεται με πυρκαγιές ή ζημιές Ξαφνικά ατυχήματα ή τραυματισμοί – Εντάσεις που σχετίζονται με την καταστροφή

Αδιέξοδα ή ατυχή γεγονότα – Ζημιές σχετικά με την ξαφνική θραύση – Σεισμοί

Η εξέγερση σχετικά με τις επίσημες οριοθετήσεις – Απρόβλεπτες μειώσεις

Εφαρμογή πολιτιστικών μεταρρυθμίσεων – Υπολογιστές – Κατανόηση σχετικά με σημαντικές εντάσεις – Ισχυρές ιδεολογικές συγκρούσεις

Κακή συμπεριφορά – Φυσικό κάψιμο

στρατιωτικές ενέργειες – υπερβολικός συναισθηματισμός – εμπρησμός

Δραστηριότητες που περιορίζονται ή περιορίζονται από το νόμο – Νομικές οριοθετήσεις – Ελαχιστοποιημένη γεννητικότητα – Απορρίμματα – Άγονες σοδειές

 Δυσκολίες που σχετίζονται με τις γεννήσεις – Σχετικά δυσάρεστοι θάνατοι

Περιορισμοί σε δημόσια ομιλία – Προβλήματα με οχήματα

 Διακοπές μετά από απροσδόκητο άνοιγμα – Ιδεολογική τρομοκρατία

συγκλονιστικά δημόσια γεγονότα

  Κυβερνητικά προβλήματα σχετικά με τη βρωμιά

Απάντηση