ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ-26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

στις

Η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβριου,2015 στην 3η μοιρα των Διδύμων στις 0:44:12 το πρωί, με συντεταγμένες Αθηνών, στον 9ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου.

Ο 9ος οίκος συνδέεται με τα μακρινά ταξίδια σε ξένες χώρες, τις εισαγωγές-εξαγωγές και το εμπόριο, τους εξερευνητές, τις επιστήμες.

Κυβερνά τη θρησκεία, τον κλήρο, τους Επισκόπους και την Εκκλησία, τη μάθηση, την ανώτερη εκπαίδευση και τις εκδόσεις. Κυβερνά, επίσης, τα όνειρα και τα οράματα,την ηθική, τη ναυτιλία, τις συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες, τις εξωτερικές υποθέσεις ενός κράτους, συνδέεται με τους υπουργούς, Εργασίας, Άμυνας και με τους επίσημους εκπροσώπους της εξωτερικής πολιτικής, επικοινωνίες μεγάλων αποστάσεων, τα αεροπορικά ταξίδια · κολέγια και τα πανεπιστήμια και την γενική ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το σύστημα δικαιοσύνης, τη μεταναστευτική πολιτική, διαβατήρια και τις θεωρήσεις, τις δορυφορικές μεταδόσεις · Διαφήμιση και τουρισμός, και πώς το ίδιο το έθνος προωθεί σε άλλους.

Οι Δίδυμοι συνδέονται με τα Εθνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και το ποσό της ελευθερίας που δίνεται Ραδιόφωνο, την τηλεόραση, και τους υπολογιστές ως μέσο για την εθνικές ανακοινώσεις, το e- Mail και οι τηλεφωνικές γραμμές ως πηγή εθνικής επικοινωνίας. Όλα τα εθνικά δίκτυα επικοινωνίας, την εκπαίδευση, τις περιοδικές εκδόσεις, το Ταχυδρομείο, το ραδιόφωνο, τις μεταφορές, τις επικοινωνίες εν γένει και της επιστήμης. Η δυαδική φύση των Διδύμων γεννά ένα μίγμα ή ποικιλία διαφόρων παραγόντων που ενώνονται και δημιουργούν αλλαγές.

Ο ωροσκόπος της πανσελήνου βρίσκεται στην 13η (ρίσκο, κίνδυνος, απώλεια ) μοιρα της Παρθένου, που είναι και κυβερνήτης της πανσελήνου, του Ερμή, του 9ου,3ου και 11ου οίκου.
Στην πανσέληνο θα συμμετέχουν ο Κρόνος, ο Πωσειδωνας ,ο Ερμής και ο Δίας. Η πανσέληνος αυτή θα παραπλανήσει αλλα και θα ταλαιπωρήσει κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες οπου θα απαιτηθεί προσοχή στην προσωπική ασφάλεια και στον αισθηματικό τομέα αλλα και βέβαια σε θέματα του 9ου οίκου. Υποσχέσεις δεν θα εκπληρωθούν αυτή την χρονική περίοδο σε οποιοδήποτε επίπεδο και οι διαψεύσεις θα είναι αρκετές.
Σε γενικές γραμμές, η ρεαλιστική αντιμετώπιση των καταστάσεων και η υπομονή είναι η καλύτερη λύση ενώ προτείνεται να αποφύγουμε να είμαστε επιθετικοί στο να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα μας.

Η Πανσέληνος για την ακρίβεια θα βρίσκεται στις 3 μοίρες (σημείο πνευματικής αναλαμπής, αλλα δείχνει συχνά κλάμα, κακή τύχη, και στέρηση της ελευθερίας ) στον πρώτο δεκανό των Δίδυμων. Η πανσέληνος αυτή είναι αρκετά ζοφερή καθώς ενεργοποιεί και αναδεικνύει τη μεγάλη πλανητική οψη που σχηματίστηκε στα τέλη του 2015 και θα συνεχίσει να παίζει μεγάλο ρολο και το 2016, το γνωρίζετε ήδη ολοι, είναι η οψη τετραγώνου μεταξύ Κρονου/Πωσειδωνα η οποία την ημέρα της πανσελήνου θα είναι ακριβέστατη σε λιγότερο από 24 ωρες πριν συντελεστεί η πανσέληνος Νοεμβρίου.

