Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ-11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Advertisements

H τελευταία Νεα Σελήνη της χρονιάς, θα πραγματοποιηθεί στην 19η μοιρα του Τοξότη, ωρα 12:29:21 μμ. στον 9ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Στην νεα σελήνη θα εχουμε την συμμετοχή του Κρονου, Πωσειδωνα, Ερμή και Δια. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις και μάλιστα θα είναι αρκετά διαφωτιστική. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα θετικο αλλα ταυτόχρονα και κουραστικό οσο αφορά την καθημερινή μας ζωή οπου θα επηρεάσει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού δηλαδή του Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες. 
Ωστόσο, κατά την διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου θα εχουμε την ευκαιρία να ανανεώσουμε τον εαυτο μας επαγγελματικά και αισθηματικά καθώς θα είναι μια περίοδος προ χριστουγεννιάτικη. Αναμένεται όμως να είναι μια περίοδος οπου θα ανταμείψει αυτούς που εργάζονται σκληρά στον εμπορικο αλλα και επιστημονικό τομέα. Επίσης, φαίνεται ότι θα υπάρξουν νέες προοπτικές τόσο στην διακυβέρνηση των χωρών οσο και στην εξέλιξη της περιβόητης παγκοσμιοποίησης.
Η Νέα Σελήνη στις 19 ° του Τοξότη πέφτει ακριβώς μέσα στον δεύτερο δεκανό του οπου θα δούμε μια σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα που θα ξεσπάσουν αν ήδη τώρα που γράφω δεν έχουν ήδη αρχίσει. Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, γεγονός που υποδηλώνει ενα τελικό εξελικτικό άλμα που απαιτείται για την προσαρμογή στην αλλαγή και μαζική αναταραχή των τελευταίων ετών. Οι θετικές όψεις της νέας σελήνης προς την αντίθεση Άρη-Ουρανού που σχηματίζεται δείχνει πρωτοβουλία και το θάρρος που απαιτείται για να κάνουμε αυτό το συναρπαστικό άλμα πίστης.

 Η πανσεληνος στις 25 Δεκεμβριου του 1977 πραγματοποιηθηκε στο ζωδιο του Καρκινου στον 10ο οικο του ηλιακου ωροσκοπιου σηματοδωντοντας τον θανατο ενος διασημου κωμικου,του Τσαρλι Τσαπλιν, αλλα και μια δοκιμη πυρινικης βομβας στην σοβιετικη ενωση. Η ιδια πανσεληνος πραγματοποιειται ξανα στο ιδιο ζωδιο, στις 25 Δεκεμβριου του 2015 επηρεαζοντας τον αξονα της εξωτερικης πολιτικης…Αυτο που θα ξεσπασει θα ειναι ξαφνικο,και αυτο διοτι εκτος απο την ενεργοποιηση εκρηκτικων οψεων ο Ουρανος θα γυρισει σε ορθη πορεια στις 26/12.Ενα τετοιο φαινομενο θα επαναληφθει ξανα το 2034.https://el.wikipedia.org/wiki/1977

