Η πανσέληνος, θα πραγματοποιηθεί στο ζωδιο του Τοξότη ( εθνικά σπορ, διεθνείς υποθέσεις, ανώτερη εκπαίδευση, το εξωτερικό εμπόριο, εισαγωγές / εξαγωγές, το σύστημα της δικαιοσύνης, βιομηχανία εκδόσεων, θρησκεία και εθνική φιλοσοφία, επεκταση ειναι το κυριως χαρακτηριστικο του) στις 2 Ιουνίου 2015, ωρα 7:18:58 μμ. με συντεταγμένες Αθήνας, στην 11η και 49 μοιρα (της πνευματικής οξυδέρκειας και εκκεντρικότητας. Μοιρα της στρατηγικής, μια πολύ δυνατή μοίρα που συνδέεται με τον δυναμισμό, την ατρόμητη καρδιά και συνήθως ευνοεί θέματα πολιτικής και στρατηγικής.

Η μοιρα αυτή περιγράφεται ως εξής « ενας πίθηκος είναι καβάλα σε ένα λύκο», με αυτή την μοιρα υπάρχουν πολλοί εχθροί και συνήθως μετα από κινδύνους δίνει ένα ξαφνικο τέλος) του Τοξότη, στον 1ο οικο (Η γενική κατάσταση του έθνους και του λαού της, ως μονάδα · Κοινότητες εντός μιας χώρας · πώς μια χώρα προβάλλει την εθνική της εικόνα, και είναι πολύ σημαντικο να δούμε πως προβάλλεται ο οίκος αυτος θετικά η αρνητικά) του ηλιακού ωροσκοπίου.

Καταρχήν θα χρειαστεί να πω ότι η πανσέληνος θα επηρεάσει περισσότερο κάποιο τμήμα της Αυστραλίας, την Κίνα και την ευρύτερη περιοχή της, τον Ειρηνικό Ωκεανό, την Αμερική. Ο Κρόνος θα επηρεάσει την Τουρκία (Άγκυρα), ο Ουρανος μέσα από την Καλιφόρνια –Μεξικό και τα νησιά της Ιαπωνίας. Ερμής, Ηλιος και Αρης (ΗΠΑ).

Σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα εχουμε την συμμετοχή του Ερμή (πληροφορίες, μιντια, μετακινήσεις, συνθήκες που υπογράφονται,) σε ανάδρομη πορεία στην 7η μοιρα (Μοίρα του Αγώνα, Επιρρεπής στην καταστροφή, προβλήματα ,εριστικοτητα) των Διδύμων από τον 7ο οίκο (που αφορά εταίρους, Διεθνείς σχέσεις, συμφωνίες συμμαχίες, συγχωνεύσεις, επιχειρηματικές συνεργασίες · Δημόσιες σχέσεις, δημόσιοι εχθροί, ανταγωνιστικά έθνη · δημόσιες συγκεντρώσεις και το κοινό ως μια οργανωμένη κοινωνική μονάδα),την συμμετοχή του Αρη από την 15η μοιρα (Μοίρα της Στέρησης, Έλλειψη ικανότητας ή τύχης, μια μοιρα πολύ ευαίσθητη γενικά) των Διδύμων στον 7ο οικο επίσης, του Κρονου (περιορισμός, απώλεια, θλίψη) στην 0 μοιρα του Τοξότη (σχέδια ,βαθεια εσωτερική αντίληψη) απο τον 1ο οικο, του Πωσειδωνα (τα όνειρα και τα ιδανικά ενός έθνους, κοινωνικά και πολιτικά κινήματα, η ικανότητα να βλέπουμε τι έρχεται και να προετοιμαζόμαστε καταλληλά, πολιτική αστάθεια, ο κίτρινος τύπος, το πετρέλαιο, τα θρησκευτικά πιστεύω, Μειονότητες, φτωχοί και καταπιεσμένοι πολίτες ·κατασκοπεία, απάτες, αυταπάτες, εξαπάτηση και ψέματα, μυστικά, τα δηλητήρια ) από την 9η μοιρα (μοιρα της δοκιμής, περιπέτεια, αποτυχία )του 4ου οίκου (ό,τι έχει σχέση με κτίρια και τη γη ,ακίνητη περιουσία, τη σοδειά , γεωργία, τα ορυχεία, οι σεισμοί και οι καιρικές συνθήκες.

Είναι τα έσοδα από εδαφικές εκτάσεις, τα δημόσια κτίρια. Είναι το κόμμα αντιπολίτευσης. Ο Πωσειδωνας εδώ συνήθως συνδέεται με ανασφάλεια και σύγχυση), και ο Δίας από την 16η μοιρα (παρόρμηση, δοκιμασίες, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο, πολλές φορές μιλάμε για πτώχευση, ένδεια και δυσκολίες) του Λεοντα από τον 9ο οικο (εξωτερικο, συμβάσεις με το εξωτερικο νομικά θέματα, ο κλήρος, η θρησκεία, η επιστήμη, οι πανεπιστημιακές σχολές και γενικά η ανώτερη μόρφωση. Είναι η ναυτιλία, οι εξωτερικές σχέσεις, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες, μεταναστευτική πολιτική, διαβατήρια, βίζες, τουρισμός, πως ένα κράτος διαφημίζει τον εαυτο του).
Γενικά, πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα οπου θα υπάρξουν εξελίξεις και θα σημαδευτεί από γεγονότα και αλλαγές σε προσωπικο και επαγγελματικο αλλα και παγκόσμιο επίπεδο και κυρίως στις περιοχές που αναφέραμε προηγουμένως, γενικά στους ανθρώπους θα υπάρξουν και νέες προοπτικές, οπου νέες συνεργασίες και γνωριμίες μπορεί τώρα να εισέλθουν στην ζωή σας. Ωστόσο, όλα δεν θα δείχνουν όπως είναι.
Κατα την διάρκεια της περιόδου αυτής θα υπάρξει έντονη κινητικότητα και κατάστρωση νέων σχεδίων και θα επηρεάσει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένος, Ιχθύες και Τοξότες.

