H 19η Απριλίου ιστορικά άλλαξε την Αμερική. Ήταν η ημέρα, οπου το 1775, ξεκίνησε ο Πόλεμος της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και των 13 αποικιών της στην αμερικανική ήπειρο (1775-1783).Ο ένοπλος αγώνας των αποικιών εναντίον της καταπιεστικής μητρόπολης ήταν η κορύφωση των πολιτικών διεργασιών του δεύτερου μισού του 18ου αιώνα. Οι Άγγλοι φορολογούσαν βαριά τις αποικίες τους, γεγονός που προκαλούσε τη δυσφορία των κατοίκων, ιδιαίτερα των πλουσιότερων οι οποίοι ήθελαν να ξεφύγουν από την οικονομική κηδεμονία της Μεγάλης Βρετανίας. Η δυσφορία για τα φορολογικά μέτρα αρχικά αλλά κυρίως για τον φόρο του τσαγιού που διατηρήθηκε για λόγους γοήτρου έπειτα τις πρώτες αντιδράσεις των αποίκων, οδήγησε τους Αμερικανούς όχι μόνο να σταματήσουν να αγοράζουν τσάι αλλά να καταστρέψουν και μεγάλα φορτία τσαγιού, πετώντας τα στην θάλασσα, στο λιμάνι της Βοστώνης στις 16 Δεκεμβρίου 1773.

Οι Άγγλοι αντέδρασαν στέλνοντας 4.000 στρατιώτες να καταλάβουν την Βοστώνη. Όταν αγγλικές δυνάμεις στάλθηκαν για να πάρουν στρατιωτικό υλικό από την πόλη Κόνκορντ της Μασαχουσέτης στις 19 Απριλίου 1775, συνάντησαν αντίσταση από την πολιτοφυλακή της Μασαχουσέτης στο Λέξινγκτον και έπειτα στο Κόνκορντ. Οι Αμερικανοί κατάφεραν να σταματήσουν τους Άγγλους και να τους αναγκάσουν να γυρίσουν πίσω στη Βοστώνη έχοντας βαριές απώλειες. Η σύγκρουση είχε αρχίσει.

Επίσης η 19ηΑπριλίου 1865 ήταν ημέρα κηδείας του Αβραάμ Λίνκολν στον Λευκό Οίκο. Επιπροσθέτως, η Βομβιστική επίθεση της Οκλαχόμα Σίτι που είχε στόχο Ομοσπονδιακό κτίριο διεξήχθη στις 19 Απριλίου 1995. Και πριν από δύο χρόνια , στις 15 Απριλίου του 2013, είχαμε την έκρηξη δύο βομβών στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, οπου κοντά στη γραμμή του τερματισμού, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν 183, πολλοί από τους οποίους ακρωτηριάστηκαν.

Φέτος, στις 19 Απριλίου 2015, ο Φρέντι Γκρέι άφησε την τελευταία του πνοή. Ο τρόπος θανάτου του δημιούργησε ταραχές στη Βαλτιμόρη. Ο Fred David Gray είναι βέβαια ένα θρυλικό όνομα στο αφρικανικό / αμερικανικό κίνημα για τα πολιτικά δικαιώματα. Ήταν ο μαύρος δικηγόρος που εκπροσώπησε την Rosa Parks οπου αρνήθηκε να δώσει τη θέση της στο λεωφορείο σε έναν λευκό, αντιστεκόμενη στην τότε πολιτική φυλετικού διαχωρισμού των ΗΠΑ που απαιτούσε από τους έγχρωμους πολίτες να κάθονται στο πίσω μέρος του λεωφορείου και να παραχωρούν τη θέση τους στους λευκούς.

Η πράξη αυτή πολιτικής ανυπακοής γέννησε ένα κίνημα κατά του φυλετικού διαχωρισμού στην πόλη αυτή, που άμεσα εκφράστηκε με μποϊκοτάζ των λεωφορείων από τους έγχρωμους επί 381 ημέρες, και βοήθησε έναν από τους διοργανωτές του κινήματος αυτού, ονόματι Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, να ξεκινήσει μια διαδρομή που θα οδηγούσε στην ανάδειξή του σε κεντρική πολιτική φιγούρα στην Αμερική. Για τους λόγους αυτούς, η Ρόζα Παρκς σήμερα αναφέρεται ως «Μητέρα του σύγχρονου κινήματος πολιτικών δικαιωμάτων». Το 2001 ο Fred David Gray έγινε ο πρώτος Αφροαμερικανός πρόεδρος της Αλαμπάμα.

