Η Νεα Σελήνη Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στο ζωδίο του Ταυρου, στις 7:13:11 το πρωί, στον άξονα Ταυρου-Σκορπιού (τραπεζικό σύστημα, οικονομία, φόροι, επενδύσεις, έρευνα ,θάνατοι, ρύπανση, ανακύκλωση), ενας πολύ δυνατος άξονας όπως είχαμε αναφέρει και στην πανσέληνο Μαΐου στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η Νεα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 26η μοιρα του Ταυρου (Μια μοίρα που σχετίζεται με τις οικονομικές απολαβές και τις συναισθηματικές κτήσεις, λύσσα για την επικράτηση αλλά, υπάρχει μια ροπή προς υλικές και πνευματικές καταχρήσεις και υπερβολές, δυναμη και εξουσία, μοιρα με σταθερο και αδίστακτο χαρακτήρα, θάνατος η απώλεια), στον 12ο οικο για άλλη μια φορά (φυλακές, ιδρύματα, επιδημίες, νοσοκομεία, τρομοκρατία, κατασκοπεία, μεγάλα ζώα, το ασυνείδητο, κρυφοί εχθροί, προδοσίες, η προετοιμασία για την οριστική μετάβαση μας, συνομωσίες, εκβιασμοί, μοναστήρια, χώροι εγκλεισμού και απομόνωσης, εξορία, μυστικοί πληροφοριοδότες, σκλάβοι, αιχμάλωτοι. Οτιδήποτε κρυφό γενικότερα. Μοναξιά, μιζέρια. Αυτοκαταστροφή, φυλάκιση.  Η δωρεάν ιατρική και περίθαλψη, δημόσια νοσοκομεία, μετανάστευση.) του ηλιακού ωροσκοπίου και σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα συμμετέχουν ο Ερμής από τον 1ο οικο (ατύχημα, μοιρα της λεηλασίας, επιτάχυνση), λίγο πριν αρχίσει την ανάδρομη πορεία του μέσα από το αέρινο ζώδιο των Δυδυμων, η Αφροδίτη, στην 11η μοιρα στον 2ο οικο (εθνική οικονομία) από το ζώδιο του Καρκίνου (Μοίρα της Παρεμπόδισης, δικαστικής πλάνης και κρυφές δυσκολίες, ναυάγιο, κακη τύχη και τελική αποτυχία αν αυτή σχηματίζει αρνητικές όψεις ), ο Κρονος στην 2η μοιρα (μοιρα του τραυματισμού, βια, πόλεμος, ) σε ανάδρομη πορεία από τον 6ο οικο (στρατος, εργατική τάξη, απεργίες, υγεια, εφοδιασμός τροφής), και ο Δίας στον Λεοντα, από τον 3ο οικο(μιντια, μεταφορές, γειτονικές χωρες) στην 14η μοιρα (Φιλοδοξία, δύναμη και ικανότης δράσης πάνω στους ανθρώπους και στα γεγονότα).

Η 26η μοιρα του Ταυρου σημαίνει θυμό, Μετασχηματισμό / Πειραματική, αποσύνθεση αλλα δείχνει και τι μπορεί να προκύψει από το χάος.
Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα που θα απογειώσει τις μεταβολές που εφερε η προηγουμένη πανσέληνος και θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού Λεων, Υδροχόο, Σκορπιό και Ταυρο.

Η Νεα Σελήνη θα φέρει αναστάτωση, σοβαρά προβλήματα και αρκετή ταλαιπωρία σε θέματα που αφορούν τον 12ο οικο όπως αναφέραμε αναλυτικά πιο πάνω. Παρόλα αυτά, σε προσωπικο επίπεδο ,θα βοηθήσει αυτούς που μάχονται στην καθημερινή ζωή τους στο να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους αλλα θα πιέσει τα κέντρα εξουσίας να συμβάλλουν στην εύρεση λύσεων σε σημαντικά προβλήματα της εποχής.

Η Νεα Σελήνη στον Ταυρο βάλλεται από πολύ αρνητικές και επικίνδυνες όψεις που θα φέρουν τα πάνω κατω και είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα της Κόκκινης Σελήνης αλλα και της Ηλιακής Έκλειψης στους Ιχθύες ουτωσι αλλος. Θα δώσει σημαντικά γεγονότα γιατί ο Κρονος πέφτει στο μεσοδιάστημα Δια/Πωσειδωνα αλλα είναι και σε σύνοδο με τον απλανή και επικίνδυνο αστέρα Algol. Επιπλέον μετα τις 20 Μάιου ο Κρονος θα είναι σε αντίθεση με τον Ηλιο στους Διδύμους, τον Αρη, τον Ερμή και τον ωροσκόπο ,ένα φαινόμενο που θα επηρεάσει αρκετά τον πλανήτη Γη και ως προς τις καιρικές συνθήκες αλλα και τα φυσικά φαινόμενα. http://astroephimerides.blogspot.gr/2015/05/22-23-2015.html

Η ολη γενική εικόνα του φαινομένου εμπεριέχει ένα μεγάλο ρίσκο και είναι αμφίβολο αν θα φέρει θετικά αποτελέσματα, και σηματοδοτεί μια απόφαση για αλλαγή η απεξάρτηση. Η Νεα Σελήνη είναι πολύ σημαντική και για τον πρωθυπουργό της χωρας μας, η αντίθεση της Νέας Σελήνης στον Ταυρο με την Σελήνη του Αλέξη Τσίπρα στην 26η του Σκορπιού αλλα και η σύνοδος των δυο ωροσκόπων στους Διδύμους, δεν είναι καθόλου τυχαία, ενδεχομένως να δείχνουν μια επιτάχυνση των εξελίξεων και μια νεα τροπή. Σίγουρα σε αυτό το σημείο ολοκληρώνονται και οι διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους, ένα σημαντικο μέρος τουλάχιστον και εισερχόμαστε σε μια νεα κατάσταση.

Η Νεα Σελήνη αυτή είναι πολύ σημαντικη για τις ΗΠΑ οπου η Σελήνη ,ο Ηλιος αλλα και ο Αρης επηρεάζει τον 6ο οικο της και θα κάνει τα πράγματα εκεί πολύ χειρότερα. Επίσης το Ιράν, ο Ουρανος απέναντι από τον γενέθλιο Πλούτωνα της σχετίζεται άμεσα με τα πυρηνικά. Όλα αυτά συνδέονται μεταξύ τους, ο Μάϊος είναι ενας πολύ άσχημος και σημαντικος μήνας, φέρνοντας εκρήξεις, θυμο, σεισμούς, πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα. Το ζώδιο του Ταυρου είναι ένα πολύ δυνατό ζώδιο και θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα σε όλα τα επίπεδα.Ο πρωθυπουργός της χωρας μας θα αναγκαστεί εκ των πράγματων να πάει σε εκλογές και γενικά θα αναγκαστεί να κάνει πολλά, όπως είχα αναλύσει στο ωροσκόπιο της κυβέρνησης. Ο Μάϊος είναι ενας πολύ δυνατος μήνας, που θα φέρει απώλειες, πτώσεις ηγετών, διασπάσεις κομμάτων, σοβαρά τρομοκρατικά χτυπήματα, κοινωνικές και πολιτικές συγκρούσεις.

