ΜΕΡΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η Νεα Σελήνη- Μερική Έκλειψη Ηλιου θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2015, στις 9:41:13 το πρωί, με συντεταγμένες Αθηνών, με τον Ηλιο να βρίσκεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου στην 20η μοιρα ( Μοίρα της Άπληστης Επιθυμίας–  Πλούτη, ευκολίες, σημαντικές εκμεταλλεύσεις, τσιγκουνιά, και έχει ιδιοτελή χαρακτήρα. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα λιγα οικονομικά οφέλη και προσπαθεί αδυσώπητα να αυξήσει τον πλούτο του),στον 11ουοίκο οπου θα επηρεάσει τις κυβερνήσεις, τα κοινοβούλια, τις σχέσεις με φιλικά κράτη, το ΝΑΤΟ,Τα Ηνωμένα Έθνη, τους στόχοι ενός κράτους, τον εθνικό θησαυρό μιας χωρας, τα σωματεία, τις επιχειρήσεις, τις ελπίδες μας, τις φιλίες μας, τις  πεποιθήσεις όπως και τα κομματικά μας πιστεύω, τις ελεύθερες σκέψεις μας και αδέσμευτες σχέσεις μας  οπου επίσης αναμένεται να επηρεάσει τις μάζες παγκοσμίως.
Η Παρθένος είναι το ζώδιο της ειλικρίνειας, είναι η καθαρότητα στην υγεία, συνδέεται με την παραγωγή τροφίμων, την παραγωγική εργασία και το εργατικό δυναμικό αλλα και το ζωικό βασίλειο. Η Παρθένος είναι ο κριτικός, ο αναλυτής, ο υπάλληλος, είναι το ζώδιο που κυβερνά τα στατιστικά στοιχεία, την έρευνα, τα μαθηματικά και τις λεπτομέρειες. Η Παρθένος είναι η μικροαστική πλευρά της ζωής και είναι η κινητήριος δύναμη του ζωδιακού κύκλου. Πλανήτης της είναι ο Ερμής οπου φιλοξενεί και τους Διδύμους.
 Στην εγκόσμια αστρολογία, η Παρθένος κυβερνά τη συγκομιδή, τα λαϊκά στρώματα, τις ένοπλες δυνάμεις, τα ζώα, τη γενική υγεία του κόσμου, την οικολογία, μαζί με τον Ταύρο είναι εγγενώς συνδεδεμένη με το ακαθάριστο εθνικό προϊόν της χώρας, τα εργατικά συνδικάτα, τις αριστερές οργανώσεις-πτέρυγες, τη δημόσια διοίκηση. Ο ωροσκόπος της έκλειψης αυτή βρίσκεται στην 21η του Ζυγου σημαίνει αστάθεια και αμέλεια. Η έκλειψη αυτή δεν έχει ιδιαίτερες όψεις, εκτός από μια οψη χιαστί με τον Ουρανο στον 6οοικο όμως και αυτή έχει κάποια σημασία. 
Υπάρχει το τετράγωνο Αρη/Κρονου που είναι σημαντικο μεταξύ 10-2ου οίκου (ηγεσια-οικονομια) οπου δημιουργεί μεγάλο άγχος και ατυχήματα και είναι αρκετά ανησυχητικό.Αφορα πτωσεις ηγετων,δικτατορικες συμπεριφορες,μπολοκαρεται η προοδος, επιθετικοτητα.
Η μερική έκλειψη ηλίου στην Παρθένο, θα είναι ορατή μονο από τη Νότια Αφρική, την Ανταρκτική και σε περιοχές του Ινδικού και του Ατλαντικού ωκεανού, αλλα και οι όψεις τις ,τις ΗΠΑ, το Μεξικό, και την Ευρώπη, κυρίως την Πολωνία, την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Κροατία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Αγγλία, Γερμανία, την Τουρκία και κυρίως την Κωνσταντινούπολη, το Ιράν, το Πακιστάν, την Ινδία, το Αφγανιστάν, την Κίνα και την Ιαπωνία, την Κορέα. Και βέβαια πιο συγκεκριμένα από τις χωρες που θα είναι ορατή από 
·         Λουσάκα, Ζάμπια
·         Χαράρε, Ζιμπάμπουε
·         Βίντχουκ, Ναμίμπια
·         Γκαμπορόνε, Μποτσουάνα
·         Πολοκβάνε, Νότια Αφρική
·         Rustenburg, Νότια Αφρική
·         Πρετόρια, Νότια Αφρική
·         Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική
·         Μπαμπάνε, Σουαζιλάνδη
·         Μαπούτο, Μοζαμβίκη
·         Μαζέρου, Λεσόθο
·         Ανταναναρίβο, Μαδαγασκάρη
·         Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
·         Antsirabe, Μαδαγασκάρη
·         Ντουρμπάν, Νότια Αφρική
·         Marion Island (Prince Edward Νησιά), Νότια Αφρική
·         Σταθμός Troll, Ανταρκτική
·         Port-aux-Francais, Γαλλικά Νότια Εδάφη
·         Άμστερνταμ νησί, Γαλλικά Νότια Εδάφη
·         Mawson, Ανταρκτική
Στον πίνακα βλέπετε πιο κατω κατά ποσο η ηλιακή έκλειψη θα καλύψει τις περιοχές στον χάρτη.Δειτε επισης και εδω http://c.tadst.com/gfx/eclipses/20150913/anim-760.mp4
Σε αυτή την έκλειψη θα εχουμε την συμμετοχή Ερμή από την θέση του Ζυγου στην 15ημοιρα από τον 12ο οικο, του Δια από την Παρθένο στην 7ημοιρα από τον 11ο οικο ,του Πωσειδωνα από τους Ιχθύες στην 8ημοιρα στον 5ο οικο και του Πλούτωνα απο τον Αιγόκερω στην 13ημοιρα στον 3ο οικο και θα επηρεάσει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες ,τα οποία και θα πρέπει να ενισχύσουν τις ασφαλιστικές τους δικλείδες, να υπερασπιστούν τα επαγγελματικά τους συμφέροντα και να αποφύγουν τα νεα ξεκινήματα σε οποιονδήποτε σημαντικο τομέα της ζωής τους. 
SE2015Sep13P.gif 
Γενικότερα θα υπάρξουν σοβαρά επεισόδια στις ανθρώπινες σχέσεις, κριση σε συνεργασίες και επίσης θα σημειωθούν σοβαρές δυσκολίες στην εξωτερική πολιτική των κρατων. Ήδη έχουν γίνει αρκετά γεγονότα όπως οι εκλείψεις του πρώτου εξαμήνου, σεληνιακά φαινόμενα και αστρονομικά τα οποία έφεραν μια κατάσταση άνευ προηγουμένου, μια Μπλε Πανσέληνος που είναι άκρως σημαντικη και η πανσέληνος της 29ηςΑυγούστου στους Ιχθύες. Μετα το καπιταλ κοντρόλ, το δημοψήφισμα, το χάος με τους μετανάστες οπου θα συνεχιστεί, η δραματική πτώση χρηματιστηρίων και ένα σωρό αλλα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού προμηνύουν μια κατάσταση που θα εκραγεί με τις εκλείψεις του δευτέρου εξαμήνου. 
Ο Ερμής, κυβερνήτης της έκλειψης όμως βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, στον 12ο οίκο σχηματίζοντας Ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα πράγμα που μας προϊδεάζει για κρυφές συμφωνίες οικονομικής φύσεως , ή για δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σε πολιτικό τουλάχιστον επίπεδο αλλα ακόμα και ανατρεπτικές παρασκηνιακές κινήσεις. Η Αφροδίτη από την άλλη, κυβερνήτης του ωροσκόπου στέκεται ψηλά στο Μεσουράνημα, στο ζώδιο του Λέοντα και σα να θέλει να μας πει πως η έκλειψη αυτή θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δε την αφήνει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό όμως είναι άκρως θετικό ώστε όλα τα παραπάνω έχουν ως τελικό απολογισμό κάτι χρήσιμο και δημιουργικό.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό της έκλειψης αυτής είναι η στενή αντίθεση Δία/Ποσειδώνα στον άξονα 5ου/11ου τονίζοντας ακόμα περισσότερο τα θέματα που αναπτύξαμε παραπάνω δίνοντας επιπλέον το στοιχείο του ιδεαλισμού στις συλλογικές δραστηριότητες αλλά και την ροπή προς την κερδοσκοπία μέσω αυτών προειδοποιώντας για πολιτικές συγκρούσεις. Μιας και υπάρχει τάση προς μεγάλη εξαπάτηση καλό θα ήταν σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις κινήσεις μας ειδικά εάν αυτές έχουν να κάνουν ή συνδέονται με εταιρείες, συλλόγους και πάσης φύσεως ομάδες αλλα και το χρηματιστήριο . Ο 5ος οίκος να υπενθυμίσω επίσης συνδέεται με τον κόσμο του θεάματος, τα παιδιά, επιχειρήσεις, τις αθλητικές μας ικανότητες.
