Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξης τσιπρας

Πρωθυπουργός της χώρας λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας, και η άνοδος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ η έκπληξη της χρονιάς όπου βέβαια είχαμε προειδοποιήσει ξεκάθαρα ότι το 2015 του ανήκει, και όσοι μας είχαν ακολουθήσει στη παλιά ιστοσελίδα μας, ήξεραν τι θα ερχόταν στην πολιτική σκηνή της χώρας. Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδος, και θα αναλάβει τις επόμενες ώρες και μήνες τα ηνία της χώρας, αλλά περισσότερα θα πούμε γι’ αυτο τις επόμενες ώρες, και στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης αυτής.

Τα αποτελέσματα είχαν προβλεφθεί και γράφτηκαν στο συγκεκριμένο κείμενο πριν τις εκλογές  ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 http://astroephimerides.blogspot.gr/2015/01/2015_20.html ενώ είχαμε πει αρκετά και στο κείμενο που γράφτηκε για την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, για το τι θα ακολουθούσε, και μέσα σε αυτό σήμανε και ένα reboot της οικονομίας.

http://astroephimerides.blogspot.gr/2015/01/2012015.html

Λέγαμε λοιπόν ότι οι εκλογές αυτές υπογράμμισαν μια νέα αρχή για την χώρα μας, όπου σηματοδοτεί μια νέα περιπέτεια αν θέλετε, και ότι ήταν σημαδιακές ενώ πολλοί θα τέλειωναν την πολιτική τους καριέρα. Πράγματι, ο λαός με την ψήφο του έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι, στέλνοντας πολλούς πολιτικούς σπίτι τους, όπως όντως είχαμε συντάξει. Όλοι έγραψαν για αυτή την ιστορική ψήφο, η Βουλή μετά απο 92 χρόνια χωρίς εκπρόσωπο της οικογένειας Παπανδρέου, και εκτός επίσης απο την Βουλή πρωτοκλασάτα ονόματα http://www.mixanitouxronou.gr/vouli-meta-apo-92-chronia-choris-ekprosopo-tis-ikogenias-papandreou-ektos-voulis-protoklasata-stelechi-tou-pasok/

Οι εκλογές αυτές έφεραν και την απώλεια του μεγάλου και αγαπημένου καλλιτέχνη Ντέμη Ρούσσου, αλλά κάποιος είπε σήμερα, ότι οι μεγάλες αλλαγές σφραγίζονται πάντα απο μια μεγάλη απώλεια και αυτο είναι απόλυτα σωστό. Ο Μητσοτάκης μπήκε στο νοσοκομείο, ένα F-16 κατέπεσε σε Νατοϊκή άσκηση στην Ισπανία, ο Αλέξης Τσίπρας ορκίζεται στις 4:00 το απόγευμα, με πολιτικο όρκο και αυτο ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην χώρα απο αρκετούς. Το τι ακούω απο σχόλια, δε λέγετε, βέβαια.

Θα κέρδιζε λοιπόν, ο Τσίπρας τις εκλογές, κάτι που το είχα ήδη παρατηρήσει απο τον Δεκέμβριο του 2014, με τις πρώτες πιθανές ημερομηνίες που παιζόντουσαν για τις εθνικές εκλογές, κοιτάζοντας εκεί λοιπόν, τελείως πρόχειρα, πριν καν τελειώσει η 3η ψηφοφορία για τον πρόεδρο, είχα διπλό αποτέλεσμα σε περίπτωση που θα γινόντουσαν εθνικές εκλογές προς τα τέλη Ιανουαρίου, επίσης γράψαμε ότι η Χρυσή Αυγή θα ήταν οπωσδήποτε τρίτο κόμμα, και ότι οι ΑΝΕΛ θα έμπαιναν στην Βουλή παρόλο τις προβλέψεις άλλων αστρολόγων ότι τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα γι’ αυτούς.

Βέβαια ας μην βιαζόμαστε είναι νωρίς ακόμα τουλάχιστον απο άποψη συνεργασιών. Πάντως, το ωροσκόπιο του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ απο τον Σεπτέμβριο του 2015 έως το τέλος του 2017 θα υπάρξουν αλλαγές στην σύνθεση του και μετασχηματισμοί.

Σίγουρα θα εχουμε πολλά να πούμε μιας και η κυβέρνηση αυτή ορκίζεται κάτω απο περίεργες αστρολογικές συγκυρίες, ακόμα και με ανάδρομο Ερμή, που υπαγορεύει αυστηρά, ότι δεν κάνουμε εκλογές, νέα αρχή, δεν συνάπτουμε συνεργασίες ,δεν γίνονται ορκωμοσίες και αλλά παρεμφερή.Ο Αλέξης Τσίπρας έχει να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες αλλά και ταυτόχρονα οι συγκυρίες στο εξωτερικό δεν θα είναι καθόλου θετικές, έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα και ας πούμε κάποια πράγματα για τον νέο πρωθυπουργό. 
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει Ήλιο στο δυνατό και τολμηρό ζώδιο του Λέοντα, και όπως καταλαβαίνετε ήταν φυσιολογικό ο Δίας στον Λέοντα να στηρίξει τα σχέδια του. Ας βγάλουμε όμως την καταστροφολογία που υφίσταται, τις προφητείες που λέγονται, χωρίς να σημαίνει ότι δεν τις σέβομαι και δεν τις έχω υπόψιν μου όπως και οι περισσότεροι, και ας δούμε τον Τσίπρα ως άτομο. 


Ας δούμε τι προκύπτει απο το συγκεκριμένο ωροσκόπιο και θα διαβάσατε με λεπτομέρεια τους χρησμούς της Ουράνιαν. 

Την ημέρα των εκλογών τουλάχιστον υπήρξε ένας σχηματισμός, όπως είχα αναφέρει και στο κείμενο της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο,αλλά και το ωροσκόπιο του, που έδειχνε ότι μοιραία ο Αλέξης Τσίπρας θα αναλάμβανε ηγετικό ρόλο κάποια στιγμή στην ζωή του. H Νέα Σεληνη είχα γράψει έδειχνε μια δυνατή επανεκκίνηση στον άξονα οικονομικών.

Λέων λοιπόν, γεννημένος λίγες μέρες μετά την Χούντα ,στις 28 Ιουλίου το 1974,φέρνει εξαιρετικούς συνδυασμούς και σίγουρα τον πυρήνα μιας νέας εποχής. 


Υπάρχει λοιπόν στο γενέθλιο ωροσκόπιο του,*η Σύνοδος  Rας Elased  Australis – Πλούτωνας*, όπου περιγραφεί έναν σκληρό, τολμηρό, πομπώδη άνθρωπο, με έντονα πάθη προφανώς, αλλά και με καλλιτεχνικές ευαισθησίες. 

Έχει την δύναμη της έκφρασης, πνευματικά χαρίσματα, ηγεσία, στο Μεσοδιάστημα Κρόνου/ Άρη.  *Όμως ειναι και άξονας εμπλοκής και πολέμου. Έχει Αντοχή αλλά ταυτόχρονα ειναι ένας άξονας  πολυ δύσκολος  που σηματοδοτεί  μπλοκαρισματα,περιόδους ανικανότητας και αδυναμίας,άξονας θανάτου.

Ο γενέθλιος χαρτης του Αλέξη Τσιπρα

Όπως επίσης ο Apollo,* σχηματίζει σύνοδο με την Praesepe – Apollon,στο μεσοδιάστημα Αρη/Σελήνης, στον πρώτο δεκανό του Λέοντα, μιλάει για θάνατο από πυρετό, φωτιά, αποκεφαλισμό, καταστροφή, ντροπή, προβλήματα στα μάτια, τύφλωση, φυλάκιση,και συνδέεται με μεγάλες κοινωνικές μεταβολές και αλλαγές που θα χαρακτηρισουν την θητεία του. 