Το τετράγωνο Κρόνου-Πωσειδωνα δείχνει να είναι η ισχυρότερη οψη μεχρι στιγμής αλλα δεν θα είναι μονο του στον χάρτη της νέας σελήνης Δεκεμβρίου, ωστόσο θα συνεχίσει να συνυπάρχει με άλλες σημαντικές όψεις με φόντο τον φόβο και την ενοχή, από την πανσέληνο του Νοεμβρίου. Το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα ήταν πολύ σημαντικο τα τελευταία δυο χρόνια αλλα άρχιζε να ξεθωριάζει μέσα στην σφαίρα των 7 μοιρών, αλλα με την ανάδρομη κίνηση του Ουρανού, πρόσφατα το έφερε πίσω σε μια σφαίρα επιρροής μόλις 2 ° 17 ‘για την νέα σελήνη του Δεκεμβρίου. Ωστόσο δεν θα γίνει πιο ισχυρο μεχρι της 25 Δεκεμβρίου όταν τότε ο Ουρανος θα γυρίσει σε ευθεία πορεία. Θα κάνω μια γρήγορη ανακεφαλαίωση για αυτο το σημαντικο τετράγωνο, διότι συνδέεται άμεσα με την νεα σελήνη.
Το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα έχει φέρει ριζικές αλλαγές, ανατροπές και γεγονότα στην ζωή πολλων και έχει αναστατώσει την ζωή μας τα τελευταία χρονια αρκετά που είναι αδύνατον να ελέγξουμε. Η ρουτίνα και οι δομές άλλαξαν απότομα, αναγκάζοντας τα πάντα να εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα τώρα θα γινουμε πιο ανήσυχοι και για αυτές τις απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να ταιριάζουν στη νέα δυναμική, απαραίτητες ίσως για την προσωπική μας ζωή όχι όμως απαραίτητα σωστές σε συλλογικο επίπεδο. Γενικά, θα είμαστε πιο φοβισμένοι και ανήσυχοι ως προς το απρόβλεπτο μέλλον που έρχεται για τον κόσμο με την νεα τάξη των  πραγμάτων να είναι προ των πυλών.
Στην νεα σελήνη Δεκεμβρίου, η ισχυρότερη οψη είναι η αντίθεση Αρη-Ουρανού μέσα στην σφαίρα των 0°13′ μοιρών. Αυτή η οψη ξυπνάει.…διεγείρει και ενεργοποιεί τις γρήγορες αλλαγές στη ζωή μας, που είναι απαραίτητες για να προσαρμοστούμε και να επιβιώσουμε. Παρά το γεγονός ότι μια αρκετά προκλητική οψη, είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση της αλλαγής, επειδή το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα θέλει να παραμείνουμε πίσω. Το αντίθετο της εξέλιξης είναι η εξαφάνιση.
Η αντίθεση Αρη-Ουρανού αυξάνει το χρόνο αντίδρασης, αλλά υπάρχει μια τάση η μάλλον μας κατευθύνει στο να παίρνουμε γρήγορες,  παρορμητικές αποφάσεις και να κάνουμε αρκετές επικίνδυνες ενέργειες. Αυξάνει την ανησυχία και συσσωρεύει αρκετή “καυτη ενέργεια “που θέλει να εκφραστεί οπου οδηγεί σε εξωπραγματικές ή σοκαριστικες πράξεις. Η ενέργεια αυτή συνήθως είναι φυσική ή σεξουαλική και μπορεί να είναι αρκετά βίαιη. Ο θυμός μπορεί να εξωτερικευτεί με ύβρεις ή άλλους δυσάρεστους τρόπους με βάση τον φόβο ή την παράνοια λόγω του τετραγώνου Κρόνου-Πωσειδωνα.(απώλειες και η ολη κατάσταση που βιώνουμε τώρα)
Ευτυχώς, ο Αρης εξαγωνιζει την Σελήνη και τον Ηλιο και σε μεγάλο βαθμό καταπραΰνεται καθώς αυτή η επιθετική και αυθόρμητη ενέργεια απελευθερώνεται βρίσκει διέξοδο με τρόπο σχετικά ασφαλές και εποικοδομητικό τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο. Ο Ουρανος επίσης τριγωνίζει την Σελήνη και τον Ηλιο. Το εξάγωνο Ηλιου-Αρη μας προτρέπει να λάβουμε θετικά μέτρα. Μας δίνει άφθονη αυτοπεποίθηση, θάρρος και πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση δύσκολων εργασιών. Μπορούμε να είναι πιο διεκδικητικοί χωρίς να προσβάλλουμε τους αλλους, ενώ αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε αυτό που θέλουμε. Το τρίγωνο Σελήνης-Αρη δίνει πάθος και ακριβή διαίσθηση. Ενώ εξακολουθούμε να ενεργούμε με ανταγωνιστικό τρόπο, δίνει πιο αρμονία και κίνητρα για συνεργασία. Έτσι η νεα σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη είναι ιδανική για δράση. Εμείς ενστικτωδώς γνωρίζουμε τι είναι καλύτερο για μας βασιζόμενοι στις ισχυρότερες επιθυμίες μας.
