ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ-29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

στις

Η πανσέληνος Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην 6η (προνοητικότητα) μοιρα των Ιχθύων, στις 29 Αυγούστου 2015, ωρα 9:35:09 το βράδυ και σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα συμμετέχουν ο Πωσειδωνας σε ανάδρομη πορεία στον 12ο οικο , ο Δίας πλέον από την Παρθένο στον 6ο οικο και ο Κρονος από τον Σκορπιο σε ορθή πορεία ,από τον 8οοικο.
Θα επηρεάσει τα μεταβλητά ζώδια, Παρθένο, Τοξότης, Ιχθύες, Δίδυμοι και θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε την αισθηματική  σας ζωή σε τάξη αλλα και κυρίως τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα είναι αρκετά παράξενη, θα υπάρχει ασάφεια, πολλά θα αποκαλυφθούν και θα διαψευστούν, και θα υπάρχει άφθονη προπαγάνδα  αλλα θα φέρει και σημαντικές αλλαγές και ραγδαίες εξελίξεις σε πολιτικο και κοινωνικο επίπεδο.

Η Vesta και ο Ουρανος θα επηρεάσουν την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη. Ο Πλουτωνας την Τουρκία, την Κωνσταντινούπολη, την Ουκρανία. Η Πανσέληνος θα επηρεάσει την Γαλλία, την Ισπανία, την Ινδία, το Βόρειο μέρος της Αφρικής.
Τα κυριότερα χαρακτηριστικά της πανσελήνου είναι η σύνοδος Ηλιου-Δια στην Παρθένο αλλα και η σύνοδος Σελήνης-Πωσειδωνα στους Ιχθύες. Ο ωροσκόπος της πανσελήνου βρίσκεται στην 16η του Κριου (προσκόλληση ). Η πανσέληνος αυτή είναι σημαντικη γιατί η ιδια βρίσκεται σε σύνοδο με την έκλειψη Ηλιου που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτιου, στην 29η μοιρα των Ιχθύων, και σχηματίζει αντίθεση με την ματωμένη σελήνη στις 4 Απρίλιου στον Ζυγο. Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Deneb Adige, οπου θα βοηθήσει στο να γίνουν αυτές οι αποκαλύψεις, πάμε να τα δούμε όμως ένα ένα..
Εχουμε την αντίθεση Ηλιου-Σελήνης, την σύνοδο Ηλιου-Δια, το τετράγωνο Ηλιου-Κρονου, την αντίθεση Ηλιου-Πωσειδωνα, το τρίγωνο Ηλιου-Πλούτωνα. 
Η αντίθεση Ηλιου-Σελήνης μεταξύ 6-12ου οίκου (νοσοκομειακή περίθαλψη, τη λειτουργία του Δημοσίου, τη γραφειοκρατία, όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τις συνδικαλιστικές ενώσεις, συνθήκες διαβίωσης, οι εργαζόμενοι, η δημόσια υγεία, ο στρατός, –φυλακές, τα άσυλα, τα νοσοκομεία, τις κρυφές διεργασίες και το υπέδαφος ,μετανάστες, οι κρυφοί εχθροί, μυστικές υπηρεσίες, οι μυστικοί πράκτορες, το υποσυνείδητο) κάνει λογο για εσωτερική ένταση και προβλήματα. 
Ωστόσο, η σύνοδος Ηλιου-Δια είναι ενας θετικος παράγοντας για διευθέτηση εκκρεμοτήτων σε σχέση με το δημόσιο και δικαστικές υποθέσεις και δείχνει κάποια προστασία εκ πρώτης όψεως, και το λέω αυτό διότι η οψη αυτή δεν είναι τόσο απλη οσο φαίνεται. Παρά το γεγονός ότι η σύνοδος Ήλιου-Δία φέρνει την ευτυχία, την ανάπτυξη και την καλή τύχη, η υπερβολή και η σπατάλη του Δία δημιουργεί ανισορροπία ή πολώνει όλο το μίγμα των καλών ενεργειών. Το τρίγωνο Ηλιου-Πλούτωνα δείχνει γεγονότα που θα ξαφνιάσουν, υπάρχει επιβολή κάποιων καταστάσεων.