Ο ωροσκόπος της πανσελήνου βρίσκεται στην 25η μοιρα του Σκορπιού (θυσίες, προβλήματα, εγκληματικές τάσεις, μεγάλα ρίσκα, ατυχία αλλα δείχνει επίσης δείχνει ισως και ένα μέλος του κλήρου, ένα ατομο με θρησκευτικό επάγγελμα, επίσης μπορεί να δείχνει ένα απομονωμένο χώρο που έχει σχέση με πυρηνικά η ένα εργαστήριο. Η μοιρα αυτή προκαλεί προβλήματα ακόμα και σε ένα χάρτη που είναι θετικος).Επειδή είναι στον άξονα Ταυρου/Σκορπιού, όπως και τα σεληνιακά φαινόμενα του Μαΐου, από τον 7ο οικο φανερώνει εναν αδίστακτο εχθρό. Ας αρχίσουμε την αποκωδικοποίηση της πανσελήνου.
Συγκρίνοντας το με το ωροσκόπιο του πρωθυπουργού, ο ωροσκόπος της πανσελήνου συναντα την Σελήνη του Αλ. Τσίπρα (σε σύνοδο). Ο Ερμής, ο Αρης και ο Ηλιος στους Διδύμους σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του. Ο Κρονος και η Σελήνη της πανσελήνου σε σύνοδο με τον Πωσειδωνα του στον Τοξότη που τον υποστηριζει αρκετα!

Κατι πολυ σημαντικο που βλεπουμε εδω ειναι το περασμα της Λιλιθ η της Μαυρης Σεληνης μεσα απο την Ελλαδα, οπου εμφανιζεται στο ζενιθ,στον 10 οικο στην 7η μοιρα της Παρθενου.Η Λιλιθ δεν είναι ουράνιο σώμα, αλλά ένα σημείο δύναμης, όπως οι Δεσμοί της Σελήνης. Γεωμετρικά, προκειται για το σημείο το οποίο παραμένει άδειο ή ακάλυπτο από την τροχιά της Σελήνης γύρω από τη Γη. 

Ο συμβολισμός της, έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον και αστρολογικά ανταποκρίνεται σε μια βαθιά ψυχική πραγματικότητα.Συνδέεται στην Αστρολογία με το ασυνείδητο, το παρελθόν, την ευαισθησία και το θηλυκό κομμάτι της ψυχής (φαντασία, μνήμη, μητρότητα, στοργή).
Ως αστρολογικό σύμβολο, η Λίλιθ φαίνεται να δείχνει την εξέλιξη της αρχαίας αρχετυπικής γυναικείας δύναμης της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της στάσης, φθοράς και καταστροφής.

Συνδέεται με την ωριμότητα, ιδιαίτερα την συναισθηματική ωριμότητα, και φαίνεται να εμπλέκεται σε συνεργασία με ταραχώδη συναισθήματα, ζήλια και οργή σε ένα σημείο της εσωτερικής ισορροπίας και αρμονίας. Αυτό οδηγεί στην αυτοενδυνάμωση,ενα δωρο που προσφερεται απο την Λιλιθ. Το σκοτεινό πρόσωπο της αποκαλύπτεται με ηφαιστειακές εκρήξεις καταστροφικου θυμού, έντονο πάθος, συναισθηματική χειραγώγηση και διαταραγμένη επιθετικότητα. Φαίνεται να υπάρχουν θέματα πνευματικής (ή ακόμα και υλικης) παραίτησης που συνδέεται με την Λίλιθ.

Ο Philippe Granger, Γάλλος ψυχαναλυτής και αστρολόγος, προχώρησε τη σύνδεση της Μαύρης Σελήνης με τον ανθρώπινο ψυχισμό φτάνοντας μέχρι την ενδομήτρια ζωή, την περίοδο δηλαδή πριν από τη γέννηση, σ’ αυτό που ο ίδιος ονομάζει «αταραξία της μητρικής κοιλιάς». Πρόκειται για την κατάσταση ευτυχίας του βρέφους στο αμνιακό υγρό. Από τη στιγμή που το παιδί γεννιέται χρειάζεται να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο. Αυτή η πράξη απαιτεί την αποκοπή και από πολλά άλλα αόρατα νήματα προκειμένου να γίνει πιο αυτόνομο.

 Όμως, κάθε νέα γέννηση φέρνει και τη νοσταλγία της προηγούμενης, «εμβρυακής» κατάστασης, όπου ζούσαμε πιο προστατευμένοι. Στην αστρολογία, όπως στην Καμπάλα και στον εσωτερισμό, ο συμβολισμός της Μαύρης Σελήνης συμβολίζει την ανάγκη της αποκοπής από κάθε ομφάλιο λώρο. Πολλές φορές όμως μπαίνουμε στον πειρασμό να αποφύγουμε αυτή τη γέννηση – ένας πειρασμός που συνδέεται στενά με τη θέση της Λίλιθ.

 Ο Joelle de Gravelaine λέει ότι η Λίλιθ «περιγράφει τη σχέση μας με το απόλυτο, το πώς το θυσιάζουμε και δείχνει πώς αφήνουμε πράγματα πίσω μας». Στη Μαύρη Σελήνη η λέξη «Μαύρη» προκαλεί φόβο. Στην ιουδαϊκή μυθολογική παράδοση, η Λίλιθ ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ πριν την Εύα ή η ερωμένη του Σατανά, με αναρίθμητους εραστές, με τους οποίους η σαρκική σχέση δεν βασιζόταν στην απόλαυση αλλά στο θυμό και την επιθυμία της να τους ευνουχίσει.

 Η επιθυμία, αντίθετα, είτε είναι άναρθρη είτε εκφράζεται αινιγματικά και ελλειπτικά, ποτέ όμως μονοσήμαντα. Η Μαύρη Σελήνη ταυτίζεται μ’ αυτό το περίφημο κενό ή ερωτηματικό. Από τη στιγμή που το ανικανοποίητο και το άγνωστο εισβάλλουν στις ζωές μας αναγκαζόμαστε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να κόψουμε τον «ομφάλιο λώρο» των βεβαιοτήτων για το ποιες είναι οι πραγματικές μας ανάγκες. Αν καθυστερήσουμε πολύ σε αυτή την κατάσταση αναμονής και φοβόμαστε να πάμε παρακάτω, υπάρχουν δυσάρεστες συνέπειες όπως πόνος και έλλειψη κινήτρων για ζωή.

Άλλωστε, η παρατεταμένη επαφή με τη σκοτεινή πλευρά της Λίλιθ συνδέεται με τη μηχανική επανάληψη συμπεριφορών που διαιωνίζουν το συναίσθημα του ανικανοποίητου. Να τρως ή να κάνεις έρωτα χωρίς να απολαμβάνεις, μηχανικά, να κάνεις αδιάφορα πράγματα τα οποία αργότερα δεν θυμάσαι, να προσπαθείς να ξεφύγεις από κάτι που σε κυνηγάει και που δεν έχει όνομα. Είναι σαν να παραμένεις αιχμάλωτος μιας κατάστασης ένωσης με το αρχέτυπο της Θανατηφόρας Μητέρας, που ρουφάει κάθε επιθυμία για νέα ζωή (έρωτας) και σε κρατάει φυλακισμένο σε μια σκοτεινή μήτρα.

