ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

στις
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016
Το 2016 θα είναι μια σημαντικη χρονια και ολο και περισσότερο τώρα πλησιάζουμε στην περίοδο 2018-2019 οπου θα φέρει τεράστιες αλλαγές στον πλανήτη. Καθώς θα φτάνουμε προς το τέλος της δεύτερης δεκαετίας του 21ου αιώνα οι δυσκολίες θα μεγαλώνουν ενώ η αισιοδοξία και η χαρά θα περιορίζεται. Ωστόσο, θα δοθούν ευκαιρίες για να γίνει ένα ξεκαθάρισμα μέσα στο 2016, κάποιοι θα έχουν το κουράγιο να τις κάνουν, αλλοι όχι αλλα το 2016 προμηνύει μεγάλες δοκιμασίες για τον κόσμο αυτόν, ειδικά από την άνοιξη και το καλοκαιρι του 2019-2020. Ο Πλουτωνας θα παραμείνει στον Αιγόκερω και ο Ουρανος στον Κριο και η δυσαρμονία μεταξύ τους εδώ και 5 χρονια τους ολο και θα αυξάνετε. Ο Πωσειδωνας βέβαια θα παραμείνει στο ζώδιο των Ιχθύων, ο Κρόνος στον Τοξότη ενώ ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο τον Σεπτέμβριο και θα περάσει στον Ζυγο.
Αυτοι θα είναι οι βασικοί πλανήτες οπου θα φέρουν γεγονότα ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζουν. Οι πιο βασικές όψεις θα είναι το τετράγωνο Κρόνου/Πωσειδωνα οπου θα συνεχιστεί μέσα στο 2016 αλλα και η αντίθεση Κρόνου/Δια μεχρι το τέλος του καλοκαιριού θα δώσει το δικο της στιγμα. Ο Ουρανός θα συνεχίσει να τετραγωνίζει τον Πλούτωνα αλλα θα σχηματίζει και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο και ο Πλουτωνας θα εξαγωνιζει τον Πωσειδωνα και τον Δια μεχρι το τέλος του καλοκαιριού. Όταν ο Δίας περάσει στον Ζυγο, βαθμιαία θα αρχίσει να σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανο στον Κριο και θα τετραγωνίζει τον Πλούτωνα. Οπότε οι εντάσεις θα συνεχιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο σε οικονομικο οσο και σε πολιτικό επίπεδο. 
Οι όψεις αυτές θα φέρουν βίαια και επικίνδυνα γεγονότα αλλα και αρκετο παρασκήνιο οπου θα αυξήσει την παγκόσμια ανησυχία. Η τεχνολογική πρόοδος θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και νεα μέσα αλλα και σεναρια για την εξολόθρευση της ανθρωπότητας θα επινοηθούν. Οι καιρικές διαταραχές θα συνεχιστούν όπως επίσης και οι βιολογικές, οπου η ναυτιλία, η οικονομία, η γεωργία και αλλοι σημαντικοι τομεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν καινούργια προβλήματα και απειλές. Ωστόσο, το τρίγωνο Κρόνου/Ουρανού θα ενισχύσει την τόλμη, την ανανέωση και τον ιδεαλισμό αλλα τα τετράγωνα θα έχουν τον κυριο ρολο όπου η σκληρή διακυβέρνηση θα συνεχιστεί .Η παγκόσμια οικονομία θα περάσει να ακόμα δυνατό crash test. Η κριση στην Μέση Ανατολή θα συνεχίσει και στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα υπάρξουν νεα προβλήματα στις σχέσεις τις με τον υπόλοιπο κόσμο. 
Κατά την άποψη μου οι εκλείψεις προμηνύουν ένα οικονομικο Αρμαγεδώνα να βρίσκεται καθοδόν και τα προβλήματα στην Ελλάδα θα συνεχιστούν, οπου τα κυρια θέματα της πολιτικής της ατζέντας θα είναι ο δανεισμός, η φορολογία, τα περιουσιακά της στοιχεία, όποια και αν θα είναι η κυβέρνηση.
