Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΟΛΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΕΛΗΝΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Advertisements

Η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη η Ματωμένη Σελήνη ,η τελευταία από την τετράδα και η δυνατότερη, θα πραγματοποιηθεί στις 27-28 Σεπτεμβρίου του 2015, ωρα 5:50: 27 το πρωί, με συντεταγμένες Αθηνών, στην 5η μοιρα του Κριου (επικίνδυνη, παρορμητική και σκληρή μοιρα, κινδύνος ),στον 7ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου (Αναφέρεται στις διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους, τις συμμαχίες, τους φανερούς εχθρούς και τη λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης, την αντίπαλη χωρα, δικαστικές διαμάχες, διεθνής συνθήκες που έχουν υπογραφτεί αλλα και τον πόλεμο μεταξύ κρατών ).


Σε αυτό το πολύ σημαντικο και σπάνιο φαινόμενο θα εχουμε την συμμετοχή του Ερμή στον Ζυγο σε ανάδρομη κίνηση απ τον 1ο οικο, τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε ορθή πορεία από το 4ο οικο , του Ουρανού από τον Κριο από τον 8ο οικο και του Πωσειδωνα από τους Ιχθύες στον 6ο οικο σε ανάδρομη πορεία. Οι θέσεις πλανητών σε αυτό το φαινόμενο είναι αρκετά σημαντικές όπως ήδη γνωρίζετε.

Η επιρροή της ολικής σεληνιακής έκλειψης θα είναι ορατή από την Ελλάδα, και θα είναι αρκετά αξιοσημείωτη με την αύξηση βίας και ατυχημάτων. Πρόκειται για ένα αρκετά δύσκολο χρονικό διάστημα και θα επηρεάσει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, Κριος, Ζυγος, Καρκίνος και Αιγόκερως. Οσα συμβούν υπο την επιρροή της ολικής σεληνιακής έκλειψης αυτής, θα αποτελεί ουσιαστική προειδοποίηση για οποιαδήποτε παρακινδυνευμένη ενέργεια και επιπολαιότητα. Γενικότερα, θα προκύψουν δραματικά επεισόδια και αντιθέσεις, ενώ πολλά δραματικά περιστατικά θα συμβούν που θα απασχολήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Αυτό είναι το πιο κοντινότερο super-supermoon του 2015 οπου θα είναι πολύ κοντά στην Γη. Η πανσέληνος του φετινού Σεπτέμβρη ονομάζεται επίσης Ματωμένη Πανσέληνος, επειδή παρουσιάζει την τέταρτη και τελευταία έκλειψη της σεληνιακής τετράδας: τέσσερις συνεχόμενες ολικές εκλείψεις της σελήνης, σε απόσταση έξι σεληνιακών μηνών (πλήρη φεγγάρια) ξεχωριστά.
Στις ΗΠΑ, στον Καναδά και την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, αυτή η σπάνια Ολική Σεληνιακή έκλειψη-Supermoon θα ξεκινήσει το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου 2015. Στην Ευρώπη, Νότια / Ανατολική Ασία, την Αφρική, την Αρκτική, και στην περιοχή του Ειρηνικού, του Ατλαντικού , και του Ινδικού Ωκεανού αρχίζει μετά τα μεσάνυχτα στις 28 Σεπτεμβρίου, 2015. Η Ματωμένη Σεληνιακή Έκλειψη θα διαρκέσει για περίπου 1 ώρα και 12 λεπτά.Ειναι το μεγαλυτερο σε μεγεθος,σε φωτεινοτητα και σε πολυ κοντινη αποσταση απο την Γη,και αυτο την κανει πολυ σημαντικη.

Θα μπορέσετε να την δείτε από τις χωρες που καταγράφονται πιο κατω αλλα και θα τις επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό:

• Μόσχα, Ρωσία
• Αβάνα, Κούβα
• Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ
• Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο
• Λισαβόνα, Πορτογαλία
• Πόλη του Μεξικού, Federal District, Μεξικό
• Βουκουρέστι, Ρουμανία
• Παρίσι, Γαλλία
• Σικάγο, Ιλινόις, ΗΠΑ
• Ρώμη, Ιταλία

• Βουδαπέστη, Ουγγαρία
• Μπουένος Άιρες, Αργεντινή
• Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν, ΗΠΑ
• Ουάσιγκτον, Περιφέρεια της Κολούμπια, Η.Π.Α.
• Άγκυρα, Τουρκία
• Μαδρίτη, Ισπανία
• Γουατεμάλα
• Νεα Υόρκη, ΗΠΑ.
• Καιρο, Αίγυπτος
• Βρυξέλλες, Βέλγιο

Το ματωμένο Supermoon θα είναι ορατό και θα σκιασει την Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, στον Ατλαντικό Ωκεανό, τη Γροιλανδία, την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, τον Ινδικό Ωκεανό, Αρκτική, Ανταρκτική, και φυσικά και την Ελλάδα. Αν ζείτε στην Αμερική, η ολική έκλειψη θα πραγματοποιηθεί μετά την δύση του ηλίου στις 27 Σεπτεμβρίου. Στο ανατολικό ημισφαίριο του πλανήτη, η ολική έκλειψη θα γίνει μετά τα μεσάνυχτα και πριν την ανατολή της 28ης Σεπτεμβρίου.

Ανήκει στην οικογένεια Σάρου 137.Παρατηρουμε επίσης το φαινόμενο της αντιστροφής διότι η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο είχε ωροσκόπο Ζυγο ενώ στην Σεληνιακή εχουμε τον Ηλιο στην 4η μοιρα του Ζυγου με ωροσκόπο Παρθένο. Για να πετύχουμε την ισορροπία πρέπει να είμαστε ρεαλιστές ακόμα και όταν πρόκειται να βιώσουμε ακραίες καταστάσεις στην ζωή μας. Το μέγεθος της έκλειψης είναι 1.276. Η συνολική διάρκεια της έκλειψης είναι 5 ώρες, 11 λεπτά και αυτό σημαίνει ότι αυτή θα επιφέρει αλλαγές και θα επηρεάσει την επόμενη 5ετια.Η συνολική διάρκεια των μερικών φάσεων είναι 2 ώρες, 8 λεπτά. Η διάρκεια της πλήρους έκλειψης είναι 1 ώρα, 12 λεπτά.

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σηματοδοτεί το οριστικό τέλος ενός πλανητικού «μαραθώνιου», η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012 για όλους μας τόσο σε ατομικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν και το τελευταίο ακριβής τετράγωνο Ουρανού/ Πλούτωνα ήταν στις 17 Μαρτίου 2015, το γεγονός ότι αυτή η έκλειψη προσγειώνεται μέσα σε 1’ του εν λόγω σημείου, σηματοδοτεί μια γραμμή τερματισμού για όλους μας, το τέλος μιας φάσης και την έναρξη μιας νέας. Η έκλειψη αυτή αφορά την ισορροπία και τη δικαιοσύνη αλλα και στον σταυρο των παρορμητικών ζωδίων την ηγεσία και την δράση. Ως εκ τούτου, καλούμαστε να είμαστε ειρηνικά πολιτισμένοι μεσολαβητές και όχι άξεστοι πολεμιστές.