Το κλειδί για να ξεπεραστεί η ενοχή, ο φόβος και το άγχος αυτής της δύσκολης όψης είναι να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Θετικά λόγια και πράξεις, θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στο να επιλύσουν συναισθήματα ενοχής.

Η πανσέληνος θα βρίσκεται ανάμεσα στις Πλειάδες και στον ώμο του Ταυρου, και οι Υάδες στο κεφαλι του Ταύρου, στον αστερισμό του Ταύρου. Αν και δεν είναι σε άμεση επαφή με τους απλανείς αστέρες, η θέση της μεταξύ των δύο αστρικών σμηνών υποδεικνύει ταλαιπωρία και θλίψη.

Η πανσέληνος αυτή εκτός του ότι κορυφώνει το τετράγωνο Κρόνου/Πωσειδωνα, το ενεργοποιεί κιόλας, πράγμα που την κάνει την πιο δυνατή αστρολογική οψη του 2015 και ολόκληρο το 2016. To τετράγωνο αυτό θα φέρει τρομακτικές εμπειρίες για πολύ κόσμο με τη σκοτεινή πλευρά της ζωής. Η απογοήτευση και τα εμπόδια η καθυστερήσεις θα επεκταθούν ή θα εμβαθύνουν τις περιόδους θλίψης ή κατάθλιψης που βιώνουμε όλοι από τις κακουχίες. Ακόμη και χωρίς ταλαιπωρία η προβλήματα, είναι πιθανό να βιώσουμε φόβο ή την παράνοια που μπορεί να μας συντρίψει οδηγώντας στην αβεβαιότητα και φυσικά αυτό το τετράγωνο δεν θα είναι μονο του αλλα υπάρχει και η σκιά του τετραγώνου Ουρανού/Πλούτωνα που θα δούμε τα αποτελέσματα της, μέσα από τον κύκλο απο τα προηγούμενα χρονια, οπου θα είναι αισθητά σε ολους, αν και ήδη είναι σε πολλούς, σε προσωπικο επίπεδο και παγκοσμίως.

Η σύνοδος Ηλιου/Κρόνου/Ερμή είναι η κυρια αστρολογική οψη σε αυτή την σημαντικη και αρκετά προκλητική πανσέληνο. Αυτό σημαίνει ότι είναι ώρα να σηκωθείτε ,να σταθείτε στα πόδια σας και να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε, να δείξετε ότι μετράτε και υπάρχετε, να υψώσετε το ανάστημα σας με λίγα λογια. Χρειαζόμαστε σκληρή δουλειά, πειθαρχία και την υπομονή για να ασχοληθούμε με τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβουμε επιπλέον ευθύνες ή να ενεργήσουμε ως σύμβουλοι ή οδηγοί.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο θα αυξήσει τα συναισθήματα της ενοχής για πράγματα που έχουμε αφήσει ανολοκλήρωτα, η δεν συμμετείχαμε σε αυτα.

Ο Ερμης στην πολιτικη αστρολογια συνδεεται με μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον Τύπο, όλα τα σχολεία και τα μέσα επικοινωνίας,τους πολιτικούς λόγους, τις δημοσκοπήσεις, τις μεταφορές. Ο Κρονος συνδεεται με τα ακίνητα, το σύστημα διακυβέρνησης, τους θεσμούς και τη γραφειοκρατία, την οικονομία, τον συντηρητισμό, τις υποδομές, το δίκαιο, τον έλεγχο.Ο Ηλιος την ανώτατη αρχή του κράτους (Πρόεδρος / ο Πρωθυπουργός ). 

