ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ-2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

H Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουλίου 2015, ωρα 5:19:32 το πρωί, στην 9η μοιρα (Η μοίρα της επανάληψης, η μοιρα της ιστορίας) του Αιγόκερω (κυβέρνηση, πολιτική, περιορισμός, σοβαρότητα, ανησυχία για κανόνες και πρωτόκολλα), στον 7ο οικο, που είναι γωνιακός και σημαντικος (πόλεμος και διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους, φανεροί εχθροί και η λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης, συγκεντρώσεις, οι στενοί συνεργάτες και συνέταιροί, οι φανεροί αντίπαλοι, η αντίπαλη χωρα σε περίοδο πολέμου, το εμπόριο με ξένες χώρες, οι διεθνείς συνθήκες που υπογράφονται) του ηλιακού ωροσκοπίου. Είμαι σίγουρη ότι κατι σας θυμίζει αν κοιτάξετε ξανά τα σεληνιακά φαινόμενα Δεκεμβρίου 2014.

Σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα συμμετέχουν ο Αρης στον Καρκινο στην 5η μοιρα του (Αυτός ο βαθμός περιγράφει μια φιγούρα της αρχής που είναι επιφορτισμένος με πολλές ευθύνες), ο Πλουτωνας στον Αιγόκερω στην 14η μοιρα (πτώση) στον 7ο οικο και ο Ουρανος από τον Κριο στον 11ο οικο στην 20η μοιρα (μοναξιά, ακραία φτώχεια, και ίσως, εξορία ή φυλάκιση, δύσκολες συνθήκες, οι φίλοι είναι απρόθυμοι ή ανίκανοι να βοηθήσουν. Ταξίδια σε ξένες χώρες δεν συνιστώνται έντονα εναντίον του. Κάποιος πρέπει να σκεφτεί καλά πριν την ανάληψη δράσης, κίνδυνοι για πνιγμούς, τόσο με την κυριολεκτική και τη μεταφορική έννοια).

Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα αρκετά σημαντικο και δραστήριο ιδιαίτερα για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού ,δηλαδή τον Αιγόκερω, Καρκινο, Κριο και Ζυγο. Οι άνθρωποι θα έρθουν αντιμέτωποι με γεγονότα που δεν είχαν υπολογίσει ότι θα συμβούν, και θα υποχρεωθούν να προσαρμοστούν σε μια νεα πραγματικότητα. Σε γενικές γραμμές εκ πρώτης όψεως, η περίοδος αυτή θα σημαδευτεί από βια, εχθροπραξίες, προβλήματα ναυτιλιακής φύσεως και ατυχήματα κάθε είδους.

Ο ωροσκόπος της πανσελήνου, βρίσκεται στην 28η μοιρα των Διδύμων (Μοίρα της Αμφιβολίας και της Αλλαγής ,επαναλαμβανόμενες αποτυχίες και λάθη).
* Σύζευξη με Betelgeuse – Ωροσκόπος -συμφορές κίνδυνος, βία.

Προχωράμε όπως πάντα στην αποδικοποιηση της πανσελήνου. Ο Πωσειδωνας (μετανάστευση ,χάος) βρίσκεται στα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των νήσων Μυτιλήνης και Χίου και Τουρκίας. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει τις ΗΠΑ όπως και ο Κρονος, τις εξελίξεις στην Ουκρανία, στην Τουρκία και στην Κεντρική Ευρώπη, την Μέση Ανατολή, Συρία και Ισραήλ αλλα και το ανατολικό μέρος της Ασίας. Οπως βλέπετε έχει σημαντικη επιρροή.

