ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ-16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

στις

Η Νεα Σελήνη (νεα αρχή, καινούργιο ξεκίνημα) θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου 2015, στις 4:24:18 π.μ. με συντεταγμένες Αθηνών στο ζώδιο του Καρκίνου, στην 23η μοιρα του (μια πολύ ισχυρή μοιρα) στον 2ο οικο της οικονομίας(εθνικο νόμισμα, εθνικο εισόδημα, η οικονομία μιας χωρας, χρηματιστήριο). Σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα συμμετέχει ο Αρης από την 14η μοιρα (καταστροφικά εγχειρήματα) του Καρκίνου στον 1ο οικο, ο Ερμής επίσης το ιδιο σε σύνοδο με τον Αρη, ο Ουρανος από τον 11ο οικο στην 20ημοιρα ( μοναξιά, ακραία φτώχεια, εξορία ή φυλάκιση. Ανικανότητα να δωθει βοήθεια, είναι μια πολύ κρίσιμη μοιρα που έχει χαρακτήρα αδίστακτο. Ταξίδια σε ξένες χώρες συνιστώνται έντονα εναντίον κάποιου. Κάποιος πρέπει να σκεφτεί καλά πριν την ανάληψη δράσης, και να επιλέξουν για μια ήσυχη και μετρημένη ζωή, κίνδυνος “πνιγμού”, τόσο με την κυριολεκτική και τη μεταφορική έννοια ) και ο Πλούτωνας από τον 7ο οικο, στην 14η μοιρα σε ανάδρομη πορεία. 
Θα επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή Καρκίνος, Ζυγος, Αιγόκερως και Κριος .Σε γενικές γραμμές φαίνεται να υπάρχει όξυνση προβλημάτων αλλα ωστόσο αυτό θα κάνει ξεκάθαρες και τις προθεσεις κάποιων. Είναι απαραίτητο να υιοθετηθούν νέες τακτικές για την υπεράσπιση δικαιωμάτων η αποκτημάτων αλλα και η κατάσταση απαιτεί περισσότερη ευελιξία. Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης θα βρίσκεται στην 28ημοιρα των Διδύμων.( Μοίρα της Αμφιβολίας και της Αλλαγής, έχει χαρακτήρας απαισιόδοξο, πολλά σχέδια, εύκολες αλλαγές. Έλλειψη εμπιστοσύνης, επανειλημμένες αποτυχίες ).
Ξεκινάμε λοιπόν, αυτή την ωρα που γράφω, έχει προηγηθεί διάγγελμα του πρωθυπουργού για δημοψήφισμα στις 5 Ιουλίου ,2015. Βέβαια, δεν νομίζω να περιμένω αυτό, οπότε θα προχωρήσω με την Νεα Σελήνη, η οποία δείχνει αρκετά. Καταρχήν να πω δυο λόγια για τον Ιούλιο, διότι είναι σημαντικος μήνας για την χωρα μας και θα συμβούν πολλά. Στην Ελλάδα, ζούμε το μαρτύριο της σταγόνας και εχουμε βυθιστεί ξανά σε μια ύφεση, προσπαθώντας για λύσεις και με τα γεγονότα να διαδέχονται το ένα το άλλο σε πολιτικό και οικονομικο επίπεδο κυρίως. Μόλις 5 μήνες έχουν περάσει από τις εκλογές Ιανουαρίου και ήδη εχουμε βιώσει παρα πολλά, παρακολουθώντας αποσβολωμένοι στην κυριολεξία αλλα και μπερδεμένοι ελπίζοντας ότι κατι θα αλλάξει. Στην κόψη του ξυραφιού, με την πανσέληνο που έχει προηγηθεί στον Αιγόκερω αλλα και βέβαια μέσα από τα σεληνιακά φαινόμενα Μαιου/Ιουνίου, το μονο σίγουρο είναι ότι ο Ιούλιος και γενικά το καλοκαιρι δεν θα ειναι οπως το περιμεναμε.