Η Σελήνη και το τετράγωνο Ήλιου/ Ποσειδώνα, προφανώς θα αυξήσει περαιτέρω τις ανασφάλειες και ενοχές για πράξεις του παρελθόντος και τις καρμικες επιπτώσεις προηγούμενων ενεργειών μας. Ο Ποσειδώνας θα έχει επίδραση στην εξασθένηση της ζωτικότητας μας, καθιστώντας πιο δύσκολο να πάρουμε κίνητρα .Όσο αλλεργικοί και να είμαστε με την σκληρή δουλειά, ο Ποσειδώνας μας κάνει επίσης πιο επιρρεπείς σε ορισμένα ψυχολογικά ζητήματα και ζητήματα υγείας.

Για να κατανοήσετε σε βάθος πώς ο φόβος θα εχει αντίκτυπο στη ζωή μας μας, η σύνοδος Ηλιου/Ερμή αλλα και η σύνοδος Ερμή/Κρόνου θα ενισχύσουν τη σοβαρή φυση της πανσελήνου μέσω αναμνήσεων και συνομιλίων με τους φίλους και την οικογένειά σας. Οι τρέχουσες ειδήσεις χωρίς αμφιβολία θα βρίθουν από γεγονότα και προπαγάνδα για την τρομοκρατία και τη μαζική μετανάστευση.

Ωστόσο, βέβαια δεν θα χαθούν όλα διότι οι όψεις του Αρη δίνουν κάποια ελπίδα. Το εξάγωνο Ερμή/Αρη μέσω της θετικής σκέψης και δράσης μας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψουμε την φοβερή ενέργεια αυτής της πανσελήνου σε κάτι πιο παραγωγικό. Δεν θα μπορούσε να πει κάνεις ότι αυτή είναι μια οψη λιγότερης σημασίας και αυτό διότι μεταξύ τους αυτοι οι δυο έχουν απόσταση 0°15′.

Αντίθετα , επιταχύνει το μυαλό και τα αντανακλαστικά σας. Θα αισθανθείτε ότι έντονα οδηγείστε για να πετύχετε κάτι, ότι έχετε ένα σκοπο και θα υπάρξει δυνατή πρωτοβουλία. Μπορείτε να επιτύχετε μια πολλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με θάρρος και μαχητικότητα για να πάρετε αυτό που θέλετε. Οι χειρωνακτικές εργασίες, τα θέματα των επιχειρήσεων και διαπραγματεύσεων ευνοούνται. Το εξάγωνο αυτό θα δώσει περισσότερη αντοχή και αποφασιστικότητα, προσοχή στην λεπτομέρεια, στην εργασία για να τα βγάλετε περα με τις καθημερινές δυσκολίες. Τα θετικά λόγια και πράξεις θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό, οπότε επωφεληθείτε από αυτή την παραγωγική ενέργεια για να βάλετε σε τάξη αυτά τα οποία σας προκαλούν ανησυχία.

Σε πολιτικό επίπεδο τα πράγματα δείχνουν να παίρνουν φωτιά στην κυριολεξία, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο στον Τοξότη (απογοήτευση), η αντίθεση με τον Ερμή (ανησυχία, προβλήματα και ισως περιορισμος των μιντια η πληροφοριων και ειδησεων η γενικα με τις επικοινωνιες ) στο ιδιο ζώδιο στον 3ο οικο και το τετράγωνο με τον Πωσειδωνα στον 6ο οικο, δείχνουν να επικρατεί εκείνη την περίοδο πλήρης σύγχυση και χαος, που προβάλλονται μέσα από την πανσέληνο αλλα και από τα μιντια. Εχουμε σύγκρουση ιδεών οι οποίες θα είναι εντελώς εξωπραγματικές και παραπλανητικές, και θα υπάρχει άρνηση για συνεργασία.

Η αντίθεση Σελήνης/Ερμή προειδοποιεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμη για να ξεκινήσει μια επιχείρηση, ή να υπογραφτούν συμφωνίες ή άλλα έγγραφα. Οι διαπραγματεύσεις θα αποτύχουν ή να είναι οριακά επιτυχής. Θα υπάρχει νευρική ένταση που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, σοβαρά χρηματικά προβλήματα, και μπορεί να προκαλέσουν την αποτυχία. Συνεπάγεται με ψυχικές διαταραχές λόγω της υπερ-ευερεθιστότητας. Θα πληγούν ιδιαίτερα οι μετανάστες ,τα παιδιά, θα υπάρχει υψηλός κινδύνος στα ταξίδια, σκάνδαλα, κουτσομπολιό και καθυστερήσεις ενώ δεν είναι και η κατάλληλη περίοδος για γάμους η συνεργασιες.