Όμως η Βαλτιμόρη τώρα γνώρισε έναν διαφορετικό Fred David Gray.Ο ανεξήγητος θάνατος, του μαύρου νεαρού ,ενώ ήταν υπό αστυνομική κράτηση, είχε εξίσου μεγάλο αντίκτυπο στα αμερικάνικα πολιτικά δικαιώματα. Η σύλληψή του έγινε περίπου στις 8.40 π.μ., στις 12 Απριλίου 2015 και η άφιξη του στο αστυνομικό τμήμα στις 9:24 π.μ, οπου μυστηριωδώς βρέθηκε με τρία κατάγματα σπονδύλου και συντεθλιμμένο λάρυγγα. Η έλλειψη αξιόπιστων απαντήσεων για έναν αλλο θάνατο ενός μαύρου από τη σύλληψη της αστυνομίας, ώθησε μια πόλη στο χείλος του γκρεμού. Αυτό έγινε σε μια κακή στιγμή θα μπορούσε να πει κάποιος.

Η αστρολογία βέβαια δίνει μια σαφή απάντηση γιατί η τρίτη εβδομάδα του Απρίλη περιέχει πολλές καταστροφές για τις ΗΠΑ από ό, τι τις υπόλοιπες εβδομάδες. Μπορείτε να προσθέσετε στο 1906 τον φονικό σεισμό του Σαν Φρανσίσκο στις 18 Απριλίου ή την τεράστια οικολογική καταστροφή του Deepwater Horizon στις 20 Απριλίου του 2010, ή το βιομηχανικό ατύχημα στο Τέξας στις 19 Απριλίου το 2013.

Δεν είναι μονο η εκρηξη της 16ης Απριλίου 2013 που σκότωσε 15 άτομα, αλλά ουτε μονο οι εκρήξεις της 16ης Απριλίου του 1947, που πήρε 581 ζωές. Μπορείτε να ρίξετε και μια ματιά στις μαζικές εκτελέσεις στο Columbine High ή στο Virginia Tech,στις 16 Απριλίου το 2007. Η Σφαγή στο λύκειο Κολουμπάιν συνέβη την Τρίτη, 20 Απριλίου 1999 στο γυμνάσιο και λύκειο Columbine Jefferson στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, οπου θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα κρούσματα βίας σε σχολείο στην ιστορία των ΗΠΑ. Αν ψάξετε βέβαια μπορεί να βρείτε και αλλα..

Είναι του ότι εκείνη την συγκεκριμένη περίοδο του Απρίλιου, ο Ήλιος γλιστράει μέσα από τις μεταγενέστερες μοίρες του Κριού και τετραγωνίζει τον Πλούτωνα της Αμερικής, οπου αυτος είναι ο άρχοντας του θανάτου. Καθώς συμβαίνει αυτό, επίσης, αυτος τετραγώνιζει τον Ερμή των ΗΠΑ στον όγδοο οίκο θανάτου. Αυτή είναι η αστρολογική αιτία πισω απο την συγκέντρωση αυτών των περίεργων συμπτώσεων. Η μετασχηματιστική συμπεριφορά του 8ου οίκου, και του καθαρτικού Πλούτωνα, συνήθως σημαίνει ότι αυτά τα γεγονότα θα έχουν μόνιμη επιρροή.

Διώξεις σε βάρος 6 αστυνομικών στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ, μετά το θάνατο του 25χρονου Φρέντι Γκρέι, που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο θάνατος του 25χρονου οφείλεται σε “ανθρωποκτονία. Η εισαγγελία παρουσίασε ενώπιον του Τύπου το πόρισμα μιας έρευνας σχετικά με τον θάνατο τη 19η Απριλίου του νεαρού άνδρα, ηλικίας 25 ετών, ένα γεγονός που πυροδότησε διαδηλώσεις και ταραχές σε αυτήν την πόλη στις ανατολικές ΗΠΑ.