Το τρίγωνο Ηλιου-Ουρανού θα αυξήσει την αξιοπιστία της διαίσθησης μας. Θα κάνει την αλλαγή πιο ομαλή και θα ενισχύσει περαιτέρω τα επίπεδα εμπιστοσύνης. Θα ανοίξει το μυαλό και θα επιτρέψει περισσότερες δυνατότητες, δίνοντας το έναυσμα για πάρουμε πρωτοβουλία που απαιτείται για μια θετική αλλαγή. Θα μειώσει την ανασταλτική επίδραση του τετραγώνου Κρόνου- Ποσειδώνα και θα μας βοηθήσει να εκφράσουμε τη μοναδική μας ταυτότητα.
Η νέα σελήνη φαίνεται να γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ του Άρη και Ουρανού, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να αντιδράσουμε στην ταχεία αλλαγή. Έτσι αν θέλετε να κάνετε  μια νεα αρχή η νεα σελήνη Δεκεμβρίου στον Τοξότη είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος. Οι θετικές όψεις μειώνουν τους κινδύνους που σχετίζονται με το να αντιδράσουμε αυθόρμητα στις μεταβαλλόμενες συνθήκες. Αυτή η νέα σελήνη δίνει την πρωτοβουλία και τη διορατικότητα να κάνουμε αυτό το εξελικτικό άλμα που απαιτείται τώρα να γίνει, μετά από χρόνια μεγάλων αλλαγών και ανακατατάξεων που εφερε το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα. Η Νέα σελήνη στις 11 Δεκέμβριου του 2015 δίνει επίσης αυτοπεποίθηση και θάρρος ώστε να αφήσουμε πισω μας τον φόβο και τις ανασφάλειες που δημιουργήθηκαν από το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα.
Μια ακόμη σημαντική οψη είναι το τετράγωνο Ηλιου-Δια που δείχνει ότι η νέα σελήνη θα δοκιμάσει την πίστη μας αλλα θα οδηγήσει και σε υπερβολές. Αυτό είναι λογικό ούτως ή άλλως, καθώς θα γίνουν ριζικές αλλαγές που απαιτούνται για να ξεπεραστεί η στασιμότητα από την επίδραση του τετραγώνου Κρόνου -Ποσειδώνα. 
Ο σταθερός αστέρας Sabik στους 18 ° 11 του Τοξότη θα είναι σε σύνοδο με τη νεα σελήνη. Παρά το γεγονός ότι αυτό το αστέρι μπορεί να έχει ατυχής επιρροή, με τον Ήλιο και τη Σελήνη είναι καπως πιο ευνοϊκό. Αυτό σημαίνει ότι οι πράξεις και οι προθεσεις μας θα είναι πιο έντιμες, ειλικρινής. Θα δώσει περισσότερο θάρρος και επιτυχία  γενικά, αν και μπορεί να υπάρχει κάποια κρυφή ζήλια απο συγγενείς και αυτό διότι ο Δίας είναι σε σύνοδο με τον Denebola.
**Δίας σύνοδος Denebola -Υπερηφάνεια, υποκρισία, απογοήτευσή της ζωής, προβλήματα στο εξωτερικό ή μέσω συγγενών, μυστικοί εχθροί, κίνδυνος φυλάκισης ή θανάτου.
Ο Ωροσκόπος της νέας σελήνης είναι η 15η των Ιχθύων, που σημαίνει επαγρύπνηση και άμυνα ενάντια του εχθρού και αυτή είναι μια αρνητική μοιρα. Ο 9ος οίκος οπου θα πραγματοποιηθεί η  νεα σελήνη όπως και το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με το εξαγωγικό εμπόριο · Εξωτερικές Υποθέσεις ενός κράτους, με τους επίσημους εκπροσώπους της εξωτερικής πολιτικής, την εξωτερική πολιτική · τις μεταφορές στο εξωτερικό · επικοινωνίες μεγάλων αποστάσεων και τα ταξίδια στο εξωτερικό, τα αεροπορικά και θαλάσσια ταξίδια · κολέγια και πανεπιστήμια, γενική ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης · εκδοτική βιομηχανία · Γενική εθνική προοπτική · το δικαστικό σύστημα του έθνους , την διεθνή διπλωματία, τα νομικά θέματα, τα δικαστήρια, οι δικαστές, ο κλήρος, η θρησκεία, η ηθική, η επιστήμη και γενικά η ανώτερη και ανώτατη μόρφωση. Είναι η θρησκευτική στάση ενός λαού. Είναι η ναυτιλία (όχι η πολεμική), οι σχέσεις, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες.