Η ζωή δεν σταματά με ενα καπιταλ κοντρόλ….η τέχνη και η έμπνευση συνεχίζονται, διοχετεύοντας την ενέργεια μας πάντα σε δημιουργικά κανάλια. Η 21η, Ιουνίου, για τις 17:38 ,σηματοδότησε ένα σημαντικό σημείο περιστροφής του χρόνου – το ηλιοστάσιο – ή αστρολογικά, την ηλιακή είσοδο στον Καρκίνο. Τα ωροσκόπια ηλιοστασίων σε παρορμητικά ζώδια ήταν ανάμεσα στα παραδοσιακά εργαλεία και τις τεχνικές για τον αστρολόγο, πρόβλεψης, για την ανάλυση επικείμενων παγκόσμιων τάσεων. Μπορεί αυτές να γίνουν πολύ περισσότερο σημαντικές όταν η είσοδος σε ενα ηλιοστάσιο εντάσσεται επίσης σε στενή οψη με ενα ανώτερο πλανήτη. Η είσοδος στον Καρκινο το 2015 διαθέτει τα προσόντα για αυτή τη μέτρηση.
Το θερινό ηλιοστάσιο έφτασε με τον μαχητικό Άρη σε μια σκληρή όψη με τον θανατηφόρο Πλούτωνα . Η είσοδος αυτή συνοδεύτηκε απο την Σελήνη να τετραγώνιζει τον αυστηρό Κρόνο, σε γωνιακό οικο, δοκιμάζοντας τον Πλούτωνα σε κοσμικο επίπεδο. Καθώς ο Πλούτωνας αντιπροσωπεύει την αρχή της καθαρτικής αλλαγής σε μακροπρόθεσμα ζητήματα που σιγοβράζουν καιρο τώρα, αναπόφευκτες καταστάσεις φτάνουν στην ημέρα αναμέτρησης. Το πιο ενδιαφέρον θα είναι η αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη των ΗΠΑ…απο πολλές απόψεις και οχι μονο. Ενα καλοκαιρι σκληρό για τους λαούς, του πλανήτη αυτού. Μια αυστηρή προειδοποίηση οπου ολα μπορεί να συμβούν και θα κορυφωθούν.
Ο Αρης είναι ο πλανήτης των συγκρούσεων σε πολεμικό επίπεδο ,είτε μεταξύ ομάδων, είτε μεταξύ δυο ανθρώπων είτε μεταξύ λαων. Αυτο δείχνει την τάση ενός έθνους να αντιμετωπίζει τους εχθρούς του, άλλα και να κατακτήσει εδάφη, είτε με επεκτατικό πόλεμο είτε με αποικισμό. Ο Αρης ελέγχει την τρομοκρατία, τον πόλεμο, τα ατυχήματα, τις συγκρούσεις, το έγκλημα, τη βια αλλα και τις εντάσεις στο εσωτερικο μιας χωρας, μέσα στις κοινωνίες δημιουργεί εξεγέρσεις ανάλογα το ζώδιο που βρίσκεται. Ο Αρης συνδέεται στενά με την ζωή, την φυσική δυναμη και δίνει έμφαση στο ένστικτο επιβίωσης αλλα και μέσω της γέννησης οπου πολεμάμε, για να έρθουμε στο φως και να επιβιώσουμε. Η επιρροή του Αρη είναι πάντα ξεκάθαρη. Και λειτουργεί ενστικτωδώς χωρίς λογική.
Ο Καρκίνος, έχει κυβερνήτη του την Σελήνη, που εκφράζει την οικογένεια, την παράδοση, την πατρίδα, το μητρικό ένστικτο, οπου η ύπαρξη μιας βάσης η σταθερής εστίας είναι πολύ αναγκαία. Το ζώδιο αυτό είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και έντονα συναισθηματικο, ενώ στην καλή του πλευρά μπορεί να είναι ευγενικό και να ακούει τα προβλήματα των αλλων στην αρνητική του εννοια κρύβει ιδιοτροπίες και δείχνει προσκόλληση με το παρελθόν.
