Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ-31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Advertisements

Δυο πανσελήνους έχει ο Ιούλιος και η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου ,2015,στο ζώδιο του Υδροχόου, η αλλιώς λέγεται και Μπλε Πανσέληνος, στις 1:42:52 το απόγευμα, με συντεταγμένες Αθηνών, στην 7η μοιρα του Υδροχόου ( Μοίρα της Δραπέτευσης η της διαφυγής—έχει χαρακτήρα ορμητικό και ανεξάρτητο που δεν αντέχει στους καταναγκασμούς, αυτή η μοιρα συμβολίζει το δίλημμα ανάμεσα στην ελευθερία με όλες τις αβεβαιότητες και την ασφάλεια με όλους τους περιορισμούς της.

Υπάρχει ο κίνδυνος της στέρησης της ελευθερίας που προκαλείται από πολιτικούς λόγους, στον 3ο οικο (τηλεπικοινωνίες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις εφημερίδες, τον Τύπο γενικά και τις σχέσεις του κράτους με γειτονικά κράτη, επικοινωνιακός οίκος) του ηλιακού ωροσκοπίου οπου και βέβαια αναμένεται να επηρεάσει την χωρα μας.

Σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα συμμετέχει ο Κρονος από τον 1ο οικο, σε ανάδρομη πορεία στον Σκορπιο, ο Αρης στην 24η μοιρα του Καρκίνου από τον 9ο οικο ( έχει ανεξάρτητο και ανυπότακτο χαρακτήρα, διαμάχες. Η αποξένωση και διάσπαση.), ο Πλουτωνας σε ανάδρομη πορεία από τον Αιγόκερω στην 13η μοιρα (έντονη κριτική και σαρκασμός) από τον 3ο οικο, ο Ουρανος στον Κριο απο τον 6ο οικο στην 20η μοιρα (προμηνύει μοναξιά, ακραία φτώχεια, και δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, πνιγμός, τόσο με την κυριολεκτική και τη μεταφορική έννοια), και η Αφροδίτη πλέον στην Παρθένο στην 0 μοιρα από τον 10ο οικο ( δείχνει μεγάλη συνεστίαση, κρίσιμη μοιρα, προβλήματα) σε ανάδρομη πορεία. Και μονο το γεγονός ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, σημαίνει περικοπές και λάθος επιλογές η αποφάσεις σε συναισθηματικό επίπεδο και στα οικονομικά αλλα και στην κυβέρνηση οπου δημιουργούνται πολλές δυσκολίες.

Η Πανσέληνος αυτή αναμένεται να ρυθμίσει καπως ωστόσο τα πράγματα και η ένταση μεταφέρεται στα σταθερά ζώδια, όπως ο Ταύρος, Λεων, Σκορπιός και Υδροχόος. Παρα τις δυσκολίες και αντιθέσεις που θα υπάρχουν είναι ωρα φαίνεται να μπει μια τάξη ενώ διαφαίνεται και μια προοπτική βελτίωσης για την ολη ταλαιπωρία που υπήρχε το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η δυσαρμονία Αρη/Πλούτωνα και Ουρανού αντίθετά θα δυσκολέψει τα πράγματα στην εξωτερική πολιτική της Ελλάδας και θα προκαλέσει δύσκολα γεγονότα που θα απασχολήσουν σοβαρά και αλλους ηγέτες κρατων. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι αυτό δεν θα οδηγήσει σε λύσεις άμεσα όμως θα βάλει ένα τέλος σε θέματα που έχουν υπερβεί τα χρονικά ορια και υπάρχει κινδύνος να τα τινάξουμε όλα στον αερα απο μια παρόρμηση της στιγμής οπου χρειάστηκε πολύ κοπο και χρόνο για να γίνει. Οι όποιες διαπραγματεύσεις θα έχουν μεγάλες διακυμάνσεις και τα αποτελέσματα για άλλη μια φορά θα είναι αμφίβολα. Οι όψεις αυτές συνδέονται με μεγάλες πυρκαγιές όπως είχα ξαναφέρει στα σεληνιακά φαινόμενα Ιουνίου αλλα και η δεύτερη με τυφώνες, ανεμοστροβίλους και ισχυρούς ανέμους.

