ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ-14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015


H Νεα Σελήνη για τον Αύγουστο του 2015, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Αυγούστου, ωρα 5:53:21 το απόγευμα, με συντεταγμένες Αθηνών, με την Σελήνη να βρίσκεται στην 21ημοιρα του Λεοντα (Μοίρα της Αδικίας, μοιρα που κρύβει αρκετούς κινδύνους οπου πολλά θα αποκαλυφθούν), επηρεάζοντας τον 8ο οικο της οικονομίας (δημόσια χρέη, τα χρήματα των ασφαλιστικών φορέων και τις εισπράξεις της εφορίας, θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες σε ένα κράτος, είναι οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών, αναγέννησή και θάνατος). 
Ο Ωροσκόπος της Νέας Σελήνης θα βρίσκεται στην 9η μοιρα του Αιγόκερω.( Η μοίρα της επανάληψης, μοιρα της ιστορίας, οπου προειδοποιεί για πολλά γεγονότα στην πολιτική σκηνή).
Σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα συμμετέχουν ο Κρονος από τον Σκορπιο πλέον σε ορθή πορεία από τον 11ο οικο, ο Ουρανος από την θέση του Κριου στην 20ημοιρα, στον 3ο οικο και η Αφροδίτη στην 23η μοιρα του Λεοντα, σε ανάδρομη πορεία στον 8ο οικο.

Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο αλλα και αρκετά καταναλωτική για το κοινο, υπάρχουν και κάποια καλά νεα αλλα και κάποια άσχημα η μπορεί μια αστρολογική οψη να φέρει και τα δυο. Θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Λεων, Υδροχόο, Ταυρο και Σκορπιο. Κυρίως αυτά τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, οπου θα μπορούσε να βρεθεί κάποια λύση αν υπάρχει η απαιτούμενη ψυχραιμία και επιμονή. Σε συλλογικο επίπεδο, θα προκύψουν προβλήματα οικονομικής και διοικητικής φύσεως. Θα υπάρξει αύξηση προβλημάτων υγείας και θνησιμότητας, ατυχήματα κυρίως που συνδέονται με την θαλασσα. 

Η Νεα Σελήνη θα επηρεάσει την περιοχή του Ατλαντικού Ωκεανού, και ενδεχομένως τις σχέσεις ανάμεσα στην Αμερικανική Ήπειρο και την Ευρώπη, ειδικά την Βραζιλία και τις χωρες της Νοτίου Αμερικής, αλλα και οι όψεις της ,την Τουρκία (Πλουτωνας), την Μέση Ανατολή, την Ουκρανία, τα Βαλκάνια και την Ευρώπη γενικότερα. Απο την χωρα μας βλέπουμε τον Απολλο ,και τον Πλούτωνα πάνω από την Βόρεια Τουρκία και την Κρήτη (σοβαρα γεγονοτα,μπορει να αφορα και ενα σεισμο).
Ο Ηλιος βρίσκεται στον 8ο οικο και θα φωτίσει θέματα που περιγράψαμε πιο πάνω και συνδέονται με αυτόν. Μπορεί να αποφέρει οικονομικά οφέλη, μέσω μιας συνεργασίας, και ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας αυτής θα επικεντρωθεί στο τραπεζικό σύστημα η γενικά ότι αφορά την διαχείριση οικονομικών προς τρίτους, χωρες η πρόσωπα. Κέρδος μέσω της κληρονομικότητας είναι πιθανό. Ο Ηλιος εδώ δίνει την ανάκτηση του χρέους, διαγραφή των φόρων και το κέρδος από την κληρονομιά και διατροφή. Ο δεύτερος οίκος δείχνει το εισόδημα αλλα και ο 8ος τι το κάνουμε, που το ξοδεύουμε. 
Ο Ηλιος στον Λεοντα, θα μπορούσε να θεωρηθεί μια πολύ γενναιόδωρη επιρροή, δείχνει ικανότητα, επιτεύγματα, και οι άνθρωποι που γεννιούνται στον 3ο δεκανό του αναδεικνύει ηγετικές φυσιογνωμίες, ωστόσο δεν έχουν το παραμικρό ενδιαφέρον για τον έλεγχο των άλλων, αλλά μάλλον να επιλέξουν να οδηγήσουν μέσω των ιδεών, π.χ. ή την ηθική τους. Η ενέργεια του Ηλιου εδώ μπορεί να μπορεί να εκραγεί ,φέρνοντας απρόβλεπτες εκρήξεις δραστηριότητας, αλλά και θυμό ή ακόμα και βία.