Στις 24 Ιουνίου, ο Αρης άφησε το ζώδιο των Διδύμων και εισήλθε στο ζώδιο του Καρκίνου οπου θα φορτίσει την ατμόσφαιρα περισσότερο σε όλα τα επίπεδα. Οπως είναι φυσικο, τα θέματα που έρχονται στο επίκεντρο είναι η πατρίδα, η οικογένεια, η ιδιοκτησία, η τροφή ,η σίτιση ενός έθνους, εξόρυξη, Εθνικά θέματα ασφάλειας και προστασίας. Εθνικά ζητήματα θα επηρεαστούν και θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις ανάμεσα σε θεσμούς, κράτη, διεθνής οργανισμούς και σχέσεις. Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα πολύ σημαντικο σταυροδρόμι, κρίσιμων και σημαντικών αποφάσεων οπου θα καθορίσουν τον τρόπο ζωής τα επόμενα χρονια. Το ωροσκόπιο της Ελλάδας δείχνει να επηρεάζεται έντονα στις αρχές του μηνα αλλά και στο τέλος. Ο Αρης στον Καρκινο φέρνει αναστατώσεις και θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, τα γεγονότα θα συμβούν ξαφνικά και  θα  έχουν μεγάλη ισχύ χωρίς να μπορεί κανείς να τα ελέγξει. Ας θυμηθούμε λίγο, κάποιες περιόδους οπου ο Αρης ήταν στον Καρκινο να δούμε τι συνεβει τότε.
2007-16 Σεπτεμβρίου-η ΝΔ κερδίζει τις εκλογές, και το ΛΑΟΣ μπαίνει στην βουλή. Τον Δεκεμβρίο της ίδιας χρονιάς, μια πανεργατική απεργία παραλύει τη χωρα για το ασφαλιστικό. Επίσης δείτε και τα γεγονότα εδώ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B1_%CE%A3%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85_2007
Απριλιος-2008-Ο Καραμανλής ασκεί βέτο στη σύνοδο κορυφής για αναβολή ένταξης της Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας στη συμμαχία. Υπογράφεται στη  Μόσχα, συμφωνία για λειτουργία του αγωγού φυσικού αερίου South Stream, από τους υπουργούς ενέργειας Ελλάδος και Ρωσίας.
Σεπτέμβριος- Οκτώβριος 2009-Προκυρηξη πρόωρων εκλογών -διάγγελμα Καραμανλή-το ΠΑΣΟΚ κερδίζει τις εκλογές με διαφορά 10 μονάδες από την ΝΔ και στις 6 Οκτώβριου ορκίζεται ο Γεώργιος Παπανδρέου νέος πρωθυπουργός.
2011-22 Ιουλίου .Στην Ελλάδα αυξάνεται ο ΦΠΑ στο 23% στην εστίαση. Στις 20 Οκτωβρίου σκοτώνεται ο Κανταφι στη Σύρτη και στις 27 Οκτωβρίου, γίνεται συμφωνία διάσωσης της ευρωζώνης, την απώλεια 50% στα ελληνικά ομόλογα συμφωνουν να δεχτούν οι ιδιωτικές τράπεζες στην Ευρώπη.
2013- στις 14 Ιουλίου, πρόεδρος του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται στο ιδρυτικό συνέδριο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. Στις 18 Σεπτεμβρίου, δολοφονείται ο Παύλος Φύσσας και στις 26 Σεπτεμβρίου συλλαμβάνονται ηγετικά στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Έτσι λοιπόν, με τον Αρη στον Καρκινο και παλι θα δημιουργηθούν αναταραχές.
Το σκηνικο που φωτογραφίζεται μέσω της Νέας Σελήνης στον Καρκινο είναι αρκετά δύσκολο αν όχι σκληρό θα έλεγα, οπου σχηματίζεται ένα Τ-τετράγωνο .Η Σελήνη από τον 2οοικο τετραγωνίζει τον Ουρανο στον 11ο οικο με την Έρις δίπλα, ο Κρονος από τον 6ο οικο θα τετραγωνίσει την Αφροδίτη στον 3οοικο, ο Ερμής στον 1ο οικο και ο Αρης επίσης σε σύνοδο βρίσκονται πάνω  στους απλανείς αστέρες Σείριο και Canopus.Η Σελήνη και ο Ηλιος σε σύνοδο με τον Pollux στον 2ο οικο. Ο Ουρανος σε σύνοδο με τον Betelgeuse.Τι σημαίνουν όλα αυτά;
Ο Ηλιος στην 23ημοιρα στον 3ο δεκανό του Καρκίνου, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα τα θέματα 2ου οίκου, (συνδέεται επίσης με ναυτικά θέματα, την θαλασσα και άτομα θρησκευτικά η θρησκευτικούς ηγέτες) σε σύνοδο με την Σελήνη στον 2οοικο έχει ιδιαίτερη ορμή και είναι δείκτης προσωπικής δύναμης και δημιουργίας αλλα αυτάρκειας και συγκρούσεων οπου θα είναι δύσκολο να κρίνουμε μια κατάσταση αντικειμενικά και οι ανάλογες όψεις δείχνουν αν εμποδίζει μια κατάσταση η την βοηθά , ο Ηλιος τριγωνίζει τον Κρονο, συνιστά συντονισμό και επανεξέταση αποφάσεων και γεγονότων η πράξεων μας αλλα και είναι δείκτης του ισχυρού πλούτου της χωρας μας, ωστόσο μας καλεί να αναλάβουμε τις ευθύνες και υποχρεώσεις μας. 
