ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

στις

H πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου 2015, στις 2:05:05 το απόγευμα, με συντεταγμένες Αθηνών πάντα, και θα είναι σούπερ πανσέληνος διότι το φεγγάρι θα βρεθεί στο λεγόμενο περίγειο, στην ελάχιστη απόσταση από την Γη, που είναι περίπου 357.000 χιλιόμετρα. Να πούμε μερικα πράγματα γι’ αυτήν, οι σούπερ σελήνες λειτουργούν σας ακτίνες λέιζερ-το ενεργο υλικο μετατρέπει την εξωτερική ενέργεια σε δέσμη φωτός. Οι σούπερ σελήνες αυξάνουν την βαρυτική επίδραση στη Γη (παλιρροϊκή αλληλεπίδραση),προκαλώντας φαινόμενα όπως οι παλίρροιες, αλλα επίσης επηρεάζουν και τον άξονα περιστροφής της. Αυτο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις.

 Έτσι λοιπόν η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 3η μοιρα του Ταυρου, στον 1ο δεκανό, (Οργη, απαιτητική, με καταστρεπτικό χαρακτήρα, μιλάει για απογοήτευση και αποτυχία, αποσυνθεση και συνήθως βιώνουμε ασυνήθιστες καταστάσεις η γεγονότα), στον 2ο οικο (οπου δείχνει τις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις επενδύσεις, τον εθνικό πλούτο και τις κοινωνικές αξίες, την οικονομία εν γένει, μετοχές και ομόλογα, το (ΑΕΠ), το δημόσιο ταμείο,το νόμισμα και την κυκλοφορία του, τις καταναλωτικές δαπάνες, το εμπόριο, τα οικονομικά της χωρας και τα έσοδα της) του ηλιακού ωροσκοπίου, ενας οίκος που μας καίει αρκετά.

Ο ωροσκόπος της πανσελήνου βρίσκεται στην 14η μοιρα του Υδροχόου (αστάθεια). Σε αυτή την πανσέληνο βλέπουμε τον Ηλιο να βρίσκεται στην 3η μοιρα του Σκορπιού (πτωση), στον 8ο οικο, εχουμε δει τι συμβαίνει κάθε φορά που εχουμε τον άξονα Ταυρου/Σκορπιού οπου αφορά την οικονομία και στην Ελλάδα το εχουμε βιώσει αρκετά έντονα μέσα στην 5ετια αυτή. Ωστοσο, η πανσέληνος αυτή δείχνει να ενισχύεται από τον Πωσειδωνα προσθέτοντας ακομα περισσοτερη συναισθηματική ευαισθησία στις σχέσεις και πνευματική προστασία.   

Η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη-Δία στην Παρθένο, στον 8ο οικο υπόσχεται την ευτυχία και την επιτυχία στον ερωτα, τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο.

Ο 8ος οίκος συνδέεται με τα αγαθά και τα εισοδήματα που προέρχονται από τους άλλους, την ικανότητα να μεταβαλλόμαστε , να μετασχηματιζόμαστε. Είναι ικανότητά μας για αναγέννηση. Δείχνει τις φθορές σε όλα τα επίπεδα , τα ένστικτά μας , την ψυχολογική μας κατάσταση. Τα ανομολόγητα συναισθήματα και γενικότερα συναισθήματα που δεν θα θέλαμε να βιώνουμε (ζήλεια ,πάθος ,φθόνο κ.α.). Η σεξουαλική πράξη με την έννοια της αναπαραγωγής .Ο θάνατος σε κάθε επίπεδο. Σκοπός αυτού του οίκου σε ανώτερο μεταφυσικό επίπεδο είναι ο θάνατος του εγώ. 