 Τέλος ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε θέματα υγείας μιας και το ζώδιο της Παρθένου όπου γίνεται η έκλειψη αλλά και ο κυβερνήτης της στον 12ο οίκο μπορεί να φέρουν επιδημικές καταστάσεις.
Η πιο σημαντικότερη θα είναι η ματωμένη Σεληνιακή Έκλειψη στο τέλος του μηνα και η δυνατότερη από τον κύκλο της τετράδας και εκεί θα γίνεται ενας πανικός από γεγονότα παγκοσμίως. Ο μήνας αυτος βρίθει στην κυριολεξία από οιωνούς όπως και οι προηγούμενοι μήνες . Για μια ακόμα φορά η χωρα κατευθύνετε σε εθνικές εκλογές σε μια αρκετά παράξενη περίοδο ,ακριβώς αυτό που φοβόμαστε, μέσα στην επιρροή των εκλείψεων και μάλιστα με ανάδρομο Ερμή στον Ζυγο ξανά όπως και στις εθνικές εκλογές της 25ης Γεναρη,2015. 
Όποια κυβέρνηση και σχηματισμός θα είναι μικρής διαρκείας και η χωρα θα οδηγηθεί και παλι πολυ σύντομα στις κάλπες για να αποφασίσει αν δεν μας βρουν πρώτα αλλα γεγονότα από τα δυνατά σεληνιακά φαινόμενα που έχουν προηγηθεί και έχουν δυνατή επιρροή ακόμα. Ευχωμαι οχι στην επομενη αναδρομη κινηση του Ερμη, διοτι τοτε θα παμε σε αλλεπαλληλες εκλογικες αναμετρησεις, αλλα για να το λεω,αν υπολογισω,ειναι πολυ πιθανο.Επισης,ειναι πιθανο να μην σχηματιστει κυβερνηση η και να παμε σε ενα δευτερο γυρο. Η κάλπη αυτή αναμένεται να βγάλει πολλές εκπλήξεις και κόμματα που περιμένουμε δεν θα μπουν, και μάλιστα με σημαντικές διασπάσεις να συνεχίζονται σε ένα μεγάλο ποσοστό ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ, σε κάποια από αυτά όπως και παρακολουθείτε μέσω των ειδήσεων. 
Η ημερομηνία της συγκεκριμένης εκλογικής αναμέτρησης είναι εξαιρετικά αρνητική, στις 20 Σεπτεμβρίου, ανάμεσα δηλαδή σε δυο εκλείψεις και πολύ κοντά στην Ματωμένη Σεληνιακή έκλειψη αλλα και με τον Κρονο να βρίσκεται πλέον στον Τοξότη. Η έκλειψη αυτή θα προκαλέσει  ξηρασίες, σεισμούς, καταστροφές στην γεωργική παραγωγή δημιουργώντας έλλειψη η και περιορισμό των δημητριακών, απότομη αύξηση των τιμών τους στις περιοχές που θα πληγούν από την έκλειψη. Οι εκλείψεις μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά γεγονότα όπως δικτατορίες ,να κατεβάσουν τους στρατούς στους δρόμους ,πτώση ηγετών και αλλα σημαντικά πολιτικά γεγονότα όπως έχουν προβλεφθεί και από τις εξισώσεις της Ουράνιαν που εχω δώσει μήνες τώρα.
Η Ματωμένη σεληνιακή έκλειψη θα είναι ιδιαίτερα σκληρή, οπου το φεγγάρι θα είναι παρα πολύ κοντά στη γη. Η Ηλιακή έκλειψη που θα μιλήσουμε τώρα γι’ αυτή είναι σημαντικη στο ζώδιο της Παρθένου, και μάλιστα στον τρίτο δεκανό της, με μεγάλη ισχύ, και με τον Αρη να κυριαρχεί στον 10ο οικο του ωροσκοπίου της στο ζώδιο του Λεοντα. Ο Αρης εκεί είναι σημαντικος διότι προκαλεί εκρήξεις πολέμου, στα χρηματιστήρια, επιθέσεις, αναταραχές, εξεγέρσεις οπου ήδη έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρο.
Λίγα λογια για την Παρθένο για να καταλάβουμε περισσότερα. Η Παρθένος δεν είναι άλλη από την κόρη της θεάς Δήμητρας, την Περσεφόνη, που απήχθη από τον Πλούτωνα στον ’δη. Παρόλα αυτά το όνομα της το οφείλει στην Παρθένο θεά Δήμητρα, οπότε κατά άλλους ταυτίζεται με την μητέρα και κατά άλλους με την κόρη. Όταν λοιπόν ο Πλούτωνας άρπαξε την Περσεφόνη η μητέρα της λυπήθηκε τόσο πολύ που διέταξε τη Γη να εμποδίσει κάθε ανθοφορία για να χαθεί κάθε ομορφιά. Έτσι ένας βαρύς χειμώνας σκέπασε όλο τον επάνω κόσμο και έφερε φοβερό λοιμό και δυστυχία. Ο Δίας μη μπορώντας να ανεχτεί την κατάσταση προσπάθησε να φέρει ένα συμβιβασμό και έπεισε τον Πλούτωνα να αφήνει ελεύθερη την Περσεφόνη για έξι μήνες στον πάνω κόσμο και να την κρατάει μαζί του για τους άλλους έξι. Μετά από αυτή τη συμφωνία η Δήμητρα επέτρεψε στη γη να ανθοφορήσει πάλι και αποφάσισε για τους έξι μήνες που θα βρίσκεται κοντά της η αγαπημένη της θυγατέρα να έχει καλοκαιρία οπότε έχουμε άνοιξη και καλοκαίρι και όσο θα λείπει στον ’δη η γη λυπημένη, να είναι άγονη.
Οι αρχαίοι Έλληνες φαντάζονταν την Παρθένο σα νεαρή αγγελόμορφη κόρη στον ουρανό να κρατά με το ένα της χέρι ένα κλαδί φοίνικα και με το άλλο ένα στάχυ αφού συνδέεται με το θερισμό και την καρποφορία της γης. Για αυτό μάλιστα πήρε την ονομασία που αναφέραμε το λαμπρότερο της άστρο, ο Στάχυς.
Ο αστερισμός της Παρθένου είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αστερισμός, μετά την Ύδρα και γνωστός από την αρχαιότητα σε πολλούς λαούς, πάντα σχετικός με μια θηλυκή θεά. Οι μύθοι για την Παρθένο μετεξελίχθηκαν με τον καιρό. Σύμφωνα με τον Ησίοδο, η Τιτανίδα Αστραία (που ονομάζεται επίσης και Αστραπή), κόρη του Αστραίου και της Ηούς (Ηώς – η αυγή), πρόσφερε τη βοήθειά της στο Δία, όταν ξεκίνησε η Τιτανομαχία. Όταν ο πόλεμος τελείωσε η Αστραία ζήτησε από το Δία να παραμείνει παρθένα (δηλαδή να μην παντρευτεί). Ο Δίας της έκανε τη χάρη και ,για να την τιμήσει, την τοποθέτησε στον αστερισμό της Παρθένου και ανέθεσε σε εκείνη να μεταφέρει τον κεραυνό του.
Καθώς η Αστραία έγινε η θεά-τιμωρός που παρέδιδε τον κεραυνό του Διός στο στόχο του, ταυτίστηκε με τη θεά Δίκη, κόρη του Δία και της Θέμιδος, ακόμη και με τη Νέμεση, την αυστηρή θεά που προάγει το έργο της Δίκης. Έτσι λεγόταν ότι κάποτε ζούσε ανάμεσα στους ανθρώπους αλλά, όταν αυτοί έγιναν άδικοι, τους εγκατέλειψε και ανέβηκε και πάλι στον Ουρανό, όπου έγινε ο αστερισμός της Παρθένου. Αρχικά ο αστερισμός αυτός συμπεριλάμβανε και τον αστερισμό του Ζυγού, όπου η Παρθένος Αστραία κρατούσε στο δεξί της χέρι τη ζυγαριά, που αντιπροσωπεύει ο Ζυγός.
