Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ- ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016


Η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα αρχίσει στις 5 Ιανουαρίου, το 2016, στην 1η μοιρα του υδροχόου, και θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 25 Ιανουαρίου, 2016 στην 14η μοιρα του Αιγόκερω. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή για το 2016 θα είναι αρκετά μεγάλη σε διάρκεια, καθότι αυτή θα συμβεί 4 φορές αντί για 3 φορές και θα είναι αρκετά προκλητική. Σφοδρές μάχες των ιδεολογιών θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερο χάος, τον εξτρεμισμό και την επιθετικότητα. Σε γενικές γραμμές, έχουμε συνδέσει τον ανάδρομο Ερμή με την επικοινωνία και τα προβλήματα με την τεχνολογία, το νευρικό άγχος, τις ταξιδιωτικές καθυστερήσεις και χαμένα αντικείμενα.

Υπάρχει μια δύσκολη οψη Ερμή-Κρόνου που θα κάνει αυτή την ανάδρομη κίνηση του ακόμα πιο δύσκολη, οπότε οι άνθρωποι θα αναπολούν στο παρελθόν η θα φαίνονται να είναι κολλημένοι σε αυτο, ή απροσδόκητα να συναντηθούμε με ανθρώπους από το παρελθόν μας. Ενώ η ανάδρομη περίοδος του Ερμή μπορεί να είναι θετική για να ξεφυλλίζουμε παλιά φωτογραφικά άλμπουμ, θεωρείται γενικά περισσότερο από μια ενόχληση παρα ένα πλεονέκτημα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή ανάλογα με τις όψεις που σχηματίζει μπορεί να αποδειχθεί σκέτος όλεθρος για όλα τα παραπάνω. Θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα με τα λογια σας η το πώς εκφράζετε τις σκέψεις σας, και προσπαθήστε να μην αντιδράτε αρκετά γρηγορά σε οποιαδήποτε επιχειρήματα.

Αφιερώστε λίγο χρόνο, αν αρχίσετε να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από τους έντονους ρυθμούς, και διπλό ελέγξτε το email και τα μηνύματά σας στο Facebook, πριν πατήσετε το κουμπί αποστολής. Οι επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις θα είναι σε ρευστή κατάσταση κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, έτσι αυτή η περίοδος δεν θα είναι καλή υπογράψετε διάφορες συμβάσεις η να κάνετε συμφωνίες. Ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες δεν είναι ακόμη διαθέσιμες, και οι αλλοι είναι πολύ πιθανόν αν μην είναι αξιόπιστοι ή ειλικρινής. Αν πρόκειται για ένα οδικό ταξίδι, βεβαιωθείτε πρώτα ότι όλα είναι εντάξει.

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στην 1η μοιρα του Υδροχόου θα είναι σημαντικη, από τις όψεις και τους σταθερούς αστέρες που συνοδεύεται, οι οποίοι είναι αρκετά προκλητικοί οπου θα δούμε στη συνέχεια. Οι όψεις που σχηματίζονται κατά την διάρκεια ανάδρομης κίνησης του, δεν αφορά απλα μια καθυστέρηση η αναβολή των γεγονότων η να δημιουργήσει ενοχλήσεις και προβλήματα, αλλα να μετατρέψει αυτή την περίοδο σε μια εξαιρετικά επικίνδυνη φάση βίας.

Πολλές από τις ιδέες και τα σχέδια που θα εξετασθούν και ήταν στον αερα τις προηγούμενες εβδομάδες, και μέσα σε αυτό βάζω και την προ-ανάδρομη κίνηση του Ερμή ,που έχει μπει σε ζώνη από τις 20 Δεκεμβριου,2015 στην 14η του Αιγόκερω. Οπως θα δείτε επιπλέον εχουμε και το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα, στην ίδια μοιρα. Αυτό επιβεβαιώνει ήδη μεγάλες διαμάχες και διαπληκτισμούς, ακόμη και πριν από το ανάδρομο Ερμή το 2016.