Πάμε να αποκρυπτογραφήσουμε σιγά σιγά αυτό το τόσο σημαντικο σεληνιακό φαινόμενο. Ο Ηλιος και αυτος στην ιδια μοιρα σε σύνοδο με την Σελήνη ,στο ιδιο ζώδιο συνιστά υπομονή με θέματα που φωτίζουν στον 12ο οικο, οπου σηματοδοτεί μια κριση και σίγουρα απαιτείται δουλειά και μεγάλη προσοχή. Ο Ηλιος βρίσκεται στον 3ο δεκανό, και ο κυβερνήτης του Ταυρου είναι η Αφροδίτη. Η φυση του θηλυκή και έχει ενέργεια παθητική και δεκτική, και επιδείχνει συντήρηση και φροντίδα των υφιστάμενων συνθηκών για μεγάλες χρονικές περιόδους, και μια απροθυμία να ξεκινήσουμε την αλλαγή, είναι χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου.

Η σύνοδος Ηλιου/Αρη μας καλεί να γινουμε πιο πρακτικοί στα ζητήματα αυτά και πιο επιθετικοί για να ανταπεξέλθουμε στις πιέσεις οπου δείχνει δράση και ενέργεια. Ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Δια από τον 3ο οικο και δείχνει δυσκολίες, απώλειες, ζημίες, και άσκοπες προσπάθειες αλλα και προβλήματα με τον τύπο, τις επικοινωνίες και μεταφορές και τα γειτονικά κράτη. Ο Ηλιος επίσης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρονο ,από τον 6ο οικο, οπου θα πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός αλλα και να είμαστε πιο υπεύθυνοι, αυτό δείχνει εκκεντρική και επαναστατική συμπεριφορά που απωθεί τους αλλους, ανατροπές και απρόβλεπτα γεγονότα, απαισιόδοξη στάση, ψυχική οδύνη, ασθένεια, αποξένωση, διαχωρισμό, θλίψη, προβλήματα και δυσκολίες. Επίσης δείχνει οτι κατι σπάει εδώ για παράδειγμα συνεργασίες, υπάρχουν καθυστερήσεις, η οψη αυτή έχει αντισυμβατικό χαρακτήρα και δείχνει πονο.

Ο Ηλιος σε εξάγωνο με τον Πωσειδωνα ελπίζει ότι θα κοιτάξουμε βαθύτερα στα προβλήματα με προσοχή και αγάπη, δίνει ευκαιρία να κάνουμε ένα όνειρο πραγματικότητα και να γίνουν εποικοδομητικές αλλαγές .Το τρίγωνο Ηλιου/Πλούτωνα από τον 8ο οικο, κοιτάει βαθύτερα σε θέματα που αφορούν φορολογία, το εθνικο χρέος, και οικονομικά με τρίτους, θανάτους, κοινωνική ασφάλεια. Οι όψεις αυτές επίσης είναι σήμαδι για θανάτους μεγάλες πυρκαγιές η χημικές πυρκαγιές και υψηλή θερμότητα.

Η θέση της Σελήνης στον 12ο οικο δείχνει την ευαισθησία που υπάρχει στα θέματα αυτά οπου γίνεται η νεα σεληνη. Η Σελήνη στον Ταυρο είναι σε έξαρση και η επίδραση της είναι πολύ ισχυρή αυτό βέβαια συνεπάγεται από τι όψεις που σχηματίζει, και είναι ιδιαίτερα αρνητικές. Η Σελήνη λοιπόν σε ημιτετράγωνο με την Αφροδίτη σημαίνει ότι αλλοι γύρω μας δεν υποστηρίζουν ένα έργο η τις ιδέες μας, τις πράξεις μας αλλα και τις πεποιθήσεις μας η τις αξίες μας. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Αρη δείχνει ενέργεια και πρωτοβουλίες που είναι πολύ πιθανο να παρεμποδίζονται και αυτό αλλωστε φαίνεται ,διότι η Σελήνη τετραγωνίζει τον Δια, δημιουργώντας προβλήματα και απώλειες, η φήμη και η εικόνα κάποιου και οι πράξεις του παρεμποδίζονται παρασκηνιακά αλλα και σημαντικά προβλήματα με την υγεια.

Με αυτή την οψη δεν δεχόμαστε υποστήριξη, είμαστε μονοι μας με τα σχέδια μας και τις ιδέες μας, η οψη αυτή συμβολίζει κίνδυνο, υπερβολικο φόρτο εργασίας, και πίεση που ασκείται .Οι όποιες επιλογές μας, οι αποφάσεις δεν αποβαίνουν θετικές και η προσέγγιση μας στην επίλυση προβλημάτων μας βάζει σε συχνά σε καυγάδες και διαφωνίες.

H αντίθεση Σελήνης/Κρονου, δείχνει την απογοήτευση του λαού, έλλειψη προοπτικής, επιπλέον προβλήματα και βάρη που επιβάλλονται αλλα και ασθένειες, απεργίες, προβλήματα με την εργασία, συνδικάτα, τον στρατο αλλα και την τροφή. Αναστολές, διακυμάνσεις, μελαγχολία, πείσμα, αστάθεια, η έλλειψη αυτοπεποίθησης, ο φόβος , οι δυσκολίες που προκύπτουν από την αλλαγή ή ταξίδια, αποξένωση, διαχωρισμό (ενδεχομένως μέσω θανάτου η διάλυσης).

Ο Ερμής, από την άλλη στον 1ο οικο μας καλεί να ερευνήσουμε και να ψάξουμε λύσεις γρήγορα και να κάνουμε αλλαγές, αλλα ουτε και αυτος σχηματίζει θετικές όψεις. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δια δείχνει παλι απώλειες, καθυστερήσεις ,λάθη, απροσεξία, υπερ-ενθουσιασμό, υπερβολή αλλα και διαδικασίες η μια δικη που δεν ευνοείται η τα ταξίδια και επικοινωνίες μεγάλων αποστάσεων. Ισως τα μιντια η μεταφορές επηρεαστούν αφού αυτος θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του λίγες ωρες μετα, στο αέρινο ζώδιο των Δυδυμων ενώ ταυτόχρονα κυβερνάει και τον ωροσκόπο αλλα και την Σελήνη της χωρας, στο γενέθλιο ωροσκόπιο της.
Ο Ερμής επίσης τετραγωνίζει τον 10ο οικο (κυβέρνηση, αρχηγούς κρατων) και αυτή είναι μια αδυναμία η δυσκολία του πρωθυπουργού να εκφράζει η μάλλον να κάνει αυτό που θέλει πραγματικά αυτή τη στιγμή. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον 1ο οικο ευνοεί τα γρήγορα συμπεράσματα αλλα και το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Ουρανού δείχνει μια κατάσταση ξαφνικής εγρήγορσης σε ότι αφορά την οικονομία της χωρας.