Βέβαια ,όπως θα καταλάβετε και αργότερα, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος που πρόκειται να φέρει σαρωτικές αλλαγές είτε για καλό είτε για κακό,όπως προέβλεπε και απο τη Νέα Σελήνη Ιανουαρίου. 

Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η σεληνιακή φάση σηματοδοτει μια νέα πορεία για την Ελλαδα.

Η MINERVA στην 19η του Ταύρου, μιλάει ξεκάθαρα στο ωροσκόπιο του για έναν ηγέτη ενός κόμματος.

Σαν Λιοντάρι που είναι η καταξίωση και η αναγνώριση είναι βασικές ανάγκες στην σταδιοδρομία του αλλά είναι και πολύ σημαντικό να τον σέβονται στον χώρο του. 


Ο Ήλιος του βρίσκεται στην 4η μοίρα του Λέοντα, στον 3ο οίκο και αυτό φανερώνει έναν άνθρωπο με επιμονή, και μεθοδικότητα αλλά και μεγάλη προσήλωση σε έναν στόχο, για καλό η για κακό. Άλλωστε ο Ήλιος εδώ σημαίνει ότι οι ικανότητες του βοήθησαν να τον φέρουν στο φως της δημοσιότητας αλλά σίγουρα και το άμεσο περιβάλλον του.

Παρόλα ταύτα οι Λέοντες είναι ανεξάρτητοι, δυναμικοί, γενναιόδωροι, υπερήφανοι, εκ φύσεως ηγέτες. Η 4η μοίρα βέβαια σχετίζεται με μια έντονη εσωτερική ανάγκη για οργάνωση αλλά και εξωτερίκευση και έχει και μια μεγάλη δόση αυθορμητισμού. Ένας χαρισματικός άνθρωπος, αρκετά μαχητικός αλλά που σίγουρα είναι ικανός να κάνει πολλά. 


Επίσης φανερώνει τεράστια επιτυχία πέρα απο το συνηθισμένο αλλά ταυτόχρονα και ένα προσεχτικό και παρατηρητικό άνθρωπο.Ο ωροσκόπος του βρίσκεται στην 16η μοίρα των Διδύμων, όμως αναφέρεται ως μοίρα της αναπηρίας, μια εύνοια που διαρκεί λίγο, επισημαίνει τις δυσκολίες η και ακόμα δείχνει και απώλεια δύναμης.


Οι θετικές όψεις Ηλίου δείχνουν άνοδο, δημιουργικοτητα και επιτυχία γενικοτερα.

Η Σελήνη του στον 6ο οίκο, στην 26η μοίρα του Σκορπιού, δείχνει εκμετάλλευση ευκαιριών και σωστή χρήση της διαίσθησης του, αλλά και έναν άνθρωπο που είναι ικανός να μαζέψει γύρω του πολλούς υποστηρικτές όπως εξηγεί, μοίρα της Πειθούς. Αυτη είναι μια πολύ καλή θέση για την πολιτική,έναν άνθρωπο που δεν κάνει επιφανειακές συνεργασίες αλλά του αρέσει να φτάνει μέχρι το κόκκαλο. 


Αν και η δύσκολη όψη Σελήνης/Αρη δείχνει μια επιβλητική προσωπικοτητα όμως με πολλά προβλήματα και φοβίες,αλλά και έλλειψη ψυχραιμίας η λογικής, ενεργεί αυθόρμητα, επιβολή περιορισμών η θα επιβάλλει περιορισμούς, δείχνει οξυθυμία, βιασύνη, διαμάχες και φασαρίες, αδιαλλαξία.

Ο Ερμής στον Καρκίνο σημαίνει ευαισθησία,συναισθηματισμος,διαίσθηση αλλά και το τετράγωνο Ερμη/Ουρανού δειχνει άτομα έξυπνα, αρκετά προκλητικά, δειχνει ανυπομονησια, αντιφατική φύση, άτομο χωρίς διακριτικότητα, αντισυμβατικος και επαναστατικος, εξάντληση και υπερδραστηριοτητα, σάστισμα, μπέρδεμα,ιδιορρυθμίες, μεγάλη βιασύνη.

Η  Αφροδίτη στον 1ο οίκο, στον Καρκίνο, δείχνει επίσης δέσιμο με την παράδοση, τις ρίζες, την χώρα που ζει κάποιος, αλλά και μεγάλες ευαισθησίες όσο και παράξενο αν μας φαίνεται αυτο. 

Αυτη σχηματίζει θετικες όψεις επί το πλείστον, όμως το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα δειχνει εμπλοκές, απερίσκεπτες κινήσεις, εντάσεις και παράνομες κινήσεις ίσως σε σχέση με θέματα που συνδέεται η Αφροδιτη,όπως η οικονομία,εξουσία,ηθικές άξιες, ειρήνη κτλ..

Ο Αρης στην Παρθενο μια πολυ καλή θέση θα έλεγε καποιος σημαίνει λεκτική επίθεση, προτιμώ τα έργα απο τα λόγια, μεθοδικότητα, οργάνωση και δραστηριοτητα, στον 4ο οίκο, στην Παρθένο, δείχνει έναν τελειομανή, έναν άνθρωπο που θα υπηρετήσει την χώρα του, με το να δίνει μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια, αλλά επίσης ταυτόχρονα είναι δείκτης δυσαρμονίας και δυσκολιών που θα αντιμετωπισει, με τον Αρη εκεί. 

Ο Αρης του όμως σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον Ποσειδώνα που δείχνει μια παραποιημένη εικόνα της πραγματικοτητας, η δικής του  προσωπικής του εικόνας, αλλά δειχνει ότι υπάρχει ασάφεια στις ενεργειες του και δείχνει επιθετικές τάσεις. 


Αυτό όμως απο την άλλη, συνήθως δείχνει για τον ιδιο, στόχους μη ρεαλιστικούς και παρασκηνιακή δράση, 
ανεδαφικές καταστάσεις και τάση προς εξαπάτηση. Είναι μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη κίνηση ανεδαφικές καταστάσεις  αλλά και τάση 
προς εξαπάτηση


Ο άξονας Αρη/Ποσειδώνα συνδέεται με αδυναμία, διαστακτικοτητα, έλλειψη αποφασιστικοτητας και σκοπού,  απροθυμία για συνεργασία, ανικανότητα και παράλυση. Είναι όμως και ο άξονας ασθενειών. Αυτός ο άξονας ειναι αρκετά ευαίσθητος γι αυτόν,

θα ειναι δύσκολο να πραγματοποιησει αυτά που θέλει.

Ο Δίας του στον 10 οίκο ανάδρομος στους Ιχθείς, είναι δείκτης οικονομικής και πολιτικής επιτυχίας, και απόκτηση υψηλής θέσης η σε ένα κράτος. Βέβαια ευτυχώς απο τη μια ο Δίας σχηματίζει θετικές όψεις με τα φώτα, και τον Κρόνο, που είναι δείκτες φήμης και μακροζωίας. 

Ο Δίας είναι ανάδρομος στους Ιχθείς όπου φέρνει βαθιά επιθυμία στο να αποκτήσει κάποιος γνώσεις μέσα από μια κατευθυνόμενη προς αναζήτηση της αλήθειας και πνευματικές αρχές, κάποιος που έχει  θρησκευτικές ή / και φιλοσοφικές κλίσεις, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να πιστεύουν οι ίδιοι να είναι. 

Πάντως επειδή πιστεύω ότι όλοι πιστεύουν κατα βάθος στον θεό, άσχετα με το τι λένε, σίγουρα έχει και αυτός πολλά ερωτηματικά και αμφισβητεί πολλά.

Ο Δίας εδώ σημαίνει κάποιες επιτυχίες και ένα υψηλό προφίλ,χαρίσματα και σίγουρα θα παίξει ένα ρόλο πρωταγωνιστικο αλλά η επιρροή αυτή ειναι σποραδική και ασυνείδητη που εκδηλώνεται μέσα απο ασυμβίβαστες συγκρούσεις με τους άλλους.

