ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2015


sun astrology wheel

Ο Ηλιος θα εισέλθει στον Αιγόκερω στις 22 Δεκεμβρίου, 2015 στις 6:48 το πρωί, στον 1ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου ΄λίγο πριν την πανσέληνο στον Καρκινο. Με την θέση του Ηλιου στον 1ο οικο, η προσωπικότητά σας θα βρει έκφραση κυρίως μέσω προσωπικών θεμάτων που σχετίζονται με την εικόνα του εαυτού σας, τη φυσική εμφάνιση και τα προσωπικά συμφέροντα σας. Είστε υποχρεωμένοι να αποκτήσετε η να έχετε γνώθι σ αυτόν προκειμένου να διατηρηθεί η πραγματική αίσθηση της ταυτότητας σας. Η ισχυρή δύναμη της θέλησης και η αυτοπεποίθηση θα προσθέσουν δύναμη στην προσωπικότητά σας. Τώρα ισως θα αισθάνεστε πολύ γενναίοι, θετικοί και ανταγωνιστικοί, είναι ωρα να αναπτύξετε τις φυσικές ιδιότητες ηγεσίας. Αξιοποιήστε τις όποιες ευκαιρίες, κυρίως στον τομέα της επιχειρηματικότητας. 

Ωρα να καθορίστε τους υψηλότερους στόχους σας, η αυτοπειθαρχία και η αποφασιστικότητα θα παίξουν μεγάλο ρολο στον καθένα από μας. Ο απώτερος στόχος σας είναι να εργάζεστε σκληρά αλλα και η υπερπήδηση των εμποδίων είναι αυτό που θα προσφέρει μεγάλη ευχαρίστηση. Το χειμερινό ηλιοστάσιο αναμένεται να είναι αρκετά δυνατό και προκλητικό, οπου θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στην επαγγελματική μας ζωή αλλα και γενικά στις ζωές ολου του κόσμου. Πολλοί θα ξανασκεφτούν την κατεύθυνση που έχουν πάρει, αλλα το κυριότερο απ όλα θα είναι η καλλιέργεια της θετικής σκέψης οπου θα κάνει την επίτευξη των στοχων ευκολότερη. Επιλέξτε να δείτε τις όποιες αποτυχίες σας σαν το εναρκτήριο βήμα που θα σας βοηθήσει να βρείτε την σωστή κατεύθυνση στη ζωή σας. Ωρα να δείξετε την δυναμη σας, τις ικανότητες σας, ωρα να αναπλάσετε τον εαυτο σας.

Η Σελήνη μέσα από το ζώδιο του Ταυρου, σημαίνει ότι η συναισθηματική η υλική ασφάλεια –εργασία-τα κεκτημένα μας θα είναι η άμεση προτεραιότητα στην ζωή μας, μπορεί να μην μας αρέσει η γενική κατάσταση που απειλεί σε κάθε περίπτωση την οικονομική μας ευρωστία αλλα θα πρέπει να αποφύγουμε κάθε ριψοκίνδυνη κίνηση μέσα στο πλαίσιο αυτό. Πολύ βασικο θα είναι να διατηρήσετε τα γερά θεμέλια που έχετε χτίσει μεχρι τώρα, να διατηρηθεί η ψυχραιμία μέσα από τις δυσκολίες που θα προκύψουν και να συνεχίζετε να εργάζεστε σκληρά. Συντονισμός με τις ανάγκες μας αλλα και των αλλων θα υπάρξει χωρος και για να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής μέσα από τα παιδιά μας η τους φίλους μας η διάφορες δημιουργικές ασχολίες που μεχρι τώρα αγνοούσαμε. Προσπαθήστε να μην είστε εμπαθής στην καθημερινή σας ζωή. Προσπαθήστε να οργανωθείτε οσο πιο καλύτερα γίνετε, να είστε πιο ευσυνείδητοι, το να ανησυχούμε απλα δε λέει τίποτα. Ζω και μαθαίνω ταυτόχρονα, είναι το μήνυμα του Ερμή μέσα από το ζώδιο του Αιγόκερω. Η Αφροδίτη μέσα από τον Σκορπιο εκφράζει την κοινωνική ζεστασιά, οπου προτεραιότητα θα έχουν φιλίες και το τι προσφέρουμε σαν κοινωνία, ως ομάδα σε οποιοδήποτε τομέα. Το να παραμείνουμε ολοι μαζί ενωμένοι θα είναι υψίστης σημασίας, μακριά από διχόνοιες.