Η Αφροδίτη στον 2ο οικο είναι δείκτης θετικος για τη οικονομία διότι δείχνει αύξηση εσόδων τουλάχιστον από μονη της, αλλα αυτή είναι σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον 8ο οικο που δείχνει αδυναμία, καθυστερήσεις η την πίεση που δεχόμαστε στο να συνάψουμε συμφωνίες η συνεργασίες και να δεσμευτούμε σε διπλωματικό και οικονομικο επίπεδο. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανο, μιλάει για ξαφνικές και απρόβλεπτες εξελίξεις και διάλυση που θα προκαλέσουν δυσφορία, για κακές συμφωνίες ειδικά αν αυτές γίνουν μέσα στην ανάδρομη πορεία του Ερμή και αδυναμία να ελέγξουμε τις καταστάσεις.

Οποιαδήποτε συμφωνία υπογραφτεί υπο αυτές τις αστρολογικές συνθήκες θα είναι χαμένη. Η Αφροδίτη στον Καρκινο ισως πυροδοτήσει θέματα οσο αφορά το νόμισμα της χωρας, την εθνική ασφάλεια, και την κτηματική περιουσία. Σε προσωπικο επίπεδο προσοχή στις σχέσεις σας, στις συνεργασίες σας και τα νεύρα σας αλλα και θέματα που αναφέρονται αν αντιμετωπίζεται προβλήματα με αυτα. Η αντίθεση Αφροδίτης/Πλούτωνα μιλάει για μεγάλη περιβαλλοντική καταστροφή που ισως συνδέεται με νερό η σε νερό.

Ο Αρης συνυπάρχει με τον Ηλιο και την Σελήνη στον 12ο οικο στην 4η μοιρα των Δυδυμων, οπου είναι τυχερή από μονη της, δείχνει τόλμη και εξυπνάδα που πρέπει να χρησιμοποιηθεί έστω και παρασκηνιακά η μπορεί να ετοιμάζεται κατι στα κρυφά, αλλα δείχνει και εμπιστευτικούς πολιτικούς διορισμούς που γίνονται από την πισω πόρτα. Ο Δίδυμος συνδέεται με τον κόσμο των ιδεών, την εξυπνάδα, τον λογο ,την ψυχική ενέργεια, το γράψιμο, την επικοινωνία γενικότερα με οποιονδήποτε τρόπο, αλλα αν ο Αρης σε αυτό το ζώδιο προσβάλλεται δίνει κυνισμό, καυστική και κριτική διάθεση, αδυναμία να πάρουμε αποφάσεις, υποσχέσεις που δεν τηρούνται, ψέματα, βίαια ξεσπάσματα και ατυχήματα που συνδέονται με τον άξονα 12-6ου οίκου, προβλήματα και ασθένειες προφανώς που σχετίζονται η υπάρχει μια προδιάθεση για βρογχίτιδα, φλεγμονή των πνευμόνων, πλευρίτιδα και πνευμονία.

Ο Αρης θα τετραγωνίζει τον Δια δείχνει βιασύνη και απερισκεψία, αποτυχία στην εκμετάλλευση ευκαιριών, στην αύξηση εσόδων, δείχνει υπερβολή και κατασπατάληση χρήματων, προβλήματα με ταξίδια και γενικά μια περίοδο αρκετά προβληματική, νομικά προβλήματα η προβλήματα κατά την διάρκεια ταξιδιών και μετακινήσεων εν οψη τουριστικής περιόδου για την χωρας μας. Αντίθετα θα πρέπει να σκεφτόμαστε σοφά και να είμαστε προνοητικοί. Αυτη η οψη μας βγάζει επιπλέον από τον προορισμό μας και αναλώνουμε τις δυνάμεις μας σε διαφωνίες και τίποτα παραπάνω. Το τετράγωνο με τον Δια επιβεβαιώνει μεγάλες πυρκαγιές στην χωρα.

Ο Αρης σχηματίζει αντίθεση με τον Κρονο, οπου θα δοκιμαστεί η δυναμη της θέλησης μας, ενώ ταυτόχρονα δείχνει άσχημη διάθεση, μπλοκάρισμα των προσπαθειών μας συνήθως λόγω πείσματος η δικτατορικής διαγωγής. Προβλήματα που θα συμβάλλουν σε υπερβολικά επιθετικές τακτικές, και τεταμένες σχέσεις με σημαντικά άτομα αλλά και αύξηση ατυχημάτων η ακόμα η οψη αυτή φέρνει και την απώλεια ενός σημαντικού ατόμου. Ο Αρης τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα από τον 10ο οικο , αγγίζοντας θέματα ηγεσίας αλλα επίσης μιλάει ύπουλες ενέργειες ,παρακινδυνευμένες πράξεις και λάθη . Ο Αρης στο μεσοδιάστημα Ηλιου/Ερμή δείχνει ταραγμένη και κριτική σκέψη, νευρικότητα, ενέργειες που γίνονται για την αντιμετώπιση ενός ρίσκου, επιχειρήματα και διαμάχες αλλα επίσης και στο μεσοδιάστημα Σελήνης /Αρη δείχνει ισχυρές ενέργειες που γίνονται για να εκπληρωθούν κάποιες ανάγκες, αναστάτωση και κινητικότητα. Ο Πωσειδωνας δημιουργεί αστάθεια και δύσκολιες στην κυβέρνηση.

Ο Δίας στον Λεοντα, από τον 3ο οικο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρονο δείχνει χαμένες ευκαιρίες, οικονομικες θυσίες, αγωνες, οικονομικά ρίσκα αλλα και σταδιακή εξάντληση η ένα πάγωμα. Η οψη αυτή μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τις πραγματικές αδυναμίες και αφορά θέματα αυτοκυριαρχίας. Προβλήματα βέβαια και με την παιδεία ,μιντια, θρησκεία, νομικά και μεταφορές. Το τρίγωνο Δια/Ουρανού συνδέεται με την τεχνολογία και την προσπάθεια να δοκιμάσουμε κατι νέο. Ο Ουρανος εδώ σε σύνδεση με τον Δία υποστηρίζει την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την περιπέτεια και τα ταξίδια. θέματα θρησκείας μπορεί να διεγερθούν.

Παρόλα ταύτα φαίνεται ότι υπάρχει μια ευκαιρία για μια καλή συνένωση η συνεργασία με χωρες της Μέσης Ανατολής, Κίνα, Ινδία η την ένταξη μας στην BRICS ως μια και μοναδική λύση αλλα ο χάρτης δείχνει ότι δεν εξαρτάται από μας αλλα και από την άλλη πλευρά και αυτό δεν αλλάζει. Αυτό προς το παρόν εμποδίζεται. Ο Δίας στο μεσοδιάστημα Αρη/Κρονου μιλάει για μια «δύσκολη γέννα», δηλαδή ό,τι καινούργιο πρόκειται να εμφανιστεί στον ορίζοντα, θα εμφανιστεί με δύσκολο τρόπο, είναι επίσης ένδειξη για ένα «μυστηριώδη» θάνατο (σε ευρύτερο και όχι στενά εθνικό επίπεδο),ένα χωρισμό, κινδύνους από χημικά, νερό κ.ά. ακόμα και για απότομη ανατροπή των πραγμάτων.

