Η Νεα Σελήνη Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου στις 5:05:18 το απόγευμα, με συντεταγμένες Αθήνας, στο ζώδιο των Διδύμων στον τρίτο του δεκανό πλέον, στην 25η μοιρα του (μοιρα της θλίψης ,μελαγχολίας και απογοήτευσης και του αγώνα), μια μοιρα με οξύθυμο και επιθετικο χαρακτήρα, οπου φέρνει βια, φιλονικίες και πείσμα οπου είναι και η ρίζα της αποτυχίας. Με αυτή την μοιρα συνίσταται να ελέγχουμε τα πάθη μας και δείχνει χωρισμό.

Η Νεα Σελήνη θα συντελεστεί στον 8ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου οπου είναι ο οίκος της αναγέννησης και του μετασχηματισμού, συνδέεται με τον θάνατο, τη θνησιμότητα, τις χρεοκοπίες, αφορά τις οικονομικές δοσοληψίες με ξένες χωρες, τα δημόσια χρέη, τα χρήματα των ασφαλιστικών φορέων και τις εισπράξεις της εφορίας, συντάξεις, τα ασφαλιστικά ιδρύματα, το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών. Τα ανομολόγητα συναισθήματα και γενικότερα συναισθήματα που δεν θα θέλαμε να βιώνουμε (ζήλεια ,πάθος ,φθόνο κ.α.). Η σεξουαλική πράξη με την έννοια της αναπαραγωγής. Ιατρικές αυτοψίες. Σε περίοδο πολέμου και οι σύμμαχοι των αντίπαλων.

Σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα συμμετέχει ο Αρης στους Διδύμους στην 24η μοιρα (μοιρα στρατιωτική και πολύ σημαντικη αλλα κυρίως θα επιτευχθεί σημαντικη επιτυχία στην επιστήμη) στον 8ο οικο, ισως να έχει να κάνει με τον άνθρωπο και την αναπαραγωγή η μια ασθένεια, ακόμα και τον θάνατο, ο Δίας στον Λεοντα από την 19η μοίρα του στον 10ο οικο (επιτυχία κυρίως επιστημονική αλλα επίσης συμβολίζει και προστασία από κάποιο ανώτερο στην ιεραρχία ), ο Κρονος πλέον θα έχει εισέλθει στο ζώδιο του Σκορπιού σε ανάδρομη πορεία και θα διανύει την 29η μοιρα, στην ανώτερη οκτάβα του, και σημαίνει κίνδυνος ατυχημάτων, εκρήξεων, ή μόλυνσης και ο Πλουτωνας από την 14η του Αιγόκερω επίσης σε ανάδρομη πορεία από τον 3ο οικο.

Από την γενική εικόνα ακόμα και αυτοι που δεν γνωρίζουν αστρολογία καταλάβατε ότι πρόκειται για ένα διάστημα αρκετά έντονο και με σοβαρές εξελίξεις οπου θα επηρεάσει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού ,δηλαδή τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες. Πολλά θα συμβούν και θα ειπωθούν τις επόμενες ημέρες. Η γενική εικόνα της μας συμβουλεύει ότι καλο θα ήταν να αποφύγουμε τα σφάλματα κανωντας λάθος εκτιμήσεις και βιαστικές επιλογές. Πολλά θα προκύψουν σε πολιτικό, οικονομικό αλλα και επιστημονικό επίπεδο. Ισως μετα την Νεα Σελήνη η ατμόσφαιρα να συνεχίσει να είναι αρκετά έντονη κατά τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου οπου θα καλλιεργηθεί ένα εμπόλεμο κλίμα κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θα δούμε στη συνέχεια όλα αυτά τι όψεις σχηματίζουν αρχίζοντας την αποδικοποιηση της Νέας Σελήνης.

Η Νεα Σελήνη και οι όψεις αναμένεται να επηρεάσουν τις σχέσεις μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής αλλα και ένα μέρος της Ανατολικής Ασίας στην θαλάσσια περιοχή Κίνας και Ιαπωνίας.

O Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στην 10η μοιρα του Σκορπιού, οπου υποδηλώνει ανησυχία και κριτική διάθεση, ανασφάλεια και επαγρύπνηση.

Καταρχήν θα ήθελα να πω ότι στην πανσέληνο στον Τοξότη, στις αρχές Ιουνίου, είχα γράψει σε μια παράγραφο για τους Διδύμους και έγραφα «η Δυναμη της Νεα Γλώσσας» δεν μπορούσα να το ερμηνεύσω και σκεφτόμουν τι μπορεί να ήταν αυτό, όμως τυχαιως τις επόμενες ωρες ανακάλυψα οτι αναφέρεται στην δυναμη της ατομικής ενέργειας από μια φωτογραφία πυρηνικής βόμβας και μια λεζάντα που μου έδωσε ενας συνάδελφος, η λεζάντα αυτή έγραφε από κατω «Nuclear Weapons and the Language of “Power”» και αν βέβαια το συνδυάσω με τις όψεις και τους οίκους της πανσελήνου στον Τοξότη, ειλικρινά αυτό μου ήρθε σαν μια φλασια, εντελώς ξαφνικά .