Το τετράγωνο Ερμή-Αρη που σχηματίζεται είναι μια αρνητική οψη που φέρνει προσβολές και αντιπαραθέσεις, ξεσπάσματα και επιθετικότητα. Λόγω της επιβράδυνσης της κίνησης του Ερμή που οδηγούν σε αυτή την ανάδρομη στάση, αυτή η οψη που ήδη εξελίσσεται από τις 29 Δεκεμβρίου και παρέμεινε εντός της 1 μοίρας από τότε και είναι η πιο σφιχτή οψη σε ολόκληρο το γράφημα εντός της 0 ° 01 ‘. Στην πραγματικότητα, το ακριβές αυτό τετράγωνο εμφανίζεται μόνο μία ώρα πριν την ανάδρομη στάση του Ερμή.

Έτσι, αυτή η επιθετική ενέργεια ήταν γύρω για πάνω από μια εβδομάδα και κορυφώνεται και πάλι. Ο καθένας μας θα νιώθει εξαιρετικά ευερέθιστος και θυμωμένος για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο.
Σήμερα, οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να εκραγούν και να ξεχειλίζουν απο οργή. Σε αυτή την εξαιρετικά φορτωμένη ψυχικά κατάσταση, το τετράγωνο αυτό θα είναι κρίσιμης σημασίας και θα είναι δύσκολο να αποφύγουμε παρορμητικές ενέργειες και επικίνδυνες συμπεριφορές. Με τόσους ανθρώπους να είναι αναστατωμένοι, θα ήταν πολύ εύκολο να προσβάλλουμε τους αλλους καί να τους πληγώσουμε με τα λόγια μας. Αυτό δεν είναι σίγουρα η κατάλληλη περίοδος για σημαντικές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις.

Οποιεσδήποτε τέτοιες συζητήσεις θα πρέπει να αναβληθούν για μετά τον ανάδρομο Ερμή, όπως θα τελειώσει με την επιδείνωση των συνθηκών. Σε επίπεδο προσωπικό θα μπορούσε αυτό να οδηγήσει σε βία και τη ζημίες. Σε παγκόσμιο επίπεδο Μπορεί αυτό να σημαίνει τη διακοπή των διαπραγματεύσεων ειρήνης και ακόμα κινήσεις προς τον πόλεμο. Οδήγηση ή χειρισμός μηχανημάτων .Θα εχουμε επιπλέον αύξηση των ατυχημάτων και ο κίνδυνος για τρομοκρατικές επιθέσεις σε μέσα μαζικής μεταφοράς και δημόσιους χώρους θα είναι πολύ αυξημένοι.

Το σταθερο αστέρι Altair στην 01 ♒ 59 του υδροχόου, είναι στρατιωτικό αστέρι και φύσεως Αρη-Δια. Θα είναι μια αρκετά επιθετική και τολμηρή επιρροή σε λεκτικό επίπεδο και στοχασμού. Ο Ιπτάμενος Αετός συνδέεται με αιματοχυσία, και αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων, τρομοκρατικών επιθέσεων και κλιμάκωση στον πόλεμο. Ο Ερμής πάνω σε αυτό το αστέρι είναι εξαιρετικά ατυχής, ένας κακός οιωνός για τις ανθρώπινες σχέσεις, συνεργασίες και για ταξίδια. Για την ακρίβεια δείχνει πολλές δυσκολίες, κακοτυχίες και παράξενες εμπειρίες. Απογοήτευση σε μεγάλες διαδρομές, δυσάρεστη οψη για σχέσεις, δείχνει απώλεια συγγενικού προσώπου κατά τη διάρκεια των παράξενων συνθήκων.

Η σύνοδος Ηλιου-Πλούτωνα είναι η αμέσως επόμενη σημαντική οψη κατά την διάρκεια ανάδρομης περιόδου του Ερμή, και πολύ ισχυρή εντός της 01 ♒ 59 του υδροχόου. Τα πιθανά οφέλη αυτής της δυναμικής όψης, αναιρούνται, λόγω των συνόλων της δυσαρέσκειας και επιθετικότητας που δημιουργείται από τον Άρη, καθώς και το τετράγωνο με τον Ουρανό.