Εχουμε όμως μια πολύ σημαντικη οψη, το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού που σχηματίζεται μεταξύ 2-11ουοίκου (Ο 2ος οίκος αφορά η εθνική οικονομία, τα έσοδα, το χρηματιστήριο, το χρήμα γενικά μέσω εμπορίου, μέσω συναλλαγών, οι τράπεζες, το εθνικο νόμισμα ενώ ο 11ος το κοινοβούλιο, οι σύμμαχοι, γκρουπ μέσα στο οποίο μια χωρα είναι ενταγμένη όπως ΝΑΤΟ,ΟΗΕ κτλ.. ). 
Αυτο δείχνει ξαφνική  επαναστατική διάθεση και κίνησή που ανατρέπεται και καθίσταται άκυρη μια απόφαση. Η οψη αυτή δεν είναι καλος οιωνός για επιτυχία και δείχνει πολλές έχθρες, επαναστατικές ανατροπές, ξαφνικη ανατροπή μιας θέσης, του πρωθυπουργού η του προέδρου μιας χωρας και σοβαρές απρόβλεπτες αναταραχές στην οικονομία. Είναι δείκτης ότι κατι σπάει, δείκτης οτι θα υποφέρουμε. Η οψη αυτή επίσης συνδέεται με μαζικές πυρκαγιές και εκρήξεις. Γεγονότα που ισως αλλάξουν την ζωή μας, τις αξίες και την συνείδηση μας.
Ο Ηλιος σε σύνοδο με τον Πολυδεύκη (Pollux, * Conjunction: Pollux (78 Beta Geminorum m 1.14) – Sun (orb 0°11’28”,Caput Hercules) πρόβλεπει την καταστροφή, θάνατο, και είναι οψη ατυχής, πισώπλατα χτυπήματα, μαχαιρώματα, σοβαρά ατυχήματα, ναυάγιο η κατι ναυαγεί, δολοφονίες, ακραίες ασθένειες και πυρετοί, ασθένειες που επηρεάζουν το στομάχι, την τελική καταστροφή, τύφλωση, οι τραυματισμοί στο κεφάλι και το πρόσωπο, καυγάδες , εξορία, βίαιο θάνατο, τον αποκεφαλισμό. 
Αυτό μπορεί να συνδέεται με πολλά, όπως αλλαγή νομίσματος, αλλαγές συμμαχιών, ταραχές σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, μαζικές κινητοποιήσεις, μπορεί να αφορά και θρησκευτικούς ηγέτες η την παρέμβαση τους, όπως επίσης και αλλαγές στον 2ο οικο θα προκαλέσουν σίγουρα προβλήματα. Ο 11ος οίκος συνδέεται επίσης με την νομοθεσία, τους συλλόγους, τα σωματεία, στόχοι και ελπίδες, τις συνδικαλιστικές μας πεποιθήσεις όπως και τα κομματικά μας πιστεύω. Η οψη αυτή έχει επαναστατικο χαρακτήρα, είναι ανατρεπτική και πρόβλεπει απρόβλεπτα ατυχή γεγονότα ,οπου δείχνει ότι υποφέρουμε, μια σχέση που σπάει, οπου μπορεί να είναι και την ένταξη μας στο ευρώ η την ΕΕ αλλα και έντονες διαμαρτυρίες εν τω μέσω του καλοκαιριού.