Πισω στην Νεα Σελήνη, παρατηρούμε ότι ο Ηλιος στους Διδύμους είναι σε σύνοδο με την Σελήνη και τον Αρη στον 8ο οικο, ο Ηλιος εξαγωνιζει τον Ουρανο στον 6ο οικο. Αυτο δείχνει μεγάλή εσωτερική δυναμη, την ικανότητα να αναλάβουμε πρωτοβουλίες αλλα δείχνει και μια απίστευτη -επιθετική κίνηση που αιφνιδιάζει τους αλλους. Ο Ηλιος βέβαια σε σύνοδο με την Σελήνη και τον Αρη στην 26η μοιρα και 24η αντίστοιχα, το πρώτο δείχνει γενικά την ευτυχία και την επιτυχία, επέκταση και μια πιο ειρηνική ατμόσφαιρα, βελτιώσεις με οικονομικά οφέλη, δηλώνει γενικά την αρμονία, την καλή υγεία.Bεβαια θα ξαναδιατυπωσω την ανησυχια μου για χρηση πυρινικων και εξελιγμενης τεχνολογιας.

Η σύνοδος Ηλιου-Αρη δείχνει μια ισχυρή προσωπικότητα, ηγετικές ικανότητες και μεγάλη σωματική και ψυχική δραστηριότητα. Αναφέρει επίσης υπερβολική αυτοπεποίθηση και απερισκεψία, βιασύνη, μαχητικότητα και δεσποτισμό, που στερείται προσοχής και προβληματισμό, έτσι ώστε η πτώση, μετά από την άνοδο σε μια υψηλή θέση, θα είναι καταστροφική. Πάντως θα υπάρξουν έντονες ανησυχίες και φόβος. Θα πρέπει να υπάρξει ψυχραιμία για την αντιμετώπιση απειλών και πίεσης σε διπλωματικό επίπεδο, που μάλλον δεν φαίνεται να υπάρξει. Όλος αυτος ο συνδυασμός έχει να κάνει με την επιθετικότητα των αλλων, την επίδειξη δύναμης και την έκθεση σε κίνδυνο. Η Νεα Σελήνη επηρεάζει τον 1ο οικο του πρωθυπουργού και τον χάρτη Ανεξαρτησίας.

Σε προσωπικο επίπεδο ας προσέξουν οι πατεράδες τις σχέσεις τους με τους υιούς τους αυτή την περίοδο. Το εξάγωνο Ηλιου-Ουρανού αφορά επιτυχίες σε επιστημονικό επίπεδο, επίσης στον τομέα της υγείας κυρίως, πιο πολύ, αλλα και δίνει περισσότερη ώθηση προς την ανεξαρτησία. Το εξάγωνο επίσης συνδέεται με την αλλαγή συνείδησης και αφορά και τον σχηματισμό νέων κομμάτων η και συνδικαλιστικών οργανώσεων ,κινημάτων και αλλων φορέων. Πάντως αστροχαρτογραφικα η όποια συμφωνία εξαρτάται από τις διπλωματικές σχέσεις μεγάλων δυνάμεων. Στην Νεα Σελήνη παρατηρούμε τα εξής:

* Η σύνοδος Ηλιου με τον σταθερο αστέρα Al Hecka , δείχνει Τιμητικές διακρίσεις, τον πλούτο, τη δύναμη, την απληστία, την επιθετικότητα
* Το μεσοδιάστημα Ηλιου / Σελήνης δείχνει επαναβεβαίωση της επιθυμίας για τη δημιουργία μιας εταιρικής σχέσης.
* Ο Ηλιος στο μεσοδιάστημα Ηλιου-Αρη δείχνει θέληση για ζωή, ζωντάνια και ενεργητικότητα, έντονη δράση.
* Ο Ηλιος στο μεσοδιάστημα Σελήνης / Άρη δείχνει αγώνα για ανεξαρτησία, Ευημερία μέσω μιας σχέσης και συνεργασίας.

Η Σελήνη και αυτή στον 8ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, σίγουρα δείχνει υψηλή ευαισθησία στα θέματα του 8ου οίκου, και παρατηρούμε ότι η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Αρη, καί το εξάγωνο Σελήνης -Ουρανού. Αφενός μεν δείχνει οι διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται με πολύ ένταση αλλα δείχνει και την υποστήριξη του λαού. Επίσης δείχνει αυθορμητισμό. Αυτο που είναι επικίνδυνο είναι η σύνοδος Σελήνης -Αρη, και οι δυο έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή ,οπου αναμένονται έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Δείχνει την έντονη ανάγκη να είμαστε προσεχτικοί σε όλες τις κινήσεις μας. Η υπερβολική βιασύνη οδηγεί σε καταστροφή. Οι όποιες συμφωνίες δεν θα πρέπει να είναι δεσμευτικές. Εδώ εχουμε επίσης έξαρση ασθενειών και ατυχήματα. Αυτό δείχνει επίσης δραστηριότητα στη φαντασία, που δεν είναι πάντα πολύ επιθυμητή, και επιτρέπει να συνειδητοποιήσουμε τι ονειρευόμαστε. Η οψη αυτή δεν είναι πάντα ικανοποιητική, η θέση αυτή εντείνει τα συναισθήματα, τη βία, δείχνει απραγματοποίητες φιλοδοξίες και απογοήτευση.