Οι όψεις δείχνουν ότι οι κίνδυνοι δεν θα εξαλειφθουν ουτε αυτη τη χρονια, οι τρομοκρατικές ενέργειες θα συνεχιστούν και το μεταναστευτικό θα ξεπεράσει κάθε όριο. Θα δείτε ότι οι ίδιες εκλείψεις επαναλαμβάνονται και φέτος για δεύτερη φορά στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων οπου θα θυμίζουν περιόδους 1948-1949. Η χωρα μας θα συνεχίσει να βρίσκεται κατω από την κίνδυνο της πολιτικής αστάθειας και του οικονομικού στραγγαλισμού με τις μεγάλες δυνάμεις να βάζει περιορισμούς στην ανάπτυξη, υποκινώντας την επαναστατικότητα του λαού οπου μπορεί να εξελιχθεί σε ένα εμφύλιο με τα μετρα που επιβάλλονται. Η χρονια θα δώσει ευκαιρίες και οσοι είναι έξυπνοι και δεν παραιτούνται, και έχουν ξεπεράσει τον φοβίες τους, έχουν βάλει στόχους, χωρίς να υπολογίζουν χρόνο και κόστος.
***8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016- ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ & ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ
Τον Μαρτιο του 2016, όταν έρθει η ωρα θα αναλύσουμε την πολυσήμαντη αυτή έκλειψη, στο ζώδιο των Ιχθύων, σε ένα ξεχωριστό άρθρο, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μαρτιο του 2016, ενώ η ιδια έγινε τον Μάρτιο του 2015 στο ιδιο ζώδιο. θα επηρεάσει τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και τους Ιχθύς με αρνητικο τρόπο οπου θα συμμετέχει ο Πωσειδωνας, Αρης, Κρόνος και Πλουτωνας. 
Οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ψύχραιμοι και να προσπαθήσουν να οργανωθούν κατάλληλα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις όποιες δύσκολιες και αν συναντήσουν.Τα ζώδια αυτά ειδικά θα πρέπει να περάσουν ένα σοβαρο τεστ σε επαγγελματικο αλλα και προσωπικο επίπεδο. Θα πρέπει να αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις ενώ η έκλειψη αυτή θα εκθέσει σε κινδύνους σημαντικές προσωπικότητες και θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της οικονομίας 2/8οςοίκος.
Ο 2ος οίκος αντιπροσωπεύει θέματα όπως το εγχώριο εμπόριο, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις επενδύσεις, τον εθνικό πλούτο και τις αξίες. Εκπροσωπεί τους όρους της προσφοράς και της ζήτησης, τον τρόπο παραγωγής τροφίμων και άλλων πόρων που παράγονται. Δείχνει τις τράπεζες, την οικονομία εν γένει, μετοχές και ομόλογα, το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) το δημόσιο ταμείο, το νόμισμα και την κυκλοφορία του, τις καταναλωτικές δαπάνες, το εμπόριο, και οι οφειλές του κράτους προς τους άλλους. Δείχνει πώς συλλογικά αισθάνεται ο κόσμος για την ασφάλεια που αποκτήθηκε από τους υλικούς πόρους, οι κοινωνικές αξίες, και αυτό που η κοινωνία έχει σε μεγάλη εκτίμηση.
Ο 8ος οίκος είναι συνδεδεμένος με την φορολογία, κληρονομιές, απώλειες, διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, πολυεθνικές εταιρείες και την κοινωνική ασφάλιση. Αυτός είναι ο οίκος των οικονομικών σχέσεων με τα άλλα έθνη ή ομάδες, πολυεθνικές ή θανάτους, οι υπερεθνικές εταιρείες που κυβερνούνται από τον 8ο οίκο, όπως είναι χρέος προς αλλο έθνος, και τις ξένες επενδύσεις. Επίσης, κυβερνά το ποσοστό θανάτων, αυτοκτονίες, κηδείες, τα επιτόκια, τις συντάξεις και την κοινωνική ασφάλιση και συμβούλους για τους αρχηγούς κρατών.
