Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ-25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Advertisements

Η πανσέληνος Δεκεμβρίου, θα είναι και η τελευταία για το ετος 2015, θα πραγματοποιηθεί στην 3η μοιρα του Καρκίνου, (οικογενεια, πατριδα, εθνικη ασφαλεια) στον 3ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, στις 1:11:26 μμ. πράγμα που μαρτυρά ημέρα Χριστουγέννων την εορταστική ατμόσφαιρα γύρω από το οικογενειακο τραπέζι σε πολλές χωρες και σπίτια του κόσμου και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί με φόντο τις λυπηρές αναμνήσεις των γεγονότων που έχουν συμβεί μεχρι τώρα ,τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα . Στην πανσέληνο θα συμμετέχουν ο Ερμής στην 22η του Αιγόκερω (μοιραία θλιβερά γεγονότα, αυτοκτονίες, όλεθρος, χάος), ο Πλουτωνας επίσης από τον Αιγόκερω, ο Αρης στην 24η του Ζυγου και ο Ουρανος απο τον Κριο.

Είναι σημαντικο να σημειώσουμε ότι λίγες ωρες αργότερα στις 26/12/2015 το πρωί, στις 4:26, ο Ουρανος από τον Κριο, θα επιστρέψει στην ορθή του πορεία, μετα από αρκετο καιρό στην 16η μοιρα ,που σημαίνει ότι τώρα τα γεγονότα θα αρχίσουν να επιταχύνονται, ο κόσμος θα αρχίζει να αλλάζει ραγδαία, θα υπάρχει περισσότερη αναστάτωση, χάος, εξελίξεις, αναταραχές και συγκρούσεις. Με αυτήν την επιρροή θα είναι δύσκολο να πει κανείς ότι οι όποιες αλλαγές θα είναι ευεργετικές, μέσα στα ταραγμένα αυτά χρονια που περνάμε.

Έτσι λοιπόν, η πανσέληνος στον Καρκινο γίνεται λίγο μετα την έναρξη του χειμερινού ηλιοστασίου οπου θα μας εκθέσει σε πολλούς κινδύνους και θα επηρεάσει ιδιαίτερα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, τους Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους. Με αφορμή λοιπόν όλα αυτά θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις, διχόνοιες και αλλαγές σε σημαντικούς τομείς. Γενικότερα, θα παρατηρηθεί ένα έντονο κλίμα διαφωνιών, επεισοδιακών γεγονότων, διεκδικήσεων και εμπόλεμης διάθεσης. Η συμμετοχή του Αρη στον Ζυγο θα επιταχύνει και θα οξύνει ιδιαίτερα τα πνεύματα και τις εξελίξεις. Έτσι, λοιπόν, κατά αυτό τον τρόπο θα περάσουμε στο 2016 που θα δώσει μια νεα προοπτική στην πορεία κρατων του πλανήτη αυτού, κοινωνικών ομάδων και ατόμων.

Η πανσεληνος στις 25 Δεκεμβριου του 1977 πραγματοποιηθηκε στο ζωδιο του Καρκινου στον 10ο οικο του ηλιακου ωροσκοπιου σηματοδωντοντας τον θανατο ενος διασημου κωμικου,του Τσαρλι Τσαπλιν, αλλα και μια δοκιμη πυρινικης βομβας στην σοβιετικη ενωση. Η ιδια πανσεληνος πραγματοποιειται ξανα στο ιδιο ζωδιο, στις 25 Δεκεμβριου του 2015 επηρεαζοντας τον αξονα της εξωτερικης πολιτικης…με μια μικρη διαφορα η οποια αυτη τη φορα θα ειναι χειροτερη απο την πρωτη.Η πρωτη συνοδευτηκε απο τον Βουλκανους ενω η δευτερη απο τον υποθετικο Κρονο και τον Αδη.Αυτο που θα ξεσπασει θα ειναι ξαφνικο,και αυτο διοτι εκτος απο την ενεργοποιηση εκρηκτικων οψεων ο Ουρανος θα γυρισει σε ορθη πορεια στις 26/12.Ενα τετοιο φαινομενο θα επαναληφθει ξανα το 2034.