Και το εξάγωνο Σελήνης -Ουρανού έχει κάποιες δυσκολίες που δείχνει απροσδόκητες αλλαγές. Σε γενικές γραμμές αυτό σημαίνει αλλαγές και νέες επιχειρήσεις. Νέες επαφές με όφελος για τα οικονομικά. Τα πάντα εδώ τείνει να είναι ξαφνικά και απροσδόκητα. Η διέγερση είναι μεγάλη λόγω του ότι βρίσκονται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και ισως αυτό να ευνοεί την μελέτη όρων μιας συμφωνίας αλλα και τη μελέτη μυστηριώδους πράγματων.

Ο Ερμής πλέον στην 5η μοιρα του από το ζώδιο των Διδύμων (εχουμε τριπλοτητα) ,στον 7ο οικο, που κυβερνά πολλούς πλανήτες σε γωνιακό οικο δηλαδή, δείχνει έντονες συζητήσεις γύρω από το τραπέζι, με αντιπάλους, αυτό σημαίνει ενοχλήσεις, πολλές λεπτομέρειες, αλλοι θα φύγουν αλλοι θα έρθουν, και τα λάθη σε ένα σημαντικό έγγραφο. Βιασύνη, γρίφος, διαφωνίες.
Ο Ερμής εξαγωνιζει την Αφροδίτη στον 9ο οικο που είναι θετικο για την εξομάλυνση διαφωνιών, αλλα τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα στον 4ο οικο σε ανάδρομη πορεία μεχρι τον Νοέμβριο που δείχνει μείωση δύναμης, ανικανότητα να υπερασπιστούμε την κατάσταση, δείχνει νωχελικότήτα, αναποφασιστικότητα, φόβο, όνειρα, μείωση δύναμης της θέλησης, και στασιμότητα. Βλέπεται ο Ιούνιος έχει πολλές παγίδες.

Η Αφροδίτη (οικονομία) βέβαια από τον 9ο οικο ( διεθνή διπλωματία, τις συμβάσεις με το εξωτερικό, τη νομοθεσία, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τη λειτουργία της δικαιοσύνης )δείχνει την πρόθεση να σώσει την κατάσταση και να απαλύνει τα πράγματα φέρνοντας ένα ποσοστό τύχης, όμως αυτή τετραγωνίζει τον 1ο οικο, το Κλήρο της Τύχης (Part of fortune) και πέφτει στο μεσοδιάστημα Κρονου/Ουρανού.
Το τετράγωνο με τον 1ο οικο, τον ωροσκόπο δηλαδή, δείχνει δυσκολίες να κρατήσουμε τις ισσοροπιες στις εξωτερικές υποθέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης/Ωροσκόπου, δείχνει ανησυχία, δυσκολίες, αναταραχή, άγχος και πίεση. Προειδοποιεί για υπερβολή ή πραγματική οικονομική ζημία, και συχνά επίσης δείχνει προβλήματα υγείας.
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κλήρο της Τύχης, προειδοποιεί να μην περιμένουμε χάρες ή βοήθεια από τους αλλους η επιείκεια.

Το μεσοδιάστημα Κρονου/Ουρανού πρόκειται για μια διαδικασία αμφισβήτησης. Ποια είναι η χρυσή τομή μεταξύ προόδου, επανάστασης, εκσυγχρονισμού και συντηρητισμού; Σημαντικές αλλαγές ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν γίνονται με σημαντική προοπτική για κάτι καινούριο. Το μεσοδιάστημα αυτό συναντάται καταφέρνουμε να μπορέσουμε να αλλάξουμε επιτέλους την πορεία μας ύστερα από μία περίοδο έντονων και δύσκολων δεσμεύσεων. Αρνητικά τα πράγματα δείχνουν στους τομείς που ακουμπά αυτό το μεσοδιάστημα να χειροτερεύουν. Είναι μία περίοδος σημαντικής έντασης και σύγκρουσης καθώς και μία περίοδος έντονων αλλαγών που θα οδηγήσουν σε έλλειψη διαχείρισης και πολλές φορές και ένα σημαντικό πάγωμα μιας και συνήθως δεν μπορεί να αντιδράσει (δηλαδή μεταξύ 1-6ου οίκου, ο 6ος οίκος συνδέεται με συνθήκες διαβίωσης, οι εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία. Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας).

Ας δούμε και τις όψεις του Αρη απ τον 8ο οικο, που είναι είπαμε ενας αρκετά καυτός συνδυασμός δίπλα στην σελήνη, με επιθετική επίδραση. Το εξάγωνο Αρη-Ουρανού δείχνει Ισχυρή ώθηση για καινοτομίες. Ξαφνικές ανακαλύψεις, λάμψεις, ή ιδέες. Ταξίδια σε μακρινούς τόπους. Ενέργεια και επιτυχία στον αθλητισμό. Εφευρέσεις με τους υπολογιστές και τα ηλεκτρονικά. Μεγάλη πνευματική δραστηριότητα, με τη δυνατότητα της επιτυχίας σε ένα νέο σύστημα θρησκείας ή φιλοσοφίας, ή αλλιώς δείχνει μια νεα εφεύρεση.

* Ο Άρης στο μεσοδιάστημα Ηλιου / Σελήνης
Ενεργειακή αλληλεπίδραση του Γιν και Γιανγκ για το καλύτερο ή το χειρότερο. Η σεξουαλική επιθυμία. Οδηγούμαστε σε μια νεα συνεργασία ή ένωση.
* Ο Άρης στο μεσοδιάστημα Ηλίου-Αρη
Δείχνει ταπεραμέντο, επιθετικότητα, πιθανό ατύχημα, αύξηση της σεξουαλικής ορμής.
* Ο Άρης στο μεσοδιάστημα Σελήνης / Άρη
Ισχυρή κίνηση για την εκπλήρωση αναγκών, αφήνουμε κατι να πετάξει. Αναστάτωση, υπερκινητικότητα.