Αν πάλι κοπεί πρόωρα αυτή η συμβολική κλωστή, πάλι υπάρχουν συνέπειες, αλλά σαφώς λιγότερες. Είναι οι περιπτώσεις όπου η φυγή και ο πανικός παίρνουν τα ηνία και ο άνθρωπος αντιδρά σπασμωδικά. Είναι σαν η διακοπή της επαφής να γίνεται πρόωρα και να αποστερείται ο άνθρωπος και από την ένωση με το αρχέτυπο της «Καλής», εσωτερικευμένης Μητέρας, αυτής που μας προσφέρει έναν εσωτερικό χώρο ασφάλειας και ηρεμίας. Γι’ αυτό και είναι χρήσιμο να συνεξετάζεται η θέση της Μαύρης Σελήνης στον αστρολογικό χάρτη με αυτόν της Σελήνης.

Συνήθως η κατάλληλη στιγμή για να πηδήξουμε στο κενό του ερωτηματικού, του αγνώστου και του έρωτα έρχεται όταν ακούσουμε μια εσωτερική φωνή που μας λέει πως έφτασε ο κόμπος στο χτένι και μας ωθεί να πάρουμε νέες πρωτοβουλίες. Γι’ αυτό και η Αφροδίτη πρέπει επίσης να συνεξετάζεται σε σχέση με τη Μαύρη Σελήνη. Σ’ αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκεται και η μεγάλη προσφορά της Μαύρης Σελήνης στις ζωές μας. Εκεί όπου απλά ικανοποιούσαμε τις ανάγκες μας σε ένα υλιστικό επίπεδο χωρίς ίχνος εσωτερικής φώτισης και πνευματικότητας, ωθούμαστε σε μια αυτόνομη διάσταση ύπαρξης. Ναι, «όσο πιο χαμηλά πέφτεις τόσο πιο ψηλά ανεβαίνεις».

 Η Μαύρη Σελήνη βρικσεται στο ακριβές και πρακτικό ζώδιο της γης της Παρθένου δείχνει ότι πιστεύουμε ότι μπορουμε πάντα και πρέπει να ζούμε μέ τα υψηλά πρότυπα των άλλων. Νιώθουμε ότι οι άλλοι απαιτούν την τελειότητα που σημαίνει ότι είμαστε καταδικασμένοι να αποτύχουμε. Στην πραγματικότητα αυτό που είναι που καθορίζει τα πρότυπα. Ασυναίσθητα πιέζουμε τον εαυτό μας πάρα πολύ σκληρά, αλλά και οδήγουμε τους γύρω μας να ζουν συμφωνα με τις προσδοκίες μας.

Είναι ένα φαυλος κύκλος.

Ο Ηλιος βρίσκεται στον 7ο οικο στους Διδύμους κυβερνάται απο τον Ερμή, έχει αρσενικό χαρακτήρα, και η ενέργεια του ως εκ τούτου εκφράζεται και προσανατολίζεται προς τα έξω , είναι ζώδιο του Αέρα, το οποίο σημαίνει ότι είναι συνδεδεμένο με την επικοινωνία, την ψυχική αλληλεπίδραση και τις κοινωνικές αρχές. Οι πλανήτες που τοποθετούνται σε αυτό το ζώδιο θα αντανακλούν συχνά στην προσωπική νοημοσύνη των αυτοχθόνων. Οι αρνητικές επιδράσεις των Δίδυμων είναι η εκκεντρικότητα και η αναξιοπιστία. Υπάρχει αγάπη των ιδεών, αλλά χωρίς εσωτερική ανάγκη να τεθούν αυτές σε εφαρμογή. Παρ ‘όλα αυτά, η επιρροή αυτή προσδίδει μεγάλη πνευματική διορατικότητα.
Οι Δίδυμοι στον δεύτερο δεκανό, εκφράζουν την «Νεα Γλώσσα» και συνδέεται με τον προφορικό και γραπτό λογο, τον σαρκασμό και την ειρωνεία αν είναι με αρνητικές όψεις. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για διάλογο και επικοινωνία αλλα και η μεγάλη πρόκληση είναι η βιασύνη και αυτό θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψιν. Η σιωπή εδώ έχει μεγάλη αξία.

Ο Ηλιος λοιπόν από τον 7ο οικο ( διεθνής συμφωνίες, εταίροι, συνεργασίες, φανεροί εχθροί, πόλεμος και εξωτερική πολιτική) είναι σε αντίθεση με την Σελήνη (λαός) στον 1ο οικο (δυο αντίθετες κατευθύνσεις ). Ο Ηλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή (καλή χρήση των επικοινωνιακών μας ικανοτήτων) και τον Αρη (σκληρές προσπάθειες ,θέληση, υπερβολή). Ο Ηλιος εξαγωνιζει τον Δια (τύχη, ανασυγκρότηση δυνάμεων ,περισυλλογή για το μέλλον ) και τον Ουρανο (ευκαιρίες για καλες αλλαγές, η οψη αυτή διευκολύνει την ένταξη μας σε μια ομάδα έστω και σε δοκιμαστικό στάδιο, Θεαματικές λάμψεις διορατικότητας με τεράστια πρωτοτυπία, κάποιος που πάει με τον δικο του τρόπο, και δεν φοβάται να είναι μονος, εκφράζει ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο) .

Ο Ηλιος σε αντίθεση με τον Κρονο που βρίσκεται στον 1ο οικο, σημαίνει μεγάλα βάρη, ευθύνες, και θυσίες. Ακόμη σημαίνει εμπόδια, καθυστερήσεις, παρέμβαση στα σχέδια μας, οπου φέρνει πτώση από την εξουσία. Σε οικονομικο επίπεδο η οψη αυτή φέρνει οικονομικες απώλειες, όπως επίσης μπορεί να φανερώνει ένα σημαντικο εχθρό. Ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα από τον 4ο οικο (δομή της εξουσίας, φυσικές καταστροφές – σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές- και την αγροτική παραγωγή. Το κόμμα αντιπολίτευσης), σηματοδοτεί μια περίοδο αρκετά μπερδεμένη, με αρκετή αστάθεια και προβλήματα, όπως επίσης προλέγει και μεγάλες πυρκαγιές.