Η Σελήνη (λαός) στον Καρκινο, ειδικά στο φυσικο της σπίτι, έχει πολύ ισχυρή επιρροή, στον 2οοικο, που αφορά την οικονομία και τα συναισθήματα, σημαίνει μεγάλες διακυμάνσεις, εκτός εάν ενισχυθούν από θετικές όψεις από τον Δία, τον πλανήτη της χλιδής, ή την Αφροδίτη τον πλανήτη της έλξης. Η Σελήνη εδώ δείχνει ότι η προσοχή στρέφεται προς τις εγχώριες υποθέσεις, την οικονομία και όχι μονο, αλλα και με την τροφή , ο Κρονος τριγωνίζει την Σελήνη και θα αρκεστούμε στα απαραίτητα (ισως παρατηρήθει έλλειψη προϊόντων στα ράφια), φέρνοντας μας αντιμέτωπους με μια σκληρή πραγματικότητα. Είναι δείκτης υπομονής αλλα και παραίτησης ταυτόχρονα ωστόσο δείχνει ο λαός να τα καταφέρνει.
Η Σελήνη τετραγωνίζει τον Ουρανο και σημαίνει απροσδόκητες επιπλοκές στην οικονομία. Σε γενικές γραμμές αυτό προειδοποιεί για ξαφνικές και ανησυχητικές αλλαγές και μια στροφή που είναι ασύμφορη και είναι πιθανό να οδηγήσει σε οικονομικες ζημίες. Μικροατυχήματα και απώλειες. Η οψη αυτή μπορεί να είναι ένδειξη ψυχικών διαταραχών, που θα παρατηρήθει στον λαο, σε περίπτωση που διαλέξουμε να απομονωθούμε αλλα και γενικά ισως λόγω του παρατεταμένου κλεισίματος του τραπεζικού συστήματος. θα υπάρξουν εσωτερικά προβλήματα αλλα και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο με την διάσπαση κομμάτων. Η οψη αυτή συνδέεται με προβλήματα ,χωρισμούς, νευρική διάθεση και αστάθεια.
Η σύζευξη Σελήνης-Pollux είναι ατυχής και μιλάει για μίσος χυδαίο, κακή θέληση, κίνδυνος απο κλέφτες, βίαιο θάνατο, την υπερηφάνεια, την ασθένεια, καταστροφή, πληγές, φυλάκιση, κακώσεις στο πρόσωπο, ελαττωματική όραση. Αν ο Άρης είναι σε σύνοδο, με την Σελήνη και κάνει λογο για θάνατο από ασφυξία, πνιγμό ή δολοφονία. Όπως βλέπεται πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση.
Η Σελήνη λοιπόν βρίσκεται σε σύνοδο με τον Αρη και τον Ερμή στον Καρκινο, δινωντας ευκαιρία για να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις η μια ευκαιρία γενικά στην έκφραση, κρατώντας τον διάλογο ανοιχτο ωστόσο θα υπάρχουν βέβαια εντάσεις. Αλλα και η αντίθεση της με τον Πλούτωνα  δείχνει βαθύ συναισθηματικο μπλέξιμο και μεγάλη πόλωση αλλα και οι αλλαγές στην διάθεση των ανθρώπων θα είναι αρκετά μεγάλη. Θα υπάρχει έντονη ανασφάλεια και θα είναι δύσκολο να ικανοποιήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια.
Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Αρη, εχουμε το τρίγωνο Ερμή-Πωσειδωνα, την αντίθεση Ερμη-Πλουτωνα. Η σύνοδος Ερμή-Αρη  είναι μια δυσάρεστη οψη και δείκτης καυγάδων, και διαφορών και υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων κατά την διάρκεια ταξιδιού η μετακινήσεων, εκφράζει λεκτική επίθεση αλλα και παρεμβάσεις η κίνδυνο από βαρέα οχήματα στρατιωτικής προέλευσης. Κατα τα αλλα χρησιμοποιήστε την φαντασία σας, θα υπάρχει διάθεση για αλλαγές, και ο κόσμος θα θέλει να ταξιδέψει ώστε να αλλάξει η διάθεση και το σκηνικο. 