Ο Δίας από τον 10ο οικο (Είναι πάρα πολύ σημαντικός οίκος, δείχνει τον αρχηγό του κράτους, τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τα δημόσια πρόσωπα, την υψηλή κοινωνία) σχηματίζει πολύ θετικές όψεις, που φέρνει ένα ποσοστό τύχης αρκεί να εκμεταλλευτούμε τις δυνάμεις μας στο φουλ, ώστε να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την όποια κατάσταση και η σύνοδος με το Μεσουράνημα δείχνει επιτυχία, μια κατεύθυνση ικανοποίησης η και ανανέωση.

Σίγουρα αυτές οι δυναμικές όψεις τουλάχιστον θα βοηθήσουν αυτούς που εξαντλούν τις ικανότητες τους οπου θα αποκομίσουν κάποια κέρδη και άνοδο αλλα και μια καλύτερη θέση στην κοινωνία. Ο Ιούνιος γενικά ήταν ενας πολύ καλος μήνας για να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις και επαφές, συμπεριλαμβανομένου και τις όποιες δυσκολίες αλλα οπωσδήποτε προς το τέλος του μηνα θα δώσει πολλά σε αυτούς που δημιουργούν και δεν σταματούν με τα πρώτα εμπόδια.
Απο την άλλη, η σύνοδος του Δια με το μεσουράνημα δείχνει ότι πλούσιοι άνθρωποι ή θρησκευτικοί ηγέτες μπορούν να παρέχουν κάποια επίδραση.

Για μένα το τρίγωνο Δια-Ουρανού όπως είχα γράψει και πέρυσι αφορά παρα πολύ τα τεχνολογικά άλματα, που είχα ειδικά αναλύσει σε ένα άρθρο τον Σεπτέμβριο του 2014.Οποτε περισσότερα για την σημασία του θα διαβάσετε εδώ http://astroephimerides.blogspot.gr/2014/08/blog-post_31.html

Θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίλυση των πραγμάτων και να μας προστατέψει από τα χειρότερα, δινωντας ευκαιρίες αλλα είχα πει ότι αργότερα θα είναι πολύ αργα με τον Κρονο στον Τοξότη να διαπραγματευτούμε ορους του μνημονίου και ειδικά το καλοκαιρι. Επειδή όμως αυτο συνδέεται με την πρωτοτυπία και το καινούργιο δημιουργεί ρήξεις ενισχύοντας την επιθυμία για ανεξαρτησία, διότι εδώ που τα λέμε μονο έτσι μπορεί να υπάρξει και ουσιαστική πρόοδος όταν είσαι κολλημένος σε μια φθαρμένη κατάσταση .Τέλος πάντων όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλα στην πολιτική, το τρίγωνο της φωτιάς είναι θετικότερο για την τεχνολογική πρόοδο, στο άρθρο τα εξηγώ καλύτερα.

O Kρονος έχει επιστρέψει στον Σκορπιό, στον 1ο οικο, και αυτό είναι μια προειδοποίηση ότι τα πράγματα δεν θα λειτουργήσουν θετικά. Υποδεικνύει σοβαρά προβλήματα και τραυματισμό η ένα χτύπημα. Συνιστάται υπομονή, επιμονή, αυτοέλεγχο και αυτοσυγκράτηση αλλα και να μην εγκαταλείψουμε τις σκληρές προσπάθειες που εχουμε κάνει.

Όποιος έχει εμπιστοσύνη στον εαυτο του κερδίζει και ολοκληρώνει το έργο του. Όταν ο Κρονος εδώ βρίσκεται στον 1ο οικο και με αρνητικές όψεις αποφεύγονται η καταδικασμένη θλίψη, απογοήτευση, καθυστέρηση και γενικά προβλήματα μέσα από τη ζωή. Αυτό είναι επίσης ένα κακό σημάδι για την παγκόσμια υγεία. Όπως και τα 2μησι προηγούμενα χρονια ο Κρόνος στο Σκορπιό τονίζει τομείς όπως η ιδιοκτησία, τα χρήματα, τις τράπεζες, τις επενδύσεις, την ασφάλιση.

Ο Κρόνος ανάδρομος στον Σκορπιό. Ο Κρόνος ανάδρομος εδώ αντιπροσωπεύει την αναμόρφωση και την τελειοποίηση των παρελθοντικών ενεργειών στην ζωή μας. Αυτό φέρνει μεγάλη αυτοκριτική και την εστίαση σε παρελθοντικές εκκρεμότητες, με αποτέλεσμα μια προσπάθεια για την τελειότητα σε κάθε τομέα οπου υπάρχει δυσαρέσκεια με τις προηγούμενες προσπάθειες.
* Σύνοδος Κρονου-Bungula δείχνει Απόκρυφη και φιλοσοφική μάθηση, αυτοανάλυση, τιμητικές διακρίσεις, πείσμα, σκληρότητα
* Ο Κρόνος στο μεσοδιάστημα Δία / Ποσειδώνα
Κατάρρευση της εξιδανικευμένου, απαισιοδοξία, πιθανή αυταπάτη. Απογοητεύσεις και απώλειες.