Απο τις χωρες που θα είναι ορατή, και βέβαια καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη αυτού, θα νιώσουμε ολοι σχεδόν τις ενέργειες της έκλειψης αυτής καθώς και θα επηρεάσει τις παλίρροιες (σελήνη)και τις καιρικές συνθήκες, τα έθνη, τις παραδόσεις και τα έθιμα, την ψυχολογία μας, θέματα εθνικής ασφάλειας, ότι έχει σχέση με την θαλασσα και το νερό αλλα και το θαλάσσιο εμπόριο και όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτό, την τροφή, την διατροφή μας, την καλλιέργεια και την γη, την κτηματική περιουσία, τον γυναικείο πληθυσμό, την μνήμη, τις μάζες, φυσικές πηγές, καθώς επίσης η σελήνη είναι κυβερνήτης του 4 και 7ου οίκου.

Εκτός του ότι η Σελήνη συμβολίζει τους ανθρώπους, μάζες, και γενικά τον πληθυσμό στο σύνολό του, καθώς επίσης και την όλη έννοια της δημοκρατίας. Κυβερνά τις γυναίκες σε μια χώρα η ένα οργανισμό. Σε γενικές γραμμές, αντιπροσωπεύει τη λαϊκή γνώμη και οι μαζικές ιδεολογίες. Σε ένα γενέθλιο χάρτη της χώρας, η Σελήνη κυβερνά προμήθειες τροφίμων, ή η έλλειψη τους και είναι ένας δείκτης των φυσικών πόρων της χώρας. Είναι ένας δείκτης για την ποιότητα ζωής στο εσωτερικό της χώρας και κυβερνά επίσης τα θέματα της εσωτερικής ασφάλειας.
Εάν προσβληθεί σε ένα χάρτη, η Σελήνη μπορεί να δείξει την πείνα, φυλετική διχόνοια και γενική ανησυχία μεταξύ των ανθρώπων. Μπορεί επίσης να είναι ένδειξη έλλειψης ελέγχου των γεννήσεων, των τροφίμων, δελτίο ή διογκωμένες τιμές των τροφίμων. Η ρύπανση των υδάτων ή η καταπίεση των γυναικών και κακοποίησης πρόνοιας. Όταν καλές όψεις, η Σελήνη προωθεί την ειρήνη, υπόσχεται πλούσιες σοδειές, και υποδεικνύει τις συνθήκες ευημερίας για τον πληθυσμό.

Το επερχόμενο ματωμένο φεγγάρι ανακαλύφθηκε από τον Pastor Mark Biltz. Βρήκε ότι αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο γεγονός που έχει συμβεί μόνο επτά φορές από τη σταύρωση του Ιησού Χριστού. Αυτη θα είναι η όγδοη εμφάνιση. Αλλά αναφέρει οτι τα κόκκινα φεγγάρια αναφέρονται στο αίμα, και θεωρείται οιωνός πολέμου για το Ισραήλ και όχι μονο, σύμφωνα με την αρχαία εβραϊκή παράδοση. Αυτή η αρχαία παράδοση, καταγράφεται ακόμα και στο Εβραϊκό Ταλμούδ.
Το Εβραϊκό Ταλμούδ λέει οτι “Όταν το φεγγάρι είναι σε έκλειψη, είναι ένας κακός οιωνός για το Ισραήλ. Αν είναι κόκκινο όπως το αίμα, (αυτό είναι ένα σημάδι ότι) το ξίφος έρχεται στον κόσμο “Ως εκ τούτου: Σεληνιακή έκλειψη = κακός οιωνός για τον Εβραϊκό λαό και το Ισραήλ;. Σελήνη Αίμα = σπαθί έρχεται? Έκλειψη Ηλίου = κακός οιωνός για τον κόσμο.

Η τετράδα σεληνιακών εκλείψεων συνέβησαν στο εβραϊκό Πάσχα και στην γιορτή της Σκηνοπηγίας στο 162-163 μ.Χ., που συμπίπτει με τη χειρότερη δίωξη κατά των Εβραίων και των Χριστιανών … στην ιστορία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Μέσα σε 3 χρόνια η πανούκλα του Αντωνίνου σκότωσε οκτώ εκατομμύρια άνθρωπους, το ένα τρίτο του πληθυσμού. Η τετράδα σεληνιακών εκλείψεων συνέβησαν στο εβραϊκό Πάσχα και Γιομ Κιπούρ το 795-796 μ.Χ., ενώ ο βασιλιάς Καρλομάγνος της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας δημιούργησε μια DMZ ζώνη μεταξύ της Γαλλίας και της Ισπανίας, δινωντας τέλος στις αραβικές επιδρομές στη Δυτική Ευρώπη.

Επίσης συνέβη στο Πάσχα των Εβραίων και Γιομ Κιπούρ το 842-843 μ.Χ. . Λίγο μετά τις εκλείψεις η εκκλησία του Βατικανού στη Ρώμη δέχτηκε επίθεση και λεηλατήθηκε από μια ισλαμική εισβολή από την Αφρική. Επίσης, το 860-861 μ.Χ.. Λίγο μετά τις εκλείψεις η Βυζαντινή Αυτοκρατορία νίκησε τα αραβικά στρατεύματα στη Μάχη της Lalakaon στην Τουρκία και μόνιμα σταμάτησε την ισλαμική εισβολή της Ανατολικής Ευρώπης.

Η τετράδα αυτή επίσης συνέβη στο εβραϊκό Πάσχα και την γιορτή των σαλπίγγων το 1493 – 1494. Μόνο μήνες μετά τον βασιλιά Φερδινάνδο και η βασίλισσα Ισαβέλλα της Ισπανίας διέταξε όλους τους Εβραίους να φύγουν από τη χώρα (μετά από περίπου 200 μ.Χ., η Ισπανία έγινε και παρέμεινε μια δεύτερη εβραϊκή πατρίδα για πάνω από μια χιλιε
Σίγουρα φαίνεται ότι εισερχόμαστε σε μια εποχή ενός νέου πολέμου.

Η κυβέρνηση Ομπάμα φαίνεται απόλυτα αποφασισμένη να επιτεθεί στη Συρία, και οι δυνάμεις των ΗΠΑ έχουν ήδη κινηθεί προς τη θέση. Αλλά αν οι ΗΠΑ επιτεθεί στη Συρία, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα ότι η Συρία θα επιτεθεί στο Ισραήλ. Στην πραγματικότητα, η Συρία έχει ήδη κυκλοφορήσει μια λίστα των πιθανών στόχων που μπορεί να χτυπήσει μέσα στο Ισραήλ. Και τότε θα έχουμε μια πλήρη άνθηση του πολέμου στη Μέση Ανατολή.Από το 1900 υπήρξαν μόνο πέντε σεληνιακές εκλείψεις «supermoon» το 1910, 1928, 1946, 1964 και 1982.Mπορειτε να δειτε τα γεγονοτα αυτων των χρονολογιων εδω https://el.wikipedia.org/wiki/1946

Πισω στην ολική έκλειψη … Ο ωροσκόπος της έκλειψης αυτής θα βρίσκεται στην 4η μοιρα της Παρθένου και θα δούμε τα αποτελέσματα της σύντομα. Η μοιρα αυτή επηρεάζεται από τον Αρη και τον Ερμή. Είναι η μοίρα της προσήλωσης στον στόχο. Ένας στρατιώτης έτοιμος για τη μάχη. Μοίρα της Αποτελεσματικότητας ”. Κατα ποσο είμαστε ικανοί να παίρνουμε αποφάσεις ακόμα και όταν η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη; αποδεικνύει την αφοσίωση προς τους φίλους και την αδιαλλαξία απέναντι στους αντιπάλους. Το 4 συνδέεται με τη μεθοδικότητα και επιμονή. Η προσήλωση προς έναν στόχο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η 4η μοίρα σχετίζεται με μια έντονη ανάγκη εσωτερικής οργάνωσης αλλά και εξωτερίκευσης.