 Ο Ηλιος στον πρώτο δεκανό του Καρκίνου, φωτίζει τον 1ο οικο (πολιτικοί αρχηγοί, πρόεδρος, διάσημες προσωπικότητες μιας χωρας ) ,και δείχνει ότι επιτέλους τα πράγματα θα φτάσουν σε ένα τέλος αλλα επίσης δείχνει τα βλέμματα ολων θα είναι στραμμένα πάνω σε ένα σημαντικο γεγονός, αν δεν έχουν φτάσει μεχρι τώρα που γράφουμε και οι πλανήτες που υπάρχουν εδώ προσδιορίζουν το αποτέλεσμα που θα έρθει γρήγορα ως λύση.
Ο Ηλιος στον Καρκινο μας λέει ότι η ασφάλεια είναι πολύ σημαντικη. Μην ξεχνάμε αλλωστε ότι ο Καρκίνος κυβερνάται από την Σελήνη που συνδέεται με την εθνική ασφάλεια, το σπίτι, την πατρίδα, την φροντίδα ,την προστασία, την οικογένεια, την τροφή, την μητέρα -γυναίκα, το ασήμι, τα ακίνητα. Συνδέεται με το νερό, την θαλασσα, την σοδειά. Ο Καρκίνος όταν αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις κρύβεται στο καβούκι του, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί και να ασκεί τις δέουσες εξουσίες των διακρίσεων.

Σε προσωπικο επίπεδο, η καλύτερη συμβουλή για μια μητρική Καρκίνο είναι να δίνει στους άλλους την ελευθερία να αναλάβουν ρίσκα. Μην αντιμετωπίσετε τους φόβους σας έτσι απλα- η αντιμετώπισή τους θα γίνει αν ελευθερώσετε τον εαυτό σας από την εξουσία τους και μέσω της θετικής δράσης.

Εχουμε αντίθεση Σελήνης-Ηλιου, σύνοδο Ηλιου-Αρη στον 1ο οικο , το τρίγωνο Ηλιου-Πωσειδωνα, την αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα στον 7ο οικο, που είναι παρα πολύ σημαντικη. Ο Ηλιος τριγωνίζει τον ωροσκόπο της πανσελήνου. Εχουμε τουλάχιστον τρεις πολύ σημαντικές όψεις που σχηματίζονται. Αντιθέσεις και προβλήματα υπάρχουν ακόμα, η αντίθεση Ηλιου -Σελήνης είναι δείκτης εσωτερικής έντασης και δυσκολιών. Η σύνοδος Ηλιου-Αρη φέρνει προβλήματα, άγχος και ανασφάλεια. Το τρίγωνο Ηλιου-Πωσειδωνα ,στον 10ο οικο, ενισχύει τα μεγάλα όνειρα και οράματα αλλα και την διαίσθηση.

Το πιο σημαντικο είναι η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα που δείχνει αντίσταση στις αλλαγές και δυσανασχέτηση. Η οψη μας λέει ότι θα προτιμούσαμε να μείνουν τα πράγματα όπως ακριβώς είναι ωστόσο πάντα με αυτή την οψη μια υπόθεση την τραβάμε μεχρι τέλους, σε σημείο «έκρηξης», μάχη με τις αρχές και εταίρους. Με την οψη αυτή υπάρχουν αλλαγές η καθυστερήσεις και αποτυχίες που οφείλονται σε δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό του ατόμου. Οι συμπεριφορές και απαιτήσεις θα ξεπερνούν κάθε όριο, δεν θα υπάρχει σεβασμός, και δημιουργούνται ψυχαναγκαστικές τάσεις.

Συνήθως με αυτήν την οψη υφίσταται σοβαρή ρήξη και αλλεπάλληλες συγκρούσεις, οι προσπάθειες δεν εκτιμώνται σωστά ώστε να πάρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτο σηματοδοτεί και τον θάνατο η σοβαρή ασθένεια ενός σημαντικού ατόμου. Σπαταλιέται πολύ ενέργεια για να εντυπωσιάσουμε τους αλλους, ωστόσο συστήνει να χαμηλώσουμε τους τόνους της προσωπικής μας ενέργειας. Οδηγεί στον φανατισμό, που όμως μπορεί να οδηγήσει σε ένα αγώνα θέλησης για να κερδίσουμε κατι αλλα συστήνει μεγαλύτερη ευλυγισία που θα ωφελούσε περισσότερο από το να κάνουμε επίδειξη δύναμης.