Ο Κρονος είναι σε αντίθεση με τον Ερμή στον 7ο οικο (διεθνείς συνθήκες, οι φανεροί εχθροί ενός κράτους, το εμπόριο με ξένες χώρες.), και απαιτείται πνευματικη πειθαρχεία αλλα και εμποδίζει στο να εχουμε μια γενική αντίληψη των καταστάσεων , και φέρνει δυσκολίες στη συνεννόηση.
Εδώ υπάρχει και μια πολύ σημαντικη οψη το ημι-τετράγωνο Κρονου-Πλούτωνα. Ο Κρονος προλαβαίνει τον Πλούτωνα κάθε 35 χρονια. Πολιτικά ο κύκλος αυτος οδηγεί στην αναδόμηση η την οδυνηρή γέννηση νέων κρατων. Η σύζευξη του έγινε παλι το 1914,1947 και 1982. Οι δυο πρώτες ημερομηνίες έχουν να κάνουν με τους δυο πρώτους παγκοσμίους πολέμους που επέφεραν την γέννηση του Ισραήλ, του Πακιστάν, της Ινδίας, την πτώση της βρετανικής αποικιακής δύναμης και λίγο αργότερα την γέννηση της Κίνας.

Το 1982 είχαμε την αρχή της διάλυσης του Λιβάνου και την πυρηνική επιφυλακή μεταξύ ΗΠΑ και Σοβιετικής Ένωσης. Τα θέματα κλειδιά εδώ είναι η αντιπαράθεση κολοσσιαίων δυνάμεων με διαφορετικές απόψεις και βέβαια φέρνει πολιτικά αδιέξοδα. Οι παλιές δομές βιώνουν τους επιθανάτιους ρόγχους καθώς δεν υπάρχει πια πλέον νόημα σε αυτές.

Τα ιδρύματα αποσκελετώνονται. Μπορούν να επιζήσουν μονο με σοβαρότατες περικοπές. Οι σημαντικότερες καμπές σε αυτόν τον 35ετη κύκλο γίνονται περίπου κάθε 9 χρονια. Όποιος γεννιέται κατω από αυτήν την πλανητική φάση, είναι γραφτό σε κάποιον να εκπληρώσει μια συλλογική ιδέα και να εργαστεί σκληρά για την αναδόμηση της κοινωνίας.

Ο Κρονος στην νεα σελήνη, τετραγωνίζει το Μεσουράνημα και υπάρχει εντάση και σοβαρή πίεση και μεταφράζεται ως «ενάντια σε ολες τις πιθανότητες» λόγω απαισιοδοξίας και έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Ο Ουρανος στον Κριο, βρίσκεται στον 6ο οικο, του χάρτη της Νέας Σελήνης, και αναζητούμε το διαφορετικό στην καθημερινότητα μας. Ο Ουρανος εδώ δηλώνει ωστόσο αδυναμία. ιδιαίτερα συνδέεται με την σωματική ή συναισθηματική κόπωση. Υπενθυμίζει ξαφνικά και απροσδόκητα προβλήματα και απώλειες ή ταλαιπωρίες που σχετίζονται με κατοικίδια ζώα, υπαλλήλους ή συναδέλφους, και είναι ένας δείκτης για την έλλειψη συνέχειας στις καθημερινές μας εργασίες ή αλλαγές στην αγορά εργασίας αλλα και απρόσμενες εξελίξεις με τον στρατο και γενικότερα τα σώματα ασφαλείας.
Ο Ουρανος σχηματίζει θετικές όψεις οπότε σε αυτή την περίπτωση θα περιμένουμε να συμβούν θετικά πράγματα σε θέματα του 6ου οίκου, καθώς συνδέεται με την καινοτομία, την ηγεσία, νέες εκκινήσεις, πρωτοποριακά έργα, ξαφνικές αγορές. Επισημαίνει, επίσης, τομείς όπως ο αθλητισμός, η εξερεύνηση, και την ενέργεια. Όμως το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα συνεχίζει να επηρεάζει μεταξύ 3-6ου οίκου και τα πράγματα σε πολιτικο επίπεδο δεν θα είναι εύκολα. Ο Ουρανος είναι μια ενέργεια που αναμοχλεύει πάντα περίεργες καταστάσεις.

Ο Πωσειδωνας και αυτος σε ανάδρομη κίνηση, για μεγάλο χρονικό διάστημα από δω και εμπρός, εξαγωνιζει τον Πλούτωνα και τριγωνίζει τον ωροσκόπο της Νέας Σελήνης οπου δείχνει την ανάγκη μας για ηρεμία, κατά προτίμηση φέτος να ταξιδέψουμε σε μακρινούς προορισμούς και να απομονωθούμε κυρίως κοντά σε νερό, χωρίς να σημαίνει ότι το άγχος για την οικονομία και τα γεγονότα θα αιωρούνται στην ατμόσφαιρα προκαλώντας ανησυχία και ανασφάλεια.