Η σεληνιακή έκλειψη είναι άκρως σημαντικη για την Ελλάδα διότι δυναμώνει το γενέθλιο τετράγωνο Δια-Πλούτωνα (8-11ος οίκος) σε μοίρες παρορμητικών ζωδίων αλλα και με την σύνοδο Σελήνης -Πλούτωνα (2-11ος οίκος)στον χάρτη Μεταπολίτευσης, οπου ευθύνονται για τις υπερβολικές δυσκολίες της στον οικονομικο τομέα, τα σκάνδαλα, παραοικονομία, το παρασκήνιο, διαπλοκή και οργανωμένα οικονομικά εγκλήματα. Η 5η μοίρα, έχει ενεργοποιηθεί σε σημαντικές στιγμές στην ιστορία της Ελλάδας οπου μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες η χωρα οδηγήθηκε σε ένα καινούργιο κύκλο και όπως είχα γράψει τότε συνδέεται με την κακοδιαχείριση οικονομικών και με νέες εξελίξεις κατά τον Οκτώβριο με σοβαρές οικονομικες αναταράξεις και αστάθεια στο χρηματιστήριο και στην μόλις εκλεγμένη κυβέρνηση όπως αυτή σχηματιστεί.

Τέτοια γεγονότα βιώσαμε, τον Ιούνιο του 2010 στην 5η μοιρα του Αιγόκερω (αρκετά προβληματική) όταν η Ελλάδα μπήκε στο 1ο μνημόνιο και τώρα στις ιδιες μοίρες ο κύκλος δείχνει τα γεγονότα να κορυφώνονται. Τον Ιούλιο ενεργοποιήθηκε ξανά με το πέρασμα των σεληνιακών δεσμών οπου εφερε το καπιταλ κοντρόλ στις τράπεζες, δημιουργώντας ασφυκτική πίεση οδηγώντας στην συμφωνία αυτή με την Ευρώπη συν όλα τα υπόλοιπα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα που είχαν προηγηθεί κατά την διάρκεια των προηγούμενων μηνών, τα οποία ήταν παρα πολύ σημαντικά.

Η περίοδος Σεπτεμβρίου -Οκτωβρίου θα είναι αρκετά ασταθής και αβέβαιη αλλα και αρκετά εκρηκτική όχι μονο για την χωρα μας αλλα και παγκοσμίως κυρίως σε οικονομικο-πολιτικο επίπεδο, με τον αφυπνιστικο Ουρανό και την Έρις να βρίσκονται στον 8ο οικο, τον γνωστό άξονα οικονομίας 2-8ο, αλλα και τον Υποθετικό Ζευς και Ποσειντον που θα προκαλέσουν μεγάλη ανασφάλεια και κατάρρευση.

Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο έδειξε τα πρώτα σημάδια για δύσκολες ρυθμίσεις αλλα η επιρροή του Red Blood Moon για την Ελλάδα θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια από οσο φαίνεται. Η πρώτη φάση θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο οπου η σελήνη της χωρας από δευτερουσα πρόοδο πιάνει την 5η μοιρα του Κριου. Αλλα και οι εκλείψεις του Μαρτιου 2016 θα είναι πολύ κοντινές στις μοίρες του Σεπτεμβρίου και θα δίνουν μια συνέχεια στα γεγονότα που προηγήθηκαν τον Ιούλιο του 2015.Η σεληνιακή έκλειψη θα φέρει ανάφλεξη, εντάσεις και θυμο αλλα και ο Κρόνος πλέον στον Τοξότη θα δημιουργήσει φόβο, φανατισμό και σημαντική πολιτική αστάθεια και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο μοιραία γεγονότα, σε ότι αφορά θέματα του 11ου οίκου.

Η ματωμένη Σεληνιακή έκλειψη Σεπτεμβρίου θα είναι σε αντίθεση με την ματωμένη σεληνιακή έκλειψη Απρίλιου. Διαβάστε είναι σημαντικο για να καταλάβετε. http://astroephimerides.blogspot.gr/2015/04/4-2015.html

Η Σεληνιακή έκλειψη στον πρώτο δεκανό του Κριου, αφορά και την καύση των ξύλων και δασών ,εμπρησμούς, πυρετούς αλλα και την ξηρότητα στον αερα. Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς και κυβερνάται από τον πλανήτη Αρη, σύμβολο προσβλητικής δύναμης, με ανταγωνιστικό, περιπετειώδες πνεύμα. Ο Κριός και με τον κυβερνήτη του, τον Άρη, σχετίζονται με τη θερμότητα, τη φωτιά, πόλεμο, πυρετούς, λοιμό, ασθένειες, ατυχήματα, όπλα, εγκληματικότητα, διαμάχες και αναταραχές. Ο Άρης συμβολίζει την αστυνομία, τον στρατό, τους ήρωες, τους πυροσβέστες, χειρούργους, μηχανικούς, αναδευτήρες, και όσους χρησιμοποιούν αιχμηρά εργαλεία ή όργανα. Η ενέργεια που σχετίζεται με τον Άρη είναι παθιασμένη, γρήγορη, επιθετική, θυμωμένη, με επιβολή και επικίνδυνη. Εναλλακτικά, είναι πρωτοποριακή και θαρραλέα και δείχνει αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία, θετικά συνδέονται με τις νέες επιχειρήσεις και ανακαλύψεις.

Εάν κοιτάξουμε την θέση του Αρη στον χάρτη της έκλειψης, θα δούμε ότι αυτος βρίσκεται στον 12ο οικο,(Οι κρυφοί εχθροί, συνομωσίες, εκβιασμοί, προδοσίες, μετανάστευση, χώροι περιορισμού – εγκλεισμού, μοναστήρια, νοσοκομεία, μυστικές κοινωνίες και οργανώσεις, θεσμική θρησκεία, φυλακές, κατασκοπεία, τρομοκρατικές δραστηριότητες, καταστάσεις ομηρίας, χειραγώγηση, δουλεία, θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι εγκληματίες και το έγκλημα, τα κράτη του Τρίτου κόσμου, συγκαλυμμένη επιθετικότητα, εξορία) στην 1η μοιρα της Παρθένου που είναι αρκετά κρίσιμη. Ο Αρης τετραγωνίζει τον Ουρανο στον 8ο και αυτό συνδέεται με τρομοκρατικά χτυπήματα, προδοσία και εκρήξεις.

