ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ-Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ-ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

στις

Το Τελευταίο Κάλεσμα 

Ο κόσμος δείχνει να είναι κολλημένος μέσα στο αυλάκι από το 2011, ειδικά στον τομέα της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής προόδου. Κανενός η Ατζέντα δεν δείχνει να είναι απρόσβλητη στις δυνάμεις αναστολής, αναβλητικότητας και αδιεξόδου. Η Αστρολογία έχει μια απάντηση σε αυτό. Οι διελεύσεις των πλανητών συνεχίζουν διαρκως να αλλάζουν, και ενας ενδεχόμενος πόλεμος μάλλον μπορεί να είναι αναπόφευκτος στο μέλλον, από τις συλλογικές επιρροές για τις ιστορικές εποχές που αντιπροσωπεύουν.
Αυτές οι δυνάμεις είναι υπερπροσωπικες,και έτσι μας επηρεάζουν όλους. Οι Ιστορικοί ίσως εκ των υστέρων έχουν παρατηρήσει πώς μια συγκεκριμένη δεκαετία μπορεί να έχει μια συγκεκριμένη δόνηση ή ατμόσφαιρα, όπως για παράδειγμα η ξέφρενη δεκαετία του 20 αλλα και η ζοφερή δεκαετία του 30.

Η Αστρολογία θα λέγαμε, ονομάζει τις εποχές βαζωντας μια ταμπέλα, όπως για παράδειγμα “οι ψυχεδελικές ημέρες των παιδιών των λουλουδιών της δεκαετίας του 60 ” και η « απληστία της Wall Street » τη δεκαετία του 80 οπου προέκυψαν από τις όψεις που σχημάτισαν μεταξύ τους οι εξωτερικοί πλανήτες όπως ο Δίας, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας που οικοδόμησαν το κοσμικο σκηνικο και υπογράμμισαν τις ιστορικές περιόδους. Αυτοι, κλητεύουν το μουσικό κλειδί κάτω από το οποίο οι επικές συμφωνίες της ιστορίας που θα παιχτούν αλλα και τα γεγονότα θα πραγματοποιηθούν στο χρώμα της αρμονικής ή παραφωνίας και θα καθορίσουν τις κινήσεις της κάθε εποχής στο ζώδιο που βρίσκονται δίνοντας τον ανάλογο τόνο. Ο πιο απομακρυσμένος από ολους στο ουρανιο στερέωμα, ο Πλούτωνας, καθορίζει τον ρολο της κάθε γενιάς, που θα παίξει την ανάλογη μελωδία στην ιστορία κατά τη διάρκεια της τροχιάς του σχεδόν κάθε 248-χρόνια μέσα από τα δώδεκα ζώδια.

Δώδεκα φορές κάθε 248 χρόνια, ο Πλούτωνας αλλάζει την ιστορία μόνιμα σύμφωνα με την δόνηση και τους κανόνες που εκπέμπει το ζώδιο οπου βρίσκεται. Δεν είναι τυχαίο που ο Πλούτωνας εμφανίστηκε στον Αιγόκερω ακριβώς το 2008 αποφασίζοντας να αλλάξει τις μάζες σε συλλογικο επίπεδο. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω γκρεμίζει με σκοπο να ξαναχτίσει από την αρχή πάνω σε νεα θεμέλια και θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μεχρι το 2023 ,και αφορά την δομή και την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος, πολιτικών κομμάτων και παρακμιακών καθεστώτων, προκαλώντας παγκοσμίως την «Μεγάλη Κατάρρευση». Τα θέματα-κλειδιά που επικεντρώνεται ο Αιγόκερως είναι η οικονομική δυσλειτουργία που χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, και η είσοδος του στο ζώδιο αυτό διήγειρε τις μάζες -συλλογικά εφερε την μεγάλη ύφεση. Συνδυασμένη προφύλαξη εγκαταστάθηκε στις συστηματικές παραβιάσεις του τραπεζικού συστήματος, κατι που είχε προκαλέσει ο Πλουτωνας όταν βρισκόταν στο ζώδιο του Τοξότη, και σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Ο Τοξότης την δεκαετία του 90 στον Πλούτωνα, φέρνοντας κυριολεκτικά την οικονομική ασυδοσία , όπου προφανώς γνώριζε ή δεν γνώριζε, χωρίς να νοιάζεται κατά που αυτά θα κατευθυνθούν

Ο Αιγόκερως είναι γεννημένος για επιχειρήσεις και για μεγάλες δουλειές. Φαίνεται λοιπόν, ότι τότε οι άνθρωποι του Λευκού Οίκου συναθροίστηκαν για να καθαρίσουν , να βάλουν τάξη «στο σπίτι τους», με μια βαθεια επιθυμία να αλλάξουν το “status quo”, ακόμη και αν όλοι είχαν τις δικές τους ιδέες για το τι συγκεκριμένα, χρειάζεται για να αλλάξει στο πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ. Η μετατόπιση του Πλούτωνα το 2008 σε ζώδιο που κυβερνάει το καθεστώς, και την εγκατάσταση της εξουσίας, δημιούργησε ενα κύμα τυφλής πίστης πίσω από την εκλογή του Προέδρου Barack Obama , οπου το καλύτερο έμβλημα του ήταν ότι «Μπορούμε να πιστέψουμε στην Αλλαγή.»

Ενας αστρολόγος- χρησιμοποιεί την κοσμική γλώσσα του Πλούτωνα για να προλαμβάνει και να προβλέπει ακριβώς οτι η υπόσχεση της αλλαγής θα είναι μια «πραγματικότητα» που θα επηρεάσει τον λεπτό άξονα μετατόπισης της κοινής γνώμης, πέρα από την απλή πίστη και ευχολόγια. Με αυτό κατά νου, η νέα ιστορική εποχή θα είναι μια παραλλαγή και θα σχετίζεται με τα θέματα του Πλούτωνα στον Αιγόκερω της προηγούμενης διέλευσης του, οπου αυτή διήρκεσε από το 1762 ως το 1777 και συνοδεύτηκε από μια 15ετια μόνιμων πολιτικών, φιλοσοφικών και οικονομικών ταλαντώσεων.

Ο Αιγόκερως συνδέεται με τον σχεδιασμό και την οργάνωση συστημάτων σκέψης, επιχειρήσεων, ηθών, και το συλλογικό κανόνα της εξουσίας πάνω στους άλλους και τη μαεστρία του ατόμου να ελέγχει τον εαυτο του. Κατά την τελευταία διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η ανθρωπότητα, ειδικά στις δυτικές ευρωπαϊκές αυτοκρατορίες και Έθνη , απομακρύνθηκαν από την τυφλή πίστη-θρησκευτικότητα για να αγκαλιάσουν την επιστήμη και την κοσμική φιλοσοφία. Το πέρασμα του Πλούτωνα κατευθύνει το αυτί της ανθρωπότητας να ακούσει για μια σύντομη δεκαετία ή και περισσότερα χρόνια τις ιδέες μεγάλων στοχαστών και φιλοσόφων. Υπάρχουν σε όλες τις εποχές, αλλά σπάνια υπάρχει ένα παράθυρο την κατάλληλη χρονική στιγμή οπου οι μάζες εναρμονίζονται με αυτά τα διαφορετικά συστήματα σκέψης. Ο Βολταιρος, ο Ρουσσώ, ο Βενιαμίν Φραγκλινος και ο Τόμας Πέιν εκείνες τις ημέρες φαίνεται να ήταν τυχεροί.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω άπλωσε τα «μάγια» του πάνω στις μάζες. Ο χρόνος ήταν ώριμος και αυτοί παρακινήθηκαν υποσυνείδητα στο να εξετάσουν τους «αρχιτέκτονες» των νέων πολιτικών, επιστημονικών και οικονομικών παραδειγμάτων. Στην συνέχεια γεννηθηκε ο Ανθρωπισμός. Οι Άνθρωποι άρχισαν να αγκαλιάζουν την νέα ιδέα, ότι η επιδίωξη της ευτυχίας ήταν ενα αναφαίρετο δικαίωμα. Διασκέδαζαν με την ιδέα αυτή και χαιρέτισαν τη δυνατότητα και τις έννοιες της ελευθερίας και του ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ως ίσοι, δεν ήταν απλα περιλήψεις αλλά θα μπορούσαν όλα αυτά να είναι φανερά μια προϋπόθεση θεμελίωσης, ώστε να οικοδομήσουμε ένα νέο έθνος.

Εκείνες οι ημέρες ήταν, όταν η δυναμη των Ευρωπαϊκών αριστοκρατιών ήταν σε απολυτη ισχύ σε κοινωνικο-οικονομικο επίπεδο οπου η δυναμη τους είχε μεγάλη επιρροή, αλλά βέβαια ακόμα έπρεπε να κάνουν περισσότερο χώρο για ένα νέο οικονομικό φαινόμενο που ονομάστηκε « μεσαίες τάξεις» που εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη και στις ευρωπαϊκές αποικίες της Αμερικής. Τώρα λοιπόν καταλαβαίνετε πολλά περισσότερα για τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στα χρονια που διανύουμε.
Όπως ήταν αναμενόμενο, το status quo των μοναρχικών κυβερνήσεων κυβερνάται από τις ανώτερες τάξεις που επωφελήθηκαν και ενθαρρύναν την εξάπλωση του εμπορικού πλούτου, κατά το πέρασμα του Πλούτωνα (αγάπη για μεγάλο-επιχειρήσεις) μέσα από τον Αιγόκερω που έσπειρε τους σπόρους για συρρίκνωση και οριστικά, γκρέμισε την ηγεμονία της παλιάς αριστοκρατικής τάξης υπο την σκιά των επαναστάσεων.