Η αναποφασιστικότητα και η έλλειψη σωστής κρίσης θα είναι στοιχεία αρκετά έντονα, θα πρέπει να διατηρηθεί η σωστή ισορροπία στις σχέσεις μας με τους αλλους ανθρώπους και η διπλωματία αλλα και το κατά ποσο μπορούμε να συμβιβαστούμε, θα παίξει σημαντικο ρολο κυρίως στις επαγγελματικές σχέσεις. Αίσθηση δυσφορίας θα υπάρχει, η το να παίρνουμε το μέρος του ενός η να μην βλέπουμε ένα πρόβλημα και από τις δυο πλευρές του φαιρνει αδικία και ανισορροπία. Θα είναι μια αρκετά έντονη περίοδος, μια πολύ ασυνήθιστη κατάσταση που δεν εχουμε βιώσει ως τώρα, οπου πρέπει να αγωνιστούμε για τα κεκτημένα μας αλλα και να ενεργήσουμε η να πάρουμε αποφάσεις ανάλογα πλέον με τον χώρο που μας έχουν αφήσει. Ωρα να βιώσουμε μεγάλες αλλαγές και να αλλάξουμε τις πεποιθήσεις μας και να προσαρμοστούμε καταλληλά σε αυτές η να ελισσόμαστε μέσα από τις δυσκολίες και αλλαγές , και αυτό εξαρτάται το κατά ποσο ο καθένας μας έχει ανεπτυγμένο πνευματικο υπόβαθρο, πως βλέπει τα πράγματα δηλαδή από ποια οπτική γωνία, το πώς χρησιμοποιεί το μυαλό του, τις ικανότητες του και την επιρροή του ως ατομο, το πώς σκέφτεται, το κατά ποσο δεκτικος είναι κάποιος στις νέες αντιλήψεις και γνώμες των αλλων αλλα και το κατά ποσο θετικά σκεπτόμαστε. 
Η πνευματικη πειθαρχία θα είναι αρκετά σημαντικη κατά την διάρκεια αυτής της μεταβλητής περιόδου, διότι θα είναι δύσκολο να δημιουργήσουμε κατι σταθερο λόγω των μεγάλων και συνεχομένων αλλαγών και της υπερβολικής πίεσης η ακραίων καταστάσεων που θα δεχτούμε. Μπορεί για παράδειγμα, να νιώθουμε ξένοι στο ιδιο μας το περιβάλλον η την ιδια μας την χωρα. Η πιστη μας θα δοκιμαστεί σε οποιοδήποτε επίπεδο.
Πάντως , η αλήθεια είναι ότι οσοι δεν έχετε κατανοήσει το τι συμβαίνει ακριβώς μέχρι τώρα, θα το κατανοήσετε απολυτα. Παρόλα ταύτα, οι δυναμικές ευκαιρίες για συνέχεις αλλαγές δεν θα λείψουν για ένα καλύτερο μέλλον. Οι διάφοροι πειραματισμοί θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, θα υπάρξουν πρωτοποριακά εγχειρήματα, αλλα θα πρέπει κάποιος να κατανοήσει πρώτα την προσωπική του δυναμη μέσα από τις δυσκολίες, να μη το βάζει κατω και να πολεμάει για τα όνειρα του.
Στο ωροσκόπιο ενός κράτους, ο 1ος οίκος περιγράφει τον πληθυσμό, τη γενική ψυχολογική κατάσταση του κοινού και γενικά θα μπορούσε να αφορά στο Υπουργείο Εσωτερικών. Οι όψεις και οι θέσεις πλανητών θα δείξουν άν η κατάσταση της χώρας θα βελτιωθεί και ο λαός θα είναι ευχαριστημένος. Αν όμως προσβάλλεται άσχημα ή είναι κάποιος κακεργέτης, θα συμβούν τα αντίθετα. Είναι επίσης όπως γνωρίζετε ο ωροσκόπος ,δηλαδή ποιο ζώδιο ανατέλλει την στιγμή της γέννησης. Αφορά τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν κυρίως την εξωτερική μας εμφάνιση, είναι η προσωπικότητα που θέλουμε οι άλλοι να δουν και να γνωρίσουν. 
Η πρωτοβουλία ,το θάρρος που έχουμε μέσα μας, η ικανότητά μας για νέα ξεκινήματα , ποιο είναι το βασικό μας αίτημα στη ζωή ,η πρώτη μας ανάσα. Η διάθεση που έχουμε να φανούμε ή να προβληθούμε , η εσωτερική ανάγκη να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας στους άλλους. Ο ερωτών και η ζωή του, το ανθρώπινο σώμα γενικά. Συμπεριφορά και εμφάνιση. 

