Η Νεα Σελήνη Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 11/11/2015,μια ημερομηνία αρκετά σημαδιακή θα ελεγε κανείς, ωρα 7:47:06 το απόγευμα, στην 19η μοιρα του Σκορπιού. Ο Σκορπιός συνδέεται με τη φορολογία, τις ασφάλειες, τις επενδύσεις, την ερεύνα, τον θάνατο, την εθνική και δημόσια ασφάλεια, τις οικονομικές σχέσεις με τις ξένες χώρες, το έγκλημα .
Σε αυτό το φαινόμενο θα εχουμε την συμμετοχή Ερμή στην 15η του Σκορπιού (ταραχές) από τον 5ο οικο, του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στην 13η μοιρα από τον 7ο οικο (Μοίρα της Κριτικής– Φύση σαρκαστική), του Πωσειδωνα από τους Ιχθύες στην 7η μοιρα από τον 9ο οικο (αναποδιές, ελάχιστη πρακτικότητα) και του Κρόνου από την 5η μοιρα του Τοξότη από τον 6ο οικο (δουλεία, κάποιος που αφήνεται να υποδουλώνεται από την αδικία) .
Η Νεα Σελήνη θα επηρεάσει τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους και Ταύρους, οπου θα έχουν την ευκαιρία να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους και την επαγγελματική τους ζωή, θα περάσουν σε μια νεα φάση, επίσης αυτό αφορά και αλλαγή στον τρόπο ζωής τους αλλα και αλλαγές ενδεχομένως στην νοοτροπία τους που μάλλον αυτό είναι κατανοητό, γιατί αν θες να αλλάξεις πρέπει να αλλάξεις απο μέσα σου πρώτα. Το θέμα είναι αν αυτές οι αλλαγές θα είναι θετικές βέβαια η αρνητικές, αυτό αφορά το καθένα ξεχωριστά, σύμφωνα με τον προσωπικο χάρτη σας. Η Νεα Σελήνη αυτή έχει ωστόσο κάποιες δυνατότητες να συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων ζωτικής σημασίας σε συλλογικο και ατομικό επίπεδο.
Με την 19η μοιρα η επιτυχία και η φήμη μπορεί να επιτευχθεί στην πολιτική / ή τις μεταρρυθμίσεις και τις ανακαλύψεις, προαναγγέλλει ότι χορηγούνται οι μεγαλύτερες τιμές, οι φιλοδοξίες πληρούνται, ακόμα και τα πιο τρελά μας όνειρα. Η “μοιρα της λάμψης” όπως αποκαλείται, συμβολίζει την άνοδο αλλα ταυτόχρονα και πολλές αλλαγές. Όμως η μοίρα αυτή είναι αρκετά επικίνδυνη και πλέκει αρκετές μηχανογραφίες για χάρη των συμφερόντων.
Η Νεα Σελήνη πέφτει ακριβώς στον 2ο δεκανό του Σκορπιού στον 5ο οικο ( θα επηρεάσει γενικά τον κόσμο του θεάματος, δημόσια κτίρια και όλους τους χώρους διασκέδασης και αναψυχής. Το ποσοστό γεννήσεων, τα παιδιά, την νεολαία, τον αθλητισμό, την κερδοσκοπία και τα τυχερά παιχνίδια, την μέση εκπαίδευση, τις καλλιτεχνικές μας τάσεις , τη σχέση μας με το τζόγο και πόσο ρισκάρουμε. Είναι οι επιχειρήσεις, τα Στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια, τα Εισοδήματα από την ακίνητη περιουσία. Αισθηματικές υποθέσεις, τις κοινωνίες και τα μέλη της, τον επιχειρηματικό κόσμο, τις συνδικαλιστικές μας πεποιθήσεις όπως και τα κομματικά μας πιστεύω, οι πρέσβεις, και οι εκπρόσωποι σε άλλα μέρη. Οι σχέσεις του κράτους με τα παιδιά.), στην 19η μοίρα του, γεγονός που υποδηλώνει τον πλούτο και την ευτυχία. Η αισιοδοξία και η γενναιοδωρία θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας για τυχόν νεα ξεκινήματα υπο την επιρροή της νέας αυτής σελήνης σε προσωπικό επίπεδο. Η ζωή μας μπορεί ομως να επωφεληθεί ιδιαίτερα, να υπάρξει ανάπτυξη και ευημερία χάρη των φίλων μας η του κοινωνικού μας κύκλου, των ταλέντων και ικανοτήτων που διαθέτουμε οπου η νεα σελήνη εστιάζεται εκεί ιδιαίτερα στα θέματα που αναφέραμε όπως επίσης και στις σχέσεις αγάπης.