Η έκλειψη έχει μια ιδιαίτερη δυναμική καθώς ειδικά ο ρόλος των γυναικών θα είναι σημαντικος και περιέχει τρία θηλυκά αρχέτυπα, τους αστεροειδείς Juno ,Vesta, συν την Μαύρη Σελήνη Λίλιθ, σε ευθυγράμμιση είτε με τον Ήλιο ή Σελήνη, δίνοντας το θέμα Τριπλής Θεάς στην Σεληνιακή έκλειψη αυτή. Οι άντρες θα δυσκολευτούν να αποφασίσουν ποιο ρολο να αναλάβουν η ένα μείγμα ρόλων που προτιμούν σε έναν συνεργάτη. Οι γυναίκες θα καταλάβουν πόσο έντονα εκφράζουν καθένα από αυτούς τους ρόλους. Ο μεγαλύτερος αγώνας συμβαίνει με την εξισορρόπηση αυτών των επιθυμιών μέσω μιας δυναμικής σχέσης. Μπορεί να υπάρξει σύγχυση, καυγάδες και οργή ,αλλά οι προοπτικές είναι θετικές για το ρόλο των γυναικών στην κοινωνία και στις σύγχρονες σχέσεις.

Η σεληνιακή έκλειψη ευνοεί επίσης τον ρομαντισμό, με επίκεντρο τις καρμικες ψυχικές ενώσεις και μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Δεδομένου ότι ο Ηλιος και η Σελήνη θα είναι σε αντίθεση, τα συναισθήματα και τα ένστικτα θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους.

Όντας σε επαφή με τις δικές μας ανάγκες και τις προθέσεις, και εκείνων των άλλων, μπορούμε να δούμε σαφώς τυχόν ανισορροπίες και την δυσαρμονία που προκαλείται στις σχέσεις. Με μια σεληνιακή έκλειψη, ιδίως, η Σελήνη αντιπροσωπεύει μια επαναφορά των συναισθημάτων, απομακρύνοντας τις περιττές “συναισθηματικές αποσκευές” των προηγούμενων έξι μηνών. Η έκλειψη αυτή θα παραμείνει ενεργή μεχρι τον Μάρτιο του 2016. Δεν υπάρχουν πλανητικές συζεύξεις κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της έκλειψης, αλλά κάποιες άλλες μείζονες διελεύσεις που αναφέρονται προς το τέλος αυτού του άρθρου. Η σεληνιακή έκλειψη αυτή αντιπροσωπεύει τις πολικότητες που υπάρχουν μέσα μας, αλλά και μεταξύ των εταίρων, συνεργατών, συντρόφων μας.

Η Σελήνη αντιπροσωπεύει την ευαίσθητη, συναισθηματική και ενστικτώδη πλευρά μας, ή τη γυναίκα σε μια σχέση. Ο Ήλιος είναι ο συνειδητός εαυτός και η υπερηφάνεια μας, ή ο άντρας σε μια σχέση. Οι πολικότητες στη σεληνιακή έκλειψη Σεπτέμβριου θα είναι ακραίες, με μια μεγάλη έμφαση στις στενές σχέσεις λόγω της ευθυγράμμισης των τριών αυτών θεοτήτων σε κάθε πόλο. Αρα στην ουσία, πρόκειται για ενα αγώνα για την εξισορρόπηση των διαφορετικών ρόλων ή προσδοκία σχετικά με τους εταίρους, συντρόφους, συνεργάτες.

Η Σελήνη θα είναι υπο τη επιρροή του σταθερού αστέρα Deneb Kaitos (02 ♈ 48) στην ουρά της φάλαινας και συνδέεται με την απερίσκεπτη συμπεριφορά, πείσμα, βίαιη ιδιοσυγκρασία, πολλούς καυγάδες. Αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και συνήθειες που οδηγούν στη συναισθηματική αναστολή και αυτοσυγκράτηση. Ο Deneb Kaitos φέρνει προκλήσεις που συνδέονται με αυτές τις προοπτικές και προσδοκίες σε σεξουαλικο επίπεδο, την μεγάλη αφοσίωση στον σύντροφο, το σπίτι ή την εκκλησία.

Ο Ηλιος θα βρίσκεται υπο την επιρροή του σταθερού αστέρα Zaniah (04 ♎ 00). Αυτό το αστέρι στο αριστερό χέρι της Παναγίας μεταφράζεται ως μοιχαλίδα ή πόρνη. Με τον Ήλιο ειδικότερα, δίνει δημοτικότητα, κοινωνική επιτυχία, πολλή ευχαρίστηση, και είναι ευνοϊκή για το γάμο.
Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Juno-Ηρα φέρνει την ταύτιση μέσα από τις σχέσεις, τον γάμο και την αφοσίωση που είναι μεγάλης σημασίας. Οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες του κάθε συντρόφου είναι επίσης σημαντικά ζητήματα.

Ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με Μαύρη Σελήνη Λίλιθ »φαίνεται να βγάζουν προς τα εξω, έντονα το “εγώ». Μερικές φορές αυτό είναι αποτέλεσμα πραγματικής κακοποίησης από ανδρική εξουσία.

Ο Ηλιος λοιπόν στον Ζυγο, και η Σελήνη στον Κριο, σε αντίθεση, μεταξύ 1-7ου οίκου, όντως τα θέματα που αναβλύζουν είναι πολλά, μεταξύ συντρόφων, συνεργατών, αφορούν τις διπλωματικές σχέσεις κρατων αλλα και κυρίως εχθρικές χωρες και ενέργειες αλλα και το κυριότερο την λαϊκή αντίδραση. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή ωστόσο δεν φαίνεται να είναι η ισχυρότερη επιρροή ωστόσο εστιάζετε στην επικοινωνία και τον τρόπο σκέψης μέσα σε μια σχέση και αυτό διότι είναι πάνω των 5 μοιρών. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα εστιαστεί σε θέματα που αφορούν το παρελθόν, παρελθοντικούς συνεργάτες και σχέσεις η ζητήματα διπλωματίας που αφορούν το παρελθόν. Οι νέες σχέσεις είναι πιθανόν να έχουν καρμικη φυση και αυτό μπορεί βέβαια να συμπεριλαμβάνει σχέσεις από πολύ παλιά..

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον 1-3ο οίκου, είναι μια πολύ χρήσιμη επιρροή καθώς φέρνει υπομονή και την κοινή λογική. Θα υπάρξει εστίαση σε πρακτικά αποτελέσματα, με μακροπρόθεσμη επιρροή. Θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος αμοιβαίος σεβασμός και κατανόηση…το θα πρέπει είναι μια κουβέντα και αυτό δεν αρκεί. Ο Ηλιος τετραγωνίζει τρεις υποθετικούς πλανήτες και θα δώσουμε τα αποτελέσματα στο τέλος καθώς αυτοι σχετίζονται με εχθροπραξίες και λάθη.

Ωστόσο η θέση της Σελήνης είναι σε ευαίσθητη φάση αφού αυτή από τον 7ο οικο είναι σε αντίθεση με τον Ερμή οπου φέρνει αμφισβήτηση, αντιθέσεις, αναστάτωση και αντιδράσεις, στην επικοινωνία, στα μιντια, σε θέματα παιδείας, τα σχολεία, μετακινήσεων ,απεργίες, αλλα και με το τι είναι απαραίτητο για την επιβίωση μας. Θα υπάρξει σύγχυση και η κατάσταση θα είναι αρκετά τεταμένη, όπου θα υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Τα θέματα αυτά θα αφορούν την εθνική ασφάλεια χωρών, τον γυναικείο πληθυσμό, την θαλασσα, τις κατοικίες, την γη, τους δημοσιογράφους, τις επικοινωνίες, παιδεία, σχολεία, ανώτερη εκπαίδευση, επικοινωνίες, μέσα μαζικής μεταφοράς, συνθήκες και συμφωνίες που δεν θα βγουν σε καλο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Ο Ζυγος συνδέεται με την δικαιοσύνη, νομικά θέματα, συμφωνίες σε εθνικο επίπεδο και συμμαχίες. Βλέπουμε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και κινητοποίηση των μαζών.