Το μεγάλο stellium στους υδάτινους Ιχθείς θα μπλοκάρει την ενέργεια και εντελώς τη ροή των πραγμάτων. Στη συνέχεια, θα το αναλύσουμε περισσότερο, διότι είναι πολύ πιθανό να φέρει οικονομική κατάρρευση οπου θα επηρεάσει τις οικονομίες σε παγκόσμιο επίπεδο.
***16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 -ΤΡΙΓΩΝΟ ΔΙΑ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ- ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ
Ο Δίας περιστρέφεται γύρω από τον Ηλιο κάθε 12 χρονια, ενώ ο Πλουτωνας κάθε 246. Συνεπώς ο Δίας, προλαμβάνει τον Πλούτωνα κάθε 13 χρονια. Μετα από 6μησι χρονια ο Δίας σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και κάθε 3 χρονια ενα τετράγωνο μαζί του. Αυτος ο πλανητικός κύκλος αντανακλάται σε γεγονότα που επηρεάζουν την παγκόσμια κατάσταση. Αν υπάρχει μια τέτοια οψη στο ωροσκόπιο σας, ίσως οι προσωπικές σας προσπάθειες να συμβάλουν στις συλλογικές αλλαγές που προκαλούνται. Αυτος ο κύκλος δείχνει την κάμψη και την ροη της ιδεολογικής και οικονομικής δύναμης. 
Στην αρχή κάθε νέου κύκλου συμβαίνουν μαζικές αλλαγές στην συνείδηση που εγκαινιάζουν νέες συλλογικές απόψεις. Συχνά υπό την επιρροή του υπάρχουν τεράστιες ιδεολογικές απόψεις, δίνονται τεράστιες ιδεολογικές μάχες για τη επικράτηση της μιας η της άλλης ιδεολογίας.
Τέτοιου είδους όψεις διεγείρουν τάσεις για επέκταση η επιθυμία για ανεξαρτησία. Οι θετικές όψεις μπορει να φερουν ευκαιρίες για επιτυχία,η αυτοπεποίθηση είναι αυξημένη και οι προσπάθειες μας είναι μεγάλες. Η πρόοδος μπορεί να έρθει από τομείς όπως η θρησκεία, η εκπαίδευση, τα ταξίδια, τον νομο η τις εκδόσεις η μπορεί να φέρει κέρδη. 
Επίσης, η επιτυχία έρχεται από την καλλιέργεια της υπομονής και της ανεκτικότητας μέσα μας, αλλα και την ικανότητα προσαρμοστικότητας στο καθένα που αφορά τις απόψεις των αλλων αλλα και τις δικές μας. Θα πρέπει επίσης σε προσωπικο επίπεδο, να μην επιβάλλουμε τις απόψεις και τα πιστεύω μας στους αλλους, να ενδιαφερόμαστε για τις απόψεις των αλλων, και να διατηρούμε ένα ανοιχτο μυαλό.
***23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016-ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑ-ΚΡΟΝΟΥ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ
Είχα γράψει για αυτή την οψη τα εξής:
Εν τω μεταξύ, το τετράγωνο μεταξύ του Δία στην Παρθένο και του Κρόνου στον Τοξότη, από το 2015 και το 2016 θα είναι ρευστό. Αυτό, μετά το σταθερο τετράγωνο μεταξύ των δύο πλανητών στον Λέοντα και στον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά το φθινόπωρο του 2014, και πάλι θα το δούμε, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2015. Από το καλοκαίρι του 2015, το σταθερό τετράγωνο Δία-Κρόνου και που στη συνέχεια θα μεταφράζεται πλέον σε «μεταβλητό», όταν ο Δίας θα μπει στην Παρθένο τον Αύγουστο του 2015, ακολουθούμενο από τον Κρόνο στον Τοξότη τον Σεπτέμβριο του 2015. Αυτό είναι ένα δυσμενές σημάδι για τα έτη 2015 & 2016.Οι επιχειρήσεις θα συνεχίσουν να επιδεινώνονται. Τα πράγματα γενικά θα καταρρέουν καθώς επίσης η κυβέρνηση Ομπάμα θα πλησιάζει στα δύο τελευταία χρόνια της θητείας της.