Η αντίθεση Ερμη-Πλουτωνα ,μεταξύ 1ου και 7ου οίκου (θυμίζω ο 7οςοίκος συνδέεται με τις διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους, τις συμμαχίες, τους φανερούς εχθρούς και τη λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης ), είναι ενας  ακόμα δείκτης που μιλάει για κίνδυνο αποτυχίας ή ανατροπές που οφείλονται σε λάθος ιδέες, εσωτερικο καταναγκασμό ή έμμονες με τα σχέδια μας αλλα και να πραγματοποιήσουμε μια πράξη με οποιοδήποτε κόστος. Επιπλέον, δείχνει χειραγώγηση, δόλιες κινήσεις και σοβαρούς εκβιασμούς και ψέματα. Ο Πλουτωνας σκιάζει τον Ερμή και αυτό είναι ανησυχητικό από κάθε άποψη. Οπως και να έχει και η συνοδός με τον Αρη και η αντίθεση με τον Πλούτωνα σηματοδοτούν λεκτικές επιθέσεις, εντάσεις, πόλωση, ανησυχία και καταπίεση.(αυτο ισως συνδεεται με προκυρηξη προωρων εκλογων)
***Η σύνοδος Ερμή- Canopus είναι δείκτης σκανδάλων και βίας. Canopus (Alpha Carinae m -0.72) – Mercury (orb 0°58’8″)
**Η σύνοδος Ερμή –Σείριου δείχνει, βοήθεια απο σημαντικούς ανθρώπους με επιρροή, ανησυχίες χωρίς λόγο, συνδέεται με την Εκκλησία, και δείχνει επίσης σωματική βλάβες από ατύχημα η οχήματα, πυρκαγιές, ξηρασία, κίνδυνος μέσω ορμητικότητας –Sirius (9 Alpha Canis Majoris m -1.46) – Mercury (orb 0°6’23”).Ο Ερμής ανάμεσα στο μεσοδιάστημα Ερμή-Αρη είναι εξαπολύει αρκετή νευρικότητα.
Σαφώς έχουμε καί την σύνοδο Αφροδίτης-Δια στον Λεοντα από τον 3ο οικο (επικοινωνίες, πληροφορίες, γειτονικές χωρες, μεταφορικά μέσα, δημόσιες συζητήσεις, ταχυδρομεία, γείτονες, προσαρμοστικότητα.)που σημαίνει την προσέλκυση προσοχής σημαντικών ανθρώπων, από ότι καταλάβατε θα είμαστε πρωτοσέλιδο και κατι παραπάνω από αυτό και αφορά άτομα εξουσίας.
Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρονο από τον 6ο οικο,(στρατος, υγεια, συνθήκες διαβίωσης) αυτό δείχνει ατυχίες σε θέματα επίσης συναισθηματικής φύσεως, δηλώνει μόνιμους η προσωρινούς χωρισμούς, διακοπή ισως σε επικοινωνιακό επίπεδο, απόρριψη, εξαπάτηση. Ανατροπές και περιορισμός χρημάτων και δυσάρεστες επιπτώσεις. Πολλά είναι αυτά που δεν θα μας αρέσουν και δείχνει την συσσώρευση προβλημάτων αλλα και πάγωμα, μεγάλες εντάσεις και αδιέξοδο, με ανθρώπους μεγάλης ηλικίας να ταλαιπωρούνται αφόρητα. Αυτο θα επηρεάσει και τις καιρικές συνθήκες.
Η σημαντικότερη οψη είναι και παλι η αντίθεση Αρη-Πλούτωνα μεταξύ 1-7ου οίκου. Είχα εξηγήσει την οψη αυτή στην πανσέληνο Ιουλίου, και είναι δείκτης αδίστακτης φιλοδοξίας και την επιθετικότητας, απερισκεψίας, και συνδέεται με την κατάχρηση της εξουσίας της αρχής. Αυτό μαρτυρά αρνητικές επιπτώσεις από δικτάτορες, διεφθαρμένους πολιτικούς ή ατιμωτικούς στρατιωτικούς. Προειδοποιεί επίσης επίθεση, εμπύρετα νοσήματα και τα ατυχήματα. Η εχθρότητα που μπορεί να προκαλέσει αλλαγή των περιστάσεων. Κίνδυνο μπορεί να έρθει από τους ανέντιμους ή σαδιστικά πρόσωπα και καταστάσεις βίας.
Ο Αρης σε σύνοδο με Canopus – το σκάνδαλο, η βία-Αποτέλεσμα: Ατυχής-Χαρακτήρας: Κρόνος / Δίας
Ο Αρης σε σύνοδο με τον Σείριο- στρατιωτικοί, μέταλλα. πυρκαγιές, ξηρασία.
Ο Αρης στο μεσοδιάστημα Ερμή/Αρη κάποιος που σκέφτεται και κάνει σχέδια.