Η σύνοδος με τον Κρόνο θα φέρει απώλειες, απογοητεύσεις, επιβράδυνση των δραστηριοτήτων. Τα σχέδια θα πάνε εντελώς στραβά, η ατμόσφαιρα θα είναι βαριά, θλίψη, κατάθλιψη. Αυτό συχνά δείχνει και μια ασθένεια η και το ξεσπασμα ενος ιου. Οι όψεις αυτές δείχνουν παγωνιά και κρύο ότι αφορά τις καιρικές συνθήκες, κακή ποιότητα του εσωτερικού αέρα, τοξίνες.

Η αντίθεση Σελήνης –Ηλιου-Κρόνου-Ερμή είναι δείκτης προβλημάτων ,ελάχιστης υπομονής και μιας ανεξέλεγκτης κατάστασης σε θέματα 3ου οίκου (τηλεπικοινωνίες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις εφημερίδες, τον Τύπο γενικά και τις σχέσεις του κράτους με γειτονικά κράτη, εκπαιδευση ).

Μια άλλη πολύ σημαντικη οψη της πανσελήνου είναι η αντίθεση Αφροδίτης /Ουρανού στον άξονα 2-8ου οίκου είναι δείκτης σεισμών, ανατάραξη κτηρίων η γεγονότα οικονομικής φύσεως που θα αναταράξουν τον κόσμο ενώ η θνησιμότητα θα αυξηθεί. Διαφωνίες , πολεμικες συγκρουσεις, μεγάλα σκάνδαλα και παράξενα γεγονότα θα κατακλύζουν παγκοσμίως οπου απότομες αλλαγές προϋποθέτουν μια κόλαση στην κυριολεξία. Σχέσεις και συνεργασίες δείχνουν προς διάλυση και βεβαίως ξαφνικές ανατροπές και εξελίξεις.

Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα ενεργοποιείται μεταξύ 8-4ου οίκου οπου προειδοποιεί για απρόσμενες αλλαγές και γεγονότα, απροσδόκητες τραυματικές καταστάσεις, ατυχήματα, τρομοκρατικα χτυπηματα στις χωρες που εχουμε αναφερει ,χωρισμούς,διασπασεις και οικονομικές ανατροπές, και επισημαίνει διαμάχες για την εξουσία, ανατρεπτικό εξαναγκασμό και την ψυχική χειραγώγηση και βια. Μπορεί να υπάρχουν νέα για ένα απροσδόκητο θάνατο. Ξαφνική ασθένεια από συσσωρευμένη ένταση, νευρικό κλονισμό ή την ανάπτυξη των νευρωτικών τάσεων υποδεικνύεται από αυτή την οψη.

Ο Πωσειδωνας στον 6ο οικο, στο μεσοδιάστημα Ηλιου-Σελήνης δείχνει την διάλυση μιας συνεργασίας αλλα και μια χαοτική κατάστασή οσο αφορά θέματα 6ου οίκου, που αφορά την ποιότητα της παροχής νοσοκομειακής περίθαλψης, τη λειτουργία του Δημοσίου, τη γραφειοκρατία, όλες τις δημόσιες υπηρεσίες και τις συνδικαλιστικές ενώσεις, τους εργαζόμενους, τον στρατο, την υγεια.

Μια σημαντικη οψη που προεικονίζει μια μεγάλη καταστροφή, πιθανές ζημιές η απώλεια είναι η αντίθεση Δια/Χείρωνα μεταξύ 1-7ου οίκου. Ο 7ος οίκος συνδέεται με τις διπλωματικές σχέσεις ενός κράτους, τις συμμαχίες, τους φανερούς εχθρούς και τη λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης.Δεν αποκλειεται να υπαρξουν προβληματα η συγκρουσεις με εχθρικες χωρες.