Συγκέντρωση της ενέργειας πάνω σε ένα συγκεκριμένο στόχο για το σύνολο του αποκλεισμού των άλλων συμφερόντων; η δυνατότητα να καταστήσει γρήγορα μια εργασία ικανοποιητικά. Όμως είναι σημαντικο ότι κατι γίνεται στα κρυφά τουλάχιστον οσο αφορά μια συμφωνία με την Ρωσια και αυτό θα φανεί αργότερα. Επίσης συμβολίζει την ικανότητα να καταστρέψουμε ή να εξαλείψουμε κάτι και το στάδιο της βελτίωσης κατά τη διάρκεια μιας ασθένειας η προβλημάτων, ένας τυχερός χωρισμός, ένας πολύ ευχάριστος και εύκολος θάνατος. Ας το ελπίσουμε ότι κατι θα μπορέσουμε να κάνουμε…που ισως αυτό δείξει και στις δυο μεγάλες δυνάμεις ένα διαφορετικό τρόπο, εξισορροπώντας μια αρνητική κατάσταση.

Ο Κρονος από τον 6ο οικο, σε ανάδρομη πορεία, συνεχίζει να πιέζει (ισως και από αμερικανική πλευρά )ώστε να μας αναγκάσει να δούμε την πραγματικότητα σε σχέση με την κριση γενικότερα. Ο Κρονος στο μεσοδιάστημα Ηλιου/Ερμή δείχνει την σοβαρότητα μιας κρίσιμης κατάστασης, αφού πυροδοτούνται και περιστάσεις εθνικής ασφάλειας, την απαισιοδοξία και τις σκέψεις για χωρισμό η πιο απλα να φύγουμε από την ευρωζώνη.

Ο Ουρανος σε κοινοβουλευτικό επίπεδο δείχνει την φυση μιας επαναστατικής κυβέρνησης και οι ραγδαίες αλλαγές που γίνονται εκεί σε κυβερνητικό επίπεδο και στελέχη αλλα και υποκινητές μεγάλης ηλικίας. Προφανώς εκεί θα υπάρξουν αναπάντεχα γεγονότα που θα εκδηλωθούν με ένα δυναμικό και απότομο τρόπο οσο αφορά και τις κοινωνικές μεταρρυθμίσεις. Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα παραμένει και βρίσκεται μεταξύ 11/8ου οίκου, ο 8ος οίκος συνδέεται με τον θάνατο και τα οικονομικά προς τρίτους, αλλα και ο 11ος οίκος είναι πολύ σημαντικος καθώς αντιπροσωπεύει τη νομοθετική εξουσία της κυβέρνησης (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το Κογκρέσο, Γερουσία, Βουλή των Αντιπροσώπων)• φιλίες με άλλα έθνη, συμμαχίες, Ομάδες για τις οποίες το έθνος είναι μέλος (ΝΑΤΟ, ΟΗΕ, ΟΠΕΚ, κλπ.) • εθνικοί στόχοι και οι πολιτικές που έχουν εκπονηθεί για την επίτευξη στόχων , εθνικές ομάδες και οργανώσεις και ιδρύματα • δημόσιες τελετές και γιορτές .
Αυτο μπορεί να συνδέεται με την μαζική διαφθορά αλλα μπορεί να σημαίνει και καταστάσεις πολέμου, η μια μαζική φυσική καταστροφή και μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα με τεράστιες απώλειες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε χαμηλότερη κλίμακα, ευέξαπτες παρορμήσεις ,απρόβλεπτες και αιφνίδιες καταστάσεις και νέες θέσεις μας δίνει μια εικόνα αναρχίας στο κοινοβούλιο .Στο μεσοδιάστημα Αρη (από τον 12ο)/Πωσειδωνα δείχνει αδυναμία, προδοσία αλλα και το ημιτετράγωνο Ουρανού/Αρη δημιουργεί και εκεί προβλήματα και σοβαρές τριβές.

Ο Πωσειδωνας στον 10 ο οικο (κυβέρνηση)της Νέας Σελήνης και σε τετράγωνο με τον Κρονο συνδέεται με την κατάρρευση. Ο Πωσειδωνας εκεί με τον Αρη και τον Ερμή αλλα και τον ωροσκόπο σε σκληρές όψεις είναι δείκτης κρυφών εχθρών, και μιας αρκετά θολής και ανήσυχης κατάστασης, σημαντικος παράγοντας όπως και οι προηγούμενοι που αναφέραμε που θέλουν να οδηγήσουν σε πτώση της σημερινής κυβέρνησης. Η σύνδεση του με τον Ερμή κάνει λογο για ανατροπές λόγω κουτσομπολιού, λάσπης, εξαπάτησης και μιας μπερδεμένης κατάστασης. Η εικόνα αυτή μας εξηγεί μια κατάσταση που δύσκολα θα σωθεί, τελείως αλλόκοτες περιστάσεις και ισως κάποιων η υγεια κλονιστεί.

Ο Πλουτωνας από τον 8ο οικο δείχνει την ασφυκτική πίεση στον οικο θανάτου και οικονομικών .Εκτός από το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα, αυτος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Zuben Algenubi όπως επίσης και την Παλλάς ,από την 16η του Σκορπιού, οπου δείχνει Απώλεια, κλοπή, προδοσία, κακοποίηση, αφροδίσια νόσο, δηλητηρίαση, πνιγμό, αγωνία, εκδίκηση, εγκληματικότητα ,είναι ατυχής και έχει χαρακτήρα Κρονου/Αρη.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στην 12η μοιρα των Δυδυμων/Τοξότη που δείχνει πανουργία και καταστροφή, περιορισμό .Το ζενίθ βρίσκεται στην 20η μοιρα του Υδροχόου/Λεοντα που δείχνει φυσική η ψυχική αδυναμία και ανικανότητα. Δυο άξονες σε φωτιά/αερα δηλαδή.

Στο φαινόμενο αυτής της Νέας Σελήνης παρατηρούμε επίσης κατι εξαιρετικά πολύ σημαντικο , οπου δείχνει ότι αυτή θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Αlgol.Είμαι σίγουρη ότι τον έχετε ακούσει παρα πολλές φορές. Αυτό είναι πολύ σημαντικο οπότε θα πούμε μερικα πράγματα γι’ αυτόν. Ο Αλγκόλ (Algol/β Per/βήτα Περσέα) είναι ένα λαμπρό άστρο στον αστερισμό του Περσέα. Η μεταβλητότητα του Αλγκόλ καταγράφηκε για πρώτη φορά το 1670 από τον Τζεμινιάνο Μοντανάρι, αλλά είναι πιθανό αυτή η ιδιότητα να είχε γίνει αντιληπτή πολύ πριν• το όνομα Αλγκόλ (Algol) σημαίνει “δαιμονικό άστρο”, (από το Αραβικό الغول al-ghūl, “ο δαίμονας (γκάουλ)” ) που δόθηκε πιθανώς λόγω της περίεργης συμπεριφοράς του. Στον αστερισμό του Περσέα, αναπαριστά το μάτι της Γοργόνας Μέδουσας.