Ο Δίας από τον 3οοικο τετραγωνίζει τον Κρονο, είναι μια πολύ σημαντικη οψη. Ο Κρόνος έχει να κάνει με τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, που έρχονται μετά απο μια μικρή καταστροφή ή έναν μεγάλο αγώνα και αφορά την πειθαρχία. Σε κοσμικό επίπεδο, είναι παρα πολύ πιθανο να γίνουμε μάρτυρες έντονων γεγονότων, οι ισχυροί του πολιτικού συστήματος γίνονται πιο αμείλικτοι στις διαπραγματεύσεις τους, οι εστίες πολέμου στα διάφορα σημεία του πλανήτη δυναμώνουν, και ίσως και να δημιουργηθούν νέες. 
Συνέπεια αυτής της σύγκρουσης των πλανητών Δία και Κρόνου, ίσως να είναι και κάποια ακραία ανά τον κόσμο καιρικά φαινόμενα. Αποφεύγουμε τις ευθύνες, υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χάνονται ευκαιρίες. Είδαμε και τις όψεις του Κρονου, ενώ ο Ουρανος πρόκειται να φέρει ανατροπές των σχεδίων μας, και ξαφνικά γεγονότα αλλα και ο Πωσειδωνας από τον 10ο οικο θα εξακολουθεί να δίνει μια εικόνα δύσκολη οπου σηματοδοτεί κρυφούς εχθρούς και δυνάμεις, με τον λαο να είναι σαστισμένο και αρκετά μπερδεμένο.
Η αλληλεπίδραση αυτών των πλανητών προκαλεί αναστατώσεις και ρυθμίσεις σε κάθε επίπεδο καθώς το παρελθόν συγκρούεται με το μέλλον. Οι πλανήτες αυτοι μεταξύ τους δημιουργούν μια ανησυχία και ανυπομονησία καθώς η πρόοδος και η επέκταση εμποδίζονται. Υπάρχει απογοήτευση και αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες των πράξεων μας καθώς  αλλα και ωστόσο φαίνεται η ροη του χρήματος να είναι ακόμα περιορισμένη και να υπάρξουν καθυστερήσεις. Η αξία της πειθαρχημένης ανάπτυξης, είναι πολύ σημαντικη κατω από την επιρροή του κύκλου αυτού ,οπου συναντάμε αρκετές προκλήσεις και δυσκολίες και σε θέματα  εκπαίδευσης η θρησκείας αλλα και από εργοδότες η γενικά άλλες μορφές εξουσίας. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αυξήσουμε την πειθαρχεία μας, τον προσεχτικο σχεδιασμό, κατι που ο αυστηρός Κρόνος απαιτεί και να προετοιμαστούμε οσο καλύτερα μπορούμε. Η στάση σας θα κάνει όλη τη διαφορά στο πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε την απογοήτευση του αυτή τη φορά.
Ο Πλουτωνας στον 7ο οικο πιέζει αφόρητα μέσα από σημαντικές όψεις, και σηματοδοτεί δραματικές αλλαγές σε κομματικό επίπεδο αλλα και τις σχέσεις μας με εταίρους και γειτονικές χωρες οπου μιλάει και για μια βαριά επίθεση από αλλους. Σίγουρα συνδέεται με φανατισμό.
Ο Cupido σε σύνοδο με Lesath αφορά ένα σημαντικο Κίνδυνο, απελπισία, ανηθικότητα και κακόβουλες ενέργειες, που συνδέονται με οξύ δηλητήρια, τα ατυχήματα, καταστροφές.