Ο Ηλιος στην πολιτική αστρολογία συνδέεται με τον αρχηγό της παρούσης κυβέρνησης η τον ηγέτη ενός κράτους και αυτές είναι πολύ θετικές όψεις για τον ιδιο, τουλάχιστον για τη δικη μας χωρα. Θα πρέπει όμως να κάνει καλά και τους υπολοίπους που θέλουν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 1ο οικο σημαίνει ότι υπάρχει και μεγάλη ευαισθησία ,αλλα αρκετή εξυπνάδα και τάσεις του λαού για φιλοσοφία, όπως επίσης αυτο είναι ένα σήμαδι επιτυχίας σε σχέση με ότι θέλουμε να πετύχουμε. Ο λαός θέλει την επιτυχία και σκέφτεται με την καρδιά, η πολιτική αλλα και τα εθνικά θέματα και εξωτερική πολιτική θα συζητιούνται έντονα. Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να είναι ευχαριστημένη ακόμα και με τα λίγα, αλλα η ανεξαρτησία και η αλήθεια είναι έντονα στοιχεία αυτού του σεληνιακού φαινομένου αλλα και η πιο αισιόδοξη όπως εκφράζεται μέσα από το ζώδιο του Τοξότη, ας δούμε όμως αυτή τι όψεις σχηματίζει.

Η Σελήνη (λαός, οι μάζες )σε αντίθεση με τον Ερμή και τον Αρη, είναι δείκτης ότι δεν θα υπάρξει υποστήριξη σε σχέδια και ιδέες, δείχνει διαφωνίες, αμφισβητήσεις και αντιπαραθέσεις ( με την εξουσία) την δημιουργία εχθρών και προβλημάτων. Όμως η Σελήνη τριγωνίζει τον Δια (από τον 9ο οικο) και μιλάει για επιτυχία ,αποφασιστικότητα αλλα και άνοδο της δημοφιλιας στην πολιτική, παιδεία η νομικά ζητήματα, διπλωματία, συμβάσεις, συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες.

Η Σελήνη τριγωνίζει και τον Ουρανο από τον 5ο οικο, ολοι αυτοι οι παράγοντες είναι θετικοί και μπορούν να μας προστατέψουν κατά κάποιο τρόπο από τα χειρότερα (οι νέοι, δημιουργία, διασκέδαση, τζόγος.) αλλα αυτό γενικά σημαίνει ότι ο λαός θα το ρίξει στην διασκέδαση ,μιας και πιάνει και καλοκαιράκι, ο Έλληνας θα πιάσει την παραλία και τον φραπέ..

Αν και ο Ερμής ,σε ανάδρομη πορεία, σχηματίζει κάποιες θετικές όψεις από τον 7ο οικο(οι διεθνείς συνθήκες, οι φανεροί εχθροί ενός κράτους, το εμπόριο με ξένες χώρες), δείχνει έντονες συζητήσεις, κίνηση αλλα και επίδειξη ικανοτήτων σε διανοητικό επίπεδο, ιδιοφυΐα, αυθορμητισμό. Ο Ερμής όμως σε αντίθεση με τον Κρονο από τον 1ο οικο μπορεί να σηματοδοτεί σημαντικά προβλήματα με τις γειτονικές χωρες, φόβο, απαισιοδοξία και απογοήτευση η το λιγότερο προβλήματα στις μετακινήσεις μας η απεργίες.
Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πωσειδωνα στον 4ο οικο, σημαίνει ότι μπορεί να συμβούν ανατροπές ανα πασα στιγμή λόγω λανθασμένων κινήσεων, κουτσομπολιά, εξαπάτηση από άλλους ή ψευδαισθήσεων σε ακραίες περιπτώσεις, έλλειψη σκοπού. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Vindemiatrix δείχνει Ψεύδος, κλοπή, και το κυνήγι μαγισσών να συνεχίζεται.
Πάντως οι ιδέες και οι συζητήσεις θα είναι άφθονες όπως επίσης και οι λύσεις, διαφωνίες κτλ που θα συζητηθούν θα είναι έντονες γύρω από το τραπέζι σε ότι έχει σχέση με πληροφορίες, κλοπή πληροφοριών και τα γνωστά. Κατα κάποιο τρόπο βέβαια δείχνει τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται…

Η Αφροδίτη στον 8ο οικο (δημόσια χρέη, τα χρήματα των ασφαλιστικών φορέων, εισπράξεις εφορίας, συντάξεις, τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα, θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες, είναι οι συντάξεις, τα ασφαλιστικά ιδρύματα, το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη ) είναι επιπλέον ενας προστατευτικος παράγοντας αφού τριγωνίζει τον 1ο οικο, τον ωροσκόπο στον Σκορπιό, και τον Πωσειδωνα στον χάρτη της πανσελήνου.

Όμως η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Ουρανο από τον 5ο οικο οπου είναι δείκτης απροσδόκητων εξελίξεων όπως επίσης και η αντίθεση Αφροδίτης/Πλούτωνα στον 2ο οικο οικονομικών, οπου και παλι δείχνει απογοήτευση. Το τελευταίο μάλιστα είναι δείκτης μιας εντελώς ευάλωτης κατάστασης, οπου υπάρχουν τελείως αντίθετες απόψεις πάνω σε αυτά τα θέματα και η πίεση είναι μεγάλη.
Οι δυο όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανο και Πλούτωνα περιλαμβανει ακομα και την εννοια ένος μεγάλου σεισμου και μιας ακόμη περιβαλλοντικής καταστροφής.

Ο Αρης από την άλλη στον 7ο οικο, στην 15η μοιρα είναι ενας παράγοντας πολύ ενοχλητικός αφού ισως κάποιοι ενδεχομένως να θελήσουν να φύγουν από το κόμμα, διότι η φυση του Αρη εδώ είναι επιθετική και φέρνει προβλήματα μέσω απωλειών και αντίθετων γνωμών, ακόμα και διασπάσεις και αυτο ισως συνδέεται με αυτούς που δουλεύουν ενάντια στα θετικά σχέδια της κυβέρνησης και προσπαθούν να καταστρέψουν την δημοτικότητα κάποιων, η μπορεί να είναι οι εταίροι μας στο εξωτερικο.
Ο Αρης θα μπορούσε σε κάθε περίπτωση να χαλάσει τα πάντα και η σύνοδος του με τον Mufrid δείχνει Ευημερία, σχεδιασμό, ισχυρές επιθυμίες, τάση για υπερβολή.
Ο Αρης στου Διδύμους συνδέεται με την ψυχική ενέργεια και αυτό μπορεί να δείχνει λεκτικές αντιπαραθέσεις με συμμάχους και συνεργάτες και γείτονες χωρες σε διπλωματικό επίπεδο. Επίσης δείχνει ικανότητα να συμμαζέψουμε τα πράγματα και να περιορίσουμε καπως την ολη κατάσταση στο εσωτερικο της χωρας.

