Ουκρανία-Βοσνια-Σκοπια

Όσο αφορά για τα γεγονότα στην Ουκρανία στο άρθρο του 2014 είχα πει το εξής.. Η Ουκρανία θα επηρεαζόταν άμεσα από το τετράγωνο του Ουρανού-Πλουτωνα κατά το 2014-2015 ενώ αυτο σηματοδοτεί μείωση της οικονομικής στήριξης στην ΕΕ, ενώ η Τιμοσενκο θα αντιμετωπίσει σκληρές δυσκολίες τα επόμενα 3 χρόνια (Ήλιος-Πλουτωνας τετράγωνο).

Η Ρωσία θα θέλει να επεκτείνει την επιρροή της στην Ουκρανία αν όχι να την ξαναενώσει με την Μόσχα υπό την μορφή τελωνειακής ένωσης για παράδειγμα. Η αντίθεση μεταξύ Αρη και Ουρανού και η κόντρα παράλληλος δείχνουν εξεγέρσεις και εμπόλεμη κατάσταση, όπως και η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης τον περασμένο μήνα.

Τώρα βέβαια η αντίθεση Δια και Πλούτωνα ήρθε για να κάνει τα πράγματα χειρότερα και για κάποιες άλλες χώρες, ανοίγοντας μέτωπα σε πολλά σημεία στον παγκόσμιο χάρτη όπως στην Βενεζουέλα και αλλού σύντομα. Είχα πει ότι η Ουκρανία θα γινόταν πρωτοσέλιδο (24 Αυγούστου 1991,4:31 , χάρτης ανεξαρτησίας) και ότι θα επηρεαζόταν από το τετράγωνο Ουρανού και Πλούτωνα και το προσωπικο ωροσκόπιο του προέδρου της Ουκρανίας.(9 Ιουλίου 1950, 12:15) όπου φαίνεται να είναι και ο τελικός νικητής σε αυτό το γεωπολιτικό παιχνίδι. 

Μέτωπο βέβαια έχει ανοιχτεί και στην Βοσνία όπου η Νέα Σελήνη στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου και η αντίθεση Δια-Πλούτωνα στον άξονα 2-8o (οικονομικά) προκάλεσε και εκεί τα ίδια φαινόμενα όπου και βέβαια θα συνεχιστούν αφού η Σελήνη σχημάτιζε αντίθεση και θα τετραγωνίζει τον Δια και τον Κρόνο για το 2014.Με τον Πλούτωνα στο 4ο οίκο της Βοσνίας και η σύνοδος του Δια με τον ωροσκόπο η κατάσταση δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Πολλά θα αλλάξουν με την Αφροδίτη να τετραγωνίζει τον Ουρανό αλλά και τον Αρη να εμπλέκεται σε όλα αυτά στον 8ο οίκο.

Ο ωροσκόπος στην 16η μοιρα των Διδύμων φέρνει δυσκολίες στον λαό όπου θα συνεχίζει να τους τεστάρει, όπου φτώχεια, απώλειες και μείωση της δύναμης η απώλεια εξουσίας θα υπάρξουν.Η Λιλιθ με τον Βουλκανους στην 27η του Καρκίνου δείχνει καταστροφή και παρακμή. Ο Ζευς, η Βεστα και ο Αρης μιλάνε για συνθήκες εξαθλίωσης αλλά και στον 6ο οίκο μια σειρά αστεροειδών και πλανητών στον Σκορπιό περιγράφουν ώρα 0 σε θέματα εργασίας και υγείας. Επικίνδυνη είναι και η 16η μοιρα του Τοξότη και 17η του Ηλίου στον Υδροχόο στον 7ο οίκο, όπου δείχνει πλήρης εγκατάλειψη από τους κυβερνώντες. Αν και υπάρχει κάτι στον ορίζοντα ,στον 8ο οίκο οικονομικών προς το παρόν αυτό θα αργήσει, ο Ήλιος, ο Χείρωνας και ο Πωσειδωνας στον 10ο οίκο δείχνουν ότι τα πράγματα θα είναι πολύ άγρια για αρκετό καιρό.

Περίεργα βέβαια θα είναι και τα πράγματα με τα Σκόπια, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη της αναγνώρισης της FYROM από τον ΟΗΕ (8/4/93, ώρα 00:00), όπου στο Μεσουράνημα ο Δίας (ανάδρομος) είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη, στον άξονα Ζυγού και Κριου στην 7 και 8η μοιρα, στον 4-10ο οίκο αντίστοιχα και αυτό δείχνει αλαζονεία, θράσος και ανηθικότητα σε όλο του το μεγαλείο.O γενέθλιος χάρτης της FYROM έχει πολλά στραβά και ανάποδα όπως ο Ήλιος στον 4ο οίκο, ο Αρης στον Καρκίνο και η σύνοδος Ουρανού/Ποσειδώνα στον Αιγόκερω όπου είναι τελείως αποσταθεροποιητικοί παράγοντες για την συνοχή αυτού του κράτους αλλά βέβαια και αποτελεί σοβαρή απειλή για τα Βαλκάνια. 

Το τετράγωνο του Κρόνου-Πλούτωνα στον 2ο οίκο αλλά και ο Ουρανος στον Αιγόκερω που δεσπόζει εκεί είναι επισης ενας ιδιαίτερος οικονομικός αποσταθεροποιητικος παράγοντας αφού οι καταχρήσεις,κοροϊδία και προπαγάνδα πάνε σύννεφο. 

Η άλλη έκπληξη του χάρτη είναι ο Πωσειδωνας βρίσκεται επίσης στον 2ο οίκο των οικονομικών όπου σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο Τ-τετράγωνο «κάθεται» πάνω στον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδας στον 9ο οίκο, φωτογραφίζοντας καρέ-καρέ την κλοπή των συμβόλων της Ιστορίας μας και όχι μόνο. 

Πολύ σύντομα λοιπόν μέσα στο έτος 2014-2015,το τετράγωνο Ουρανού-Δια αλλά και Πλούτωνα, με τον Ουρανό στον 4ο οίκο των Σκοπίων σηματοδοτούν ραγδαίες αλλαγές, ανατροπές και ακραίες αντιπαραθέσεις, με πιθανό αποτέλεσμα τον διαμελισμό των Σκοπίων στα εξ ων συνετέθησαν. 

Σε σχέση με την Ελλάδα ο ωροσκόπος των Σκοπίων σε σύνοδο με τον γενέθλιο Αρη της χώρας μας στον Τοξότη θα δημιουργήσει ένταση και ανάφλεξη, ενεργοποιώντας τον. Από την άλλη βέβαια και η Ελλάδα έχει ένα πολύ δυνατό και εκρηκτικό Πλούτωνα στον Κριο στην 7η μοιρα, που πέφτει πάνω στον 4ο οίκο των Σκοπίων και να ξυπνήσει τότε θα γίνει το έλα να δεις. Γενικά ακόμα και οι εξισώσεις του Ηλιακού Τόξου αναδεικνύει τα χυδαία κίνητρα των Σκοπίων και προσβολές, την υποστήριξη από άλλες δυνάμεις…βέβαια όλα αυτά θα τους βγούνε ξινά.