Από τις στάχτες μιας παλιάς συλλογικής νοοτροπίας αναδύθηκαν-σαν τον φοίνικα- νέα συστήματα- όπως ο καπιταλισμός και η δημιουργία του πλούτου αλλα και η βιομηχανική επανάσταση. Το γαλαζοαίματο καθεστώς — αυτό που ήταν κατά την τελευταία διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω — τότε όπως και τώρα, ήθελε την πιτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο, αλλα η πιτα, στο παρελθόν και στο παρόν, αποτελούνταν από την τεράστια αποθησαύριση του βιομηχανοποιημένου κόσμου και νομισματικό πλούτο. Ο Πλούτωνας (Ο Θεός του θανάτου) στον Αιγόκερω, γέννησε τους εφοριακούς, από τον Βασιλιά Γεώργιο ΙΙΙ της Βρετανίας, απαιτώντας από τούς Αμερικάνους- Εγγλέζους να πληρώσουν για τους ολέθριους Γαλλικούς και Ινδικούς πολέμους που πολέμησαν για την εξασφάλιση 13 βρετανικών αποικιών. Μια εξέγερση τότε τύπου « Tea Party», επαναλήφθηκε τότε όπως και τώρα, κατά τη νεα διέλευση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Λίγο πριν ο Πλούτωνας περάσει στην αναγεννητική μαγεία του Αιγόκερω, οι άποικοι κήρυξαν τότε την ανεξαρτησία τους από το Βρετανό βασιλιά και αριστοκρατία.

Έτσι λοιπόν ,γεννήθηκε η αμερικανική επανάσταση οπου άλλαξε για πάντα τον κόσμο, ξεκινώντας μια νέα εποχή επαναστάσεων και τη διάδοση των σύγχρονων δημοκρατικών πολιτειών. Η αναφορά στα παραπάνω παραδείγματα, είναι ακριβώς αυτα που έχει συσσωρεύσει για μας ο Πλουτωνας στον Αιγόκερω στο παρόν, μέχρι το 2024.Ζουμε λοιπόν και θα ζήσουμε ακόμη, στιγμές επανάστασης που γεννιούνται από κινήματα οπου εξαπλώνεται ενας νέος τρόπος σκέψης. Φρέσκα οικονομικά και πολιτικά συστήματα θα ωθήσουν τον πολιτισμό πέρα από τις αρτηριοσκληρωτικές και αναχρονιστικές παραδόσεις του σημερινού καπιταλισμού και της Δημοκρατίας. Το status quo θα αλλάξει για πάντα. Θα δούμε την επανάσταση να αποθεώνεται κατά το τελευταίο μισό του 2015 και μετα.
Παρατηρήσατε πιστεύω ήδη τα γεγονότα σταδιακά από το 2010 και πως εξελίχθηκαν στη χωρα μας και παγκοσμίως μεχρι σήμερα, παρατηρήστε επίσης την άνοδο ακέφαλων λαϊκών επαναστάσεων να γεμίζουν τους δρόμους της Αμερικής, συναντώντας ανυποχώρητους αστυνομικούς αλλα και στις πλατείες του αραβικού κόσμου νωρίτερα, με τον πρώτο να κατέχει την Γουωλ Στρητ.

Όλοι αυτοι οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές από την Αίγυπτο μεχρι την Αμερική γεμάτοι από μανία αλλά ωστόσο λιγοστή πειθαρχία και κατεύθυνση, διαμαρτυρήθηκαν με πάθος αλλα ταυτόχρονα ήταν καταδικασμένοι από το χτύπημα του κλομπ ενός αστυνομικού και την βροχή σπρέι πιπεριού από το φθινόπωρο του 2011. Ήταν τα θύματα του πρώτου τετραγώνου μεταξύ Ουρανού/Πλούτωνα που ήταν μεγάλης διάρκειας από τα μέσα του 2011 μεχρι τις αρχές Μαΐου 2015 που έληξε ο κύκλος αλλα και βέβαια θα παραμείνει μεχρι το 2016 με την ισχυρή επίδραση του για τελευταία φορά. Εν ολίγοις, ο Ουρανός στον Κριό δεν είναι καθόλου θετική θέση και όπως εχω αναφέρει εκφράζεται ως «καμμένη γη».

Οι φυσικές του ορμές για ελευθερία και επανάσταση, είναι σε δυσμένεια και διαστρεβλωμένες κατά κάποιο τρόπο από την θέση του Κριου, οπου δίνει αρκετή παρορμητικότητα, ισχυρογνωμοσύνη όπως επίσης πράττει χωρίς να σκέφτεται . Μια ακέφαλη (χωρίς αρχηγό) προοδευτική εξέγερση 90 μοίρων με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που είναι ο κυβερνήτης του κατεστημένου αποκλείει κατά αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε πρόοδο για μια στάση του διεφθαρμένου συστήματος αυτού. Το τετράγωνο κλώτσησε έντονα από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο του 2011. Μια μοιρα μετράει την ωρα που οι άνθρωποι επιτόπου ασυνείδητα επηρεάζονται από τις κοσμικές δυνάμεις οποιαδήποτε όψης που σχηματίζεται απο τους εξωτερικούς πλανήτες. Η σφαίρα επιρροής των εσωτερικών πλανητών που έχουν μια πιο προσωπική επίπτωση σε εμάς είναι μεταξύ 5-10 μοίρων.

Το εξωτερικό πλανητικό φαινόμενο συμβαίνει να είναι ισχυρότερο εντός των δυο μοιρών ή έξω από μια ακριβής οψη που σχηματίζεται, είτε πρόκειται για ένα αρνητικό τετράγωνο 90 μοιρών, είτε για ένα θετικο τρίγωνο 120 μοιρών ή για ένα μέτριο θετικο εξάγωνο 60 μοιρών, καθώς αυτό επίσης αφορά και τις αντιθέσεις ,συνόδους, κλπ. Στον επόμενο γύρο του Ουρανού – Πλούτωνα είδαμε μια πολιτική πόλωση που ξέσπασε στα μέσα Μαΐου του 2012, στις ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές αργότερα το φθινόπωρο ανάμεσα στους Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους. Το τετράγωνο έγινε ακριβέστατο τον Ιούνιο-Ιούλιο 2012, και πάλι είδαμε εκεί μια πολιτική πόλωση. Το αδιέξοδο επισκέφτηκε την Ουάσιγκτον και πάλι με το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού και εφερε απογοήτευση την άνοιξη και το φθινόπωρο του 2014, οπου υπαγόρευε τη χαμηλότερη προσέλευση των ψηφοφόρων στην ιστορία των ΗΠΑ από το 1942.

Μην ξεχνάμε ότι το 2012 είχαμε βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα, τον Μαιο και τον Ιούνιο του 2012.Μπορει κάποιος να δει τα γεγονότα εδώ παγκοσμίως και να δει τι ακριβώς συνέβη. http://el.wikipedia.org/wiki/2012

Ο Πλούτωνας στη “δημιουργία του status quo” με τον Αιγόκερω να τεντώνει το σχοινί μεχρι το τέλος, ενώ ο επαναστατικος Ουρανός στον παρορμητικο Κριό συνεχίζει θα λέγαμε να «δαγκώνει» το ήδη ματωμένο χείλι, δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση αρκετά δύσκαμπτη. Είδαμε και την επίδραση του τετραγώνου που άρχισε να δημιουργεί μια κόλαση σταδιακά, τον χειμώνα μεχρι την άνοιξη του 2015 και θα δούμε τι θα αφήσει πισω του μεχρι του χρόνου το 2016.Αλλα από τον Φλεβάρη του 2015 είχα πει για την αντίθεση Ηλιου/Δια, « προσεχτε τους πολιτικούς που έχουν υπερβολική αυτοπεποίθηση παγκοσμίως.»

“Θα κάνουν μεγαλόπρεπες κινήσεις και γενναιόδωρες πράξεις και θα λένε υπερβολικά μεγάλα λογια, θα δώσουν μεγάλες υποσχέσεις η θα έχουν πομπώδες στυλ “Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε να υπάρξει κάποια άλλη πλανητική βοήθεια για να μαλακώσει το αδιέξοδο, αλλά αμφιβάλλω. Υπάρχει βέβαια και το τρίγωνο Δια-Ουρανού στις 22 Ιουνίου οπου έχει αρχίσει την επιρροή του πολύ νωρίτερα, και τότε ισως αυτό κατι να σώσει σε διπλωματικό επίπεδο η να δώσει κάποια ευκαιρία, αυτό όμως αφορά καθαρά μεγάλες επιτυχίες σε τολμηρές διπλωματικές αποστολές. Αλλωστε η χρονια του προβάτου όπως είχα πει πριν πάρουν φωτιά όλα θα δώσει την ευκαιρία στην ειρήνη, οπου οι ηγέτες είναι υποχρεωμένοι να επανεξετάσουν τα πράγματα.

Ο Ομπάμα θα μπορούσε να κάνει μια απρόβλεπτη κίνηση οπως είπαν και για τον Νίξον το 1972 « Ο Niξoν πάει στην Κίνα». Η φράση «ο Νίξον πάει στην Κίνα», ή «ο Νίξον στην Κίνα» είναι μια ιστορική αναφορά στο 1972 κατά την επίσκεψη του Προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον στην Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μάο Τσε Τουνγκ . Όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον ξεκίνησε για το ιστορικό του ταξίδι στην Κίνα πριν από 40 χρόνια, δεν μπορούσε να φανταστεί ποιες δυνάμεις θα απελευθέρωνε το ρίσκο αυτό που πήρε.

Η άμεση διπλωματική επίπτωση βεβαίως ήταν ότι επαναδιαμόρφωσε την γεωπολιτική ισορροπία της Ευρασίας και έβαλε τη Σοβιετική Ένωση σε θέση άμυνας. Η μακροχρόνια επίπτωση όμως, η προσέγγιση της Αμερικής με την Κίνα, έγινε μόλις πρόσφατα εμφανής με την ένταξη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην παγκόσμια οικονομία. Αν ο Νίξον δεν είχε ενεργήσει το 1972, η αυτοεπιβεβλημένη απομόνωση της Κίνας θα είχε συνεχιστεί. Η μεταρρύθμιση του Ντενγκ Χσιαοπίνγκ και το άνοιγμα της Κίνας προς τον κόσμο θα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Στο τέλος της επίσκεψής του ο Νίξον δήλωσε: «Αυτή ήταν η εβδομάδα που άλλαξε τον κόσμο.