Ο Ηλιος στον δεύτερο δεκανό στου Σκορπιού, δίνει βάθος στην κεντρική εικόνα,επίσης στην ίδια μοιρα. Σε αυτό το σημείο δείχνουμε να μην βιαζόμαστε και τόσο και ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε υπομονή περιμένοντας και υπομένοντας μια κατάσταση. Πρέπει όμως να προσέξουμε γιατί περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για δράση, δημιουργείται έτσι κατά αυτόν τον τρόπο ένα είδος αέναης αναβλητικότητας.
Ο κίνδυνος εδώ είναι ότι μια τέτοια στατική κατάσταση θα οδηγήσει σε μελαγχολία και κατάθλιψη. Επιπλέον, υπάρχει ο πραγματικός κίνδυνος ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου η σκοτεινή πλευρά, παραμονεύει σε κάθε προοπτική. Ερχόμαστε όμως και σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα μας και βλέπουμε τα πράγματα κατά τέτοιο τρόπο ώστε οι αλλοι δεν μπορούν να δουν η να νιώσουν. Ο Σκορπιός του δευτέρου δεκανού χρησιμοποιεί ένα είδος «κρυμμένης σοφίας» προς όφελος του. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να βρεθούμε σε σύγχυση ενώ θα είμαστε σε επαφή με αυτά… δηλαδή, να είμαστε μπερδεμένοι ως προς το πώς μπορεί αυτή η βαθύτερη γνώση να εφαρμοστεί στην καθημερινή ζωή και να κερδίσουμε τα προς το ζην.
Η μεγάλη πρόκληση εδώ είναι να επιτρέψουμε στον Ηλιο στον Σκορπιο να λάμψει μέσα μας και το φως αυτό να λάμψει από μέσα προς τα έξω. Η καλύτερη συμβουλή είναι να εργαστούμε για την εξομάλυνση και εξισορρόπηση των συναισθημάτων μας. Κάνετε αυτό και θα δείτε κατα πόση ευτυχία μπορείτε να φέρετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Βάλτε την μοναδική εικόνα σας σε παραγωγική χρήση. Αποφύγετε να παίρνετε τα πάντα τόσο σοβαρά. Μάθετε να γελάτε περισσότερο στις ψευδαισθήσεις αυτού του κόσμου, αλλά και με τον εαυτό σας.
Αν και η Νεα Σελήνη Νοεμβρίου πέφτει στην 19η του Σκορπιού, στην πραγματικότητα θα βρίσκεται στον αστερισμό του Ζυγου. Το πιο σημαντικο είναι ότι η Νεα σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον σταθερο αστέρα Zubeneschamali (19 ♏ 37) στη βόρεια κλίμακα, που ονομάζεται «Χηλαί Σκορπίου», δηλαδή οι «Δαγκάνες του Σκορπιού».
Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον με τον σταθερο αστέρα Zubeneschamali δίνει ένα ενεργό μυαλό, οργανωτικές ικανότητες, τα οφέλη μέσω νέων και ισχυρών φίλων, πολύτιμα δώρα, χρησιμοποιεί τα ονόματα των φίλων για να αποκτήσουν χρήματα αλλά το θέμα λύνεται φιλικά, η υψηλή θέση, η αγάπη των αξιοσέβαστων γυναικών.