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα έκανε την εμφάνιση της στον Α παγκόσμιο Πόλεμο, αλλα και σε πολλές άλλες μεγάλες καταστροφές όπως το Τσερνομπίλ. Είναι η ατομική αντίδραση ή πυρκαγιά με θανάτους ή μαζική φωτιά. Φέρνει περισσότερα σκάνδαλα στο φως και ο Ηλιος το διασκεδάζει θα λέγαμε κατά κάποιο τρόπο. Αυτη η ενέργεια είναι δύσκολο για οποιαδήποτε αρχή να ελέγξει και αυτό φέρνει δραστικά μετρα. Παράνοια, οργή, εμμονές, βάσανα, «Εγώ ενάντια στον κόσμο.» Η οψη αυτή ιστορικά έχει φέρει παραιτήσεις προέδρων, πτώσεις ηγετών κάθε είδους. Συνήθως με όψεις Ηλιου-Πλούτωνα ,είτε είναι σύνοδοι είτε αντιθέσεις ,μεταξύ των δυο κατι καταρρέει ,πεθαίνει και καταστρέφετε. Υπήρξε στην κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Πτώσεις αυτοκρατοριών. Οποιαδήποτε αλλαγή φέρνει οδυνηρά γεγονότα, αλλά θα καθαρίσει τη διαφθορά, στην ουσία πρόκειται για μια δημιουργική καταστροφή του Πλούτωνα. Ο Ηλιος κυβερνάει τον 3ο οικο και ο Πλουτωνας τον 6ο (κινητοποιηση στρατου αλλα και χρηση πυρινικων).

Η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα ,δείχνει έντονες και διασπαστικές δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό του ατόμου μπορεί να αναγκάσει σε μια νέα πορεία. Οπότε εχουμε διάσπαση κομμάτων και την δημιουργία ενός νέου δυνατού πολιτικού κόμματος που θα αναδυθει μεσα απο την διασπαση αυτη. Αυτό επισης σημαίνει σοβαρές εντάσεις με εχθρικές χωρες.

Αυτό προειδοποιεί ακόμα και σε προσωπικο επίπεδο την μη συμμετοχή σε κάτι με αμφίβολη ή παράνομη φύση που οδηγεί στην πιθανή διακοπή των προσωπικών δεσμών. Προειδοποιεί επίσης για προβλήματα από επιθετικούς ανθρώπους ή επαναστατικούς τύπους? Συνδέεται με το σπάσιμο μηχανήματων και σοβαρές βλάβες.
Από την άλλη, ο Ηλιος τριγωνίζει τον 10ο οικο, είναι ένας καλός δείκτης για την προσωπική σας επιτυχία, την κοινωνική ολοκλήρωση, οικονομικά οφέλη, την επαγγελματική εξέλιξη και την επίτευξη.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω, στον 7ο οικο δείχνει ότι το ενδιαφέρον αυτής της περιόδου θα επικεντρωθεί σε θέματα που συνδέονται με τον επίσημο σύντροφο μας, τους συνεργάτες, τους πολίτες, τους ανταγωνιστές, τους αντιπάλους σε δικαστικές διεκδικήσεις, εχθρούς, πολιτική, κυβέρνηση. Η Σελήνη στον Αιγόκερω είναι πάντα σκληρή και μελαγχολική ,συνήθως εχουμε δει αρνητικές επιπτώσεις, ειδικά με αρνητικές όψεις, διότι ο Αιγόκερως έχει κυβερνήτη τον Κρονο. Η επιτυχία ευνοείται αν έχει καλες όψεις στο ζώδιο της ιεραρχίας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω στον χάρτη της πανσελήνου, σχηματίζει αντίθεση με τον Αρη, εχουμε το εξάγωνο Σελήνης- Πωσειδωνα, το εξάγωνο Σελήνης με τον 10ο οικο, και την σύνοδο Σελήνης -Πλούτωνα.