Η όψη αυτή που σχηματίζεται στο ωροσκόπιο του συνιστά ότι πρεπει να κανει ένα καλύτερο σχεδιασμό και να δειξει περισσότερο ρεαλισμό και υπομονή. Είμαι βεβαια της γνώμης ότι καλα θα κανει τώρα να συμμαζευτεί και να μην λέει μεγάλα λόγια.

Ο Κρόνος του επίσης στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου του, στο ζώδιο του Καρκίνου (σε αδυναμία), δείχνει έναν άνθρωπο που θέλει να δημιουργήσει ασφαλής συνθήκες και να υποστηρίξει τις εθνικές αξίες, μέσα απο σκληρή δουλειά. Ο ίδιος είναι γεννημένος πάνω στο τρίγωνο Κρόνου/Δια που συνδέεται με μεγάλες αναστατώσεις, ειναι το σημείο όπου το παλιό συγκρούεται με το μέλλον, αλλά σηματοδοτεί και κάποιον που θα γίνει η κολόνα μιας νέας κοινωνίας, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση ενός μελλοντικού οράματος.

Ένας άνθρωπος που σίγουρα φέρνει καινούργιες ιδέες και πράγματα στην κοινωνία μας. Αλλωστε μια άλλη σημαντικη όψη είναι το τετράγωνο Κρόνου/Πλούτωνα όπου κάποιος μπορεί να εκπληρώσει μια συλλογική ιδέα και να εργαστεί σκληρά για την αναδόμηση της κοινωνίας αλλά ταυτόχρονα κουβαλάει στην πλάτη του το βάρος προηγουμένων σφαλμάτων που έχουν γίνει σε πολιτικο επίπεδο, απο προηγούμενες κυβερνήσεις βιώνοντας πολλές δυσκολίες, συν και του ότι είναι πολύ νέος, που αποφάσισε να αναλάβει την εξουσία στην Ελλάδα σε μια απο τις κρισιμότερες περιόδους, όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και παγκοσμίως. Αλλωστε αυτο υποδεικνύει η όψη αυτή. Επιβάλλεται με σκληρό τρόπο.

Η όψη αυτή μιλάει για σχέδια που βγαίνουν εκτός πορείας εξαιτίας αναπάντεχων γεγονότων και κάτι μπορεί να καταρρεύσει εύκολα μετά απο κόπο και χρόνο. Θα πρεπει να δειξει πολυ πειθαρχία. Η όψη αυτή συνδέεται με οτιδήποτε μυστήριο,δολοφονίες και συνωμοσίες. Όμως δείχνει απαισιοδοξία και μελαγχολία, ίσως θα έπρεπε να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του για να καταφέρει να πραγματοποιησει καποια πράγματα,και αυτο ειναι μια εξαιρετικα σκληρή πλευρά του ωροσκοπίου του. 

Όμως ο άξονας Κρόνου/Πλουτωνα μιλάει για κατάλυση της εξουσίας, ομαδικό περιορισμό και δικτατορία. Απώλεια της θέσης του,παραίτηση, δειχνει έναν λαοπλάνο, εφαρμογή της βίας…το μελλον θα δειξει.

Ωστόσο, ο Κρόνος εδώ δείχνει και κάποια υπευθυνότητα ως ένα βαθμό. Ο Κρόνος του βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Ερμή/Αφροδίτης και αυτό δείχνει σοβαρή στάση απέναντι στη ζωή, ωρίμανση, αναπόληση ,όμως δημιουργική δραστηριότητα μόνο υπό ήσυχες συνθήκες (το υπογραμμίζω αυτο) αλλά και μια δύσκολη καριέρα απο πολλές απόψεις.

Το ωραιότερο κομμάτι πιστεύω είναι ο Ουρανος στον Ζυγό, που υπογραμμίζει την δυνατότητα «ανήκουστων» μέχρι πρότινος συνεργασιών και το «σπάσιμο» των πολιτικών ταμπού. Ο Ουρανος στον Ζυγό, δείχνει έναν άνθρωπο αναρχικό με εκκεντρική ιδιοσυγκρασία, που δημιουργεί νέες προοπτικές, θέλει να τα αλλάξει όλα, αφού κατα παράδοση είναι ο μέτοχος πλανήτης της πολιτικής. 

Ανεξάρτητα σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ουρανος, συνδέεται με πολλές αλλαγές, και ανατροπές κοινωνικού και πολιτικού περιεχομένου αλλά και τεχνολογικού. Κλασσικά η θέση αυτή μιλάει για δικαιοσύνη, ισότητα και ελευθερια και επαναστατική δραστηριοτητα σε συλλογικό επιπεδο,έναν άνθρωπο με υψηλά ιδανικα.

Εκτός απο το τετράγωνο Ερμη/Ουρανού που είδαμε πιο πανω, γενικά αυτός ο πλανήτης σχηματίζει θετικες όψεις ακόμα και το τρίγωνο με το ζενίθ του που συνδέεται με παράξενες και απότομες αλλαγες πορείας, δειχνει μια αντισυμβατικη οικογενειακή ζωή, απροσδόκητη άνοδο, και κάποιον που πάει κόντρα στο ρεύμα. Όλα αυτά βεβαια ειναι κόντρα με τα υπόλοιπα γι αυτο ανέφερα ότι ειναι ενας άνθρωπος μπερδεμενος με πολλές αντιφάσεις.

Επίσης να σημειώσω ότι το μισό τετράγωνο που σχηματίζεται με τον Ουρανό δειχνει επαναστατικες ηγεσίες, δειχνει άτομα με έντονο ιδεαλισμό,και πολλές ικανότητες που εκφράζονται. Ίσως απο αυτή την άποψη, θα μπορούσε να αλλάξει πολλά απο τα καθιερωμένα και να παίξει μεγάλο ρόλο στις σχεσεις της Ελλαδος με τα άλλα κράτη, τον ρόλο του εξισσοροπητη ίσως.Η όψη όμως δεν ειναι δυνατή.

Όμως μερικές φόρες μπορεί να εκφραστεί και κάπως παράλογα. Θα δούμε…αυτο εξαρτάται και απο τον ιδιο κατα πόσο γνωρίζει τον εαυτό του και τις ικανότητες του αλλά σίγουρα εξαρτάται και απο τους άλλους γύρω του.

Ο Πωσειδωνας στον Τοξότη ανάδρομος και ο Πλουτωνας επίσης βρίσκονται στον Ζυγό. Και για να μας φύγει η περιέργεια ο Ουρανος στον Ζυγό βρίσκεται στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου του, όπου τριγωνίζει το MC του, και αυτο σαλπίζει, ριζοσπαστικές αλλαγές και μοναδική αυτοεκφραση. Ο 5ος οίκος συνδέεται με την διασκέδαση, τη νεολαία, τον κόσμο του θεάματος, τα εισοδήματα απο την ακίνητη περιουσία, τα παιδιά, την δημιουργία όπου είναι το κυρίως χαρακτηριστικο του οίκου αυτού. Αλλα όμως και με την πολιτικη που ασκείται απο την θέση του ως πρωθυπουργός.

Ακόμα και το εξάγωνο Ποσειδώνα/Πλουτωνα ειναι θετικό για τον ιδιο αρκεί να μπορέσει να ελέγξει ένα μέρος της υπερβολικής του φύσης και να αντιμετωπισει τα πράγματα πιο ρεαλιστικά,αυτο θα δειξει στην πορεία. Ο Πλουτωνας στον Ζυγό μιλάει για “ισορροπία δυνάμεων”, εφόσον με την Αφροδιτη και τον Κρόνο τετραγωνιζουν, όπου η σφοδρότητα, οι εντάσεις και όλα τα στοιχεια που αποβαίνουν απο την προσωπικοτητα του δημιουργούν ρήξεις και και ότι πράγματα παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όπου σίγουρα θα πρεπει να κανει μια επανεκτίμηση της δύναμης του κατα καιρούς.