Στην αρχή λοιπόν η Παρθένος ήταν συνδυασμένη με την έννοια της δικαιοσύνης και της ακεραιότητας και συμπεριλάμβανε τον αστερισμό του Ζυγού. Από κάποια στιγμή και μετά -απροσδιόριστο πότε ακριβώς- συσχετίστηκε με τη γονιμότητα, την καλλιέργεια και την καρποφορία της γης και αποσυνδέθηκε από τη Δίκη και τη Νέμεση, καθώς και από τον αστερισμό του Ζυγού. Η έννοια της Παρθένου μετεξελίχθηκε και τελικά συσχετίστηκε με τη θεά Δήμητρα, θεά της καλλιέργειας της γης, της γεωργίας, της καρποφορίας και των σιτηρών.
Η Δήμητρα είναι κόρη του Κρόνου και της Ρέας και αδερφή του Δία. Οι μύθοι της διαδόθηκαν σε όλες τις περιοχές του τότε ελληνικού κόσμου, όπου ευδοκιμούν τα δημητριακά και ιδίως το σιτάρι (με προτίμηση την Ελευσίνα, τη Σικελία, την Καμπανία, την Κρήτη και την Πελοπόνησσο). Αυτή η θεά δίδαξε στους ανθρώπους τις γνώσεις της καλλιέργειας της γης και τους έδωσε τα δώρα των σιτηρών. Μια παράδοση αναφέρει ότι η Δήμητρα πλάγιασε με τον ήρωα Ιασίονα σε “χωράφι οργωμένο τρεις φορές” και από την ένωση αυτή γεννήθηκε ο Πλούτος.
Η πιο γνωστή όμως ιστορία, είναι αυτή της αρπαγής της Περσεφόνης. Η Δήμητρα από τους έρωτές της με το Δία γέννησε την αγαπημένη της Κόρη, την Περσεφόνη. Μητέρα και κόρη ήσαν αχώριστες μέχρι που ο θεός του Άδη, ο Πλούτωνας, ερωτεύτηκε την Περσεφόνη και θέλησε να την κάνει γυναίκα του. Με τη συγκατάθεση του Δία την άρπαξε μια μέρα που έπαιζε στους αγρούς της Νύσας και την έφερε στον Άδη. Η Δήμητρα απαρηγόρητη για το χαμό της κόρης της, την αναζητά παντού. Με τη βοήθεια της Εκάτης και του Ήλιου πληροφορείται τελικά που βρίσκεται η κόρη της. Οργισμένη με το Δία που βοήθησε την απαγωγή, εγκαταλείπει τον Όλυμπο κι παίρνοντας τη μορφή μιας γερασμένης γυναίκας έρχεται στην Ελευσίνα. Θλιμμένη για το χαμό της Περσεφόνης η Δήμητρα θρηνεί και στον πόνο της συμμετέχει όλη η φύση. Τα φυτά σταματούν να δίνουν καρπούς και μαραίνονται. Η γη γίνεται άγονη και οι άνθρωποι πεινούν.
Ο Δίας στέλνει τον Ερμή στον Άδη, για να καλοπιάσει τον Πλούτωνα, και να φέρει πίσω την Περσεφόνη παύοντας τη θλίψη της Δήμητρας. Ο Πλούτωνας δέχεται να την αφήσει, όμως πριν φύγει της δίνει κρυφά να φάει μερικούς σπόρους από ρόδι, σύμβολο γάμου και γονιμότητας. Πράγματι ο Ερμής την οδηγεί πίσω στη μητέρα της, που τη δέχεται με μεγάλη αγαλλίαση. Όμως η Περσεφόνη δεν μπορεί να μείνει για πάντα κοντά στη Δήμητρα γιατί είχε δεχθεί τροφή από τον Άδη κι έπρεπε να επιστρέψει. Με την παρέμβαση του Δία και της Εκάτης, οι θεές συμφωνούν να περνά η Περσεφόνη το μισό του χρόνου στον Άδη με το σύζυγό της και το υπόλοιπο μισό με τη μητέρα της.
Η Δήμητρα κατόπιν σταμάτησε την αφορία κι έκανε πάλι να βλαστήσουν τα χωράφια και να γεμίσουν καρπούς. Και δίδαξε στους ανθρώπους τις ιερές τελετές της γης και τα ιερά μυστήρια που τελούνται στην Ελευσίνα προς τιμήν της καρποδότρας θεάς, της κόρης της και του συζύγου της. Κι από τότε κάθε άνοιξη η Περσεφόνη επιστρέφει στην μητέρα της και όλη η γη βλασταίνει ενώ το φθινόπωρο που επιστρέφει στον Άδη η γη μένει άκαρπη κι έρχεται ο μελαγχολικός χειμώνας. Σύμβολα της Δήμητρας είναι η παπαρούνα, το δρεπάνι και το στάχυ. Το λαμπρότερο αστέρι του αστερισμού της Παρθένου λέγεται επίσης Στάχυ.
Προς τιμήν της θεάς γίνονταν τα Προαρκτούρια, εορτή σε πολλές ελληνικές πόλεις. Μερικοί τα ταυτίζουν με τα Προαρητούρια, που γιορτάζονταν στις 5 Πυανεψίωνος (19/9) στην Ελευσίνα για την εξασφάλιση πανελλαδικής ευφορίας της γης πριν το όργωμα. Ίσως το όνομα Προαρκτούρια να αναφέρεται στον αστέρα Αρκτούρο από τον αστερισμό του Βοώτη, που βρίσκεται πλάι στην Παρθένο. Ο Αρκτούρος, το Στάχυ και ο Βασιλίσκος (από τον αστερισμό του Λέοντος) σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο στον ουρανό που βοηθά τον προσανατολισμό.
Στη ρωμαϊκή εποχή ο αστερισμός της Παρθένου συσχετιζόταν με το ρωμαϊκό αντίστοιχο της θεάς Δήμητρας, την Ceres, και οι Ρωμαίοι είχαν καθιερώσει μεγάλη εορτή γονιμότητας προς τιμήν της γύρω στα μέσα Απριλίου. Στην Αίγυπτο η Παρθένος συνδεόταν με κάποιες πλευρές της μεγάλης ζωογόνας θεάς Ίσιδας, συζύγου του Οσίριδος, θεά επίσης σχετική με τη γονιμότητα και την καρποφορία της γης γύρω από το Νείλο. Για τους Ασσύριους ήταν η Βααλίτα, η σύζυγος του θεού Βάαλ, θεού συγγενικού με το Διόνυσο.
Πισω στην ηλιακή έκλειψη στις 13 Σεπτέμβρη του 2015 στις 20 ° και 10 για την ακρίβεια η Παρθένος πέφτει ακριβώς μέσα στον τρίτο δεκανό της. Θα πω κάποια σημαντικά πράγματα για τις ανθρώπινες σχέσεις. Η ηλιακή έκλειψη στην αστρολογία φέρει οδύνη και αλλαγή, αλλά η αλλαγή είναι θετική και θεραπεύει τον πόνο των πληγωμένων. Ένα από τα καλύτερα, σχετικά με αυτή την ηλιακή έκλειψη είναι ότι φέρνει ένα τέλος την ακραία δυστυχία, ταλαιπωρία αν θέλετε που δημιούργησε η ηλιακή έκλειψη Μαρτίου 2015. Η προηγούμενη έκλειψη στους Ιχθύες, ασχολήθηκε με τη ριζική ανατροπή ,που δημιουργήθηκε από το μακροχρόνιο τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα οπου βέβαια είμαστε ακόμα υπο τη σκιά του. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ αρνητικά καρμικά ζητήματα, πολύ φόβο και αναστολή. Η ηλιακή έκλειψη  της 13η του Σεπτεμβρίου φαίνεται να είναι λιγότερο προκλητική και περισσότερο μας καλεί να προσανατολιστούμε στο μέλλον, πράττοντας ανάλογα.