Εδώ βρίσκουμε επίσης, ένα σημαντικο πλανητικο κύκλο, το εξάγωνο Πωσειδωνα/Πλούτωνα και ερμηνεύεται ως «Μαζικό Όραμα» και συνδέεται με την ψυχική εξέλιξη πάνω στην Γη και είναι ολόκληρες γενιές που μοιράζονται την παρούσα αρμονική Οψη- διαρκώντας οσο διαρκεί, από το 1940-2040 και συνδέεται με μια βαθεια διαδικασία ψυχικής μεταμόρφωσης, επηρεάζοντας την ανθρώπινη συνείδηση.

Ο Πωσειδωνας προφταίνει τον Πλούτωνα κάθε 492 χρονια και συνήθως γίνεται κατι που μπορεί να θεωρηθεί σαν περίοδος ψυχικής γονιμοποίησης του πλανήτη. Νέες συλλογικές ιδέες προκύπτουν στη αρχή αυτού του κύκλου που προκαλούνται από ξαφνικές εξελίξεις στην τεχνολογία και στις ανακαλύψεις της εποχής. Οι πιο σημαντικότερες συζεύξεις από την εποχή του Χριστού ήταν το 411 μ.Χ., πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, το 904 μ.χ.,1398 και το 1981-1982.Αυτη η τελευταία σύζευξη στο ζώδιο των Διδύμων είχε σχέση με την επανάσταση στις συγκοινωνίες (αεροπλάνα, αυτοκίνητα) και τις επικοινωνίες (ραδιοκύματα) που έχουν ανυπολόγιστη επίδραση πάνω στην συνείδηση του ανθρώπου.

http://el.wikipedia.org/wiki/1981
http://el.wikipedia.org/wiki/1982

Άλλη παρατήρηση είναι επίσης η σύνοδος * Regulus, του Βασιλικού αστέρα (αφορά ηγέτες και βασιλιάδες ) – Transpluto (Καρδιά λιονταριού)- Αρχοντιά, φιλοδοξία, εγρήγορση, μεγάλη δύναμη, ηγεσία, ξαφνική πτώση, ατυχήματα, βία

* Antares – Co-Asc (συν ωροσκόπος) Η καρδιά του Σκορπιού
Πνεύμα της περιπέτειας, πείσμα, τραυματισμοί στα μάτια, τιμητικές διακρίσεις, ξαφνική απώλεια, υποψίες, βία.
* Part of fortune στο Σκορπιό
To Part of fortune είναι αδύναμο στον Σκορπιό. Αυτό δείχνει την ευτυχία επιτυγχάνεται με τη σωστή χρήση της προσωπικής δύναμης. Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί αν ξεσκεπαστούν κρυμμένα μυστικά.

Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιούνη 2015 πέφτει στους Διδύμους του τρίτου δεκανού. Στις 25 μοίρες των Διδύμων , η νέα Σελήνη είναι πολύ στενά συνδεδεμένη με τον Άρη όπως προανέφερα. Είναι μια πολύ σημαντικη οψη διότι στην έκφραση γινόμαστε πιο ευθείς και επιθετικοί. Τα κύρια θέματα θα είναι η πρωτοβουλία, η επιθετικότητα, η δράση, το σεξ, ο αθλητισμός και ο πόλεμος. Μεταξύ της νέας Σελήνης και του Άρη βρίσκεται το σταθερό αστέρι Al Hecka. Τοποθετημένο στην άκρη του Νότιου Κέρατος του Ταύρου, η φύση αυτού του αστεριού εγκωμιάζει πλήρως την Αρειανή φύση της νέας σελήνης.

Ο Ηλιος σε σύνοδο με τον Αρη μόλις 1 μοιρα μεταξύ τους διαφορά φέρνει άφθονη ενέργεια και πρωτοβουλία, η οποία θα πρέπει να καεί με ένα εποικοδομητικό τρόπο αλλιώς μπορεί να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες.

Αν αυτή η «καυτη ενέργεια» είναι συσσωρευμένη στο σώμα σας, τότε θα πρέπει να την αποδεσμεύσετε άμεσα χωρίς έλεγχο. Μια τέτοια απελευθέρωση ανεξέλεγκτης καυτής ενέργειας μπορεί να είναι γρήγορη και καταστροφική, βλάπτοντας τον εαυτό σας ή τους άλλους. Παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση αυτής της όψης μπορεί να είναι θετική ή αρνητική ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείται, θεωρώ ότι είναι γενικά αρνητική λόγω μεγάλης πιθανότητας για ζημιές.

Προσθέτοντας μια πιθανότητα για επιβλαβείς συνέπειες σε αυτή τη νέα Σελήνη είναι το σταθερό αστέρι Al Hecka. Τοποθετημένος στις 24 ° 59 μοίρες των ‘Διδύμων, βρίσκεται μεταξύ της νέας Σελήνης και του Άρη. Ακριβώς όπως ο Άρης, έχει επίσης μια πολύ ισχυρή επιρροή στη νέα σελήνη λόγω του ότι βρίσκεται μέσα στην σφαίρα των 08 ‘.
Ο Al Hecka μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση, ατυχήματα και βία, ιδιαίτερα από τους άντρες. Έτσι στενά ευθυγραμμισμένος με τον Άρη, υπάρχει σίγουρα κίνδυνος βίας κατά των γυναικών και βιασμός σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο.

