Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

στις

Πρώτον η κυβέρνηση ορκίζεται με την Νέα Σεληνη στο πρώτο τέταρτο της και βλέπουμε προσανατολισμο και έντονη δράση, κάτι που ήδη συμβαίνει, δείχνει ικανότητα να πάρουμε αποτελέσματα απο σκληρή δουλειά,για να πετύχουμε αυτό που εχουμε ξεκινήσει.

Η ορκωμοσία του ΣΥΡΙΖΑ

Αυτό σηματοδοτεί μια περίοδο που τα γεγονοτα θα τρέχουν με τρελούς ρυθμούς, δείχνει έντονη δραστηριοτητα,ξέφρενο ενθουσιασμό,και ταχύτητα. Η ενέργεια αυτή μιλάει για ενδυνάμωση ώστε να χτίσει καποιος τα θεμέλια για τα όνειρα του μέλλοντος. Φυσικά οι αποφάσεις πρέπει να παρθούν και οι φόβοι μπορούν να αντιμετωπιστουν, αλλά τώρα είναι η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά,όμως ειναι αργά δε για να αλλάξουμε καποια πράγματα τα οποία έχουν γίνει εδώ και 4 χρόνια.

Ο Ερμής στον Υδροχόο ειναι σε ανάδρομη πορεία καθώς και ο Δίας απο την θέση του Λέοντα ωστόσο αυτοί δεν ειναι θετικοί δείκτες για σταθερότητα, προμηνύει τεράστιες αλλαγές στον 7ο οίκο, όσο άφορα τις συμμαχίες,τις συνεργασίες και τις διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους και αναθεωρήσεις. 

Σε ανάδρομες φάσεις του Ερμή, προκύπτουν φασαρίες, χάος και σοβαρά προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, καθυστερησεις,παρεξηγήσεις και συγκρούσεις αλλά και αναβολές που προκαλούν πονοκέφαλο.

Από ότι ξέρετε ο ανάδρομος Ερμής ειναι για αναθεώρηση σχεδίων, και δεν κανουμε με αυτόν καινούργια αρχή, διότι υπάρχει κίνδυνος να αναβληθούν τα όποια σχέδια και κανονικά δείχνει και σύντομο βίο της κυβέρνησης αυτής.

Ωστοσο ο ανάδρομος Δίας δεν ειναι αρνητικός, αντίθετα ολοκληρωνουμε ότι εχουμε αφήσει στην μέση, αλλά συνήθως δείχνει ότι υπάρχει και μια έλλειψη εμπιστοσύνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο ωροσκόπιο της ορκωμοσίας του δείχνει ότι έχει έρθει με αποφασιστικοτητα να κανει πολλά πράγματα ώστε να επιφέρει μεγάλες αλλαγές. Ωστόσο, το ερώτημα που δημιουργείται ειναι εάν θα του επιτρέψουν να τα καταφέρει καθώς ο χάρτης αυτός και τα υπόλοιπα στοιχεια που αναλύσαμε στο ωροσκόπιο του δείχνουν απρόσμενες αλλαγές και καταστάσεις που θα προκαλέσουν φρενίτιδα, ξαφνική διακοπή αλλά και σοκ.

Ο Ηλιος στον χαρτη αυτον ειναι ενας συνδυασμος Ηλιου/Ουρανου με επιρροες απο τον 11ο οικο. Δίνει ωστοσο μεγάλη δημοτικότητα και καποιον που είναι σε θέση να υλοποίηση τις φιλοδοξίες του.Αυτο μονο του δεν αρκει,διοτι υπαρχουν σοβαροτεροι αστρολογικοι παραγοντες.

Στον χάρτη αυτόν υπάρχει  η* Σύνοδος Πολυδεύκη – Κρόνου, που σημαίνει τόλμη, καταστροφή, και ειναι ένας άτυχης συνδυασμός Άρη / Σελήνης / Ουρανού.Ο Ουρανος απο τον Κριο,αλλά και η Έρις βρίσκονται στον 9ο οίκο που αφορά την διεθνή διπλωματία, τις συμβάσεις στο εξωτερικό, την εκπαίδευση και την λειτουργία της δικαιοσύνης, θρησκεία, όπου η σύνοδος Antares – Ουρανού, δείχνει ξαφνική απώλεια,τραυματισμό και βια. Όλα αυτά δείχνουν μεγάλη αστάθεια για να μην πω ότι θα γίνουν τα χειρότερα.

Η Σύνοδος Regulus – Πλούτωνα ,δείχνει φιλοδοξία
εγρήγορση, μεγάλη δύναμη, ηγεσία, αλλά και ξαφνική πτώση, ατυχήματα, βία και έχει χαρακτήρα Άρη / Δία / Ουρανού. 

O Υποθετικός Κρόνος και Ζευς αλλά και Αδης ειναι εξαιρετικά ανησυχητικοί δείκτες για δυστυχήματα και τραγωδίες, αποστασιοποιησεις, εμπόδια και σημαντικές καθυστερησεις αλλά σηματοδοτεί ανικανότητα, εκρηκτικές καταστάσεις, θηριωδίες και σημαντικά λάθη. 

Το τετράγωνο Ουρανού με τον Υποθετικό Κρόνο,και σε αντιθεση με τον Βόρειο Δεσμό, και η αντιθεση με τον Ζευς υποδεικνύει τα άτομα εξουσίας, καθώς τα μεσοδιαστήματα που βρίσκεται εκεί προμηνύουν πως η κυβέρνηση και τα στελέχη της αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός βρίσκονται είτε υπό μεγάλο κίνδυνο η θα οδηγήσουν την χώρα σε πολυ επικίνδυνες καταστάσεις.

Οι εξαιρετικά κρίσιμες μοίρες που βρίσκονται συμπεριλαμβανουν,όπως και ο Απόλλων,μιλάνε για χάος,καταστροφή και μεγάλη θλίψη. 

*Η Σύνοδος Diphda – Junoσημαίνει αυτοκαταστροφή, νευρικότητα, ασθένεια, αναστολές, απώλεια. 


Να σημειώσουμε εδώ ότι το περιστατικό με το αεροπορικό δυστύχημα στην Ισπανία με το ελληνικό μαχητικό F-16 έγινε υπό την επιρροή της εξίσωσης Ουρανός/Άδης= Kronos που υποδηλώνει τον θάνατο αξιωματούχων, υψηλά ιστάμενων προσώπων ή ακόμα και ατόμων που πετούν ψηλά και η εν λόγω εξίσωση περιλαμβάνεται και στον αστρολογικό χάρτη της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης στις 27ης Ιανουαρίου 2015.

Αλλα γενικα αν δει καποιος τις εξισωσεις σημειωνωνται πραγματα που δεν μπορει κανεις να βαλει με το νου του αλλα ειναι και δυσκολο να τα μεταφερουμε εδω.

Ο Ήλιος (η κυβέρνηση) στον Υδροχόο,στον 6ο οίκο,στις πρώτες μοίρες του Υδροχόου,στην 7η μοίρα, ειναι η μοίρα της Δραπέτευσης.

Επίσης ένα σημαντικό στοιχειο ειναι ο Κρόνος απο την θέση του Τοξοτη στον 4ο οίκο, που αφορά την χώρα μας,τα εδάφη,την αντιπολιτευση,σηματοδοτεί σχηματιζοντας τετράγωνο με τον Αρη στον 8ο οίκο, σοβαρά προβλήματα και απώλειες, πρόωρο θάνατο,απώλεια κτηματικής περιουσίας, και φτωχεια και σίγουρα θα αντιμετωπισει πολλές προκλήσεις σε θέματα που αφορούν τον 7ο και 8ο οίκο (ανοιχτοί εχθροί,συντάξεις, χρέος κτλ).

Ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό,και αυτο θα επηρεάσει τις μεταρρυθμίσεις καθότι ο κύκλος αυτός δημιουργεί τεράστια πόλωση. Η όψη αυτή ήταν και πάλι στο παρελθόν το 1965,όπου αφήνουμε οτιδήποτε ειναι παραδοσιακό,μπορείτε να πάτε και πίσω στα γεγονοτα του 1965,ιστορικά για να δείτε,ήταν ξανά εκεί το 1942,κατα την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου, και το 1988 όπου εγκαινίασε το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης και της Ανατολικής Ευρωπης.

Ενδεχομένως οι οποίες μεταρρυθμισεις θα δημιουργησουν σοβαρά προβλήματα και η όψη αυτή σηματοδοτει την άφιξη και την εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας. Η όψη αυτή γίνεται μεταξύ 4-9ου οίκου, απο το εξωτερικό;

Ο Κρονος επισης τετραγωνιζει τον Πωσειδωνα στον 8ο οικο,την τελευταια φορα που την ειδαμε ηταν το 1989, αλλα και το 1917 και το 1953,οπου βιωνεται εντονα σε πολιτικο επιπεδο και σημαινει την καταρρευση ξεπερασμενων κυβερνητικων δομων. Οταν υπαρχει μεγαλο ρηγμα στο καραβι της πολιτειας,τοτε αυτο βυθιζεται κατω απο αυτη την επιρροη. Ωστοσο αυτη η οψη συλλογικα δειχνει την αναγκη για δραση και βελτιωση οσο αφορα τους μη προνομιουχους, την κοινωνικη προνοια, την οικονομια και γενικα οσους υποφερουν.

Βέβαια δε λείπει και το τετράγωνο Ουρανού/Πλουτωνα,που σημαίνει ολοκληρωτική επανάσταση. Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με τον Βόρειο Δεσμό μιλάει για ακρότητες, και μαλιστα επιβίωση σε ακραίες συνθηκες.

Αυτός ειναι σε σύνοδο με * Σύνοδος: Pollux- Κρόνος,Άρης / Σελήνης / Ουρανού. Ωστοσο και ο Αρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθεις στον 8ο οίκο δείχνει ένα τέλος και απώλειες που έρχονται αιφνιδίως και απότομα,και κυρίως θα υπάρχει έλλειψη λογικής και χάος.

Να πάμε βεβαια στο πιο σημαντικό σημείο όπου ειναι το Μεσουράνημα που αφορά τις  δράσεις και τα αποτελέσματα της νέας κυβέρνησης μιλά για δυνατές αποφάσεις που αποσκοπούν στην ριζική αλλαγή μιας κατάστασης .

Ο Ωροσκόπος μιλάει για πράξεις τρίτων και αποτελέσματα όμως δεν είναι και ιδιαίτερα ευοίωνα και επισης δείχνει την πυροδότηση μιας κατάστασης άνευ προηγούμενου όπου συγχρόνως θα υπάρχουν σφοδρές συγκρούσεις, ψύχρες σχέσεις με άλλες χώρες η φορείς αλλά προβλήματα και εμπόδια, πίεση, αστάθεια και αρνήσεις για συνεργασία με άτομα πολυ σημαντικά ,σε σημαντικότατους κλάδους, αξιωματουχους, στρατιωτικους, μηχανικούς, τεχνικούς.

Οι πλανητικοί σχηματισμοί δείχνουν οριοθετήσεις που αφορούν στις πολιτικές αρχές.Η Ουρανιαν μιλάει σε γενικές γραμμές για το γεγονός ότι θα οδηγήσει τον Ελληνικό λαό σε περιπέτειες, θα υπάρξουν διαταραχές, συγκρούσεις, άγχος και πολλά σοκ. 


Οικονομικές απώλειες, αύξηση ανησυχιών, φόβος, έλλειψη χρημάτων, αδικία, λάθη σημαντικά- Έντονη απογοήτευση, προβλήματα με εταίρους.


Απρόσμενες αλλαγές στις επαφές – Απροσδόκητα εμπόδια με η απο εταίρους- αύξηση των εντάσεων,διαταραχές που σχετίζονται με σημαντικές αλλαγές – παρόρμηση – αυξήσεις σχετικά με ένταση ή άγχος -και τέλος αιφνίδιες ανατροπές.

Αστροχαρτογραφικά, διακρίνουμε πως επάνω από τις Βρυξέλλες,τον Ουρανό και τους Δεσμούς της Σελήνης της νέας κυβέρνησης που δείχνει ότι εκεί θα δοθεί η μεγάλη μάχη.Εν ολίγοις,σίγουρα αυτή η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπισει πολλά προβλήματα, μιας και ξεκινάει απο το μηδέν αλλά οι πολιτικές εξελίξεις δεν θα ειναι καθόλου ευχάριστες στο εσωτερικό της χώρας.

Αναμενεται η περιοδος Μαρτιου/Απριλιου/Μαιου να ειναι μια απο τις πιο εκρηκτικες περιοδους οπου θα δημιουργηθει ενα εμπολεμο κλιμα,ειδικα με την συνοδο Αρη/Αφροδιτης, στο ζωδιο του Κριου. Θα δημιουργηθουν σοβαρα διλληματα και οικονομικα προβληματα μιας και οι σχεσεις με την Ευρωπη και τους υπολοιπους επροκειτο να διαταραχθουν.

Τα υπόλοιπα θα αναλύονται μέσα απο τα Σεληνιακά φαινομενα και αφού μιλάμε για αυτο, η πανσέληνος Φεβρουαρίου,γίνεται στο ζώδιο του πρωθυπουργού.