Το τετράγωνο Ηλίου-Κρονου μεταξύ 6-8ου οίκου ( o 8ος δείχνει τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα, θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες, οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα, το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη), δείχνει θυσίες, καθυστερήσεις, περιορισμούς, ανατροπές, προβλήματα και παρεμβάσεις.
Η αντίθεση Ηλιου-Πωσειδωνα παραπέμπει σε σύγχυση και μια θολή περίοδο με σημαντικά προβλήματα μεταξύ 6-12ου οίκου. Μηχανογραφίες, προδοσίες, παρανοϊκά σενάρια  και απερίσκεπτες ενώσεις η συμφωνίες αλλα και το μεταναστευτικό. Υποσχέσεις που δεν θα εκπληρωθούν, λάθος στόχοι και αποφάσεις που δεν είναι αντικειμενικές. Χάνουμε τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο ή την ψευδαίσθηση. Ο Ήλιος θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους, έστω κι αν πονέσουμε από απότομες αποκαλύψεις. Η όψη αυτή είναι πολύ επικίνδυνη, γιατί η απότομη αποκάλυψη της αλήθειας που δίνει ο Ήλιος προσφέρει μια απέραντη αίσθηση ματαιότητας και μας κάνει πάρα πολύ πεσιμιστές. Μοιάζει σαν η ζωή να χάνει το ενδιαφέρον της, σαν να μην μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα για να αντέξουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί όταν αυτή γίνεται σε ζώδια μεταβλητά. Με το τετράγωνο Ηλίου -Κρόνου και η αντίθεση του Πωσειδωνα δεν αποκλείεται οι πυρκαγιές να συνεχιστούν με την ιδια ένταση ενώ το δεύτερο είναι ένδειξη χημικής φωτιάς.
Η Σελήνη στον 12οοικο, στην 6η μοιρα των Ιχθύων κρύβει προβλήματα και αναποδιές αλλα και μια κατάσταση αρκετά εύθραυστη. Στους Ιχθύες δίνει μεγαλύτερη έμφαση στους μυστικούς εχθρούς, στους έγκλειστους χώρους, στην μετανάστευσή και το έγκλημα αλλα και την ταλαιπωρία του λαού γενικότερα αλλα και το υποσυνείδητο η και αυτά που είναι αποθηκευμένα εκεί.
Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δια, και σύνοδο με τον Πωσειδωνα. Θα υπάρξουν προβλήματα η διαφωνίες στις προσωπικές μας σχέσεις και κυρίως ότι συνδέεται με το γυναικείο φυλο. Θα υπάρξουν προβλήματα σε οικογενειακό επίπεδο και το στοιχείο της υπερβολής θα είναι έντονο η θα εχουμε την τάση να κρίνουμε τους αλλους έντονα. Απώλειες μπορεί να υπάρξουν αλλα θα πρέπει να υπάρξει και μεγάλη προσοχή σε ζητήματα υγείας, διατροφής κυρίως και την χρήση αλκοόλ η ουσιών αλλά και την ελλαττωματική κυκλοφορία και αλλου είδους διαταραχές. 
Θα είναι δύσκολο να παρθούν αποφάσεις για τα επαγγελματικά, αν είστε σε διακοπές θα θέλετε να απομονωθείτε περισσότερο για να ηρεμήσετε. Η υποστήριξη από τους αλλους θα είναι περιορισμένη. Η σύνοδος Σελήνης-Πωσειδωνα θα αυξήσει την ευαισθησία, την έμπνευση ,ολους οσους ασχολούνται με την Τέχνη. Η διάθεση για ταξίδια μέσω του υγρού στοιχείου θα αυξηθεί όπως και η ανάγκη να είμαστε κοντά σε αυτό. Απο την άλλη, οι μετανάστες θα αυξηθούν και ότι συνδέετε με τον 12ο οικο όπως και την εγκληματικότητα. 
Ο Πωσειδωνας και η Σελήνη θα βρίσκονται σε σύνοδο με τον Χείρωνα στην 19η μοιρα του και αυτό θα προκαλέσει αστάθεια και σοβαρά προβλήματα. Ο Ερμής επιπλέον στον 6ο οικο στην 3ημοιρα (μοιρα της υποδούλωσης) του Ζυγου προσβάλλεται και σε αντίθεση με τους Δεσμούς της Σελήνης, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στις συνεργασίες, αναποφασιστικότητα και δυσκολίες σε διπλωματικό επίπεδο αλλα και σε θέματα που πρέπει να λυθούν.