Οι όψεις Ηλιου είναι θετικές όπως το εξάγωνο Ηλιου-Αρη και το τρίγωνο Ηλιου-Ουρανού, όψεις που δίνουν ώθηση για καλή συνεργασία και επικοινωνία, δίνουν  κουράγιο και αποφασιστικότητα αλλα και έντονο ανταγωνισμό που αυτό σημαίνει ότι οι τριβές και τα προβλήματα δεν θα λείψουν και γι’ αυτό συνιστά ψυχραιμία και υπομονή στις σχέσεις μας με αλλα κράτη και βέβαια σε ότι αφορά τις εξωτερικές υποθέσεις και διπλωματία κυρίως με εχθρικές χωρες και συμμάχους. Το τρίγωνο Ηλιου-Ουρανού από τον 1ο οικο συνδέεται με την γενική ψυχολογία του κόσμου και αφορά ασυνήθιστες προκλήσεις και την έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία και να είμαστε πιο δημιουργικοί. Ο Ηλιος όμως (κυβέρνηση, αρχηγός ενός κράτους) τετραγωνίζει τον ωροσκόπο της νέας σελήνης και αυτό δείχνει ότι τα συμφέροντα μας υποφέρουν και πιθανόν να εχουμε απώλειες. Προειδοποιεί επίσης για αντιξοότητες ,προβλήματα και προκλήσεις απο σημαντικούς αρχηγούς κρατων και αυτό θα μας κάνει να ανησυχήσουμε ιδιαίτερα.
Σημαντικο είναι το τετράγωνο Ηλιου-Πωσειδωνα μεταξύ 9-12ουοίκου οπου δείχνει μια έντονη περίοδο σύγχυσης, οπου οι αποφάσεις δεν θα είναι θετικές και σωστές, δείχνει αδράνεια, προδοσία, καθυστερήσεις, έντονο παρασκήνιο, αναποδιές σε θέματα 9ου οίκου ,δηλαδή εξωτερικής πολιτικής όπως αναφέραμε πιο πάνω. Ο Ηλιος στο μεσοδιάστημα Ηλιου-Σελήνης δείχνει ισως και ανασχηματισμό κυβέρνησης η αλλαγή. Ο Ηλιος σε σύνοδο με την Σελήνη και τον Κρόνο στον Τοξότη δείχνει σκληρότητα και επιβολή αλλα και το γεγονός ότι ο Κρονος δυσχεραίνει την ισχύ του Ηλιου.
Η Σελήνη στον 9ο οικο τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα και αυτό σημαίνει απερίσκεπτες αλλαγές στην θρησκεία, παιδεία, εξωτερικής πολιτικής και θέματα του 9ου οίκου που αναφέραμε πιο πάνω. Αλλαγές και κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν  θα είναι παραπλανητικές η μη ρεαλιστικές η τελείως ακατάλληλες. Η Σελήνη σε σύνοδο με το ζενίθ στον Τοξότη δείχνει χειραγώγηση του λαού και των διαθέσεων του, το τετράγωνο με τον ωροσκόπο δείχνει εντάσεις και αστάθεια. 
Ο Ερμής στην 2η μοίρα του Αιγόκερω στον 10ο οικο δείχνει μια αρκετά κρίσιμη κατάσταση, σκάνδαλα στην επιφάνεια αλλα με τις όψεις που σχηματίζει προεικονίζει μια αρκετά παράξενη εκρηκτική ατμόσφαιρα. Ο Ερμής σε τετράγωνο με την Vesta έχει να κάνει με διλλήματα που δημιουργούνται για σημαντικά θέματα της κυβέρνησης και δύσκολες επιλογές, με την Juno κάνει λογο για ανοιχτές συγκρούσεις και βέβαια το δημόσιο χρέος, τη φορολογία ,το ασφαλιστικό, και τα οικονομικά με τρίτους στον 8ο οικο είναι πηγή έντασης αλλα και η θνησιμότητα θα αυξηθεί.
Η Αφροδίτη (συνδέεται με την ειρήνη στην πολιτική αστρολογία )αν και στον Σκορπιο είναι σε αδυναμία, στον 8ο οικο θα τριγωνίζει τον Πωσειδωνα και ας ελπίσουμε οτι κατι μπορεί να γίνει με το χρεος, τη φορολογια,να υπάρξει κάποιο κέρδος από επιχειρηματικές ευκαιρίες αλλα γενικά είναι καλο για την αντιμετώπιση των όποιων ζημιών αλλα και για την κατανάλωση.Απλα, προς το παρόν αν υπάρχουν κάποιες καλες όψεις στην νεα σελήνη Δεκεμβρίου,αυτές θα εξισορροπήσουν καπως την κατάσταση η θα την διατηρήσουν προσωρινα σε κάποια καλα επίπεδα την οικονομία.

