ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015

στις

Τρεις πολιτικές προσωπικότητες του Ηνωμένου Βασιλείου όλοι συναγωνίζονται για μια θέση στην εξουσία στις 7 Μάιου του 2015.Και ολοι είναι γεννημένοι στον σταυρο των παρορμητικών ζωδίων που σημαίνει ότι άμεσα επηρεάζονται και οι τρεις τους από το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα. Ο Καμερον είναι Ζυγος (Συντηρητικού Κόμματος ), Ο Μιλιμπαντ είναι Αιγόκερως (Εργατικού Κόμματος) και ο  Φάρατζ  είναι Κριος (UK Independence Party -UKIP). Φοβερό ε;
Ο Ντέιβιντ Γουίλλιαμ Ντόναλντ Κάμερον ( David William Donald Cameron, γεννημένος στις 9 Οκτωβρίου 1966, 6:00 π.μ  είναι ο εν ενεργεία Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου (2010) και αρχηγός του Συντηρητικού Κόμματος. Είναι βουλευτής του βρετανικού Κοινοβουλίου από την εκλογική περιφέρεια του Γουίτνυ. Ο Κάμερον σπούδασε Φιλοσοφία, Πολιτικές Επιστήμες και Οικονομικά στην Οξφόρδη, όπου απέσπασε τιμητική διάκριση για τις επιδόσεις του. Στη συνέχεια προσχώρησε στους Τόρις και έγινε ειδικός σύμβουλος του Νόρμαν Λαμόντ, και αργότερα του Μάικλ Χάουαρντ. Διετέλεσε παράλληλα Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων στην Carlton Communications, για επτά χρόνια.
Απέτυχε να εκλεγεί στην πρώτη υποψηφιότητά του για το Κοινοβούλιο στην εκλογική περιφέρεια του Στάφορντ το 1997, αλλά τα κατάφερε το 2001 από το Γουίτνευ. Το 2003 βρέθηκε στην “εμπροσθοφυλακή” της αντιπολίτευσης ενάντια στους Εργατικούς και κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2005 υπήρξε συνδιαμορφωτής, με τον αρχηγό των Τόρις, του πολιτικού σχεδιασμού του κόμματος. Με την πολιτική εικόνα ενός νέου, μετριοπαθούς υποψηφίου απευθυνόμενου (και) σε νεαρούς ψηφοφόρους, κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές των Συντηρητικών για την αρχηγία του κόμματος, το 2005.
Στις εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2010, οι Συντηρητικοί κέρδισαν πλειοψηφία θέσεων στο Κοινοβούλιο, σχηματίζοντας κυβερνητικό συνασπισμό με τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες, του οποίου ηγείται ο Κάμερον, αφού έλαβε το χρίσμα του Πρωθυπουργού στις 11 Μαΐου. Στα 43 του χρόνια, ο Κάμερον έγινε ο νεότερος Βρετανός Πρωθυπουργός μετά τον Ρόμπερτ Τζένκινσον, ο οποίος έλαβε το χρίσμα στα 42 του, πριν από 198 χρόνια. Η κυβέρνηση Κάμερον είναι η πρώτη “κυβέρνηση συνασπισμού” του Ηνωμένου Βασιλείου μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

O Έντουαρντ Σάμουελ Μίλιμπαντ ( Edward Samuel Miliband) (γεννημένος στις 24 Δεκεμβρίου 1969, 2:00 μμ.) είναι ο αρχηγός του Εργατικού Κόμματος και της Αντιπολίτευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Είναι βουλευτής του Βόρειου Ντόνκαστερ από το 2005 και υπηρέτησε στο Υπουργικό Συμβούλιο από το 2007 έως το 2010 υπό τον Γκόρντον Μπράουν. Γεννημένος στο Λονδίνο ο Μίλιμπαντ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και τη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου, έγινε πρώτα ερευνητής του Εργατικού Κόμματος και μετά ένας από τους έμπιστους του Υπουργείου Οικονομικών του Γκόρντον Μπράουν, ο οποίος τον διόρισε Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Συμβούλων του Υπουργείου Οικονομικών. Ο Μίλιμπαντ εξελέγη Μέλος του Κοινοβουλίου για την εκλογική περιφέρεια του Νότιου Γιορκσάιρ του Βόρειου Ντόνκαστερ στις γενικές εκλογές του 2005.