Με την αντίθεση Σελήνης-Αρη σε γενικές γραμμές, υπάρχει μια ανάγκη για πολύ προσοχή σε όλα τα πράγματα. Οι βιαστικές κινήσεις θα οδηγήσουν στην καταστροφή. Αν είναι δυνατόν να μην συνάπτουμε συμφωνίες με αυτή την οψη. Ασθένειες ή ατυχήματα συμβαίνουν συχνά εδώ. Αυτό δείχνει επίσης δραστηριότητα στη φαντασία, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα ικανοποιητικο. Η θέση αυτή εντείνει τα συναισθήματα, τη βία, δείχνει απραγματοποίητες φιλοδοξίες, και μπορεί να προκαλέσει το πρόσωπο που εκπροσωπείται εδώ. Αν και ο ιδεαλισμός υποστηρίζεται από το εξάγωνο Σελήνης-Πωσειδωνα, θα πρέπει η φαντασία να αξιοποιηθεί δημιουργικά.

Η σύνοδος Σελήνης –Πλούτωνα δημιουργεί ψυχαναγκαστική, ακόμη και παράλογη συμπεριφορά. Οι περιστάσεις μπορεί να αναγκάσουν μια αλλαγή στις προσωπικές μας συνήθειες, ή ένα χωρισμό ή διαζύγιο. Η οψη αυτή δείχνει έλλειψη βοήθειας από τους άλλους, και μια τάση για τους άλλους να κυριαρχήσουν. Αυτή προειδοποιεί για κίνδυνο από επαναστατικά ή παραληρητικά πρόσωπα που προσπαθούν να παραποιήσουν μια κατάσταση ώστε να χαθεί ο έλεγχος η ο στόχος. (ακόμα σημαίνει καταστροφή σπιτιών και τροφίμων, σπίτι πλημμυρισμένο, επίθεση ή πόλεμος υπεράσπιση της πατρίδας)

Σε προσωπικο επίπεδο το εξάγωνο με τον 10ο οικο δείχνει ταξίδια σε γνωστά μέρη η βοήθεια και στήριξη από γυναίκες, αν και αυτό χάνει μπροστά στις ισχυρές όψεις που σχηματίζονται με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, διότι ο η Σελήνη κυβερνάται και από τον Πλούτωνα και τον Κρονο ταυτόχρονα, οπότε πρόκειται για διπλό παιχνίδι, προσοχή.

Ο Ερμής στους Διδύμους, στον 12ο οικο, συμβάλλει και αυτος περισσότερο στις βιαστικές κινήσεις ,καθότι ολη την περίοδο του Ιουνίου ήταν ιδιαίτερα ενισχυμένη και κρυμμένες πληροφορίες η την σύναψη συμφωνιών με θετικές όψεις αλλα στο μεσοδιάστημα Σελήνης- Κρονου συνιστά σύνεση, ωριμότητα, αίσθηση του καθήκοντος; δείχνει θλίψη και ίσως κατάθλιψη, εμπόδια, ιδίως απο γυναίκες. Χωρισμός. Στον 12ο οικο σημαίνει υποχώρηση, μυστικά και ίντριγκες και μπορεί να είναι επίσης κακόβουλες επιστολές και κρυφά σενάρια η παρασκηνιακές συνεννοήσεις. Ο Ερμής στην 19η μοιρα του δεν είναι καθόλου καλή, διότι δείχνει εγκατάλειψη, καταστροφή και εξαθλίωση κυβερνώντας τον 1 και 4ο οικο.