Σε αυτή την θέση, θυμηθείτε μια παλιά παροιμία: “Ένας άνθρωπος που κατακτά τον εαυτό του είναι μεγαλύτερος από αυτόν που κατακτά μια μεγάλη πόλη.”
Για να δούμε τις όψεις ,σε ενα τόσο ενδιαφέρον οικο. Ο Ηλιος σχηματίζει σύνοδο με την Σελήνη, με την Αφροδίτη και τον Δια στον Λεοντα. Ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Κρονο από τον 11οοικο, ο Ηλιος επίσης τριγωνίζει τον Ουρανο από τον 3ο οικο .Νεα Σελήνη στους Διδύμους ξαναείδαμε τον Ιούνιο, παλι στον ιδιο οικο οπου υπήρξαν και οι ανάλογες προειδοποιήσεις. Η σύνοδος Ηλιου/Σελήνης κάνει λογο για νεα αρχή και αλλαγές, εύκολη συνεργασία και επικοινωνία που αφορούν θέματα του οίκου αλλα και το ενδιαφέρον του κόσμου θα επικεντρωθεί εκεί. Οι αδικίες και οι κίνδυνοι πολλοί και παλι εξαρτάται το πως θα διαχειριστούν αυτά τα ζητήματα. 
Η σύνοδος Ηλιου/Αφροδίτης επίσης μπορεί να χαρακτηριστεί πολύ θετική και ισως μια σημαντικη γυναίκα συνδεθεί με την φροντίδα αυτών των θεμάτων ωστόσο υπάρχει η τάση για πολλές υπερβολές. Το τρίγωνο Ηλιου/Ουρανού είναι αρκετά θετικο επίσης για τον σχεδιασμό και την οργάνωση θεμάτων του 8ου οίκου και ενδυκνειτε να ευνοηθούν αρκετοί οργανισμοί, ομάδες ,οι μετακινήσεις μας, αλλα και η επιρροή αυτή θεωρείται θετική για ομιλίες πολιτικών προσώπων, για διοργανώσεις εκδηλώσεων, υπάρχει προσέλευση πολλων ατόμων σε πολλά χαρούμενα χάπενινγκ, και γενικότερα δείχνει πολλά να συμβαίνουν εκεί.
Ο συνδυασμός αυτών των πλανητών είναι αρκετά ελπιδοφόρος, θετικος και αναζωογονητικός για την οικονομία αφού και ο Δίας θα βρίσκεται στις πρώτες του μοίρες της Παρθένου και θα προσφέρει κάποια ανακούφιση η σχετική σταθερότητα μετα από οσα τραβήξαμε, έστω και αν αυτό είναι προσωρινό. Και λέω προσωρινό γιατί…ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Κρονο στον Σκορπιο, προοιωνίζοντας προβλήματα ,καθυστερήσεις και εμπόδια, βαριές ευθύνες που φαίνεται να δυσκολεύονται κάποιοι να πάρουν, παρεμβολές στα σχέδια, ανατροπές αλλα και πτώση από την εξουσία, σταμάτημα των διεργασιών σε κοινοβουλευτικο επίπεδο. Οι απώλειες συνεχίζονται σε κομματικό επίπεδο, αλλα και θα υπάρξουν προβλήματα στον χώρο της υγείας.
Η Νεα Σελήνη στον Λεοντα σχηματίζει επίσης θετικές όψεις, εχουμε την σύνοδο Σελήνης/Αφροδίτης, το τρίγωνο Σελήνης/Ουρανού. Η Νεα Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον αστεροειδή Έρως και αυτό θα κάνει τον Αύγουστο ένα πολύ ερωτικο και καυτο μηνα και θα φέρει πολύ ευχάριστα γεγονότα στην ζωή του καθενός από εμάς και αυτό είναι κατι που σίγουρα ολοι το χρειαζόμαστε μετα από τόση ταλαιπωρία. Να επικεντρωθούμε στις ερωτικές μας σχέσεις. Η ανάγκη για έκφραση συναισθημάτων, για ένωση με τους αλλους και για να νιωσουμε έντονα συναισθήματα αγάπης θα είναι αρκετά δυνατή. Η Νεα Σελήνη τριγωνίζει τον Ουρανο και αυτό δείχνει σε κοσμικο επίπεδο, ότι θα πρέπει να περιμένουμε κάποιες απροσδόκητες επιπλοκές, υπάρχει αρκετή διεργεση. Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη επίσης θεωρείται αρκετά ευεργετική. Ο Ηλιος στα μεσοδιαστήματα Ηλιου/Αφροδίτης και Σελήνης/Αφροδίτης δείχνει δημιουργία καινούργιων εταιρικών σχέσεων και συνεργασιών.