Ως Πρωθυπουργός, ο Γκόρντον Μπράουν διόρισε τον Μιλιμπαντ ως Υπουργό Οικονομικών του Δουκάτου του Λάνκαστερ και Υπουργό στο Γραφείο του Υπουργικού Συμβουλίου στο πρώτο του Υπουργικό Συμβούλιο στις 28 Ιουνίου 2007. Μετά ο Μίλιμπαντ προήχθη στη θέση του Γραμματέα του Κράτους στο νεοϊδρυθέν Υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής μια θέση που κράτησε από τις 3 Οκτωβρίου 2008 έως τις 11 Μάϊου 2010. Στις 25 Σεπτεμβρίου 2010 εξελέγη Αρχηγός του Εργατικού Κόμματος με την υποστήριξη του 50,654% του εκλογικού σώματος.

Είναι γιος του Μαρξιστή Ραλφ Μιλιμπαντ και ο νεότερος αδερφός του Ντέιβιντ Μιλιμπαντ του πρώην Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών τον οποίο επίσης ανταγωνίστηκε στις εκλογές για την αρχηγία του Εργατικού Κόμματος του 2010. Μαζί και οι δύο ήταν τα πρώτα αδέρφια που ταυτόχρονα κάθισαν στο Υπουργικό Βρετανικό Συμβούλιο από το 1938 που ήταν ο Έντουαρντ Στάνλεϊ και ο αδερφός του Όλιβερ.
Ο Νάιτζελ Πολ Φάρατζ είναι Βρετανός πολιτικός και αρχηγός του κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UK Independence Party -UKIP) γνωστός για την ευφράδεια και τον δηκτικό του λόγο ενάντια στο Ευρώ. Αυτή την στιγμή διατελεί μέλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αντιπροσωπεύοντας την Νοτιοανατολική Αγγλία και μαζί με τον Φραντσέσκο Σπερόνι διαχειρίζεται την ευρωπαϊκή ομάδα “Ευρώπη Ελευθερίας και Δημοκρατίας”. Στο καταστατικό της ομάδας η πρώτη παράγραφος αναφέρει τον πολιτικό σκοπό ως εξής:

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε βουλευτές που συμμερίζονται μια Ευρώπη ελευθερίας και δημοκρατίας και αναγνωρίζουν την διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και την κοινοβουλευτική δημοκρατία.Κύριο χαρακτηριστικό τόσο του Farage όσο και της ομάδας είναι ο σκεπτικισμός και η εναντίωση στην νομισματική ένωση της Ευρώπης. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως φιλελεύθερο και συντηρητικό. Γεννηθηκε στις 3 Απριλίου το 1964, στις 4:30 π.μ. στο Farnborough, Kent.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον λοιπόν, σημερινός πρωθυπουργός, εντάχθηκε στο Συντηρητικό κόμμα και διατέλεσε σύμβουλος της Μαργκαρετ Θάτσερ και του Τζον Μεητζορ. Όταν απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής την πρώτη φορά που έθεσε υποψηφιότητα το 1997,ο Κρονος βρισκόταν ακριβώς απέναντι από το ζώδιο του. Αργότερα απογειώθηκε η καριέρα του, καταφέρνοντας να μπει στο κοινοβούλιο στις εκλογές του 2001 και όταν αναρριχήθηκε στην ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος, ο Δίας βρισκόταν στο ζώδιο των Δυδυμων, που είναι απολυτα φιλικός με το ζώδιο του, ως Ζυγος που είναι. Ωστόσο φαίνεται να μην κερδίζει την πλειοψηφία στις εκλογές του 2015,αλλωστε οι καλες μέρες έχουν τελειώσει οπου στις εκλογές υπήρχαν τα τρελά ποσοστά. 