Η Αφροδίτη από τον 3ο οικο σχηματίζει θετικές όψεις ,το τρίγωνο με τον Ουρανο, την σύνοδο Αφροδίτης-Δια και στο μεσοδιάστημα Ηλιου/Δεσμού αλλα και στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Δια. Η Αφροδίτη στον Λεοντα με όλα αυτά δείχνει σε προσωπικο επίπεδο, ευτυχία, ευχαρίστηση, διασκέδαση, ευνοεί την φιλία ,την σύναψη ερωτικών σχέσεων και ευνοεί την επικοινωνία και τα ταξίδια σε όμορφα μέρη.
Μεγάλα οφέλη από την τέχνη και ταλέντα. Ωστόσο μπορεί να απαλύνει τις εντάσεις σε διπλωματικό επίπεδο δινωντας μια ευκαιρία ισως ακόμα, πριν γυρίσει και αυτή ανάδρομη αργότερα μέσα στο καλοκαιρι, και αυτό αφορά την επικοινωνία, τις συμφωνίες και τις σχέσεις κρατων. Και Ο Δίας από τον Λεοντα ελπίζουμε να συμβάλλει σε κατι τέτοιο, αν και το τρίγωνο δείχνει άλματα βέβαια στην τεχνολογία περισσότερο, τα είπαμε αυτά.

Ο Αρης από τον 1ο οικο στην 6η μοιρα του Καρκίνου είναι σε πτώση. Αν και ο Αρης συνδέεται αρμονικά με αλλους πλανήτες στον χάρτη της πανσελήνου η τοποθέτηση του Αρη στον 1ο οικο είναι μια δύσκολη κατάσταση. Ο Άρης εδώ μπορεί να είναι ένα σημάδι «ψεύδους», αλλα και παράλληλα σημαίνει ότι ένα δυσεπίλυτο ζήτημα πρέπει να εξεταστεί προσεκτικά. Αυτή η θέση προειδοποιεί επίσης για ένα πρόβλημα που παραμένει να υπάρχει και παίρνουμε ως απάντηση μια μόνιμη άρνηση , οπου βέβαια αυτές μπορούν να ξεπεραστούν αν οι όψεις είναι αρκετά ισχυρές….που δεν το βλέπω, ο χάρτης έχει ισχυρότερες όψεις. Ο Αρης σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη στον 7ο οικο, εσωτερικά προβλήματα, συχνές και βίαιες σκηνές και διαμάχες και σε κομματικό επίπεδο που θα φέρουν διασπάσεις κομμάτων. Ο Αρης τετραγώνιζει την Βεστα στον 10ο οικο και τους Δεσμούς που επίσης δείχνει επιθετικότητα.

Το πιο σημαντικο επίσης είναι η επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιο σε ανάδρομη κίνηση, στον 6ο οικο,(ασθένειες, στρατος, καθημερινότητα, συνθήκες διαβίωσης) σημαίνει αναδόμηση και σκληρές συνθήκες διαβίωσης τετραγώνιζει την Αφροδίτη, τον Δια και τον Πλούτωνα, ειδικά ο κύκλος Δια-Κρονου οπου θα διατηρήσει τις δυσκολίες, τις αναστατώσεις και τις συγκρούσεις ,η οποία έχει συλλογική επιρροή ,ο κύκλος αυτος αντανακλάται σε τεράστιες δομικές μεταρρυθμίσεις της κοινωνίας .Το τετράγωνο Δια-Κρόνου-Αφροδίτης συνδέεται με χαμένες ευκαιρίες, οικονομικές συμπλοκές η καθυστερήσεις και ρίσκα η και ψυχρότητα.
Αλλα και το ημιτετράγωνο Κρονου/Πλούτωνα, όπως είχαμε προαναφέρει είναι ενας κύκλος που φέρνει αδιέξοδα. Η ιδια οψη συνδέεται με δικτατορική συμπεριφορά από τους αλλους, σκληρότητα, αντίποινα, εμπλοκές και ατυχήματα. Κρονος-Πλουτωνας σημαίνει επίσης, ακραίο κρύο ή κατάψυξη, παγετώνας, η απώλεια του ηθικού και ακραία κατάθλιψη πολλών η γενικά ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ακόμη εχουμε και το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα ανάμεσα στον 11ο -7ο οικο που θα φέρει περεταίρω προβλήματα και διάλυση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και στα κόμματα αλλα και διαφθορά όπως και σκάνδαλα. Ενα πολύ σημαντικο στοιχείο εδώ ο 11ος οίκος που συνδέεται με την αεροπορία, στον 7ο οικο με φανερούς εχθρούς, αλλα επίσης και οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ και τα Ηνωμένα Έθνη.