Το μήνυμα της είναι :”ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ” .
Παρουσιάζει μια μεγάλη ευκαιρία στο να συνειδητοποιήσουμε τι έχει στραβώσει στις ανθρώπινες σχέσεις ,τα λάθη μας, και πώς μπορούμε να διορθώσουμε τις όποιες ανισορροπίες μέσω της θετικής αλλαγής, τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο.
Όπως κάθε νέα σελήνη, μια ηλιακή έκλειψη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου. Μια ακόμη σημαντική αστρολογική οψη είναι η σύνοδος Ηλιου-Σελήνης στην Παρθένο. Η ηλιακή έκλειψη χρειάζεται χρόνο για να αναπτυχθεί η πρόοδος. Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα παραμείνει ενεργή μέχρι την επόμενη ,τον Μάρτιο του 2016. Καθώς ο κύκλος της ηλιακής έκλειψης θα εξελίσσεται ,οι πλανητικές όψεις στον ανάλογο βαθμό θα είναι πιο ενεργή όταν τα γεγονότα που σχετίζονται με την έκλειψη στην 20°10′  της Παρθένου, θα ξεδιπλώνονται. Υπάρχουν, ωστόσο, τέσσερις ελπιδοφόρες σύνοδοι πλανητών που συνδέονται με αυτή τη φάση της έκλειψης όμως στην πολιτική αστρολογία τα πράγματα δεν είναι έτσι, είναι πολύ διαφορετικά.
Ο Αρης στην Παρθένο θα περάσει στον ιδιο βαθμό που βρίσκεται η ηλιακή έκλειψη στις 27 Οκτωβρίου όπως επίσης και η Αφροδίτη στις 29-30 του Οκτώβρη. Δηλαδή θα υπάρξει τότε μια ευθυγράμμιση Αρη-Αφροδίτης στα τέλη του επομένου μηνα, αλλά αυτή θα είναι περισσότερο πλέον ακριβής στις 2 Νοεμβρίου. Εκείνη η εβδομάδα  θα είναι κρίσιμη για την συνειδητοποίηση των βασικών αιτιών στις προσωπικές σχέσεις αλλα και σε σχέση με τα θέματα που συνδέεται η ηλιακή έκλειψη της Παρθένου σε πολιτικο-κοινωνικο επίπεδο. 
Ο Δίας στην Παρθένο, χτυπάει την έκλειψη αυτή, καθώς αυτος θα βρίσκεται στην 20η μοιρα του ιδιου ζωδίου και ξανά παλι στις 22 Φλεβάρη του 2016,σε ανάδρομη κίνηση. Αυτές οι δύο περίοδοι θα πρέπει να είναι στιγμές ευτυχίας και ανάπτυξης τουλάχιστον στις προσωπικές μας σχέσεις και θα εξακολουθήσει να είναι αρκετά σημαντικη μεχρι το τέλος. Ωστόσο αυτή θα φέρει σημαντικά γεγονότα στην χωρα μας αλλα και παγκοσμίως.
Με μια πρώτη ματιά βλέπουμε ότι η ηλιακή έκλειψη θα είναι αρκετά δύσκολη και προκλητική με το να  κορυφώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου, και τότε την ημέρα εκείνη ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του, ο Κρόνος θα εισέλθει στον Τοξότη όπως επίσης θα εχουμε την αντίθεση Δια-Πωσειδωνα. Υπάρχουν πολλές κόκκινες γραμμές που δείχνουν άγχος και νευρικότητα αλλα και σύγκρουση.
Η ηλιακή έκλειψη ευθυγραμμίζει τον Denebolaστην 21°49′ της Παρθένου, στην ουρά του Λέοντα. Σύμφωνα με την παράδοση, αυτό το αστέρι με τον Ηλιο δίνει ατυχία, απελπισία, λύπη και δημόσια ατίμωση, τον κίνδυνο, δημόσια ντροπή και, τέλος, την καταστροφή, νόσο, πυρετούς και οξείες παθήσεις, άμεση κριση, κακοτυχία από τα στοιχεία της φύσης, και την ευτυχία που μετατρέπεται σε οργή .Ο Denebola δίνει ένα πακέτο μεικτών ενεργειών και φαίνεται να υποστηρίζει τα θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί. 
Κατα Ebertin εχουμε τα εξής: «Ο Denebola έχει Ουράνια φυση….και μεγάλες καταστροφές πυροδοτούνται από αυτόν»
Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι αυτό το αστέρι είναι η αιτία πολύ συναρπαστικών γεγονότων. Οταν προσβάλλεται όμως από τον Ουρανο, λέγεται ότι προκαλεί ψυχικές ασθένειες. Η έκλειψη σε όψη χιαστί με τον Ουρανό, ισως να δείχνει ότι θα χρειαστεί να προσαρμοστούμε πνευματικά για τα γεγονότα που θα έρθουν και αυτό αφορά και τη μαζική παρέμβαση των μέσων ενημέρωσης που τηγανίζουν καθημερινά τον εγκέφαλο μας. Οι εκλείψεις Μαρτιου-Απριλίου είναι ακόμα ενεργοποιημένες. Η έκλειψη Σεπτεμβρίου συναντά την ηλιακή έκλειψη Μαρτιου στους Ιχθύες.
Τώρα θα αναρωτηθείτε που κολλάει η ευτυχία και η ελπίδα με αυτό το αρνητικο στοιχείο; Ο Denebola κάνει τους ανθρώπους ευγενικούς, γενναιόδωρους, με ανοιχτό πνεύμα και προοδευτική σκέψη. Οι παλιοί αστρολόγοι έγραψαν αλλωστε την ερμηνεία τους σε περιόδους οπου υπήρχε πολύ αυστηρότητα και περιορισμός από την παράδοση ενώ κατι πιο προοδευτικό τότε θα μπορούσε να τους οδηγήσει κάλλιστα στην Ιερά Εξέταση. Έτσι κατά αυτόν τον τρόπο η όποια ατυχία θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέους τρόπους σκέψης οπου η γενναιοδωρία του Denebola θα  μπορούσε να αξιοποιηθεί. 
Η φυση αυτού του αστεριού είναι Αφροδίτης-Κρονου οπου προκύπτει το εξής: “Στην κλασική και μεσαιωνική εποχή η ατυχία ενός άνδρα και ατίμωση γενικά αποδίδεται σε μια γυναίκα.” *
Έτσι λοιπόν εχουμε μια ηλιακή έκλειψη με κεντρικό θέμα την γενναιοδωρία που πρέπει να αξιοποιηθεί στις σχέσεις πάσης φύσεως και επιπλέον με τις προκλήσεις που θα υπάρξουν με τον μελλοντικό προσανατολισμό στον τρόπο σκέψης όμως αυτό το στοιχείο θα είναι μετριασμένο αρκετά από τον Κρόνο.
Στην ηλιακή έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου, βλέπουμε την κυρια οψη-σύνοδο μεταξύ Ηλιου-Σελήνης σε αντίθεση με τον Χείρωνα στους Ιχθύες στην 19η μοιρα, που δηλώνει τραύμα και παραπλάνηση στον 5ο οικο (οι νέοι, τα παιδιά, δημιουργικότητα, τύχη, ο κόσμος του θεάματος, τα κερδοσκοπικά συμφέροντα, που συνδέονται με Χρηματιστήριο, αποικίες, ψυχαγωγία, συνδέεται με την οικονομία μέσω της κερδοσκοπίας και του Χρηματιστηρίου, πρέσβεις). Η ηλιακή έκλειψη απέναντι από τον Χείρωνα δείχνει μια πληγή στην ηλιακή αυτοεκτίμηση, συναίσθημα που αδυνατεί να εκφραστεί πλήρως  ή οτι κυριαρχούμαστε από αυτο. Ανεκπλήρωτα ή τραυματικά σεληνιακά συναισθήματα μπορεί να προκύψουν από την απόρριψη, ή να πληγωθούμε με άλλους τρόπους σε μια σχέση η γεγονότων .