Με το συνδυασμό Ήλιου, Σελήνης και Άρη, ιδίως, αυτό το αστέρι δείχνει καχυποψία, επιχειρήματα και λεκτική κακοποίηση. Οι κακές συνήθειες και τα σεξουαλικά προβλήματα, θα πρέπει να επισημανθούν, και πολλά από αυτά συνδέονται με την διατήρηση κακών συναναστροφών.
Σε κοσμικό επίπεδο, η νέα Σελήνη θα επιδεινώσει τις τρέχουσες εντάσεις στον κόσμο, όπως στο Ισλαμικό Κράτος και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Ο Robson λέει ότι ο Ήλιος, με το σταθερό αστέρι Αl Hecka δίνει μια «ικανότητα για στρατιωτικές επιχειρήσεις και στρατηγήματα, αλλά επίσης υπάρχει έντονα κίνδυνος εξαπάτησης και ενέδρες.”

Σε προσωπικό επίπεδο, θα παρατηρήσετε αρχικά τη συσσώρευση ενέργειας, όπως ερεθισμός, ενόχληση ή ανυπομονησία. Σε αυτό το στάδιο είναι προτιμότερο να εφαρμόσετε στον εαυτό σας συνειδητά μια θετική μορφή δραστηριότητας. Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες με αυτή τη νέα σελήνη να μετατρέψετε την καυτή ενέργεια σε κάτι πολύ εποικοδομητικό και παραγωγικό. Μπορείτε να εκφράσετε την ταυτότητά σας μέσα από τη σωματική δράση. Η σωματική δραστηριότητα προτιμάται αλλά ο εγκέφαλος μπορεί επίσης να κάψει πολλή ενέργεια. Ο υψηλός βαθμός αυτοπεποίθησης και πρωτοβουλίας είναι ότι πρέπει για την έναρξη νέων έργων.

Ένα διογκωμένο εγώ συνυπολογίζεται, εάν εργάζεστε με άλλους αυτή τη στιγμή. Αυτό, σε συνδυασμό με μια τάση προς άμεση ή απότομη συμπεριφορά, σημαίνει ό, τι θα ήταν καλύτερα να εργάζεστε μονοι σας.
Στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς οι άλλοι σας αντιλαμβάνονται. Μπορεί εκείνοι όπως και εσεις αντίστοιχα να αισθάνονται ότι απειλούνται ή κυριαρχούν, και αντιδρούν με επιθετικότητα. Εάν αισθάνεστε ότι βράζετε η ότι σας προκαλούν με επιχειρήματα θα ήταν σοφότερο να υποχωρήσετε για να διατηρηθεί η αρμονία.

Ο Al Hecka, ζ (Ζήτα) Ταύρου, είναι ένα φωτεινό μπλε δυαδικό αστέρι που βρίσκεται στην άκρη του νότιου Κέρας στον αστερισμό του Ταύρου. Στην αρχαία Βαβυλώνα ονομαζόταν Shurnarkabti-SHA-Shutu, «το νότιο κέρας του ταύρου.” Στην Κίνα, με άλλα κοντινά αστέρια, αυτό ονομάζεται Tien Kuan, “η ουράνιος πύλη”.

Ο Άλλεν λέει ότι έχει αρνητική επιρροή .Δίνει βία, την ανδρική βία και τον κίνδυνο ατυχημάτων.
Ο Al Hecka, ζ Ταύρου, σηματοδοτεί την άκρη του νότιου κέρας του ταύρου και, όπως θα μπορούσαμε να περιμένουμε για αυτό το κομμάτι οπλισμού, ο Πτολεμαίος το ταξινομεί ως αστέρι του Άρη. Αστρολογικά υπολογίζεται ως ατυχές αστρο. Δίνει μια μαχητική φύση με τη γλώσσα, και μερικές φορές με το χέρι πάρα πολύ, η οποία μπορεί πράγματι να οδηγήσει σε δυστυχία, αν και το θύμα μπορεί να πειστεί ότι είναι «όλα γίνονται για ενα σκοπό», και ότι «η ανταμοιβή στον Παράδεισο» θα αντισταθμίσει το γεγονός οτι πάσχει εδώ στην γη.
 Ο Al Hecka αντιπροσωπεύει τον 13ο σπόνδυλο από την κορυφή της σπονδυλικής στήλης ( τον6ο ραχιαίο) στο ανθρώπινο σώμα.

Ο Al Hecka στον χάρτη της Νέας Σελήνης βρίσκεται στις 24°47′ των Διδύμων μέσα στην σφαίρα των 2°20′ και όπως καταλαβαίνετε βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη, Ηλιο και Αρη
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Αλ Hecka: Υποψίες, επιφύλαξη, φιλομαθής, δυσμενείς για την υγεία και ιδιαίτερα για τους πνεύμονες, ικανότητα για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και τεχνάσματα, αλλά κίνδυνος εξαπάτησης και ενέδρες.
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Αλ Hecka: Καυγάδες, κακές συνήθειες, κακές παρέες, διαφθορά.
Με τον Άρη: κακους συντρόφους, κακές συνήθειες, τα προβλήματα του σεξ, και βάσανα  τύπου ΆρηΑφροδίτης.