Η Βαλτιμόρη (Baltimore) είναι μία ανεξάρτητη πόλη στο έδαφος της πολιτείας Μέριλαντ των ΗΠΑ. Η πόλη είναι μεγάλο και ιστορικό λιμάνι των ΗΠΑ στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Η Βαλτιμόρη είναι η μεγαλύτερη πόλη στο Μέριλαντ και η μητροπολιτική περιοχή της η 19η μεγαλύτερη στις ΗΠΑ.

Η πόλη πήρε το όνομα του ιδρυτή και πρώτου κυβερνήτη της βρετανικής αποικίας Μέριλαντ, Σέσιλ Κάλβερτ λόρδου Μπάλτιμορ, που ήταν μέλος της Ιρλανδικής Βουλής των Λόρδων. Ο τίτλος ευγενείας του ίδιου του λόρδου προέρχεται από το Baltimore στην Κομητεία Λόνγκφορντ της Ιρλανδίας, αγγλική μεταγραφή του ιρλανδικού Baile an Tí Mhóir = «το μέρος με το μεγάλο σπίτι». Κατά τον 17ο αιώνα ιδρύθηκαν διάφορες πόλεις με το ίδιο όνομα ως εμπορικοί λιμένες σε διάφορες θέσεις στο άνω μέρος του Κόλπου του Τσέζαπηκ. Η Γενική Συνέλευση της Αποικίας του Μέριλαντ δημιούργησε τον σημερινό Λιμένα της Βαλτιμόρης κοντά στο ακρωτήριο Locust το 1706 για το εμπόριο καπνών. Η πόλη ιδρύθηκε επισήμως στις 30 Ιουλίου 1729.

Κατά τον Πόλεμο του 1812 οι Βρετανοί χαρακτήρισαν τη Βαλτιμόρη «φωλεά πειρατών». Το φρούριο ΜακΧένρυ της πόλης δέχθηκε επίθεση από τους Βρετανούς αφού αυτοί είχαν προηγουμένως πυρπολήσει την πρωτεύουσα Ουάσινγκτον. Στη γνωστή σήμερα ως Μάχη της Βαλτιμόρης, οι αμερικανικές δυνάμεις νίκησαν απωθώντας συνδυασμένες επιθέσεις από ξηρά και θάλασσα.

Αστρολογικά, η Βαλτιμόρη δένει απολυτα με την φυση των σημερνών γεγονότων. Η ημερομηνία επίσημης ίδρυσης της δίνει στην Βαλτιμόρη τα χαρακτηριστικά του Λεοντα με σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου. Ο προοδευτικός Ηλιος της Βαλτιμόρης είναι σε σκληρή οψη με τον γενέθλιο Αρη της, τον πλανήτη της βίας, τον ενόπλων δυνάμεων η της αστυνομίας.

Ποινικές διώξεις σε βάρος έξι αστυνομικών άσκησε η εισαγγελία της Βαλτιμόρης για τον θάνατο του 25χρονου Φρέντι Γκρέι, που απεβίωσε μία εβδομάδα μετά τη βίαιη σύλληψή του. Σύμφωνα με την εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση, ο θάνατος του Γκρέι οφείλεται σε ανθρωποκτονία και οι διώξεις στράφηκαν κατά των αστυνομικών που ενεπλάκησαν στη σύλληψή του.

Η εισαγγελέας Μέριλιν Μόσμπι παρουσίασε στον Τύπο το πόρισμα της έρευνας σχετικά με τον θάνατο, της 19ης Απριλίου, του νεαρού άνδρα, γεγονός που πυροδότησε διαδηλώσεις και ταραχές στη μεγαλύτερη πόλη του Μέριλαντ, στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.Η εισαγγελέας γνωστοποίησε ότι στους έξι αστυνομικούς, που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα την περασμένη εβδομάδα, θα απαγγελθεί μεταξύ άλλων η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας. Οι Αρχές εξέδωσαν το πρωί της Παρασκευής εντάλματα σύλληψης.

Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε με εορτασμούς στους δρόμους. Ο προοδευμένος Ηλιος της Mosby συνάντησε την γενέθλια Αφροδίτης της οπου βρίσκεται στο ήρεμο ζώδιο των Ιχθύων . Η Marilyn Mosby γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, 1980 με τον Ηλιο στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Ερμή στο ιδιο ζώδιο στον 3οοικο και αυτό τις χαρίζει εξαιρετικές επικοινωνιακές ικανότητες. Ο Ηλιος της σε ημιτετράγωνο με τον Αρη στον Σκορπιό ένας πλανήτης οπου συνδέεται με στρατιωτικές και αστυνομικές συνενώσεις. Και οι δύο γονείς της ήταν αστυνομικοί, όπως ήταν ο παππούς της.

Επί του παρόντος, ο προοδευμένος Άρης της ενώνεται με τον Δία, πλανήτης της δικαστικής διαδικασίας. Η απόφασή της έχει ηρεμήσει μια πόλη που θα μπορούσε να εκραγεί. Μπορεί κάλλιστα να ηρεμήσει ένα έθνος. Το μόνο που θέλουν είναι η δικαιοσύνη και η αλήθεια.

Επίσης ας δύομε λίγο τα γεγονότα στο Ferguson.Ο Michael Brown, είναι ο 18χρονος άοπλος νεαρός που πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου στο Ferguson. Οι Πόλεις όπως οι άνθρωποι, ή οτιδήποτε άλλο έχουν επίσης ένα γενέθλιο χάρτη όπως και το Ferguson, που ιδρύθηκε στις 19 Νοεμβρίου, 1894, (σύμφωνα με την αστρολόγο Matthew Currie), οπου ο Ήλιος αυτής της πόλης βρίσκεται στις 27 μοίρες του Σκορπιού και με 5 πλανήτες στο ίδιο ζώδιο.

Κατά τη στιγμή πυροβολισμού του Μπράουν, ο Κρόνος ήταν σε σύνοδο με τον Ουρανό και αυτό δείχνει μια απροσδόκητη εκδήλωση βίας. Η κηδεία του Μπράουν παρουσιάζετε ως ένα σημαντικό γεγονός τόσο στο χάρτη του Φέργκιουσον και της πολιτείας του Μισσουρι, ενώ ο Άρης ήταν σε σύνοδο με τον Κρόνο και η σύνοδος αυτή ήταν σε σύνοδο με τον Ουρανό στον γενέθλιο χάρτη του Φέργκιουσον που εγώ θα αποκαλούσα ένα πολύ σημαντικο γεγονός με ένα βάναυση απόχρωση. Χρησιμοποιώντας τις 12μ.μ. διότι δεν υπάρχει η ακριβής ωρα για τον χάρτη της πόλης, η σελήνη του Φέργκιουσον βρίσκεται στην 23η μοιρα του Λεοντα.

Η σελήνη δείχνει την διάθεση του κόσμου, και θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτό ήταν, και μια κλήση αφύπνισης για τους κατοίκους αλλά και για αρκετό καιρό ακόμα.

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου μέρους του έτους 2014 ο Κρόνος σχημάτιζε σύνοδο με τον Ήλιο του γενέθλιου χάρτη, και αυτή η διέλευση θα επικρατεί για πολλούς μήνες μέσα στο 2015. Καθώς ο Κρόνος θα σχηματίζει σύνοδο με τον Ήλιο οι αλλαγές συμβαίνουν σε σημαντικά επίπεδα, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το περιστατικό που αφορά τον Michael Brown θα αλλάξει την πόλη με πολλούς τρόπους, πιθανώς ακόμη και την ηγεσία του.

Αλλά η αλλαγή θα είναι δύσκολη και αργή. Ρίχνοντας μια σύντομη ματιά στον χάρτη του Μπράουν και την πόλη του Φέργκιουσον, αναρωτιέται κάποιος αν το Ferguson ήταν ένα επικίνδυνο μέρος για τον Μπράουν για να ζήσει ενώ ο γενέθλιος Άρης του στις 13 μοίρες του Ταύρου σχηματίζει αντίθεση τόσο με τον Ερμή και τον Ουρανο στο χάρτη του Φέργκιουσον στις 11/16 μοίρες του Σκορπιού. Ο Ηλιος του Μπράουν σε αντίθεση με τον Ηλιο του Φέργκιουσον βρίσκονται σε σύγκρουση. Η σελήνη του Φέργκιουσον, στις 23 μοίρες του Λέοντα, επίσης, τετραγωνίζει τους πλανήτες του Μπράουν στον Ταυρο, και αυτό είναι άλλη μια δυσοίωνη δυναμική.