 Η επίδραση αυτή θα υπάρξει και στα παιδιά ή άλλα μέλη της οικογένειας και ότι αντιπροσωπεύει ο 5ος οίκος, οπου η θλίψη και η ενοχή σχετίζεται. Η έκθεση μας σε αυτά τα τραύματα, ο Χείρων θα μας μάθει πώς να ανακτούμε την αυτοεκτίμηση και υπερηφάνεια μας, αλλα και πώς να αφαιρέσουμε το αρνητικο συναίσθημα και ενοχή. Η ψυχανάλυση θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά αλλα επίσης και άλλες τεχνικές όπως η αστρολογία, τα ταρω, η φυτοθεραπεία, η γιόγκα, αναδρομή σε προηγούμενες ζωές, κτλ.
 
Η χιαστί, που σχηματίζεται μεταξύ Ηλιου-Ουρανού προς την ηλιακή έκλειψη. Η καρμικη φυση της όψης αυτής αναμιγνύεται αρκετά καλά με την ανάδρομη κίνηση του Ουρανού, Πωσειδωνα και Χείρωνα αλλα επίσης και ο Denebola περιλαμβάνει καρμικά ζητήματα. Η ίδια η ουρά του λιονταριού σχετίζεται με το παρελθόν, αλλά στη συνέχεια, στρέφεται προς τα εμπρός οπου δίνει το μελλοντικό θεματικό προσανατολισμό.
Ο Ουρανός είναι επίσης προσανατολισμένος στο μέλλον. Η Σελήνη και ο Ήλιος σε όψη χιαστί με τον Ουρανό δείχνουν μια αγχωτική κατάσταση στην οποία η καρμικη επανεξισορρόπηση έρχεται μετά από δραματικές εναλλαγές. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας εφευρετικός άνθρωπος ή μια νέα προσέγγιση είναι απαραίτητη για να θεραπεύσει το εγώ και τα συναισθήματα. Παρά το γεγονός ότι είναι μια αποδιοργανωτική έκλειψη, η δημιουργικότητα και η λάμψη θα βοηθήσει στην πορεία προς ένα νέο μέλλον, ενα ισχυρότερο και πιο συναισθηματικά ισορροπημένο άτομο .
Από τον Ουρανο, το αστέρι Denebola αλλα και από την ιδια την ηλιακή έκλειψη ορίζεται μια νεα αρχή οπου θα είναι πιο εμφανής κατά τον Νοέμβριο όπως αναφέραμε πιο πάνω, οπου βέβαια και η σύνοδος Αφροδίτης-Αρη είναι το πιο κυριο χαρακτηριστικο της ηλιακής έκλειψης. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη επιδρά βαθιά στις σχέσεις. Δίνει τον τέλειο συνδυασμό αγάπης και λαγνείας, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε και να φαινόμαστε πιο ελκυστικοί. Η Αφροδίτη και ο Αρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό ενεργοποιεί την επιθυμία και την αναζήτηση ενός συντρόφου με την αναμονή και την ηλεκτρική έλξη. Η διαίσθηση και η δημιουργική σπίθα απλώνεται πάνω από τις ερωτικές σχέσεις αλλα και σε άλλους τομείς της ζωής. Νέα δημιουργικά προγράμματα μπορεί να πετύχουμε με ενθουσιασμό και πρωτοβουλία.
Ωστόσο, όπως με καθετί νέο, η έντονη έκρηξη της ενέργειας στα αρχικά στάδια του ρομαντισμού θα εξασθενίσει. Μπορώ όμως να είμαι αισιόδοξη για αυτή την έκλειψη, λόγω της ενεργοποίησης της συνόδου αυτής μεταξύ Αρη-Αφροδίτης και στη συνέχεια τρεις φορές από τον Δία στο μέλλον. Αυτό θα μας σπρώξει σε νέους έρωτες, θα τονώσει εκ νέου τις σχέσεις μας και θα πρέπει επίσης να απολαύσουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτής της έκλειψης ηλίου αλλα και την κάθαρση που είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της Παρθένου. 
Το εξάγωνο Ερμή -Αφροδίτης είναι η πιο “σφιχτή” θα λέγαμε οψη που σχηματίζεται στο ωροσκόπιο της ηλιακής έκλειψης αυτής στις 0°20′. Οπότε αυξάνεται η κοινωνικότητα, η αρμονία και  εχουμε μείωση του στρες. Θα μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε τις πληγές μας που έχουν εκτεθεί από τον Χείρωνα και να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτο μας. Το χάρισμα και οι διπλωματικές μας ικανότητες θα βοηθήσουν στην επούλωση των σχέσεων και τη δημιουργία νέων.
Βέβαια μια από τις σημαντικότερες όψεις της ηλιακής έκλειψης είναι η αντίθεση Δια-Πωσειδωνα ( 5-11ος οίκος, αναποδιές, κακές συνέπειες) η οποία θα κορυφωθεί μαζί με την ηλιακή έκλειψη. Αυτό προκαλεί την περιέργεια και τον πειραματισμό για να ανακουφίσει τους πόνους και την πνευματική καλλιέργεια. Θα βοηθήσει στην θεραπεία με κατάλληλες μεθόδους. Αυτη την εποχή η ανθρωπότητα καταλαμβάνεται από μεγάλες ελπίδες για ένα είδος εξιδανικευμένου. Οι άνθρωποι δουλεύουν με στόχο την Ουτοπία και παρόλο που κατά κανόνα έρχεται η απογοήτευση, θα υπάρξει περίοδος που τους ανθρώπους θα ενώσει η ανιδιοτελής αγάπη τους για ένα κοινο ιδανικό. Αυτη είναι η στιγμή που το μπαλόνι φουσκώνει και η αισιοδοξία ξεπερνά κάθε όριο. Πριν την μεγάλη προσγείωση…
 Ωστόσο, η αντίθεση Δια-Ποσειδώνα παρουσιάζει τις δικές της προκλήσεις. Υπάρχει υπερβολικά μια αυξημένη πιθανότητα αυταπάτης. Στην αναζήτησή μας για την αλήθεια, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακραίες πεποιθήσεις και ιδέες. Βέβαια ,η  εξεύρεση της σωστής ισορροπίας είναι το κλειδί, και αυτό ισχύει για όλα τα θέματα που θα προκύψουν από την ηλιακή έκλειψη Σεπτεμβρίου στην Παρθένο…που δεν το βλέπω…
Η έκλειψη στον 11οοικο αφορά την ομαδική συνείδηση με φόντο την εξαπάτηση. Τα πάντα φαίνεται ότι οργανώνονται καλύτερα σε ομαδικό πλαίσιο οσο αφορά τα μελλοντικά μας σχέδια. Σημαντικη είναι η δυναμη της συμφωνίας και της ομαδικότητας και τα ανθρωπιστικά ένστικτα σε οποιοδήποτε τομέα .θα αναδειχθούν οσοι ασχολούνται με αυτά τα ανθρωπιστικά ιδεώδη αλλα και ότι συνδέεται με την πνευματικη ανάπτυξη του ανθρώπου.
Η Σελήνη επίσης εκεί αφορά την μεταχείριση ειδικών κοινωνικών ομάδων, η ανάπτυξη της συνείδησης μέσα σε αυτές και πως αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μέσα σε μη συμβατικά περιβάλλοντα. Ο Ερμής κατά βάθος στον 12ο οικο δημιουργεί βαθιές και ισορροπημένες πνευματικές σχέσεις. Με την σύνοδο Αρη-Αφροδίτης δείξτε το επαγγελματικο σας γούστο, τις ηγετικές σας ικανότητες και την προσωπική σας ζεστασιά στις σχέσεις σας, αλλα μόνο όταν ξεπερνάμε τις αδυναμίες μας, και παραδεχόμαστε τα λάθη μας χωρίς πείσμα. Ο Δίας στην Παρθένο κυριαρχεί στην λεπτομέρεια αλλα για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και όχι για να χρησιμοποιούμε εναντίον αλλων.
Ο Ερμής στον 12οοικο (παρασκήνιο) σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανο στον 6ο οικο (στρατος, Υγεια), είναι μια εξαιρετικά βίαιη οψη που φέρνει ανατροπές και λάθη σε επικοινωνιακό επίπεδο και συχνά αδικία και επίσης τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον 3ο οικο. Ανατροπές ,χειραγώγηση, κυριαρχία.