Είπα λοιπόν ότι ο Τσίπρας έχει ένα θετικό ωροσκόπιο, είναι καλός σαν “Αλέξης”, το ωροσκόπιο του λέει ότι είναι πρακτικός, καινοτόμος αλλά η εν τω βαθει ανάλυση του ωροσκοπίου του δείχνει ότι την ώρα που γεννήθηκε, οι μοίρες και οι άξονες του δεν θα τον βοηθήσουν ιδιαίτερα. Ίντριγκες και δολοπλοκίες απο αρχηγούς- δεινοσαύρους παλιών κομμάτων…σίγουρα οι καραβάνες πολιτικοί καραδοκούν την επιτυχία του και  θα τρίβουν τα χέρια τους .

Και ενώ γράφω γι’ αυτο και σε λίγο θα ετοιμάζομαι να γράψω για την ορκωμοσία της κυβέρνησης αυτής, που και εκεί υπάρχουν τα ίδια στοιχεία….Σκέφτονται λοιπόν να αφήσουν τον Τσίπρα να πάρει στα χέρια του την εξουσία αυτός ο παρορμητικός και νέος πολιτικός, που σίγουρα θα μας ενθουσιάσει στην αρχή και το έχει κάνει ήδη απο τις πρώτες ώρες, αλλά θα βάλει την Ελλάδα σε νέες περιπέτειες , ερχόμενος σε σύγκρουση με την Ευρώπη και το ΔΝΤ ,διότι έτσι σκέφτεται ο Αλέξης, όπως κάθε νέος άνθρωπος.

Επιπροσθέτως θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα οχι μονο απο τα αλλα κόμματα αλλα και απο τις συνεργασίες του. Ο Πανος Καμμένος, Ταύρος στο ζώδιο, είχα πει οτι η κυβέρνηση Τσίπρα θα ήταν σωτήρια για αυτόν, αλλα ωροσκοπικα δείχνει οτι μάλλον άργησε καπως. Πολλοί λένε οτι ο Τσίπρας θα πέσει πάνω σε κάποια γεγονότα, οπου η Ελλάδα θα κινδυνέψει σοβαρά και εκεί δεν θα τα καταφέρει να διαχειριστεί τα πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο. 

Σαν συνδυασμός αυτοί οι δυο, είναι αρκετά καλός και θα θεωρούσα σαν ασπίδα, ικανοί και οι δυο να υπερασπίσουν τα συμφέροντα της πατρίδας, αλλά και οι δυο είναι πολύ πεισματάρηδες αλλά και αρκετές φορές ίσως θα ειναι δύσκολο να κατανοήσει ο ενας τον άλλον. Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης και ο Λέων της Φωτιάς. Είναι και οι δύο φιλόδοξοι αλλά με διαφορετικό τρόπο. Ταύρος και Λέων είναι και οι δύο Σταθερά ζώδια. Είναι και οι δύο πεισματάρηδες όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους και δύσκολα αλλάζουν γνώμη. Μακάρι όμως να βάλουν τις κοινές τους επιθυμίες μπροστά και να αφήσουν τις μικρότητες.

Τέλος το ωροσκόπιο του Αλέξη χτυπάει τον άξονα Ηλίου /Κρόνου (καρμικό μάθημα) της Ελλάδος, τον πυρήνα της και αυτο θα δώσει ένα ακόμα μάθημα σε εμάς, ας ελπίσουμε βέβαια ότι όλα θα πάνε καλά και θα διαχειριστούν την όποια κατάσταση με τον σωστό τρόπο.

Ο ωροσκόπος του Τσίπρα, ο συν-ωροσκόπος, η Αφροδίτη των οικονομικών και ο Βόρειος Δεσμός στον 2ο οίκο οικονομικών της Ελλάδος σε σύνοδο.Ο Βόρειος Δεσμός όμως λέει ότι το κάρμα που τον ακολουθεί είναι βαρύ αφού παίρνει τα λάθη της μεταπολίτευσης πάνω του. 

Ο Κρόνος και ο Ερμής στον 3ο οίκο της Ελλάδος,σημαίνει πολύ καλός στην επικοινωνία αλλά θα πρέπει να συμμαζευτεί με της υποσχέσεις που δίνει και μάλιστα όταν ο Ερμής τετραγωνίζει με τον Ουρανό του, θα πρέπει να προσέχει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις όποιες διαπραγματεύσεις, όπου είναι αρκετά οξύς και επιθετικός.

Ο Ήλιος του βρίσκεται στον 4ο οίκο της χώρας. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλει την χώρα μας σε νέες περιπέτειες και θα φέρει σημαντικά προβλήματα. Εδώ εχουμε σύνοδο, με τον Κρόνο της Ελλάδος επίσης στον Λέοντα. 

Ο Πωσειδωνας και η Σελήνη του, επηρεάζουν τον 7ο οίκο συνεργασιών, οι οποίες συνεργασίες του θα περάσουν μέσα απο δοκιμασίες, κάτι που πρέπει να προσέχει πάρα πολύ. Το ζενίθ του Τσίπρα επηρεάζει άμεσα το MC της χώρας. Το αραβικό σημείο είναι επίσης εκεί αλλά και ο Δίας στον 11ο οίκο. Έχει τις δυνατότητες να πετύχει και να πραγματοποιήσει αυτά που θέλει αλλά ας αποφύγει τις υπερβολές και ας δείξει περισσότερο ρεαλισμό και υπομονή που θα τον βοηθήσουν να εδραιώσει καλύτερα την θέση του μιας αλλά και ο Ήλιος ημι- τετραγωνίζει τον Δια του στον 10ο οίκο…θα μπορούσε..ίσως…

Ο Δίδυμος ως ωροσκόπος, στην 16η μοιρα φέρνει δοκιμασίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Πολλές φορές μιλάμε για πτώχευση, ένδεια και δυσκολίες οπως γνωστοποίησα  παραπάνω. Πολύ λίγη εύνοια που διαρκεί, πτώχευση ή απώλεια δύναμης. Έλλειψη ικανότητας ή τύχης. Δείχνει ότι κάποιος πέφτει θύμα βίαιων εξωτερικών γεγονότων, βομβαρδισμούς η τραυματισμός σε μάχη η πόλεμο η ακόμα ότι η ατυχία έρχεται απο απροσεξίες και ανευθυνότητες άλλων, δειχνει επισης ένα σημαντικό γεγονός  που θα του στερήσει την δύναμη εξουσίας; ίσως κάποια γεγονότα η λάθος χειρισμοί προφανώς τον εμποδίσουν σε μια σημαντικη και κρίσιμη στιγμή.

Ο Νότιος Δεσμός,18η μοιρα των Διδύμων- σημαίνει Εγκατάλειψη από φίλους ή συνεργάτες, δεσμούς, διάψευση των ελπίδων. Καταστροφή και πτώση όπου συνοδεύετε μετά απο επιτυχία. Ο Νότιος Δεσμός σε σύνοδο στον 1ο οίκο με τον ωροσκόπο, σημαίνει ότι ο ίδιος θα προκαλέσει τα γεγονότα και αρνητικές καταστάσεις η ότι καποια κόμματα που ήταν παλιά στην εξουσία .

Η μηδενική του Καρκίνου δείχνει προσκολλήσεις, καλός γάμος, στενοί δεσμοί με τη χώρα και την οικογένεια…αλλά ταυτόχρονα αυτή είναι μια κρίσιμη μοιρα, διότι η ίδια η χώρα θα τον ρίξει; δίπλα του σε σύνοδο ακολουθεί ο Βουλκανους στην 6η μοιρα, που σημαίνει οτι κάποιος ισχυρός θα επέμβει. Μάλλον γυναίκα, διότι ακολουθεί η Αφροδίτη στην 8η μοιρα του Καρκίνου, επίσης μια σημαντικη μοιρα όπου κάποιος μπορεί να πετύχει πολλά αλλά και να μείνει στην ιστορία. Κάποιος η κάποια θα κινηθεί εναντίον του αυτό είναι σίγουρο. Όλα αυτά στον 1ο οίκο, δηλαδή ευθέως καταπάνω του, αυτά που τον επηρεάζουν άμεσα… δεν είναι και λίγα.