Η πόλη του Φέργκιουσον έχει Άρη στις 21 μοίρες του Κριού και ο Άρης αντιπροσωπεύει «τις δυνάμεις που διακατέχουν μια κατάσταση, ή να την εξωθούν εκτός οριων από την άποψη της επίθεσης, σύμφωνα με τον αστρολόγο Nicholas Champion. οπου γράφει οτι,« σε αρχετυπικό επίπεδο ο Άρης αντιπροσωπεύει επίσης τη συλλογική ανάγκη της κοινωνίας να έχει εχθρούς, και να εκφράζετε επιθετικά. “Ο Άρης στον Κριό είναι στο εδώ στο φυσικο του σπίτι , και δείχνει μια επιθετική αστυνομική δύναμη, όπως αποδεικνύεται από το στρατιωτικό εξοπλισμό του Ferguson που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων.

Ο Αρης του Φέργκιουσον στις 21 μοίρες του Κριού με τον Ποσειδώνα στον χάρτη του Μπράουν δημιούργησε σύγχυση και μια αποθαρρυντική δυναμική, και δεν μπορούμε ποτέ να γνωρίζουμε πλήρως την αλληλουχία των γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατό του, ή μπορεί αυτά να διαστρεβλώθηκαν κατά κάποιο τρόπο. Ο Άρης του Φέργκιουσον επίσης τετραγωνίζει τον Δια του Μπράουν στις 17 μοίρες στο ζωδίο του Αιγόκερω το ζωδίο του νόμου, και το τετράγωνο του Ουρανού-Πλούτωνα ήταν σε οψη με τον Δια του κατά τη στιγμή του θανάτου του, η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί μια διέλευση μεταβολής στην ζωή του.

O Michael Brown γεννήθηκε 20 του Μαΐου του 1996, σύμφωνα με την Wikipedia, δεν έχει δημοσιευτεί ωρα γέννησης. Ο Ήλιος άλλαξε ζώδιο εκείνη την ημέρα περίπου στις 14:00 μμ., οπότε δεν γνωρίζουμε αν ήταν Ταύρος ή Δίδυμος. Έτσι , ο γενέθλιος Ήλιος του ήταν σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στην 1η μοιρα του Τοξότη, στον 7οοικο του που αφορά τους ανοικτούς εχθρούς.

Ο Αστρολόγος Robert Pelletier λέει, ότι «ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα δείχνει ότι κάποιος είναι αμυντικός, όταν αμφισβητείτε η προκαλείτε από τους άλλους. Μπορείτε γενικά υποθέσετε ότι ο αντίπαλός σας έχει περισσότερη δύναμη από ό, τι εσεις και η δική σας θέση δεν είναι ασφαλής. Εφόσον καταστεί προφανές ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε μπορείτε να γυρίσετε την πλάτη σας σχετικά με την απειλή και να προσποιηθείτε ότι δεν υπάρχει.»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπράουν είχε μια φιλονικία με τον υπεύθυνο Ντάρεν Γουίλσον μέσα από το παράθυρο του αυτοκινήτου της αστυνομίας, τότε γύρισε και έτρεξε με τον φίλο του. Τα άτομα με την αντίθεση Ηλιου/Πλούτωνα συναντούν πολλές φορές και αντιμετωπίζουν ισχυρούς εχθρούς κατά καιρούς στη ζωή τους, και αυτοί οι εχθροί μπορούν να γίνουν η καταστροφή τους. Στην περίπτωση του Μπράουν φαίνεται να του στοίχισε την ίδια του την ζωή..