Ο Ερμής στην 11ητης Παρθένου, στον 8ο οικο επίσης, σηματοδοτεί μια κρίσιμη κατάσταση, ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Πωσειδωνα,  δείχνει σύγχυση, καθυστερήσεις ,λάθη και αυταπάτη. Πολλές ανατροπές μπορεί να συμβούν λόγω κουτσομπολιού, και διάφορες λεκτικές παγίδες. Το τρίγωνο Ερμή/Πλούτωνα συνδέεται όμως με κρυμμένες αλήθειες και απόρρητες πληροφορίες. Κάποια βοήθεια μπορεί να αποκτηθεί από επιστήμονες ή άτομα που ασχολούνται με την πολιτική. Κατα τα αλλα ο Αύγουστος ενδυκνειτε για ταξίδια σε προσωπικο επιπεδο.Ο Ερμής σε σύνοδο με Zosma δείχνει θλίψη και περιορισμό αλλα και μια κριτική διάθεση. 
Η Αφροδίτη ανάδρομη στον 8ο οικο δείχνει ανασφάλεια και δυσκολίες, ωστόσο το τρίγωνο με τον Ουρανο δείχνει την χρήση τεχνολογίας σε ότι αφορά στα θέματα του οίκου αυτού. Ο Αρης θα βρίσκεται στον Λεοντα, στον 7ο οικο (διεθνείς συνθήκες, οι φανεροί εχθροί ενός κράτους, το εμπόριο με ξένες χώρες) και αυτό δείχνει εντάσεις στις σχέσεις μας αλλα και ανταγωνισμό. Αυτος τετραγώνιζει τον 10ο οικο και δείχνει επιθετικότητα, συγκρούσεις, εχθρότητα και προβλήματα και η οψη αυτή συνδέεται με διασπάσεις και χωρισμούς.
Ο Δίας πλέον στο ζώδιο της Παρθένου, στον 8ο οικο , είναι μια επιρροή που δίνει από μονη της ανάκαμψη του χρέους, διαγραφή των φόρων και το κέρδος από κληρονομιά . Υπενθυμίζει επίσης θετική βοήθεια από χρηματοοικονομικές πηγές, εκτός από προσωπικά εισοδήματα του ατόμου, όπως είναι τα δάνεια από τις τράπεζες ή άλλα πιστωτικά ιδρύματα, κληρονομιές ή κληροδοτήματα. Οι θετικές όψεις θα ήταν πολύ χρήσιμες και θα βοηθούσε πολύ στην τακτοποίηση θεμάτων του 8ουοίκου, και είναι πιθανόν κάποια πράγματα να μπουν κατω από το μικροσκόπιο ώστε να γίνει ένα ξεκαθάρισμα και να μπει μια σχετική τάξη. 
Εχουμε το τετράγωνο Δια/Κρονου που δείχνει αρκετές δυσκολίες, χάσιμο ευκαιριών. Οι λέξεις κλειδιά σε αυτό τον σχηματισμό είναι Επέκταση, Πειθαρχία, Επιτυχία, Εδραίωση και συνδέεται με την Ολοκλήρωση, Υπερβολή, Πλούτο. Συνιστά ψυχραιμία και υπομονή διότι μέσα από αυτό δημιουργούνται φανερές αντιπαραθέσεις και προβλήματα που συνδέονται με το παρελθόν. Ο Δίας στα μεσοδιαστήματα Ηλιου/Ερμή και Σελήνης/Ερμή δείχνει πιθανότητες για κάποια επιτυχία. 
Ο Κρόνος στον 11οοικο θα συνεχίζει να επηρεάσει το τραπεζικό σύστημα, την οικονομία και τις μάζες παγκοσμίως, συνειδητοποιώντας πολλά μεχρι τώρα. Ο Ουρανος σε ανάδρομη πορεία πλέον δείχνει ευερεθιστότητα, βιασύνη, ασυμβατότητα, διαταραχή στο μεσοδιάστημα Ερμή/Κρονου. Η Λίλιθ σε σύνοδο με τον Alkaid συνδέεται πλέον καθαρά με το θάνατο και το πένθος, τον πόλεμο, τις φυσικές καταστροφές. Η Παλλάς με τον Rastaban δείχνει άνοδο της εγκληματικότητας, ατυχήματα και τραυματισμούς. Η Ηρα στον 8ο οικο, ισως να δείχνει την εκρηξη ενός μεγάλου ηφαιστείου, πάντως φέρνει την ένδειξη των κοσμικών δυνάμεων που φαίνεται στην έκρηξη ενός ηφαιστείου με τα σύννεφα σκόνης, που ρέει λάβα, και συνδέεται με τα τραντάγματα της γης στο ζώδιο της Παρθένου. Οι προσπάθειες της εξουσίας για έλεγχο θα συνεχίσουν, θα υπάρξει μια μεγάλη κριση και παιχνίδια εξουσίας με σημαντικές συνέπειες.