Ο Ηλιος επίσης είναι σε σύνοδο με τον ιδιο σταθερο αστέρα, δίνει Μεγάλη τύχη, υψηλή θέση, παροδικές δυσκολίες που τελικά αποδεικνύονται ευεργετικές στην συνεχεια.
Ο Ερμής επίσης το ιδιο, σημαίνει δράση, ειδοποίηση, αφύπνιση, ευνοεί σημαντικούς ανθρώπους, η καλή θέση, πολλές δαπάνες, τα οφέλη μέσα από τα γραπτά. Ο Ερμής στον χάρτη της Νέας Σελήνης δείχνει να έχει μεγάλη δυναμη ,κατά ένα μεγάλο ποσοστό.
O Ουρανος σε σύνοδο με την Bellatrix δίνει διανοητικές διαταραχές, πολλές δραστηριότητες, απόκρυφα ή ανέφικτα συμφέροντα, κατ ‘επανάληψη τα ίδια λάθη, δυσαρμονία με τους συγγενείς και τους γείτονες, επαγγελματική επιτυχία που φέρνει λίγο οικονομικό όφελος, δυσμενής για εσωτερικά θέματα, πολλά ατυχήματα. Οι σταθεροί αστέρες θα επηρεάσουν περισσότερο την Αμερική.
Η Νεα Σελήνη Νοεμβρίου είναι σε αντίθεση με την ματωμένη σεληνιακή έκλειψη της 28ης Σεπτεμβρίου, 2015 αλλα θα επηρεαστεί και από την έκλειψη Ηλιου που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2014. http://astroephimerides.blogspot.gr/2014/09/24-2014.html
Έχοντας την πλανητική φύση του Δία που είναι μια πολύ σημαντικη επιρροή επιρροή δίνει τον πλούτο, την ευτυχία και τη γενναιοδωρία. Από την άλλη με τον χαρακτήρα του Ερμή, δίνει ένα κοφτερό μυαλό και ιδιοφυΐα, με ένα πολύ ισχυρές και τονισμένες τις ψυχικές μας ικανότητες. Ο Ηλιος και η Σελήνη ενεργοποιούν αυτό το τυχερο αστέρι και έτσι μπορούμε να περιμένουμε καλή τύχη στην ζωή μας, που θα είναι γενικότερα αισθητή. Η Σελήνη με αυτό το αστέρι αναδεικνύει ιδιαίτερα τις οργανωτικές μας ικανότητες, τα οφέλη μέσω νέων και ισχυρών φίλων, πολύτιμα δώρα, και την αγάπη σεβαστών γυναικών.
Ειδικά το εξάγωνο Σελήνης-Δια δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα πλούτου, ευτυχίας και γενναιοδωρίας δημιουργώντας την πιο τυχερή φάση σελήνης για το ετος 2015 μεχρι στιγμής. Έτσι, η νεα αυτή σελήνη καθιστά αυτή την περίοδο την πιο επιτυχής για την έναρξη νέων εργασιών. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς θα πρέπει να υπάρχει ελάχιστη ή καμία αντίσταση. Ξεκινώντας νέα έργα θα επωφεληθείτε από την ανάπτυξη και την επέκταση του Δία. Δημιουργώντας καινούργιες φιλίες και σχέσεις ευνοούνται ιδιαίτερα από αυτό το σταθερο αστέρι που αναφέραμε. Ο Δίας ευνοεί επίσης κάθε επαγγελματική σταδιοδρομία ή συναφή έργα, καθώς και την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα μακρινά ταξίδια και τις ομαδικές δραστηριότητες.