Η ατμόσφαιρα δεν θα είναι ευνοϊκή σε επιχειρηματικό επίπεδο, και για την οικονομική ανάπτυξη. Έχουμε ακούσει από τον Βρετανικό κοσμικό αστρολόγο Shane Ward σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα λιτότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία υποφέρει οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά όσο και την ευρωπαϊκή ήπειρο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Αμερικανός ερευνητής αστρολογίας William Stickevers προειδοποιεί για τις επικείμενες συνέπειες της οικονομικής κρίσης, πολιτική ανικανότητα και οικονομική κατάρρευση που έρχονται.
Υπο την επιρροή τετραγώνου Δία/ Κρόνου, αυτό που έχουμε εδώ είναι μια παρατεταμένη δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις, αλλά επίσης θα φέρει και επαγγελματικές και οικιακές δυσκολίες. Τα προβλήματα του 2007-2008 έχουν πλέον επιδεινωθεί και θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Η τάση και η ατμόσφαιρα αυτών των μεσαίων χρόνων δείχνει μια αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δυο άκρα, μεταξύ της αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας. Αυτή η περίοδος δεν θα είναι καλή για να ξεκινήσουμε αλλαγές σε επιχειρηματικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Θα υπάρχουν δυσκολίες στο να πάρουμε υποστήριξη από επίσημους φορείς που θα είναι ήδη σε ύφεση αυτή τη φορά από το 2015 και το 2016.
Σας συμβουλεύω ,να είστε προσεχτικοί όταν πρόκειται για την επέκταση επιχειρήσεων το 2015 και το 2016, καθώς η παγκόσμια οικονομία θα έχει επιδεινωθεί από την διαφθορά των τραπεζών, οικονομολόγων, πολιτικών, τη Wall Street και τις ρυθμιστικές αρχές της κυβέρνησης.
Ο Δίας στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, δείχνουν επίσης ότι θα υπάρξει μια ηθική κρίση στην παραγωγή πολιτιστικών, ηθικών και θρησκευτικών αποφάσεων. Η κατανομή και η μείωση που υπήρξε εμφανής από τη δεκαετία του 2000 γρήγορα επιταχύνεται από αυτή τη στιγμή. Αυτές οι μακροπρόθεσμες κυκλικές κινήσεις αυτών των διαπροσωπικών πλανητών σχετίζονται άμεσα με το ρόλο που διαδραματίζει η ιστορία στο παρόν, καθώς και στο μέλλον.
Οι τρέχουσες παγκόσμιες διελεύσεις , και εκείνες που θα έρθουν μου δείχνουν ότι όσοι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας θα έρθει το τέλος τους. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του 2015 και 2016 η γενική τάση θα είναι να παραμελούνται σημαντικές ευθύνες / ή να συμβιβαστούμε με τις αρχές για λόγους σκοπιμότητας. Έχουμε δει αυτό να συμβαίνει πάρα πολύ συχνά στην ανθρώπινη ιστορία πριν και τώρα.
Όπως μπορείτε να δείτε, τα μεταβλητά έτη 2015, 2016 και 2017 θα είναι δύσκολα να πούμε το λιγότερο. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 – Μάιος 2017, θα είναι δύσκολο για πολλούς ανθρώπους να επιβιώσουν. Κατω από τις δυσοίωνες επιρροές του Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα στα μεταβλητά ζώδια μπορείτε απλα να κάνετε αλλαγές για να προσαρμοστείτε.Ο κύκλος Κρόνου-Δία έχει επίσης έχει συσχετιστεί με τις Προεδρικές δολοφονίες.
Οι σκληρές όψεις μεταξύ αυτών των δυο πλανητών φέρνει χαμένες ευκαιρίες εξαιτίας του ότι υπάρχει έλλειψη πρωτοβουλίας η ότι αποφεύγουμε τις ευθύνες, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα λόγω του ότι είμαστε υπερβολικοί στις επιλογές μας, υπάρχουν καθυστερήσεις, υπερβολικος δανεισμός και ρίσκα απερίσκεπτα.