Στον 2ο οίκο των οικονομικών η 11η μοιρα του Καρκίνου, Μοίρα της Παρεμπόδισης.– Πιθανότης δικαστικής πλάνης και κρυφές δυσκολίες, παρόλα ταύτα δείχνει πρωτοποριακές ιδέες στον τομέα αυτο και προνοητικότητα ως ένα βαθμό. Εδώ επίσης υπάρχει ο Κρόνος που δειχνει εμπόδια συν ο Ερμής σε σύνοδο, μπορεί να δείχνει φόβο.Τολμάει μεν αλλά φοβάται και κάπως δε, ένα άτομο ικανό όμως να κατακτήσει.Αν και ο Καρκίνος, δεν θεωρείτε και από τα τολμηρά ζώδια,διότι εδώ ειναι σε αδυναμία, η οικονομική σιγουριά και ασφάλεια παίζει σημαντικό ρόλο, οι όψεις δείχνουν αυτάρκεια ως ένα βαθμό, αλλά μπορεί και να εκδηλώσει έλλειψη αυτοπεποίθησης σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει να κάνει επανεκτίμηση της προσωπικής τους δύναμης.

Ο 3ος οίκος, συνδέεται με την επικοινωνία, διαπραγματεύσεις, τις τηλεπικοινωνίες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις εφημερίδες, τον Τύπο γενικά και τις σχέσεις του κράτους με γειτονικά κράτη, πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια εκπαίδευση  …η 4η μοιρα εδώ δείχνει εριστικοτητα, ο Βαλκαν και ο Ήλιος σε σύνοδο. Στρατηγικά χαρίσματα, ζωή μαχητική, χαρακτήρας πανούργος, επιστήμη και τέχνη. 

Μοίρα της Παρόρμησης. Άτομο με εκπληκτικές ικανότητες εκτέλεσης.Αν και ο Τσίπρας ίσως δείχνει ότι λόγω των τονισμένων επικοινωνιακών ικανοτήτων του μπορεί να πετύχει κάτι καλύτερο ωστόσο δείχνει και πάλι κίνδυνο απο συνεργάτες και ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτόν που ειναι μη αξιόπιστοι. Υπόψιν, παρακολουθείτε στενά από μυστικές υπηρεσίες; κοριοί; κάτι γίνετε εδώ πέρα.

Ο Αρης στην μηδενική της Παρθένου στον 4ο οίκο, δείχνει ότι ο λαός τον θέλει, δημοτικότητα και ευτυχία. Θέλει τα πράγματα να εξελιχθούν, είναι πρακτικός σε εσωτερικά θέματα αλλά θα δεχθεί και έντονη κριτική από αντίπαλες παρατάξεις. 

Η Παρθένος εδώ τον κάνει δραστήριο,με οργανωτικές και πρακτικές ικανότητες αλλά και ιδιαίτερα οξύ και απαιτητικό,μπορεί να επιδείξει δυναμικότητα σε ζητήματα που συνδέονται με τον 4ο-οίκο, όπως τη δομή της εξουσίας, στις φυσικές καταστροφές – σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές- και την αγροτική παραγωγή αλλά και ως προς το κόμμα αντιπολίτευσης.

Ο Ζευς είναι εδώ στην 13η μοιρα, όπου δείχνει σκληρή εργασία με τα εσωτερικά της χώρας άτομο που ακολουθεί ισχυρά τα ιδανικά του, μοιρα της υπηρεσίας, θέλει δηλαδή να υπηρετήσει τον λαό. Βέβαια ο Ζευς βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δια στον 10 οίκο. Αναρωτηθείτε ποιος θα είναι πρόεδρος της χώρας και απο ποιο κόμμα.

Η μηδενική του Ζυγού, ο Απόλλων στην 3η μοιρα του Ζυγού, στον 5ο οίκο δείχνει Υψηλή νοητικότητα, αξιοσημείωτες ικανότητες, η 5η μοιρα του Ζυγού, δείχνει γάμο.. ελεύθερη συμβίωση αλλά δείχνει και λάθη που επαληθεύονται. Η 20η μοιρα Ζυγού (πτώση του Ήλιου), δείχνει τάσεις κατάρρευσης. Εμπόδια που προέρχονται απο συνάδελφους και οπισθογυρισματα. Ο Ουρανος στο ζώδιο της πολιτικής, στην 23η μοιρα,παρουσιάζει ευαίσθητες ισορροπίες, πολιτικές ίντριγκες και αλαζονεία. 

Ισως τελικά ο Τσίπρας αυτο που σκέφτεται είναι οτι οχι μονο θέλει να βγει απο το ευρώ, η να ακολουθήσει μια επιθετική οικονομική πολιτική η δεν ξερω γω τι αλλο, αλλα θέλει να χτίσει ενα νέο κοινοβούλιο με νέες ιδεολογίες, να σπάσει τα ταμπού,οπότε προβλέπονται εκκεντρικότητες, νέες ιδέες, νέοι νόμοι στην δικαιοσύνη, σπάσιμο παλιών ιδεών και νόμων…που αυτο σιγουρα προκειται να ξεσηκώσει θύελλα και θα ενοχλήσει αλλα και θα ταράξει την πολιτική ζωή της χωρας.

Απο την αλλη ο Cupido,στην 26η μοιρα του Ζυγου, στον 6οοικο, της Ελλάδος επαναλαμβάνει οτι παρακολουθείται πολύ στενά και δείχνει ότι ισως και να μην το αφήσουν να πραγματοποιήσει αυτά τα σχέδια παρόλα ταύτα θεωρείται η μοιρα της Νίκης και της Ευεργεσιας και σαφώς δεν είναι μονο αυτο γιατι έχει να κάνει και τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, τους εργαζόμενους, τη δημόσια υγεία, το στρατό και τα σώματα ασφαλείας. 

Το Vertex στον Σκορπιό, δείχνει ξανά επανάληψη σφαλμάτων, στη 15η μοιρα του Σκορπιού (σημείο του Αετού) και η 26η της Σελήνης στον Σκορπιό από τον 7ο οίκο, σημαίνει ότι θέλει να παίξει ένα ρόλο ανθρωπιστικό,το οποίο δεν θα ειναι εύκολο καθόλου…θα παίζει πάντα με πιθανότητες, θα πειραματίζεται και θα βάζει σε περιπέτειες τον ελληνικό λαό μέχρι να δει τι πρέπει να κάνει…αν και αν το βάλει πείσμα μπορεί να καταφέρει πολλά περισσότερα από όσα ο ίδιος νομίζει. Εδώ κουβαλάει και πάλι τα λάθη των προηγουμένων και αυτο ειναι ενας μέρος της αλήθειας.

Στον 6ο οικο ο Πωσειδωνας στον Τοξότη, σε ανάδρομη πορεία, στην 6η μοιρα ,όπως καί η Σελήνη που τετραγωνίζουν τον Αρη του στον 4οοίκο ,σχηματίζουν ένα ημι-τετράγωνο με τον Ουρανό όπου δείχνει ότι πρέπει να χειρίζεται τα πράγματα με μεθοδικότητα, και διπλωματία για να πετύχει…διότι αυτό εκφράζεται ως ακαριαία επικοινωνία, παράλογες πολιτικές και κοινωνικές πεποιθήσεις. 

Ο Βόρειος δεσμός στον Τοξότη στον 7ο οίκο, βρίσκεται στην 18η μοιρα που είναι της αιχμαλωσίας. 