Η Αφροδίτη όμως στο μεσοδιάστημα Δια- Κρόνου δείχνει αύξηση ροής των προσφύγων, αύξηση θνησιμότητας, συνεχή σκαμπανεβάσματα και συνεχόμενες αλλαγές και γεγονότα που θα κάνουν τον κόσμο να παραλύσει.

Ο Αρης στον Ζυγο, στον 7ο οικο σε μια τελείως άβολη θέση (που αφορά τις διπλωματικές σχέσεις , συμμαχίες, τους φανερούς εχθρούς και τη λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης, συνεργασίες σε κομματικό επίπεδο) σε αντίθεση με τον Ουρανο στον 1ο οικο αλλα και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 11ο οικο είναι δείκτης ρήξεων,διασπάσεων, αλλαγών, συνδέεται με απρόβλεπτες αντιδράσεις και ενέργειες, γεγονότα που μπορεί να αλλάξουν τις ισσοροπιες, έντονη κριτική, σκάνδαλα, τρομοκρατικές επιθέσεις, ατυχήματα, κακο σχεδιασμό και αντιμετώπιση προβλημάτων σε κοινοβουλευτικο επίπεδο. θα υπάρξει πολιτική αστάθεια,τρομοκρατικά χτυπήματα, στις χωρες που είχαμε αναφέρει στα προηγούμενα άρθρα, αδυναμία της ΕΕ. για μια ορθολογική πολιτική. 
Το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα συνδέεται με διαμάχες για την εξουσία, βρώμικα παιχνίδια, με εκρήξεις και ξεσπάσματά που θα έχουν καταστροφικά αποτελέσματα, εντάσεις,σαμποτάρισμα, ατυχήματα, η συμπλοκή με εχθρικές ενέργειες και κίνδυνο και ισως υπάρξουν και διαρροές για εκλογές…αν και όλα αυτά προετοιμάζουν το έδαφος για εκλογές η και ο σχηματισμός μιας οικουμενικής κυβέρνησης, είναι πολύ πιθανο μπορεί ήδη να βρισκόμαστε σε μια τέτοια κατάσταση. 
Ο Αρης τετραγωνίζει την Πάλλας Αθήνα, και αυτό σημαίνει δύσκολες επιλογές όσον αφορά τη στήριξη για κοινωνικές αλλαγές. Το τετράγωνο αυτό βέβαια θα κάνει την περίοδο αυτή ιδιαίτερα εκρηκτική και εύφλεκτη και να αποφευχθεί ένα ρήγμα τότε θα είναι ότι καλύτερο, αν και δεν το βλέπω. Η εκρηκτική αυτή κατάσταση που δημιουργείται αφορά και τις κυβερνήσεις κρατων παγκοσμίως, τα κοινοβούλια, τους συμμάχους, την νομοθεσία, τους διεθνής οργανισμούς οπου ένα κράτος είναι μέλος π.χ. το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ κτλ. 