Αυτος ο κύκλος αντανακλάται σε τεράστιες δομικές μεταρρυθμίσεις της κοινωνίας εγκαινιάζοντας νέες περιόδους ελπίδας και ανάπτυξης. Κάθε πέμπτος Αμερικανός πρόεδρος εκλέγεται κατω απο αυτή την επιρροή και οι δυο τελευταίοι ήταν ο Ρεηγκαν και ο Κέννεντυ. Η κεντρική ιδέα αυτής της πλανητικής όψης είναι να εισάγει νέες απόψεις και να οικοδομει πάνω σε νέες ιδέες και εννοιες στο μέλλον. 
Κάτω από την επιρροή του, όποιος γεννιέται μπορεί να παίξει σημαντικο ρολο και να συμβάλλει στην πραγματοποίηση ενός μελλοντικού οράματος για την δομική ανάπτυξη της κοινωνίας ενώ κάποια άτομα που θα δεχτούν προσωπικά την ενέργεια αυτής της όψης θα γίνουν οι κολόνες της νέας αυτής κοινωνίας.
Κάποιες ιδέες σχετικά με τραπεζικά ζητήματα, τα οικονομικά, την διδασκαλία, τα κτήρια, τις οικοδομές, την εκπαίδευση, την εσωτερική και εξωτερική πολιτική, τους νόμους κτλ. ολες θα διατυπωθούν, θα αναπτυχθούν και θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες η θα έχουν αποτελέσματα στην διάρκεια των διάφορων φάσεων αυτή της όψης. Το τετράγωνο προκαλεί αναστατώσεις και ρυθμίσεις σε κάθε επίπεδο καθώς το παρελθόν συγκρούεται με τον μέλλον.Ο Δίας αντιπροσωπεύει το όραμα για το μέλλον, την δικαιοσύνη , τον νομο ενώ ο Κρόνος την εκτελεστική εξουσία, την παράδοση και την δομή της κοινωνίας.Είναι σημαντικό όμως να αναφέρουμε πως πρόκειται για μία όψη τετραγώνου, και αυτό σημαίνει πως θα καταφέρουμε να βγούμε από τις δυσκολίες που αποτελούν συνέπεια αυτής της σύγκρουσης. 

Σε κοσμικό επίπεδο, θα γίνουμε μάρτυρες έντονων γεγονότων, οι ισχυροί του πολιτικού συστήματος γίνονται πιο αμείλικτοι στις διαπραγματεύσεις τους, οι εστίες πολέμου στα διάφορα σημεία του πλανήτη δυναμώνουν, και θα  δημιουργηθούν νέες.
Το τετράγωνο αυτό δημιουργεί δυσαρέσκεια, εκνευρισμό, μπλοκαρίσματα, εντάσεις, έλλειψη αυτοπεποίθησης,  δυσκολίες, οι πολιτικοί που έχουν τέτοια οψη στα ωροσκοπία τους πρέπει να λάβουν υπόψιν τους  την πολιτική κατάσταση ενός τόπου η οι συνθήκες κατω από τις οποίες μπορεί να ενεργοποιηθεί αυτος ο συνδυασμός, συνδέεται με εγκληματικές πράξεις.
***23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016- ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ & ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ
Η έκλειψη αυτή θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγο, οπου ενεργοποιεί τον κύκλο Ματωμένων Σεληνιακών εκλείψεων του 2015.Η έκλειψη στον άξονα Κριου/Ζυγου θα πραγματοποιηθεί στον άξονα 3/9ου οίκου,  και θα επηρεάσει τα ζώδια του Κριου, Ζυγου, Καρκίνους και Αιγόκερους. Η έκλειψη αυτή θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις, θα αυξήσει τα προβλήματα υγείας και θα δημιουργήσει ρωγμές στην πολιτική όπως επίσης θα αυξηθούν και τα ατυχήματα. Γενικότερα, θα φέρει τα αποτελέσματα της έκλειψης Ηλιου που έχει προηγηθεί και προμηνύει ένα πολύ δύσκολο χρονικό διάστημα ως προς τη εκτέλεση και λήψη αποφάσεων, στην διοίκηση και στην συνεννόηση στην εξωτερική πολιτική. Καλο θα ήταν να μην αρχίσουμε οτιδήποτε καινούργιο τις επόμενες 15 ημέρες.