Αυτά που είπαμε μέσα από την επίσημη ανακοίνωση δεν είναι τόσο σημαντικά, όσο αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν και που θα βοηθήσουν να οικοδομήσουμε μία γέφυρα 16.000 μιλίων, αφήνοντας για πάντα στο παρελθόν τις 22χρονες εχθροπραξίες. Η επίσκεψη του Νίξον στη Κίνα προκάλεσε εντύπωση στην παγκόσμια πολιτική σκηνή και σηματοδότησε τη νέα εποχή ανάμεσα στους δύο αντίπαλους κόσμους, ενώ η φράση «Nixon in China» έλαβε περίοπτη θέση στην πολιτική ορολογία, περιγράφοντας την απρόβλεπτη και εντυπωσιακή κίνηση ενός πολιτικού. Ωστόσο, στην αμερικανική πολιτική σκηνή υπάρχει πάντα και το «Only Nixon could go to China».

Έτσι λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε και με τον Ομπάμα για παράδειγμα «ο Ομπάμα πάει στο Ιράν» ξαφνιάζοντας τους πάντες με μια ξαφνική κίνηση του υπο την επιρροή του τρίγωνου αυτού, σε μια αρκετά επικίνδυνη αποστολή .

Το τρίγωνο βέβαια αυτο θα μπορούσε να σώσει παρα πολλές καταστάσεις σε πολιτικό επίπεδο σε όλο τον κόσμο για μια στιγμή και να δημιουργήσει την εντύπωση ότι καλο και σπάνιο συμβαίνει, μια φλασια μεγαλοφυίας από μεριά των πολιτικών που θα βάλει τέλος στα αδιέξοδα και θα λύσει όλα τα μακροχρόνια προβλήματα στον κόσμο, καπως έτσι φαντάζει το τρίγωνο αυτό η πιθανόν να δώσει τέτοια εντύπωση. Όμως το τρίγωνο αυτό δεν είναι μονο του. Τι κρίμα , διότι οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει για το 2015 την Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή στο Παρίσι στις 30 Νοεμβρίου-11 Δεκεμβρίου 2015. Μιλώντας αστρολογικά, αν δει κάποιος τις ημερομηνίες για τη συνάντηση αυτή δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη.

Όταν το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα έληξε στις 4 Μαΐου 2015,ο κόσμος για μια στιγμή αισθάνθηκε, ότι με τον ερχομό της άνοιξης, κάτι περισσότερο θα ανθίσει εκτός από τα φυτά. Κάποιο ξόρκι έχει αρθεί από τα μάτια του Προέδρου και νομοθετών, στο πιο ισχυρό κεφάλαιο στον κόσμο. Η Πρόοδος της ιστορίας, από τα μέσα του 2011 δεν κυλάει με τους ρυθμούς που θα θέλαμε αλλα κυλάει αργά μαζί με τους ανθρώπους, ως προς την ανάληψη νέων και συλλογικά κοινών επιθυμιών κάνοντας αναφορές για την αλλαγή συστημάτων και δομών.

Ποιος ξέρει; Μπορεί αυτό να κάνει τους πολιτικούς να σταματήσουν να ψεύδονται .Ίσως να υπήρξαν αμφιβολίες για λίγες μέρες προς το τέλος του Μαΐου, όταν ο Κρόνος προσέγγισε τη γη παρα πολύ κοντά, δινωντας ένα κοσμικο προμήνυμα αλλα καί υπέροχο ταυτόχρονα θέαμα για εκείνους που με τα τηλεσκόπια τους ήθελαν να θαυμάσουν. Ενώ το κίτρινο φως του Κρόνου φώτιζε τον ουρανό από πάνω μας εκθαμβωτικά οι άνθρωποι μπορεί να ήταν περισσότερο ανοικτοί θέλοντας να ακούσουν νέες φρέσκες ιδέες και σκέψεις, διατεθημένοι να ρισκάρουν πάνω σε αρχικά συστήματα της κυβέρνησης. Ίσως αισθάνθηκαν διατεθημένοι να επαναπροσδιορίσουν την ανθρώπινη κατάσταση και στη συνέχεια να κατασκευάσουν ένα πιο προηγμένο κόσμο.

Θέλω να φανώ αρκετά αισιόδοξη για τι θα επακολουθήσει το καλοκαίρι ,όπως είχα περιγράψει το 2015 ως χρονια τελευταίων ευκαιριών, για μια νεα «εκκίνηση» των πράγματων. Και να που το καλοκαιρι έφτασε και θα πρέπει να δούμε την επιστροφή του Κρονου μέσα από τον Σκορπιό στην ανώτερη οκτάβα του στις 16 Ιουνίου 2015, όπου θα υποχωρήσει από τον αστερισμό του Τοξότη για λίγο ,και θα επιστρέψει στις τελευταίες δυο μοίρες του, από όπου ξεκίνησε στο τέλος του 2014. Ο Κρονος λοιπόν στον Σκορπιό έδωσε την θέση του στον Τοξότη την παραμονή Χριστουγέννων το 2014,εισειλθε στον Τοξότη και ολους αυτούς τους μήνες ήταν θα λέγαμε ένας θετικός παράγοντας οπου δικαίως εφερε δυσαρέσκεια στους απλούς ανθρώπους με τις ολοένα αυξανόμενες ελιτιστικές και απομακρυσμένες κυβερνήσεις τους σε όλο τον κόσμο. Ο Θυμός ήταν σωστός και αναμενόμενος με αυτή την διέλευση. Έτσι το πρώτο εξάμηνο του 2015 πήραμε μια γεύση από το στυλ του Τοξότη. Τα πρώτα βέλη άμεσης κριτικής εκτοξευθήκαν στον αερα με τα ΜΜΕ να μην λένε ολόκληρη την ιστορία. Πυροδότησε διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις στα εταιρικά και τραπεζικά συστήματα οπου έχουν χάσει την ηθική τους πυξίδα — αν είχαν ποτέ.. ίσως.

Αυτή ήταν μια περίοδος δίκαιης αγανάκτησης, και κραυγή για δικαιοσύνη. Ευ αγωνίζεσθαι! Είναι το μήνυμα του Τοξότη στον Κρονο. Απλά δεν μισούμε τους ανθρώπους που φέρουν την ετικέτα ως γραφειοκράτης, ή πολιτικός η οτιδήποτε αλλο. Μισούμε τις κακές συνήθειες ενός ατόμου. Την ανηθικότητα. Μισώ την εξαπάτηση και τη διαφθορά.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη θα πρέπει θα πρέπει λογικά να είστε σε επιφυλακή για τις ασυνείδητες δυνατότητες που μπορεί να δώσει το ζώδιο αυτο. Αν είστε κολλημένοι στο εγώ σας, το ζώδιο αυτο που διέπει τον ανώτερο νου, τις φιλοσοφικές αρετές και την ανώτερη θρησκευτική συνείδηση, θα μπορούσε επίσης σκουρηνει τη διάθεση σας με θρησκευτικό εξτρεμισμό και πολιτικά κομματικό φαρισαϊσμό. Ο Κρονος στον Τοξότη πιθανόν να σφίξει τα πράγματα στην Ουάσιγκτον και στις Βρυξέλες φέρνοντας ιδεολογικο αδιέξοδο ή ιδεολογική τύφλωση οσο αφορά την πραγματικότητα.

Ο νέος ψυχρός πόλεμος θα μεγεθύνεται, μεταξύ των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και τα συμμαχικά κράτη με τη Ρωσία την άνοιξη θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλον έναν εμφύλιο στην Ουκρανία αλλα και αυτό θα είναι ένα βήμα πιο κοντά σε μια πυρηνική διαμάχη. Υπάρχει βέβαια και η ISIS (του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ και στη Συρία) με προέλευσή-ρίζες την, Αλ-Κάιντα, με αποτέλεσμα την εξάπλωση του ισλαμικού φονταμενταλισμού που είναι πολύ πιο δύσκολο να σταματήσει, ώστε να καταστρέφει στο πέρασμα της.
Θυμηθείτε, όμως ότι σε ολες τις προηγούμενες περιόδους όπως και τώρα η ακόμα και σε προσωπικές σας διαφορές με τους αλλους ο Κρόνος στον Τοξότη θα σας παρουσιάζει την σκληρή πραγματικότητα σε πρακτικο επίπεδο. Ελέγξτε επίσης τις ιδεολογικές σας θέσεις. Πάρτε μια ανάσα. Ακούστε και το διαφορετικό. Η θεά δικαιοσύνη κρατα σε ισορροπία τις κλίμακες της ζυγαριάς. Ισσοροπηστε. Να είστε σοβαροί όταν μοιράζεστε τις αρχές σας με άλλους. Αντί να φορτώνετε και να επιτίθεστε κατά την άποψή των αλλων, θα ήταν καλύτερα να εκφέρετε επιχειρήματα για τις προσωπικές σας απόψεις. Να είστε έτοιμοι επίσης να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για την επιτυχία ή την αποτυχία . Μην περιμένετε τους αλλους να σας καταλάβουν απολυτα, να είστε ξεκάθαροι εσεις πρώτα.