Ο Νότιος (16η Τοξότη) και Βόρειος δεσμός του…πέφτει πάνω στον 7ο  και 8ο οίκο της Ελλάδος, που συνδέεται με τις διεθνείς συνθήκες, χρέη προς τρίτους, ασφάλεια, είναι οι φανεροί εχθροί ενός κράτους, το εμπόριο με ξένες χώρες, διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους, οι συμμαχίες, η λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης. Και οι δυο μοίρες παρουσιάζουν καταστροφή από εχθρούς, εχθροπραξίες,απώλεια, παράτολμες κινήσεις, αστάθεια, ωστόσο και οι δυο αυτές μοίρες είναι αρκετά κρίσιμες…αν επιδείξει γενναιότητα και ικανότητα, παρόλα τα εμπόδια.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο είναι οτι στον 9οοίκο ,που συνδέεται με νομικά θέματα, τα δικαστήρια, τον κλήρο, τη θρησκεία, την ηθική, επιστήμη, πανεπιστημιακές σχολές και γενικά η ανώτερη και ανώτατη μόρφωση ,τη ναυτιλία, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες. 


Εκεί η Μαύρη Σελήνη στην 22η μοιρα του Αιγόκερου, σημαίνει όλεθρο, ξαφνική μεταστροφή, ξαφνική ανατροπή, και έναξαφνικό γύρισμα της τύχης (δολοφονία;). 

Και φτάνω στο μεγάλο ενδιαφέρον, το ζενίθ του, τον 10οοίκο. Το Part of Fortune βρίσκεται στην 24η του Υδροχόου που δείχνει χάος και μπερδεμένους στόχους που οδηγούν το ίδιο το άτομο προς τον κίνδυνο. Τα άτομα με αυτή την μοίρα ουσιαστικά γίνονται «μπροστάρηδες» όχι από ανάγκη για να βγουν μπροστά όσο από το να γίνουν αντικείμενο θαυμασμού. Δείχνει ένα άτομο βίαιο, εκδικητικό με πάθη.

Ετοιμος να εξαπολύσει τα ζωώδη ένστικτα χωρίς να γίνεται διάκριση ανάμεσα στο σωστό και το λάθος. Ως εκ τούτου, θα υπαρξουν σοβαρά προβλήματα που θα πρέπει να αναμένουμε, και αυτο ισως να συμπεριλαμβανει φυλάκισεις σημαντικων προσώπων ή σε σχεση με αυτά που έχει δεσμευτεί να πραγματοποιήσει. Η μοιρα αυτή εδώ έχει χαρακτήρα βίαιο και επικίνδυνο.

Η 14η μοιρα των Ιχθύων δείχνει αφέλεια και της κατ’ ευθείαν Κίνησης—Πνεύμα οξυδερκές και φιλόδοξο.Μεγάλα ταξίδια. Η 17η μοιρα των Ιχθύων επίσης στον Δια του,στον 10ο οίκο της Ελλάδος δείχνει καταστροφή και πτώση, Μοίρα της Κατάρρευσης, Χρεωκοπία των στόχων. Η Juno στην 18η μοιρα των Ιχθυων, δείχνει επίσης το ιδιο, Μοίρα του τραύματος. Όλα αυτά βέβαια δεν καθόλου θετικοί οιωνοί για τον νέο πρωθυπουργό της Ελλαδος.

Στον 11ο οίκο, είναι το κοινοβούλιο, το υπουργείο δικαιοσύνης, το νομοθετικό έργο. Είναι οι φιλικές σχέσεις του κράτους με άλλα κράτη. Είναι η αεροπορία του κράτους ,τα τεχνολογικά επιτεύγματα, οι στόχοι και οι ελπίδες, και εδώ θα έχει να αντιμετωπισει επίσης πολλά προβλήματα, καθώς η Έρις όπως και η μηδενική του Κριού, βρίσκονται σε αυτόν τον οίκο, όπου δείχνοντας βία και διαμάχες με κομματα που θα στραφούν ενάντια στον ίδιο, ενώ η Selena στην 14η Κριου μιλάει και αυτή για προδοσία και ατυχίες από τον 12ο οίκο,πολλοί είναι εκείνοι που θα στραφούν εναντίον του. 

Τέλος στον 12ο οίκο δείχνει στην 23η μοιρα του Ταύρου, πρόβλημα με τα μάτια ,δεν ξερω αν όντως υπάρχει κάτι τέτοιο η φοράει γυαλιά, αλλά δείχνει προβλήματα θέματα που συνδέονται με φυλακές, αναμορφωτήρια, άσυλα, νοσοκομεία, τη μετανάστευση, βλέπω κάποιες επιτυχίες αλλά και οι τρικλοποδιές και τα προβλήματα δεν θα λείψουν η τα επεισόδια.

Εν κατακλειδι ο Αλεξης Τσιπρας εχει ικανοτητες που σιγουρα αν τις επιστρατευσει,μπορει να φερει τα πανω κατω και να κανει επιτυχημενες κινησεις, φερνωντας την χωρα μας ψηλα.Αν και συνηθως τα ωροσκοπια δεν λειτουργουν πληρως οπως φανταζομαστε,μονο ενα μερος αυτου,διοτι χρειαζετε να εχεις υψηλη αυτογνωσια για να λειτουργησεις τελεια, οπως και με ολους τους ανθρωπους, παιζουν ρολο ομως και οι προσωπικες επιλογες η αποφασεις του καθενος.

Και ενώ είπαμε καποια πράγματα για το ωροσκόπιο του και το συγκρίναμε και με τον αστρολογικό χάρτη της Ελλαδος, πιο κάτω ειναι ο αστροχαρτογραφικος του χαρτης,όπου αν δειτε ο Διας του πέφτει προς την πλευρά της Ρωσίας. Μπορεί να γίνει άραγε μια τέτοια στροφή προς τα εκει;Η απαντηση ειναι ναι, θα μπορούσε να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, με ανάδρομο όμως δεν νομίζω να τα καταφέρει…ειναι προς αμφισβήτηση,απο την ίδια την Ρωσία.

Πιο κάτω θα διαβάσετε τους χρησμούς της Ουρανιαν για τον Τσιπρα,και επισης για το έτος 2015.Αν και σίγουρα θα υπάρξουν δυσκολίες και ανατροπές, και ίσως πανω του πέσει και ένα μεγάλο θερμό επεισοδιο στο Αιγαιο (απο αέρα και θαλλασσα) που δείχνουν ότι οι ισορροπίες θα ειναι αρκετά εύθραυστες, όπως θα δούμε και μέσα απο τα σεληνιακά φαινομενα τους επόμενους μήνες, καθώς το επόμενο 3μηνο θα ειναι εξαιρετικα κρίσιμο.

Παρόλα ταύτα ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλα,παρόλο τις δυσοίωνες προβλέψεις που υπάρχουν. Το ωροσκόπιο του Αλέξη Τσιπρα το βρίσκω πολυ καλό και δυναμικό, που θα πρεπει πολυ να προσέχει τις συνεργασίες και το περιβάλλον του γενικότερα. Είναι ένα ωροσκόπιο που μπορεί να κανει πολλά. Εμείς του ευχόμαστε Καλη Επιτυχία!