Να ξεκινήσω σε προσωπικο επίπεδο, ημέρες γιορτών η πανσέληνος δίνει μια έμφαση στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στην αγάπη και τη φιλία. Αυτή η πανσέληνος είναι ιδανική για την ενίσχυση των δεσμών σε μια υπάρχουσα σχέση ή για την εύρεση ενός νέου συντρόφου. Η κοινωνικοποίηση ευνοείται σε γενικές γραμμές, και αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή φάση της σελήνης για τις ειρηνικές διαπραγματεύσεις , την επίλυση διαφορών και για την εξεύρεση κοινού εδάφους σε επιχειρήσεις ή νομικά θέματα.

Το φως της πανσελήνου θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις στενές σχέσεις και συνεργασίες. Τόσο το σταθερό αστέρι στην πανσέληνο και οι όψεις εκφράζουν την ανάγκη για εγγύτητα και φιλική επικοινωνία. Το σταθερο αστέρι Propus, στους 3 ° 39 ‘ του Καρκίνου ευθυγραμμίζεται στενά με την πανσέληνο. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, το αστέρι αυτό ανήκει στον αστερισμό των Διδύμων. Δεδομένου ότι οι Έλληνες καθόρισαν αργα κινούμενους αστερισμούς στην 0 ° του Κριου στον Ζωδιακο πριν απο 2000 χρόνια, τα αστέρια και οι αστερισμοί έχουν μετακινηθεί κατα 30 °, ή ένα ολόκληρο αστρο προς τα εμπρός σε σχέση με τον Δυτικό, ή τροπικό ζωδιακό.

Η διαδικασία αυτή ονομάζεται μετάπτωση, και χρησιμοποιούμε τους απλανείς αστέρες για την ερμηνεία ενός ωροσκοπίου, μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία που υπάρχουν στον χάρτη. Οι αστέρες, συγκεκριμένα κάνουν την ερμηνεία πιο ακριβής εκτός από την βασική μετάφραση των ζωδίων και όψεων σε ενα ωροσκόπιο. Τα αστέρια και οι πλανήτες εκπέμπουν ενέργεια, ενώ με τα ζώδια δεν γίνεται κατι τέτοιο.

Το αστέρι Propus γεννιέται από τη φύση του Ερμή και της Αφροδίτης, και έτσι η πανσέληνος Δεκεμβρίου προωθεί την αγάπη και την καλοσύνη. Αυτό το αστέρι βρίσκεται ανάμεσα στους ώμους των Διδύμων, τονίζοντας το θέμα της εγγύτητας και της συντροφικότητας. Εκτός από τα γενικά χαρακτηριστικά των Διδύμων που είναι η ευπρέπεια, η ευφυΐα και η φινέτσα, το αστέρι Propus δίνει δύναμη, υπεροχή και επιτυχία.

Αυτή η πανσέληνος είναι εξαιρετική για συνειρμική σκέψη, μια απαραίτητη δεξιότητα στην αστρολογία. Η αστρική επιρροή αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές δεξιότητες, ώστε έτσι να μπορείτε να βρείτε δημιουργική διέξοδο και την ποίηση και τη ζωγραφική η άλλες παραγωγικές και δημιουργικές ασχολίες κατά τη διάρκεια των δύο εβδομάδων από την παρούσα φάση της σελήνης. Αλλά η θετική αυτή επιρροή ευνοεί ως επί το πλείστον τις φιλικές επικοινωνίες. Κοινωνικά, αυτή η πανσέληνος είναι εξαιρετική για να κάνετε νέους φίλους ή ευνοεί την σύσφιξη σχέσεων. Εάν αυτή η πανσέληνος σχηματίζει θετικές όψεις στο ωροσκόπιο σας, θα νοιάζεστε περισσότερο για το ποσο κομψοί είστε και θα απολαύστε την αυξημένη δημοτικότητα τας. Αυτή είναι ιδανική στιγμή για γράψιμο, να δώσετε ομιλίες ή παρουσιάσεις, να ανταλλάξετε ιδέες αλλα και για τη διδασκαλία. Αυτή η πανσέληνος δείχνει την επιτυχία σε νομικά ζητήματα και υποδεικνύει την κατάλληλη στιγμή για τις ειρηνικές διαπραγματεύσεις.