Η επόμενη πιο σημαντικη οψη στο ωροσκόπιο της νέας σελήνης είναι η σύνοδος Ηλιου/ Σελήνης/ Ερμή στον Σκορπιο. Ωρα να αυξήσετε και να ενδυναμώσετε τα ταλέντα σας, τις ικανότητες σας, να χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση σας χωρίς φόβο και πάθος, να μοιραστείτε με τους αλλους τις σκέψεις σας, τα συναισθήματα σας, οπου βέβαια θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και γενναιόδωροι με το εξάγωνο Ερμή/Δια. Αυτό είναι επίσης έχει μια πολύ σημαντικη κοινωνική επιρροή προτείνοντας τη συνεργασία, την ενθάρρυνση, την ανταλλαγή και τη φροντίδα μεταξύ των φίλων και μεγαλύτερων ανθρωπινων ομάδων. Είναι πολύ ευνοικο για οσους μελετούν και δίνουν εξετάσεις αλλα δινει και ευκαιριες σε επιπεδο διαπραγματευσεων και επικοινωνιας.
Η σύνοδος Αφροδίτης/Αρη στο ζώδιο του Ζυγου αυτή τη φορά εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρή οπου θα ενισχύσει την αγάπη τις προσωπικές μας σχέσεις και θα φέρει ανάπτυξη αυτών. Η δημιουργικότητα θα επωφεληθεί ιδιαίτερα από αυτή την δυναμική αστρολογική οψη. Το εξάγωνο Αφροδίτης/ Κρονου δείχνει μακροπρόθεσμη δέσμευση, όπως ο γάμος και είναι μια πιθανή εκδήλωση αυτής της νέας φάσης της σελήνης.
Ο αστεροειδής Χείρων σε αντίθεση με τον αστεροειδή Υγεια, δένει άμεσα με το νέο φεγγάρι, όπως φαίνεται στον χάρτη. Ο Χείρων σημαίνει υγεία και θεραπεία αλλά ο αστεροειδής Υγεια, συνδέεται άμεσα με την υγεία και την ιατρική. Και τα δυο σώματα αντιπροσωπεύουν τους ιατρούς, οπου η Υγεια ιδιαίτερα συνδέεται με τους χειρούργους και ιατρούς και ενώ ο Χείρων, με την εναλλακτική ιατρική. Η νεα αρχή που αντιπροσωπεύεται από την νεα σελήνη, είναι δυνατόν να αφορά θέματα υγείας αλλα και στην ιατρικη.
Ο Δίας σε σύνοδο με τον αστεροειδή Υγεια, συνιστά τα καλύτερα αποτελέσματα από μια θεραπεία, την άσκηση, ένα τσεκ-απ η μια δίαιτα. Η προσωπική, πνευματική και σωματική ανάπτυξη θα προκύψει από τη νέα σελήνη.
Λέξεις κλειδιά του αστεροειδή Υγεια είναι τα εξής: υγεία, υγιεινή, παραδοσιακή και φυσική ιατρική, γιατροί και θεραπευτές, αρρώστια, ασθένεια, τοξίνες, φόβος για δηλητήριασμο, ο φόβος για τους γιατρούς, ο φόβος για ιατρικά αποτελέσματα, υποχονδρία, δισταγμός να κάνετε κάποιες εξετάσεις, χειρουργικές επεμβάσεις, λανθασμένη διάγνωση, τα ναρκωτικά, διατροφή, ανησυχούμε για την υγεία της οικογένειας και των φίλων.
Σε αυτή τη νεα σελήνη η σύνοδος που εξηγήσαμε πιο πάνω σημαίνει κατανόηση και λογική και εύκολη έκφραση ιδεών και συναισθημάτων αλλωστε ο Σκορπιός συνδέεται με τα έντονα συναισθήματα, την ανεκτικότητα, υπομονή και επιμονή. Επίσης όμως είναι γνωστό ότι με τον Σκορπιο δεν υπάρχει αλλαγή χωρίς να πονέσεις πρώτα και έτσι χωρίς αυτόν δεν μπορούμε να ξαναγεννηθούμε.