Ο Άρης αντιπροσωπεύει την δράση και την επιθετικότητα και στις 13 μοίρες του Ταύρου, ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό στις 4 μοίρες του Υδροχόου με μια ευρεία μοίρα των 9 μοιρών. Τα άτομα με μια οψη Άρη-Ουρανού έχουν μια ιδιοσυγκρασία, οπου είναι επιρρεπείς σε ατυχήματα, τραυματισμούς, η ανάληψη κινδύνων και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και κατά κανόνα δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν. Αυτή η διέλευση θα μπορούσε να αποφέρει μια πολύ ξαφνική, έκπληξη ακόμη και εκρηκτικές καταστάσεις στη ζωή του.

Κατά τη στιγμή του θανάτου του, αυτό το τετράγωνο στο γενέθλιο χάρτη του είχε όψεις με τον Άρη στις 8 μοίρες του Σκορπιού πυροδότησε το γεγονός και ο Άρης μπορεί δείχνει τις αστυνομικές ενέργειες. Η Σελήνη του στο ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να δώσει μεγάλο βάθος συναισθημάτων. Αυτά τα άτομα έχουν μια ισχυρή μνήμη και ευαισθησία, που είναι μοναδική με αυτήν την τοποθέτηση σελήνης. Μερικές φορές που μπορεί κάποιος να βιώσει ταραγμένα και δυνατά συναισθήματα, και αφού γίνετε φιλοι με αυτά τα άτομα , θα είναι γενικά για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αν όχι για μια ολόκληρη ζωή.

Τα άτομα με Σελήνη στον Καρκίνο φαίνεται να έχουν την ικανότητα να επηρεάσουν την κοινή γνώμη με ένα συναισθηματικό τρόπο, θυμηθείτε το αυτό. Μερικά άτομα με την σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου περιλαμβάνουν τον Νικ Νόλτε, Κιάνου Ριβς, Babe Ruth και ο Bob Hope, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ο Μπράουν με τον Δια στον Αιγόκερω στον 9ο οικο του ωροσκοπίου του, στον οικο της ανώτερης εκπαίδευσης ήταν ένα ατομο με κίνητρα τριγωνίζοντας τον Αρη και τον Ερμή.

Σύμφωνα με τους φίλους του ήθελε να γίνει τεχνικός κλιματιστικών μηχανήματων και να κάνει δική του επιχείρηση.

Είχε αποφοιτήσει από το Γυμνάσιο μόλις 8 ημέρες νωρίτερα και ανυπομονούσε να αρχίσει την τεχνική του κατάρτιση. Αν ζούσε, θα είχε αναμφίβολα επιδιώξει το όνειρό του. Ο Άρης και ο Ερμής σε σύνοδο στον Ταύρο στις 13 και 21 μοίρες αντίστοιχα κατά περιόδους θα μπορούσε να θεωρηθεί πεισματάρης, ή ακόμα και ισχυρογνώμων, αφού αν έπαιρνε μια απόφαση δεν υπήρχε γυρισμός. Ο Ερμής κυβερνάει την ομιλία και την επικοινωνία και ο Άρης την δράση. Αυτό δείχνει μια ανήσυχο και ανυπόμονο μυαλό, και έναν άνθρωπο που δεν θα υποχωρεί εύκολα από ένα διάλογο.

Κατά τη στιγμή του θανάτου του Μπράουν ο διελαυνων Κρόνος, στις 16 μοίρες του Σκορπιού, ήταν σε αντίθεση με τον Άρη (13 μοίρες Ταύρος) και τον Ερμή (21 μοίρες του Ταύρου). Οι διελεύσεις Κρόνου-Άρη μπορεί να δείξουν απογοήτευση και είναι ενδεικτική η παρουσία της αστυνομίας. Στις 9 Αυγούστου, ο Άρης ήταν στις 7 μοίρες Σκορπιού έχοντας μόλις διασχίσει τον Ουρανό του στις 4 μοίρες του Υδροχόου-συμψηφίζοντας το γενέθλιο τετράγωνο Άρη-Ουρανού στο χάρτη του.

Η διέλευση Άρη / Ουρανού είναι ένδειξη αιφνίδιων και εκρηκτικών, απροσδόκητων καταστάσεων και ο διελαυνων Δίας (νόμος, επιβολή του νόμου, δικηγόροι) ήταν σε σύνοδο με τον Ουρανό του εκείνη τη στιγμή. Ο Ερμής και ο Ήλιος ήταν σε σύνοδο εκείνη την ημέρα στις 16 μοίρες του Λέοντα, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και είναι ένδειξη ότι όντως θα ακούγαμε αρνητικές και σκληρές ειδήσεις στον κόσμο και αυτή η διέλευση επίσης τετραγώνιζε τον γενέθλιο Άρη του Μπράουν.