Ας δούμε τι λέει η Ουράνιαν για το ωροσκόπιο του Αλέξη Τσίπρα

Aries-Vernal-Point. Venus. Poseidon [AR=VE/PO]

* πνευματικη συνείδηση – ιδεαλιστής – αυτο-επίγνωση – διορατικός – έξυπνος – δογματικός

* Ευρεία ευτυχία που αφορούν γεγονότα ή αλήθεια – Ελκυστικά ιδανικά -Θρησκευτικά θέματα – Αξιοπρέπεια

Medium Coeli. Mars. Neptune [MC=MA/NE]

*Πράξεις σύμφωνα με την διαίσθηση του — προσανατολισμένος στο μέλλον – χρειάζεται αυτογνωσία – θα πρέπει να ασχοληθεί με τα λάθη, ελαττώματα ή ελλείψεις -αυτο-υποτιμητικός – ανεπαρκής σε δύναμη θέλησης – άγχος  

*Οι προσπάθειες που σχετίζονται με την αβεβαιότητα ή αστάθεια – Εργασίες σε σχέση με απώλειες -λάθη – αναποφασιστικότητα – Ανεπαρκής αυτοδυναμία απογοήτευση σχετικά με την εργασία – χειραγώγηση – εξαπάτηση

Σελήνη. Άρης. Κρόνος [MA = ΜΟ / ΑΕ

*έλεγχος συναισθηματικών παρορμήσεων – χρειάζεται ενθάρρυνση – μερικές φορές αισθάνεται απελπισμένος -εριστικός – επιθετικός – συναισθηματικά σκληρός

*εργασία υπό αυστηρές προϋποθέσεις – Σκληρή δουλειά -μεγάλες προσπάθειες για να γίνουν πράγματα – Εργασία με δημόσια προβλήματα – Διακοπές ή καταλήξεις που σχετίζονται με εργασία – προβλήματα

Αφροδίτη. Ποσειδώνας. Κρόνος [VE = ΝΕ / KR]

* μυστικότητα, ή απομόνωση με τους άλλους – Ηθοποιος – χρειάζεται ρεαλισμός – σύγχυση – υποκριτική – δόλιος – εύκολα παραπλανάτε

*Επιθυμία για άνοδο στο μέλλον – Επιθυμίες που αφορούν την διπλωματία — σημαντικές αβεβαιότητες ή ανασφάλειες – απογοητεύσεις σε σχεση που αφορούν σημαντικά αξιοθέατα – αρνήσεις που σχετίζονται με επίσημες χορηγήσεις

 Medium Coeli .Ουρανός. Κρόνος [UR = MC / KR]

* Αυτοπεποίθηση – επιδιώκει να οδηγήσει – ενεργητικός – καινοτόμος – ειδίκευση στην τεχνολογία – νευρικός  – παρορμητικός – ματαιόδοξος – εκνευρίζεται εύκολα – καταχρηστική εξουσίας ή επιρροής – δεσποτικός* Μεγάλες εκπλήξεις -σημαντικά γεγονότα – Μεγάλες περιπέτειες – Απροσδόκητη άνοδος Αιφνίδια άνοδο στην εξουσία – ένταση ή άγχος σε επίσημα θέματα.

 Aries-Vernal-Point. Kronos. Vulkanus [KR=AR/VU]

*αυταρχικός – επιθετικός – απερίσκεπτος – καταναγκασμός

*Σημαντική εξουσία -Η προσπάθεια για την κορυφή – Εκτελεστική Εξουσία – Οι μεγάλες δυνάμεις – Έκτακτες ενέργειες ή δραστηριότητες – Πολιτική – κυβέρνηση μέτρα

Δίας. Ποσειδώνας. Cupido [CU = ΚΕ / NE]

*υπερβολή-Ανεπιτυχής ένωση – Κοινωνική αδικία – οικονομικές απώλειες

Πλούτωνας. Δίας. Κρόνος [PL = ZE / KR]

*Ικανός για μέγιστη απόδοση – κατάλληλος για ηγεσία – εργατικός – φιλόδοξος -με προσανατολισμό στο στόχο -ο δρόμος προς την κορυφή – αυθόρμητος – καποιος που εργάζεται συστηματικά και με σχέδιο  – ικανός να εκτελεί πολλές εργασίες ταυτόχρονα – συμπεριφέρεται λογικά – αρέσει μερικές φορές να δραματοποιεί – πολεμοχαρής – αυτάρεσκος – αλαζονικός – χρειάζεται ομως ταπεινότητα – θα πρέπει να μαθει να προβλέπει τις αντιδράσεις

* ουσιαστικές αλλαγές – μεγάλη αναδιάρθρωση, μετατροπές – επίσημες αλλαγές – Ανάπτυξη του δυναμικού που σχετίζονται με μεγάλες πυρκαγιές

Δίας. Ζευς. Κρόνος [ZE = ΚΕ / KR]

*συνείδηση της δικαιοσύνης – παράτολμος – επιδιώκει ηγετικούς ρόλους – αυθόρμητος

*Δράσεις που συμβάλλουν στην οικονομική κατάσταση – Σημαντικές συναλλαγές – υψηλή χρηματοδότηση — Δράσεις που συμβάλλουν στον πλούτο – Επίσημα νομικά μέτρα – δράσεις Δικαστηρίου

Πλούτωνας. Άδης. Vulkanus [VU = PL / ΗΑ]

*αναπροσαρμογές, αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα- Ενεργειες που αφορούν ουσιαστικές αλλαγές προς το χειρότερο – Ραγδαία επιδείνωση – κακόβουλες ενέργειες

Ερμής. Ουρανός. Άδης [ΗΑ = ME / UR]

* ανησυχία για προβλήματα – παίζει βρώμικα κόλπα* Ιδιωτικές συζητήσεις σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις – ανακοινώσεις σχετικά με μεταρρυθμίσεις που σχετίζονται με σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – ανακοινώσεις σχετικά με απροσδόκητες απώλειες – Αιφνίδιες εσφαλμένες κρίσεις -Ανησυχία σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις

 Σελήνη. Σεληνιακος Δεσμός. Δίας [NO = ΜΟ / ΚΕ]

* έχει ισχυρές πεποιθήσεις – συναισθηματικά προκατειλημμένος* Τυχερές σχέσεις που αφορούν τις γυναίκες – επιτυχίες με γυναίκες- Ευεργετικές συνδέσεις.

 Κριός-Vernal-Point. Σελήνη. Ποσειδώνας [ΜΟ = AR / NE]

*οραματιστής – ονειροπολήσεις – χρειάζεται αυτοέλεγχο – χρειάζεται ρεαλισμός -ευαίσθητος – σύγχυση – ασαφής *Ερωτήσεις του κόσμου – συγκάλυψη στο δημόσιο – όνειρα -Σύγχυση – γενικευμένη απογοήτευση – απώλειες – περιπλανημένοι πληθυσμοί ή έθνη

 Σεληνιακος Δεσμός. Ερμής. Άδμητος [μ.Χ. = NO / ME]

* Σκέφτεται αναλυτικά -ικανός στην απομνημόνευση – πρέπει να ξεπεραστεί το παρελθόν – χρειάζεται ευελιξία

Κρόνος. Ποσειδώνας. Πλούτωνας [ΑΕ = ΝΕ / PL]

*διακυμάνσεις από το ένα άκρο στο άλλο – υπόκεινται σε ανατροπές* Αναπροσαρμογές, αναδιάρθρωση, ή επίλυση του παρελθόντος για το μέλλον – Ψήφισμα ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον – αβεβαιότητα ή αστάθεια ή για ενδεχόμενες αλλαγές – ουσιαστικές αλλαγές που αφορούν την διάλυση εμποδίων – Πάγωμα – ιστορικές αλλαγές –Διάλυση

Ερμής. Κρονος. Vulkanus [ME = KR / VU]

* πειστικός – σκέφτεται ανεξάρτητα – ορίζει την πορεία για τους άλλους –  επιρροή – ισχυρός – πολιτικά σκεπτόμενος – Πολιτικός – πομπώδης – αυτος που καυχιέται* ταχεία άνοδος – άκρως πειστική ομιλία – Έκτακτες συζητήσεις – Συζητήσεις με σημαίνοντες αξιωματούχους -Σκέψεις σχετικά με κυβερνητικά μέτρα – Ο πολιτικός διάλογος – Σκέψεις σχετικά με την έκτακτες εξελίξεις – τεράστιες δυνάμεις σε κίνηση

Κρόνος. Ζευς. Ποσειδών [Po = Α.Ε. / ZE]