Επιπλέον ,βλέπουμε την Αφροδίτη να είναι σε ίση απόσταση με τον Ερμή και τον Δία, σχηματίζοντας ένα συμμετρικό τρίγωνο που ονομάζεται Μεγάλο Τρίγωνο οπου αυτό είναι πολύ εκφραστικό και δυναμικό αλλα υποδεικνύει ταλέντο και την ικανότητα για έκφραση και την επίτευξη αγάπης, κατανόησης και καλοσύνης. Οι μικρότερες όψεις που συνδέονται με αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αγωνιστούμε για την αγάπη και την αρμονία. Ας δούμε λοιπόν τις όψεις αυτές..

Το τρίγωνο Ερμή/Δια είναι το καύσιμο που πυροδοτεί την Αφροδίτη. Αυτή η οψη , τελικά, εκφράζεται μέσα από το εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης. Φέρνει αισιοδοξία και καλές ειδήσεις. Η έρευνα, η μελέτη και η κοινωνικοποίηση ευνοούνται, όπως επίσης το να κάνετε σχέδια αν εσεις έχετε καλή διαίσθηση γι’ αυτο, προσανατολισμένοι στο μέλλον και τη θετική σκέψη. Αυτή είναι επίσης η ιδανική στιγμή για να καθαρίσετε και να οργανώσετε τα πάντα στο γραφείο σας μεχρι και την ζωή σας την ιδια, ξεφορτωθείτε ότι θεωρείτε περιττό και ότι σας επιβαρύνει η δεν σας χρειάζεται.

Το εξάγωνο Αφροδίτης/ Δια είναι θετικο για πάρτι, συγκεντρωσουλες και έρωτα. Θα πρέπει να νιώθετε ζεστά και ευτυχισμένοι μέσα και θα θέλετε να μοιραστείτε τα ζεστά αυτα συναισθήματα με αλλους ανθρώπους. Αυτό είναι μια ένδειξη καλής τύχης και ενδέχεται να λάβετε δώρα, χρήματα ή φιλοφρονήσεις. Θα έχετε επίσης μια γενναιόδωρη διάθεση και δεν θα υπάρχει καθόλου απληστία. Το εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης είναι κατάλληλο για να διασκεδάσετε με φίλους, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Η κοινωνικοποίηση θα πρέπει να είναι πιο ευχάριστη τώρα, λόγω μειωμένου άγχους και περισσότερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Θα υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα να εκφράσετε την αγάπη σας στις σημαντικές προσωπικές σας σχέσεις οπου θα επωφελειθητε από ένα στενότερο δέσιμο.

Ο σταθερός αστέρας Agena στις 24 ° 00 μοίρες του Σκορπιού έχει μεγάλη επιρροή στην Αφροδίτη και όντως αυτό είναι ακόμη ένα υπέροχο αστέρι φύσεως Αφροδίτης-Δία που ταιριάζει αρκετά με τα θέματα που συνδέονται με την αγάπη και τη φιλία που αναφέρονται μέχρι στιγμής για αυτήν την πανσέληνο. Δίνει αρκετή ενέργεια και ενθουσιασμό σε να ζευγάρι χωρίς να βλάπτετε τον εαυτό σας ή την όποια κατάστασή. Με την Αφροδίτη ιδίως, η Agena δίνει έντονο αισθησιασμό με ισχυρά πάθη, και την τάση να σχηματίζουμε πολύ καλες φιλίες με τις γυναίκες.