Ο 3ος οίκος είναι συνδεδεμένος με όλες τις μορφές μεταφορών, συγγραφείς, γέφυρες, τις επικοινωνίες, ταχυδρομικές υπηρεσίες, την εκπαίδευση, τα μέσα ενημέρωσης, και τη λογοτεχνία. Αντιπροσωπεύει όλες τις μεθόδους μεταφοράς και επικοινωνίας, τους δρόμους, τους σιδηροδρόμους, τα τηλέφωνα, τα σχολεία, τις εφημερίδες, την τηλεόραση, την ελευθερία του λόγου, την κοινή γλώσσα, τις συνθήκες που έχει υπογράψει η χώρα, τις γειτονικές της χώρες, διπλωματικά μηνύματα, φήμες, εξωτερικές υποθέσεις ενός κράτους (με την 9ο οίκο).
Ο 9ος οίκος συνδέεται με την ξενιτιά, τις ανοικτές θάλασσες, εκκλησιαστικά και τα νομικά επαγγέλματα, τη θρησκεία, την εκκλησία, τη δικαιοσύνη, τους δικηγόρους, τη τριτοβάθμια εκπαίδευση, το εξωτερικό, τις εκδόσεις. Επίσης συνδέεται με τις εξωτερικές σχέσεις και τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Δηλώνει το είδος των φιλοσοφιών ενός έθνους ή ομάδας. Είναι τα δικαστήρια και οι δικαστές, οι εκκλησίες και ο κλήρος, τα πανεπιστήμια και οι καθηγητές, καθώς και το πώς το έθνος αισθάνεται για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, επιστήμη και δορυφορικές μεταδόσεις.
***26 ΜΑΙΟΥ & 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016- ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑ/ ΚΡΟΝΟΥ & ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΥ/ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ
Είπαμε κάποια πράγματα για το τετράγωνο Δια/Κρόνου οπου δημιουργεί μια νεα ύφεση, μια νεα κριση και θα επαναληφθεί στις 26 Μαΐου, 2016. Το τετράγωνο Κρόνου/ Πωσειδωνα, το εχουμε και αυτό γνωρίσει οπου φέρνει ασθένειες και σύγχυση. Αυτός ο κύκλος βιώνεται έντονα σε πολιτικό επίπεδο με τη κατάρρευση ξεπερασμένων κυβερνητικών δομών. Αυτός ο κύκλος συνδέεται στενά με το σοσιαλισμό, και οι τρεις τελευταίες συζεύξεις του ήταν το- το 1917, το 1953 και το 1989 – οπου έφεραν σημαντικές αλλαγές στη Ρωσία. 
Όταν υπάρχει μεγάλο ρήγμα στο καράβι της πολιτείας, τότε αυτο, βυθίζεται κατω από αυτή την επιρροή αυτής της όψης. Η οψη αυτή προκαλεί  στο συλλογικο πνεύμα την ανάγκη να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί η κατάσταση των μη προνομιούχων. Η οψη αυτή φέρνει την απώλεια της περιουσίας,λάθος κρίση, δυσάρεστες εργασίες, επηρεάζεται η υγεία. Απαισιοδοξία. Ασθένεια, σύγχυση.
***26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016-ΤΡΙΓΩΝΟ ΔΙΑ/ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΞΑΝΑ
***1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016- ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ & ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ
Θα επηρεάσει τον 4ο / 10ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα επηρεάσει τα ζώδια των Ιχθύων, Δίδυμους, Παρθένους και Τοξότες. Σε αυτό το φαινόμενο θα συμμετέχουν ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας οι οποίοι θα συνεχίσουν να διατηρούν τις αρνητικές όψεις μεταξύ τους σε αρκετά επικίνδυνο σημείο. Πολλές προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, θα χαθούν και οι ψυχολογικές δοκιμασίες θα είναι δραματικές στους ανθρώπους. Θα υπάρξει παγκόσμια δυσαρέσκεια για τα όποια περιστατικά, η ανεργία θα αυξηθεί, οι ασθένειες θα αυξηθούν και θα υπάρξουν μοιραίες συγκρούσεις μεταξύ των εθνών.