Η Σελήνη τριγωνίζει τον Κρονο, και αυτό δείχνει κάποια καθυστέρηση στην έκβαση των πραγμάτων. Σε γενικές γραμμές η οψη αυτή δείχνει την ενοποίηση και διακανονισμό. Η επιτυχία έρχεται αργα και σταθερά. Οι ηλικιωμένοι μπορούν να προσφέρουν βοήθεια και τη σοφία τους στα προβλήματα αλλα και με την πείρα τους. Η αίσθηση του χρόνου και υπομονή μπορεί να λειτουργήσει για σας. Η αυτοπειθαρχία και η ενδοσκόπηση είναι σημαντικά. Βάλτε νέες βάσεις για την επιτυχία ή την επανένωση σας με ένα αποξενωμένο μέλος της οικογένειας. Κάντε βελτιώσεις στο σπίτι, αναζητήστε τη συμβουλή για τον γάμο σας η την αγορά ακινήτου. Αυτό δείχνει, επίσης, υπομονή, την παραίτηση μας μερικές φορές, σε θέματα οικονομικά, ωστόσο αν προσπαθήσετε αρκετά, η τύχη θα σας χαμογελάσει.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Ερμής βρίσκεται στον 1ο οικο , οπου είναι γωνιακός, αυτό αυξάνει την διάνοια, διάθεση και έκφραση δίνει την ευγλωτία αλλα επίσης προσδιορίζει το αποτέλεσμα μιας κατάστασης. Δείχνει την ταχύτητα σε σχέση με το ζήτημα οπου για παράδειγμα μπορεί να συνδεθεί με ένα έγγραφο η συμφωνία. Ο Ερμής ανάδρομος εδώ υποδηλώνει αλλαγή σχεδίων η αναβολή αλλα και αλλαγές στην τιμή προϊόντων , στην οικονομία, η αλλαγή θεραπείας σε ιατρικά θέματα.

Ο Ερμής από τον 1ο οικο επίσης τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον 4ο οικο (οικογένεια και πατρίδα, κτίρια και τη γη, τη σοδειά της γης, γεωργία, το υπέδαφος, τα ορυχεία, οι σεισμοί και οι καιρικές συνθήκες. Είναι τα έσοδα από εδαφικές εκτάσεις, τα δημόσια κτίρια. Είναι το κόμμα αντιπολίτευσης, οι καιρικές συνθήκες, τον εθνικισμό, την αντίδραση του λαού ενάντια στην κυβέρνηση ), και αυτό συνδέεται με σημαντικές καθυστερήσεις, ανατροπές, λάθη, χειραγώγηση, εκβιασμούς, δόλιες πρακτικές, θάνατο, καταστροφή γραμμών επικοινωνίας ή μεταφοράς.

Μπορεί να κάνει λογο για ένα γεγονός που θα βυθίσει σε αναταραχή, δυσανασχέτηση, παρασκηνιακό πόλεμο, συνωμοτική στάση απέναντι στα πράγματα, μυστικές πληροφορίες η πληροφορίες που δεν γνωρίζουμε. Η οψη αυτή μιλάει για κυριαρχία και επιβολή αλλα και σοβαρά προβλήματα τουλάχιστον σε επικοινωνιακο επίπεδο για να μη πω και το χειρότερο. Η οψη αυτή είναι σημαντικη και δημιουργούνται διάφορες συνομωσίολογικές αντιλήψεις οι οποίες προσπαθούν να ερμηνεύσουν τα γεγονότα και να επηρεάσουν την κοινή γνώμη. Επίσης δημιουργούνται παρασκηνιακές κινήσεις μεταξύ των ομάδων της εξουσίας, ώστε να υπάρξουν οι αντίστοιχες επιρροές . Μπορεί λοιπόν να εμφανιστούν ζητήματα διοίκησης και διαφωνίες στο επίπεδο της εξουσίας, που να οδηγήσουν σε ανταγωνιστικές συγκρούσεις .

Η όψη λοιπόν αυτή θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι της αμφισβήτησης, αλλά με τις ψευδαισθήσεις που προκαλεί, τελικά επηρεάζει την πραγματική γνώση και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων αφού υπάρχει ασυνεννοησία μεταξύ τους. Ακόμη δημιουργούνται προβλήματα στις μετακινήσεις και στις μεταφορές, με κίνδυνο ατυχημάτων, αλλά και στις τηλεπικοινωνίες.
Σε προσωπικό επίπεδο ο Ερμής τριγωνίζει το ζενίθ, ωρα για να κάνετε ένα καλο σχεδιασμό και οργάνωση η κατι που ετοιμάζεται, γίνετε αρκετά καλά.

Η Αφροδίτη (διπλωματία, οικονομία, ειρήνη, ισορροπία, πόρους και τα οικονομικά του έθνους μέσω των τραπεζιτών, των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και της γεωργίας ) στον Λεοντα στον 12ο οικο τριγωνίζει τον Ουρανο στον 8ο οικο (οικονομία, χρέη), συνδέεται με μυστικά και σκάνδαλα αλλα και κατασκοπεία που θα παίρνει και θα δίνει στην συγκεκριμένη περίοδο όπως και θα υπάρξουν προβλήματα και άφθονη δραστηριότητα που συνδέονται με τον οικο αυτόν, ειδάλλως το τρίγωνο αυτό στην προσωπική μας ζωή θα μπορούσε να είναι ένα αρκετά καλο δώρο. Οι εξελίξεις αναμένονται να είναι ταχύτατες, σε ζώδια της φωτιάς, γινόμαστε παράτολμοι και επικίνδυνοι καμία φορά. Προσωπικές και κοινωνικές επαφές συχνά είναι μυστικές, και μπορεί να υπάρχουν μυστικοί έρωτες. Κοινωνικές αναστολές ή συστολή μπορεί να οδηγήσει σε κάποια μοναξιά ή ρομαντική απογοήτευση ακόμα και σκάνδαλα ερωτικής φύσεως.

Κατι πολύ συναρπαστικό μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή μας. Οι υπάρχουσες σχέσεις θα επωφεληθούν από τη μεγαλύτερη ευρύτητα πνεύματος. Ενώ ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο δείχνει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ευνοεί την περιπέτειά ή βραχυπρόθεσμα ειδύλλια. Ανάλογα βέβαια με τις όψεις στο προσωπικο σας ωροσκόπιο θα υπάρξουν και οι ανάλογες ανατροπές.