Ένα πολύ σημαντικο χαρακτηριστικο των Διδύμων επίσης είναι η ταχύτητα, αλλα και η διάσπαση οπότε θα λέγαμε ότι μια συνεργασία η συμμαχία κινείται γρήγορα προς αυτή την κατεύθυνση αλλα και διάσπαση σε κομματικό επίπεδο . Ολο αυτό σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του πρωθυπουργού είναι κατι πολύ θετικο και δείχνει λύσεις αλλα και την ικανότητα να πέτυχει αυτό που επιθυμεί.

Ο Αρης σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Δια δείχνει τις ευκαιρίες στο να πέτυχουμε σε θέματα του 9ου οίκου, στα ταξίδια του στο εξωτερικο, σε διπλωματικό επίπεδο, το εξάγωνο Αρη-Ουρανού σε κάθε περίπτωση δείχνει Ισχυρή ώθηση και καινοτομίες ,ξαφνικές ανακαλύψεις, λάμψεις, ή ιδέες. Η οψη αυτή δείχνει ότι η επιτυχία μπορεί να έρθει γρήγορα λόγω μιας ξαφνικής έκρηξης με σκόπιμη δράση. Ωστόσο ο Αρης σε αντίθεση με τον Κρονο και σε τετράγωνο με τον Πωσειδωνα,(που είναι πολύ σημαντικο)το πρώτο δείχνει συνεχής μπλοκάρισμα των προσπαθειών που γίνονται, ισχυρογνωμοσύνη και επιθετικότητα αλλα και χάσιμο ευκαιριών και το δεύτερο περίεργες καταστάσεις, παρασκήνιο και προδοσία, διασπάσεις κομμάτων και συνεργασιών και τέτοιου είδους όψεις συνήθως υπερέχουν και είναι δυνατές.

Ο Δίας βέβαια από τον Λεοντα που επίσης τον υποστηρίζει στο ζώδιο του, σε τρίγωνο με τον Ουρανο, είναι δείκτης ανεξαρτησίας και ελευθέριας, και αναμφίβολα οι Λέοντες είναι αρκετά δυναμικοί. Αυτό λοιπόν μιλάει για δουλειά πάνω σε νέες λύσεις, προσπαθώντας για νέα πράγματα, δείχνει ψυχικές δεξιότητες και κατανόηση.

* Ο Δίας στο μεσοδιάστημα Σελήνης / Ουρανού δείχνει Σκοποί και στόχοι σε μεγάλη κλίμακα, φιλοδοξίες. Καλή διαίσθηση, σύνεση και όραμα, ένα τυχερό χέρι. Ικανοποιημένες φιλοδοξίες, η ξαφνική επιτυχία. Πρωτοτυπία, έμπνευση, αλλαγές και νεα ξεκινήματα. Αυτο αφορά τον 9ο οικο, (διεθνής διπλωματία, τις συμβάσεις με το εξωτερικό, τη νομοθεσία, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τη λειτουργία της δικαιοσύνης. )
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι το τρίγωνο Δια/Κρονου και Ουρανού συμβάλλει πιο πολύ στην εκρηξη τεχνολογικών εξελίξεων σε λειτουργικό επίπεδο. Σε θρησκευτικό επίπεδο εχουμε αναζωπύρωση θρησκευτικών θεμάτων ενώ με τον Κρόνο σημαίνει μια αργή ανάπτυξη προς το καλύτερο χωρίς αυτό να σημαίνει απαλλαγή από ευθύνες και προβλήματα.

Ο Κρονος από τον 1ο οικο τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα στον 4ο οικο .Το περίφημο τετράγωνο Κρονου/Πωσειδωνα που θα μας ταλαιπωρήσει αρκετά. Μας λέει λοιπόν η οψη αυτή ότι η πιο πειθαρχημένη πλευρά σας δεν έχει χρόνο για όνειρα, οράματα, και άλλα-εγκόσμια πράγματα. Μπορεί να αγνοείτε οτιδήποτε δεν «πατάει κατω στη γη » και δεν είναι πρακτικο. Και όμως, όλη αυτή η πνευματική ουσία έχει έναν τρόπο να παρεισφρήσει στον πραγματικό κόσμο. Δεν μπορούμε όμως να ζήσουμε με αυτό, και δεν μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό. Φαίνεται να νιώθουμε ότι τα όνειρα είναι η «ιδανική» ζωή αλλα πρέπει να καθίσουμε στο πίσω κάθισμα για να δούμε την πραγματικότητα και την (μερικές φορές) αγγαρεία της ρουτίνας.

Θα βρούμε τον εαυτό μας να κοιτάμε έξω από το παράθυρο και να αναρωτιόμαστε. Ευκαιρίες μπορεί να χαθούν γιατί δεν εχουμε πλήρης επαφή με την πραγματική κατάσταση η γιατί αγνοούμε την διαίσθηση μας. Λάθη στην κρίση ή ευφάνταστες αντιλήψεις που μπορεί να υπερισχύσουν της κοινής λογικής. Μερικές φορές οι ενώσεις η συνεργασίες σχηματίζονται με παραπλανητικά άτομα που μπορεί να μας δυσφημίσουν.
Κινδύνος από νερό , σε υγρό στοιχείο, καταστροφή από νερό, ισως δείχνει ένα μεγάλο ναυάγιο στις θάλασσες. Είχα ξαναμιλήσει γι’ αυτή την οψη σε άλλο άρθρο, και είχα υπογραμμίσει ότι με αυτή την οψη θα εχουμε σοβαρά προβλήματα με το νερό και τους ωκεανούς σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε πολιτικό επίπεδο, αυτό αφορά το κόμμα της αντιπολίτευσης ,η οψη αυτή,η αλλαγή αρχηγού επιβάλλεται αλλιώς θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα.