Ο Ήλιος αντιπροσωπεύει τη συνειδητή επίγνωση μας και την «δύναμη ζωής». Ως εκ τούτου, αναφέρεται στην έκφραση του εαυτού μας, την αλληλεπίδρασή μας  στο περιβάλλον μας, την αίσθηση της προσωπικής αξιοπρέπειας και την ικανότητα να είναι κάποιος υπεύθυνος για τον εαυτό του, το περιβάλλον μας και τους άλλους. Η τοποθέτηση του Ήλιου σε ένα χάρτη δείχνει την έκταση των ηγετικών ικανοτήτων σας, τη δημιουργικότητα ,τον αυθορμητισμό ,την ποιότητα της υγείας και τη ζωτικότητά σας.Ο Ηλιος επηρεάζει την κυβέρνηση ενός κράτους και τον αρχηγό της η τον πρωθυπουργό.Ο Ήλιος είναι σε γωνιακό οικο και αν υπάρχουν αρκετά σημαντικοί πλανήτες  προσδιορίζουν το αποτέλεσμα. Ο Ήλιος στον 1ο οίκο υποδεικνύει ένα θέμα η κάποιο πρόσωπο που έχει κάποια σημασία και ότι η λύση η το αποτέλεσμα θα έρθει περίπου γρήγορα. Ο Ήλιος είναι η πηγή ζωτικότητας. Ο Αιγόκερως συνδέεται με τον έλεγχο, την ιεραρχία, την φιλοδοξία αλλα και τους αρχηγούς κρατων.
Ο ωροσκόπος βρίσκεται στην 18η του Τοξότη που υποδεικνύει εντάσεις, πανουργία, και μοχθηρότητα, δοκιμασίες και αντιπάλους, ζημίες, καταστροφικές ενέργειες. Είναι η μοιρα της αιχμαλωσίας και θα πρέπει να επιδείξουμε τεράστιο θάρρος, πολυμηχανια και προσαρμοστικότητα  για να ξεφύγουμε απο τα όποια εμπόδια. Περιγράφετε ως εξής «Ένα φίδι περικυκλωμένο από φωτιά.» Η μοίρα αυτή χαρακτηρίζεται ως μοίρα του Κακού μιας , «δέσιμο» με την ύλη και τις απολαύσεις και υποφέρει. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουμε και θυματοποίηση, δηλαδή ουσιαστικά εχουμε στρέψει τα πράγματα ενάντια του εαυτό μας. Δείχνει επίσης ότι αδυνατούμε να μάθουμε από τα λάθη μας.
Ο Ηλιος τετραγωνίζει τον Αρη στον 10ο οικο και αυτό συνδέεται με συγκρούσεις και διαμάχες στην εξουσία, με απώλειες, διασπάσεις, απερίσκεπτες ενέργειες, σηματοδοτεί επίσης ατυχήματα, ανάφλεξη αλλα και το τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού, στον 4ο οικο επαναστατικές ενέργειες που ισως θα αποτύχουν, άρνηση για συνεργασία, απρόβλεπτα γεγονότα , σπάσιμο και διάλυση των αντιπολιτευτικών δυνάμεων. Οι όψεις αυτές προοιωνίζουν ότι η πτώση θα είναι καταστροφική αλλα και η ευδαιμονία αρκετά περιορισμένη. 