Μην ξεχνάμε ότι τα σεληνιακά φαινόμενα στον Καρκινο και Αιγόκερω έφεραν  δυσάρεστα γεγονότα, εκνευρισμό στις διαπραγματεύσεις και βια. Αυτο δείχνει ότι θα υπάρχει ανάφλεξη σε εμπόλεμες ζώνες μέσα τον Αύγουστο και μετα, λαμβάνοντας υπόψιν και το τετράγωνο Αρη/Ουρανού που θα προκαλεί εντάσεις και αναταραχές. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 31/7 δεν είναι καθόλου καθησυχαστική αφού είναι δείκτης ριζικών μεταβολών , Εξεγέρσεις, εκρήξεις, στρατιωτικά πραξικοπήματα, κατάλυση της δημοκρατίας, δυσανάλογες απειλές και φωτιές, σεισμούς και τρομοκρατικά χτυπήματα. Η Νεα Σελήνη στον Λεοντα φέρνει απογοήτευση, δυσκολίες, αλλαγές στις συμμαχίες αλλα σε προσωπικο επίπεδο μια ανάγκη να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα. 
Η Αφροδίτη ανάδρομη θα φέρει σχέσεις από το παρελθόν. Ο Κρόνος δείχνει έντονες αντιπαραθέσεις για λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν και δείχνει επιπλέον προκλήσεις. Σε σχέση με τον χάρτη Ανεξαρτησίας δείχνει να επηρεάζει τον 4ο οικο της χωρας μας και αυτό σημαίνει τις προκλήσεις που θα εχουμε να αντιμετωπίσουμε εσωτερικά. Η αντίθεση Ηλιου/Σελήνης και Σελήνης/Ερμή είναι ενδείξεις εντόνων διαφωνιών και με τις φωτιές να συνεχίζουν να καταστρέφουν εκτάσεις.
Σε σύγκριση με τον χάρτη του Πρωθυπουργού, δείχνει αστάθεια, αυταπάτη, αστάθεια, ψέματα, δυσφήμηση, αϋπνία. 
Κλίση για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, νέα σχέδια, επισκέψεις έκπληξη ή ξαφνική είδηση, αγάπη για ελευθερία,  ευελιξία,  διαίσθηση. Επιφυλακτικότητα, αίσθηση του καθήκοντος, τη διευθέτηση θεμάτων που έχουν σημασία. Καλες όψεις για εργασία στην απομόνωση και για τις διαπραγματεύσεις με μικρά διαλλείματα που θα τον ξεκουράσουν σχετικά . Δεν είναι ίσως η καλύτερη στιγμή για σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν την κατάσταση διαβίωσής ή περιστάσεις της ζωής. Αλλοι θα μπορεί να αμφισβητήσουν την εξουσία του ή την κατεύθυνση που έχει πάρει. Αποκαλύψεις συνωμοτούν για να δυσκολέψουν τις ενέργειες του. Βιασύνη και οξυθυμία, εξέγερση.


Nα συμπληρώσω ακόμα για την Νεα Σελήνη, η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με την Νεα Σελήνη και φέρνει ηρεμία, αγάπη, και αρμονία σε γενικές γραμμές, είναι καπως διαφορετική από τα υπόλοιπα προκλητικά φεγγάρια που βιώσαμε…η σύνοδος Ηλιου-Αφροδίτης είναι ιδανική για τον ερωτα και τα χρήματα μεχρι την πανσέληνο της 29ης Αυγούστου, όπου οι ερωτικές σχέσεις θα είναι στο επίκεντρο ενώ θα είναι αρκετά εκφραστική. Η Αφροδίτη ανάδρομη κατά τη στιγμή της νέας σελήνης υποδηλώνει τη δυνατότητα σύνδεσης με εραστές και φίλους από το παρελθόν. Υπάρχει θλίψη και απογοήτευση μέσα στον κύκλο της ανάδρομης Αφροδίτης αλλα δεν θα το αισθανθείτε έντονα σε αυτό το στάδιο καθότι και το τετράγωνο Αφροδίτης- Κρονου ξεπερνούν τις 5 μοίρες. Κατα την διάρκεια της Νέας Σελήνης υπάρχει μια πολύ δυνατότερη επιρροή από τον Κρονο, ο Ουρανος. Η Σελήνη, Ηλιος, Αφροδίτη και Ουρανος φέρνουν νέους έρωτες και συναρπαστικά ειδύλλια. Όμως δεν θα έχουν διάρκεια. 