Καλό θα ήταν οπου και να είστε να μην συχνάζετε σε τοποθεσίες όπου μαζεύεται πολύς κόσμος διότι οι όψεις αυτές δημιουργούν μια ακραία εκρηκτική ατμόσφαιρα, με άφθονη δράση που θα κρατήσει αρκετά καθολη την διάρκεια του Δεκεμβρίου,ενω το να υπαρξει και τρομοκρατικο χτυπημα στην Αθηνα, ειναι πολυ πιθανο.

Ο Δίας τριγωνίζει τον Πλούτωνα, σε αντίθεση με τον 10οοικο και τον ωροσκόπο, ο Δίας ως πλανήτης της επέκτασης και ο Πλούτωνας της αναγέννησης και της αναμόρφωσης, μας ωθούν στην αλλαγή των συνθηκών που μας καταπιέζουν και στην διαμόρφωση μιας νέας αρχής για μια πολύ σημαντική προοπτική στο άμεσο μέλλον, όμως δείχνει  και κάποια αντίσταση ως προς την αλλαγή και στις αποφάσεις που παίρνονται .Όμως άτομα κύρους δεν στηρίζουν τις αλλαγές αυτές. 

Ο Δίας με τον ωροσκόπο σε αντίθεση δείχνει απώλειες και διαφωνίες, ενώ σε τετράγωνο με τον 10οοικο επισημαίνει εντάσεις και οικονομικές απώλειες. Προειδοποιεί επίσης για πιθανή απώλεια θέσης (πτώση κυβέρνησής) ή οξύτητες και προβλήματα σε θέματα εκπαίδευσης, οικονομικά, θρησκείας και νομικά.

Ο Πωσειδωνας τετραγωνίζει τον 10ο οικο (κυβέρνηση), και είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο δείχνει απάτη, σύγχυση, αδυναμία, αναποφασιστικότητα και απογοήτευση.Ο Πλουτωνας στον 11ο οικο μαζί με τις υπόλοιπες όψεις, που προαναφέραμε, σημαίνει κοινωνικές μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν πολλές αντιπαραθέσεις και προβλήματα ,σκάνδαλα, αποκαλύψεις και διαρροές αλλα και σφοδρές αντιδράσεις. Όπως και θα δείτε και στην πανσέληνο Δεκεμβρίου, ο μήνας αυτος θα είναι πολύ διαφορετικός και αρκετά επεισοδιακός παγκοσμίως. 
Το θέμα είναι ότι ο Αρης στον Ζυγο, που είναι ειρηνιστής και διπλωμάτης, ευγενής και διαλλακτικός μπερδεύεται με αρνητικές όψεις που θα κάνει τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα οπου η ειρήνη θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί, και η καθημερινότητα των ανθρώπων θα είναι πιο κουραστική. Σαφώς, δε οι τροχιές των πλανητών στον ουρανιο θόλο, δείχνουν να είναι αρκετά απειλητικοί, είναι επίσης αρκετά προειδοποιητικοί οιωνοί και μας αφυπνίζουν μέσα από συνταρακτικά γεγονότα. Περισσότερη έμφαση δίνεται στον μεταβλητό σταυρο που θα έχει ισχύ μεχρι το τέλος του 2017 οπου θα φέρει ραγδαίες εξελίξεις και θα διατηρήσει αυτή την μεταβλητή ατμόσφαιρα.
Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος, θα υπάρξει έντονη δυσαρέσκεια του λαού, έντονες ανησυχίες, καθυστερήσεις, ανισορροπία, δυσκολίες και αλλαγές που δεν θέλουμε να γίνουν. Η δυσαρμονία Αφροδίτης/Ουρανού αλλα και Αρη/Ουρανού δείχνει ξαφνικές ανατροπές και εξελίξεις κυρίως οικονομικής φύσεως, την πιθανοτητα ενος τρομοκρατικου χτυπηματος, αλλα και ανατροπες σε κοινοβουλευτικο επίπεδο που αφορούν την κυβέρνηση.