Το τετράγωνο Ηλιου/Ουρανού είναι δείκτης ατυχής για την επιτυχία, δείχνει πολλές έχθρες, ξαφνικές αποτυχίες και ανατροπές στον 7ο οίκο. Ο Ηλιος τετραγωνίζει τους Δεσμούς της Σελήνης και αυτό δείχνει ότι εκ των πραγμάτων, μοιραία η κυβέρνηση αυτή θα αναγκαστεί και παλι να πάει σε εκλογές. Αλλωστε οι Δεσμοί στην 26η της Παρθένου/Ιχθύων κάνουν λογο για μια ξαφνική και απρόβλεπτη συμφορά. Μοίρα της Απότομης Συμπεριφοράς η μια απότομη αλλαγή στην συμπεριφοράς αυτών που κυβερνούν ακόμα και από το εξωτερικο η και γενικότερα στην εξωτερική πολιτική- Διστακτικότητα και δυσκολίες.

Η αντίθεση Ηλιου/Υποθετικού Αδη δείχνει μια κατάσταση πολύ άσχημη αλλα και ακραία φτώχεια και αυτό συνεπάγεται και με οικονομικες απώλειες. 
Ο Ήλιος στο μεσοδιάστημα Αρη/Ουρανού και Αφροδίτης/Πωσειδωνα σηματοδοτούν τις γρήγορες ενέργειες. Τις νέες ξαφνικές συνθήκες, τα ατυχήματα και τραυματισμούς. Δείχνει ξαφνική προσαρμογή σε νέες συνθήκες στη ζωή μας μπορεί να συνδεθεί με δυσκολίες προσαρμογής, χωρισμούς, βίαια φαινόμενα και μεταβολές. Οι όψεις αυτές συνδέονται με εκρήξεις και πυρκαγιές, κεραυνούς, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμο και όλα δείχνουν να ανατρέπονται σε επικοινωνιακο επίπεδο προς το χειρότερο.
winter solstice december 2015