Το αποτέλεσμα θα είναι έντονες διαμάχες για την εξουσία και οι προσπάθειες για να αποκτήσουν τον έλεγχό των αλλων ανθρώπων και των καταστάσεων. Ύπουλες τακτικές, όπως η χειραγώγηση, μυστικές ενέργειες, ο εξαναγκασμός και η βία θα είναι στο προσκήνιο. Η οψη αυτή αυξάνει την πιθανότητα για δραματικά γεγονότα που θα επηρεάσει μάζες ανθρώπων.

Η παράνοια κάτω από την επιρροή θα είναι αρκετά έντονη, αλλά είναι εξίσου πιθανό οι εχθροί στην πραγματικότητα συνωμοτούν εναντίον αλλων. Οι προσωπικές μας σχέσεις μπορεί να υποφέρουν από ψυχαναγκαστική συμπεριφορά, και την ενδοοικογενειακή βία. Μπορεί να αντιμετωπίσουμε, σκοτεινές και απειλητικές καταστάσεις, από έγκλημα, διαφθορά απατεώνες, καταδίωξη και εξαρτήσεις.

Το σταθερο αστέρι Vega στις 15 ♑ 31 του Αιγόκερω, έχει γενικά τυχερή και ελπιδοφόρα επιρροή. Ο έκπτωτος Αετός συνδέεται με το εγώ, και η σύνοδος Ηλιου-Πλούτωνα σε αυτό το αστέρι θα έχει ως αποτέλεσμα τις έντονες διαμάχες για την εξουσία, όπου καμία πλευρά δεν θα υποχωρήσει. Ο Πλουτωνας σε αυτό το αστέρι έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στην άνοδο εξτρεμιστικής βίας κατά τους προηγούμενους μήνες.

Είναι σαν το αστρο της Ιεράς Εξέτασης και σε σύνδεση με τον Πλούτωνα ,κατι που ξαναειχα αναφέρει τον προηγούμενο μηνα, έχει να κάνει με την παγερή εκδίκηση, βασανιστήρια και εκτελέσεις. Η σύνοδος Ηλιου-Vega-Πλούτωνα, έχει να κάνει με μια παρόμοια σκοτεινή επίδραση, όπως πράξεις ακραίας βίας, Διωγμούς και σκληρότητα που επηρεάζουν τις μάζες.

Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού, εντός των 2 μοιρών, θα είναι εξαιρετικά ισχυρο ενώ ταυτόχρονα θα κρατα ζωντανό και το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα. Το τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού, αυξάνει τον κίνδυνο ατυχημάτων και τις παρορμητικές ενέργειες. Κάνει επίσης τους ανθρώπους εξαιρετικά νευρικούς και βίαιους. Ο Ουρανος έχει μια οργισμένη πλευρά, η οποία μπορεί να είναι μη προσωπική ή απάνθρωπη. Αφαιρεί το συναίσθημα οπου με παγωμένη καρδιά εύκολα κάποιος μπορεί να διαπράξει έγκλημα, αφαιρεί την αυτοσυγκράτηση και οδηγεί στην περιφρόνηση και την εξέγερση.

Το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα έχει φέρει την τελευταία 5ετια αρκετές αλλαγές και ανακατατάξεις, αν και δεν υπάρχουν πλέον τετράγωνα ακρίβειας να σχηματίζονται στην συνέχεια, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού έχει οδηγήσει σε αναζωπύρωση δραματικών γεγονότων τους προηγούμενους μήνες και έτσι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή αυτή θα φέρει σοβαρές επιπτώσεις. Μεγάλης κλίμακας αλλαγές στην πολιτική, θρησκεία, και σε κοινωνικο επίπεδο αναδύθηκαν μέσα από το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα, όπως η Αραβική Άνοιξη και η ISIS. Η επανάσταση, το συγκλονιστικό, το απρόβλεπτο, το αδίστακτο και ακραίες καταστάσεις και γεγονότα έχουν πλέον μια συνολική επίδραση σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Η σύνοδος Αφροδίτης -Κρόνου συνδέεται με την στέρηση και την θλίψη και επίσης δεν είναι καθόλου καλος οιωνός για τις προσωπικές μας σχέσεις, όπως θα αναφέρω και στο κείμενο για την Νεα Σελήνη Ιανουαρίου.