Ο Πωσειδωνας από τον 10ο οικο (κυβερνών κόμμα) δείχνει ασάφεια σε ανάδρομη κίνηση, απογοήτευση, σύγχυση, αυταπάτη, κατάθλιψη, δυσκολίες. Επιπλέον, πέφτει στο μεσοδιάστημα Ερμή/ Κρονου που μιλάει για μια κατάσταση κατάθλιψης, δυσπιστία, η συναισθηματική σύγχυση. Ένα ταξίδι με αεροπλάνο ή με πλοίο, σχεδιασμός χωρίς καμία προοπτική υλοποίησης, μπλοκ εθνικής οδού ή σιδηροδρομικής. Αν και ο Πωσειδωνας έχει θετικές όψεις, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Από ότι βλέπεται η πανσέληνος πέφτει στον 1ο δεκανό του Αιγόκερω, στην 9η μοιρα του, σε πολύ στενή οψη με τον σκληρό Πλούτωνα στον 7ο οικο, και αυτή βρίσκεται απέναντι από τον Αρη οπου το σύνθημα του είναι Βίαιος Εξτρεμισμός ,και αυτό συνδέεται άμεσα και με την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Στις προσωπικές μας σχέσεις αναμένεται να δημιουργηθούν ανισορροπίες και δυσαρμονικές καταστάσεις αν όχι ακρότητες. Αυτη η πανσέληνος σηματοδοτεί το δεύτερο ήμισυ του τρέχοντος κύκλου της έκλειψης.
Όντως, έχουν περάσει τρεις μήνες από την σεληνιακή έκλειψη της 4ης Απριλίου στον Ζυγο, παρατηρούμε ότι αυτή η πανσέληνος τετραγωνίζει και τους σεληνιακούς δεσμούς. Αυτο σημαίνει ότι τα ζητήματα που πυροδοτηθηκαν από τότε ως τώρα θα κορυφωθούν αλλα και μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες. Η Έκλειψη Σελήνης όπως είχαμε πει θα έχει δραματικές επιπτώσεις στην ζωή μας (ματωμένη Σελήνη) αλλα και στον κόσμο.

Και αυτό διότι οι εκλείψεις ήρθαν σε επαφή με πολύ δύσκολα σταθερά αστέρια και τον Ουρανο. Παρα τα αρνητικά σημάδια ο Δίας παρόλα ταύτα προσπαθεί να μας κάνει να συγκεντρωθούμε σε μια πιο θετική κατεύθυνση, αλλα θα ξαναφέρω ότι η κατάσταση στην Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία θα εκραγεί και η αστάθεια θα έχει ανεπανάληπτες συνέπειες. Στα τελευταία σεληνιακά φαινόμενα είδαμε ότι η κατάσταση άρχισε ήδη να κλιμακώνεται από τα τέλη Μαΐου και μέσα στον Ιούνιο .Και ειδικά η Νεα Σελήνη Ιουνίου μίλησε ευθέως για πολλά θέματα.