Αν και δεν υπάρχει καμία αστρολογική οψη που να συνδέει την πανσέληνο με την Αφροδίτη, λόγω των ομοιοτήτων με τους σταθερούς αστέρες, είναι δίκαιο να πούμε ότι ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας αυτής της πανσελήνου θα εκφραστεί μέσα από την Αφροδίτη, με αγάπη και συμπονετικό τρόπο. Στις 11 Δεκεμβρίου, η νέα σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη ,πρότεινε ένα τελικό εξελικτικό άλμα που απαιτείται για την προσαρμογή μας στην αλλαγή και μαζική αναταραχή των τελευταίων ετών. Τοποθετώντας την πανσέληνο της 25ης Δεκεμβρίου σε αυτή τη δυναμική επιτρέπει την γεφύρωση του χάσματος, να επιδιορθώσετε τα κακώς κείμενα και να βρεθείτε σε μια τελείως διαφορετική αρμονική κατάσταση. Αν οι σχέσεις έχουν πάρει ένα τέλος τότε αυτή η πανσέληνος είναι ιδανική για να κάνετε νέους φίλους ή να βρείτε ένα καινούργιο ρομαντικο σύντροφο.

O Ηλιος στον Αιγόκερω αφορά τους ηγέτες, την ηγεσία, τις κυβερνήσεις ο οποίος βρίσκεται στον 9ο οικο και σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη στον Καρκινο στον άξονα 3/9ου που είναι οίκος επικοινωνιακός και αφορά την ένταση, τα προβλήματα και τις τάσεις για αποσχίσεις κρατων στην εξωτερική πολιτική και τόσα αλλα όπως εχουμε προαναφέρει. Ο Ηλιος από τον 9ο οικο θα τετραγωνίζει τον Δια στον 6ο οικο και αυτό συνδέεται με λάθη, χάσιμο χρόνου και απώλειες, δυσκολίες με αλλους ηγέτες και κρατη αλλα και με την ξεροκεφαλιά και τις έντονες διαφωνίες. Αυτό το τετράγωνο δείχνει καταπίεση προς την κοινωνία, τάσεις φυγής της κυβερνησης, υπερβολές που κάνουν κακο.

Ο Ηλιος στο μεσοδιάστημα Αρη/Πωσειδωνα, συνδέεται με νέα σχέδια, την μεταβολή, την αλλαγή, την έλλειψη δύναμη της θέλησης, τη δυσαρέσκεια, την αδυναμία. Υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης μολύνσεων. Η Σελήνη τετραγωνίζει και αυτή τον Δια και πέφτει στο ιδιο μεσοδιάστημα Αρη/Πωσειδωνα, δηλώνει μεγάλη ευαισθησία, συνδέεται με απατεώνες, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για μολύνσεις, αναποφασιστικότητα, βγαίνουμε εκτός πορείας. Η Σελήνη εδώ κυβερνά τον 9ο και τον 4ο οικο ενώ ο Ηλιος τον 3ο, τον 5ο και τον 8ο που ειναι σημαντικοι οικοι .