****Ο Αρης βρίσκεται και αυτος επίσης στον 12ο οικο, στην 1η μοιρα της Παρθένου που είναι αρκετά κρίσιμη μοίρα. Εδώ εχουμε το τετράγωνο Αρη-Κρονου, μεταξύ 12-3ου οίκου οπου σημαίνει κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού ή πληγές, συλλήψεις και φυλακίσεις , απώλεια χρημάτων. Ο Αρης επίσης σχηματίζει ένα σχεδόν τετράγωνο με τον Ουρανο στον 8ο οικο, και αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικο διότι όπως ανέφερα συνδέεται με τρομοκρατικά χτυπήματα, προδοσία και εκρήξεις.

**** Ο Άρης στο μεσοδιάστημα Ουρανού / Πλούτωνα δηλώνει τεράστια ενέργεια, φανατισμό, εξαναγκασμό, βία και την καταστροφή. Το στάδιο της κάμψης και το σπάσιμο. Το μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα αποτελεί μία ενέργεια εκρηκτική και το τετράγωνο αυτό βέβαια μας ταλαιπωρεί αρκετο καιρο τώρα. Οι αλλαγές έρχονται ακαριαία, απότομα, μεταμορφώσεις, χάος, κατάρρευση, συγκρούσεις και τον «θάνατο» πολλών πραγμάτων. Υπόψιν ότι το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα βρίσκεται μεταξύ 4-8ου οίκου, και εχω εξηγήσει πιο πάνω τι περιλαμβάνουν.

Επίσης εχουμε την αντίθεση Αρη/Πωσειδωνα, άλλη μια σημαντικη οψη, μεταξύ 6/12ου οίκου, προκαλεί σκάνδαλα, σηματοδοτεί μια φάση αφύπνισης και κινητοποίησης για αποφάσεις που όμως μπορεί να οδηγήσουν σε καταστροφή και σε προσωπικο επίπεδο ,λάθη και παγίδες. θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, διότι θα υπάρχει ασάφεια, αοριστία, τάση προς εξαπάτηση αλλά και την ανάγκη εξιδανίκευσης καταστάσεων και ανθρώπων .Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση με στόχο την παραπλάνηση σε ότι αφορά θέματα του 12-6ου οίκου και θα προσπαθούν να μας παρουσιάσουν κάποιους ως σωτήρες η και να ωραιοποιήσουν τις καταστάσεις και γενικά τα υπάρχον προβλήματα.

Ακόμη ως γνωστό, ο 6ος οίκος συνδέεται με την δημόσια υγεία, τον στρατο, το ναυτικό, την αστυνομία, τους δημοσίους υπαλλήλους, συνδικάτα, την εργατική τάξη, συνθήκες των μισθών, την απασχόληση και την ανεργία, δημόσιες υπηρεσίες, τις ένοπλες δυνάμεις, καθώς και θέματα που αφορούν την εθνική άμυνα, μέρη που σερβίρουν φαγητό και ποτό, τη δημόσια υγεία και την υγεία των εργαζομένων. Ο Πωσειδωνας κυβερνά τους ωκεανούς, φυσικο αέριο, πετρέλαιο και τα διυλιστήρια πετρελαίου, συνθετικά, κηροζίνη, πλατίνα, το αλκοόλ, τον καπνό, τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο, τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα φάρμακα που προκαλούν αναισθησία, παλιρροϊκά κύματα ειδικά σε έκλειψη, τις παρασκηνιακές ανατρεπτικές ή ύπουλες τακτικές, δηλώνει τις διακυμάνσεις της κοινής γνώμης, τον εντυπωσιασμό και τις αυταπάτες, όταν πρόκειται για παροδική δημοτικότητα. Αναφέρει, επίσης, τους καταπιεσμένους ή φτωχούς, τις ουτοπικές μας τάσεις, κομμουνιστικές ιδέες.

Έτσι λοιπόν αυτή η οψη αυτή συνδέεται με την βια και πολιτική αστάθεια, θαλάσσιες καταστροφές, διαρροές φυσικού αερίου, απάτη, διαφθορά και στρέβλωση. Ακόμη θα πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα την υγεια μας αλλα και το έντονο και βίαιο πολιτικό παρασκήνιο.

O Δίας βρίσκεται και αυτος στον 12ο οικο, οπου τριγωνίζει τον Πλούτωνα και σχηματίζει την αντίθεση με τον Πωσειδωνα. Η αντίθεση Δια-Πωσειδωνα έχει αρνητικές συνέπειες για θέματα 12ου οίκου και είναι αρκετά προκλητική όπως εχουμε εξηγήσει πολλές φορές οπου φέρνει απώλειες και οικονομικές αναταραχές, φούσκες που σκάνε. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα είναι πιο θετική και πιο σημαντική, διότι είναι η εφαρμογή, άλλα έχει ρολο αυξητικό εδώ, ακριβώς στις 12 Οκτωβρίου. Η αμφισβήτηση της πίστης, δισταγμός και σύγχυση που προκαλείται από τον Δία απέναντι από τον Ποσειδώνα, δίνει τη θέση του σε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πίστη και τη δύναμη ώστε να επηρεάσουν τα αποτελέσματα.

****Το τρίγωνο Δια-Πλούτωνα ισως μπορεί να θεωρηθεί ισχυρή επιρροή στην σεληνιακή έκλειψη, διότι μπορεί να φέρει πρόοδο σε αυτούς τους τομείς ανάλογα το πώς θα χειριστούμε μια τέτοια ενέργεια διότι αυτή έχει απεριόριστη δυναμη, βέβαια το γεγονός ότι ο Πλούτωνας ακουμπάει τον Δια έστω και με τρίγωνο δεν είναι και τόσο θετικο ανάμεσα σε όλα τα αλλα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτήν την οψη, ατομικά και συλλογικά, για να βρούμε νέες διεξόδους στα προβλήματα, να αντισταθούμε στην άρνηση, αδράνεια και πεσιμισμό, για να μπορέσουμε να αναγεννήσουμε τη ζωή μας μέσα από κάποιες ευκαιρίες η ακόμα και μέσα από απώλειες και στερήσεις.

Ωστόσο και οι δυο όψεις μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες πλημμύρες, ιδιαίτερα προβλήματα στους ωκεανούς ή στο ποτάμια; μεγάλο τσουνάμι; θανατηφόρες πυρκαγιές και γεγονότα που θα επηρεάσουν παγκοσμίως. Επιθέσεις από θρησκευτικούς εξτρεμιστές που θα αυξηθεί.

Ο Ουρανος στον Κριο, μαζί με την Έρις, βρίσκεται στον 8ο οικο, και συνδέεται με τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα. Είναι το ανώτατο υπουργικό συμβούλιο, το συμβούλιο επικρατείας. Είναι η θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες σε ένα κράτος, οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα. Είναι ακόμα το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών , φόροι, κληρονομικότητα, απώλειες, διεθνή χρηματοοικονομικός τομέας, πολυεθνικές εταιρείες και η κοινωνική ασφάλιση, οι ξένες επενδύσεις, τα επιτόκια, τις συντάξεις και συμβούλους για τους αρχηγούς κρατών.