Η Αφροδίτη θα είναι σε ανάδρομη κίνηση σε σύνοδο με τον Regulus αλλα αυτό όμως δεν θα είναι αρκετο για να δώσει λύσεις, ενώ επίσης αυτή θα τετραγώνιζει τον Κρονο. Δημιουργούνται σοβαρά διλήμματα σε σχέση με την οικονομία αλλα και σε προσωπικο επίπεδο σε σχέση με τις προσωπικές μας σχέσεις. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Dubhe,ο Κρονος με τον Mirzam και ο Ουρανος σε σύνοδο με τον Betelgeuse.Ο ωροσκόπος της πανσελήνου βρίσκεται στην 4η μοιρα του Σκορπιού, που έχει εξτρεμιστικό, απερίσκεπτο και καταστρεπτικό χαρακτήρα. Δείχνει κάποιον που είναι όργανο του μίσους, η 4η μοίρα περιγράφει όλα τα είδη των ατυχιών που προκαλείται από φυσικές καταστροφές ή πολιτικές αναταραχές. Παρά το γεγονός ότι κάποιος εργάζεται σκληρά, οι προσπάθειες παραμένουν αντιπαραγωγικές, διότι τα έργα δεν είναι καλά προετοιμασμένα και προειδοποιεί για απώλειες η ζημιές. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ηλιος (κυβέρνηση, πρωθυπουργός, πρόεδρος) από το ζώδιο του Λεοντα φωτίζει τον 9ο οικο της πανσελήνου, στην 8η μοιρα του (πολύ κρίσιμη μοιρα, επίδειξη δύναμης), σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μετατοπίζεται σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και διαπραγματεύσεις στο εξωτερικο, διεθνή διπλωματία, τις συμβάσεις με το εξωτερικό, τη νομοθεσία, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τη λειτουργία της δικαιοσύνης, ναυτιλία, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες, και την θρησκεία. Ο Ηλιος στον 9ο οικο εκθέτει και φωτίζει την αλήθεια περισσότερο και μας δείχνει σημαντικοί άνθρωποι από το εξωτερικο που θα παίξουν σημαντικό ρολο σε θέματα του 9ου οίκου.

Επιπλέον ενισχύει την προσωπικότητα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αφού είναι Λεων, την θέση του αλλα και την τάση για ανεξαρτησία, αφού ο Λεων είναι δεσποτικό ζώδιο. Αυτο που τονίζεται εδώ η ανάγκη για περισσότερη διπλωματία, αλλα ταυτόχρονα συμβολίζει και τις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

Εχουμε λοιπόν την αντίθεση Ηλιου/Σελήνης ,στον άξονα Λεοντα/Υδροχόου, να επικεντρώνεται στον άξονα επικοινωνίας και διαπραγματεύσεων, εχουμε την σύνοδο Ηλιου/Ερμή, ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Ωροσκόπο, ο Ηλιος τετραγωνίζει το Part of Fortune.H αντίθεση Ηλίου/Σελήνης συμβολίζει τις διαμάχες, διαφωνίες, προβλήματα, δύσκολες αποφάσεις, εντάσεις και έντονο διχασμό, αποξένωση και φήμη που βλάπτεται από το εξωτερικο. Η σύνοδος Ηλιου/Ερμή δίνει έμφαση στην τέχνη της επικοινωνίας που είναι πολύ σημαντική, μπορούμε να αναλύσουμε τις θέσεις μας ακόμα καλύτερα για να γινουμε κατανοητοί. Ωστόσο ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Ωροσκόπο δείχνοντας ότι όλα παίρνουν φωτιά , φέρνει εκρηξη και μπελάδες.
Επίσης ο Ηλιος σε σύνοδο με το MC δείχνει κοινωνική ολοκλήρωση, οικονομικά οφέλη, εξέλιξη και την επίτευξη για επικράτηση και αυτό είναι θετικο αν και το τετράγωνο με το Part of fortune δείχνει την σκληρή στάση που θα υπάρχει από το εξωτερικο, καί προειδοποιεί να μην αναμένουμε χάρες ή βοήθεια από τους ανθρώπους που περιγράφονται από τον Ήλιο και τη θέση του οίκου.