Ας πάμε να δούμε τι γίνετε και με τους υπόλοιπους γνωστούς πλανήτες που καθορίζουν το μέλλον της ανθρωπότητας κατά κάποιο τρόπο. Εχουμε μια πολύ σημαντικη οψη το τετράγωνο Κρονου/Πωσειδωνα όπως εχουμε ξανά αναφέρει στα τελευταία κείμενα, στα ζώδια Τοξότη/Ιχθύες. http://astroephimerides.blogspot.gr/2014/11/201520162017.html.
Ο Κρόνος επηρεάζει πολύ την δικαιοσύνη, την εφαρμογή των νόμων, την θρησκεία τον αθλητισμό, τις εθνικές παραδόσεις και τις αργίες, τα Δημόσια κτίρια και εθνικές υποδομές · Οι μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, είναι ο πολιτικός συντηρητισμός · τους ηλικιωμένους ενός έθνους · γαιοκτήμονες, αγροκτήματα, οι αγρότες, τα εμποδια, τον θανατο.
Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει τις δομές , την ενοποίηση, την οργάνωση και πειθαρχία, σε εθνικό επίπεδο, στην κοσμική αστρολογία. Είναι ένας δείκτης της σταθερότητας και αξιοπιστίας. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης περιορισμούς, τις απώλειες, τη θλίψη, το πένθος σε εθνικό επίπεδο, όταν σχηματίζει όψεις τετραγώνων και αντιθέσεις. Σε ένα εταιρικό χάρτη, ο Κρόνος αντιπροσωπεύει ηγέτες και στελέχη. Από οικονομική άποψη, ο Κρόνος έχει την τάση για αποπληθωρισμό, ύφεση, και το κραχ.
Ο Πωσειδωνας, επηρεάζει την ναυτιλία, την 7η τέχνη, τον ψυχισμό, τα δόγματα, τους στοχασμούς, τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες, τα οράματα ενός έθνους οράματα, τα όνειρα, και τα ιδεώδη · κοινωνικά και πολιτικά κινήματα αριστερής πτέρυγας, καθώς και την ικανότητα να «βλέπουμε» τι έρχεται και να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα · Νοσοκομεία, γηροκομεία, ορφανοτροφεία, φυλακές, φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ακόμη συνδέεται με την πολιτική αστάθεια και ιδεαλιστικά πολιτικά κινήματα · Το «κίτρινο» Τύπο και αναληθείς ειδήσεις · Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις, μυστικιστές, και μυστικές δραστηριότητες, οι άγραφοι κώδικες δεοντολογίας και κοινωνικής συμπεριφοράς · Χαρισματικοί εθνικοί ηγέτες · μεγάλο πλούτο και μεγάλη απληστία · Πετρέλαιο και υγρά, χημικές ουσίες · Μειονότητες, φτωχοί και καταπιεσμένοι πολίτες · Οικόπεδα, κατασκοπεία, απάτες, αυταπάτες, εξαπάτηση και ψέματα, μυστικά, τους ρύπους και τα δηλητήρια.
Η επιρροή αυτής της όψης είναι ιδιαίτερα ισχυρή διότι θα υπάρχει αρκετή απογοήτευση στον κόσμο κάποιοι θα εγκαταλείψουν τα σχέδια τους, αλλοι θα πεθάνουν πρόωρα, και αλλοι απλα θα παραιτηθούν, η θνησιμότητα θα αυξηθεί. Αυτη η οψη θα ξεπεραστεί μονο από αυτούς που θα συνεχίσουν να στηρίζουν τα όνειρα τους άσχετα το κόστος και τον κοπο τους. Αυτη είναι μια δύσκολη εποχή για τους ανθρώπους παγκοσμίως, θα είναι παρα πολλοί φοβισμένοι από τις νέες μεταρρυθμίσεις και οι ψυχικές διαταραχές θα συνεχίσουν να γίνονται ολο και βαθύτερες. Περισσότερος κίνδυνος θα υπάρχει από ναρκωτικά και αλκοόλ. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε ιδιαίτερα ψύχραιμοι και επιφυλακτικοί αλλα και να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις και να μην εμπιστευόμαστε τους αλλους.