Αστρολογικά, ο Αλγκόλ θεωρείται το πιο ατυχές και βίαιο αλλα και επικίνδυνο άστρο στον ουρανό. Ο Πτολεμαίος αναφέρεται σε αυτό ως «γοργόνα του Περσέα» και σχετίζεται με το θάνατο και με τον αποκεφαλισμό: Ο Περσέας φεύγει από την Σέριφο με ένα καράβι με σκοπό να βρει την Γοργόνα Μέδουσα οπου και την αποκεφάλισε. Ο Αλγκόλ αντιπροσωπεύει το κεφάλι της Γοργόνας Μέδουσας, που σκοτώθηκε από τον Περσέα. Η Μέδουσα στην ελληνική μυθολογία αναφέρεται ως μία από τις τρεις Γοργόνες. Από τις τρεις αυτές αδελφές η Μέδουσα ήταν η θνητή. Το άλλο της όνομα ήταν Γοργώ, που σημαίνει άγρια ματιά. Κόρη του Φόρκυ ή Φορκέα και της Κητούς, αδελφή των Γοργόνων Σθενώ και Ευρυάλη, και των Γραιών Δεινώ, Ενυώ και Πεφρηδώ, ήταν στην αρχή Κενταύρισσα.

Κατά μια εκδοχή ήταν μια πανέμορφη ιέρεια της Αθηνάς που ο Ποσειδώνας την βίασε μεταμορφωμένος σε άλογο στον ιερό χώρο της Αθηνάς. Η θεά, εξοργισμένη με το γεγονός, δεν μπορούσε να έρθει σε ρήξη με τον Ποσειδώνα και έτσι ξέσπασε πάνω στη Μέδουσα. Την μεταμόρφωσε σε απεχθές τέρας, που αντί για μαλλιά είχε φίδια. Η ασχήμια της ήταν τέτοια, που όποιος την κοιτούσε στο πρόσωπο πέτρωνε.

Τελικά τη σκότωσε ο Περσέας, με την βοήθεια της Αθηνάς. Το κεφάλι της, το περίφημο «Γοργόνειο», το παρέλαβε η θεά από τον ήρωα και το επέθεσε στην ασπίδα της, επειδή το κεφάλι της, ακόμη και νεκρό, πέτρωνε όποιον το κοίταζε. Η Μέδουσα/ Algol αντιπροσωπεύει τον τρόμο που μας παραλύει. Το όνομα του αστέρα, ghoul (αυτός που τρέφεται με πτώματα), προέρχεται από τα Αραβικά και αντικατοπτρίζει την περιοδική έκλειψή του κάθε λίγες μέρες. Και ο ιατρικός όρος Algology (από τα Λατινικά) σημαίνει «μελέτη του πόνου». Θεωρείται ο πιο «διαβολικός, βίαιος και επικίνδυνος αστέρας του ουρανού». Είναι γνωστή ως Λιλιθ στους Εβραίους, ως νυχτερινό βαμπίρ αλλα λέγετε ότι ήταν και η πρώτη σύζυγος του Αδάμ.

Από τη φύση του Κρόνου και του Δία. Προκαλεί δυστυχία, βία, αποκεφαλισμό, απαγχονισμό, ηλεκτροπληξία, αντιπροσωπεύει τη βία του όχλου, και δίνει μια αμετακίνητη και βίαιη φύση που προκαλεί το θάνατο .Ο Αλγκόλ κυβερνά το διαμάντι, τον μαύρο ελλέβορο και το βότανο Artemisia vulgaris . Συμβολίζετε ως ένα ανθρώπινο κεφάλι με κομμένο λαιμό. Στην αστρομετεωρολογια, ο Αλγκόλ σε σύνοδο με τον Ήλιο δίνει χιόνι. Ο Αλγκόλ με τον Κρόνο δίνει το κρύο και υγρό καιρό. Ο Αλγκόλ είναι το κεφάλι της Γοργούς Μέδουσας. Προέρχεται από την ίδια ρίζα όπως και η λέξη ” αλκοόλ.” Η σκοτεινή του πλευρά έχει καθαρές Κρονιες ιδιότητες αλλα και η θετικότερη του αντιστοιχεί στην φυση του Άρη-Ουρανού-Πλούτωνα.

Οι Άραβες γνώριζαν πολύ καλά τον Αλγκόλ, η επιρροή του αυτή είναι έντονα αισθητή και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι καταστροφική. Ο αστέρας αυτος συνδέεται με πρωτόγονα ένστικτά, με τη βια και την ωμότητα ιδιαίτερα όταν βρίσκεται μαζί με τον Κρονο και τον Αρη. Είναι πολύ δύσκολο να αποφεύγονται ατυχήματα και σοβαροί τραυματισμοί, αν ο Αλγκόλ είναι σε σύνοδο με τον Ήλιο, τη Σελήνη ή άλλους αστρολογικούς παράγοντες. Όπως πάντα, έχει δύο πλευρές, και θα πρέπει να πούμε ότι οι «υψηλές πνευματικές ακτίνες», προέρχονται επίσης από τον Αλγκόλ , αλλά μόνο εκείνα τα ανθρώπινα όντα που έχουν ήδη φτάσει σε υψηλά επίπεδα οσο αφορά την πνευματική ανάπτυξη. Ακόμα και τότε, θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα συγκεκριμένα άτομα θα έχουν δυσκολίες και εμπόδια στο δρόμο τους, και θα πρέπει να χρησιμοποιούν πολύ ενέργεια για να ξεπεραστούν αυτά τα μειονεκτήματα. Και αν οι προσπάθειές τους αποτύχουν, ισχυρές αντίθετες δυνάμεις και έχθρες θα είναι παρόν.

Ο Αλγκόλ όταν έχει τη φύση του Δία, έχει επίσης μια μακρά παράδοση ως ταραξίας, τότε παίρνει τις πιο διεστραμμένες σημασίες του: δείχνει πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα θερμότητας, μεγάλες εξτρεμιστικές ενέργειες και γενικά ανατρέπει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του πλανήτη. Μια ισχυρή τοποθέτηση του Αλγκόλ σε γενέθλιο χάρτη αντιστοιχεί σε πολύ διακριτικά χαρακτηριστικά του προσώπου και των μαλλιών. Μπορεί να υπάρχει μια εντυπωσιακή γενειάδα ή ένδοξα μακριά μαλλιά. Τα δόντια, τη μύτη ή τα αυτιά μπορούν επίσης να είναι εντυπωσιακά κατα κάποιο τρόπο, είτε εξαιρετικά όμορφα, μεγάλα ή παραμορφωμένα. Λέγεται ότι δίνει υψηλή ευφυΐα, ισχυρή και τολμηρή και περιπετειώδης φύση, αλλά μια τάση για ψέματα. Για τους Καβαλιστές, συνδέεται με το εβραϊκό γράμμα Lamed και την 12η καρτα Ταρώ ,τον Κρεμασμένο.

Ο αστερισμός Αλγκόλ αποτελεί ένδειξη γεγονότων που επηρεάζει ενα μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ιδιαίτερα των γεγονότων που προκαλούνται από μεγάλα μετεωρολογικά φαινόμενα.

ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΤΟΥ ΑΛΓΚΟΛ ΚΑΙ H ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Το Μεσουράνημα σε σύνοδο με τον Αλγκόλ: Δολοφονία, αιφνίδιος θάνατος, αποκεφαλισμός, επιρρεπείς σε φόνο και αταξίες. Ο ζωοδότης σε σύνοδο με τον Αλγκόλ και γωνιακός: αποκεφαλισμός ή ένας δολοφόνος που συναντά βίαιο θάνατο.

To Part of Fortune σε σύνοδο με τον ο Αλγκόλ: φτώχεια.