Ο Ερμής στον Αιγόκερω βρίσκεται στον 10ο οικο, και παρόλο του ότι έχει θετικές όψεις εμφανίζει μια εκτατη κρίσιμη κατάσταση στην 22η μοίρα αλλα και σε σύνοδο με την Παλλάς, μαζί όμως με τον Ηλιο και τον Πλούτωνα εμφανίζει την ιδια εικόνα που είχαμε και τον Δεκέμβριο του 2014,θυμαστε τα γεγονότα τότε τι έγινε. Το τετράγωνο Αρη/Πλούτωνα μεταξύ 10-7ου οίκου, ο Αρης τετραγωνίζει τον 10ο οικο και τον ωροσκόπο, προκαλεί γενική ανάφλεξη, προβλήματα, θυμό, επιβολή, τελεσίγραφα, ριψοκίνδυνες ενέργειες και ακρότητες. ( μικρό γεγονός που οδηγεί σε ένα μαζικό αποτέλεσμα, όπως το άναμμα ενός σπίρτου που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά η εκρηξη ) .Τις όψεις μεταξύ αυτών δυο πλανητών τις είδαμε και παλι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και δημιουργεί παρατεταμένη ένταση, εξαιρετικά κρίσιμες καταστάσεις, ανάφλεξη, επιθέσεις, βια, υπονόμευση από εχθρούς, εκρήξεις, ξεσπάσματα, εχθρότητα και διάλυση. Η σύνοδος στον Αιγόκερω συνδέεται με πολιτικές αναταραχές αλλα και πτωσεις αυτοκρατοριων οπως ειχαμε γραψει και για ενα κειμενο πριν λιγους μηνες.

Ο Αρης σε αντίθεση με τον ωροσκόπο προειδοποιεί για πιθανά ατυχήματα, κίνδυνος απώλειας, καυγάδες, εχθρότητα .Ο Αρης τετραγωνίζει τον 10ο οίκο και αυτό δείχνει πίεση προς τον παρούσα κυβέρνηση, πτώση της κυβέρνησης, απώλειες, συγκρούσεις, εχθρότητα, και περαιτερω διασπάσεις κομμάτων. Το όλο σκηνικό προϋποθέτει πλήρη διάλυση και μια εκ νέου συναρμολόγηση όπως έχετε καταλάβει.

Ο Κρόνος στον 8ο οικο με τον Zuben Elgenubi δείχνει απώλεια, κλοπή, προδοσία, κακοποίηση, αφροδίσια νοσήματα, δηλητηρίαση, πνιγμός, την αγωνία, την εκδίκηση, εγκληματικότητα. Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα μεταξύ 12-10ου οίκου είναι ενας επιπλέον παράγοντας που επιβεβαιώνει τα παραπάνω σε πολιτικό επίπεδο. Προειδοποιεί για κίνδυνο, ατυχήματα, εγχώριες συγκρούσεις, ενεργοποιει την αστυνομία ή ένστολο προσωπικό της κυβέρνησης, το στρατιωτικό προσωπικό, υπόγειους χαρακτήρες και εχθρούς.

Βίαιες καταστάσεις. (ξαφνική, μαζική έκρηξη, οι θάνατοι από αιολική ενέργεια, ανεμοστρόβιλοι, τυφώνες, τρομοκρατικα χτυπηματα. Θανατηφόρα επίθεση από τους αντάρτες ή τρομοκρατική ομάδα.) Ο Δίας στην Παρθένο βρίσκεται στον 6ο οικο και σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, δείχνει μια σημαντικη καταστροφή, ατύχημα θανατηφόρο ή τραγωδία.

Ο ωροσκόπος της πανσελήνου στην 24η του Κριου, πυροδοτεί μια αμείλικτη σταση, σοβαρές δοκιμασίες, και προβλήματα. Ο Πλουτωνας και οι όψεις του θα επηρεάσουν ιδιαίτερα την χωρα μας οπου και αυτη θα δεχτει τρομοκρατικο χτυπημα.

Σε σύγκριση με τον χάρτη της Ελλάδος εχουμε την δυσαρμονία Ηλιου/Ουρανού που είναι άκρως ανατρεπτική και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, φέρνει εκρήξεις η και πυρκαγιές, τη δυσαρμονία Αρη/Ερμή που είναι δείκτης διαφωνιών, καυγάδων και δείχνει παρεμβάσεις. Να είστε επίσης προσεχτικοί ιδιαίτερα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την υγεια σας. Η δυσαρμονία Σελήνης/Ουρανού/Κρόνου δείχνει αρκετά έντονο παρασκήνιο στις πολιτικές εξελίξεις της χωρας και διασπάσεις. Σε σύγκριση με τον χάρτη Μεταπολίτευσης το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα επηρεάζει ιδιαίτερα την κυβέρνηση και ο Αρης στον Ζυγο τον 4ο οικο της (που ειναι το κομμα αντιπολιτευσης). Να περιμένουμε παιρετερω εξελίξεις, διασπάσεις και παραιτήσεις.