Η Σελήνη στον Ταυρο, στον 5ο οικο και με θετικές όψεις της Σελήνης/Ερμή/Δια ο κόσμος θα μπορείς να κάνει καθημερινές αλλαγές που θα δώσουν ευχαρίστηση, η επικοινωνία με τους γύρω μας θα είναι θετικότερη αλλα θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί με λεπτομέρειες κυρίως στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Σιγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για κάποιους, κυρίως για όσους συνδέονται με την έρευνα, την διδασκαλία, το εξωτερικο, το εμπόριο, τις επιστήμες, την φιλοσοφία, σε οσους πιστεύουν στα όνειρα τους και δεν το βάζουν κατω. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί και θα υπάρξουν καλες ευκαιρίες ώστε οι άνθρωποι να έρθουν πιο κοντά, να υπάρξουν περισσότερες στιγμές ευτυχίας και να αυξήσουν το κέρδος  και να πέτυχουν καλύτερα πράγματα ,περισσότερη δημιουργία, κάποιοι ισως βάλουν και τα ταλέντα τους και τις ικανότητες τους να δουλέψουν εν ανάγκη. Οι φιλοι και η ομαδική δουλειά και συνεργασία θα παίξει σημαντικο ρολο σε κάθε επίπεδο. Πάντως θα υπάρξουν ευκαιρίες για νεα επιτεύγματα. Τα μελλοντικά σχέδια και στόχοι θα αποτύχουν να δεν είμαστε συνεπείς και ειλικρινείς με τον εαυτο μας, αν είμαστε απρόσεχτοι και προνοητικοί. θα είναι μια πολύ ευαίσθητη περίοδος οπου οι αλλοι θα απογοητεύονται εύκολα και πρέπει να είμαστε και λίγο προσεχτικοί ως προς την συμπεριφορά μας στους αλλους.
Το τετράγωνο Σελήνης/Part of fortune, 5-8ος οίκος δείχνει κάποιες απώλειες η μεταβολή η αλλαγή μιας κατάστασης και αυτό αφορά την οικονομία της χωρας, το χρηματιστήριο, συντάξεις, ασφαλιστικό, χρέη, διακανονισμούς, τον κόσμο τους θεάματος, τον τζόγο, τα κληροδοτήματα. Θα πρέπει αν φροντίζετε την υγεια σας και γενικότερα για να διατηρήστε αυτό που έχετε.
Ο Ερμής στον Αιγόκερω, στον 1ο οίκο το Εξάγωνο Ερμή/Αφροδίτης/Σελήνης δείχνει ότι θα προσπαθήσουμε να επικρατεί καλή διάθεση και λογική και με καλή θέληση τα εμπόδια θα ξεπερασθούν. Θα γίνονται προσπάθειες για να διατηρηθεί η εσωτερική μας ισορροπία και ηρεμία μέσω ευχάριστων συζητήσεων, παρεουλα και καλοπροαίρετες συναντήσεις, θα διευκολύνουν τα πράγματα όπως και να έχουν. Το εξάγωνο μεταξύ αυτών των πλανητών είναι καλες όψεις για επικοινωνία, εκπέμπουν αίσθηση ασφάλειας, έτοιμοι αν δώσουμε συμβουλή και να υποστηρίξουμε τους αλλους να μας χρειαστούν. 
Τα συναισθήματα και η κριση μας θα επηρεάζονται εύκολα, οπότε να ακούμε τους αλλους και να τους μιλάμε είναι πολύ σημαντικο. Και αυτο το λέω διότι το τετράγωνο Ερμή/Αρη και η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα θα προκαλέσουν επικινδυνότητα σε κάποιο βαθμό όπως ο επιθετικός τρόπος ομιλίας, η οξύτητα, οι σκληρές διαπραγματεύσεις κυρίως σε πολιτικό επίπεδο οπου θα επικρατεί πνεύμα πολεμικό. Κρυμμένες πληροφορίες και σκάνδαλα θα έρθουν στην επιφάνεια, η  κατασκοπία θα παίρνει και θα δίνει αλλα και θα υπάρχει και αρκετός φανατισμός αλλα και υπονόμευση ενεργειών. 
Ο Ερμής στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Ουρανού φέρνει ξαφνική αναστάτωση στην προσωπική μας ζωή και σχέσεις, συνδέεται με την γέννηση νέων ιδεών, με τις εφήμερες σχέσεις, με τις ερωτικές φιλίες και την εκκεντρικότητα. Προσεχτικοί πρέπει να είμαστε με τις συνδικαλιστικές μας πεποιθήσεις όπως και τα κομματικά μας πιστεύω, τις ελεύθερες σκέψεις μας και τις ελεύθερες σχέσεις μας  αλλα και τις παράνομες σχέσεις. Το τετράγωνο Ερμή/Αρη/Ουρανού θα επηρεάσει τα μέσα επικοινωνίας όπως υπολογιστές, θα υπάρξει στατική παρέμβαση – καταστροφή γραμμών επικοινωνίας ή μεταφοράς σε εμπόλεμες ζώνες.
Η Αφροδίτη στον Σκορπιο, σε μια πολύ κρίσιμη μοίρα, στον 11ο οικο σε κοινοβουλευτικο επίπεδο και συμμαχίες με αλλα έθνη φανερώνει δυσκολίες, προβλήματα και αδυναμία, και ενεργοποιεί και παλι με την αντίθεση Σελήνης/Αφροδίτης στον άξονα Ταυρου/Σκορπιού ζητήματα χρηματικά και τραπεζικά, και η σύνοδος με τον Albali σημαίνει κίνδυνο, διώξεις, ακόμα και θάνατο και είναι φύσεως Αρη/Ερμή. Ωστόσο, το εξάγωνο Αφροδίτης/Δια, δείχνει και κάποια βοήθεια από εξωτερικο η κάποιο σημαντικο πρόσωπο η και κάποια γυναίκα να προσφέρει σημαντική βοήθεια η κάποια λύση στο αδιέξοδο. Οι θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τους Δεσμούς δείχνει ότι οι δυσκολίες αυτές θα ξεπεραστούν αλλα μέσω πολλων αλλαγών.
Ο Αρης στον Ζυγο, στον 10ο οικο σημαίνει μια πολύ κρίσιμη κατάσταση σε μια μοιρα αρκετά απειλητική, οσο αφορά την γενική εικόνα και την κυβέρνηση, το ημιτετράγωνο Αρη/Κρόνου, σημαίνει εμπόδια και παρασκήνιο, δικτατορική συμπεριφορά και σκληρή επιβολή από μέρους της κυβέρνησης, η αντίθεση Αρη/Ουρανού στον 10-4ος οίκος θα φέρει ανάφλεξη, απώλειες η άσχημες καλο-σχεδιασμένες ενέργειες που οδηγούν σε καθυστερήσεις η αναβολές αλλα και απρόσμενες εξελίξεις από πλευράς αντιπολίτευσης και κόμματα που δεν είναι στην εξουσία, η οψη αυτή σημαίνει εσωτερική αναταραχή, εσωτερική ένταση, κάποιος που δοκιμάζει τα νεύρα μας, ατυχήματα και ζημίες, αλλοίωση των σχεδίων, κίνδυνος απο μηχανήματα και τα σύγχρονα μέσα μεταφοράς, ακραια καιρικα φαινομενα (τυφώνας ή ανεμοστρόβιλος, καταστροφικοί άνεμοι).