Αν ο Άρης ή ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με τον Αλγκόλ και την Σελήνη η με τον Sadalmelik: απαγχονισμό ή αποκεφαλισμό με βασιλική διαταγή; αν η Σελήνη είναι με τον Denebola θάνατο από δικαστική ποινή; και, αν η Σελήνη είναι με τον Alfard θάνατο από νερό ή δηλητήριο.

Από τη μυθολογία της Μέδουσας μπορούμε να δούμε ότι ο Αλγκόλ δίνει ένα μεταλλαγμένο ων η αφορά την μετάλλαξη. Καθώς η μετάλλαξη είναι ο οδηγός της γενικής εξέλιξης, δεν αποτελεί έκπληξη οτι ο Αλγκόλ ήταν εκεί όταν έγινε το Πρόγραμμα Ανθρώπινου Γονιδιώματος.( Human Genome Project, HGP ) είναι μια διεθνής επιστημονική έρευνα σχέδιο με στόχο τον προσδιορισμό της αλληλουχίας των χημικών ζεύγη βάσεων που συνθέτουν ανθρώπινο DNA , και την αναγνώριση και χαρτογράφηση όλων των γονιδίων του ανθρώπινου γονιδιώματος τόσο από φυσική και λειτουργική σκοπιά.

Την 1η Ιουνίου 1866, ο Κάρολος Βενέδικτος, ο πατέρας του κινήματος αμερικανικής ευγονικής γεννήθηκε. Ο Ερμής ήταν σε σύνοδο με τον Αλγκόλ.

Στις 16 Ιουλίου 1945 εξερράγη η πρώτη ατομική βόμβα, το Trinity Test στη Νεβάδα. Ο Άρης ήταν σε σύνοδο με τον Αλγκόλ. Οι βομβαρδισμοί της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι που ακολούθησαν σκοτώθηκαν πάνω από 200 000 άτομα.

Στις 25 Απριλίου του 1953, ο Watson και Crick δημοσιεύσαν την πρωτοποριακή τους ανακάλυψη για τη δομή του DNA, δύο ερευνητές που εργάζονταν στο Πανεπιστήμιο του Καίμπριτζ παρουσίασαν ένα “μοντέλο” της δομής του DNA, που ονομάσθηκε “μοντέλο της διπλής έλικας”. Ο Δίας ήταν σε σύνοδο με τον Αλγκόλ.

Στις 21 Μαΐου του 2008, Η γενετική πληροφορία μη διάκρισης του 2008 έγινε νόμος είναι μια πράξη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών με σκοπό την απαγόρευση της χρήσης γενετικές πληροφορίες σε ασφάλιση υγείας και της απασχόλησης . Ο νόμος απαγορεύει σχέδια υγείας ομάδας και ασφάλισης υγείας από την άρνηση κάλυψης σε ένα υγιές άτομο ή χρέωσης που προσώπου υψηλότερα ασφάλιστρα βασίζεται αποκλειστικά σε μια γενετική προδιάθεση για την ανάπτυξη μιας ασθένειας στο μέλλον. Η Αφροδίτη ήταν σε σύνοδο με τον Αλγκόλ.

Το 1996 ο λαμπερός κομήτης Hyakutake πέρασε πολύ κοντά από τη Γη, πιο κοντά από κάθε άλλο κομήτη ύστερα από αιώνες, και συναντήθηκε με τον Algol στις 11 Απριλίου. Στη συνέχεια, μόλις ένα χρόνο αργότερα, εμφανίστηκε άλλος ένας λαμπερός κομήτης ο Hale-Bopp, και οι δύο εντελώς απρόσμενα. Ο καινούργιος εμφανίστηκε πάνω στη διαδρομή που σχημάτιζαν οι δεξιές γωνίες του προηγούμενου κομήτη, ενώ έτυχε να συναντηθεί με τον Algol μία μέρα νωρίτερα στις 10 Απριλίου.

«… ήταν αναπόφευκτο να συναντηθούν οι διαδρομές αυτών των δύο κομητών, αλλά γιατί στο κεφάλι της Μέδουσας και γιατί ακριβώς την ίδια μέρα, την 11η Απριλίου, με διαφορά ενός έτους;» 

Οι αστρονόμοι δεν σχολίασαν αυτόν τον αξιοσημείωτο αστρικό χώρο-χρονικό συγχρονισμό παρά το γεγονός ότι η 12η Απριλίου είναι αφιερωμένη στην Αστρονομία. Ο οιωνός της χιλιετίας έμοιαζε άκρως απειλητικός.

Το 2001 ξέσπασε η χειρότερη επιδημία αφθώδη πυρετού. Το κάψιμο των βρετανικών αγελάδων ξεκίνησε στα τέλη Φεβρουαρίου του 2001, όταν ο Κρόνος βρισκόταν στον Ταύρο με διαφορά 1ο μοιρα από τον Algol. Ο Δίας και ο Κρόνος, σε σύνοδο ένα χρόνο πριν, είχαν 10ο διαφορά και οι δύο στον αστερισμό του Ταύρου. Η απόφαση του Υπουργείου Γεωργίας, Τροφίμων και Αλιείας (MAFF) για τη μαζική εξολόθρευση ως την λύση για μια προσωρινή ασθένεια ήπιας μορφής που δεν είναι επικίνδυνη για τους ανθρώπους, έμοιαζε με τη λογική μιας κεφαλής που είχε αποκοπεί από το σώμα της Βρετανικής γεωργίας. Από τις αγελάδες που σφαγιάστηκαν, είχε μολυνθεί ένα πολύ μικρό ποσοστό. Ο Κρόνος, παραδοσιακά πλανήτης της γεωργίας, παρέμεινε με διαφορά 1ο από τον Algol, σχεδόν όλο το Μάρτιο. Ήταν ένα ολοκαύτωμα, στο οποίο σφαγιάστηκαν σχεδόν 4 εκατομμύρια ζώα.

Ο μεγάλος Ισπανός ζωγράφος του 20ου αιώνα, Πάμπλο Πικάσο, είχε το Δία σε σύνοδο με τον Algol. Το κίνημα του κυβισμού ξεκίνησε με το διάσημο έργο του «Οι δεσποινίδες της Αβινιόν», μια ομάδα από πόρνες, με τον θεατή στη θέση του πελάτη. Αυτή η νέα βαρβαρότητα με τη θηλυκή φιγούρα παραμορφωμένη και κομματιασμένη από το βάσανο της τεχνοτροπίας του εισήλθε απότομα στον 20ο αιώνα. Η «Γκουέρνικα» είναι ένας πίνακας – καταγγελία που αναπαριστά με πάθος τα δεινά του πολέμου.

Ο υπαρξιστής φιλόσοφος Ζαν Πωλ Σαρτρ, είχε επίσης τον Algol πολύ κοντά στον Δία του: τα φιλοσοφικά του συμπεράσματα ότι «Ο άνθρωπος είναι ένα άχρηστο πάθος» και «Κόλαση είναι οι άλλοι άνθρωποι» έμοιαζαν μάλλον Algol-ικού χαρακτήρα. Την περίοδο του 1940-41, στην επιστροφή του Δία-Algol, ήταν αιχμάλωτος πολέμου και λέγεται ότι τότε διένυσε την πιο δημιουργική του περίοδο.