Ο Ηλιος και η Αφροδίτη του στον Ζυγο επηρεάζονται έντονα από το ανατρεπτικό τετράγωνο Ουρανού -Πλούτωνα. Εκ πρώτης όψεως, μπορεί αυτό να τον κρατήσει στην εξουσία αλλα σε περίπτωση που συμβεί κατι τέτοιο θα χρειαστεί να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας, αλλα βέβαια θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα τα επόμενα δυο χρονια.
Ο Εντ Μιλιμπαντ, είναι Αιγόκερως με Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Μετα τον θρίαμβο του Εργατικού κόμματος το 1997 ο Μπράουν τότε τον διόρισε στο υπουργείο οικονομικών και ως σύμβουλο του. Εξελέγη για πρώτη φορά το 2005 αλλά ο Μιλιμπαντ βρέθηκε στο υπουργικό συμβούλιο όταν ο Τόνι Μπλερ αποχώρησε από την ηγεσία του κόμματος και την αρχηγία την πήρε ο Μπράουν. Διατέλεσε υπουργός Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Μετα την ήττα στις εκλογές του 2010 διεκδίκησε με επιτυχία την αρχηγία των Εργατικών από τον αδελφό του, πρώην υπουργό εξωτερικών, Ντέιβιντ Μιλιμπαντ. Τότε ο Δίας, βρισκόταν στο ζώδιο των Ιχθύων και ευνοούσε το τρίγωνο Αρη-Δια στο γενέθλιο ωροσκόπιο του αλλα τώρα δεν είναι πια.
Η νυχτα των εκλογών θα είναι δύσκολη, υπο την επιρροή του τετραγώνου αλλά και λόγω των εκλείψεων. Τα τελευταία χρονια λοιπόν από ότι εχω πληροφορηθεί τα μικρότερα κόμματα αποσπούν ολο και περισσοτέρους ψήφους. Είναι πολύ πιθανόν σε αυτές τις εκλογές να μην υπάρξει απολυτη πλειοψηφία για κανέναν από τους δυο αντιπάλους. Φαίνεται λοιπόν, ότι θα κληθούν να σχηματίσουν κυβέρνηση με κάποιο άλλο κόμμα. Οι Φιλελεύθεροι ήταν τρίτο κόμμα, κέντρο δηλαδή, στις προηγούμενες εκλογές αλλα προς το παρόν οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να έρχονται  τέταρτους και πέμπτους. Το Σκωτσέζικο Εθνικο Κόμμα ανήκει στην αριστερά, ένα κόμμα εθνικιστικό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και κατεβαίνει μονο στην Σκωτία.
 Το UKIP, κόμμα ανεξαρτησίας, είναι δεξιοί ευρωσκεπτιστες και αρχηγός τους είναι ο Νάιτζελ Φάρατζ, κέρδισαν την πρώτη θέση στις βρετανικές ευρωεκλογές του 2014.
Πολλοί παρομοίασαν τον χάρτη του Ντέιβιντ Καμερον με της Θάτσερ. Η διαφορά είναι η εξής. Τόσο ο Ντέιβιντ Κάμερον και η Μαργκαρετ Θάτσερ έχουν τον Ήλιο στον Ζυγο. Η διαφορά είναι ότι ο Κάμερον έχει Ηλιο στον Ζυγο σε σύνοδο με την Αφροδίτη του και τον Ωροσκόπο. Αυτό το χαρακτηριστικο τον κάνει περισσότερο διπλωμάτη που ενδιαφέρετε για τη δικαιοσύνη και την ισορροπία. Ο Ηλιος της Θάτσερ ήταν σε σύνοδο με τον Άρη στον Ζυγο, ένας συνδυασμός που πάντα παράγει εναν μαχητή. Και οι δύο έχουν την Σελήνη στον Λέοντα στην κορυφή του ωροσκόπιου τους, έτσι ώστε να αισθάνονται ότι έχουν το θεϊκό δικαίωμα να καθοδηγούν, σίγουρα αυτό χαρίζει αρχηγικές ικανότητες. Η Θάτσερ είχε τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα που υποδηλώνει ότι λειτουργούσε κάτω από μια ψευδαίσθηση ότι ήταν μια βασίλισσα, η σύνοδος  Ήλιου-Άρη στην κορυφή του Τ-τετραγώνου υποδηλώνει ότι η βασίλισσα ήταν η Βοαδίκεια (βασίλισσα της Κελτικής φυλής της Βρετανίας των Ικένων).OΚάμερον έχει την Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και με τον Ζυγό ωροσκόπο έχει περίπου ακριβώς την ιδια αίσθηση.