Η πρωταρχική λέξη για τον Κρόνο στον Τοξότη είναι ότι αναζητεί την αλήθεια και την πραγματικότητα μέσα από την εποικοδομητική κριτική, ισορροπημένα, με σεβασμό προς τις οικουμενικές αξίες. Η ελευθερία είναι τα πάντα για τον Τοξότη, έτοιμος να πολεμήσει αν χρειαστεί, γι’ αυτήν την αξία, ποσο μάλλον όταν βρίσκεται κατω από την σκληρή επιρροή του Κρονου, που του θέτει κανόνες και ορια, τα οποία αυτος ,μαλλον δεν αντιλαμβάνεται.
Έχετε υπομονή, όταν οι άλλοι θα ερμηνεύουν αυτές τις αξίες διαφορετικά. Στη συνέχεια μιλήστε μια γλώσσα που μπορούν να σας κατανοήσουν και να υπογραμμίστε τα λόγια σας πάντα με τις αρχές που έχετε βιώσει ως παράδειγμά. Ο Κρόνος πίσω στον Σκορπιό στα μέσα Ιουνίου θα έχει ακόμα τις επιδράσεις του Τοξότη. Θα αρχίσετε να βλέπετε τους ανθρώπους να είναι πιο ενεργοί πολιτικά, Θα υπάρξουν απεργίες, μαζικές διαδηλώσεις. Δυστυχώς επίσης θα υπάρξουν και ταραχές.

Το κατεστημένο θα αντιδράσει με σκληρά αντίποινα κατω από την επιρροή του τελευταίου τετραγώνου Ουρανου-Πλουτωνα. Θα υπάρξουν περιστατικά ταραχών με την αστυνομία να επιτίθεται στα πλήθη χωρίς τη δέουσα αιτία, κυρίως στις ΗΠΑ, οπου το τετράγωνο έχει μεγάλη επιρροή εκεί — αυτά τα γεγονότα θα κορυφωθούν. Συλλογικά, οι εξαγορασμένες-κυβερνήσεις θα πιέσουν σκληρά σε όλο τον κόσμο, και ανοιχτά θα καταστέλλονται οι λαϊκές ελευθερίες.

Όπως εχω ξαναφέρει στο παρελθόν , τα πρώτα χρόνια της διέλευσης του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα επιτρέψει την ανάπτυξη μιας νέας μεσαίας τάξης, αυτή τη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο και όχι σε περιφερειακή κλίμακα που είχαν βιώσει τότε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1770. Οι ελιτίστικες τάξεις της παρελθοντικής διέλευσης αντηχεί στην σημερινή νέο-αριστοκρατία με εταιρικές μάσκες και ατζέντες. Όπως και πριν, αυτές οι ολιγαρχικές ελίτ έχουν φθάσει στο αποκορύφωμα της εξουσίας τώρα, η αποθησαύριση και η πολιτική επιρροή έχουν αναγνωρίσει τον κίνδυνο που είναι εγγενείς στην ενδυναμωμένη παγκόσμια μεσαία τάξη .

Οι εποχές και τα ρούχα μπορεί να έχουν αλλάξει αλλα το παιχνίδι στην ουσία είναι το ιδιο. Στη δεκαετία του 1770,το ιδιο είχε συμβεί όταν ο Βασιλιάς Γεώργιος ο ΙΙΙ έστειλε χιλιάδες “στρατιώτες” που το έπαιζαν μπάτσοι, υπερβολικά οπλισμένους σε ανα ανάλογο “Φέργκιουσον” της εποχής ,στους δρόμους της Βοστώνης, παραταγμένους στα λιθόστρωτα της Νέας Αγγλίας, ως στρατός κατοχής για την “αποκατάσταση του νόμου και της τάξης, οπου αυτοί πυροβόλησαν άοπλους διαδηλωτές και άμαχο πληθυσμό που έγινε γνωστό ως η σφαγή της Βοστώνης — μια στιγμή κρίσιμη, πυροδοτώντας την αμερικανική αποικιακή εξέγερση. Τέτοιου είδους γεγονότα είδαμε στις ΗΠΑ μεχρι τον Ιούνιο του 2015. Σίγουρα όχι αργότερα μετα από αυτό, η αντίληψη των μαζών ξυπνά στην θέαση μοντέρνων στρατιωτικών εξαρτημάτων, τεθωρακισμένων οχημάτων που πυροβολούν, μερικές φορές, σκοτώνοντας στους δρόμους πολίτες. Αυτό το μέλλον υπάρχει ήδη και στους δρόμους της Ανατολικής Ιερουσαλήμ.

Επιπλέον η διεισδυτική επέμβαση της αστυνομίας στις ΗΠΑ θα αποτελεί αγκάθι πυροδοτώντας μια αμερικανική Ιντιφάντα που θα εκρήγνυται στα αστικά κέντρα και στα εξαθλιωμένα προάστια της Αμερικής με οργή που θα θυμίζει εποχές απο τις ταραχές του 1968,όπως είχα ξαναπεί το 2010. Θυμίζουμε τα περιστατικά με την δολοφονία του Michael Brown και οσα συνέβησαν στο Ferguson . Αυτό που θα συμβεί το καλοκαίρι του 2015 θα είναι οι συνέπειες των γεγονότων που προηγήθηκαν και ονομάζετε «Το επακόλουθο του Φέργκιουσον» (Ferguson Effect) .Από τότε, έχουν υπάρξει ευρείες διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες εναντίον της αστυνομίας σε ολόκληρη την Αμερική. Φαίνεται ότι η Ιντιφάντα είναι ήδη έτοιμη να ξεσπάσει.

Επιτέλους, οι Αμερικανοί θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το καλοκαίρι του Κρόνου περισσότερο από κάθε άλλο έθνος στον κόσμο, η διάχυτη κοινωνική και οικονομική μάστιγα 40 – εκατομμύριων Αμερικάνων που ζουν σε άθλιες συνθήκες φτώχειας. Οι άνθρωποι στους δρόμους και τις κοινότητες θα ξεκινήσουν τις προσπάθειες για ανατροπή των αποφάσεων του Ανώτατου Δικαστηρίου που ευνοούν τους οργανισμούς, όπως επίσης για χρήματα και την ελευθερία του λόγου. Στην Αμερική ,τώρα οι Αμερικάνοι θα αρχίζουν να διαβάζουν το Σύνταγμα, ώστε να γνωρίσουν τα δικαιώματά τους και να τα υπερασπιστούν εναντίον της Ουάσιγκτον. Η λαϊκή εξουσία (Ουρανός) θα εκτοξευθεί και η Πλουτώνια δύναμη (Status Quo, καταστολή) θα υποστεί αρκετή πίεση. Αν δείτε και τα γεγονότα που έσπειρε το προηγούμενο τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα από το 1965-1968, παγκοσμίως θα καταλάβετε πολλά περισσότερα.

Αυτό ακριβώς συνέβη πριν από 250 χρόνια με τον Βασιλιά Γεώργιο ΙΙΙ. Η μεσαία τάξη εξεγέρθηκε στις βρετανικές αποικίες της Αμερικής, ανέτρεψε την αριστοκρατική ηγεμονία και έγινε η Δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτός ο σπορος της τότε επανάστασης γεννήθηκε όπως και τώρα κοντά στο τέλος της επιρροής του Πλούτωνα-Αιγόκερω και έφτασε ακόμη και εξω από τα σύνορα της Αμερικής προς την ηπειρωτική Ευρώπη. Έτσι ξέσπασε η γαλλική επανάσταση (1789-1799). Η αμερικανική επανάσταση έγινε η μητέρα πολλών επαναστάσεων από τον 19ο αιώνα έως τα μέσα του εικοστού αιώνα, συμπεριλαμβανομένου και της Ευρωπαϊκής άνοιξης, επίσης γνωστές ως Άνοιξη των Εθνών, Άνοιξη των Λαών (1848), μία σειρά κοινωνικοοικονομικών εξελίξεων και φιλελεύθερων πολιτικών ανακατατάξεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πολλοί ιστορικοί τις περιγράφουν ως ένα επαναστατικό κύμα -μία περίοδο αναταραχών που πυροδοτήθηκε στην Γαλλία, με τη Γαλλική Επανάσταση και εξαπλώθηκε στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Τις επαναστάσεις προκάλεσε η σφοδρή επιθυμία των περισσότερων από τους λαούς της Ευρώπης είτε να αποκτήσουν ανεξάρτητη κρατική υπόσταση, είτε να συννενωθούν σε ενιαίες κρατικές οντότητες. Έτσι με το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα ακόμη ανοιχτο, τώρα θα αρχίζει μια νέα εποχή επαναστάσεων από το καλοκαίρι του 2015.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη (τέλη Σεπτεμβρίου 2015-Δεκέμβριος 2017) ο έλεγχος θα γλιστρήσει από τα χερια της εξουσίας. Τι θα συμβεί όταν δύο δυνάμεις αυτής της εξέγερσης και της τυραννίας είναι απεριόριστες; Πρώτον, υπάρχει η ανάσα πριν την κατάδυση, μετρημένες σε χρόνο κατα το τέλος του τετραγώνου Πλούτωνα-Ουρανού στις αρχές Μαΐου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού του Κρόνου στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Ουρανος ελεύθερος από το τετράγωνο στον Κριο και ο Πλουτωνας θα εξακολουθήσουν όμως να βαραίνουν την κατάσταση μεχρι το 2018 οπου ο Ουρανος θα αλλάξει ζώδιο.

Ο Ουρανός θα περιπλανιέται στο ζώδιο του Κριου και μετα θα αρχίσει την μακρά παραμονή του μέσα από το ζώδιο του Ταύρου. Ο Ουρανός στον Σκορπιό είναι σε έξαρση ενώ ο Ουρανος στον Ταυρο σε πτώση. Αυτό που έχει σημασία στο παρόν είναι το τετράγωνο, που έχει γίνει μια κινητή πηγή ξαφνικών αλλαγών, οπου η παλιά τάξη ανατρέπεται, και η πτώση των παραδόσεων. Ο Κρόνος στο Σκορπιό το 2015 για τελευταία φορά αναγκάζει τις βαθιές δυνάμεις μέσα μας να αντιμετωπίσουμε τις μεταρρυθμίσεις, ιδίως σε σούπερ συστήματα που είναι υπεύθυνα για τη διατήρηση του πολιτισμού που αυξάνονται δυσλειτουργικά με τρόπο ασφυκτικό στην τρέχουσα μορφή και πρακτική τους.

