ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015


Πολυ συντομα απο τον τοπο που ψηφιζω θα γραψω τα εξης..
Μια σημαντική ψηφοφορία στην Ελλάδα διεξάγεται σήμερα οπου θα διαμορφώσει το μέλλον της οικονομίας και τη νομισματική ένωση της Ευρώπης. Το Δημοψήφισμα,έχει γίνει πλέον κρίσιμο για το αν οι Έλληνες ψηφοφόροι θα ψηφίσουν«Όχι», αυτοι που υποστηριζουν  τα σχέδια της κυβέρνησης Τσίπρα,τότε θα υπάρξει μια πολύ έντονη ύφεση κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, η είσπραξη των φόρων θα καταρρεύσει, και η κυβέρνηση Τσίπρα θα είναι απίθανο να επιβιώσει από την οικονομική κατάρρευση. Ωστόσο, εάν οι ψήφοι δείξουν “Ναι”, τότε η υπάρχουσα κυβέρνηση θα μπορεί να αναδιοργανωθεί, οι τράπεζες θα είναι σε θέση να ανοίξουν και πάλι, και αυτό συμπεριλαμβάνει και τους σκληρούς όρους που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση.O πανω πινακας συνδεεται με το ερωτημα που εκανα εγω προσωπικα για το αν θα ψηφιστει υπερ του Ναι η του Οχι.Εδειξε,οτι θα ψηφισουν υπερ του Οχι.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε σήμερα για να δούμε αν θα αποδεχτούμε τα νεα σκληρά μετρα και τις προτάσεις των πιστωτών της ΕΕ για περισσότερη λιτότητα ως αντάλλαγμα επιπλέον δάνεια διάσωσης, ή προκλητικά να απορρίψει τη συμφωνία και να αφήσει την Ευρωζώνη.
Οι Έλληνες θα αφήσουν το Ευρώ; και η απάντηση που πήρα ήταν αρνητική. Ως εκ τούτου, η ψήφος του “Ναι” αποδίδεται στον 1ο οίκο και το «Όχι» – στον 7ο οίκο. Η Σελήνη στους Ιχθύες κυβερνά τους αναποφάσιστους Έλληνες ψηφοφόρους, και ο 10ος οίκος είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του δημοψηφίσματος. 
Παρατηρούμε λοιπόν ότι η Σελήνη εκείνη την ώρα είναι στην 23η μοιρα Υδροχόου. Έως στις 19:00 που κλείνουν οι κάλπες του δημοψηφίσματος η Σελήνη θα βρίσκεται σε αντίθεση με Αφροδίτη, αργότερα ο Ερμής θα σχηματίζει εξάγωνο με Αφροδίτη, στις 15:31 η Σελήνη θα τετραγώνιζει τον Κρόνο και μετα εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. 
Οι πλανητικές επιρροές δείχνουν είναι ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ασφάλεια, καθώς όλοι θα βρίσκονται σε σύγχυση σκέψης και έντονου προβληματισμού. Επιπλέον η Σελήνη του δημοψηφίσματος τετραγωνίζει την Σελήνη του κ Πρωθυπουργού στην 26ημοιρα του Σκορπιού. 
Στον Χάρτη του δημοψηφίσματος υπάρχουν επίσης αρνητικά στοιχεία με το Μεσοδιάστημα του ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος στην 29 του Ταύρου, σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιο οπως επίσης και η Ceres είναι στην 6η μοιρα του Υδροχόου σε ανάδρομη κίνηση σε αντίθεση με το γενέθλιο μεσοδιάστημα του Άρη – Κρόνου του Πρωθυπουργού. Μέσα από τα σεληνιακά φαινόμενα Μαΐου/Ιουνίου και την πανσέληνο Ιουλίου, όπως και νωρίτερα, είχα πει πολύ περισσότερες πληροφορίες και αναλύσεις για επερχόμενες εκλογές, οπου θα ακολουθήσουν το δημοψήφισμα αυτό. 
Ο Ιούλιος αναμένεται να είναι ενας πολύ δυσάρεστος μήνας για την χωρα μας και περισσότερες αναλύσεις έρχονται με την Νεα Σελήνη στον Καρκινο στις 16/7,οπου ο πρωθυπουργός φαίνεται να συνθηκολογεί και νεα μετρα να έρχονται, με το καπιταλ κοντρόλ να συνεχίζεται παραπάνω από ότι έχει υποσχεθεί, δηλαδή πέραν της Δευτέρας, αν και ευχόμαστε το αντίθετο όπως ολοι.
Να προσθεσω ομως οτι αυτο που με απασχολει δεν ειναι το αποτελεσμα του δημοψηφισματος αυτου αλλα για τα επακολουθα, με τον Ουρανο στον 4ο οικο και τον Κρονο στον 11ο, οπως και ο Ζευς στον 10ο οικο, ενδειξεις ανησυχητικες για την εσωτερικη ασφαλεια της χωρας.