Θα επηρεάσει την εικόνα μας προς τα εξω, την κυβέρνηση, και θέματα του 4ου οίκου όπως την ακίνητη περιουσία, τα χωράφια, τα  σπίτια, ακίνητη περιουσία, την γη, τους δήμους, τα ορυχεία, τις μεγάλες πόλεις, τον αγροτικό πληθυσμό, οπου θα φέρει σημαντικές απώλειες.

Αυτος ο οίκος σημαίνει τη στέγαση και τις συνθήκες διαβίωσης.  Είναι το θεμέλιο ή βάση της κοινωνίας και οι παραδόσεις του. Είναι ένας χώρος που αντανακλά τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό, είναι η λαϊκή-ψυχή του έθνους. Την ιδια περίοδο η χωρα θα πλήττεται από το κρύο, τυφώνες ή ανεμοστρόβιλους, οι γενικά καταστροφικούς άνεμους αλλα και φωτιές που περιέχουν χημικές ουσίες. Το τετράγωνο Αρη/Πωσειδωνα δείχνει σύγχυση, μια πολύ παράξενη ατμόσφαιρα και ενέργειες, βια και ελάχιστη πρακτικότητα. Σε εσωτερικό επίπεδο περνάμε σε μια φάση αφύπνισης.
O Δίας στον 9ο οικο, θα τετραγωνίζει τον Κρόνο στον 12ο, οπου θα υπάρξουν πραγματικές δυσκολίες, όταν πρόκειται για θέματα αυτοπειθαρχίας. ισως να υπάρχει έλλειψη κατάρτισης και εκπαίδευσης. Μπορεί επίσης να καταλήξετε να βγείτε εκτός πορείας και να υπάρχει έλλειψη στερείται οργάνωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Ο εύκολος δρόμος μπορεί να είναι πολύ επώδυνος η να βρίσκεστε στο σημείο μηδέν ξανά και ξανά. Το τετράγωνο αυτό δείχνει σοβαρά προβλήματα με συγγενείς και το ανδρικό φυλο η μπορεί να είστε υπερβολικά εγωιστές η υλιστές. Σε πολιτικό επίπεδο θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εξωτερική πολιτική, αποφυγή ευθυνών, να μην παίρνουμε τις κατάλληλες πρωτοβουλίες .Επίσης δημιουργεί οικονομικες απώλειες η εμπόδια και καθυστερήσεις από κάποιους που δρουν παρασκηνιακά, εξάντληση πόρων.

Ο Δίας σε σύνοδο με τον Rastaban: δείχνει παρόρμηση, επηρεάζει την κυβέρνηση, τη γραφή, τον αθλητισμό, τη χρηματοδότηση, τις τέχνες, τα ατυχήματα, τις πληγές, την εγκληματικότητα
Αποτέλεσμα: Ατυχής
Χαρακτήρας: Κρόνος / Άρη / Δία
Ο Δίας στο μεσοδιάστημα Σελήνης/Πλούτωνα δείχνει εντάσεις στις συνεργασίες και σε θέματα 9ου οίκου που αφορούν την θρησκεία, την ανώτερη εκπαίδευση, τις θαλάσσιες μεταφορές,  την δικαιοσύνη, την μεταναστευτική πολιτική, και θα επηρεάσει την επικοινωνία, τον τουρισμό και την εξωτερική πολιτική μεταξύ κρατων.