Ο Ουρανός στον Κριό από το 2015 μεχρι το 2019 θα είναι στο πόδι ώστε να ξετυλίξει την παγκόσμια τάξη, καταλύοντας πολλούς θεσμούς, όπως τους έχουμε γνωρίσει από τότε που ιδρύθηκαν στο τέλος του Β ‘ Παγκοσμίου Πολέμου. Παρακολουθήστε τις μεγάλες συμμαχίες όπως το ΝΑΤΟ, το οικονομικό σύστημα της fiat, κεντρικών τραπεζών — πράγματι, όλες οι μορφές συγκεντρωτικής κυβέρνησης, ηλεκτρικά δίκτυα, πολιτικά μονοπώλια, οργανώσεις όπως τα Ηνωμένα Έθνη — όλα αυτά θα υποστούν μια διαλεύκανση και θα μεταμορφωθούν αν δεν ξηλωθούν. Πρέπει να υπενθυμιστεί, ήταν τη τελευταία φορά που ο Ουρανός πέρασε από τον Κριό ,κατά τα έτη 1928 και το 1934, όταν ο Πλούτωνας βρισκόταν στο ζώδιο του Καρκίνου το ζώδιο του σπιτιού, της πατρίδας και της οικογενειακής ζωής, τετραγώνιζε τον Ουρανο. Ο Πλουτωνας στον Καρκινο «αναδομώντας την κληρονομιά» τότε δημιούργησε αναταραχές σε ότι αφορά την εθνική και οικογενειακή ταυτότητα, φανατικός πατριωτισμός, αλλαγές στον ρολο των γυναικών, νεα προγράμματα και ενώσεις που επηρέασαν τις ψυχές των εθνών.

Τα παιδιά που γεννιούνται με τον Ουρανό στον Κριό θα βιώσουν την καταστροφή των πατρίδων τους, τα όνειρα τους για την οικογενειακή ζωή, την ειρήνη και την ευημερία. Συχνά η εστία είναι το μόνο πράγμα μπορεί κάποιος να υπερασπιστεί στις 10.000 πόλεις που καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου; Αυτά ήταν τα χρόνια της συντριβής του χρηματιστηρίου του 1929, μια από τις χειρότερες εποχές της παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης κατά την έναρξη της μεγάλης ύφεσης. Ο Φασισμός ήταν σε άνοδο, σε συνδυασμό με την ακλόνητη τυραννία του Ιωσήφ Στάλιν στη Σοβιετική Ένωση και ο μεγάλος τρόμος από τις αιματηρές εκκαθαρίσεις.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο, ο Αδόλφος Χίτλερ ήρθε στην εξουσία και καθιέρωσε τη ναζιστική Γερμανία κάτω από τον Ουρανό στον Κριό. Αυτή τη φορά όμως, ο Αιγόκερως που διέρχεται στον Πλούτωνα, ο οποίος είναι κυβερνήτης του Σκορπιού , ζώδιο του θανάτου και της αναγέννησης. Το επίκεντρο της Ουράνιας αναταραχής για εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 2011-2015 στοχοποιουν τα παιδιά που μεγαλώνουν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια μέσα από την κατάρρευση και την αναγέννηση της παγκόσμιας οικονομικής, τραπεζικής και πολιτικών συστημάτων. Η κρίση που έχει εκδηλωθεί τώρα φωτίζει — ελπίζουμε και πιστεύουμε—τη ανάγκη να παρθεί σοβαρά, και οι άνθρωποι στο μέλλον να είναι πιο υπεύθυνοι .Ήρθε η ώρα για το κοινό να γίνει σκληρό , κάνοντας τους ηγέτες να δουλέψουν για σας. Χρειάζεται σωστή φορολογική μεταρρύθμιση, λογιστική και δραστική μείωση των στρατιωτικών φουσκωμένων κονδυλίων. Άνθρωποι του κόσμου, κάνετε τα κατάκοπα δικαστικά συστήματα να σας ακούσουν.

Ο Αμερικανικός λαός, αυτό το καλοκαίρι του 2015 με τον Κρονο στον Σκορπιό θα ενεργοποιήσει την ανάφλεξη, τώρα και πρέπει να αναρωτηθούν ποια θα είναι η κατεύθυνση.

Η επόμενη γενιά ή περισσότερο, σε 20 με 30 χρονια-θα τροποποιήσει τα πολιτικά και οικονομικά συστήματα και θα αποκαταστήσουν την οικολογική και κλιματολογική ισορροπία του πλανήτη. Το καλοκαίρι του Κρόνου στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού είναι η τελευταία ευκαιρία για να ξεκινήσετε αυτό το μακρύ καθυστερημένο, ταξίδι που αρνείστε να κάνετε εδώ και καιρο. Το καλοκαίρι του Κρόνου που αρχίζει στις 16 Ιουνίου, όταν επιστρέψει σε ανάδρομη κίνηση ,στην 28-29 μοιρα, του Σκορπιού τότε η επιρροή του πλανήτη θα είναι σε υψηλότερη ένταση το ιδιο οπως όταν εισέρχεται στην πρώτη μοιρα, ή κατά την έξοδο από την τελευταία μοιρα, στο ζώδιο αυτο. Επανεξετάστε και αξιολογήστε τις παρελθοντικές πράξεις των προηγούμενων 29 ετών για τελευταία φορά, όταν Κρόνος θα είναι ανάδρομος από τις 16 Ιουνίου έως τις 2 Αυγούστου .

Αυτό είναι ειδικά μια καλή στιγμή για τους οικονομολόγους να κρίνουν το σημερινό οικονομικό σύστημα από το 1971. Η Ανεργία θα συνεχίσει να μειώνεται κατά κάποιο τρόπο, όμως το 2015 τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως ισως να διακηρύσσουν οτι πρόκειται για μια οικονομική ανάκαμψη αλλα εσεις δεν θα πρέπει να πιστέψετε αυτά που διαδίδονται. Είναι μια φούσκα που θα σκάσει, είτε αργότερα φέτος ή κάποια στιγμή στις τελευταίες ημέρες του 2016.Αλλωστε και το 2017 δεν είναι και μακριά, όταν έγραφα για τον Κρονο στον Σκοπριο πριν 2μησι χρονια, ωρα μου φαίνεται σαν χθες.

Μια αναθεώρηση του παρελθόντος λογικά θα πρέπει να τελειώνει, οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να αρχίσουν όταν Κρόνος θα αρχίζει να κινείται στον ουρανό σε ορθή πορεία κατά τις 2 Αυγούστου 2015. Θα πρέπει να αρχίσουν την ψήφιση νόμων και τη δημιουργία συστημάτων που θα ανανεώνουν τον κόσμο με νομισματικές πολιτικές σχετικά με μια νέα αντίληψη του νομίσματος και των επενδύσεων. Εάν ο νέος ψυχρός πόλεμος υφίσταται ακόμα, λογικά αυτος θα τελειώσει σύντομα. Τι θα γίνει με το ισραηλινό -παλαιστινιακό; Λογικά θα πρέπει να ξεκινήσουν την επίλυσή του πραγματικά, πλέον . Επιλύστε τη σύγκρουση στην Συρία.
Ξεκινήστε την αυθεντική μεταρρύθμιση της μετανάστευσης. Αποσύρετε την αμερικανική υπερ-κατασκοπεία και βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και αλλων οργανισμών που κατασκοπεύουν τον καθένα στον πλανήτη. Η Αμερική και η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πιεστούν έντονα στο να επικεντρωθούν πάνω στην επανεφεύρεση των χρηματοπιστωτικών οργανισμών και ακόμη και να διαγράφουν βουνά χρέους από τα αρχεία τους.

Η αιτία αυτού είναι θα λέγαμε, η κοινόχρηστη σύνδεση οκτώ-μοιρών, οπου οι ΗΠΑ και η ΕΕ έχουν κατά τη γέννηση τους. Ο ωροσκόπος των ΗΠΑ και ο Ηλιος της ΕΕ είναι και οι δυο πάνω στις 8 μοίρες του Σκορπιού. Η Ευρώπη, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα είναι κάτω από την πίεση του Κρόνου μέσω του Σκορπιού ώστε να επαναπροσδιορίσουν και να ανασυστήσουν τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά συστήματα.
Και οι δύο δημιουργούν θετικές όψεις μεταξύ τους οπου ο ενας θα πρέπει να μάθει από τα χειρότερα λάθη του αλλου και να δημιουργήσουν περισσότερες τέλειες ενώσεις και οργανισμούς. Η Αμερική μπορεί να καλύψει τη διαφορά με άλλα σύγχρονα δημοκρατικά έθνη και να μάθει από την Ευρώπη, πώς να οικοδομήσει ένα καλύτερο εθνικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης για παράδειγμα. Η Ευρώπη μπορεί να ξανανοικοδομήσει το σύστημα διακυβέρνησης της με καλύτερες καινοτομίες του συνταγματικού συστήματος των ΗΠΑ.

Με τον Ουρανο στον Κριο εχουμε και την άνοδο φασιστικών κομμάτων .Φαίνεται ότι το ανθρώπινο πνεύμα είναι πρόθυμο να υποστεί τον τρόμο οπως αυτή του Στάλιν και του Χίτλερ. Οι άνθρωποι θέλουν να κινητοποιηθούν ώστε να αποκατασταθεί και να αναζωογονήσει την αντιπροσωπευτική κυβέρνηση από τους ανθρώπους, για τους ανθρώπους. Δημοσκοπήσεις των ΗΠΑ, ένα χρόνο πριν από την έναρξη του παρόντος καλοκαιριού, αποκάλυψε ότι το 80 τοις εκατό του λαού των ΗΠΑ μισεί το γεγονός ότι το ανώτατο δικαστήριο δίνει σε επιχειρήσεις περισσότερα δικαιώματα ζωής και ελευθερίας του λόγου περισσότερα από ότι στους απλούς πολίτες.