Ο 4ο οίκος αντιπροσωπεύει τη γεωργία, την κτηνοτροφία, τις καλλιέργειες, τη γη, τα σπίτια, την ακίνητη περιουσία , μεταλλεία, ορυχεία άνθρακα, τα ανόργανα άλατα, τα λατομεία, ο καιρός, το κόμμα της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση.
Αυτός ο οίκος επηρεάζει τη γη, τις αξίες του, όπως τα ακίνητα και τη γεωργία, τη στέγαση και τις συνθήκες διαβίωσης. Είναι το θεμέλιο ή τη βάση της κοινωνίας και τις παραδόσεις του. Είναι ένας χώρος που αντανακλά τον εθνικισμό και τον πατριωτισμό, είναι η λαϊκή-ψυχή του έθνους. Τα υπόγεια αποθέματα νερού, και υποδεικνύει τις καιρικές συνθήκες. Δηλώνει τους ανθρώπους σε σχέση με την κυβέρνηση, και σηματοδοτεί το κόμμα που δεν είναι στην εξουσία. 
Ο 10ος οίκος είναι ο πρόεδρος, ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση, το κύρος της χώρας, το κοινοβούλιο, η αριστοκρατία. Αυτό είναι το σπίτι που κυβερνά την κυβέρνηση, την ηγεσία ή την άρχουσα τάξη. Στον χάρτη ενός έθνους κυβερνά την εθνική φήμη και το κύρος, την παγκόσμια κοινή γνώμη, το κόμμα στην εξουσία, ο διευθύνων σύμβουλος, πως τα έθνη επηρεάζουν τον κόσμο, καθώς και τα ιδεώδη που η κοινωνία προσπαθεί να επιτύχει.
***10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ- ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΥ/ΠΩΣΕΙΔΩΝΑ
***16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ- ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ & ΠΑΝΣΕΛΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΕΣ
Είναι μια έκλειψη στον άξονα Ιχθύων / Παρθένου και θα επηρεάσει τους Ιχθείς, Παρθένους, Δίδυμους και Τοξότες. Οι ημέρες που έρχονται, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολες, επεισοδιακές με χαρακτηριστικές απώλειες, η δοκιμασίες τόσο σε ψυχολογικό και πρακτικό επίπεδο για τους ανθρώπους. Τα μεταβλητά ζώδια θα δοκιμαστούν πάρα πολύ σκληρά. Τα ατυχήματα θα αυξηθούν, θα επηρεαστούν οι κακές καιρικές συνθήκες, θα υπάρξουν νέες οικονομικές δυσκολίες και γεωλογικές ανατροπές. Θα επηρεάσει τον 5 / 11ο άξονα.
Ο 5ος οίκος επηρεάζει τα θέατρα, τις τέχνες, κέντρα διασκέδασης, αθλητικά, μόδα, ψυχαγωγία, τα παιδιά, τα τυχερά παιχνίδια, τα κερδοσκοπικά συμφέροντα, που συνδέονται με Χρηματιστήριο, αποικίες, εξαρτήσεις .Αυτός ο οίκος αντιπροσωπεύει την απόλαυση, διασκέδαση, ψυχαγωγία, θέατρα, αθλητικές και κοινωνικές λειτουργίες. Τα παιδιά και του ποσοστό των γεννήσεων, καθώς και τα σχολεία (με τον 3ο οικο), και συνδέεται με την οικονομία μέσω της κερδοσκοπίας και του Χρηματιστηρίου, αν και οι μετοχές και ομόλογα ανήκουν στον 2ο οικο.