Ο Δίας είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, τόσο στον χάρτη  του Κάμερον και στις διελεύσεις και όταν αυτος ήταν σε σύνοδο με τον Ήλιο του το 2005, όταν έγινε αρχηγός του κόμματος των Συντηρητικών.
Εξελέγη πρωθυπουργός της κυβέρνησης συνασπισμού το Μάιο του 2010. Ο Πλούτωνας ήταν τετράγωνο με τον ωροσκόπο  του και απέναντι από το Μεσουράνημα του για το 2009-10.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε επιστροφή του Δία του τον Ιούλιο του 2014,στο ζώδιο του Λεοντα, και οι μεγάλες πλανητικές διελεύσεις θα σχηματίζουν σύνοδο με τη Σελήνη του τον Αύγουστο. 
Να το δούμε πιο βαθιά ,οι εκλογές αυτές στην Μ. Βρετάνια είναι πολύ ενδιαφέρων. Ο Πλουτωνας του Καμερον τετραγωνίζει τον Ηλιο του για το 2015-16. Αυτού του είδους η οψη σημαίνει συνήθως το αποκορύφωμα στην καριέρα ή την έναρξη του, έτσι κανονικά θα πρέπει να κερδίσει κατά πάσα πιθανότητα με μια ολοκληρωτική πλειοψηφία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι υπάρχει συνήθως κάποιο είδος  έκπληξης ή εκρηκτική διάλυση με τις όψεις του Πλούτωνα. Ο Δίας θα είναι στο Ζυγό κατά τη διάρκεια του 2016 και του 2017,και θα σχηματίσει σύνοδο με τον Ωροσκόπο του, την Αφροδίτη και τον Ήλιο, δηλαδή η ιδια διέλευση που του έδωσε την ηγεσία των Συντηρητικών, οπότε κανονικά θα αναμένουμε να ελέγχει τα πράγματα υπό την επιρροή αυτή για πολύ καιρο ακόμα.
Ο ηγέτης των Εργατικών έχει τον Ήλιο στον Αιγόκερω απέναντι από τη Σελήνη στον Καρκίνο με τον Άρη στους Ιχθείς. Αυτός είναι ένας συνδυασμός που δεν ανήκει η μάλλον δεν προσδίδει ηγετικές ικανότητες η την εικόνα αν θέλετε, ενός Πρωθυπουργού.
Γνωρίζουμε ότι ο Miliband είχε Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Ήλιο του το 2010, όταν εξελέγη ηγέτης του Εργατικού Κόμματος. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι η αιχμή του επιτεύγματός του. Μια ενδιαφέρουσα οψη της ηγεσίας αυτού του κόμματος των εκλογών είναι ότι ο ίδιος κέρδισε νικώντας τον αδελφό του. Τόσο η Σελήνη και ο Καρκίνος συνδέονται με την οικογένεια και ο Πλούτωνας ήταν σε σύνοδο με τον Ήλιο Miliband (κερδίζει) και απέναντι από τη Σελήνη του στον Καρκίνο (ένα μέλος της οικογένειάς του, χάνει). Αντίθετα θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο χάρτης του Nick Clegg είναι πιο ενδιαφέρον.