Ο θάνατος και το είδος θανάτου. Γεννητικά όργανα. Κληρονομιές, διαθήκες, χρεωκοπίες. Ιατρικές αυτοψίες. Στην κοσμική αστρολογία, οι οικονομικες δοσοληψίες με ξένες χωρες και σε περίοδο πολέμου και οι σύμμαχοι των αντιπάλων. τα δημόσια χρέη, τα χρήματα των ασφαλιστικών φορέων και τις εισπράξεις της εφορίας. είναι τα κεφάλαια του κράτους, το αποταμιευτικό σύστημα. Είναι το ανώτατο υπουργικό συμβούλιο, το συμβούλιο επικρατείας. Είναι η θνησιμότητα και οι αυτοκτονίες σε ένα κράτος, είναι οι συντάξεις, το ασφαλιστικό σύστημα, τα ασφαλιστικά ιδρύματα. Είναι ακόμα το χρηματιστήριο, τα χρέη του κράτους προς τα άλλα κράτη και τα εισοδήματα των άλλων κρατών .

Σε αυτό το σεληνιακο φαινόμενο συμμετέχουν με τις οψεις τους ο Δίας, Πλουτωνας, Αρης και ο Ουρανος. Η επιρροή της πανσελήνου αυτής είναι αρκετά δυνατή με μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα επηρεαστούν τα σταθερά ζώδια του Ταυρου, Λεων, Σκορπιός, και Αιγόκερως. Θα υπάρξει αναστάτωση και επεισόδια, ωστόσο τα πράγματα μπορεί να πανε καλά αρκεί τα προβλήματα να αντιμετωπιστούν με εξυπνάδα και με το να παρθούν σωστές αποφάσεις. Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικο και επαγγελματικο επίπεδο. Θα αυξηθούν τα ατυχήματα, η εγκληματικότητα, θα υπάρξουν διαφωνίες και είναι πιθανόν να  υπάρξουν δυσκολίες με την διευθέτηση περιουσιακών στοιχείων και θεματα 8ου οικου.
Η πανσέληνος είναι μέσα στη σφαίρα επιρροής  δύο αστεριών στα κέρατα του Κριού, στον αστερισμό του Κριου https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%82_%28%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%29

Στις 04 ° 11 ‘ μοίρες του Ταύρου, ο Sheratan έχει μια πολύ επιθετική και αντιπαραθετική επιρροή. Ευτυχώς, το στενότερο αστέρι στις 03 ° 24 ‘ του Ταύρου είναι το σταθερό αστέρι Mesarthim. Αυτό το αστέρι έχει περισσότερο μια προστατευτική διοικητική ποιότητα, και είναι λιγότερο παρορμητικο από ότι η  επιθετική φυση του Sheratan. Για εμάς, αυτό σημαίνει ότι αν και οι συναισθηματικές επιθυμίες και  ανάγκες μας θα είναι πολύ ισχυρές, τις οποίες θα ακολουθήσουμε στη συνέχεια με σθένος, θα μπορέσουμε να αυτό- ελέγξουμε αυτά τα αρχέγονα ένστικτα, και να είμαστε πιο διακριτικοί οσο αφορά τα συναισθημάτων των άλλων.

Σημαντικο είναι ότι η πανσέληνος θα εξαγωνιζει τον Πωσειδώνα και θα μαλακώσει περισσότερο την άμεση προσέγγιση μας στο να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας. Αυτή η οψη είναι γνωστή και κάνει τους ανθρώπους πιο συμπονετικούς και ευαίσθητους. Προσθέτει συμπάθεια και δημιουργεί πνευματικο δέσιμο στις σχέσεις. Υπάρχει μια αίσθηση αγνότητας και αθωότητας. Όλες οι πνευματικές αναζητήσεις ευνοούνται επειδή είμαστε περισσότερο σε επαφή με άλλες διαστάσεις. Αυτή η οψη θα προωθήσει την ισχυρή και ακριβή διαίσθηση, τις ψυχικές ικανότητες μας και διαύγεια, ή τα ζωηρά και έντονα όνειρα. Η φαντασία θα προωθήσει επίσης οποιαδήποτε δημιουργική ενασχόληση, όπως τη μουσική, την τέχνη, την ποίηση ή το δράμα.