Οτι θετικο μπορεί να αναδυθεί από αυτή την οψη επίσης αναιρείται και από το τετράγωνο Κρόνου -Πωσειδωνα, διότι φορτίζει τις σχέσεις με επιπλέον άγχος και ανικανότητα στοργής και αγάπης. Ενδυναμώνει τα κρύα συναισθήματα, και την ατυχία που θα παρατηρήθει κατά την διάρκεια ανάδρομης κίνησης του Ερμή και τις όψεις που προαναφέραμε, όπως επίσης μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες για την διαφύλαξη της ειρήνης.

Το σταθερο αστέρι Antares στις 09 ♐ 58 του Τοξότη, είναι φύσεως Αρη-Δια. Ο Αετός και ο Σκορπιός είναι μαχητικοί. Αλλά ο Antares έχει μια πιο σοβαρή και βίαιη φύση από τον Altair. Η καρδιά του Σκορπιού προκαλεί μοχθηρία, καταστροφικότητα και κίνδυνο θανατηφόρων ατυχημάτων. Με τον Κρόνο δημιουργείται η ανεντιμότητα, η θρησκευτική υποκρισία, πολλές απογοητεύσεις, απώλεια μέσα από καυγάδες και νομικά θέματα, και προβλήματα μέσα από εχθρούς.

Όπως και η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, δεν είναι ωφέλιμες για στενές προσωπικές σχέσεις. Το τετράγωνο Αφροδίτης- Ποσειδώνα αυξάνει τα συναισθήματα ανασφάλειας και δημιουργεί επιπλοκές και επιπλέον άγχος. Θα υπάρξει ευαισθησία σε λοιμώξεις και μόλυνση από τοξίνες. Κυρίως οι γυναίκες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους την τάση να υπερ-εξιδανικεύουν ρομαντικές σχέσεις αυτή τη στιγμή, αγνοώντας τα προφανή λάθη τα οποία οι αλλοι θα είναι πιο εύκολο να δουν. Θα μπορούσε πολύ εύκολα κάποιος άλλος να σας εκμεταλλευθεί, να γίνετε σκλάβοι των αλλων με οποιοδήποτε τρόπο. Η ενδοοικογενειακή βία συμπεριλαμβάνεται και εδώ όπως και από τις προηγούμενες όψεις που αναφέραμε.

Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα θα φέρει κάποιες τρομακτικές εμπειρίες. Απογοήτευση ή καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα πιθανότατα θα παρατείνει ή να εμβαθύνει την περίοδο της θλίψης ή κατάθλιψης. Ο φόβος και η παράνοια θα ξεπεράσουν τα ορια, και θα το δούμε ξανά να κορυφώνεται οπως στα τέλη Νοεμβρίου, μέσω κάποιων γεγονότων. Μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων ,που θα συμβούν μέσω του τετραγώνου οδηγούν και κορυφώνουν τον παγκόσμιο φόβο και η ασφάλεια των πολιτών θα κινδυνέψει.

Και μετα την ανάδρομη κίνηση του Ερμή, στις 25 Ιανουαρίου, στην 14°54′ του Αιγόκερω, ο Ερμής θα είναι ακόμα με τον Ηλιο και τον Πλούτωνα στον Vega,όπως στις 5 Ιανουαρίου και έτσι θα εχουμε διώξεις, ανακρίσεις, προπαγάνδα, τα βασανιστήρια και η εκτελέσεις θα συνεχίζονται. θα υπάρχουν έντονες συζητήσεις σχετικά με το εξτρεμιστικές Ιδεολογίες στο Διαδίκτυο, μια μάχη ιδεών μεταξύ του Ισλαμικού Κράτους και δυτικών κυβερνήσεων.