Θέλουν όλα να ανατραπούν από μια συνταγματική τροποποίηση. Τώρα, καθώς ο Κρόνος είναι γαλβανιστης της θέλησης, πρέπει να σκεφτείτε και να βάλετε τον εαυτο σας σε μια πραγματική βάση. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το καλοκαίρι του 2015. Ενεργοποιηθείτε ώστε να τροποποιήσετε αυτές τις αδικίες και να κάνετε σωστή τοποθέτηση τα συνταγματικών δικαιωμάτων σας. Οποιαδήποτε κίνηση χρειάζεται συμμετοχή όλων, υψηλο πνεύμα, γενναιοδωρία και διαφάνεια. Χρειάζεται να υπάρξει μια θετική οψη με τον Δία και αυτά τα δύο ανοίγματα υπάρχουν το 2015.Ο Δίας είναι ο κυβερνήτης αυτών των δυνατότητων, και δύο φορές θα εναρμονιστεί με τον Ουρανό, ο κυβερνήτης της δυναμικών ξαφνικών αλλαγών της επαναστατικής αλλαγής σε ένα ευνοικο τρίγωνο 120 μοιρών.
Αν το ροκ συγκρότημα Doors ήταν αστρολόγοι μερικής απασχόλησης θα τραγουδούσαν, “Come on baby light my fire sign” με το τρίγωνο Δια-Ουρανού στον Λεοντα και τον Κριο! Ανάβει η φωτιά της έμπνευσης και της διαίσθησης. Ανάψτε μια νέα αισιοδοξία οπου θα μπορέσουμε να επεξεργαστούμε τα πράγματα καλύτερα. Θα αρχίσει μια παθιασμένη και συλλογική κλήση για την αποκατάσταση της ελευθερίας των ανθρώπων.

Τολμήστε να μην ανοίξετε το ραδιόφωνο η την τηλεόραση να ακούσετε τις ειδήσεις που σας πασάρουν η τα μπλογκ. Το τρίγωνο προωθεί τη δύναμη του λαού, οι άνθρωποι θα είναι στην ευχάριστη θέση να συγκεντρωθούν μεταξύ τους και να επικοινωνήσουν. Αυτό το καλοκαίρι μπορεί να γίνει η πρώτη σημαντική αφύπνιση των μαζών, οπου θα δείτε να αυξάνεται με τον ιδιο τον τρόπο που ορισμένες εταιρικές δυνάμεις επέβαλαν μια ψευδή αφήγηση της πολικότητας, λαμβάνοντας υπόψη για το τι είναι λάθος και για τι είναι σωστό. Πολλά σημαντικά κινήματα θα γεννηθούν το καλοκαίρι του Κρόνου στον Σκορπιό επειδή το τρίγωνο Δία-Ουρανού θα τα σπείρει. Το συναίσθημα αυτό θα υπάρχει στην αρχή του Ιουνίου. Και το αρμονικό αυτό τρίγωνο θα είναι ακριβής κυριολεκτικά την επομένη όταν ο Κρόνος θα επιστρέψει στον Σκορπιό! Αλλα θα παραμείνει ακριβής και μέσα στον Ιούλιο. Προσεχτε, όμως.

Αυτά που είπαμε θα αρχίσουν να γίνονται μεχρι τις αρχές Αυγούστου. Τότε είναι που ο Δίας θα αρχίσει να αποχωρεί από τον Λεοντα αφήνοντας τον Ουρανο στον Κριο, που σχημάτιζε τρίγωνο ,για να σταματήσει τον Κρονο στον Σκορπιό σχηματίζοντας ένα τετράγωνο 90 μοιρών δυο μέρες μετα αφού ο Κρονος θα μπει σε ευθεία τροχιά που ήταν από τον Μαρτιο σε ανάδρομη πορεία. Ωστόσο, ο Αύγουστος είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να πραγματοποιήσει μαζικά αυτό που θέλει, ωστόσο η πόρτα αυτή θα είναι κλειδωμένη με μια ταμπέλα να λέει « διακοπές» λόγω συνήθειας, διότι ο Αύγουστος παγκοσμίως είναι ριζωμένος μέσα μας ως μήνας διακοπών ,ωρα να εγκαταλείψουμε την εργασία για μια απόδραση στις παραλίες.

Ίσως το τετράγωνο απροσδόκητα εκπνεύσει μια κρυφή ευλογία με το δάγκωμα του. Ο Αύγουστος του 2015 θα βρίθει στην κυριολεξία από πιθανότητες για κάποια κρίση φέροντας μια έκτακτη συνεδρίαση πάνω από κάποια απρόβλεπτη επιχείρηση πολέμου ή οικονομική καταστροφή.

Επειδή αυτο το τετράγωνο κρύβει μια άσχημη καρμικη συμπεριφορά οσο αφορά τις τράπεζες, την οικονομία και τους επιχειρηματικούς τομείς, αυτό θα μπορούσε να είναι μια περίοδος που όταν κατά τα χρονια χρόνια εξωπραγματικών δημοσιονομικών πολιτικών που προωθούνται από την Federal Reserve, η ΕΚΤ (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα) και άλλα τραπεζικά ιδρύματα, τελικά αποτυγχάνουν. Ο Αύγουστος θα μπορούσε να είναι ο μήνας οπου μια οικονομική φούσκα θα μπορούσε να σκάσει. Ίσως η νέα ύφεση να μας επισκεφτεί το καλοκαιρι του Κρόνου 2015. Πραγματικά ο Αύγουστος θα είναι έντονος αλλα ο Σεπτέμβριος βρίθει κυριολεκτικά από οιωνούς.

Ο Ποσειδώνας θα σχηματίζει αντίθεση με τον Ηλιο την 1η Σεπτεμβρίου στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, εκτοξεύοντας αυτό το μήνα μια συλλογική ψυχική ατμόσφαιρα μιας αφηρημένης αναστάτωσης και αργότερα η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα που θα γίνει ακριβής στις 17 Σεπτεμβρίου. Η αντίθεση μας λέει, ότι ολοι είμαστε θύματα μιας μεγάλης αυταπάτης και θα είναι μια περίοδος έντονη, συννεφιασμένη γεμάτη σύγχυση, η δεύτερη μεταξύ Δια-Πωσειδωνα μιλάει για οικονομικές ανατροπές που βασίζονται σε αυταπάτες η λάθος ειδήσεις και πληροφορίες.

Στην ουσία μας λέει ότι πιστέψαμε τυφλά στις ανέφικτες και αναξιόπιστες υποσχέσεις που προσέφεραν οι ηγέτες. Ένα καλο μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα σύγχυσης είναι ο Ερμής στον Ζυγο .Να είστε δύσπιστοι σε ό, τι εκστομίζετε από πολιτικούς. Να είστε προσεκτικοί με τις ειδήσεις που διαβάζετε στα δίκτυα ειδικά από ανθρώπους που αντιγράφουν ειδήσεις από αλλα κυρίως δίκτυα η τα μεταφράζουν. Την επόμενη μέρα το ρολόι χτυπά το τέλος σκυθρωπών μεταρρυθμίσεων στον Σκορπιο. Φεύγει στις 18 Σεπτεμβρίου και δεν θα επιστρέψει για σχεδόν 30 χρόνια.

Εκτός από τους ισχυρούς ουράνιους οιωνούς που ήδη αναφέρθηκαν, η “επιστροφή στην δουλειά” τον Σεπτέμβριο, θα διανθιστεί από δύο εκλείψεις. Η πρώτη είναι μια μερική ηλιακή έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και στην συνέχεια, στις 28 Σεπτεμβρίου θα είναι μια σπάνια Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον Κριο, που ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι βιβλικά δυσοίωνη, γνωστή ως «Ματωμένη» Σελήνη και η τελευταία του κύκλου της.

Βέβαια, ο Κρονος έχει ένα πολύ σημαντικο προμήνυμα να μοιραστεί με τον Τοξότη, πριν το τέλος του έτους 2015. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Η σφαίρα επιρροής των δύο μοιρών αρχίζει στις 12 Νοεμβρίου με το τετράγωνο να είναι ακριβής από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου, διατηρώντας την κακόβουλη επιρροή του μέχρι τις 13- 21 Δεκεμβρίου. Ενα κοπάδι από πρωθυπουργούς, δικτάτορες και προέδρους θα μαζευτούν στο Παρίσι εκείνη την χρονική περίοδο που δεσμευμένοι θα εξαναγκαστούν από το διεθνές δίκαιο όλες τις υπογράφουσες χώρες που αντιπροσωπεύουν να εκπληρώσουν το στόχο της μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα που απλα εμποδίζει το κλίμα να μετατραπεί σε μια μεγάλη πλανητική- καταστροφή. Οι συζητήσεις θα γίνουν με σαμπάνια και χαβιάρι από τις 30 Νοεμβρίου έως τις 11 Δεκεμβρίου.

Αστρολογικά, δεν μπορώ να φανταστώ πιο «αρμονικές ημερομηνίες» για τη διάσκεψη αλλαγής κλίματος των Ηνωμένων Εθνών από αυτές. Μιλάμε για δυνάμεις κάκιστης επικοινωνίας και θα επικρατεί πλήρης διανοητική σύγχυση υπο το τετράγωνο αυτό 90 μοιρών οπου οι υποσχέσεις των πολιτικών ακόμα και όλα οσα ειπωθούν θα είναι ψευδείς. Αυτό το τετράγωνο ακριβείας στον γενέθλιο χάρτη ενός ατόμου—συχνά εμφανίζεται σε χάρτες ανθρώπων που πάσχουν απο ψυχικές ασθένειες, νευρωτικές φοβίες και συμπλέγματα κατωτερότητας. Πάρτε αυτό το αστρολογικό ελάττωμα και βαλτε το σε ένα πολιτικό περιβάλλον όπως η Σύνοδος Κορυφής του Παρισιού και θα διαπιστώσετε ότι η πονηριά και η κατεργαριά έχουν το πλεονέκτημα. Οι συμφωνίες για να ισορροπήσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι ύπουλες και παραπλανητικές.
Οι νόμοι, ωστόσο, θα είναι μετέωροι. Πνεύμα ανοργανωσιάς, επιβράδυνσης και ηττοπάθειας θα κατέχουν τους ηγέτες του κόσμου.