Η Σελήνη στον 3ο οικο, βρίσκεται στην 8η μοιρα του Υδροχόου,( Μοίρα της ξαφνικής Μεταστροφής, θεωρούμε την ελευθερία ως ένα ανεκτίμητο θησαυρό και δίνει λίγη προσοχή σε κοσμικά αγαθά. ) Η 8η μοιρα, συμβολίζει το δίλημμα ανάμεσα στην ελευθερία με όλες τις αβεβαιότητες και την ασφάλεια με όλους τους περιορισμούς της. Υπάρχει ο κίνδυνος της στέρησης της ελευθερίας που προκαλείται από πολιτικούς λόγους. Αυτο είναι δείκτης ότι η θέληση του λαού επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις η έχει την δυναμη να το κάνει, και αυτό επειδή ο λαός της χωρας αυτής δείχνει επι το πλείστον έντονη διάθεση για αλλαγή και αυτο είναι το μήνυμα που δίνει η Σελήνη. Η 8η μοιρα έχει μεγάλη ισχύ και είναι επιθετική, ορμητική και σφοδρή.

Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Ηλιο, τετραγωνίζει τον Ωροσκόπο και το Part of fortune αλλα βρίσκεται και σε αντίθεση με τον Ερμή. Οι όψεις αυτές διατηρούν τις εντάσεις, διαμάχες, ωστόσο η αντίθεση με τον Ερμή δείχνει δυσμενής αλλαγές καθώς η ανησυχία, η ένταση και τα προβλήματα σε επικοινωνιακο επίπεδο εντείνονται ακόμα περισσότερο που θα έχουν κόστος και απώλειες.
Ο Ερμής στην 17η μοιρα του Λεοντα στον 10ο οικο, είναι μια δυναμική θέση σε γωνιακό οικο, οπου τριγωνίζει τον Ουρανο στον 6ο οικο, και δείχνει επιτυχία σε θέματα του 6ου οίκου (καθημερινές συνθήκες διαβίωσης, οι εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία. Είναι ο στρατός, το πολεμικό ναυτικό, τα σώματα ασφαλείας) που δείχνει νέες ιδέες, κάποιο ποσοστό επιτυχίας στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης. Αυτο είναι δείκτης θετικών αλλαγών, ωστόσο δεν φτάνει για να δώσει λύσεις. Αν δεν έχουν γίνει όλα ανω/κατω αυτό είναι ενας δείκτης οτι θα μπορούσε να υπάρξει μια διέξοδος και αλλαγή στους ορους. Η σύνοδος Ερμή/Δια δίνει μια πιο αισιόδοξη στάση της κυβέρνησης ότι θα τα καταφέρει, ακόμα και αν συμβαίνει το αντίθετο.

Προχωράμε στην Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, στην 0 μοιρα, στον 10ο οικο της πανσελήνου, και η ένδειξη απο μονη της θα μπορούσε να είναι πολύ ευεργετική αφού η Παρθένος είναι εργατική και συνεπής. Η Αφροδίτη όμως είναι ανάδρομη και εντείνει την ανασφάλεια καθώς περιμένουμε την έγκριση των αλλων, είναι δείκτης περικοπών οπου η οικονομία και ζητήματα σχέσεων/συνεργασιών γίνονται πεδίο μάχης. Η σύνοδος Αφροδίτης/Δια θα μπορούσε να στρέψει τα πράγματα σε ένα πιο θετικο μονοπάτι και αποφάσεις, ενώ τριγωνίζει και το Part of fortune,δεν μπορεί κατι θα γίνει μεχρι το τέλος του μηνα έστω και με λίγα.