Θα περάσω στις εξισώσεις να ρίξουμε μια ματιά…
Σε τοπικό επίπεδο-Ομάδες συζήτησης – Διορισμοί – Συνεντεύξεις – Συναντήσεις – Επισκέψεις-άρνηση ή ανάκληση όσον αφορά μια νόσο και εταίρους – εξαπάτηση – Διαφθορά
* Αρχές σχετίζονται με τη συνέχεια εταίρων – Νέα εμπόδια- εξάλειψη αντιθέσεων – πείσμα σχετικά με τους εταίρους – Δράσεις που σχετίζονται με τους άλλους «οι περιορισμοί – Καθορισμός των ορίων που σχετίζονται με συνεργασίες – περιορισμένη ικανότητα εκτέλεσης – αντίποινα – Ψυχολογική εξάντληση – παραίτηση – κατήφεια, θλίψη, άγχος, ελλείψεις, ελαττώματα ή ζημίες
* Ικανοποίηση ακόμη και σε λιτές συνθήκες – τύχη στην συνταξιοδότηση – Κέρδη παρά τα μειονεκτήματα – Έσοδα σχετικά με ιατρικά θέματα – κρίσιμες ανησυχίες – Οικονομικές θυσίες – Συννεφιασμένη ευτυχία – ελλείψεις χρημάτων – Οικονομικές απώλειες – Αδικία
* Έκπληξη επιτυχίες – Αιφνίδια κέρδη – Ικανοποίηση με εκδηλώσεις – Ειρηνικος περιπετειώδης συνεταιρισμός – πολύ ενθουσιασμός – Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις – Αιφνίδια ηρεμία ή την αρμονία που σχετίζεται με την ένταση- Απροσδόκητη αποξένωση ή απόρριψή – απροσδόκητα εμπόδια που σχετίζονται με την ειρήνη – Ξαφνικοί χωρισμοί σε συνεργασίες-αρνήσεις που σχετίζονται με επίσημες επιχορηγήσεις

Ο Δίας μέσα από το Αιγαίο -Σημαντικά κέρδη ή εισοδήματα -χρηματοπιστωτικά ιδρύματα – Εξαιρετική δικαιοσύνη – Συνταγματικό δίκαιο – Νομικοί υπάλληλοι – Καλή τύχη σχετικά με επίσημα θέματα- ισχυροί άνεμοι – Γρήγορη υποχώρηση ενθουσιασμού – αγώνες για το μέλλον οικονομικά – αδικία υψηλής αντοχής – Μεγάλη ατυχία – Αύξηση ελλείψεων-Χρηματοοικονομικές δαπάνες για πολιτιστικά αγαθά – Εμπόδια στην πλήρη αλήθεια – Μικρή αληθινή διορατικότητα – Πληροφορίες σχετικά με το σπάσιμο των νόμων

Ευρώπη -Αμερικανική Ήπειρος-Ηλιος-Σελήνη-Αρης-Πολλές επιτυχημένες ημέρες – Χρόνια αύξηση της δικαιοσύνης – Οικονομολόγοι – Τραπεζίτες- Νεα οχήματα-Επιτυχή επιστημονική ή ακαδημαϊκή εργασία
Υποθετικός Άδης- Εκτεταμένη ρύπανση των υδάτων – Τοξική αποχέτευση – Επιβλαβείς ατμοί – Εκτεταμένες ασθένειες – της διάδοσης λοιμωδών νοσημάτων – Ελονοσία

Υποθετικός Κρονος-Σημαντικές δημόσιες πυρκαγιές – Δημόσιος εξαναγκασμό σχετικά με ανωτέρους – Επίσημες συγκρούσεις – Πόλεμοι-μεγάλα διλήμματα – Προβλήματα που σχετίζονται με επίσημα θέματα-Σημαντικές αυξήσεις που αφορούν απώλειες – Σημαντικά δυσμενείς καταστάσεις που επηρεάζουν αλλαγές ή ανάπτυξη – Σημαντική φθορά ή παρακμή – Αναλύσεις που αφορούν την ηγεσία – ανικανότητα που σχετίζονται με την ηγεσία και με την κυβερνητική διαφθορά – Σημαντικές πτώσεις
Άδμητος-Αντίσταση σχετικά με μεταρρυθμίσεις – συνεχής ένταση σχετικά με επίσημα θέματα – Εξέγερση σχετικά με τις επίσημες οριοθετήσεις – Απροσδόκητη πτώση

Ουρανος/Πωσειδωνας/Κρονος μέσα από τις ΗΠΑ– προαισθήσεις – Εργοστάσια – Τεχνικές ρυθμίσεις – έκθεση σε φυσικές δυνάμεις – ένταση ή άγχος όλο στα περίχωρα – Συγκρούσεις-Τηλεόραση – Κινηματογράφος- Ταινίες – Διαφήμιση – διατάραξη έξω στο κοινό – Προπαγάνδα-Καταλήξεις σχετικά με διφορούμενες μεταρρυθμίσεις-ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζεται με μεταρρυθμίσεις ή επανάσταση – Δράσεις που σχετίζονται με ξαφνικές ανασφάλεια ή αστάθεια — Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες-Διευκρίνιση σχετικά με τις επίσημες θυσίες, απώλειες, ή παραπλάνηση – Κατανόηση σχετικά με μεγάλες διαψεύσεις – Θεός ή Θεότητα – Υπερσυνείδηση – αναλήθειες-μεγάλες ψευδαισθήσεις-ανατροπές-εντάσεις- Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή στρατιωτικού νόμου-σοβαρές συγκρούσεις με τις αρχές – Επίσημη κρίση – μεγάλη κρίση

Ζευς-Ζημίες που σχετίζονται με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών μεγάλο αντίκτυπο – Τα βίαια εγκλήματα