Δύο ματωμένα φεγγάρια, συν οι εκλείψεις και σεισμοί όπως είχα υπογραμμίσει από την αρχή του χρόνου θέλω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην Ολική έκλειψη στους Ιχθύες που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου, πάνω από τον Ατλαντικό και την Ευρώπη περιμένω κάποιες σεισμικές συνέπειες που προέρχονται από αυτό το φαινόμενο. Εάν ενα από τα μεγαλύτερα ηφαίστεια της Ισλανδίας εκραγεί τότε αυτό θα εξαπολύσει μεγάλη τέφρα προς την Ευρώπη και τη Ρωσία.

Ως επί το πλείστον είμαστε εξοικειωμένοι με τον Ποσειδώνα να είναι μεταφορικά ο πλανητικός κυβερνήτης των Ιχθείων ως Θεός των βαθιών ωκεανών και των μυστηριωδών ψυχικών δυνάμεων και των υποσυνείδητων κρυφών κίνητρων; Ωστόσο, Ποσειδώνας είναι επίσης ο Θεός των σεισμών, η μάλλον καλυτέρα των υποθαλάσσιων σεισμών και τσουνάμι. Έτσι λοιπόν είχαμε σημαντικούς σεισμούς στις αρχές της άνοιξης του 2015 συνδεδεμένα με την ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με την ισημερία, και βέβαια αναμένεται και μια ηφαιστειακή κλιμάκωση , ένας σεισμός μεγέθους οκτώ ή υψηλότερος στο σημείο που έληξε η έκλειψη αυτή. Πέρα από την Ισλανδία ,θα υπάρξει και στην ενδοχώρα της Κίνας, στην πόλη και τα περίχωρά της επαρχίας Σετσουάν και το Χονγκ Κονγκ.

Θα μπορούσε ο “σεισμός” αυτος να μην είναι φυσικός αλλά πολιτικο — οικονομικος, έναν υπαινιγμό που άφησε ο Νοστράδαμος. Η Γη θα σείεται από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή σε μία προφητεία έκρυψε τα αληθινά ονόματα πόλεων και ένα ποτάμι που κοκκίνησε στην καρδιά της σύγχρονης Συρίας. Τα κλασσικά του ονόματα εντοπίσουν τις πόλεις κατά μήκος του ποταμού Ὀρόντη σημαδεμένα με κόκκινο αίμα να διασχίζει την ενδοχώρα της Συρίας χωρίς αντίσταση. Αυτό το έτος, όπως η τελευταία, έχει μια νέα συστροφή, ή καλύτερα να πω ένα φεγγάρι διαφορετικού χρώματος: το χρώμα αιματηρών βιβλικών μεταφορών ως στόχο να εντοπιστούν τα σημαντικά γεγονότα, πρώτα στους δήθεν «εκλεκτούς του Θεού» , που σημαδεύονται από σχετικά σπάνια αιματηρού χρώματος σεληνιακές εκλείψεις. Οι Σεληνιακοί οιωνοί της Παλαιάς Διαθήκης προμηνύουν μια καταστροφή που έχουν γίνει μέρος μιας ξανά-αναγεννημένης αποκάλυψης υιοθετημένη από την χριστιανική ημέρα της κρίσεως του Ευαγγελιστικού κινήματος στην Αμερική.

Κυκλοφόρησε μια εμπορική επιτυχία -βιβλίο για το σπάνιο σύμπλεγμα των τεσσάρων ματωμένων φεγγαριών σε μια περίοδο δύο ετών στις 15 Απριλίου 2014, 8 Οκτωβρίου 2014, 4 Απριλίου 2015, και, τέλος, 28 Σεπτεμβρίου 2015. Οι Εβραίοι χρησιμοποιούσαν το σεληνιακό ημερολόγιο για να μαρκάρουν υψηλής σημασίας και ιερές αργίες στις ημέρες της πανσελήνου, ως εκ τούτου το Πρώτο Ματωμένο φεγγάρι και το Δεύτερο είχαν μια επιχαλκωμένη απόχρωση,σαν αποξηραμένο αίμα για τις πρώτες ημέρες του Πάσχα και το Sukkoth, συμπίπτοντας θα μπορούσαμε οπως αναμένουμε, κάποια κοσμοϊστορικά γεγονότα.
Η 15η Απριλίου 2014 με τον μεγάλο σταυρό και το διπλό τετράγωνο των πλανητών ,είχαμε την έναρξη του εμφυλίου πολέμου στην Ουκρανία. Μερικοί λένε ότι οι μάχες στην Ουκρανία πυροδότησαν ένα νέο ψυχρό πόλεμο μεταξύ της Αμερικής και Ρωσίας, ενεργοποιώντας του Νοστράδαμου την προφητεία- την αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη πυραυλική κρίση στην Κούβα, επαναλαμβάνοντας πολιτικά γεγονότα του 1963, την τελευταία φορά, Ρωσία και Αμερική ανατίναξαν σχεδόν τον κόσμο. Ο χρωματισμός του ήλιου φιλτραρισμένος μέσα από την ατμόσφαιρα της γης λέκιασε το 2014 στην δεύτερη ματωμένη σεληνιακή έκλειψη στις 8 Οκτωβρίου οπου είδαμε τις βίαιες βουτιές των χρηματιστηριακών αγορών και αλλα γεγονότα.

Είδαμε, κατά την διάρκεια των ματωμένων φεγγαριών τι συμβαίνει στην Μέση Ανατολή με την ISIS και του Νοστράδαμου οι προφητείες είναι πιο κοντά οσο ποτε, εμπλέκοντας τα κράτη σε θρησκευτικό εμφύλιο πόλεμο μέσα στο χρονοδιάγραμμα που είχε φτιάξει για έναν πόλεμο με το Ιράν πυροδοτώντας ένα ξαφνικο και απροσδόκητο θερμοπυρηνικό πόλεμο. Οπως ξέρουμε ολοι οι προφητείες του έχουν βγει όπως και αυτές για τον Α και Β παγκόσμιο πόλεμο όπως και ενας τρίτος ξετυλίγεται μπροστά μας. Το προοίμιο είναι ένα νέος ψυχρός πόλεμος που απερίσκεπτα ωθείται από τις ΗΠΑ ηγεμόνες- ιδεολόγους της Δύσης που νομίζουν ότι η Ρωσια ενεργεί πάρα πολύ ανεξάρτητα από τα παγκόσμια σχέδια κυριαρχίας.

Υπάρχουν αξιοσημείωτες χρονολογημένες προβλέψεις του Νοστράδαμου, που ορίζει τη Ρωσία και Αμερική ως τα δύο αδέλφια “όχι ακόμα αδέλφια, οι «βασιλιάδες της Aquilon, η ονομασία από τον βόρειο αστερισμό Aquila, ο Αετός. Ο Αετός (Λατινικά, ονομαστική: Aquila, γενική Aquilae, αστρον. σύμβολο: Aql), είναι αστερισμός που σημειώθηκε στην αρχαιότητα από τον Πτολεμαίο και είναι ένας από τους 88 επίσημους αστερισμούς που αναγνώρισε η Διεθνής Αστρονομική Ένωση. Ο Αστερισμός του Αετού θεωρείται ως ένας από τους ωραιότερους αστερισμούς. Βρίσκεται δε κατά το ήμισυ στο βόρειο και κατά το άλλο ήμισυ στο νότιο ουράνιο ημισφαίριο. Εν μέρει δε κείται εντός του Γαλαξία. Επειδή όμως εκτείνεται περισσότερο στο Β. ημισφαίριο συγκαταλέγεται στους βόρειους αστερισμούς.

Αναγνωρίζεται σχετικά εύκολα από τους τρεις λαμπρούς αστέρες του που αποτελούν περίπου ευθεία γραμμή. Ο μεσαίος που είναι και ο λαμπρότερος, πρώτου μεγέθους, ονομάζεται «Αετός» ή «Αλτάιρ» (αραβικό όνομα) όπως και ονομάζεται σήμερα (Altair). Αμυδροί αστέρες εντός του αστερισμού του Αετού απετέλεσαν τον αστερισμό του Αντίνοου τον οποίο αναφέρει και ο Πτολεμαίος. Επίσης το ίδιο σε ξεχωριστό αστερισμό ανήγαγε τους αμυδρούς αυτούς αστέρες και ο Τύχων Μπραχέ το 1602.

Σήμερα όμως δεν αναγνωρίζεται ως ιδιαίτερος αστερισμός. Έτσι ο αστερισμός του Αετού απαρτίζεται μαζί με εκείνους του Αντίνοου από 73 αστέρες ορατούς με γυμνό μάτι, δηλαδή αστέρες 1ου μέχρι 6ου μεγέθους. Ιδία ονομασία φέρουν μόνο ο Αλτάιρ και ο άνωθεν αυτού γ που διατηρεί την αραβική ονομασία «Ταραζέντ».

Το όνομα Αετός του αστερισμού οφείλεται στον μυθολογικό αετό του Διός που στο σύμπλεγμα αυτό των αστέρων οι αρχαίοι Έλληνες φαντάζονταν ότι έβλεπαν αετό να ίπταται και να μεταφέρει με τα νύχια του τον Γανυμήδη στον Δία προκειμένου να τον υπηρετήσει ως οινοχόος. Αργότερα ο Αδριανός για να τιμήσει τον ευνοούμενό του τον Αντίνοο αντικατέστησε στον αστερισμό τον Γανυμήδη δια του Αντινόου, και ονόμασε Γανυμήδη τον αστερισμό του Υδροχόου.

Οι αρχαίοι Έλληνες συγγραφείς αναφέρουν τον αστερισμό με διάφορες ονομασίες, όπως «Διός Όρνις», «Οιωνών Βασιλεύς» στον Πίνδαρο και «Βάσανος» ή «Βασανιστήριον», παραπέμποντας στον αετό του μύθου του Προμηθέα. Αναφέρεται επίσης ως «Γυψ», ονομασία που πέρασε και στους Λατίνους συγγραφείς ως Vultur volans. Κατά ουράνια θέση βρίσκεται νότια του αστερισμού της Λύρας και βόρεια του Τοξότη μεταξύ του Υδροχόου και του Οφιούχου. Είναι αμφιφανής στην Ελλάδα.