Η Αφροδίτη ανάδρομη τετραγωνίζει τον Κρονο στον 1ο οικο από την θέση του Σκορπιού, είναι δείκτης ότι δεν αποδεχόμαστε τις ευθύνες μας ,που έχουν συσσωρευτεί, διότι δεν μας αρέσουν, οι εντάσεις μεγαλώνουν επειδή τις αγνοούμε και υπάρχει απογοήτευση, πάγωμα και αδιέξοδο για μια ακόμη φορά. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Regulus είναι σοβαρος δείκτης απογοητεύσεων, απρόσμενων γεγονότων, βίαιες προσκολλήσεις, αλλα επίσης δηλώνει προβλήματα με τις ερωτικές μας σχέσεις αλλα και γενικότερα στην κυβέρνηση.

Ο Αρης στον Καρκινο, από τον 9ο οικο τριγωνίζει τον Κρονο, επίσης, δείχνει ότι μπορούν να γίνουν εποικοδομητικές προσπάθειες από εξω αλλα και ότι οι ηγετικές θέσεις κάποιων δοκιμάζονται, ωστόσο η οψη αυτή διατηρεί ακόμα την δυναμη κάποιων αλλα επίσης συνδέεται και με την πειθαρχεία, σύνεση και επιμονή η ακόμα και το πολεμικό θάρρος που εδώ μετριάζεται. Απο τη άλλη, το τετράγωνο Αρη/Ουρανού που το εχουμε συναντήσει αρκετές φορές μεχρι τώρα, μεταξύ 9/6ου οίκου, είναι δείκτης σοβαρών αναταράξεων και ατυχημάτων και τρομοκρατικών ενεργειών ενώ μπορεί να είναι δείκτης φυλάκισης κάποιου προσώπου αλλα και για τις όποιες διαπραγματεύσεις είναι μια αρνητική οψη. Η οψη αυτή δείχνει ξαφνικές και ραγδαίες εξελίξεις και παλι, διάλυση και σπάσιμο. Επιπλέον συναντάμε και παλι το τετράγωνο Δια/Κρονου που ξανασυναντήσει στην Νεα Σελήνη Ιουλίου στον Καρκινο που δεν είναι καθόλου θετικο για την οικονομία.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Alphard δείχνει αιφνίδιο θάνατο από δηλητήριο ή πνιγμό. Προβλήματα με το νόμο, έρωτες, τα ναρκωτικά, Ισχυρά πάθη, νομικά προβλήματα και μια δικαστική ποινή.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Adhafera σημαίνει εγκληματικότητα, ψέματα, κλεψιά και αυτοκτονίες.

Ο Κρόνος στον 1ο οικο στον Σκορπιο, που συνδέεται με το τραπεζικό σύστημα, χρήματα, ιδιοκτησία, τις επενδύσεις, την ασφάλιση στο μεσοδιάστημα Ερμή/Πωσειδωνα δείχνει σκοτεινές σκέψεις, μια απαισιόδοξη στάση για τη ζωή, αναστολές στον τρόπο σκέψης, μια ζοφερή αντίδραση στο πραγματικο ή δύσκολες περιστάσεις. Ο Ουρανος και αυτος σε ανάδρομη κίνηση στον Κριο, τώρα και για πολύ καιρο ακόμα, δείχνει τελείως απογοητευτικές εικόνες οσο αφορά θέματα του 6ου οίκου, όπως την υγεια, νοσηλεία, τα νοσοκομεία, δημόσιο, γραφειοκρατία, συνθήκες διαβίωσης, απεργίες, συνδικαλισμοί, στρατος κτλ… οπου εδώ σηματοδοτεί ξαφνικές και απροσδόκητες εξελίξεις. Επίσης δείχνει αντιφάσεις και περιορισμούς.