Αφορά και σεισμούς επίσης όπως και ακραία καιρικά φαινόμενα, κυρίως δυνατούς ανέμους, η αντίθεση Δια/Αφροδίτης φέρνει καθυστερήσεις και προβλήματα, κατολισθήσεις, υποχώρηση εδάφους η δυσαρμονία Ερμή/Ουρανού, δείχνει επαναστατικές διαθέσεις, ανατροπές, αλλα και εντάσεις, όπως επίσης και η δυσαρμονία Σελήνης/Κρονου/Δια, μικρές δυσκολίες, αποξένωση, φόβο αλλα και αδύναμους θεσμούς και άγνοια αλλα και παγωνιά οσο αφορά τις καιρικές συνθήκες.

Ας δούμε λίγο τις εξισώσεις.Η Νεα Σεληνη Δεκεμβριου θα επηρεασει την χωρα μας αρκετα αλλα και τα γεγονοτα στην Ευρωπη οπου ο Κρονος περναει μεσα απην Γερμανια.

Έντονη αντίθεσή του δημόσιου- Μειώσεις που αφορούν τη δημόσια εξουσία – Σημαντικές δονήσεις   Καταστροφή- Νομικά προβλήματα που συνδέονται με την πολιτική εξουσία– Περιορισμένη καλή τύχη – Περιορισμός περιουσιακών στοιχείων – Μειώσεις σχετικά με έξοδα–παγωμένο κεφαλαίο – Πρωτοβουλίες που αφορούν το εμπόριο – κέρδη – Δημιουργία αρμονίας – προσπάθειες για ειρήνη — επιτυχία σχετικά με την τεχνολογία –Εκτεταμένη ανάφλεξη – Εκτεταμένοι πυροβολισμοί – εξάπλωση πυρκαγιάς-κρίσιμες καταστάσεις –Δημόσια αντίθεσή σχετικά με επίσημα θέματα – περιορισμός της Κυβέρνησης
Κρονος-Σημαντικές κρίσεις – εξεγέρσεις που αφορούν τον έλεγχο ή αναγκαστικός περιορισμός / συνεχής δημιουργία έντασης – Ενέργειες που συμβάλλουν σε προβλήματα κατά τη διάρκεια μεταρρυθμίσεων-Απροσδόκητα εμπόδια που σχετίζονται με την ειρήνη – Αιφνίδια διάλυση συνεργασιών.
Αρνήσεις που σχετίζονται με επίσημες επιχορηγήσεις-Αναλύσεις που αφορούν την ηγεσία – ανικανότητα που σχετίζετε με την ηγεσία – Αύξηση κυβερνητικής διαφθοράς – Σημαντικές πτώσεις
Καλες Γιορτες σε ολους,Καλα Χριστουγεννα & Καλη Πρωτοχρονια!!!

~ ღ ~ Like ✔ Share ✔ Tag ✔ Comment ✔ ~ ღ ~
 Ιστοσελιδα:http://astroephimerides.blogspot.gr/
Email: astro.ephimerides@gmail.com
Like us here:https://www.facebook.com/astroephimerides/
Follow on Twitter:https://twitter.com/astroephimeris
Add on Skype: astroephimerides (Nikki karas)

Exit mobile version