Βέβαια,απο μια αποψη, το τρίγωνο Ηλιου/Πωσειδωνα θα εξισορροπησει την πολικότητα και θα φερει αρμονία στις σχέσεις. Αυτό θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για την επίτευξη των στόχων μας. Αυτή η πανσέληνος προσφέρει πνευματική προστασία, και μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Η αντίθεση Ηλιου/Σελήνης δημιουργεί διασπάσεις, πόλωση και άγχος. Μια από τις κυριότερες όψεις της πανσελήνου είναι η αντίθεση Ερμή/Ουρανού και αυτό είναι άλλη μια πρόκληση για τον Οκτώβριο. Δεν αποτελεί καλό οιωνό και μπορεί να υπάρξει κάποια έκπληξη ή ανατρεπτικές ειδήσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων σε αυτόν τον οικο που αφορά τόσο σημαντικά θέματα. Δημιουργούνται ανατροπές από μη διπλωματική συμπεριφορά η λάθη, επαναστατούμε ενάντια στο σύστημα η την αδικία και δημιουργούνται έντονες διαφωνίες με την Έρις δίπλα στον Ουρανο. Θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα με συνεργασίες και αγωγές λόγω του ότι ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγου. 
Ευτυχώς, η πανσέληνος εξαγωνιζει τον Ποσειδώνα και δείχνει να ευνοεί τη διαίσθησή μας ούτως ή άλλως. Αν μη τι άλλο, εχωντας ένα ανοιχτό μυαλό αυτή η οψη θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες ανακαλύψεις στον πνευματικό κόσμο. Εφευρετικότητα που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα δημιουργικά έργα.
Από την άλλη εχουμε και την σύνοδο Αρη-Αφροδίτης και Δια στην Παρθένο στον 7ο οικο οπου είναι μια πολύ σημαντικη ευθυγράμμισή σύνοδος Αφροδίτης-Αρη δείχνει απώλειες και προβλήματα αλλα και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον 11ο οικο, κερδοσκοπία. Ευτυχώς μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν θετικότερες όψεις  όπως το τρίγωνο Αφροδίτης/ Πλούτωνα, Άρη/Πλούτωνα και Δία/Πλούτωνα οπου θα αυξήσουν το πάθος και την επιθυμία. Αυξάνει την καλή τύχη και τις πιθανότητες τα όνειρα μας να γίνουν πραγματικότητα. Είναι δυνατό να βρούμε την αληθινή αγάπη, η να σχηματιστούν καρμικες σχέσεις που θα θεωρηθούν ως μια σημαντική αλλαγή στην ζωή μας. Όποιο και είναι το όνειρο μας, θα έχει βαθύ και διαρκή αντίκτυπο. 

Με το τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα συνήθως  δημιουργούνται πλατωνικοί έρωτες η να αισθανόμαστε σε μια σχέση ότι ήταν γραφτό να συμβεί. Το τρίγωνο Αρη/Πλούτωνα δίνει αποφασιστικότητα, φυσική αντοχή και ευκαιρίες αλλα αυξάνει την αυτοπεποίθηση και ανοίγει τον δρόμο για περισσότερο εποικοδομητικές πράξεις. Το τρίγωνο Δια/Πλούτωνα φέρνει πρόοδο και κέρδη. Το στελλιουμ μπορεί να δείχνει και την ικανότητα μας να προλαβαίνουμε κάποιες έκτακτες καταστάσεις καθότι η Παρθένος στον Δια προσφέρει τις ικανότητες της. Οι όψεις αυτές σίγουρα είναι αρκετά ενισχυτικές σε μια τέτοια κρίσιμη κατάσταση για τους ανθρώπους, αρκεί να προχωρούμε και οτι κάνουμε να γίνετε μεθοδικά και σχέδιο για να αλλάξει η ζωή μας προς το καλύτερο.