***Agena σε σύνοδο με την Αφροδίτη- Ποιητική ατμόσφαιρα, δυνατά πάθη, εύκολες φιλίες με τις γυναίκες.

***Arcturus σε σύνοδο με τον Αρη- Δημοφιλια, πολλούς φίλους.

***Spica σε σύνοδο με Αρη- Δημοφιλή κοινωνική επιτυχία, ορθή κρίση και γρήγορες αποφάσεις ,ακαμψία, και σχεδόν ή εντελώς ανοησία.

*** Antares σε σύνοδο με τον Κρονο- Υλισμός, ανεντιμότητα με τις συνθήκες που δημιουργούνται από το περιβάλλον, η θρησκευτική υποκρισία, πολλές απογοητεύσεις, απώλεια μέσα από καυγάδες και νομικά θέματα, προβλήματα μέσα από τους εχθρούς, πολλές αποτυχίες, παρεμπόδιση, δυσμενείς για τα εγχώρια θέματα, πολλές ασθένειες και θλίψη από τα παιδιά.

**** * Algorab σε σύνοδο με την Juno -Εκκαθάριση, καταστροφικότητα, ασχήμια, μοχθηρία, καταχθόνια ψέματα, αυτοκτονία, απληστία, τραυματισμοί.

***Πλουτωνας-Vega σύνοδος- αυτή η σύνοδος είναι λίγο παράξενη ,λένε ότι η Vega είναι μαγευτική και χαρισματική. Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι η Vega συνδέεται με τις δημιουργικές τέχνες. Vega ή Wega, η Alpha Lyrae, σύμφωνα με τον Πτολεμαίο, είναι από τη φύση της Αφροδίτης και του Ερμή. Οι άνθρωποι που έχουν τέτοια επιρροή έχουν μια ισχυρή κλίση για τη μουσική, πνευματικές απολαύσεις, και κάνουν σημαντικό φιλανθρωπικό έργο. Δίνει φινέτσα, κινητικότητα, αλλά και ακολασία και απρέπεια.

 Όταν είναι με θετικές όψεις, ο Vega μπορεί να επιφέρει τον πλούτο ή απρόσμενα πλούτη. Είναι ένα ευεργετικό αστέρι, αλλά όταν σχηματίζει αρνητικές όψεις, ιδιαίτερα με τον Άρη, μπορεί να προκαλέσει θάνατο με τον Κρόνο η τον Πλούτωνα, ομως μπορεί να επιφέρει καταστροφή, οπου και επηρεάζει την χωρα μας.

Ας δούμε λίγο τις εξισώσεις

* Εκπλήρωση επιθυμιών – Έναρξη σχέσεων αγάπης – δίνοντας αγάπη – απόλαυση – Υπεράσπιση της αρμονίας – Η σεξουαλική επιθυμία – Συνεταιρισμός για καλλιτεχνικό έργο – προσπάθειες για να ομορφύνουμε το περιβάλλον – Καλλιτεχνικές δραστηριότητες

Λιτότητα- θέματα υγείας που αφορούν ειδικά τις γυναίκες – Ανάγκη για βελτίωση προσωπικών σχέσεων – έθνη που χρειάζονται βελτίωση – δυσπιστία – λύπη ή θλίψη που σχετίζονται με εταίρους – θλιβερές ώρες – ημέρες απωλειών- Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, αστάθεια – απογοήτευση στα πλήθη – Εκτεταμένη αβεβαιότητα ή αστάθεια — Εκτεταμένες απώλειες-
Άνοδος που αφορούν ειδικά τις γυναίκες στην κυβέρνηση – – Διάσημοι καλλιτέχνες.