Η Αφροδίτη ανάδρομη στον Λεοντα θα σχηματίζει σύνοδο με τον Αρη στον 5ο οικο (διασκέδαση, η δημιουργικότητα, η τύχη, ο τζόγος, τα καζίνο, ο ΟΠΑΠ, τα θέατρα, οι ταβέρνες. Είναι οι πρέσβεις, και οι εκπρόσωποι σε άλλα μέρη. Οι σχέσεις του κράτους με τα παιδιά), θα τριγωνίζει τον Ουρανο στον 1ο οικο, τον ωροσκόπο και θα εξαγωνιζει το Part of fortune.Η σύνοδος Αφροδίτης-Αρη υποδηλώνει ζήλια, απιστία, συναισθηματικά προβλήματα, την απώλεια των φίλων, ή ψεύτικων φίλων. Ευνοούνται οι καινούργιες σχέσεις, η Τέχνη, και το κέρδος αλλα θα δημιουργήσει και πολλά προβλήματα και επιθετικότητα στις σχέσεις πάσης φύσεως γενικότερα. Περισσότερα για το φαινόμενο της χρονιάς εδώ  http://astroephimerides.blogspot.gr/2015/01/2015.html
Ο Δίας τετραγωνίζει τον Κρονο στον 8ο οικο και σχηματίζει αντίθεση με τον Πωσειδωνα.Το τετράγωνο Δια-Κρονου προκαλεί αναστατώσεις και ρυθμίσεις καθώς το παρελθόν συνδέεται με το μέλλον. Δημιουργεί προβλήματα στην δομή, υπάρχουν δυσκολίες ως προς την πειθαρχία σε θέματα που συνδέονται με τον 8οοικο, δηλαδή συντάξεις, χρηματιστήριο, ασφάλεια, θνησιμότητα, το κεφάλαιο.
Η αντίθεση Δια-Πωσειδωνα φέρνει απογοήτευση και υπάρχει μια ξαφνική ανώμαλη προσγείωση προς την πραγματικότητα. Υπάρχει δυσκολία στο να είμαστε πρακτικοί, θα υπάρξουν οικονομικές αναταραχές, απώλειες, εξαπάτηση  και προδοσία .Αυτο συνδέεται και με μεγάλες πλημμύρες, τσουνάμι και άλλες καταστροφές που συνδέονται με το νερό και τους ωκεανούς η και επίθεση από τους φανατικούς εξτρεμιστές .
Ο Κρόνος στον 8οοικο θα πιέζει συνεχώς την οικονομία. Ο Ουρανος στον 1ο οικο αναμένεται να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα και να κάνει την ατμόσφαιρα πιο εκρηκτική σε αντίθεση με το Part of fortune στον 7ο οικο, ενώ προοιωνίζει ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα και εξελίξεις, διαμάχες και προβλήματα με συμμάχους και συνεργάτες. Ο Πωσειδωνας στο μεσοδιάστημα Ερμή -Αφροδίτης συνδέεται με αυταπάτες, την έλλειψη τακτ, την υπονόμευση σχέσης η συνεργασίας αλλα και στο μεσοδιάστημα Ερμή-Αρη συνδέεται με ίντριγκες, Ιδιοτροπίες, εξαπάτηση, κάποια πράγματα που δεν τα λεμέ όλα και τα κρύβουμε.
Το εξάγωνο Πωσειδωνα-Πλούτωνα (μαζικό όραμα) συνδέεται με μια διαδικασία βαθιάς μεταμόρφωσης επηρεάζοντας ολη την ανθρώπινη συνείδηση. Ο Πωσειδωνας προφταίνει τον Πλούτωνα κάθε 492 χρονια και γίνεται κατι που μπορεί να θεωρηθεί σαν μια περίοδος ψυχικής γονιμοποίησης του πλανήτη. Νέες συλλογικές ιδέες προκύπτουν στην αρχή αυτού του κύκλου που προκαλούνται από ξαφνικές εξελίξεις στην τεχνολογία και στις ανακαλύψεις της εποχής. Επίσης σημαίνει ουσίες χημικών τοξικών που προκαλούν θανάτους, ακραία επίπεδα ρύπανσης.