Στον χάρτη της νέας σελήνης βλέπουμε και τον Ηλιο να έχουν θετικές όψεις,να βρίσκεται σε σύνοδο με την Σελήνη, Ερμή, να εξαγωνιζει τον Δια και τον Πλούτωνα. Σίγουρα οι όψεις αυτές βοηθούν στο να εκμεταλλευτούμε κάποιες ευκαιρίες για το συμφέρον μας η σε θέματα του 5ου οίκου να μας κάνουν να χαμογελάσουμε έστω και λίγο.
Όμως, ο Ερμής σε διαφορετικο επιπεδο σε σύνοδο με τον: Zuben Elgenubi συνδέεται με απώλεια, κλοπή, προδοσία, κακοποίηση, αφροδίσια νοσήματα, δηλητηρίαση, πνιγμό, την αγωνία, την εκδίκηση, εγκληματικότητα.
* Ο Ερμής στο μεσοδιάστημα Δία / Πλούτωνα θα επηρεάσει πολλούς ανθρώπους και κάνει λογο για μια εκστρατεία προπαγάνδας.
Το μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα είναι σημαντικό καθώς μας προάγει σε μονοπάτια απόκτησης εσωτερικού πλούτου ή και υλικού. Μπορεί να μας οδηγήσει σε βίαιες συμπεριφορές και σε ακραίες αντιδράσεις ωστόσο είναι πέπλο ψυχικής ενδυνάμωσης.Ομως δείχνει απώλεια της θέσης, σημαντική ατυχία σε όλα τα επίπεδα αλλά και γενικότερα σημαντικές δυσκολίες.
Από την άλλη εχουμε τη σύνοδο Δια/Αρη στο ζώδιο της Παρθένου στον 4ο οικο, αλλα και η Αφροδίτη στον Ζυγο (στην 3η μοιρα του Ζυγου, λάθη, περιορισμός, υποδούλωση) σε σύνοδο επίσης με απόσταση 3 ημερών περίπου, ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα (ανατροπή) μεταξύ 11-7ου οίκου (κοινοβούλιο, συμμαχίες, εχθροί, συμφωνίες, συνεργάτες, διεθνείς συνθήκες, οι φανεροί εχθροί ενός κράτους, το εμπόριο με ξένες χώρες, βλέπουμε αν η επαφή του κράτους με τους άλλους λαούς είναι φιλική ή εχθρική και ανταγωνιστική, το νομοθετικό έργο ).
Με το σχηματισμό αντίθεσης με τον Αφροδίτης- Ουρανού να κορυφώνεται ειδικά κατά το τέλος του μηνα στις 23 Νοεμβρίου θα φέρει ξαφνικές ανατροπές στην οικονομία και ανεξέλεγκτες καταστάσεις και γενικά οδηγεί στα ακρα με δυσάρεστες εκπλήξεις αλλα και σηματοδοτεί ένα «διαζύγιο» ,διασπάσεις στις πολιτικές σχέσεις μεταξύ κομμάτων και πολίτικων. Αυτο αφορά και σεισμούς, ίσως ανατάραξη κτιρίων.
Έτσι θα συμβούν πράγματα που θα μας ξαφνιάσουν αρκετά. Η σύνοδος Αρη/ Δια στον 4ο οικο συνεπάγεται με το γεγονός ότι η Ελλάδα μπαίνει σε άλλη μια περιπέτεια, σημαίνει εξέγερση, εμπόλεμες καταστάσεις ,μπελάδες, προβλήματα, εκλογές, χάος, εριστικοτητα, επίθεση, σοβαρά ατυχήματα, προδοσία, πολιτικές ή θρησκευτικές συγκρούσεις ,ρήξεις, διασπάσεις, εντάσεις, τρομοκρατικά χτυπήματα. Η Αφροδίτη στον Ζυγο αφορά συνεργασίες, συμμαχίες, την ειρήνη, την ισορροπία, την δικαιοσύνη, τις συμφωνίες.