Ο 1ος οίκος περιγράφει τον πληθυσμό, τη γενική ψυχολογική κατάσταση του κοινού και γενικά ότι θα μπορούσε να αφορά στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ο Δίας είναι η δικαστική εξουσία, η νομοθεσία και η διπλωματία, ο καπιταλισμός, η βιομηχανοποίηση, η επέκταση και η ανάπτυξη ενός έθνους, η θρησκεία, οι τράπεζες, Διπλωμάτες και εξωτερικές υποθέσεις · Άνω τάξεις και πλούσιοι επιχειρηματίες. Η αντίθεση αυτή μπορεί να φέρει πειρασμούς, εξαπάτηση και σύγχυση στις συνεργασίες. Πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ικανότητες διαμεσολάβησης είναι σημαντικό για την επικοινωνία και την ειρήνη.

Η πανσέληνος επηρεάζει τον 1ο και 7ο οικο της χωρας μας οπου δείχνει να δημιουργούνται κάποια προβλήματα και εντάσεις . Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο του Πρωθυπουργού δείχνει να πιέζεται να πάρει κάποιες αποφάσεις, δυσκολίες και διλλήματα που έχει να αντιμετωπίσει. Η πανσέληνος αποβαίνει καπως θετική για εκείνον χωρίς να λείπουν οι εντάσεις και τα προβλήματα. Η διελαυνων Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δια του δείχνει νωχέλεια, αμέλεια, εσφαλμένη συμπεριφορά, αλαζονεία, υπερβολή, απώλεια, νομικές διαμάχες. Οι σωστές επιλογές θα είναι δύσκολο να γίνουν .

Ας δούμε τις εξισώσεις..

προσπάθειες συνεργασίας- Σημαντικά επιτεύγματα στο χώρο εργασίας – Ισχυρισμοί- προσπάθειες ενοποίησης- Οι εργασίες που αφορούν προβληματικές συνθήκες – Σταθεροποίηση – Η πραγματοποίηση των αναχωρήσεων ή αποστασιοποίησης- Καθορισμός των ορίων ή συνόρων – Καταπολέμηση εμπόδιων- καταλήξεις σχετίζονται με τις δραστηριότητες – Θάνατοι που επηρεάζουν τους άλλους – Μέτριες επιτυχίες – Κέρδη ή τα έσοδα που σχετίζονται με τη σταθερότητα – Παγωμένο κεφάλαιο – Περιορισμένη καλή τύχη – Περιορισμένα περιουσιακά στοιχεία – Μειώσεις σχετικά με τα χρήματα η έσοδα- σχολαστικές προσπάθειες – Ισχυρή αντίσταση- απαιτητικές δραστηριότητες- Έντονη αντίθεσή του δημόσιου- Μειώσεις που αφορούν τη δημόσια εξουσία- Σημαντικές δονήσεις – Καταστροφή

Σταθερές διασυνδέσεις με μεγάλη επιρροή – Αμοιβαία ειδική αποστολή – Εμπόδια που σχετίζονται με δράσεις συνεργασίας – ρήγματα που σχετίζονται με σταθερές σχέσεις – – μεγάλης κλίμακας καταστροφή σχετικά με ενώσεις η συνεργασίες.

εξουσία ή επιρροή στο νόμο και επικοινωνίες – Συζήτηση σχετικά με την εξουσία και το χρήμα – Ενέργειες που συμβάλλουν στην κέρδη επιχειρήσεων ή εισοδήματα- Εργασία για διαρκή επιτυχία – χορήγηση οικονομικών μέτρων κατά τα επόμενα χρόνια – Επιτυχής ξεπέρασμα των εμποδίων – Σημαντικά οφέλη που σχετίζονται με τις αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Σημαντικές δαπάνες – υψηλής αντοχής οικονομικά προβλήματα – Ελαχιστοποιημένα επιρροή που σχετίζονται με χρηματοπιστωτικές υποθέσεις – Νομικά προβλήματα που συνδέονται με την πολιτική εξουσία.