***Σύνοδος Δια-Mizar συνδέεται με τις πυρκαγιές μεγάλων εκτάσεων και τις μαζικές καταστροφές
Αποτέλεσμα: Ατυχής, Χαρακτήρας: Κρόνος / Αφροδίτη.

Όλα αυτά μεχρι εδώ καπως καλά, τα πράγματα όμως δεν είναι και τόσο εύκολα ,σε αυτή την πανσέληνο εχουμε και το τετράγωνο Κρονου/Πωσειδωνα μεταξύ 1-10ου οίκου. Θυμηθείτε τι είχαμε πει γι’ αυτό το σημαντικο τετράγωνο που αντιπροσωπεύει τους φόβους μας και αυτό είναι το κυρίως θέμα της πανσελήνου. Η  σημαντικη αυτή οψη σχηματίζεται τρεις φορές μέσα στην επόμενη χρονια λόγω της ανάδρομης κίνησης του Κρονου. 

Το πρώτο τετράγωνο ακριβείας μεταξύ αυτών των δυο πλανητών θα σχηματιστεί στις 26 Νοεμβρίου του 2015. Τα υψηλά ιδανικά και η πνευματική δύναμη που μας δόθηκαν μέσα στον Οκτώβρη του 2015 θα πρέπει να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο τρόπο. Τέτοιες θετικές δονήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να μειώσουν την επιρροή των αρνητικών ενεργειών που μας σκιάζουν. Ίσως να μην τις βλέπουμε αλλα πρέπει να προσπαθήσουμε.

Το τετράγωνο Κρονου/Πωσειδωνα
Είχα γράψει τότε στο κείμενο για τον “ Κρονο στον Τοξότη “   http://astroephimerides.blogspot.gr/2014/11/201520162017.html

Ενώ Ο Δίας θα είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ο διελαυνων Κρόνος στον Τοξότη θα τετραγωνίζει τον Δία και τον Ποσειδώνα. Αυτό το πλανητικό τετράγωνο έχει συνδεθεί από καιρό με ψυχολογικά προβλήματα και τις ψυχικές ασθένειες σε κοινωνικο επίπεδο, οπου πραγματικά επιδεινώνει τα προβλήματα στην κοινωνία. Τα περισσότερα από αυτά θα είναι αποτέλεσμα σοβαρών οικονομικών και νοητικών προβλημάτων οπου θα είναι αρκετά εμφανή στον κόσμο από τα μέσα της επομένης δεκαετίας. Αυτό θα δημιουργηθεί απο τον Κρόνο στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς που μπορεί να παράγει θλιβερές καταστάσεις στις κοινωνίες πολλών χωρών. Ο Κρόνος δεν αισθάνεται άνετα σε στο ζώδιο της φωτιάς, όπως και ο Τοξότης. Η Κρονια επιρροή στον Τοξότη μπορεί να παράγει μια φαρισαϊκή συμπεριφορά, να προβάλει το σκληρό πρόσωπο μας με μια πουριτανική νοοτροπία.