* Σύζευξη με Dubhe  – Αφροδίτης δείχνει αλαζονεία, την καταστροφή
Ο Κρονος θα συνεχίσει να πιέζει και να περιορίζει την οικονομία μαζί με την Παλλάς στην 16ητου Τοξότη (αρκετά κρίσιμη που δηλώνει εγκατάλειψη) και θα είναι σε σύνοδο με τον Bongula αλλα επίσης πέφτει και στο μεσοδιάστημα Ερμη-Πλουτωνα οπου ενισχύει την εριστικοτητα, την επιμονή, τις αδυσώπητες απαιτήσεις, γκρίνια, ευερεθιστότητα, τον σκεπτικισμό ,την  νευρικότητα, την έκθεση σε επιθέσεις, την διαίρεση. Επίσης ο Κρονος πέφτει στο μεσοδιάστημα Αρη-Πωσειδωνα, οπου το εχουμε ξαναφέρει, συνδέεται με την εκμετάλλευση, επιφυλακτικότητα, προδοσία, η την αίσθηση της ματαιότητας, επιμονή. Διαταραχές του δέρματος, αδύναμα οστά, οι τοξίνες στο σώμα, μια επιδημία θα κάνει την εμφάνιση της.
Ο Ουρανος στον 6οοικο είναι εξαιρετικά ανησυχητικός και η αντίθεση του με τον ωροσκόπο της ηλιακής έκλειψης προειδοποίει για ένα γεγονός πολύ ξαφνικο , ατύχημα, τρομοκρατικό χτύπημα ή νευρική αποδιοργάνωση η αναταραχή. Απώλειες, οικονομικες απώλειες τελείως ξαφνικά. Ο Ουρανος επίσης σχηματίζει αντίθεση με το Part of fortune και δείχνει αδυναμία. Ο Ουρανος επηρεάζει έντονα την Αμερική (Νεα Υόρκη).
 Υπάρχει το τετράγωνο Αρη/Κρονου που είναι σημαντικο μεταξύ 10-2ου οίκου,οπως προανεφερα (ηγεσια-οικονομια) οπου δημιουργεί μεγάλο άγχος και ατυχήματα και είναι αρκετά ανησυχητικό. Αφορα πτωσεις ηγετων,δικτατορικες συμπεριφορες,μπολοκαρεται η προοδος, επιθετικοτητα.
Σε σύγκριση με τον χάρτη της χωρας μας….Βλέπουμε την σύνοδο που σχηματίζεται μεταξύ Αφροδίτης-Κρονου που δείχνει ταλαιπωρία, κρύα αφύπνιση, τάση για διαίρεση, διάσπαση, απομόνωση, περιορισμό της ευτυχίας και ευημερίας. Κανονικά η οψη αυτή μιλάει για ένα μάθημα που πήραμε, ελπίζω να πήραμε οσοι το κατάλαβαν.. παρα για εμπόδια. Ο Κρόνος περιορίζει την ευημερία και την ευτυχία.
Το τετράγωνο Σελήνης-Αρη δείχνει προβλήματα και επαναστατικές τάσεις, ένα ξεσήκωμα, μια εμπόλεμη κατάσταση…αν και γενικά οι όψεις δείχνουν ότι είμαστε επίσης σε μια έντονη προεκλογική περίοδο. Υπάρχει το τετράγωνο Σελήνης-Δια που δείχνει λάθος επιλογές του λαού  δεδομένου ότι αυτές επηρεάζουν την κατάσταση διαβίωσής του αλλα και για δυσκολίες. Οι φωτιές θα συνεχιστούν.
Η αντίθεση Σελήνης -Πλούτωνα, δείχνει ξαφνικές προκλήσεις (πόλεμος, καταστροφή) αλλα και οι όψεις μεταξύ Ηλιου-Πλούτωνα αγώνας για την εξουσία αλλα συνδέεται και με μαζικούς θανάτους. Η αντίθεση Ερμή-Ουρανου-Πλουτωνα δείχνει ακράτεια, νευρικότητα, βιασύνη, δυσάρεστα γεγονότα, αλλοίωση των σχεδίων και διαμάχες, φανατισμό, υπερεκτίμηση των αρμοδιοτήτων αλλα επίσης μπορεί να επηρεαστούν και οι υπολογιστές η τα ηλεκτρονικά μέσα . Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες σκοτεινές και κρυφές σκέψεις, καχυποψία και περιορισμός έκφρασης. 
Εξάλλου, η αντίθεση Δια-Πωσειδωνα δείχνει επίσης ρωγμή ανάμεσα στο ιδανικό και την πραγματικότητα, απογοητεύσεις, έχθρες, ύβρεις, υπονόμευση τη φήμης κάποιου ή τη θέση, πολιτικές συγκρούσεις, απώλειες, ψέματα, εξαπάτηση, προσοχή λέει στην ανδρών εμπιστοσύνη και τους απατεώνες. Αυτο συνδέεται επίσης και με μεγάλες πλημμύρες ,είτε είναι ποτάμια, θάλασσες, λίμνες κτλ. Η σύνοδος Αρη-Αφροδίτης στον 10ο οικο εκεί επίσης είναι πολύ σημαντικη με τον Αρη να υπερισχύει οπου είναι μια εκρηκτική δυναμη. Οσο αφορά για το πρώην πρωθυπουργό της χωρας θα εισχωρήσει σε μια περίοδο απομόνωσης, εγκατάλειψης από συνεργάτες και βαθιάς αλλαγής οπου η διάσπαση του Σύριζα θα συνεχίσει μεχρι το τέλος ,θα επανέλθει βέβαια.
Ας πάμε στις εξισώσεις.
Σε τοπικό επίπεδο…Ανησυχία για ζημιές, τραυματισμούς, βλάβες – θέματα υγείας  – ελλείψεις-  ανησυχίες έξω στους δημόσιους χώρους – Στέρηση – χυδαιότητα- δύσκολες στιγμές – Παρακμή ή παραίτηση – ασιτία-νευρική κατάσταση -προβλήματα που αφορούν τους άνδρες που έχουν σχέση με ηγεσία -προβλήματα  – διαχωρισμοί ή αναχωρήσεις η διασπάσεις -Ανησυχία με προφανή προβλήματα – παραίτηση-ερήμωση-πίεση- Ελαχιστοποίηση των πόρων – απομόνωση -παύση της λειτουργίας – 
Μέρες ή χρόνια με οριοθετήσεις ή μεγάλη καθυστέρηση – θλίψη – Θάνατοι-Απογευματινές ώρες  – Συνάντηση προβλημάτων με γυναίκες – Ανησυχίες και φόβοι – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Προβλήματα με το κοινό- κρίσιμες στιγμές που μοιραζόμαστε με άλλους-ασάφεια-Συνάντηση των θεμάτων που να χρειάζονται διόρθωση- ζημιές ή τραυματισμοί –  άγχος ή φόβος – Θλίψη -εξαπάτηση – Να μάθετε από την απάτη –αύξηση αβεβαιότητας η αστάθειας-Διακοπές ρεύματος – σημαντικά λάθη – Έντονη απογοήτευση-Υψηλός βαθμός συνειδητοποίησης-πλήθη ανθρώπων σε διαφορετικές τοποθεσίες.
Θυσίες που σχετίζονται με εταίρους-Φοροδιαφυγή μεταξύ των εταίρων – απώλειες που σχετίζονται με εταίρους-Μολυσμένα ή βρώμικα περίχωρα-ζημιές-συζητήσεις σχετικά με τα θέματα εταιρικών σχέσεων – Διάλογοι σχετικά με εταίρους-Ταξίδια σχετικά με εταίρους – Συζήτηση για προβλήματα – συζητήσεις σχετικά με τα εμπόδια στα περίχωρα – Προβλήματα σχετικά με συνομιλίες-Σοβαρές συζητήσεις – Σκέψεις που αφορούν το παρελθόν – Ανακοίνωση σχετικά με κατοικίες ή συγκεκριμένα μέρη
* οι πράξεις άλλων που προκαλούν έκπληξη – περιπέτειες που αφορούν εταίρους – Αιφνίδιες ενάρξεις που σχετίζονται με συνεργασίες – ένταση ή άγχος επηρεάζουν ομάδες εργασίας – Δράσεις που συμβάλλουν σε διακοπές στα περίχωρα – Δημιουργία αναταραχής – Τραυματισμοί -Συνάντηση αδικίας – Οικονομικές απώλειες – Αδυναμία στην κάλυψη εξόδων – Αύξηση ασθένειας στα περίχωρα
Ώριμοι ή παλιοί συνεργάτες-Εμπόδια που σχετίζονται με εταίρους — Ρήξεις σχετικά με τα προβλήματα – Συνεχείς αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση σε σχέση με εταίρους – Βαρύς περιορισμός ή την παγίδευση-Σημαντικά γεγονότα στο περιβάλλον-Έκτακτη διέγερση σχετικά με εταίρους –
Έκτακτα γεγονότα-Μεγάλες εντάσεις ή στρες-διαταραχές που σχετίζονται με επίσημα θέματα-ατμοσφαιρική ρύπανση -εξαπάτηση – Διαφθορά ή εκφυλισμός-Ουσιαστικές αλλαγές που αφορούν ανάφλεξη- Πιέσεις για μετατροπή η σημαντικές αλλαγές υπο πίεση-αύξηση τοπικών πυρκαγιών.