****Ο Ουρανος στον 8ο οικο αρνείται την ανάρρωση από το χρέος. Απέναντι του έχει τον Υποθετικό Ζευς και Ποσειντον που αναφέρονται σε επαγρύπνηση, ανασφάλεια και άμυνα. Ο Ουρανος σχεδόν τετραγωνίζει τον Αρη στον 12ο οικο, οπου τους τελευταίους μήνες είδαμε την δράση της βίαιης αυτής όψης που προκάλεσε ατυχήματα. Το τετράγωνο μεταξύ αυτών των δυο προκαλεί σοβαρές αναταράξεις, απότομες αντιδράσεις και αιφνιδιαστικές εξελίξεις, ένα ασήμαντο γεγονός, μπορεί να φέρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, απρόβλεπτη συμπεριφορά, αντίδραση στην καταπίεση, εκρήξεις και ανατροπές που δεν θα μπορέσει κανείς να σταματήσει. Σε αυτό τοποθετούμε και τις καιρικές συνθήκες. Η οψη αυτή φέρνει ανακατατάξεις, επανάσταση, αναρχία, συντριβή αεροπλάνων, εκτροχιασμούς τρένων, εκρήξεις, τυφώνες, σεισμούς, ανεμοστρόβιλους και έντονες καταιγίδες, κεραυνούς με ισχυρούς ανέμους. Μπορεί επίσης να φέρει απεργίες και ταραχές εφόσον συνδέεται με τον Αρη.

Ο Πωσειδωνας στον 6ο οικο… είχαμε πάλι αναφέρει στην ηλιακή έκλειψη, την αντίθεση με τον Δια.. αλλά και τις όψεις του εδώ πιο πάνω στο κείμενο. Ο Πλουτωνας στον 4ο οικο, σημαίνει , επανεγκατάσταση ή μετανάστευση. Θα αυξηθούν βέβαια οι μετανάστες και το θέμα θα ξεπεράσει κάθε όριο όπως επίσης και κάποιες επιχειρήσεις να φύγουν η να κλείσουν. Ο Πωσειδωνας κυβερνά τις μεγάλες και ανοιχτές θάλασσες, τα αριστερά κόμματα, ότι έχει σχέση με αέρια και ναρκωτικά. Κυβερνά τις σκευωρίες, τις μηχανορραφίες, τις πλαστογραφίες, τις απάτες, τις προδοσίες, ότι μυστικό και παράνομο, ακόμα συνδέεται και με το ξέσπασμα μιας επιδημίας η ότι οι συνθήκες που ζούμε θα είναι ιδιαίτερα εύθραυστες από κάθε άποψη.

Οι Δεσμοί της Σελήνης, ο Βόρειος Δεσμός σε σύνοδο με τον Ηλιο, στον 1ο οικο δείχνει καταστροφή, ατύχημα, θανατηφόρο ή τραγωδία η για μια κατάσταση εκτός ελέγχου. Η Μαύρη Λιλιθ, επίσης υπογραμμίζει κρυφές δυνάμεις που είναι πέρα από τον έλεγχο και έχουν βίαιο χαρακτήρα, στην 1η,3η και 4η μοιρα (μοιρα της υποδούλωσης, της παρόρμησης. Κάποιος η κατι με αξιοσημείωτες ικανότητες και εξυπνάδα, περιορισμός με κάθε τρόπο) Θα υπάρξει δυσκολία στον σχηματισμό συνεργασιών και ενώσεων και συναντήσεις.

Σημαντικό είναι και ο άξονας Τοξότη-Δυδυμων στην 14 μοιρα,IC/MC που δείχνουν απόλυτη σύγχυση αλλα και ο άξονας AS/DC στην 16η της Παρθένου -Ιχθύων, κατάρρευση και κίνδυνο.

Σε σύγκριση με τον χάρτη ανεξαρτησίας της Ελλάδος εχουμε το τετράγωνο Σελήνης-Δια οπου τα χρέη και γενικώς η οικονομία και η γενική κατάσταση πλήττει τα νοικοκυριά, απώλειες και υπερβολές και ζητήματα υγείας, την δυσαρμονική οψη Σελήνης –Πλούτωνα οπου φέρνει δραματικές αλλαγές, ανησυχία, ανισορροπία και κυρίως αλλαγές που δεν θέλουμε σε οικονομικο και κοινοβουλευτικο επίπεδο, το τετράγωνο Σελήνης-Πωσειδωνα δείχνει ένα λαο μπερδεμένο και συγχυσμένο και εξαπατημένο, το τετράγωνο Ηλιου-Δια δείχνει μια μεγάλη ζημιά και απώλεια οικονομικά, την αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα φέρνει ανατροπές αλλα και τον θάνατο ενός σημαντικού πολιτικού προσώπου η ηγέτη (αν και αυτό υπάρχει και στον χάρτη ενός πολιτικού προσώπου στην Αμερική), την αντίθεση Ερμη-Πλουτωνα οπου και αυτό δείχνει ανατροπές, απειλές, και μια κατάσταση αρκετά ευερέθιστη, το τετράγωνο Ερμή—Δια και αυτό κάνει λογο για ανατροπές και κυρίως λάθη σε οικονομικο επίπεδο η καθυστερήσεις, το τετράγωνο Σελήνης –Ουρανού επηρεάζει την κυβέρνηση μιλάει για διασπάσεις, εντάσεις, το τετράγωνο Σελήνης-Ηλιου φέρνει αρνητικές αλλαγές, και το τετράγωνο Σελήνης-Κρονου φέρνει βάρη, δυσαρέσκεια, κατάθλιψη, προβλήματα. Επιπλέον όλα αυτά είναι δείκτες ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως πλημμύρες και φωτιές, αστραπές, καταστροφή γραμμών επικοινωνίας ή μεταφοράς η και μπλοκάρισμα αυτών, επίσης επηρεάζεται το εμπόριο και οι μετακινήσεις, επίσης συνδέεται και με το κλείσιμο σχολείων και γενικότερα προβλήματα, επικοινωνίες μεγάλων αποστάσεων.

Σε σύγκριση με τον χάρτη Μεταπολίτευσης εχουμε την δυσαρμονική οψη Ηλιου-Πλούτωνα με διασπάσεις και ανατροπές σε πολιτικό επίπεδο, το τετράγωνο Ηλιου-Αφροδίτης να περιορίζει τα πράγματα και να δημιουργεί και αυτό δυσκολίες , το τετράγωνο Σελήνης –Αφροδίτης αυτές είναι όψεις που θα επηρεάσουν την γυναίκα, την τροφή, την ειρήνη, τις αξίες, την ευτυχία, διαπραγματεύσεις και την διπλωματία, τον κόσμο του θεάματος, την κυβέρνηση και τον πρόεδρο, την αντίθεση Σελήνης –Πλούτωνα όπως είπαμε και παραπάνω οι όψεις με τον Πλούτωνα φέρνουν αλλαγές που δεν επιθυμούμε, και ο Πλουτωνας συνδέεται στην πολιτική αστρολογία με την Παγκόσμια προοπτική και τη θέση μας στην παγκόσμια κοινότητα , τον τεράστιο πλούτο, ιδιαίτερα εκείνη που προκύπτει από τους φυσικούς πόρους, συνδέεται με το εθνικο χρέος .