Αυτά τα είδη των ανθρώπων στην κοινωνία μπορεί να δημιουργήσουν ενα σετ φιλοσοφιών και ιδεολογιών, οδηγώντας έτσι σε διάφορες μορφές φανατισμού. Ζημιές και απώλειες αλλα και αγωγές στα ανώτερα δικαστήρια επίσης προαναγγέλλονται.
Θα υπάρχει μια παρατεταμένη περίοδος επαγγελματικής σύγχυσης, παρανοήσεις, νευρώσεις, κινδύνους από αλκοόλ και ναρκωτικά. θα υπάρχουν μυστικές συκοφαντίες, κρυμμένοι εχθροί, αλλά πάνω απ ‘όλα, μια σύγχυση και παράλογη ατμόσφαιρα που θα τείνει να κάνει τους ιδίους τους ανθρώπους ως τους χειροτέρους εχθρούς μας. Οι άνθρωποι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την εκδήλωση ανορθολογικών τάσεων, που θα δημιουργήσουν μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα οπου θα είναι πιο εμφανής μέσα στο 2015-2016.
Παράλογοι φόβοι και άγχη θα χαρακτηρίζουν την εν λόγω διέλευση. Θα υπάρχει συχνά μια επιθυμία για να αποφύγουμε τις πρακτικές ευθύνες και την εργασία. Τα ψυχολογικά προβλήματα στα μέλη μιας οικογένειας ενός ατόμου ή άλλους με τους οποίους πρέπει κανείς να αντιμετωπίσει, είναι πιθανό να παρεμβαίνει στην επαγγελματική απόδοση, στην εργασία και την επιτυχία κάποιου. Η ψυχική ασθένεια συνδέεται επίσης με το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, στα μεταβλητά ζώδια του Τοξότη και των Ιχθύων, οπου θα παρατηρήσετε ότι ορισμένα άτομα, θα εκδηλώσουν παράλογες τάσεις.
Η κατάθλιψη, και η παράνοια είναι αρκετά κοινα χαρακτηριστικά, και αλλες αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις. Το πρόσθετο πρόβλημα της κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών θα είναι ευρέως διαδεδομένο. θα είναι μια πραγματικά λυπηρή, συγχυσμένη και παραπλανητική εποχή με επίκεντρο την οικονομική ύφεση και την κοινωνική παρακμή. Θα υπάρξουν κάποιες επιθετικές συμπεριφορές σε συνδυασμό με ψυχικές ασθένειες και παράλογες σκηνές που θα βλέπουμε στην κοινωνία.
Από το τετράγωνο αυτό εχουμε χαμένες ευκαιρίες αλλα κυρίως γιατί αμελούμε τις σχέσεις μας με τους αλλους αλλα και τις υποχρεώσεις μας. Λάθη και αδικίες προκύπτουν, περιουσίες μπορεί να χαθούν από πλημμύρες η από άλλες συγκεκριμένες συνθήκες αλλα το σημαντικότερο η ψυχική μας υγεια επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό που τείνει προς την απαισιοδοξία και κατάθλιψη.
Επιπροσθέτως εχουμε και το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα μεταξύ 2-11ου οίκου, που προειδοποιεί για απρόσμενες αλλαγές και γεγονότα στην ζωή μας. Απροσδόκητες τραυματικές καταστάσεις, ατυχήματα, χωρισμοί, διασπάσεις και οικονομικές ανατροπές. 

Και επισημαίνει διαμάχες για την εξουσία, ανατρεπτικό εξαναγκασμό και την ψυχολογική ή ψυχική χειραγώγηση. Μπορεί να υπάρχουν νέα για ένα απροσδόκητο θάνατο ενός σημαντικού ατόμου παγκοσμίου φήμης η πολιτικό πρόσωπο. Ξαφνική ασθένεια από τη συσσωρευμένη ένταση, νευρικό κλονισμό ή την ανάπτυξη των νευρωτικών τάσεων που υποδεικνύεται από αυτό το τετράγωνο. Δημιουργεί επαναστάσεις, εκκεντρικότητες και βια.