Στον χάρτη του Michael Brown υπάρχει ένα Yod το οποίο είναι αρκετά ισχυρό και μοιάζει με ένα τρίγωνο στο γενέθλιο χάρτη. Συνδυάζει ένα εξάγωνο (60 μοιρών) και 2 quincunxs.Το τρίγωνο έχει δύο όψεις 150 μοιρών και το μπροστινό μέρος του τριγώνου των 60 μοίρες. Οι δύο πλευρές δείχνουν ένα τρίτο πλανήτη που είναι το επίκεντρο και στην περίπτωση του Μπράουν η σελήνη του στον Καρκινο. Θυμηθείτε ότι η σελήνη στον Καρκινο μπορεί να εμπνεύσει μεγάλα συναισθήματα, όπως σίγουρα συνέβη τόσο από την πλευρά των διαδηλωτών και της επιβολής του νόμου κατά τη διάρκεια της και μετά τον πυροβολισμό στο Φέργκιουσον.

Το Yod θεωρείται ενας σπάνιος σχηματισμός που συνάγει η μοίρα ή το πεπρωμένο και έχει ονομαστεί ως το «δάχτυλο του Θεού», «το δάχτυλο της μοίρας», και έχει αποτελέσει πηγή διαφωνιών για δεκαετίες. Αυτος ο γενέθλιος σχηματισμός υποτίθεται ότι χαρίζει ένα ιδιαίτερο πεπρωμένο ή ειδικο σκοπο στη ζωή κάποιου που μπορεί να είναι καρμικής φύσεως. Ένα Yod μπορεί να προκαλέσει δύσκολες συνθήκες ενός θέματος που επαναλαμβάνεται. Ένα Yod λέγεται οτι φέρει δύσκολες συνθήκες στη ζωή κάποιου και μερικοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι ένα άτομο με Yod αγωνίζεται για ένα ειδικο σκοπό ή έχει να εκπληρώσει μια συγκεκριμένη αποστολή στην ζωή του.

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία ότι, ως αποτέλεσμα του θανάτου του, η Αμερική θα τον θυμάται για πολύ καιρό, και ο θάνατός του θα χρησιμοποιείται ως μέσο για να δείχνει την κατεύθυνση οσο αφορά τους πυροβολισμούς των μαύρων από αστυνομικούς. Οπότε κατά κάποιο τρόπο ο θάνατος του εξυπηρετεί ένα σκοπο.

Φυσικά οι θάνατοι του Michael Brown, Kajieme Powell, και Eric Garner, καθώς και η πολιτική αναταραχή αλλα και η επιβολή στρατιωτικού νόμου με εξοπλισμό και όπλα στο Ferguson ζωγράφισε μια εικόνα ρατσισμού και είναι όλα μέρος του ισχυρού τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα που θα εξακολουθεί να κυριαρχεί μέχρι το 2016. Η αλλαγή είναι αργή, αλλά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα είναι βέβαιο ότι θα φέρει πολύ σημαντικά γεγονότα εκεί και εξελίξεις.

Ο Ουρανός ήταν σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στην Παρθένο κατά τη διάρκεια του κινήματος δικαιωμάτων της δεκαετίας του 1960. Το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα αυτή τη φορά θα πιέσει να επανεξετάσουμε το θέμα αυτό και να συνεχίσουμε να κάνουμε αλλαγές σε μια κοινωνία, πράγμα που δεν συνέβη στη δεκαετία του 1960. Την τελευταία φορά ο Ουρανός ήταν σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ήταν στα μέσα της δεκαετίας και του 1930,με ταραχές και εξεγέρσεις.

Η οργή για τις φυλετικές αδικίες δεν είναι κάτι καινούργιο, αλλά ο Ουρανός και ο Πλούτωνας θα μας ταρακουνήσει και θα φέρει την αλλαγή και εξέλιξη στον κόσμο.