Η Αφροδίτη εξαγωνιζει τον Κρόνο στον 6ο οικο (υπάλληλοι, αγρότες, υγεια, καθημερινότητα, εργασία, μόχθος) που σημαίνει δέσμευση των υποσχέσεων με σκληρά μετρα, περιορισμό ,οικονομία πράγμα που θα επηρεάσει τους ηλικιωμένους ιδιαίτερα. Συνιστά όμως μια πρακτική προσέγγιση και κοινή λογική για την επίλυση πολλων δυσκολίων. Ωστόσο, με τον Κρόνο στην 5η μοιρα του Τοξότη σημαίνει ότι αφήνουμε τον εαυτο μας να υποδουλώνεται (μοίρα της δουλείας). Το τρίγωνο Δια/Πλούτωνα ενισχύει τη επιθυμία για περισσότερη ελευθερία και βοήθεια σε θέματα παιδείας, θρησκείας και αλλα προβλήματα όμως τετραγώνιζει τον ωροσκόπο της νέας σελήνης και το Part of fortune, που σημαίνει οικονομικες απώλειες και σκληρή αντιμετώπιση η έλλειψη βοήθειας και κατανόησης. Σημαντικο ότι η Αφροδίτη και ο Αρης σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμο δημιουργούν έντονα μοιραία γεγονότα και προβλήματα.
Είναι σημαντικο να αναφέρουμε ότι το τετράγωνο Κρονου/Πωσειδωνα τον Νοέμβριο γίνεται ακριβής στις 26 Νοεμβρίου, οπου έχει να κάνει με την εξαπάτηση, και την κακη διαχείριση των υποθέσεων, οικονομική αστάθεια αλλα και την άσχημη συμπεριφορά αλλα αυτό υπόψιν σας προκαλεί να μην παραιτηθείτε από τα προσωπικά σας σχέδια σας η όνειρα σε προσωπικό επίπεδο και να μην απογοητεύεστε, είναι μια διέλευση που θα την συναντήσουμε και το 2016. Κατι που παρατηρούμε επιπλέον είναι ότι ο Αρης από τον 4ο οικο αρχίζει και προκαλεί τον Ουρανο στον Κριο στον 11ο οικο, δημιουργώντας εκρηξη, επεισοδιακά περιστατικά και διάσπαση σε πολιτικο επίπεδο.
Ο Πλουτωνας στο μεσοδιάστημα Ηλιου/Πωσειδωνα δημιουργεί ακραία ευαισθησία, μοιραία ή τραγική εξαπάτηση ή ψευδαίσθηση.
Ο Πλουτωνας στο μεσοδιάστημα Σελήνης/Πωσειδωνα συνδέεται με υψηλό βαθμό ευαισθησίας οπου επηρεαζόμαστε εύκολα από τους αλλους και την προπαγάνδα που πετυχαίνει. Σημαίνει συναισθηματικό σοκ, αναταραχή, η μια μεγάλη αλλαγή ισως και μέσω μιας απώλειας.
Βέβαια να πω και λίγο για τις διελεύσεις για αργότερα του μηνα που είναι πολύ σημαντικές και η πανσέληνος Νοεμβρίου στις 26/11 αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αρνητική και σημαντικη αλλα και στις 20 και 24 του μηνα εχουμε το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα (ισως και μια περιβαλλοντική καταστροφή) και την αντίθεση Αφροδίτης /Ουρανού οπου δημιουργούν κρίσεις, αντιπαραθέσεις, και αιφνιδιαστικά γεγονότα.
Ο Κρόνος επηρεάζει τον 6ο οικο μαζί με το τετράγωνο Πωσειδωνα που δημιουργεί αστάθεια, απώλειες και προβλήματα αλλα επίσης και σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Ο ωροσκόπος στο μεσοδιάστημα Ηλίου –Πλούτωνα * Μια βίαιη αντίδραση για το περιβάλλον, την τάση να προκαλέσει διαταραχές στο περιβάλλον του ατόμου με τη συμπεριφορά του ατόμου. Πολλές εκπλήξεις.
Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.