Ο Νικ Κλεγκ ( Nicholas William Peter “Nick” Clegg), γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου 1967, είναι Βρετανός πολιτικός, σημερινός Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Λόρδος Πρόεδρος του Συμβουλίου και Υπουργός Συνταγματικών και Πολιτικών Μεταρρυθμίσεων στην κυβέρνηση συνασπισμού του Συντηρητικού Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον. Ο Κλεγκ είναι ο ηγέτης του κόμματος των Φιλελεύθερων Δημοκρατών και Μέλος του Κοινοβουλίου για την εκλογική περιφέρεια του Σέφιλντ Χάλαμ.
Μεγάλωσε στο Όξφορντσαϊρ και ο πατέρας του, τραπεζίτης στο επάγγελμα, κατάγεται από οικογένεια Ρώσων αριστοκρατών που μετανάστευσαν στη Βρετανία μετά την Επανάσταση του 1917. Η Ολλανδή μητέρα του μεγάλωσε στην πρώην αποικία, την Ινδονησία.

Ο Κλεγκ φοίτησε στο Westminster School του Λονδίνου, ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά σχολεία της Βρετανίας, και στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, από όπου αποφοίτησε με πτυχίο στην Κοινωνική Ανθρωπολογία. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα και στο Ευρωπαϊκό Κολλέγιο του Βελγίου. Για μια περίοδο εργάστηκε ως μαθητευόμενος δημοσιογράφος στη Νέα Υόρκη, ως σύμβουλος στο Λονδίνο, καθώς και στη Βουδαπέστη, όπου με τα συγγράματά του κέρδισε βραβείο από τους Financial Times. Ακολούθως μετακόμισε στις Βρυξέλλες όπου εργάστηκε για πέντε χρόνια στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Από το 1999 μέχρι το 2004 διετέλεσε Ευρωβουλευτής. Διετέλεσε Εκπρόσωπος των Ευρωβουλευτών του Φιλελεύθερου Κόμματος σε θέματα Εμπορίου και Βιομηχανίας, προωθώντας έναν νέο νόμο για την κατάργηση των μονοπωλίων στις τηλεπικοινωνίες.
Το 2004, έχοντας πλέον αποκτήσει οικογένεια, παραιτήθηκε από Ευρωβουλευτής. Έδινε διαλέξεις στα πανεπιστήμια του Κέιμπριτζ και του Σέφιλντ μέχρι την εκλογή του στο Βρετανικό Κοινοβούλιο το 2005, λαμβάνοντας από τον αρχηγό του κόμματός του, Τσαρλς Κέννεντυ το ρόλο του Εκπροσώπου του Κόμματος στην Ευρώπη. Μετά την παραίτηση του Κέννετυ τον Ιανουάριο του 2006, υπήρχαν σκέψεις για την ανάληψη της θέσης του από τον Κλεγκ, ωστόσο ο τελευταίος στήριξε την υποψηφιότητα του Μένζις (Μινγκ) Κάμπελ, λαμβάνοντας τη θέση του Γραμματέα Εσωτερικών Υποθέσεων.
Μετά την παραίτηση του Κάμπελ, ο Κλεγκ θεωρήθηκε από πολλά από τα Μ.Μ.Ε. ως φαβορί για την ηγεσία των Φιλελευθέρων. Στις 19 Οκτωβρίου 2007, ο Κλεγκ ανακοίνωσε επισήμως την υποψηφιότητά του, κερδίζοντας τη θέση στις 18 Δεκεμβρίου έναντι του Κρις Χιουν.
Ανακηρύχθηκε Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και Λόρδος Πρόεδρος του Συμβουλίου στις 11 Μαΐου 2010 σχηματίζοντας κυβέρνηση συνασπισμού με τον Ντέιβιντ Κάμερον και φέρνοντας τους Φιλελεύθερους Δηµοκράτες στην εξουσία για πρώτη φορά ύστερα από 65 χρόνια. Παράλληλα ορίστηκε Υπουργός Συνταγματικών και Πολιτικών Μεταρρυθμίσεων, βασικό αίτημα των Φιλελεύθερων Δημοκρατικών για τη δημιουργία συγκυβέρνησης.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ο Κλεγκ υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους ψηφοφόρους και τα Μ.Μ.Ε. και αναδείχθηκε ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων. Ένα χρόνο μετά, ωστόσο, στις τοπικές εκλογές, οι Φιλελεύθεροι γνώρισαν μεγάλη ήττα, καθώς, σύμφωνα με τους αναλυτές, οι ψηφοφόροι τους τιμώρησαν για τη συµµετοχή τους σε µια κυβέρνηση που έχει εισαγάγει σκληρά µέτρα λιτότητας στις δηµόσιες δαπάνες µε στόχο να περιορίσει το δημοσιονομικό έλλειµµα – ρεκόρ, αλλά και για την ψήφιση νομοσχεδίου για την αύξηση των διδάκτρων στα αγγλικά πανεπιστήμια, κάτι που ήταν αντίθετο με το προεκλογικό τους πρόγραμμα.