Αυτός ο αστέρας δίνει άτομα με ζωτικότητα και έντονη ζωή. Η πολεμίστρια της ελευθερίας, Ζαν Ντ’ Αρκ (σύνοδος Algol με Κρόνο) κάηκε στην πυρά. Η χορεύτρια Ισιδώρα Ντάνκαν (σύνοδος Algol με Πλούτωνα) πνίγηκε όταν η εσάρπα της πιάστηκε στον πίσω τροχό του αυτοκινήτου. Ο σύζυγος της μπαλαρίνας Μαργκότ Φοντέϊν (σύνοδος Algol με Άρη) πυροβολήθηκε στο λαιμό, μένοντας παράλυτος και αναγκασμένος να παρακολουθεί ακινητοποιημένος τις εκπληκτικές χορευτικές της κινήσεις της. Ο Τζων Λέννον (σύνοδος Algol με Ουρανό) πυροβολήθηκε πισώπλατα. Ο «Άρχοντας του τρόμου», Στήβεν Κίνγκ (σύνοδος Algol με Βόρειο Δεσμό), με τα βιβλία του να γίνονται κινηματογραφικά έργα, παρασύρθηκε από ένα φορτηγό και παραλίγο να πεθάνει αλλά τελικά επέζησε!. Ο Τζόνι Ντεπ (σύνοδος Algol με Αφροδίτη) έπρεπε να αντιμετωπίσει έναν ακέφαλο σατανά στην ταινία «Ακέφαλος Καβαλάρης» (Sleepy Hollow) και να ανακαλύψει ποιος ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης στην ταινία From Hell.

Η Νταϊάνα περιέγραψε τη ζωή με το σύζυγό της ως «ένα πραγματικό, αληθινό μαρτύριο». Ο θάνατος την βρήκε μαζί με τον αληθινό έρωτά της, σε αυτοκινητικό δυστύχημα, κατακρεουργημένη από τις λαμαρίνες, σύνοδος Algol/Αφροδίτης.

Το 18ο αιώνα, η Γαλλική Απολυταρχία συνδέθηκε στενά με έναν ηλιακό συμβολισμό- και η κατάρρευσή της σημαδεύτηκε από μια ηλιακή έκλειψη. Η έκλειψη του Μαΐου 1790 έγινε πάνω στον Algol. Ο Ζοζέφ Γκιγιοτίν (Joseph Guillotin) ήταν ένας ευαίσθητος νεαρός που ήθελε να απαλείψει τον πόνο του θανάτου. Η χρήση της γκιλοτίνας(λαιμητόμος), όπως ονομάστηκε, συμφωνήθηκε τον Δεκέμβριο του 1789 και εγκαινιάστηκε στις 25 Απριλίου 1792 στο Παρίσι ώστε η κατασκευή της συνέπεσε με την έκλειψη πάνω στον Algol. Δύο χρόνια πριν, κατά την πρώτη χρήση της, ο Ερμής είχε απόκλιση 2 μοιρες από την έκλειψη. Ο Γάλλος βασιλιάς αποκεφαλίστηκε το πρωί της 21ης Ιανουαρίου 1793, όταν η Σελήνη εκείνης της νύχτας είχε ήδη περάσει από τον Algol. Η μετάβαση στην περίοδο της «Μεγάλης Τρομοκρατίας» συνέβη μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου του 1794, εν μέσω χιλιάδων αποκεφαλισμών. Ο Κρόνος (ο Ανελέητος Θεριστής) πλησίασε τον Algol στα μέσα του Ιουνίου του 1794. Στις 10 Ιουνίου ψηφίστηκε ο νόμος «για την εγκαθίδρυση του καθεστώτος, γνωστού ως Η Μεγάλη Τρομοκρατία.. Στο μέλλον δεν θα υπάρχει προκαταρκτική εξέταση των κατηγορούμενων ή των μαρτύρων…»

Στη διάρκεια του Β Παγκόσμιου Πολέμου, ο Ουρανός πέρασε πάνω από τον Algol. Ήταν εκεί, όταν την 1η Σεπτεμβρίου το Λονδίνο δεχόταν αεροπορική επίθεση. Ολόκληρο το μήνα, κάθε βράδυ, η γερμανική Λουτβάφε βομβάρδιζε το Λονδίνο. Οι βομβαρδισμοί κορυφώθηκαν το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου.

Ο Σαντάμ Χουσεϊν, είχε τον Ερμή του κοντά στον Algol. Ο πόλεμος μεταξύ του Ιράν και του Ιράκ ήταν ο μεγαλύτερος σε διάρκεια πόλεμος του 20ου αιώνα, στον οποίο έχασαν τη ζωή τους περισσότερο από ένα εκατομμύριο άνθρωποι. Ο Αγιατολαχ Χομεϊνί ηγέτης του Ιράν είχε τον Ήλιο του στον Algol, οπότε η καταστρεπτική συναστρία Algol-Ήλιου- Ερμή ήταν παρούσα.

Ο Αριέλ Σαρόν, πρωθυπουργός του Ισραήλ, έχει την Σελήνη του στον Algol και σε σύνοδο με τον Ήλιο του Ισραήλ (ο δεύτερος με διαφορά 2ο από τον Algol). Είναι γνωστός για σχόλια του τύπου «Οι Παλαιστίνιοι πρέπει να χτυπηθούν με τρόπο επώδυνο: πρέπει να τους προκαλέσουμε απώλειες, θύματα, έτσι ώστε να νιώσουν το βαρύ τίμημα», μια πρόταση για την νέα εισβολή στα Κατεχόμενα το Μάρτιο του 2002.

Για να αντιληφθούμε την πιο δημιουργική πλευρά αυτού του δαιμονικού αστέρα, πράγμα δύσκολο, θα εξετάσουμε το χάρτη του Νικόλα Τέσλα (Nicola Tesla). Ως η πεμπτουσία του τρελού επιστήμονα, τα οράματά του έκαναν τον κόσμο να πάλλεται στο ρυθμό του επαγωγικού ηλεκτρισμού. Το πρόβλημα που εντοπίζεται στο χάρτη του είναι το ότι δεν έχει καθόλου όψεις με τον Ουρανό εκτός από ένα μάλλον αδύναμο πεντάγωνο. Ωστόσο ο Ουρανός του είναι σε σύνοδο με τον Algol, με ανοχή 0,5ο και προφανώς αυτό είναι το κλειδί της ιδιοφυίας του.

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Η Νέα Σελήνη στις 18 του Μάη, 2015 πέφτει στην 26 ° 55 ‘ του Ταύρου στο περιβόητο σταθερό αστέρι Algol. Ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι από τον Κρόνο και θα ευθυγραμμίζει την Νεα Σελήνη για να προσθέσει επιπλέον απογοήτευση και καθυστερήσεις και τις κακοτυχίες του Algol. Από τη θετική πλευρά του, η Νεα Σελήνη παρουσιάζει ιδανικές συνθήκες για να “κόψετε” τους εθισμούς και άλλες αρνητικές σχέσεις στη ζωή σας.