* Ο Κρόνος στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης / Ουρανού-μιλάει για αφύπνιση ,αποξένωση, διαχωρισμό. Δύσκολη γέννηση. Λογικά η ολη εικόνα ενδυναμώνει ολο και περισσότερο το σενάριο εξόδου από το ευρώ. Ελευθερία, δυναμικότητα, επανάσταση, ξαφνικό, αλλαγή, σπάσιμο, καινούρια κατάσταση.
Αυτο υποστηρίζεται και από το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα που παραμένει ενεργο μεταξύ 2/5ου οίκου, (νόμισμα, εθνική οικονομία και κερδοσκοπία, νέοι, διασκέδαση, δημιουργικότητα).

Ο Ουρανος στην 19η μοιρα του μας λέει για ένα δύσκολο ταξίδι που θα αρχίσει και έχει φυση περιπετειώδης. Κρίση, πράξεις βίας ή ανωτέρα βία, βαριές απώλειες, ένα σοβαρό δίλημμα, μεγάλη ταραχή, μαζικές καταστροφές, τρομοκρατικές ομάδες η θανατηφόρα επίθεση.
Ο Ουρανος σε σύνοδο με την Έριδα στον 5ο οικο, και αυτος περνάει μέσα από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Ο Ουρανος κυβερνάει και τον 11ο οικο, σε μαζικό επίπεδο και αυτό μπορεί να σημαίνει η μια φυσική καταστροφή κατι που επιμένει πολύ καιρο τώρα η μια χερσαία επίθεση κατι που είχα ξαναφέρει αν και φαντάζει καπως παράξενο, ισως και όχι με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Ο Πωσειδωνας στον 4ο οικο, συνδέεται με τα προβλήματα στην προσωπική μας ζωή και μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις μας, οπότε καλούμαστε να δούμε την πραγματικότητα και σε προσωπικο επίπεδο, συνδέεται με προβλήματα στο νερό, μιας και φορά και τις φυσικές καταστροφές και τις καιρικές συνθήκες. Και όπως είχα αναφέρει στην Νεα Σελήνη για τις πετρελαιοκηλίδες, δυο που ξέσπασαν στις ακτές τις Καλιφόρνια και λίγες μέρες αργότερα είδαμε και την σημαντικη έλλειψη νερού εκεί.
Ο Πωσειδωνας είναι σε αντίθεση με τον 10ο οικο και τετραγωνίζει τον 1ο οικο. Αυτο αφορά όλα τα κόμματα, και τους μεν και τους δε, να δουν άμεσα την πραγματικότητα που δεν το βλέπω να γίνεται εύκολα. Ο Πλουτωνας σε ανάδρομη κίνηση συνεχίζει και εδώ συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά τον οικο οικονομίας που είναι ο 2ος οίκος στην 15η μοιρα. Περισσότερα διαφθορά και σκάνδαλα είναι πολύ πιθανόν αλλα και μεγαλύτερη πίεση στα χρηματιστήρια και την οικονομία.

Όμως , αυτή η πλήρης φάση της σελήνης είναι το αποκορύφωμα μιας σειράς σεληνιακών φάσεων που μιλούν για την ιστορία και για την επικείμενη βίαιη ρήξη στο Ισλαμικό Κράτος. Η ιστορία άρχισε πράγματι με τον κύκλο του τετραγώνου Ουρανού/ Πλούτωνα. Γράφοντας για το τελικό έβδομο τετράγωνο συνοψίζοντας γράφω τα εξής:

Η σημαντικότερη έκφραση του τετραγώνου Ουρανού/Πλούτωνα που είδαμε είναι στο Ισλαμικο κράτος και η επιρροή του αυξήθηκε σημαντικά με το φαινόμενο της Κόκκινης Σελήνης -Σεληνιακής Έκλειψης στον Ζυγο ,στις 14 μοίρες του, στις 4 Απρίλιου το 2015 άμεσα από τις όψεις που σχηματίστηκαν με το τετράγωνο. Είχα πει τότε ότι η έκλειψη σελήνης απέναντι από τον Ουρανο θα επιδείνωνε την εκρηκτική και επαναστατική φυση του Αlgorab, οπου θα οδηγούσε σε πλήρη πόλεμο στην Μέση Ανατολή, οπου σίγουρα από τότε αυξήθηκε ταχέως αλλα ταυτόχρονα υπήρχαν και άμεσες ενδείξεις για πλήρης κλιμάκωση του πολέμου.
Κοιτάζοντας τον χάρτη της Νέας Σελήνης στις 18 Μαΐου, συνειδητοποίησα ότι η σύνοδος με τον Algol πλέον θα οδηγούσε σε πόλεμο, βιαιότητες και καταστροφές τις επόμενες 28 ημέρες, εννοείται ότι συνεπάγεται και το φαινόμενο αντίθεσης και το πλησίασμα του Κρονου στην Γη στις 23 Μαΐου που είχα αναλύσει σε ένα ξεχωριστό κείμενο. Έτσι δυο ημέρες μετα την Νεα Σελήνη στις 20/5 το Ισλαμικό κράτος κατέλαβε την πόλη Ραμάντι, μόλις 70 μίλια από τη Βαγδάτη.

Οσο αφορά την πανσέληνο στον Τοξότη, αυτή τη φορά είναι σε σύνοδο με το σταθερο αστέρι Antares,που θεωρείται αντίπαλος του Αρη και στην ιστορία θεωρείται και αυτος δείκτης πολέμου. Βέβαια θεωρητικά τα πράγματα είναι πιο ενδιαφέρων αν ρίξουμε μια βαθύτερη ματιά και σας εξηγήσουμε τι ακριβώς αυτό σημαίνει, οπου συνδέεται απευθείας με την περιοχή γύρω από την Βαγδάτη, και είναι ένα προμήνυμα πλήρους κλιμάκωσης πόλεμου.

Σαφώς και εχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον Antares και τον τρέχων πόλεμο από τον Δρ Έρικ Μορς. Όντως είναι ένα από τα τέσσερα αστέρια του αρχαγγέλου, ή ιππέας της Αποκάλυψης, ο Antares αντιπροσωπεύει τον Αρχάγγελο- Uriel:

Antares – Uriel. Η πόλη της Ουρ, όπου ο Αβραάμ γεννήθηκε, λέγεται ότι ήταν η πρώτη πόλη που κατασκευάστηκε μετά την Μεγάλη Καταστροφή, και δόθηκε το όνομα της ίδιας της Γης: Urs. Αυτή η πόλη βρισκόταν κοντά στην περιοχή που αργότερα ήταν η Βαβυλώνα, όχι πολύ μακριά από τη σύγχρονη Βαγδάτη. Αυτό συνδέει την τρέχουσα πανσέληνο γεωγραφικά με το hot spot του πολέμου στο Ισλαμικο Κράτος. Το βασικότερο βέβαια είναι η σύνδεση με το σταθερό άστρο Aldebaran, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Antares σε γεωγραφικό μήκος. Έτσι αυτό ενεργοποιείται από τον χάρτη της πανσελήνου, από τον Ήλιο και τον Ερμή. Είναι ενδιαφέρον να πούμε ότι, η Σελήνη και ο Ερμής ήταν σε σύνοδο με αυτό το αστέρι αυτο, στις 18 Μαΐου, όταν ο Ερμής άρχισε να μπαίνει σε ανάδρομη πορεία.