Ο Κρονος στον 12ο οικο σημειώνει ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τα όνειρα μας με τις δυσκολίες που υπάρχουν . Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Skat  δείχνει προβλήματα με αντίθετο φύλο, μεγάλη προσοχή ταξίδια και περίεργες περιπέτειες η εμπειρίες, ξαφνικά σκαμπανεβάσματα. Το τετράγωνο Κρόνου/Πωσειδωνα το ξέρετε το εχουμε αναλύσει αρκετές φορές οπου θα επηρεάσει ολόκληρο το 2016 οπου δείχνει ασθένειες, επαναστάσεις, ξεσηκωμούς, πολύς κόσμος θα χαθεί, επηρεάζει την ακίνητη περιουσία οπου πολύς κόσμος θα χάσει τα σπίτια του, είναι η απατη, επηρεάζει τις επιχειρήσεις, τα όνειρα μας, τα αριστερά κόμματα και είναι μια οψη οπου φέρνει απώλειες, απαισιοδοξία και κατάθλιψη, είναι οι ευκαιρίες που αγνοούμε η το ένστικτο μας. Ο Κρονος στο μεσοδιάστημα Ηλιου/Αφροδίτης ,δείχνει αναστολές και προβλήματα.
Ο Ουρανος στον 4ο οικο είναι μια διέλευση εξαιρετικά δύσκολη και σχηματίζει αντίθεση με το MC και τον ωροσκόπο αλλα και τον Αρη, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα βέβαια που θα είναι παρόν και την επόμενη χρονια αλλα και την Πάλλας. ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των ξαφνικών και απροσδόκητων αλλαγών, της ελευθερίας και της πρωτοτυπίας και με ολες τις παραπάνω όψεις που σχηματίζει οι αλλαγές δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες οσο αφορά θέματα 4ου οίκου. Είναι δείκτης τρομερής αστάθειας και η ατμόσφαιρα εντός της χωρας θα είναι αρκετά φορτισμένη, πολλοί θα χάσουν τις περιουσίες τους, τα σπίτια τους, και θα υπάρχει αρκετή ένταση. Μια αρκετά βίαιη οψη που θα φέρει συγκρούσεις με την κυβέρνηση. Επηρεάζει το υπέδαφος, την πατρίδα, την ακίνητη περιουσία και τα κτίρια, τη γεωργία, τους σεισμούς, τις καιρικές συνθήκες, τα έσοδα από εδαφικές εκτάσεις, τα δημόσια κτίρια. Είναι η αντιπολίτευση (ο 10ος είναι η κυβέρνηση). Σε κάθε περίπτωση προειδοποιεί για ξαφνικές ανατροπές η καταστροφες (σεισμος η ασχημες καιρικες συνθηκες, τρομοκρατικα χτυπηματα,) .
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Zubenelschemali είναι θετικο για τις ερωτικές σχέσεις και τον γάμο αλλα και την κοινωνική επιτυχία.
Ο Δίας σε σύνοδο με τον Denebola, δείχνει υπερηφάνεια, την υποκρισία, την απογοήτευσή στην ζωή, τα προβλήματα στο εξωτερικό ή μέσω συγγενών, μυστικούς εχθρούς, κίνδυνο φυλάκισης ή θανάτου η προβλήματα με συνθήκες που έχουν υπογραφτεί.
Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Antares δείχνει υλισμό, ανέντιμες συνθήκες που δημιουργούνται από το περιβάλλον, η θρησκευτική υποκρισία, πολλές απογοητεύσεις, απώλεια μέσα από διαφωνίες και νομικά θέματα, το πρόβλημα μέσα από τους εχθρούς, πολλές αποτυχίες, παρεμπόδιση, δυσμενείς για τα εγχώρια θέματα, πολλές ασθένειες και θλίψη από τα παιδιά.
Ο Πλουτωνας σε σύνοδο με την Vega  συμβολίζει την δικτατορία, τον δικτάτορα, το σκάνδαλο, μεγαλύτερη μεγαλύτερης κλίμακας πολιτική, θρησκευτική ή κοινωνική αλλαγή

Καλες Γιορτες σε ολους,Καλα Χριστουγεννα & Καλη Πρωτοχρονια!!!

~ ღ ~ Like ✔ Share ✔ Tag ✔ Comment ✔ ~ ღ ~
 Ιστοσελιδα:http://astroephimerides.blogspot.gr/
Email: astro.ephimerides@gmail.com
Like us here:https://www.facebook.com/astroephimerides/
Follow on Twitter:https://twitter.com/astroephimeris
Add on Skype: astroephimerides (Nikki karas)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: