Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΟΥΡΑΝΟΥ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Θα ήθελα να πω κάποια πράγματα σήμερα ,εν οψη του τελευταίου τετράγωνου, είναι τόσα πολλά που δεν προλαβαίνει κανείς  να τα γράψει όπως πρέπει. Ας κάνω μια μικρή ανάδρομη πίσω στα μνημόνια. Το ημερολόγιο έδειχνε 23 Απριλίου 2010 όταν ξεκινούσε ο «Γολγοθάς» της Ελλάδας. Με φόντο το πανέμορφο Καστελόριζο, ο τότε πρωθυπουργός κ. Γιώργος Α. Παπανδρέου όντας κατά πολλούς σε «εντεταλμένη υπηρεσία» για τη σωτηρία(;) της Ελλάδος, παρέδωσε τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ.

«Είναι ανάγκη, ανάγκη εθνική και επιτακτική, να ζητήσουμε επισήμως από τους εταίρους μας την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης, που από κοινού δημιουργήσαμε στην Ε.Ε.», ανέφερε στο διάγγελμά του ο «πρωθυπουργός της τρόικας».

Η 23η Απριλίου αποτελεί πλέον “μαύρη” επέτειο για τη χώρα μας, την οποία θα θέλουν σχεδόν όλοι να ξεχάσουν – πλην ίσως των ηθικών και φυσικών αυτουργών της.

Η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα της Ε.Ε. που προσφεύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Χωρίς να προηγηθεί δημοψήφισμα όπως ορίζει το Σύνταγμα της Χώρας, η Ελληνική κυβέρνηση υπέβαλε αίτηση για διμερή δάνεια από τα υπόλοιπα Κράτη Μέλη της Ευρωζώνης που έχουν κοινό νόμισμα το ευρώ. Συνέχεια αυτού ήταν η συνομολόγηση της σύμβασης δανειακής διευκόλυνσης ύψους 80.000.000.000 ευρώ στις 8 Μαΐου του 2010.

Τρεις ημέρες αργότερα η Standard and Poor’s μείωσε τα ελληνικά ομόλογα σε καθεστώς junk. Ο συνδυασμός μιας κυβέρνησης που ζει πέρα από τις δυνατότητές της και μια παγκόσμιας ύφεσης είχε αποστείλει την Ελλάδα να κινείται σπειροειδώς προς την  πτώχευση.

Την Κυριακή 2 Μάιου, 2010 στις Βρυξέλλες, η Ευρωζώνη, μαζί με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, συμφώνησαν για 110 δισεκατομμύρια δολάρια πακέτο διάσωσης του ευρώ για την πρόληψη της εξάπλωσης του χρέους.

Η Ελλάδα θα πλήρωνε το τίμημα. Οι μισθοί θα υποβάλλονταν σε τριετές πάγωμα? ο φόρος επί των πωλήσεων αυξήθηκε από το 21% σε 23%.  Η Ελλάδα θα έπρεπε να μειώσει το δημοσιονομικό της έλλειμμα στο 14% η του 3% μετα απο απαίτηση της Ευρωζώνης.

Η είδηση των οικονομικών δεινών στην Ελλάδα και το πακέτο διάσωσης βύθισε τις αγορές των ΗΠΑ Dow Jones και τον γερμανικό DAX (έβαζαν πάνω από το ένα τέταρτο των χρημάτων) κάτω του 8% κατά την επόμενη εβδομάδα. Το σχέδιο διάσωσης ήταν άνευ προηγουμένου. Αυτό που διακυβεύονταν, ήταν η ενότητα του ευρώ και η αλληλεγγύη της Ευρωζώνης. Το ωροσκόπιο του αιτήματος διάσωσης  φωτογραφίζει απολυτα την κατάσταση.

Η Αφροδίτη, ήταν στο ζώδιο του Ταυρου, ο πλανήτης των αξίων, ήταν σε μια αρκετά επιζήμια ζωδιακή μοιρα, την 27η ,που μιλάει για μια θλιβερή πραγματικότητα αλλά και για σχέδια τα οποία θα αποτύχουν, ωστόσο αυτή ήταν δίπλα σε ένα από τα πιο επιβλαβή σταθερά αστέρια των ουρανών – τον Algol,ο οποίος βέβαια είναι πάρα πολύ γνωστός σε εμάς τους Έλληνες.

Ο Αλγκόλ αντιπροσωπεύει το κομμένο κεφάλι του μυθικού τέρατος Γοργόνειος Μέδουσας. Ακριβώς έτσι, κόβεις ένα και δύο μεγαλώνουν πίσω. Ένα άλλο σχέδιο διάσωσης θα ακολουθήσει αμέσως μετα το πρώτο.Αρκετά ειπώθηκαν και έγιναν!Αλλά η Αφροδίτη επίσης σχημάτιζε ενα τετράγωνο με τον νεφελώδη Ποσειδώνα στον όγδοο οίκο του χρέους αλλα επίσης και τη Σελήνη στο δεύτερο οικο που αφορά την ικανότητα βιοπορισμού του λαού. Η διάσωση ήρθε κατά τη στιγμή που ο Κρονος διένυε τις τελευταίες μοίρες στην Παρθένο και σχημάτιζε ακριβής αντίθεση με τον επαναστατικο Ουρανο (ανανέωση δομών,ξαφνικος περιορισμος, δυσαρεστη ξαφνικη ενταση,δυσαρεστες επεμβασεις, άξονας 3-9ου).