Ο Κλεγκ μιλάει εκτός από τη μητρική του γλώσσα γαλλικά, ισπανικά, γερμανικά και ολλανδικά. Είναι νυμφευμένος με την Ισπανίδα δικηγόρο Μίριαμ Γκονθάλεθ Ντουράντεθ από το 2000. Το ζευγάρι έχει τρεις γιούς.
Πολλοί σχολιαστές λένε  ότι ο Clegg συμβιβάστηκε τόσο με τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες και τις αρχές τους για να πάρει έστω και μια γεύση εξουσίας με το να ενταχθεί σε ένα συνασπισμό με τους Συντηρητικούς του Κάμερον. Η απάντηση σε αυτό θα μπορούσε να είναι ότι αυτός είναι ένας πολιτικός. Έχει επίσης τον Ήλιο στον Αιγόκερω, ένα ζώδιο που ξέρουμε ότι ανεβαίνει στην κορυφή αργα και σταθερά, και κάνει τα πάντα για να φτάσει στην κορυφή καθότι είναι διάσημος για την φιλοδοξία του (κατι σαν τον Βενιζέλο δηλαδή..), αλλά μια πιο προσεκτική ματιά στον χάρτη του δείχνει ότι η σχέση με τον Cameron ήταν αναπόφευκτη. Ο Ηλιος του Clegg είναι στις 16 μοίρες του Αιγόκερω σε ακριβές τετράγωνο με τον Άρη στο Ζυγό στο 10ο οίκο της καριέρας του .Ο Ηλιος στον 10ο πάντα θα δίνει ισχυρή φιλοδοξία ,έτσι ο Άρης του σχηματίζει μια ακριβής σύνοδο με τον Ήλιο του Ντέιβιντ Κάμερον έτσι οι φιλοδοξίες του (Άρης στο 10ο) είναι πιθανόν να βρεθούν σε συνεργασία- εταιρική σχέση (Ζυγός), με τους Συντηρητικούς ( σε σύνοδο με τον Ηλιο του Cameron).
Το γεγονός ότι ο Cameron και ο Clegg είναι διαφορετικοί και προέρχονται από πολιτικά κόμματα που είναι γενικά κατατάσσεται ο ένας εναντίον του άλλου φαίνεται από τους Ήλιους των δυο ηγετών να είναι σε όψη τετραγώνου. Αυτό είναι το πρόβλημα του Clegg, προκειμένου να ικανοποιήσει την φιλοδοξία του (Άρης στο 10ο) πρέπει να πάει σε μια κατεύθυνση που έρχεται σε αντίθεση με τη δική του (Άρης τετράγωνο με τον Ήλιο).Το ιδιο συμβαίνει και με τις  διελεύσεις του Πλούτωνα στο 2015-16. Ο Πλούτωνας θα είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο του Clegg, έτσι αυτό θα είναι η κύρια καμπή της ζωής του. Μια ξαφνική έκρηξη είναι αναπόφευκτη εδώ.
Ο Πλούτωνας θα τετραγωνίζει επίσης τον Άρη του Clegg, ώστε οι επιπτώσεις θα είναι πιθανότατα καταστροφικές για τις φιλοδοξίες του. Το πιο λογικο είναι ότι ο David Cameron θα αποκτήσει μια ολοκληρωτική πλειοψηφία στις εκλογές και ο συνασπισμός θα είναι πάνω, και ως πολιτική δύναμη, έτσι και ο Nick Clegg. Ο Κάμερον βέβαια κανονικά θα πρέπει να απολαύσει τα αποτελέσματα της επιστροφής του Δια του.