Σημαντικο είναι το MC που δείχνει τα εξής…αβεβαιότητα ή αστάθεια ή απογοήτευση – Εσωτερική σύγχυση – απώλειες -λοξοδρόμησή – εξαπάτηση-Ιδεολογικοί αγώνες ή συγκρούσεις-Απροσδόκητη επιρροή – Αιφνίδια εξουσία – Ισχυρή διέγερση – Έκπληξη πολιτική δύναμη  – Έντονη συγκίνηση – Έκπληξη ή ενθουσιασμός που σχετίζονται με τον αθλητισμό – γεγονότα πολύ σημαντικά – Ισχυρή ένταση – Αιφνίδιες καταναγκαστικές πράξεις- Γνώση σκοτεινών, ιδιωτικών ή απορρήτων πληροφοριών– Πρωτοβουλίες που αφορούν το εμπόριο -Εκτενής ανάφλεξη – Εκτενείς ανταλλαγή πυρών – εξάπλωση μεγάλης πυρκαγιάς
Ο Ηλιος συνδέεται με τους άντρες και η ηλιακή έκλειψη  επηρεάζει και τους ηγέτες…τραυματισμοί ή βλάβες που σχετίζονται με τους άνδρες συνεργάτες – απώλειες που σχετίζονται με άνδρες-Φυσικοί κίνδυνοι ή έκκληση κινδύνου για διακριτική μεταχείριση σε σχέση με τους άλλους -Φυσική ανάλωση ή εξάντληση – Μέρες που αντιμετωπίζουμε προβλήματα ή απώλειες-Λοίμωξη ή μόλυνση-Έκτακτοι περιορισμοί -Μυστικές ίντριγκες – Χειραγώγηση-διαταραχές που σχετίζονται με απώλειες-Αιφνίδιες σωματικές βλάβες ή τραυματισμοί
Σελήνη-Διάλυση σχετικά με πληθυσμό η έθνη – – Ανασφάλεια ή αστάθεια – εξαπάτηση που αφορούν γυναικεία πρόσωπα-Δράσεις που σχετίζονται με εσωτερική ένταση – ατυχήματα ή η καταστροφές εμπλέκοντας το κοινό-Εν καιρώ πολέμου – εμπόλεμα έθνη η πληθυσμοί – Εμπρησμός-στέρηση των εθνών ή των πληθυσμών-μεγάλα προβλήματα –διασπάσεις-Απροσδόκητη χυδαιότητα-Σημαντικά έθνη σε πόλεμο-Μειώσεις που αφορούν μια αρχή ή ατομο με κύρος-Αντίσταση ή τα εμπόδια που σχετίζονται με αυταρχικές γυναίκες-Σημαντικές αντιφάσεις – Πτώσεις από ψηλά – Έκτακτη θλίψη -Δημόσια αντίθεσή σχετικά με τα επίσημα θέματα-περιορισμοί από τις κυβερνήσεις-εμπόδια σχετικά με σημαντικά θέματα-Γνώση σχετικά με ισχυρές γυναίκες – στέκομαι για την αλήθεια-Εφαρμογή των ιδεών — γεγονότα με μεγάλο αντίκτυπο — Ιδεολογικοί αγώνες και συγκρούσεις
Ερμής-συζητήσεις σχετικά με επίσημα θέματα – ανακοινώσεις για την ελίτ – Διάλογοι που αφορούν δημόσιες υποθέσεις – Επίσημες εντολές — Διαβίβαση σχετικά με τις σκέψεις ιεραρχικά ανωτέρους- Οι διαπραγματεύσεις με τους άλλους – Καυστική ομιλία – Επιχειρήματα ή διαφωνίες- συζητήσεις σχετικά με απώλειες – Έκθεση για βλάβες, ζημίες, ή τραυματισμούς-Επείγουσα έκκληση – Σημαντικές ειδήσεις.
Αρης-Δημόσιες συζητήσεις – Αντιπαραθέσεις – Λεκτικές διαφωνίες έξω στον κόσμο-Αναστολές ή εμπόδια σχετικά με προσπάθειες που γίνονται – Θάνατοι έξω στον κόσμο-φλογοβόλα – Πόλεμος όπλα- ανάφλεξη-πύρινες ενέργειες-τρομοκρατία-κρυμμένα κίνητρα – Χειραγώγηση – Εφαρμογή εξαπάτησης-Κίνδυνος σχετικά με λοιμώξεις- τερματισμός των Επικοινωνιών – Σύνδεσμος η ένωση με τρομοκρατικές ενέργειες-Εκκαθαριστική εργασία για το κράτος – Οι ηγέτες μυστικών δραστηριοτήτων – Σημαντικές εργασίες – Εγκληματολογική Αστυνομία – – εξαπάτηση σχετικά με επίσημα μέτρα – χυδαίες δράσεις – Κακία- Μεγάλη ευτέλεια-Επεκτατική ή εκτεταμένη εγκατάσταση ισχύς ή δύναμη – συγκρούσεις που σχετίζονται με την ελευθερία
Δίας – Σκοτεινά κέρδη – Εύκολα-αποκτώ χρήματα με διαφόρους τρόπους – Οικονομικές θυσίες – Κερδοσκοπία – ευνοϊκές καιρικές συνθήκες –Οικονομικές απώλειες – Ασαφής νομοθεσία – Αδικία-Η απόσβεση της αξίας-εμπειρία με οικονομικά προβλήματα – λίγα χρήματα, περιορισμένη ελευθερία-ισχυρό οικονομικο αντίκτυπο – Μελλοντική οικονομική αβεβαιότητα ή αστάθεια – Έκπληξη που αφορούν πλαστά χρήματα -Ξαφνικές ή αναπάντεχες οικονομικές απώλειες – Οικονομικά διλήμματα-Ουσιαστικές αλλαγές σχετικά με τη χρηματοοικονομικές μετοχές- αθλητικές νίκες η επιτεύγματα-Προστασία Προσωπικών Δεδομένων ή ασάφεια σχετικά με πλούσιες οικογένειες- οικονομικές απώλειες σχετικά με επιχειρήσεις – τα χρήματα από παράνομες κοινωνικές δραστηριότητες –οικονομικές μάχες-  οικονομική αυστηρότητα – Μειώσεις σχετικά με μεγάλα χρηματικά ποσά – Μειώσεις σχετικά με αποδοχές-νομικά προβλήματα-χρηματιστηριακή επενδυτική δραστηριότητα – μοιραίες αποτυχίες -καταλήξεις σχετικά με επικερδή επαγγέλματα- ισχυρή καταστροφή.