***Σύνοδος Transpluto –Regulus ,μεγάλη δυναμη, την ηγεσία, ξαφνική πτώση, ατυχήματα, βία
 ***Σύνοδος Betelgeuse -Κλήρος της Τύχης  δείχνει συμφορές κίνδυνο, βία
Σε σύγκριση με τον χάρτη της Ελλάδας ή Σελήνη δείχνει συκοφαντίες, αστάθεια, δυσφήμηση, φανατισμό ,προκλήσεις, έντονες εξελίξεις ,τραυματικές εμπειρίες και εντάσεις αλλα και μια τάση προς απομόνωση. Η Νεα Σελήνη επηρεάζει τον άξονα επικοινωνίας, τις διεθνής σχέσεις και διπλωματία, το εξωτερικο και το εμπόριο. Ο Πλουτωνας θα πιέζει τον 9ο οικο και η Νεα Σελήνη τον 3ο ενώ ο Κρονος τον 7οοικο, και ο Ουρανός τον 11ο οικο. Διαξιφισμοί και νέες εξελίξεις  σε κοινοβουλευτικο επίπεδο αλλα και σε κομματικό. Και ενώ η σύνοδος Αφροδίτη/Δια θα έδινε μια ελπίδα και χαρά επηρεάζοντας τον 4οοικο, το τετράγωνο Κρονου εντείνει την ανασφάλεια και τις δυσκολίες. Για να διαχειριστούμε ολες αυτές τις δυσκολίες θα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά διότι ο φόβος παράγει αρνητικές σκέψεις και πράξεις, θα πρέπει λοιπόν να εξισορροπήσουμε τους φόβους μας, να μην κάνουμε υπερεκτίμηση της αρνητικής πλευράς των πραγμάτων και να είμαστε αντικειμενικοί, παλεύοντας με τους φοβίες μας. 

Η Νεα Σελήνη  θα ενισχύσει την ανασφάλεια, τις αντιδράσεις, τον φόβο, και τα ξεσπάσματα σε καθημερινό επίπεδο. Ωστόσο, πνίγει την διάθεση μας για να πάρουμε ρίσκα και να είμαστε πιο επιθετικοί. θα πρέπει να δούμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, με υπομονή, καθόμαστε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον χειρότερο εχθρό μας και αντιμετωπίζουμε τους φόβους μας. Είναι η ωρα της συνειδητοποίησης οπου ο Κρόνος θα επιβάλλει την αυτοπειθαρχία. Η δυσαρμονική οψη Σελήνης/Πωσειδωνα δείχνει μια άρνηση να δούμε την πραγματικότητα και σύγχυση, όπως και η δυσαρμονικές όψεις Σελήνης/Ουρανού και Κρονου. Το τρίγωνο Σελήνης/Πλούτωνα δείχνει επιδίωξη συγκεκριμένων στόχων, τη δύναμη του ισχυρισμού και ευκαιρία για καινούργιες επαφές σε διπλωματικό επίπεδο και δείχνει την δυνατότητα να καλυτερέψουν τα πράγματα χωρίς να λείπει το συναίσθημα για αλλαγή και περιπέτεια.
Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο του Πρωθυπουργού, το τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού δείχνει επαναστατικές τάσεις, που οδηγούν σε ανατροπές. Μια δύσκολη οψη για την επίλυση προβλημάτων ή για να βρεθούν ιδέες και λύσεις. Υπάρχει η αίσθηση ότι η πρωτοτυπία και οι τάσεις για ανεξαρτησία ασφυκτιούν ή απλά δεν είναι διαθέσιμη πλέον και παράμετροι που καταπνίγουν την ελευθερία. Λάθη από πίεση, πείσμα, υπερβολή, νευρική ένταση, ανησυχία, διαφορές που προκύπτουν από βιασύνη. Υπάρχουν βέβαια καλες όψεις μεταξύ Ερμή και του Δια του, που είναι αρκετά θετική για διαπραγματεύσεις και για αποφάσεις, στις 17 Ιουλίου, όπως και η αρμονική σύνοδος Ηλιου/Σελήνης, οπου δείχνει και μια βελτιωμενη αλλαγή διάθεσης, καθώς θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.Ας ελπισουμε λοιπον το καλυτερο.

Οι εξισώσεις δείχνουν  Συνεχής εργασία – αιτήματα και εντολές που αφορούν εταίρους – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Προβλήματα – Εμπόδια που σχετίζονται με παραγωγικότητα / δημιουργικότητα ή εφευρετικότητα – Υποχρεωτικές αναβολές – Μηχανικές διακοπές – περιβαλλοντικές ελλείψεις/Ημέρες πίεσης/Σημαντικές γυναίκες- Η επιρροή των γυναικών  – Ισχυροί πληθυσμοί ή έθνη – Αριστεία ή επικράτηση της κοινής γνώμης – πολιτική εξουσία – Ισχυρά ή έντονα συναισθήματα – Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις.
Η Νεα Σελήνη στον Καρκινο θα επηρεάσει ιδιαίτερα την Αμερική και την Ουκρανία, τα Βαλκάνια καθώς και την περιοχή της Μέσης Ανατολής.
Καλη δυναμη και συνεχεια σε ολους!