Ο Πλούτωνας τετραγωνίζει τον Ουρανο (1-10ος οίκος) δηλώνει ενδοσκόπηση, πάλη, σύγκρουση, σκληρότητα και σημαντικές αλλαγές, προειδοποιεί επίσης για κινδύνους,  ατυχήματα, εγχώριες συγκρούσεις, καταναγκασμό και στην εξουσία. Ο Πλουτωνας σε σύνοδο με τον MC υποδεικνύει αγώνα, σύγκρουση, εξαναγκασμό, ίντριγκες, εκβιασμούς, κίνδυνο και αναπροσαρμογή, ύποπτες και αδίστακτες, βίαιες ή αλαζονικές ενέργειες και συμπεριφορά.
Η πανσέληνος στις 29 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο δεκανό τον Ιχθύων. Η πανσέληνος αυτή θα είναι, στην καλύτερη περίπτωση πνευματική, μυστικιστική και αποκαλυπτική. Η πανσέληνος ευθυγραμμίζεται με ενα πνευματικο αστέρι και τον πλανήτη της πνευματικότητας, Ποσειδώνα. Ωστόσο, η πανσέληνος αυτή απέναντι από τον Δια, επίσης, στη χειρότερη περίπτωση θα μπορούσε να φέρει μαζική εξαπάτηση, συκοφαντία και σκάνδαλα παγκοσμίως. 
Η πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια και αυξάνει την επιρροή της αντίθεσης Δία-Ποσειδώνα στις 17 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ένταση, ειδικά στις σχέσεις μας καθώς βιώνουμε διαμετρικά αντίθετες ακραίες συμπεριφορές και πεποιθήσεις. Έτσι λοιπόν η αντίθεση αυτή αναμένεται να κορυφωθεί στις 17/9, η πανσέληνος θα ενεργοποιήσει το δυναμικό της και να ενισχύσει την επιρροή της για τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου. Η οψη αυτή αναμένεται να φέρει σοβαρές ανατροπές στην οικονομία και απώλειες, δηλαδή χάος.
Από την άλλη, η σύνοδος της Σελήνης με τον Πωσειδωνα δεν θα λειτουργήσει φυσιολογικά ,με το πνευματικο σταθερο αστέρι Deneb Adige να εμπλέκεται και αυτό διότι απέχει μόλις μισή μοιρα από την πανσέληνο, στις 5 και 33 στην ουρά του Κύκνου, οπου θα φέρει αποκαλύψεις. Ο Ντενέμπ (Deneb) είναι ο φωτεινότερος αστέρας (δηλαδή με το μικρότερο φαινόμενο μέγεθος) στον αστερισμό Κύκνο, ο άλφα (α) Κύκνου, οποίος και σηματοδοτεί την ουρά του αστερισμού. Εύκολα ορατός τα καλοκαιρινά βράδια μέχρι και τον Νοέμβριο, περνά από το ζενίθ στη βόρεια Ελλάδα και αποτελεί τη βορειοανατολική κορυφή του λεγόμενου «Θερινού Τριγώνου». 
Το όνομα Ντενέμπ προέρχεται από την αραβική φράση ذنب الدجاجة, Al Dhanab al Dajajah, που σημαίνει «Η Ουρά της Κότας», από τη θέση του στη μορφή του αστερισμού, ο οποίος για τους Άραβες δεν παρίστανε συνήθως κύκνο, αλλά κότα. Η φράση συναντάται στα ιστορικά αστρονομικά έργα παρεφθαρμένη ως Denebadigege, Denebedigege, Deneb Adige, κλπ. Παρόμοια ονόματα έφεραν τουλάχιστον 7 άλλοι αστέρες, και διατηρούνται ακόμα τα Ντενέμπ Κάιτος (= «η ουρά του Κήτους») για τον β Κήτους, Ντενέμπ Αλτζέντι για τον δ Αιγόκερω και Ντενέμπολα για τον β Λέοντος. Ωστόσο, το απλό «Ντενέμπ» παραπέμπει σήμερα σχεδόν πάντα στον αστέρα α Κύκνου (υπάρχει και για τον ε Δελφίνος).
Τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα χωρίς αυτόν τον σταθερο αστέρα στην σύνοδο Σελήνης-Πωσειδωνα. Ζωηρά όνειρα, τηλεπάθεια και ψυχικές ιδέες θα αποκάλυπταν ακριβείς πληροφορίες. Αυξημένη συναισθηματική ευαισθησία και συμπάθεια θα έφερνε την αρμονία στις σχέσεις και την ειρήνη εκεί όπου είναι περισσότερο αναγκαία. Η Σελήνη θα δώσει μεγάλη έμφαση στο υποσυνείδητο στην  θέση που βρίσκεται και αυτό καθιστά πιο έντονη την αντίθεση Δια-Πωσειδωνα, μιας αι ο Ιχθύς κυβερνά και τον Δια. 
Επιπλέον, θα μειώσει τη δύναμη της θέλησής όταν πρόκειται για τους εθισμούς και άλλες κακές συνήθειες. Θα υπάρξουν παρανοϊκές αντιδράσεις, ύπουλες τακτικές και ακραίες συμπεριφορές οπου θα αποδώσει και περισσότερο δράμα στις προσωπικές μας σχέσεις. Ο Δίας θα αυξήσει την επιθυμία για εύκολο χρήμα και άνεση, κατω από πίεση δημιουργεί τυφλή πιστη και υπερβολή. Για να καταλάβουμε περισσότερο αυτή  την πανσέληνο θα πρέπει να καταλάβουμε την αντίθεση Δια-Πωσειδωνα με λεπτομέρεια.
Ο Δίας διαποτίζει με υπερβολή κάθε αρνητική ιδιότητα του Πωσειδωνα. Η υπερευαισθησία, η εξαπάτηση, η έλλειψη πρακτικού πνεύματος είναι τα βασικά στοιχεία της δυσαρμονίας αυτής. Έτσι συχνά γινόμαστε υπερβολικοί και αρκετά αφελής με αποτέλεσμα να πέφτουμε θύματα εξαπατήσεων εξαιτίας της υπερβολικής εμπιστοσύνης σε θέματα η πρόσωπα που δεν γνωρίζουμε καλά. Πολλές φορές πλάθουμε στο μυαλό μας ιδανικές καταστάσεις οι οποίες ουσιαστικά είναι ανεδαφικές. Η οψη αυτή αφήνει ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, φανατισμό και την εμπλοκή σε θρησκευτικές μυστικές οργανώσεις που φέρνουν ολέθρια αποτελέσματα .Υπάρχει έλλειψη ηθικού μέτρου και ροπή σε βλαβερές καταχρήσεις. Ο Ποσειδώνας όταν έχει προσβληθεί μπορεί να υπόκεινται σε έκσταση, λιποθυμία, υστερία, ή ψυχικές καταιγίδες.
Σε σύγκριση με τον χάρτη της χωρας μας, εχουμε την σύνοδο Αφροδίτης-Κρονου , που δείχνει “κρύα αφύπνιση “, τάση προς το διαχωρισμό, την διάσπαση, την απομόνωση, σε πολιτικο επίπεδο, την αντίθεση Ηλιου-Αρη που δείχνει συγκρούσεις με τις αρχές, βιασύνη και ατυχήματα, πτώση και αυτή η οψη είναι πολύ σημαντικη , γιατί σηματοδοτεί την επιθετικότητα και τις συγκρούσεις, των προέδρων, των πρωθυπουργών και των κυβερνήσεων καθώς χρειάζεται τόλμη και θάρρος για να ξεπεράσουν οπου πάντα υπάρχουν απώλειες. Το τετράγωνο Σελήνης-Αρη, οπου και τα δυο δείχνουν θυμο, δύσκολες καταστάσεις, επαναστατικές τάσεις. Την αντίθεση Ηλιου-Αφροδίτης, που δείχνει απογοήτευση και δυσκολίες, το τετράγωνο Σελήνης-Δια  δείχνει απώλειες, υπερβολές και αλαζονεία αλλα και την σύνοδο Σελήνης -Πλούτωνα που φέρνουν ξαφνικά ξεσπάσματα και αλλαγές. 