Θα δούμε επίσης την αναρχία να εκδηλώνεται στους δρόμους σε όλο τον κόσμο, με ακροδεξιούς εξτρεμιστές εναντίον αριστερών, Ναζί εναντίον Κομμουνιστών, οι Ρεπουμπλικάνοι εναντίον Δημοκρατών. Δικαίωμα στη Ζωή εναντίον ελευθερία επιλογής και ούτω καθεξής. Η ισλαμοφοβία θα συνεχίσει να εξαπλώνεται καθώς ο Πλούτωνας κυβερνά τον αγώνα συνείδησης και του ρατσισμού. Έτσι η ανάδρομη κίνηση του Ερμή αυτή είναι πολύ σημαντικη, παρατηρώντας μια κατάσταση να ξεφεύγει και μετα την ανάδρομη περίοδο μεχρι ο Ερμής να εγκαταλείψει την μετα-ανάδρομη κίνηση του στις 14 Φεβρουαρίου το 2016.

Η σύνοδος Ερμη-Πλουτωνα δημιουργεί η μάλλον ταιριάζει σε ακραίες μεθόδους ανάκρισης και αμφισβήτησης των ιδεών των αλλων. Αναγκάζει ιδέες και ιδεολογίες να έρθουν στα ακρα. Ενισχυμένες νοητικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων των ψυχικών δυνάμεων, θα καταστήσουν ευκολότερα τον έλεγχο, θα συνεχίζουν να εξαναγκάσουν, να εξαπατούν και να διαδίδουν την προπαγάνδα. Αυτές οι όψεις αντιπροσωπεύουν διαμάχες για την εξουσία σε πνευματικό επίπεδο με τη χρήση ψεμάτων, εκφοβισμών, απειλών και την κακοποίηση.

Το τετράγωνο Ερμή -Ουρανού έχει απρόβλεπτο χαρακτήρα και συνδέεται με συγκλονιστικές ειδήσεις η αναπάντεχες εμπειρίες που μπορεί να αλλάξουν τα σχέδια κάποιου. Ο κανονικός ρυθμός της ζωής αυξάνεται, υπάρχει έντονη ανησυχία στην ατμόσφαιρα, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για λάθη σε επικοινωνιακό επίπεδο με απρόβλεπτες συνέπειες και σε αυτό συγκαταλέγονται και τα ατυχήματα με διάφορα μέσα μαζικής μεταφοράς και διάφορες βλάβες σε ηλεκτρικά είδη.

Αν και το εξάγωνο Ερμή-Αρη ισως να μειώσει τον κίνδυνο, κατά την διάρκεια ανάδρομης κίνησης του Ερμή αλλα σίγουρα οι συζητήσεις θα περιστρέφονται γύρω από τον πόλεμο. Κατά την διάρκεια του ισως κάποιοι αποφασίσουν να περάσουν το μήνυμα και να ενθαρρύνουν αλλους πολίτες. Ωστόσο, το τρίγωνο Αρη-Πωσειδωνα μπορεί να εκμεταλλευθεί και να γίνει κατάχρηση επιδεινώνοντας την χαοτική φυση του τετραγώνου Ερμή-Ουρανου-Πλουτωνα. Αυτή η οψη εισάγει την θρησκευτική και πνευματική πλευρά στη μάχη των ιδεών, συνδέεται με την επιθετικότητα και τον πόλεμο. Διάφοροι ομιλητές θα είναι εύκολο να παρακινούν ανθρώπους με βάση τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Αν και αυτό δεν είναι μια επιθετική ενέργεια, παράγεται ισχυρό πνευματικό θάρρος και μαχητικότητα για την προάσπιση ενός σκοπού. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τους ηττημένους στη μάχη, οι οποίοι θα αισθάνονται ότι διώκονται και θυματοποιούνται.

Το τρίγωνο Κρόνου- Ουρανού, μακροπρόθεσμα, θα βάλει τάξη στο χάος που ήταν αποτέλεσμα του τετραγώνου Ουρανού- Πλούτωνα. Αλλά πρώτα ένα μεγάλο μέρος ποσότητας νερού θα ρέει κάτω από τη γέφυρα μέχρι αυτή η αστρολογική οψη φτάσει στο αποκορύφωμά της τα Χριστούγεννα του 2016.

~ ღ ~ Like ✔ Share ✔ Tag ✔ Comment ✔ ~ ღ ~

Ιστοσελιδα:http://astroephimerides.blogspot.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.