Αυτο που είναι πολύ σημαντικο είναι οτι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι στις 19 Μάρτιου, 2015, η ολική ηλιακή έκλειψη πέφτει ακριβώς πάνω στον Ουρανό και οι Έλληνες θα σηκώσουν κεφάλι για να ξανά-διεκδικήσουν την ανεξαρτησία τους. Η έκλειψη επίσης θα αντιταχθεί στο στάτους κβο του Κρόνου.

Αυτο που ήθελα ακόμα να επισημάνω είναι στο ωροσκόπιο ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης βλέπουμε την Αφροδίτη,των πλανήτη των οικονομικών, να σχηματίζει ενα ημιτετράγωνο και να βρίσκεται στο κέντρο, ανάμεσα εκεί που σχηματίζεται το επαναστατικο τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα.

Εντοπίζουμε την Αφροδίτη να συνεχίζει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο επιστρέφοντας στην πρώτη αίτηση διάσωσης, τη δεύτερη προσφορά διάσωσης και τώρα όμως στη νέα κυβέρνηση. Βλέπουμε λοιπόν ότι η Αφροδίτη υπήρξε διαδοχικά κοντά στο τέλος των σταθερών ζώδιων Ταύρος, Σκορπιός και Υδροχόος σε κάθε συγκυρία. Έτσι, αναρωτιόμαστε που αυτο θα μας οδεύσει;

Ως στις 14 Ιουλίου 2015, Η Αφροδίτη, μαζί με τον ανάδρομο Κρόνο, θα έρθει και παλι να ενεργοποιήσει και δυναμικά αυτό το μοτίβο. Η Αφροδίτη επίσης κατά τη διάρκεια του Ιουλίου θα αρχίσει και αυτή την ανάδρομη κίνηση της. Ο Κρόνος τότε θα διανυει τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και ο Δίας θα προχωρήσει προς το τέλος του σταθερού Λέοντα και θα ενταχθεί σε αυτο τον σχηματισμό σχηματίζοντας ένα τετράγωνο. Αυτός ο συνδυασμός, νόμου και τάξης θα φέρει τεράστιες πιέσεις στις παλαιές συμφωνίες και στη νέα κυβέρνηση.

Η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το τελευταίο πράγμα που η ΕΕ ήθελε, ή τουλάχιστον εκείνο που οι ΗΠΑ, ήθελαν. Αλλά ήταν η αναγκαία η εξέλιξη ενός «επιλεκτικού» προγράμματος λιτότητας, το οποίο δεν προσφέρει πραγματικά διοικητικές αλλαγές. Η αυξανόμενη συγκέντρωση της εξουσίας και του πλούτου είναι το αντίθετο της δημοκρατίας. Η Ελλάδα είναι σύμπτωμα ενός παγκόσμιου προβλήματος και ένα πείραμα σε μια νέα δημοκρατία. 

Η Ελλάδα έγινε δεκτή στην ευρωζώνη στις 19 Ιουνίου 2000. Ο Ποσειδώνας ήταν τότε στις 6 μοίρες του Υδροχόου (μοιρα του μειονεκτήματος, ελαττώματος). Ο Ήλιος άγγιξε τις 6 μοίρες του Υδροχόου την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας, ορκίστηκε ως πρωθυπουργός. Η Ελλάδα άρχισε να χρησιμοποιεί το ευρώ από την 1η Ιανουαρίου 2001. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους ο καθαρτικός Πλούτωνας θα κινείται δίπλα στον Ερμή σε αυτο το νόμισμα που υιοθετήθηκε. Ο Κρόνος θα ενταχθεί σε αυτο τον Ιούλιο.

Ένας άλλος σημαντικος εξωτερικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη ,ιδιαίτερα για αυτούς που είναι πιο συνειδητοποιημένοι αστρολογικά ,είναι ότι ο επαναστάτης πλανήτης Ουρανός θα κινείται επίσης κατά μήκος του Κρονου πισω στην μοιρα που είχε ήταν όταν η Ελλάδα έσπασε τα δεσμά της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. 

Γι’ ‘αυτό πρέπει να αναμένεται ένα νέο κύμα εθνικισμού και ανεξαρτησίας να σαρώσει τη χώρα μας, κατι το οποίο βέβαια θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει και σε έξοδο από την Ευρωζώνη. Υποψιν οτι η εκλειψη ειναι μολις λιγο πριν την 25η Μαρτιου.Αρα,και αυτα που ειδαμε μεσα απο την Ηλιακη επιστροφη της Ελλαδος τον προηγουμενο μηνα δεν ειναι τυχαια,οτι η Ελλαδα θα επαναστατησει για μια ακομα μια φορα.