Ο Ουρανος στο μεσοδιάστημα Ηλιου/Δεσμού είναι η παρόρμηση να πετύχουμε με κάθε κόστος σε μια κοινότητα ή να θεσπίσουμε μεταρρυθμίσεις. Έλξη προς ασυνήθιστα άτομα, αναστάτωση και εντάσεις. Αιφνίδιες ανατροπές. Ο Κρόνος και οι όψεις του στην πανσέληνο θα επηρεάσουν ιδιαίτερα την χωρα μας.
***Ο Cupido σε σύνοδο με τον Lesath δείχνει Κίνδυνο, την απελπισία, την ανηθικότητα και κακόβουλες πράξεις, συνδέεται με οξύ δηλητήρια, τα ατυχήματα, καταστροφές.
Αποτέλεσμα: Ατυχής, Χαρακτήρας: Ερμής / Άρης
***Η Vesta σε σύνοδο με τον Scheat  οπου τον ξαναείδαμε την ηλιακή έκλειψη Μαρτιου, θα φέρει Φυλακίσεις, ενα φόνο, αυτοκτονίες, πνιγμούς, ακραία δυστυχία
Αποτέλεσμα: Ατυχής, Χαρακτήρας: Αρη/Ερμή
*** Το Part of Fortune στον Καρκινο σε σύνοδο με τον Procyon δείχνει Βία, ξαφνική επιτυχία στη συνέχεια καταστροφή, αποκρυφισμό, την πολιτική, την απαγωγή
Αποτέλεσμα: Ατυχής, Χαρακτήρας: Αρη/Ερμή
Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο του πρωθυπουργού εχουμε τα εξής. Η αντίθεση Αφροδίτης/Δια δείχνει αμέλεια, εσφαλμένη συμπεριφορά, αλαζονεία, την υπερβολή, απώλεια, διαμάχες ενώ η αντίθεση Σελήνης/Ουρανού το κοντινό του περιβάλλον δημιουργεί προβλήματα καί είναι εναντίον του. Το τετράγωνο Ηλιου/Σελήνης  δείχνει τις προκλήσεις η μπλοκαρίσματα που έχει να αντιμετωπίσει. Ωστόσο, η Σελήνη του σχηματίζει θετικές όψεις με Κρόνο, Ερμή,Δια, Πωσειδωνα, Πλούτωνα και Ηλιο και αυτό δείχνει ότι η πανσέληνος επι το πλειστον θα είναι θετική για τον πρωθυπουργό,ομως υπαρχουν σοβαροτερα αστρολογικα στοιχεια που ειναι αντιθετα.

Σε σύγκριση με τον χάρτη της Ελλαδας εχουμε τα εξής

Έχουμε το τετράγωνο Ερμή/Πωσειδωνα Απερισκεψία, αναξιοπιστία, υπερβολή (μπλόφες), αδιακρισία, παράνομες πράξεις, σύγκρουση και σκευωρίες από αλλους.
Τετράγωνο Σελήνης Ηλιου/Ουρανού/Κρονου αλλα και το τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού δείχνει κομματικες διασπάσεις ,εντάσεις και προβλήματα, ρηξη και απειλη εκδιωξης της χωρας μας απο μαι συμμαχια η οικογενεια, οπου ισως να γίνονται παρασκηνιακά. Το τρίγωνο Σελήνης/Ερμή/Δια και Αρη/Πωσειδωνα αλλα και το εξάγωνο Ηλιου/Δια αποβαίνουν θετικά για την χωρα μας. Η αντίθεση Αρη/Αφροδίτης ωστόσο δημιουργεί προβλήματα και διαμάχες.

Αστροχαρτογραφικα, ο Κρονος θα επηρεάσει ιδιαίτερα  την χωρα μας..