Κρονος-* Εμπόδια στην δημόσια δραστηριότητα – Αναγκαστικές αναχωρήσεις έξω στον κόσμο (μετανάστευση) – οδοφράγματα ή ανταπεργία – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή στρατιωτικού νόμου-Καθορισμός συνόρων – πολεμάω- αντίσταση – Θάνατοι που επηρεάζουν τους άλλους– Πνευματική ευαισθητοποίηση-Εμπόδια σχετικά με ταξίδια- Προβλήματα που οφείλονται σε σφάλματα – Αβεβαιότητες σχετικά με θανάτους – Μυστηριώδεις θάνατοι ή ασαφής-Σκοτεινός πλούτος στα επόμενα χρόνια – Ηπατικές διαταραχές – ασθένειες του πνεύμονα — Κέρδη που σχετίζονται με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι – Ατυχία σχετικά με τα ακίνητα – προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη χρημάτων – στέρηση-Αδιέξοδα – Καθυστερήσεις-Σοβαρές συγκρούσεις με αρχές – Επίσημη κρίση – σοβαρές κρίσεις-ασυνείδητη επίδραση της ιστορίας σχετικά με το μέλλον-Προβληματικές ελλείψεις που αφορούν υγρά- Αφανείς ασθένειες – Εντερικές δυσλειτουργίες-συνεχής αβεβαιότητα, ανασφάλεια, αστάθεια-Καρκίνος – τύφος-βαθμιαία παγίδευση
Ουρανος-Δημόσιες εντάσεις σχετικά με την οικογένεια ή την κοινωνία-Ξαφνικές πυρκαγιές – Απροσδόκητοι πυροβολισμοί-Βαθιά αναστάτωση ή ανησυχητικά γεγονότα – Απροσδόκητη καταστροφή-Εμπρησμός – διαταραχές σχετικά με φωτιά ή πυροβολισμοί – Εκρήξεις-Απροσδόκητοι κίνδυνοι – Ξαφνικές σωματικές βλάβες ή τραυματισμοί-Συγκρούσεις πάνω από χρηματοοικονομικές συναλλαγές-Ζημίες που σχετίζονται με μεταφορικά μέσα – Βλάβες σε σχέση με το αλκοόλ – Καταιγίδες – Εκρήξεις σχετικά με εύφλεκτα αέρια – ζεμάτισμα-μεγάλη πίεση για μεταρρυθμίσεις- σημαντικά γεγονότα- εκτατη διεργεση – Πολιτικά γεγονότα-Σημαντικές μορφές ηλεκτρικής  ενέργειας- Απροσδόκητα επίσημα μέτρα – Μεγάλη ένταση- Καταιγίδες
Πωσειδωνας– – Απάτη σχετικά με Επικοινωνία έξω στον κόσμο- αντικείμενα ψηλά στον αέρα – σημαντικά μυστικά – Ηθοποιοί – κυβερνήτες αεροσκαφών – καπετάνιοι πλοίων – Έκτακτη σύγχυση – Σημαντικές απογοητεύσεις ή πλάνες – Σημαντικές απώλειες – Ανίκανη ηγεσία – Επίσημη εξαπάτηση-επιδημίες- μεγάλη μυστικότητα σε σχέση με το παρελθόν- Μεγάλες εκτάσεις πάγου.
Πλουτωνας- Ανατροπές- Ουσιαστικές αλλαγές σχετικά με τα ατυχήματα- Αυξήσεις σχετικά με οικονομικές απώλειες – κίνδυνοι ή διαταραχές σχετικά με οικονομικές ανταλλαγές – Αρνητικές μεταλλάξεις
Υποθετικός Ζευς ( Ευρώπη ,Πολωνία, Λιθουανία, Εσθονία, Λατβια, Ουγγαρία, Γιουγκοσλαβία)- Στρατιωτικοί παντού γύρω  – στρες ή εξαναγκασμός έξω στον κόσμο- Μετακίνηση  πληθυσμών ή έθνη – πίεση ή άγχος σχετικά με αρχές- Αυξήσεις σχετικά με το εύρος φωτιάς- αύξηση της παραγωγικότητας ή της δραστηριότητας- Ανάπτυξη του δυναμικού σε σχέση με την εργασία- Απαιτούνται ουσιώδεις αλλαγές που αφορούν ανάφλεξη- Οχήματα μεταφορών – Υπολογιστές – Συναγερμοί – ανακοινώσεις συμβάλλουν στην ένταση-Απειλές- Εξάπλωση μεγάλης πυρκαγιάς- Έκπληξη αυξήσεις που αφορούν την παραγωγικότητα- παύση σχετικά με αστραπές – Ξαφνική καταστροφή- Πολεμική Αεροπορία – Ναυτικό – πεζοναύτες – Μεγάλη ανασφάλεια ή αστάθεια – απώλειες που σχετίζονται με τα ελεύθερα επαγγέλματα – Επίσημα λάθη – απογοήτευση σχετικά με επίσημα μέτρα – ανεργία και το κράτος –  ναυμαχίες – Χαμένες μάχες
Υποθετικός Kronos (Αμερική, Γερμανία, Ελβετία, Μιλάνο)- Μεγάλες πόλεις – Θέσεις των κυβερνητικών – ιεραρχική υποταγή- Πραξικόπημα – Μεγάλη ένταση έξω στον κόσμο – Οι δικτατορίες- Υψηλός βαθμός συνειδητοποίησης- Η κυβερνητική εξουσία – Επιρροή κρατών – Πολιτικές ενέργειες- Αιφνίδια υπεροχή – Απροσδόκητη επαφή με αξιωματούχους- Υψηλόβαθμοι υπάλληλοι – Κυβερνητικά Τμήματα – Η πολιτική εξουσία – Εκτελεστικοί ηγέτες – Πολιτικοί – Κυριαρχία- Νέα σχετικά με μεγάλες ζημιές — Νέα που αφορούν μεγάλες στερήσεις – Επίσημη εξαπάτηση- Σημαντικά μυστήρια που σχετίζονται με το παρελθόν- Σημαντικές ασάφειες ή μυστικά- Συνεχής επίσημες θυσίες-  διαρκής ή συνεχείς επίσημες απώλειες – προβλήματα που σχετίζονται με μεγάλες ελλείψεις – Σημαντικά προβλήματα που σχετίζονται με βλάβες- Διαρκής μεγάλη θλίψη
Υποθετικός Άδης-(Βέλγιο, Γαλλία, Παρίσι, ΗΠΑ)- Στιγμιαίες θυσίες σε δημόσιους χώρους- Αυξήσεις που αφορούν σοβαρά ή κρίσιμα προβλήματα- Ανάπτυξη παρά την στέρηση – Αυξήσεις που αφορούν δημόσιες ασάφειες – Μείωση ή φθορά στους δημόσιους χώρους – νέες αναπτυσσόμενες απώλειες- Μειώσεις- Μεγάλη ανησυχία-Σημαντικές δημόσιες απώλειες – παθογόνοι οργανισμοί έξω στον κόσμο – Φυσική εξάντληση – Μέρες με προβλήματα ή απώλειες- Μυστικισμός – ανθυγιεινές συνθήκες- φτωχοί πληθυσμοί ή έθνη – Βαριές ώρες -Ελαχιστοποίηση των χρημάτων – υλικές ζημιές -οικονομικες ανησυχίες-Παράνομα θέματα- Απροσδόκητοι κίνδυνοι -Αιφνίδιες σωματικές βλάβες ή τραυματισμούς-  ανησυχίες ή φόβοι για χρήματα – Οικονομικές απώλειες – Ξαφνική θλίψη – Διαταραχές που σχετίζονται με βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί ανάμεσα στους ανθρώπους- Απροσδόκητη χυδαιότητα – μη αναμενόμενες ζημίες – Σημαντικές μυστικές επαφές – Σύνδεση με έκτακτες θυσίες – αστυνομικοί ντετέκτιβ- Ενοχοποιητικά επίσημες επαφές- σημαντικές παραλείψεις που αφορούν για συνδέσεις με την ελίτ.
Άδμητος (Αμερική )-Ρήξεις σχετικά με τις οργανώσεις-Μεγάλης κλίμακας καταστροφή-Δραστηριότητες περιορίζονται από το νόμο – Νομικές οριοθετήσεις – Ελαχιστοποίηση της γεννητικότητας – Αποβολές – Άγονες σοδειές-Εμπόδια σχετικά με οικονομική απάτη – Σημαντικές κακοτυχίες-Εξέγερση που σχετίζονται με επίσημες οριοθετήσεις –
Βουλκανους (Κωνσταντινούπολη, Νότια Αφρική, Ιταλία, Ελλάδα, Ουκρανία, Αίγυπτος,)-Αναγκαστική αναχωρήσεις – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή στρατιωτικού νόμου-Θυελλώδης εξελίξεις σε κοινωνικά περιβάλλοντα-Μεγάλη καταστροφή- σύγχυση ή χάος – Σημαντικές απώλειες – Έντονη αβεβαιότητα ή εξαπάτηση-Μεγάλης κλίμακας καταστροφή-Επικίνδυνες δυνάμεις — Κακόβουλες ενέργειες – Εντατική καταστροφή – μεγάλες εντάσεις – Ισχυρές ιδεολογικές συγκρούσεις-Μάχες για τις πεποιθήσεις-επέκταση της βίας.