-Αναλύσεις που αφορούν την ηγεσία – ανικανότητα που σχετίζεται με την ηγεσία – Αυξήσεις που αφορούν την κυβερνητική διαφθορά – Σημαντικές πτώσεις
Εκτεταμένες απογοητεύσεις – Πολλές απώλειες- περιορισμός της ελευθερίας
Αθλητικές εκδηλώσεις – ξαφνικές εκρήξεις – Ενέργειες που συμβάλλουν σε εντάσεις και άγχος

– Πυροδότηση επεισοδίων και γεγονότων – Επίσημες αποστολές – Νέα που αφορούν την κατάσταση των μεταρρυθμίσεων – συζητήσεις σχετικά με μεγάλες εντάσεις- Ξαφνικά δεινά και ζημιές – μεγάλος κίνδυνος – Απροσδόκητη καταστροφή

Απροσδόκητες διακοπές ρεύματος – Ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζονται με τις μεταρρυθμίσεις ή επανάσταση – Ενέργειες που σχετίζονται με ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθεια – μεγάλο αντίκτυπο -τεχνική απάτη – Τυφώνες ή ισχυρές καταιγίδες- Αύξηση των απωλειών που σχετίζονται με την ελευθερία – ανασφάλεια και αστάθεια που σχετίζονται με εκτεταμένη απάτη – Εκτεταμένη αποσύνθεση- Δραστηριότητες περιορίζονται από το νόμο –

Ελαχιστοποίηση της γεννητικότητας – Αποπομπές – Άγονες συγκομιδές- ενέργειες συμβάλλουν για να κρύψουν τα προβλήματα – Προβλήματα που οφείλονται σε σφάλματα – Αβεβαιότητες σχετικά με θανάτους – Μυστηριώδεις θάνατοι – Η απόκτηση της ελευθερίας δια της βίας – υποχρεωτικές αλλαγές που φέρνουν ανασφάλεια ή αστάθεια- μετάβαση, Μεταμορφώσεις- Ανακατατάξεις- Ανατροπές-

Προβλήματα που σχετίζονται με την έλλειψη χρημάτων – Στέρηση- Θυελλώδης εξελίξεις – ξαφνική ανατροπή- άρνηση που αφορούν σημαντικές αλλαγές άλλων – απώλειες στις εταιρικές σχέσεις- Σταδιακές ή ενδεχόμενες αναχωρήσεις, παραιτήσεις ή αποστασιοποίηση- Έκθεση σε κινδύνους κατά την υλοποίηση ουσιαστικών αλλαγών – Σημαντικές αλλαγές – Ανεπαρκώς προγραμματισμένες δραστηριότητες — ύπουλος σχεδιασμός ή ραδιουργίες – Μυστικές ίντριγκες- Τρέχοντα γεγονότα – αυξανόμενη ένταση — διατάραξη -αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα- Εμπόδια για την αλλαγή – Στασιμότητα

Εμπορικές ζημιές ή βλάβες που σχετίζονται με εταίρους – Άγχος – Σχεδιασμός παράνομων δραστηριοτήτων- Καθυστερήσεις σχετικά με συζητήσεις – Νέα σχετικά με τη διακοπή ή αναστολή των εργασιών.

Καλες Γιορτες σε ολους,Καλα Χριστουγεννα & Καλη Πρωτοχρονια!!!

~ ღ ~ Like ✔ Share ✔ Tag ✔ Comment ✔ ~ ღ ~
 Ιστοσελιδα:http://astroephimerides.blogspot.gr/
Email: astro.ephimerides@gmail.com
Like us here:https://www.facebook.com/astroephimerides/
Follow on Twitter:https://twitter.com/astroephimeris
Add on Skype: astroephimerides (Nikki karas)

Exit mobile version