Μια Νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Όλες οι δυνατότητες είναι πάνω στο τραπέζι και πολύ σωστά να θέσετε τον εαυτό σας στην πρώτη γραμμή νέων σχεδίων για το μέλλον. Οι παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να τεθούν υπό αμφισβήτηση, όμως πρέπει να αναζητήσετε νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να αρχίσετε να γράφετε μια λίστα εκκρεμοτήτων σε ένα φύλλο χαρτιού.

Ωστόσο, ο παρορμητικός και ενθουσιώδης χαρακτήρας της νέας σελήνης σημαίνει δεν σημαίνει ότι όλα τα νέα σχέδια θα πετύχουν. Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και για την έναρξη νέων σχεδίων είναι κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων του νέου κύκλου της σελήνης. Η εξασθενημένη σελήνη σε αυτήν την περίπτωση διαρκεί από τις 18η Μάιου μέχρι τις 2 Ιουνίου, οπου είναι η επόμενη πανσέληνος.

Το σταθερό αστέρι Algol στην 26 του Ταυρου, θα έχει σημαντική επίδραση σε αυτή την Νέα Σελήνη δεδομένου ότι είναι σε στενή σφαίρα επιρροής μόνο κατά 0 ° 33 μοίρες. Ο Algol ενεργοποιείται και με αυτή την Νέα Σελήνη μπορούμε να περιμένουμε πόλεμο, βιαιότητα και καταστροφές κατά τις επόμενες 28 ημέρες και περα από αυτό το χρονικό όριο. Ο κίνδυνος για τέτοιες συμφορές τονίζονται ιδιαίτερα δεδομένου ότι στις 20 Μαρτιου η ηλιακή έκλειψη ήταν σε σύνοδο με τον εξίσου καταστροφικό σταθερό αστέρι Scheat στην 29η των Ιχθύων, δίνοντας εξαιρετική ατυχία, φόνους, αυτοκτονία, και πνιγμούς. http://astroephimerides.blogspot.gr/2015/03/2032015.html

Ωστόσο, όπως ο Scheat, το σταθερό αστέρι Algol έχει μια θετική πλευρά για την πνευματική εξέλιξη της φύσης. Για αυτούς τους ανθρώπους, η σοφία και η ηρεμία είναι η ανταμοιβή για την κατάκτηση του φόβου σε όλες τις μορφές της. Ο φόβος του θανάτου, ο φόβος του παρελθόντος, και ο φόβος για το μέλλον.

Η σύνοδος Ηλιου/Αρη, δεν έχει ισχυρή επιρροή μέσα στην σφαίρα των 7 μοιρών, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντική δεδομένου ότι σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο. Ο Άρης με τη Νέα Σελήνη μεταδίδει βιασύνη και επιθετικότητα , αυξάνοντας όμως και την πιθανότητα για επικίνδυνη συμπεριφορά. Αυτό θα είναι χρήσιμο ωστόσο αν θέλετε να ξεκινήσετε νέα σχεδία, και θα δώσει την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες.

Για τις προσωπικές μας σχέσεις, ο Άρης θα αυξήσει τη σεξουαλική επιθυμία και το πάθος, και θα δώσει το θάρρος να σπάσουμε τον πάγο ή να υπάρξει μια εκρηξη σε αυτές. Σε κοσμικές υποθέσεις, ωστόσο, θα αυξήσει τον κίνδυνο νέων πολέμων ή θα γίνουν νέες επιθέσεις στους τρέχων πολέμους η και ακόμα θα γίνουν εγκλήματα που σχετίζονται με ερωτικές υποθέσεις.

Η αντίθεση Ηλιου/Κρονου θα έχει συνολικά αρνητική επιρροή στο φαινόμενο της Νέας Σελήνης και αυτό εξαιτίας της Κρόνιας φυσης αλλα και του Αλγκόλ. Θα μπορούσε να γίνει περισσότερο θετικος η μάλλον να φέρουμε τις θετικές του ιδιότητες στο προσκήνιο αν αντιληφθούμε ότι ο φόβος κυβερνάται από τον Κρονο. Κακουχίες, περιορισμοί και κριτική είναι οι λέξεις-κλειδιά αυτής της προκλητικής όψης. Αυτό θα φέρει απογοήτευση κατά την έναρξη νέων σχεδίων λόγω καθυστερήσεων και περιορισμών.

Από τη θετική πλευρά, ο Κρόνος μπορεί να μετριάσει την παρορμητικότητα και την υπερβολικά σεξουαλική φύση του Άρη. Αυτό θα είναι πιο αισθητό στις ερωτικές μας σχέσεις, όμως αυτό σημαίνει επίσης ότι θα χρειαστούμε πρόσθετη προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυξημένης αντιπαράθεσης ή σε περίπτωση απόρριψης. Ωστόσο θα είναι δύσκολο να βρείτε την κατεύθυνση προς την θετικότητα. Παρά το γεγονός ότι η ατυχία και η καταστροφή δεν θα επηρεάσει άμεσα την πλειοψηφία από εμάς, θα αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε το φόβο και την θλίψη μέσω γεγονότων που θα συμβαίνουν στον πλανήτη, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αστροχαρτογραφικα κατά την γνώμη μου, η Νεα Σελήνη στον Ταυρο και οι όψεις της θα επηρεάσει ολόκληρο τον πλανήτη και θα τον κάνει να σείεται από γεγονότα. Το φαινόμενο ιδιαίτερα θα επηρεάσει την Κίνα, την Ιαπωνία, την Κορέα και τα Νησιά και ολόκληρη την περιοχή ανάμεσα στις δυο χωρες, την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασιατική Ήπειρο, οπου θα σείεται από τα γεγονότα που περιγράψαμε, δηλαδή εξτρεμιστικά χτυπήματα, σεισμούς και σοβαρές πολιτικές αναταράξεις. Εξετάζοντας την θέση του Αλγκόλ, θα επηρεάσει την Κίνα, Αυστραλία, Ινδονησία, το Λονδίνο, το Παρίσι -Νότια Γαλλία, την Ιταλία -Ρώμη, την Ελβετία ,το Βέλγιο, την Σκωτία, το Βερολίνο, την Ινδία, Βοσνία, Γιουγκοσλαβία και Ελλάδα.

Δεν εχω να πω και πολλά για τις εξισώσεις, όμως κάνουν λογο για τα παραπάνω που είπαμε σε τοπικό επίπεδο..
Αβεβαιότητες σχετικά με στόχους – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ή αστάθεια που αφορούν συνεργάτες η εταίρους – απογοήτευση – Απώλειες ή εξαπάτηση – άσκοπο – απάτη — Απόσυρση – Εμπόδια-Υποχρεωτική στράτευση – περιβαλλοντικές πιέσεις-Άλλοι αγωνίζονται για τα κορυφή – Κρατικά μέτρα – δράσεις Αστυνομία -αυθαίρετη συμπεριφορά-ελλείψεις νερού – ατμοσφαιρική ρύπανση – απώλειες – Άρνηση ή ανάκληση όσον αφορά τη νόσο και συνεργάτες – εξαπάτηση – Έκθεση στην εξαπάτηση – Διαφθορά ή εκφυλισμός-Εσωτερική σύγχυση – παραστρατώ -Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος – Η ατομική ενέργεια – Υπερ-πληθωρισμός – Διάδοση των τυφώνων.