*Εμπόδια η διαφάνεια – Υποχρεωτική απομάκρυνση

 Μedium Coeli. Ποσειδώνας. Poseidon [NE = MC / PO]

*αντιμετωπίζει ψευδή ή παραπλανητικά στοιχεία – θα πρέπει να ασχοληθεί με τα λάθη – χρειάζεται ρεαλισμός – φανατικός – σύγχυση- εύκολα παραπλανάτε – εξαπάτηση

* Εγώ και αλήθειες ή γεγονότα που αφορούν εξαπάτηση – απώλειες – Ιδεολογική αβεβαιότητα ή αστάθεια – Εγώ και ψευδείς δηλώσεις

Ας δούμε το Solar Arc του Αλέξη Τσίπρα για το 2015

Τον πρώτο μηνα του 2015 –ιδιωτικός – χαμηλό προφίλ – Αναδρομικός – θέματα υγείας – θα πρέπει να ξεπεραστεί το παρελθόν – χρειάζεται αυτοδυναμία – πρέπει να αναπτύξει δύναμη – χρειάζεται ρεαλισμός -αβέβαιος ή ανασφαλής – ρεαλιστικός – κόλλημα στο παρελθόν – * Σημαντικά μυστικά – Σημασία σε ιατρικά θέματα – Σημαντικές ελλείψεις – Σημαντικά μειονεκτήματα – Έκτακτη στέρηση – Απώλειες που σχετίζονται με αυτοδυναμία – Σημαντικές βλάβες, ζημιές ή τραυματισμούς – Μεγάλη λύπη – Κακή κυβέρνηση – έλλειψη αυτοκυριαρχίας, ή αξιοπρέπειας

Τον δεύτερο μηνα-διακριτικός – φιλειρηνικός – τυχερός – ικανοποιημένος – ιδιαίτερα αισιόδοξος – ανοιχτόμυαλος – γενναιόδωρος – ανεκτικός – δικαιοσύνη – χρειάζεται αυτοσυγκράτηση – εντυπωσιάζεται εύκολα – υπερβολικός ή εξωφρενικός -σπάταλος* Εκτεταμένη καλή τύχη – Μεγάλο μέρος της επιτυχίας – Ευεργετική εμπειρία – πολλά χρήματα – Κέρδη – Κεφάλαιο – Οικονομική επιτυχία – Δόξα – Καλή τύχη – Μεγάλη αξία

* Ιστορία σε σχέση με το μέλλον – Ιατρικά θέματα -Πάγος -Παγετός- Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση σχετικά με εξαπάτηση – Προβλήματα -ανασφάλεια, ή αστάθεια – Η άγνοια ή άρνηση ή ανάκληση που αφορά τα προβλήματα – Ασθένειες

Τον 4ομηνα, * Καλόκαρδος – εμπλέκεται προσωπικά – κυκλοθυμικός -θα  αφεθεί στη μοίρα -τροποποιησεις, αλλαγες  -* Σώμα και την ψυχή μαζί – σχέσεις Συζυγικές –

Συμβατή συνεργασία –

*ιδιωτικός- απομονωμένος- γρίφοι ή ασάφειες – Αναδρομικά – θέματα υγείας – χρειάζεται βελτίωση – χρειάζεται ωραιοποίηση – κοινωνικά στερημένοι – κοινωνικά αποξενωμένοι – ακοινώνητος – δύσκολο να επιτευχθεί –

* Ομάδες – Ιδιωτικά σωματεία – Ιατρικοί Σύλλογοι – λαϊκή τέχνη – Οικογένεια ή κοινωνική ιστορία – κιτς – Σύλλογοι / με τους φτωχούς – απώλειες που σχετίζονται με την κοινωνία – Ελλείψεις που επηρεάζουν συνενώσεις – ζημιές ή τραυματισμούς που επηρεάζουν ομάδες — Δυσφορία σχετικά με ενώσεις – Ανεπάρκειες που αφορούν την κοινωνικότητα — Μυστικές οργανώσεις

* Υψηλή ενέργεια – εργατικός – ικανός για εξαιρετικές επιδόσεις – επιδιώκει να οδηγήσει – διοικητής – επιρροή – απολαμβάνει τη δουλειά του – με προσανατολισμό στο στόχο – έντονος – αυθόρμητος – αντιδρά υπερβολικά μερικές φορές – ορμητικος – ευαίσθητος – ευέξαπτος – επιθετικός – απερίσκεπτος — βάναυσος σε χειρότερες περιπτώσεις – πολεμοχαρης- 

*εργασίες που σχετίζονται με νέα ξεκινήματα – Εντατική παραγωγικότητα – Πρωτοβουλία σχετικά με τις σημαντικές δράσεις – Δράσεις που συμβάλλουν στην αντοχή ή δύναμη – Αθλητικές δραστηριότητες – αγχωτική εργασία ή την καταναγκαστική εργασία – εμπρησμός – πολεμικές δραστηριότητες

Σε 5 μήνες-* Ακλόνητος – υπομένοντας – επίμονος – ρεαλιστικός – συγκρατημένος – πειθαρχημένος -πρέπει να ξεπεραστεί το παρελθόν – στενόχωρα ή στενότητα – καταστολή – μπλοκάρισμα – κολλημένοι στο παρελθόν

* Γενική σταθερότητα – η εμμονή ή η συνέχεια – Μοναξιά – Έδαφος – Τα βάθη – Original πηγές – Πρώτες ύλες – Υλικές ουσίες – Εμπόδια – συγκράτηση / έξω στον κόσμο – Δημόσιες οριοθετήσεις – Απομόνωση από το δημόσιο – Δημόσια παύση – καταλήξεις – μοναξιά

Σε 6-7 μήνες-* Επιτυχής ανάπτυξη – προσπαθεί να προσαρμοστεί –  αναδιάρθρωση ή μετασχηματισμός – υποχρεώνω – θετικός στην προοπτική – έμπειρους με τα χρήματα – τάσσεται υπέρ της δικαιοσύνης – συνετός – συμπαθής – επιδιώκει να αναπτύξει το δυναμικό, να τροποποιήσει, ή αλλαγή – μεταβατική περίοδος – ψυχαναγκαστική αλλαγή – καταχρήσεις εμπιστοσύνης

* Ευνοϊκή εξέλιξη-  μεταμορφώσεις – αυξήσεις σχετικά με την επιτυχία – Κέρδη που αφορούν την ανάπτυξη – Στιγμιαία κέρδη ή εισοδήματα – Ανάπτυξη του δυναμικού σχετικά με τα οικονομικά – Ανάπτυξη της δικαιοσύνης

* επιφυλακτικός – δύσκολο να επιτευχθεί – δύσκολα κάνει επαφές – επιρρεπής στην κατάθλιψη  -περιορισμένος

*λήξη – αναχωρήσεις – καθήκον – προβλήματα – απομόνωση –  περιορισμοί – Επαγγελματικές καθυστερήσεις – Θλίψη- Πένθος – Παραίτηση

Σε 9 μήνες- πολλαπλά συμφέροντα – * – Κοινή επιτυχία 

Σε 11 μήνες-εργάζεται συστηματικά – προχωρεί μεθοδικά – επίμονη – πειθαρχεία – προσεκτικοί – ρεαλιστικός – δε σταματά σε τίποτα – χαμηλή ενέργεια – άκαμπτος – πεισματάρης – αντίθετος -μερικές φορές άγχος ή φοβος- θυμώνει εύκολα – σοβαρή κατάθλιψη – εριστικός

* Σοβαρή ή εστιασμένη εργασία – Μακράς διάρκειας ή συνεχεις δραστηριότητες – Εργασία με τα προβλήματα – Η πραγματοποίηση των αναχωρήσεων ή διαχωρισμούς -Σκληρή δουλειά – Προβλήματα στην εργασία – καταλήξεις που σχετίζονται με δραστηριότητες – ακινητοποίηση σχετικά με τις ενέργειες – Θάνατοι