Προβλέπει την ανάγκη για ελευθερία και ανεξάρτητη δράση. Αυτό οδηγεί σε μια επιδίωξη να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από το παρελθόν αλλα και την τάση των αλλων να κυριαρχούν πάνω μας. Ο Ουρανος τετραγωνίζει τον Αρη από τον 9ο οικο, και αυτό είναι δείκτης απωλειών, απροσδόκητων γεγονότων και εξελίξεων, αφόρητου εκνευρισμού αλλα συνδέεται και με τις πτώσεις αεροπλάνων, γενικότερα με τα ατυχήματα και βέβαια το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα μεταξύ 3 και 6ου οίκου. Ο Πωσειδωνας στον 4ο οικο, δείχνει πλήρη σύγχυση και τετραγωνίζει την Παλλάς και είναι σε αντίθεση με την Δήμητρα (αυτό επίσης συνδέεται με εκλογές βέβαια). Η σύνοδος Alkaid – Λίλιθ-Benetnash συνδέεται με το θάνατο και το πένθος, τον πόλεμο, τις φυσικές καταστροφές.

Σε σύγκριση με τον χάρτη της Ελλάδας εχουμε τη σύνοδο Ερμή/Κρονου που δείχνει συζητήσεις για την επίλυση προβλημάτων, έντονη ανησυχία και αναδιοργάνωση στο εσωτερικό της χωρας και στην αντιπολίτευση. Η δυσαρμονία Ηλιου/Ουρανού, ξαφνική παρεμπόδιση των σχεδίων, εμπόδια και, ξαφνική δυσαρμονία και μεγάλες πυρκαγιές από άλλες δυνάμεις. Η αντίθεση Ερμή/Αφροδίτης διαφορές με τις γυναίκες, φήμες, συκοφαντίες. Η αντίθεση Σελήνης/Κρονου δείχνει επίσης δυσκολίες και δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο του πρωθυπουργού εχουμε το τετράγωνο Αρη/Ουρανού δείχνει εσωτερική αναταραχή, ρίσκα που δεν πρέπει να παρθούν τώρα, η επιθυμία να απελευθερώσουμε εσωτερική ένταση, νευρική ένταση, ξαφνικές εξελίξεις και ανατροπές ,αλλοίωση των σχεδίων, κίνδυνος με μηχανές και σύγχρονα μέσα μεταφοράς. Η σύνοδος Αφροδίτη/Αρη είναι δείκτης διαφορών με γυναίκες Το αρμονικό τρίγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα και Σελήνης/Πλούτωνα συνεχίζει να τον τροφοδοτεί με ισχυρή θέληση για να πραγματοποιήσει ένα όραμα αλλα επίσης δείχνει και μικρή επιτυχία με οικονομικά θέματα και προκλήσεις. Οι όψεις που τον επηρεάζουν δείχνουν να ακολουθεί μια περίοδος ενδοσκόπησης που θα είναι πολύ δύσκολη για τον ιδιο ,κανωντας μια αποτίμηση των γεγονότων και της προηγούμενης περιόδου.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις εξισώσεις οπου η πανσέληνος θα επηρεάσει κυρίως την περιοχή του Ειρηνικού Ωκεανού αλλα και την Κινα.

*** Μετασχηματισμοί ή μετατροπές (σε τοπικό επίπεδο)- αναδιάρθρωση, μετατροπές- Ευνοϊκή εξέλιξη- Αύξηση της ευημερίας- Κοινές χρηματοοικονομικές πράξεις- Εντολές ή αιτήματα που αφορούν εταίρους- Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση-προβλήματα- πίεση και εξαναγκασμός-νέες συνεργασίες-Ωρες προφανούς αλλαγής- Ψυχολογική αναδιάρθρωση- Ανάγκη για συνεχή αναπροσαρμογή- υποχρεωτικές αλλαγές- Τροποποιήσεις που αφορούν δημοφιλή θέματα- Συζήτηση- ασάφειες ή μυστικά – Ανακοίνωση σχετικά με ελλείψεις – Οι συζητήσεις σχετικά με την ανάγκη για διόρθωση ή αποζημίωση- συζητήσεις σχετικά με τις απώλειες-αρνητικές σκέψεις –άγχος.