Ολοι οι αστρολόγοι έχουν γνώση ότι αυτος είναι δείκτης της επιτυχίας στον πόλεμο, αλλά δεν ξεχνάμε ότι ο αντίπαλος κάποιου μπορεί να έχει την υποστήριξη του Aldebaran (εδώ βρίσκεται από την περιοχή της Αμερικής όπως θα δείτε στον χάρτη με το γράμμα C ) το αστέρι που είναι απέναντι από αυτό , το αστέρι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ ( στην Μέση Ανατολή με το γράμμα J αλλα και απο την απο την πλευρά της Κίνας, ο Antares)! Αυτά τα δύο αυτά αστέρια σε ένα ωροσκόπιο δείχνουν μια σύγκρουση, είτε την ημερομηνία έναρξης ενός πολέμου, ή στους γενέθλιους χάρτες ηγετών, είναι ότι η ειρήνη προκύπτει σπάνια πριν την ολική και συντριπτική ήττα της μιας πλευράς ή της άλλης. Και βέβαια πρόκειται για ένα πόλεμο που κλιμακώνεται σε τεράστιες διαστάσεις, ακόμη και σε παγκόσμια κλίμακα.

Ο Αντάρης, γνωστός και διεθνώς ως Antares, είναι ο φωτεινότερος αστέρας στον αστερισμό Σκορπιό, ο άλφα (α) Σκορπίου, και ένας από τους φωτεινότερους στο νότιο ημισφαίριο του ουρανού, ο 15ος ή 16ος σε φωτεινότητα απλανής ολόκληρης της ουράνιας σφαίρας. Το όνομα προέρχεται από τη Σύνταξιν («Αλμαγέστη») του Πτολεμαίου και γενικώς ετυμολογείται από τις λέξεις «αντί» και «Άρης», δηλαδή «αντικαταστάτης του Άρη» ή «αντίζηλος του Άρη», μία αναφορά στο παρόμοιο χρώμα και φαινόμενο μέγεθος των δύο ουράνιων σωμάτων. Από αυτή την αιτία εξάλλου οι αστρολόγοι θεωρούσαν τον Σκορπιό τον «οίκο» αυτού του πλανήτη και τον θεό του πολέμου τον «φρουρό» του.

Στην Αναγεννησιακή Ευρώπη υπήρχε και η γραφή Antar, πιθανώς από την αραβική επίδραση ως «Αστέρα του Αντάρ» ή Antarah, του μιγάδα πολεμιστή-ήρωα αμέσως προ της εποχής του Μωάμεθ. Ο Beigel μετέφραζε αυτή τη λέξη από την αραβική ως «έλαμψα», ενώ ο μεταφραστής της λατινικής Αλμαγέστης του 1515 το συνδέει με το natar (= διαρπαγή, λεηλασία), το οποίο εξηγεί και την περιγραφή “tendit ad rapinam” εκεί και στους Αλφόνσειους Πίνακες του 1521, κάτι όμως που μπορεί να προήλθε και από τον χαρακτήρα του θεού του πολέμου Άρη. Οι Ροδόλφειοι Πίνακες περιγράφουν τον Αντάρη ως rutilans, δηλαδή ως «λάμποντα με ερυθρωπή απόχρωση».

Για τους Πέρσες ο Αντάρης ήταν ένας από τους 4 «βασιλικούς αστέρες» και «φρουρούς των ουρανών» περί το 3000 π.Χ., ίσως ο Satevis κατά τον C.F. Dupuis. Αλλά ως σεληνιακός τους αστερισμός ήταν ο Gel, ο Κόκκινος. Παρόμοια, στη Σογδιανή ονομαζόταν Maghan sadwis (= ο Μέγας με το χρώμα του κρόκου), ενώ στη Χορασμία Dharind (= ο `Αρπαγας). Οι Κόπτες τον έλεγαν «Καρδιά» στη γλώσσα τους (Kharthian).

Στους Βαβυλωνίους ο Αντάρης σημάδευε τον 24ο ζωδιακό αστερισμό τους, τον Hurru, ενώ ο ίδιος ο αστέρας ονομαζόταν Urbat κατά μία άποψη. Επίσης στην αρχαία Μεσοποταμία ήταν γνωστός ως Bilu-sha-ziri (= ο Κύριος των Σπόρων), Kak-Shisa (ο Δημιουργός της Ευφορίας, όνομα συνηθέστερο για τον Σείριο) και, ως σεληνιακός οίκος, Dar Lugal (ο Βασιλεύς), ταυτιζόμενος με τον θεό της αστραπής Lugal Tudda. Και στη Μεσοποταμία οι επιγραφές τον συνδέουν βέβαια με τον πλανήτη Άρη (τον Ul Suru). Ο Βρετανός ανατολιστής Robert Brown, Jr., ταυτίζει τον Αντάρη με τον έβδομο προκατακλυσμιαίο βασιλέα, τον Ευεδώρανχο.

Στην αιγυπτιακή Αστρονομία ο Αντάρης αντιπροσώπευε τη θεά Selkit, με τους ναούς της προσανατολισμένους προς το αζιμούθιο της ανατολής του περί το 3700 ως 3500 π.Χ., ενώ έχει θεωρηθεί ότι σε ορισμένες τελετές στις πυραμίδες ήταν το σύμβολο της Ίσιδας. Ο Βρετανός αρχαιολόγος του 19ου αι. Francis Cranmer Penrose αναφέρει τους εξής προκλασικούς αρχαίους ελληνικούς ναούς ως προσανατολισμένους σε σχέση με την ανατολή ή τη δύση του Αντάρη κατά την εαρινή ισημερία :

Το Ηραίο του Άργους, περί το 1760 π.Χ.
Το πρώτο Ερεχθείο των Αθηνών, το 1070 π.Χ.
Ερεχθείο της Κορίνθου, το 770 π.Χ.
Ο πρώτος ναός του Απόλλωνα στους Δελφούς, ξαναχτισμένος με αυτόν τον προσανατολισμό περί το 630 π.Χ.
Ναός του Δία στην Αίγινα, περί το 630 π.Χ.