Σε καμιά περίπτωση η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα δεν είναι θετική επιρροή διότι συνδέεται με την επιθετικότητα, θυμο, υπόκεινται σε ενοχή, εξαναγκασμό, μυστικότητα, και δραματική μεταμόρφωση. Η αντίθεση Σελήνης- Άρη δημιουργεί παράλογες ενέργειες και συναισθηματικο θυμό αλλα και πυρκαγιές. Θα υπάρχει αυξημένη ευπάθεια στις αρνητικές ή καταστρεπτικές ενέργειες των άλλων. Αυτές οι όψεις δεν αποτελούν καλο οιωνό είτε πρόκειται για σχέσεις οικογενειακές, εραστών είτε κρατων.
Η πανσέληνος σε τετράγωνο με τους σεληνιακούς δεσμούς, αυξάνει την καρμικη ένταση σε τέτοιο επίπεδο, που σημαίνει ότι έχετε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής στην πορεία σας. Ολα αυτα θα δημιουργήσουν ένταση και επιθετικότητα, έκρηξη, με έντονο δράμα ή οργή, αλλα αυτό είναι και η μετάβαση σε μια νέα πορεία. Ωστόσο, υπάρχει κάποια ελπίδα ,κατανόηση και συμπάθεια με τον Ποσειδώνα ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη, Άρη και Πλούτωνα πράγμα που είναι αρκετά δύσκολο με τέτοιους σκληρούς πλανήτες.

Ένα δώρο που δίνει όμως ο χάρτης αυτος της πανσελήνου είναι επίσης οι θετικές όψεις του Ερμή με τον Ουρανο και Δια. Ο Ερμής βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Δια-Ουρανού (και τρίγωνο ταυτόχρονα). Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρακτικά αποτελέσματα μέσω ανοικτής και ειλικρινής επικοινωνίας. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία είναι ένας εξαιρετικός οιωνός για αγάπη που μπορεί να κατακτήσει όλους. Πρωτότυπες ιδέες και γνώσεις μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη ανάπτυξη και την ευτυχία σε μια σχέση. Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη φέρνει ζεστή και φιλική συνομιλία. Και αυτό είναι σημαντικο, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο.

Σε κοσμικο επίπεδο, η τρομοκρατία θα είναι στις ειδήσεις σχεδόν κάθε μέρα, επειδή ο Απρίλιος του 2015 και η σεληνιακή έκλειψη ήταν έτσι. Ήταν σε σύνοδο με την τρομοκρατικό αστέρι Algorab και απέναντι από το επαναστατικό Ουρανό. Η προηγούμενη Νέα Σελήνη σε σφιχτή σύνοδο με τον Άρη πρόβλεψε αυξημένη επιθετικότητα, βία και του πόλεμο. Αυτή η πανσέληνος σε τετράγωνο με τους σεληνιακούς δεσμούς σημαίνει τον πόλεμο και αναταραχές που αφορά κυρίως το Ισλαμικό Κράτος και έχει φθάσει σε σημείο καμπής, και αυτό έχει ήδη αρχίσει.

Ο Πλούτωνας σε μια αντίθεση με τον Άρη μεταφράζετε ως περισσότερη βιαιότητα, μίσος και η βία στο Ιράκ και τη Συρία. Βίαιες εξτρεμιστικές ιδεολογίες θα εξαπλωθούν μέσω τρομοκρατικής προπαγάνδας..
Η επιβολή του νόμου και οι κυβερνήσεις θα είναι αναποτελεσματικές στην τρέχουσα προσέγγισή τους για την online στρατολόγηση τρομοκρατών, επειδή ο Κρόνος είναι ανάδρομος και δεν κάνει καμία οψη στον χάρτη. Ο καλύτερος τρόπος για την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης των νέων μέσω αυτής της προπαγάνδας είναι μέσω της άμεσης επικοινωνίας. Το τρίγωνο με τον Ερμή σίγουρα όμως ανοίγει τα κανάλια επικοινωνίας σε οικογενειακο επίπεδο αλλα κάνει λογο και για κοινωνικές αξίες (Δίας τρίγωνο Ουρανός).