Ο 11ος  οίκος επηρεάζει τις ενοποιήσεις και κοινοτικές ομάδες, Δημόσιο, τους συμμάχους της χώρας, την τοπική αυτοδιοίκηση. Επηρεάζει τους κανόνες, τους θεσμούς της κυβέρνησης, όπως τον νομοθέτη, το Κογκρέσο, Γερουσία καθώς και τις τοπικές κυβερνήσεις. Ο 11ος οίκος αποτελεί τον εθνικό σκοπό ή το σκοπό μιας ομάδας, καθώς και τις ελπίδες και τα όνειρά και τις φιλίες.
***24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΔΙΑ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Συνδέεται με τις χαμένες ευκαιρίες και τους πόρους, εμπόδια και καθυστερήσεις η πισωγυρίσματα, την  παρορμητικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικά προβλήματα, , ασθένειες που συνδέονται με τους φίλους, τα μέλη της οικογένειας ή μπορεί να οδηγήσει σε έξοδα. Ανατροπές στην Υγεία. Προβλήματα στο εσωτερικό των κρατών, προβλήματα με την εξουσία, φυλακίσεις, απώλεια ισχύος λόγω της έντονης επιθυμίας για εξουσία. Απώλεια του κοινωνικού γοήτρου. 
Φανατισμένοι στόχοι η σκοποί, εκμετάλλευση των μαζών, υπερβολική και αλόγιστη σπατάλη, κερδοσκόποι η καταχραστές μεγάλων ποσών, ο μεταβολισμός, οι ιδιότητες ενός αρχηγού, οι οργανωτές μεγάλων επιχειρήσεων, καθηγητές η διδάσκαλοι οικονομικών η νομικών επιστημών, απώλεια κοινωνικής θέσης, σοβαρά προβλήματα, σύλληψη η προφυλάκιση, η επιθυμία για δυναμη.
***25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΥ/ΟΥΡΑΝΟΥ -ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΟΜΩΝ
Ο άξονας των ξαφνικών περιορισμών, ξαφνική ένταση. Σκληρές συνθήκες, η βία από τη δύναμη που κυβερνά τη χώρα. Βίαιοι άνθρωποι. Η οψη αυτή δείχνει την ικανότητα κάποιου να προσαρμοστεί σε δύσκολες καταστάσεις. Η δύναμη για να βοηθήσει κάποιον να προσπεράσει τα προβλήματα, θέληση και αποφασιστικότητα, ασυνήθιστη συναισθηματική ένταση, σκληρότητα. Δράση και αντίδραση κατά των περιορισμών της ελευθερίας. Συγκρούσεις.
Ο Κρονος αντιπροσωπευει τις δυναμεις του παρελθοντος ενω ο Ουρανος το μελλον. 
Η ατυχης αυτη συναντηση των δυο πλανητων εφερε σοβαρες αναταραχες στην οικουμενη στο παρελθον. Στην μυθολογια, ο Κρονος που δεν του αρεσαν οι αλλαγες ποτε, ευνουχισε τον Ουρανο. Η συνοδος του 1942, εφερε τον Δευτερο Παγκοσμιο Πολεμο, και το 1988, το τελος της Σοβιετικης Ενωσης και της Ανατολικης Ευρωπης. Ο συνδυασμος αυτος δειχνει μεχρι σε ποιο βαθμο μπορουν να φτασουν οι μεταρυθμισσεις στην κοινωνια αναλογα με την οψη που σχηματιζετε. Γενικα, υπαρχει ομως μια εντονη πολωση μεταξυ ενηλικων και νεων στις εντονες φασεις αυτου του κυκλου- για παραδειγμα οταν σχηματιστηκε μια οψη αντιθεσης το 1965,η νεολαια εγκατελειψε τη παραδοσιακη κοινωνια.Η οψη αυτη σηματοδοτει επισης οροσημο στην πρακτικη εφαρμογη της συγχρονης τεχνολογιας.
***26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 – ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΔΙΑ-ΟΥΡΑΝΟΥ
Θρησκευτικές συγκρούσεις, προβλήματα, διαφορές, προβλήματα με το ταξίδια και τις εκδόσεις. Χρέη, απρόσμενες καταστάσεις. Μια ξαφνική στροφή της τύχης. Φανατισμός. Αστάθεια, λόγω απρόβλεπτων γεγονότων.