Μεγάλη κυβέρνηση; τεράστιες δομές-και εξουσία όμως, είναι, επίσης, οι ρίζες ενός έθνους και θεμέλια · Η ατομική ενέργεια και η πυρηνική ενέργεια · Οργάνωση εργασίας · το οργανωμένο έγκλημα · αποθέματα φυσικού πόρου, ανακύκλωση, διαχείριση αποβλήτων, και διατήρησης · Ορυχεία και οι ανθρακωρύχους. Το τετράγωνο Σελήνης –Ερμή που δείχνει επιπλέον προβλήματα στα μιντια και μετακινήσεις και ότι άλλο συνδέεται με τον Ερμή αλλά και το ζώδιο που βρίσκεται, το τετράγωνο Σελήνης-Κρονου, την αντίθεση Σελήνης -Ουρανού, το τετράγωνο Σελήνης-Ηλιου βλέπουμε μια κατάσταση εξαιρετικά τεταμένη με αρκετά προβλήματα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο.

Η δυσαρμονική οψη Ηλίου/Πλούτωνα συνδέεται με μαζικούς θανάτους η καταστροφή, όπως και οι όψεις που αναφέρουμε ενεργοποιεί και θέματα ασφαλείας για επίθεση ή πόλεμο για υπεράσπιση της πατρίδας, αυτές αλλωστε υπήρχαν οι ιδιες όψεις οπότε για τους λογους που ολοι γνωρίζεται σίγουρα κατι ενεργοποιείται εδώ.

Η ολική σεληνιακή έκλειψη σε σύγκριση με το ωροσκόπιο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έχει ως εξής…εχουμε το εξάγωνο Ηλιου, το τρίγωνο Ηλιου/Σελήνης, που είναι δείκτες θετικοί και μια περίοδο ευτυχίας ,και εύνοιας. Η αντίθεση Σελήνης/Πλούτωνα δείχνει προκλήσεις και έντονες συζητήσεις σε θέματα ευαίσθητα όπως αυτά της οικονομίας, παιδείας και το μέλλον των παιδιών μας αλλα και τα συμφέροντα της χωρας μας γενικότερα. Με το τρίγωνο Σελήνης/Πωσειδωνα δείχνει να διατηρεί τις ιδεολογίες του και το όνειρο αλλα και το τετράγωνο με την Αφροδίτη και Ερμή κάνει λογο για προστριβές, εντάσεις, χωρισμό και δυσκολίες με άτομα γυναικείου φύλου ισως που κυριαρχούν στην ζωή του η στην πολιτική ζωή της χωρας η ότι θα είναι δύσκολο να στηρίξει αυτά που λέει σε επικοινωνιακο επίπεδο τουλάχιστον για το άμεσο χρονικό διάστημα. Πολλά θα είναι αυτά επίσης που θα θέλει να αλλάξει σε κοινοβουλευτικο επίπεδο καθότι είναι νεωτεριστής από κάποια άποψη.

Το εξάγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα όπως και η σεληνιακή έκλειψη σε σχέση με το ωροσκόπιο του είναι σημαντικο και θετικο για εκείνον εν μέρει, διότι δείχνει όραμα και φαντασία μεν αλλα και ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ώστε να κάνει τους κατάλληλους ελιγμούς και αυτό θα του δώσει την δυνατότητα να κάνει νέες συμμαχίες, πρέπει όμως να μην βιάζεται και επιπλέον να προσέχει την υγεια του. Όνειρα που υλοποιούνται. Όμως η εύνοια του θα είναι μονο για ένα χρονικό διάστημα πως και στο πρώτο εξάμηνο υπήρχαν ευνοϊκές περίοδοι γι’ αυτόν και άλλες όχι, βέβαια είναι και θέμα χειρισμών. Κατι αλλο που πρέπει να προσθέσω είναι και θέμα συγχρονισμού και συγκύριών, που αναμένεται γεγονότα να συμβούν σε παγκόσμιο επίπεδο αλλα και το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός της χωρας διάλεξε την πιο δύσκολη περίοδο να διεξάγει εκλογές, ανάμεσα στις δυο εκλείψεις μεγάλης σημασίας με ανάδρομη πορεία του Ερμή μεχρι της 9/10,και αυτό δηλώνει μια κυβέρνηση με μικρο βίο, όπως είχαν γίνει και τον Ιανουάριο και με δυσκολία ως προς τον σχηματισμό κυβέρνησης .Οπότε οι εξελίξεις θα είναι μεγάλης σημασίας που θα οδηγήσουν την χωρα σε μεγάλη πολιτική αστάθεια κατω από τις συγκεκριμένους πλανητικούς κύκλους.

Πάμε να δούμε και τις εξισώσεις, θα αναφέρω μονο αυτές για την χωρα μας, τα υπόλοιπα τα εχω ξαναγράψει και τα εχω επαναλάβει αρκετές φορές, όπως και στην Ηλιακή έκλειψη Σεπτεμβρίου, οπότε το βρισκω ενοχλητικό να τα ξαναγράψω. Αν θέλει κάποιος μπορεί να τις διαβάσει, στις προηγούμενες αναλύσεις των σεληνιακών φαινομένων που αναμένονται σύντομα να ξεσπάσουν και στις υπόλοιπες χωρες.

Σε τοπικό επίπεδο, εχουμε ,Σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες γύρω- Ζητήματα υγείας- ανησυχίες έξω στους δημόσιους χώρους – στέρηση – χυδαιότητα-παραίτηση- Όνειρα για το μέλλον – προσωπικές θυσίες- αβεβαιότητα ή αστάθεια- απογοήτευση – σύγχυση – απώλειες – λοξοδρόμησή – εξαπάτηση- περιπέτειες σχετικά με τους εταίρους – εντάσεις – διατάραξη ή σοκαριστικες καταστάσεις- εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις- Εμπειρία που αφορούν στην εξαπάτηση – Για να μάθετε από την εξαπάτηση — Μυστικές ή συγκαλυμμένες πράξεις – Διακοπές ρεύματος – λάθη με σοβαρές επιπτώσεις – Έντονη απογοήτευση- Επιχειρήματα ή διαφωνίες- υλοποίηση σχεδίων δράσης με άλλους – Οι διαπραγματεύσεις με τους άλλους – Καυστική ομιλία- Νέα σχετικά με τη φωτιά- Σημαντικές εργασίες – Σημαντικές δραστηριότητες που σχετίζονται με συνεργάτες – Έναρξη των έκτακτων συνεργασιών – Δράσεις που συμβάλλουν στην αυτοδυναμία – Επίσημη εκχώρηση – Κρατικά μέτρα – Αστυνομία –

Συνεχής περιβαλλοντική αναπροσαρμογή, αναδιάρθρωση ή ψηφίσματα — Ανακατασκευή συνόρων ή ορίων – Ενδεχόμενες αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση από τους άλλους – Αλλαγές θέσης, καθυστερήσεις – Προβλήματα που σχετίζονται με την αλλαγές- Καλλιέργεια προβλημάτων σχετικά με τους άλλους – ανάπτυξη εμπόδιων – Συνάντηση εμποδίων ή μειονεκτημάτων – Απομόνωση- Διαταραχές που σχετίζονται με επίσημα θέματα- Πιέσεις για αλλαγή ή μετασχηματισμό – σημαντικές αλλαγές υπό πίεση – Υποχρεωτικές αλλαγές σε σχέση με τοπικές πυρκαγιές – Αυξήσεις σχετικά με το εύρος της φωτιάς- επιβαρυμένες υπερβολικά ή συντριπτικές καταστάσεις

Exit mobile version