Ας δούμε λίγο τις εξισώσεις τι λένε σε τοπικό επίπεδο…
* σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες -προστασία της ιδιωτικής ζωής – θυσίες -ανάγκη για διόρθωση ή η αποκατάσταση ρύπανσης του περιβάλλοντος – ανησυχίες ή φόβοι – Ενόχληση ή επιθετικότητα -λύπη ή θλίψη
* Έναρξη εταιρικών σχέσεων – Δημιουργία με τους άλλους – «στόχους – ομαδική εργασία – Συνεταιρισμός προσπάθειες – Παραγωγή – ισχυρογνώμονες εταίροι- Επιτεύγματα με τους άλλους – Η ηγεσία των αλλων – Εδώ και τώρα – κάποιος που αναγκάζεται ή θα εξαναγκαστεί – πίεση ή στρες – εκθέσεις τέχνης ή καλλιτεχνικές επιχειρήσεων σε η θέση – Κέρδη ή τα έσοδα που σχετίζονται με την τοπική τέχνη – ευχάριστα όμορφα μέρη.

* Η μεγάλης κλίμακας καλή τύχη που σχετίζονται με τους εταίρους – Έναρξη ευχάριστων συνεργασιών – Επιτυχής ομάδες εργασίας – Σημαντικά κέρδη ή τα έσοδα που σχετίζονται με το περιβάλλον – ισχύς ή δύναμη που σχετίζονται με ευεργετικά περιβάλλοντα – Καλή τύχη που σχετίζονται με τον αθλητισμό – Προνόμια – επιτυχία που αφορούν την πολιτική επιρροή .
Ελλείψεις νερού ή ατμοσφαιρική ρύπανση- εξαπάτηση σχετικά με ελαττώματα στα περίχωρα – έκθεση στην εξαπάτηση – Διαφθορά ή εκφυλισμός στα περίχωρα.

Αρχές που αφορούν διαρκή ή συνεχής εταιρικές σχέσεις-αρχές σχετίζονται με τη συνέχιση ή τη συνέχεια των εταίρων – Νέα εμπόδια στο περιβάλλον – εξάλειψη των αντιθέσεων – Αρχική ισχυρογνωμοσύνη σχετικά με τους εταίρους – Δράσεις που σχετίζονται με τους άλλους «οι περιορισμοί- Υποχρεωτικές διακοπές που αφορούν συνεργάτη – Καταστροφή σε ένα μέρος ( το τελευταίο αφορά περισσότερο Αμερική και Μέση Ανατολή, επίσης την Σερβία, τα Σκόπια, την Κορέα, την Ιαπωνία, Ουκρανία).

* Εγώ και η δύναμη της θέλησης – εκκίνηση των πραγμάτων – σε εφαρμογή -προχωρώ δυναμικά- αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ή αστάθεια – Ανεπαρκής προσωπική διευκρίνιση- ημέρες ή χρόνια απογοήτευσης- * Ικανοποίηση ακόμη και σε λιτές συνθήκες- Έσοδα σχετικά με ιατρικά θέματα -σοβαρή ή κρίσιμη ανησυχία – Οικονομικές θυσίες – Συννεφιασμένη ευτυχία – ελλείψεις χρήματων – Οικονομικές απώλειες – Αδικία

* Οι αυθόρμητες ενέργειες – Δράσεις που συμβάλλουν σε περιπέτειες – Εφαρμογή μεταρρυθμίσεων — σε ξαφνική εφαρμογή – δράσεις που σχετίζονται με ένταση ή ταραχές – επιθυμία να ολοκληρώσει τα πράγματα γρήγορα –απερίσκεπτη συμπεριφορά- σκέψεις για ελευθερία
**Θρησκευτική απόρριψη ή αντίστασης – Η διαφάνεια σχετικά με την αποξένωση
Θρησκευτικοί μετασχηματισμοί ή μετατροπές
Η επιτυχία στον αθλητισμό – αυξανόμενη δύναμη ή αντοχή – Επιχειρήσεις – Διάδοση ή επέκταση της βίας
***Επέκταση ή εκτάσεις μεγάλης κλίμακας – Σημαντική φήμη – Η προσπάθεια για την ειρήνη και τη συνεργασία –
***Επιτυχημένος πολιτικος – Κυβέρνηση ηγέτης – Τελειότητα

Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα ανάμεσα στην Κίνα, Ιαπωνία και Αμερική θα έχει σοβαρές επιπτώσεις…και είχα αναφερθεί σε αυτό το γεγονός όταν είχαμε πρώτο ανοίξει την ιστοσελίδα μας εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου και είχα πει ότι μελλοντικά εκεί θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ Ιαπωνίας/Κίνας και ΗΠΑ
.
Ο Ουρανος μέσα από την Καλιφόρνια… Επαναστατικά γεγονότα – σκελετικά σπασίματα (μια εξίσωση που αναφέρεται σε σεισμό) – Σεισμοί – Αιφνίδιοι ή απροσδόκητοι θάνατοι, επαγρύπνηση για μεγάλες φωτιές, μέσα από την εξίσωση Ουρανού/Ηλιου/Άδμητου

Τραυματικές συνθήκες- Ερεθίσματα αφορούν τα υπόγεια ύδατα – Σημαντική αύξηση έντασης – εμπειρίες με σημαντικές διαταραχές

Κρονος-εντάσεις που σχετίζονται με συνεχή προβλήματα – Αιφνίδια αδιέξοδα – διατάραξη η εμπόδια σχετικά με αντίσταση – αιφνίδιοι θάνατοι-Διαρκής εχθρότητα – Η επιβολή διαρκούς ή συνεχούς ζημιών — ανεπαρκής φύλαξη – αρχαϊκή ή παρωχημένα ιατρικά φάρμακα-Κριση-εκτεταμένα προβλήματα-ειδήσεις σε σχέση με διαχωρισμούς η αποχωρήσεις

Πλουτωνας-Απροσδόκητες αλλαγές στις επαφές – Απροσδόκητα εμπόδια με τη συμμετοχή εταίρων – Η αύξηση των εντάσεων στο περιβάλλον-μεγάλη αλλαγή-δράσεις που αφορούν ουσιαστικές αλλαγές προς το χειρότερο – Ταχεία επιδείνωση – Αυξήσεις που σχετίζονται με κακόβουλες δραστηριότητες – Ουσιαστικές αλλαγές που σχετίζονται με τη βία