Η σύνοδος Σελήνης-Πωσειδωνα θα επηρεάσει την κυβέρνηση, τον 10ο οικο. Ο Πλουτωνας θα συνεχίσει να πιέζει την φορολογία και θέματα 8ουοίκου αλλα και τις σχέσεις μας με το εξωτερικο. Ο Κρονος τις συνεργασίες, διεθνείς συνθήκες, τους φανερούς εχθρούς του κράτους, το εμπόριο με ξένες χώρες στον 7ο οικο.
Βέβαια και η πανσέληνος σε σύγκριση με τον χάρτη του πρωθυπουργού δεν έχει μεγάλη διαφορά. Δείχνει διάθεση για επαναστατικές κινήσεις από την πλευρά του, προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στην πίεση και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Υπάρχει ένα μπλοκάρισμα  από θέμα υποστήριξης ωστόσο το τρίγωνο Σελήνης -Ουρανού θα τον διοχετεύει με ενέργεια προσπαθώντας να βρει λύσεις και τρόπους. Αυτο δίνει αυτοπεποίθηση και συνάντηση με ομάδες, μεγάλες επιχειρήσεις, εταιρίες κτλ. Η αντίθεση Σελήνης-Αρη δείχνει εχθρότητα από αλλους, πτώση της δημοφιλιας του και επιθέσεις, έλλειψη κατεύθυνσης, βιασύνη, παρορμητικότητα. Το τετράγωνο Ηλιου-Πωσειδωνα, απογοητεύσεις, σχέδια χωρίς δυνατότητα πραγματοποίησης, κλίση προς το αλκοόλ, νικοτίνη, κλπ., αυταπάτη, εξαπάτηση, έχθρες. Η Σελήνη του σε θετικές όψεις με τον Ηλιο ,Αφροδίτη, και τον Δια όπως και με τον Ερμή-Ηλιο, δείχνουν τις προσπάθειές για επιτυχία σε επίπεδο διαπραγματεύσεων, αλλαγές και προκλήσεις.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις εξισώσεις.
Σε τοπικό επίπεδο επεκτατικές αρμονικές ενώσεις- σοβαρή ή κρίσιμη ανησυχία- ανάγκη για βοήθεια- Φυσικοί κίνδυνοι ή έκκληση για διακριτική μεταχείριση σε σχέση με τους άλλους- Φυσική ανάλωση ή εξάντληση – Μέρες ή χρόνια με προβλήματα ή απώλειες- ζημίες, τραυματισμούς ή βλάβες που σχετίζονται με άνδρες συνεργάτες- Δημόσιες βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί – Μυστικισμός – ανάγκη για διόρθωση ή αποκατάσταση- ανθυγιεινές συνθήκες – Θλίψη ή κατάθλιψη – απώλειες με το κοινό – οι φτωχοί πληθυσμοί ή έθνη – Βαριές ώρες.
Οι προσπάθειες για την ειρήνη στην περιοχή- Δημιουργία ισορροπίας – αυθαιρεσία, βία ή εξαναγκασμός που επηρεάζουν την ευχαρίστηση- Απόλαυση που σχετίζονται με ισχυρούς εταίρους – Επίδραση σχετικά με συμπάθεια τους άλλους – Ισχύς που αφορούν στη συνεταιριστική εργασία- δύναμη-πεδία, μεταξύ των συναδέλφων – Αρχές σχετικά με την επιρροή των εταιρικών σχέσεων – ρυθμίσεις στην εργασία μεγάλης κλίμακας – Εντατικοποίηση ή ταχείες ενέργειες – Περιοριστικά μέτρα — Σημαντικές οικονομικές συνεργασίες – Οι καλές σχέσεις με υπαλλήλους ή τους διαχειριστές – προνομιούχες θέσεις- Αρχή σε οικονομικά θέματα  – Τα δημόσια οικονομικά- Το μέλλον σε σχέση με ελλείψεις– νερό ή την ατμοσφαιρική ρύπανση- Άρνηση ή ανάκληση – εξαπάτηση – Διαφθορά ή εκφυλισμός
Η έναρξη πραγμάτων – δράση – προχωρώ δυναμικά- Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις- Έκπληξη επιτυχίες-αύξηση έντασης.