****Πωσειδωνας-(ειρηνικος ωκεανός -Καλιφόρνια)- μεταρρυθμίσεις – Αιφνίδια ισχυρά κύματα – ισχυρές απρόβλεπτες ζημίες– Απροσδόκητες διακοπές ρεύματος – Ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζονται με μεταρρυθμίσεις ή επανάσταση — Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες

Σελήνη- Σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες που αφορούν το μέλλον- κινδύνους ή κινδύνους ή βλάβες που αφορούν υγρά- Άσχημα όνειρα – ώρες ή στιγμές κινδύνου ή κινδύνων ή καταστροφών- ελλείψεις νερού – ζημίες λόγω πλημμυρών

Υποθετικός Κρονος- Πραξικόπημα – Μεγάλη ένταση έξω στον κόσμο – Οι δικτατορίες
Υποθετικός Άδης- Άρνηση ή ανάκληση σχετικά με τη θρησκεία – Θρησκευτικός σκεπτικισμός ή αθεΐα

Ουρανος(Αμερικη)- Διαταραχές που σχετίζονται με μη αναγνωρισμένα πρόσωπα – Μυστικές ίντριγκες – Χειραγώγηση – Απροσδόκητη κινδύνους ή κινδύνους για διακρίσεις — βλάβες ή τραυματισμοί- συζητήσεις σχετικά με κοινωνικές μεταρρυθμίσεις – εκτενείς συζητήσεις σχετικά με την τεχνολογία – Προσωδία ή τραγούδι – επαναστατικές καλλιτεχνικές ιδέες- δυσαρέσκεια – Απροσδόκητη χυδαιότητα – απροσδόκητες ζημιές – Ξαφνική θλίψη

Βουλκανους (Γερμανια-Κεντρικη Ευρωπη,Ιταλια)- Φύλαξη – – Ένταση σχετικά με δημόσια προβλήματα – Εμπόδια στη δημόσια δραστηριότητα – απεργίες- Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή στρατιωτικού νόμου-επέκταση της βίας
Δίας- ξαφνική έλλειψη χρημάτων – αναταραχές κατά της αδικίας- Επίσημα νομικά μέτρα – ενέργειες Δικαστηρίου

Αφροδίτη- Απαιτήσεις σχετικά με την επιθυμία για αλλαγή
Αντίσταση σχετικά με επίσημες μεταρρυθμίσεις – Συνεχής ένταση σχετικά με τα επίσημα θέματα – Εξέγερση σχετικά με τις επίσημες οριοθετήσεις – Απροσδόκητες πτώσεις
Μειώσεις που αφορούν το εισόδημα – Εμπόδια όσον αφορά τις αποδοτικές αναπροσαρμογές, αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα – Ουσιαστικές αλλαγές που αφορούν την ελαχιστοποίηση των εσόδων – Ουσιαστικές αλλαγές που αφορούν νόμιμες παραβιάσεις
Καταστάσεις κρίσης που διέπουν την ανάγκη για διόρθωση ή αποκατάσταση – Περιορισμοί σχετικά με τις απρόοπτες βλάβες – Συνεχής εντάσεις σχετικά με το απόρρητο – διαταραχές ή διαταραχές που σχετίζονται με σκοτεινό ιστορικό ή παράγοντες αιτιώδους συνάφειας – Αιφνίδιες αναχωρήσεις που σχετίζονται με βλάβες, ζημιές ή τραυματισμούς – Απροσδόκητη προβλήματα που σχετίζονται με ιατρικά θέματα
Νέα διαχειριστικά προβλήματα – προβλήματα που σχετίζονται με επίσημα θέματα – μέλος εντολή για αναχώρηση ή αποστασιοποίηση ή χωρισμό
Συζήτηση σχετικά με τις σκοτεινές δραστηριότητες – Θεσμοθέτηση των προοδευτικών ιδεών – Διπλωματική συμπεριφορά- Ψευδώνυμα – Οι συζητήσεις σχετικά με λάθη – εξαπατούν τους στόχους που σχετίζονται με τις συνομιλίες – αθέτηση υποσχέσεων – Λόγια χωρίς δράση – Ενεργά επιχείρηση εξαπάτησης – σχέδια χωρίς προοπτικές – Ατελείωτη φλυαρία – κακόβουλες προθέσεις
Βαθιά διασπαστικά ή ενοχλητικά γεγονότα – Απροσδόκητη καταστροφή

Exit mobile version