Αναχωρήσεις η διασπάσεις – προβλήματα – απομόνωση –  περιορισμοί – καθυστερήσεις – Θλίψη  – Πένθος – Παραίτηση
*Ξαφνικές αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Συγκράτηση παρορμητικότητας – περιφρόνηση των περιορισμών – Καθυστερήσεις ή φοροδιαφυγή Απροσδόκητα εμπόδια – Συνεχής ένταση – εξέγερση – συγκρούσεις –  προβοκάτσια-Προβλήματα που σχετίζονται με την κοινωνία –  ο χωρισμός των κοινοτήτων
* προσπάθεια σταθεροποίησης  – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση από τους συνεργάτες- Καθυστερήσεις σχετικά με τις προσπάθειες συνεργασίας – διακοπή ή αναστολή – καταλήξεις που σχετίζονται με τις προσπάθειες συνεργασίας – Προβλήματα με τις επικοινωνίες – Προβληματική νεολαία
* Απροσδόκητα ταξίδια ή αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση — Σοβαρές συζητήσεις σχετικά με την τεχνολογία — Έκπληξη ειδήσεις σχετικά με τις αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – – Αιφνίδιες οριοθετήσεις – – Νέα που αφορούν την ξαφνικά εμπόδια
* Υποχρεωτικά ταξίδια — Προβλήματα που εμπλέκονται στην υλοποίηση ιδεών – καθυστερήσεις που συνδέονται με τις συζητήσεις – Νέα σχετικά με τη διακοπή ή αναστολή των εργασιών – Έξωση ή εξορία
* Προστασία προσωπικών δεδομένων — Θυσίες που αφορούν συμπαθής αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Ελαχιστοποίηση σχετικά με την εν εξελίξει ειρήνη – μυστικά ή σοβαρές ανησυχίες – μειονεκτήματα διακόπτουν την αρμονία – προβλήματα που επηρεάζουν αξιοθέατα — προβλήματα που αφορούν ζημιές ή τραυματισμούς – προβλήματα που σχετίζονται με την προχειρότητα –
* Σταθερό σκοτεινο εισόδημα — Ηπατικές διαταραχές – ασθένειες του πνεύμονα — Προβλήματα που σχετίζονται με συμφωνίες και κέρδη κάτω από το τραπέζι – Ατυχία που αφορούν τα κτίρια – Προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη χρημάτων – στέρηση
Προβλήματα – Αλλοτρίωση – εμπόδια – Καθυστερήσεις – -Περιορισμοί – Επιβαρύνσεις
Ξαφνική ή αναπάντεχη αναχώρηση ή αποστασιοποίηση – Προβληματικές μεταρρυθμίσεις — Συνεχής ένταση – διαταραχές που σχετίζονται με καθυστερήσεις – Απροσδόκητα εμπόδια – άγχος – κρίση – Αιφνίδια ψυχρότητα – – φόβοι ή κατάθλιψη που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα
* Καθορισμός  ορίων ή συνόρων – χαλιναγωγημένες ενέργειες – Περιορίζονται οι πυρκαγιές — Καθυστερήσεις σχετικά με τις αγωγές – Ανικανότητα
Αιφνίδιοι καταναγκασμοί που αφορούν αποχώρηση – προβλήματα σχετικά με τις μηχανές – Αρχή κρίσης
* αναδιάρθρωση, ή ανάλυση του παρελθόντος για το μέλλον – Ψήφισμα ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον – αβεβαιότητα ή αστάθεια για ενδεχόμενες αλλαγές – Αποφάσεις που αφορούν σε ιατρικά προβλήματα – ουσιαστικές αλλαγές που σχετίζονται με τη διάλυση των εμποδίων – Παγωμένα υγρά – Χιόνι – Απογοήτευση σχετικά με το παρελθόν ή ιστορικές αλλαγές — Αυξήσεις σχετικά με ιατρικά προβλήματα
* ιστορική διάλυση ή ρίζα των προβλημάτων — Διάλυση των αδιεξόδων – μυστικότητα σχετικά με τις συνεχείς καθυστερήσεις – Θάνατος λόγω κρύου
* Διευκρίνιση σχετικά με την ιστορία — σοβαρή λογοτεχνία – Πνευματική ή ιδεολογική αποξένωση – Περιορισμοί σχετικά με την κοινωνική ευαισθητοποίηση και κατανόηση
* Αύξηση της θυσίας για τα προβλήματα — Ιατρικές μελέτες – Προβλήματα που σχετίζονται με την αύξηση των απωλειών – Εκτεταμένες ελλείψεις – εμπόδια στην ελευθερία – ελλείψεις στον τομέα της εκπαίδευσης – – πεπαλαιωμένα συστήματα – προβλήματα 
* Έντονη απελπισία – διαρκής εχθρότητα – ανεπαρκής φύλαξη – 
* Συνεχής διαφάνεια – Αλήθεια ή γεγονότα που σχετίζονται με το παρελθόν — Πολιτιστικά προβλήματα – ιδεολογικές ή ηθικές διαφορες