ΜC-Ψυχολογική ένταση  – συγκρούσεις έξω στο κοινό – διαταραχές σε δημόσιους χώρους- Ξεκινώ πράγματα μαζί με άλλους  -ανάφλεξη ή διέγερση – Πραγματοποίηση επιλογών – Υποχρεωτικές ενώσεις – Πιέσεις με συνεργάτες- Κίνηση σχετικά με συζητήσεις – Βάζω τα σχέδια σε πράξη – Καταγραφή ιδεών- Χορήγηση οδηγιών ή εντολές – ομιλίες – Εργασία σε επιχειρήσεις – Έμποροι-αστάθεια- Οπισθοδρόμηση
Σελήνη– – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, αστάθεια ή σχετικά με την οικονομική κατάσταση – Κερδοσκοπία – Αποτυχίες με το κοινό – Οικονομικές ζημίες που σχετίζονται με το λαό – Αδικία που αφορούν τους πληθυσμούς ή τα έθνη
Πωσειδωνας- Οι συζητήσεις σχετικά με λάθη – εξαπάτηση – Σπάζοντας τις υποσχέσεις – Λόγια χωρίς δράση – Σχέδια χωρίς προοπτικές – ατελείωτη φλυαρία – κακόβουλες προθέσεις – Εξασθένηση – Παράβλεψη η αγνόηση γεγονότων  – Αβεβαιότητα σχετικά με ανεπαρκή πληροφόρηση – Απώλειες που σχετίζονται με παρεξηγήσεις – Αβεβαιότητα και αστάθεια εξαιτίας της εξαπάτησης – Σοβαρή σύγχυση – άστοχες πεποιθήσεις-  μάχη για την ανεργία – Μαζική υδραυλική ενέργεια –  Μυστικές κινήσεις προς την εξουσία – διακοπές ρεύματος – Δράσεις που σχετίζονται με την απώλεια της επιρροής – απώλειες στη δουλειά – Κρυφές επιρροές που αφορούν την χειραγώγηση – άκαρπες προσπάθειες- κακόβουλες δράσεις – Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες
Κρονος- Ισχυρές αναστολές έξω στον κόσμο – Ένταση σχετικά με τη δημόσια προβλήματα – Εμπόδια στη δημόσια δραστηριότητα – Αναγκαστικές αναχωρήσεις έξω στο κοινό – οδοφράγματα ή ανταπεργία – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή στρατιωτικού νόμου- Εκπλήξεις που σχετίζονται με τα προβλήματα – Απροσδόκητα εμπόδια – Συνεχής ένταση – Εξέγερση – Συγκρούσεις – Απόρριψη των ερεθισμάτων – προβοκάτσια- Η ανοικοδόμηση των ορίων- Επίσημη κρίση – Μείζονα κρίση- Συνεχής υποχρεωτικές αλλαγές
Ουρανος-Προπαγάνδα- Έκπληξη ή ενθουσιασμός που σχετίζετε με τον αθλητισμό – εκδηλώσεις υψηλής αντοχής – Ισχυρές εντάσεις – Αιφνίδιες καταναγκαστικές πράξεις- Πολιτικά γεγονότα – κύριες ηλεκτρικές πηγές ενέργειας – Αιφνίδια εξαιρετική δύναμη – διεγέρσεις που αφορά έκτακτα μέτρα – Απροσδόκητα επίσημα μέτρα – Μεγάλη ένταση σχετικά με τα επίσημα θέματα – Καταιγίδες
Πλουτωνας– Αναδιοργάνωση – Ανανέωση – Εξέλιξη – Μεταμορφώσεις – Ψηφίσματα ή μετατροπές — Ουσιαστικές υποχρεωτικές αλλαγές — Ανατροπές
Αρης– Προβλήματα που σχετίζονται με τις προσπάθειες για την ελευθερία – Εκτεταμένοι θάνατοι
Υποθετικός Ζευς-Πιέσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά προβλήματα – Υποχρεωτική λιτότητα-κίνδυνος για διακρίσεις σε αθλητικές δραστηριότητες – χειραγώγηση – Απώλειες σχετικά με τις δυνάμεις της φύσης – Πρόκληση ζημιών υψηλού αντικτύπου – βίαια εγκλήματα
Άδμητος— Βαθιά αναστάτωση ή ενοχλητικό γεγονός – Απροσδόκητη καταστροφή- συνεχής ένταση  – Εξέγερση σχετικά με επίσημες οριοθετήσεις – Απροσδόκητη πτώση