Η προώθηση των επαγγελματικών μας σχεδίων και η προβολή της εικόνας μας ευνοείται. Η συμμετοχή του Ουρανού προτείνει επενδύσεις με κάποιο ρίσκο βραχυπρόθεσμης φύσης. Οικονομικά ξαφνικά κέρδη είναι δυνατό να έρθουν προς εσας αν παραμείνετε ευέλικτοι και κρατήσετε το μυαλό σας ανοικτό . Η διαίσθηση θα είναι ισχυρότερη από ό, τι συνήθως και ίσως υπάρχει διορατικότητα ή αυξημένη ψυχική ικανότητα. Η Νεα Σελήνη περιλαμβάνει  θέματα αγάπης, δημιουργικότητας ή χρήματα. Κατι σημαντικο είναι ότι η Νεα Σελήνη στον Λεοντα ευθυγραμμίζεται με το σταθερο αστέρι Ras Elased Australis στο κεφάλι του λιονταριού. Αυτό θα ωφελήσει όλα τα νέα σχέδια και την αυτοπροβολή, καθώς δίνει καλλιτεχνική ευαισθησία και τη δύναμη της έκφρασης. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να σκεφτείτε καλά πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά και στις εξισώσεις..
Ευθύτητα μεταξύ των προσωπικών συνεργατών – Σαφήνεια- Ευνοϊκή εξέλιξη των δυνατοτήτων που σχετίζονται με τους άλλους – Αύξηση του πλούτου που σχετίζονται με συνεργασίες – Αύξηση της ευημερίας που σχετίζονται με τους άλλους – Κοινή χρηματοοικονομικές πράξεις- Συνεχής εργασία- Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση- Εμπόδια που σχετίζονται με άλλους και να εργαζόμαστε- 
Υποχρεωτικές αναβολές – Μηχανικές διακοπές – Προβλήματα- ανάφλεξη — Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις – Μοναδικά γεγονότα- ανησυχία ή ταραχές- αιφνίδια προαισθήματα- Αντίσταση ή τα εμπόδια που σχετίζονται με οργανώσεις – Αφήνοντας κοινότητες ή ενώσεις-
Καταστάσεις κρίσης που διέπουν την ανάγκη για διόρθωση ή αντιστάθμιση – Περιορισμοί σχετικά με τις απρόοπτες βλάβες – Συνεχής εντάσεις σχετικά με το απόρρητο – διαταραχές που σχετίζονται με σκοτεινό ιστορικό ή αιτιολογικών παραγόντων – Αιφνίδιες αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση που σχετίζονται με βλάβες, ζημιές ή τραυματισμούς – Απροσδόκητες ζημίες που σχετίζονται με περιορισμούς – Απροσδόκητα προβλήματα που σχετίζονται με ιατρικά θέματα
Νέα προβλήματα διαχείρισης – Προβλήματα που σχετίζονται με επίσημα θέματα – μέλος εντολή αναχωρήσεις ή αποστασιοποίησης ή το διαζύγιο. Ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζονται με μεταρρυθμίσεις ή επανάσταση – Δράσεις που σχετίζονται με αιφνίδια ανασφάλεια ή αστάθεια – υψηλής αντοχής τεχνική απάτης – Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες
Σοβαρή σύγχυση – άστοχες αντιλήψεις ή  πεποιθήσεις- Ανακατατάξεις – Ανατροπές- – Συνεχής νευρική ένταση – Νέα που αφορούν την καταπίεση – Καταστροφές- Διαταραχές που σχετίζονται με βλάβες, ζημιές ή τραυματισμούς – Ζημιές σχετίζονται με θραύση ή διαρρήξεις.
Καταλήξεις που σχετίζονται με τις προσπάθειες συνεργασίας – Επιβολή αυτοσυγκράτησης για τους συνεργάτες