Αυτοι οι δυο λοιπόν ,σύρονται σε ενα πυρηνικό πόλεμο που προκαλείται από τις υποτελείς δράσεις τους στη Μέση Ανατολή. Ο Νοστράδαμος αινιγματικά ονομάζει αυτή την υποτελής πηγή, ως ένα σατράπη βάρβαρο «barbare satrap». Αυτό είναι αναγραμματισμός του «d’arabe» στα γαλλικά σημαίνει : από Άραβα. Αυτός ενδεχομένως υπαινίσσεται ένα Άραβα ηγέτη ως υποτελή, σαν τον Ασαντ της Συρίας, ή ίσως κάποιον αλλο. Οι Αμερικανοί εκπαιδεύσαν και όπλισαν τους Άραβες “μετριοπαθείς” στον Εμφύλιο Πόλεμο της Συρίας, ορισμένα από αυτά έχουν μετατραπεί σε πλήρης-εξτρεμιστικούς ισλαμικούς φανατικούς οπαδούς, όπως το ISIS.

Το “ισλαμικό κράτος” που διαμόρφωσαν, σέρνει την Αμερική βαθύτερα στο τέλμα της Συρίας με αεροπορικές επιδρομές το 2014 και πίσω σε ένα εμφύλιο ISIS-Ιράκ μέχρι το 2015. Η Ρωσία επίσης θα ελκύεται από τις φλόγες του πολέμου, «ή πόλη καταστρέφεται, η γη-θα σείεται απο σεισμούς». Αυτό σημαίνει ότι ενας νέος ψυχρός πόλεμος θα μεγαλώνει και θα γίνετε ολο και πιο πολύ ζοφερός και μια κατάρρευση στρατιωτικής και οικονομικής κρίσης ίσως είναι κοντά ,μπορεί να γίνει το 2015 ή το 2017 το αργότερο.

Τέλος θα πούμε και για τις 28 Σεπτεμβρίου 2015, οπου εχουμε το τέταρτο και τελευταίο ματωμένο φεγγάρι, να λάμπει σε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα προβλέποντας μια καταστροφή κατά την διάρκεια του Sukkoth. Το Sukkoth, για οσους δεν ξέρουν είναι η Σκηνοπηγία ή εορτή της Συγκομιδής ή εορτή των Σκηνών, ονομαζόταν και ονομάζεται η τελευταία από τις τρεις μεγάλες γιορτές των Ιουδαίων, μετά το Πάσχα και την Πεντηκοστή, διάρκειας επτά ημερών, που “τελείται προς ευχαριστίαν για την συγκομιδή των καρπών και προς ανάμνηση της καθοδήγησης του Ισραήλ από τον Θεό στην Έρημο του Σινά μετά την έξοδο των Εβραίων από την Αίγυπτο και την διαμονή τους σε σκηνές.”.

Ήταν ετήσια γιορτή και ξεκινούσε πέντε μέρες μετά την ημέρα του Εξιλασμού δηλ. τη 15η ημέρα του μήνα Τισρί (τέλη Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου), του έβδομου μήνα του εβραϊκού ημερολόγιου. Ο Ιώσηπος την χαρακτηρίζει ως “εορτήν σφόδρα παρά τοις Εβραίοις αγιωτάτην και μεγίστην”. Η γιορτή αυτή ήταν τόσο χαρμόσυνη που οι ραββίνοι συνήθιζαν να λένε πως εκείνος ο οποίος “δεν παρέστη εις τας τελετάς αυτάς, δεν εγνώρισε τι είναι χαρά!”. Ο Πλούταρχος μάλιστα, ο οποίος είχε προφανώς παρακολουθήσει την γιορτή, κάνει λόγο για όλα τα παραπάνω και θεωρούσε ότι “εικός δε βακχείαν είναι τα ποιούμενα” δηλ. μοιάζουν με όσα τελούσαν οι Έλληνες στις γιορτές του Διονύσου.

Η γιορτή της Σκηνοπηγίας αναφέρεται και στο Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον. Κατά τη διάρκειά της οι αδελφοί του Χριστού του συνέστησαν να μεταβεί από τη Γαλιλαία στην Ιερουσαλήμ, για να προβάλλει σαφέστερα το έργο του. Ο Ιησούς, “μεσούσης της εορτής”ανέβηκε και δίδασκε στα πλήθη. Η συνέχεια του κηρύγματος του Ιησού στα Ιεροσόλυμα κατά την εορτή της Σκηνοπηγίας φαίνεται στο Ιω 7:37 όπου κατά την πρωινή λατρεία της 8ης ημέρας, της εξόδιας ημέρας, γίνονταν σπονδή νερού, μια παράσταση της ευλογίας του ύδατος κατά την είσοδο στη γη της επαγγελίας μετά τη δύσκολη ζωή της ερήμου.

Ο Άρης θα είναι στον Λέοντα, όταν ο Κρόνος θα είναι στο ζώδιο του Τοξότη εξίσου φλογερός, στις 19 Σεπτεμβρίου 2015.Θα ταξιδεύουν μαζί μέσα στον αστερισμό του πολέμου (Κριός), ο Άρης και πάλι θα ενωθεί με τον Δία, τον Αύγουστο του 2015, στον Λέοντα, τότε και πάλι στα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη, 2015! Ο Νοστράδαμος είχε γράψει «Ολέθριος πόλεμος ή ειρήνη για πολύ καιρό, περιμένει, όποιος θα είναι πρόεδρος μετά τις εκλογές του 2012.» Ο Κρόνος θα ενωθεί με τον Σκορπιό προοδεύοντας προς τον Τοξότη, θα αυξήσει [επιρροή του] στο υψηλότερο σημείο του ωροσκόπο του, λοιμός, πείνα, θάνατος απο στρατιωτικά χέρια. Ο αιώνας καθώς και η εποχή πλησιάζει να ανανεωθεί .Ο Νοστράδαμος προσθέτει στις ημερομηνίες του το “πόλεμος ή ειρήνη” ότι είναι θέμα της συνόδου Άρη -Δία που αναφέρθηκε στο 6 Ε24.

Πάλι το έδαφος θα φλέγεται από τις δυνάμεις του ασυνείδητου, πυροδοτώντας μάζες ανθρώπων να ουρλιάζουν από τον όλεθρο και να με τον πόλεμο από τον Αύγουστο έως τον Σεπτέμβριο του 2016 να έχει εκτοξευθεί. Από τα ματωμένα φεγγάρια στις πολεμικές κόκκινες φλόγες του Άρη θα οδηγήσουν σε ενα πόλεμο που θα κλιμακώνεται με τη Συρία-Ιράκ και το Ιράν. Η πηγή «barbare satrap» θα σέρνει ολο και βαθύτερα τους δυο αετούς βασιλιάδες της Ρωσίας και της Αμερικής σε ενα καζάνι για τρία χρόνια και επτά μήνες σε ένα δεύτερο ψυχρο πόλεμο. Αυτα λέει ο Νοστράδαμος για την συγκεκριμένη περίοδο.

Ωστόσο, εάν οι άνθρωποι περιμένουν λίγο περισσότερο περπατώντας με τα μάτια ανοιχτά προς σε αυτήν την καταστροφή που έχει προβλεφθεί, τότε μεχρι τις τελευταίες ημέρες του 2020 αυτά θα συμβούν. Ο Άρης και Κρόνος θα περιμένουν και πάλι να καούν στο πύρινο εξίσου Κριό από τον Απρίλιο έως το Μάιο 2026. Αρχίζουμε να μετράμε 13 χρόνια από τον Μεγάλο σταυρο της 20 Απριλίου 2014, επειδή αυτό μας δίνει τον εμφύλιο της Ουκρανίας ως ημερομηνία και εφαλτήριο για ένα νέο ψυχρό πόλεμο με τη Ρωσία. Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει ξανά τον Απρίλιο του 2027, μόλις ένα χρόνο οπου ο Αρης και Ο Κρονος θα συναντηθούν στον πύρινο Κριο οπου αυτό θα είναι ένα προμήνυμα πολέμου.

Το τέταρτο και τελικό ματωμένο φεγγάρι θα σκοτεινιάσει θυμωμένα πάνω από τους ουρανούς από τα πιθανά επόμενα θύματά του, μόλις δέκα ημέρες μετά αφού ο Κρόνος αφήσει τον Σκορπιό: Βόρεια και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Αφρική, και τη Δυτική Ασία, δηλαδή εκεί που το καζάνι του πολέμου το 2015, βράζει στη Μέση Ανατολή. Αφού ο Κρονος αφήσει τον Σκορπιο και τη μεταρρύθμιση, προβλέπω ότι η Ιστορία θα τεθεί και παλι σε κίνηση, που θα μοιάζει σαν μια κατολίσθηση σε αργή κίνηση. Αφού αυτό αρχίσει δεν θα μπορεί να σταματήσει έως ότου εξαντληθεί η ενέργεια αυτή. Ολοι θα παρασυρθούμε από αυτό. Η Κατολίσθηση αυτή δεν μπορεί να αρχίσει πριν ο Κρονος εισέλθει στον Σκορπιο και ολοι γνωριζουμε οτι εχει ηδη αρχισει.

Ο ήλιος θα σκοτεινιάσει, το φεγγάρι δεν θα δώσει φως; τα αστέρια θα πέφτουν από τον ουρανό, θα συγκλονιστούν οι ουράνιες δυνάμεις. Ο Ιησούς Χριστός (γ. 33 c.e.) Κατά Μάρκου Ευαγγέλιο 13: 24-25

  • wikipedia
  • John Hogue-The War with Iran-Islamic Prophecies of Apocalypse
  • John Hogue-The Stars War-The Empire Strikes out-The End of the American Century
  • Nostradamus-The Complete Prophecies