Ο Νάιτζελ Φάρατζ είναι Κριός με την Σελήνη στον Τοξότη αλλα και τον Δια στον Κριο, και αυτό τον κάνει να έχει μια στάση πολύ άμεση και αυτό τον κάνει πολύ ορμητικό, όπως τον ξέρουμε. Είναι λοιπόν πολύ ευθεις και είναι πολύ ξεκάθαρος με το που βρίσκεται και τι υποστηρίζει, είναι ανταγωνιστικός, μαχητικός, φλογερός, θετικος και εξαιρετικά αισιόδοξος. Με τον Δία να προσαράζει στον Κριό δεν έχει και πάρα πολύ σημασία γι’ αυτόν πόσες φορές έχει χτυπηθεί, αλλα συνεχίζει τον αγώνα.
Η έλλειψη διακριτικότητας μπορεί να μην μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο, όπως η θέση αυτή έχει την τάση να αγνοεί τα συναισθήματα των άλλων και δεν μπορεί να πάει τόσο καλά με εκείνους που είναι ευαίσθητοι σαν χαρακτήρες. Σε αυτό, δεν είμαι σίγουρη ότι θα εκτιμηθεί απολυτα κάθε τι που αυτός προκαλεί. Το γεγονός ότι ο Ηλιος του δεν σχηματίζει όψεις σημαίνει ότι θα συνεχίσει να αγνοεί όλους εκείνους που δεν πηγαίνουν στην ιδια κατεύθυνση με αυτόν. Η Σελήνη στον 4ο οίκο δείχνει την αγάπη του για το παρελθόν και την χωρα του, και αυτό σίγουρα τον κάνει εθνικιστή και ο Άρης, ο Δίας και ο Ήλιος κάθονται στο 8ο οίκο που δείχνει δύναμη και τον έλεγχο οικονομικών των αλλων ανθρώπων. Ο Ουρανός στον 12ο οίκο, σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο του τον δείχνει να είναι μια πραγματική ανεξάρτητη φυση, ένας επαναστάτης στην καρδιά.
Δεν είναι τόσο έκπληξη το γεγονός ότι η αύξηση του UKIP ήρθε στο προσκήνιο ενώ ο Κρόνος βρισκόταν στο ζώδιο του Σκορπιού η οποία ενισχύθηκε μέχρι το τέλος του 2014, εκείνη ήταν η στιγμή, οπου το UKIP έκανε την μεγάλη κίνηση για να ενταχθεί στην βρετανική πολιτική. Ο Nigel Farage σίγουρα είναι χαρισματικός και ευθείς ηγέτης ο οποίος έχει αρχίσει να χτίζει ένα όνομα για τον εαυτό του. Σίγουρα έχει ένα παράθυρο ευκαιρίας με τον Ουρανο στον Κριο, και πιστεύω ότι θα τον ακούμε όλο και περισσότερο στα επόμενα χρονια που έρχονται. 
Αν και οι εκλογές διεξάγονται με την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη,προβλεποντας τον Ντειβιντ Καμερον να ειναι ο τελικος νικητης των εκλογων στον αξονα Λεοντα-Υδροχοου, πολλά απρόσμενα μπορεί περιμένει κανείς και εκει…αλλα κυριως αργοτερα…εγω θα κλεισω με αυτο…
Και αν ο Ήλιος χωρίζει από τον Δία και συνδέεται με τον Άρη, [και] και στη συνέχεια συνδέεται με τον Κρόνο πριν από την έξοδό του από το σημείο στο οποίο βρίσκεται, αυτό δείχνει ότι ένας άνθρωπος του λαού του ή της δικής του τάξης θα ξεσηκωθούν εναντίον του και θα υποφέρουν από θλίψη . τότε θα είναι νικητης.