Η Αντίθεση Αρη-Πλούτωνα θα φέρει μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές συγκρούσεις και η επιρροή της είναι πολύ ισχυρή, που δείχνει δύσκολές καταστάσεις και μάχες στην εξουσία αλλα προβλήματα προσαρμογής. Επίσης, μικρό γεγονός που οδηγεί σε ένα μαζικό αποτέλεσμα, όπως το άναμμα ενός σπίρτου που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά η εκρηξη.

Σε σύγκριση με τον χάρτη της Ελλάδος η δυσαρμονική οψη Σελήνης -Πλούτωνα δείχνει ξαφνικά ξεσπάσματα, ισχυρή διεγερσιμότητα ,η αντίθεση Αρη-Δία δείχνει συγκρούσεις, αντιθέσεις και δυσκολίες στις διαπραγματεύσεις, που οφείλονται σε εταίρους αλλα και μεγάλες πυρκαγιές. Εκτιμήσεις που μπορούν να μπλοκάρουν ή να απορρίψουν το πώς θα προχωρήσουμε με ένα έργο ή σχέδιο. Κάποιος μπορεί να αποκρύψει πραγματικές επιλογές και το σωστό δρόμο, και αυτές οι όψεις επηρεάζουν την οικονομία της χωρας. Το τετράγωνο Ερμή –Αφροδίτης ενεργοποιεί διάλυση και ειδικά σχετίζεται με γυναίκες και Αρη-Πλούτωνα θα φέρουν εντάσεις σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και σκηνές απείρου κάλους και αποφάσεις που θα πρέπει να ξαναεκτιμηθουν.

Ας δούμε και τις εξισώσεις…

έναρξη εταιρικών σχέσεων- Έναρξη κοινών δραστηριοτήτων – δραστηριότητες με εταίρους – συνεργατικές προσπάθειες- Διάλυση σχετικά με ενεργές συνεργασίες – Αβεβαιότητα και αστάθεια – αναίσθητος ή παράλογη συμπεριφορά – αμοιβαία λάθη – χειραγώγηση – εξαπάτηση – Απογοητευτικές δράσεις – Λοιμώξεις- Εμπόδια που αφορούν τους άλλους και το έργο / παραγωγικότητα / δημιουργικότητα ή εφευρετικότητα – Υποχρεωτικές αναβολές – Μηχανικές διακοπές – Προβλήματα – Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις – ένταση

Ηλιος– Ευρεία ένταση – Ανήσυχοι ή ταραγμένοι καιροί – Νευρικότητα έξω στον κόσμο – Δημόσιες ταραχές – αστραπές- Επικράτηση ενός έναντι του άλλου- Επικοινωνία για ανάφλεξη ή φωτιά – Επαφές με στρατιωτικό προσωπικό – Πυρετώδεις επαφές- Θέληση για επιβίωση – Προσπάθειες για αναδιάρθρωση, μετατροπές – Ενέργειες που προκαλούν υλικές τροποποιήσεις – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ή αστάθεια – εξαπάτηση για γεγονότα – ημέρες αναλήθειας

Αρης– Πολλά λάθη – Πολλές μυστικές δραστηριότητες – – Διάλυση της αρμονίας – Εκτεταμένη εξόντωση – Επιδημία- Λοιμώξεις – Αδράνεια – Ανεργία – Δράσεις που συμβάλλουν σε απώλειες – Χειραγώγηση – Πρόκληση ζημιών ή τραυματισμού – Ληστεία ή λεηλασία – κακόβουλη συμπεριφορά

Ερμής– Κακόβουλες ιδέες – υποκριτική – Πλάνες – γενικευμένη σύγχυση – ψευδαίσθηση, παράλογο, ή σκοτεινές καταστάσεις – Νέα σχετικά με απώλειες