Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ -ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016


Η ανάδρομη πορεία του Δια θα αρχίσει στις Ιανουαρίου στις 3:21 το πρωί στις 23 μοίρες της Παρθένου, και θα επιστρέψει παλι στην ορθή του πορεία, στις 9 Μάϊου 2016, στις 12:03 το μεσημέρι. Θα μιλήσω για την ανάδρομη πορεία του Δια το 2016, συμπεριλαμβάνοντας την φάση, όταν αυτος εισέρχεται και εξέρχεται από την ανάδρομη ζώνη του. Πριν από αυτό όμως ας δούμε τι πραγματικά σημαίνει η ανάδρομη πορεία του Δια σε ένα γενέθλιο χάρτη και ως διέλευση. Ο Δίας ανάδρομος το 2016 φαινετε να είναι πολύ ενθαρρυντικός, γεγονός που υποδηλώνει την αφθονία των ανθρώπινων, πνευματικών και υλικών ανάπτυξης.

Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής που χρειάζεται περισσότερη ολοκλήρωση η ωριμότητα, από τις νέες σχέσεις αγάπης που δημιουργούνται μεχρι την απεξάρτηση μας από διάφορους εθισμούς, ταξίδια στο εξωτερικό ή και τη συσσώρευση του πλούτου. Η πραγματική ανάδρομη περίοδος του Δία είναι μια πρόκληση, στο να συμμετέχουμε στην ζωή μας με περισσότερο αυτοέλεγχο. Έτσι πρέπει να περάσουμε αυτή την καρμική δοκιμή πριν ο Δίας επιστρέψει στην ορθή του πορεία, οπου μπορεί να εκτοξεύσει αρκετή καλή τύχη, επιτυχία και ευτυχία.

Η ανάδρομη πορεία του Δια σε γενέθλιο χάρτη σημαίνει οτι η ψύχη ήταν δύσκολο να πετύχει την καλοσύνη σε μια προηγούμενη ζωή. Σιγουρα αυτό δεν υποδηλώνει μια κακη ψυχή η έναν κακο άνθρωπο απαραίτητα, αλλα θα υπάρξουν κάποια μαθήματα ή απαιτούνται επιπλέον προσπάθειες σ΄αυτή τη ζωή, προκειμένου να επιτευχθεί η καλοσύνη της ψυχής, για να είναι πραγματικά κάποιος ευτυχής και ικανοποιημένος.

Ο Δίας ανάδρομος από τη θέση που βρίσκεται και την οψη που σχηματίζει δείχνει τις περιοχές της ζωής, ή τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και συμπεριφορές, οπου απαιτούν συγκεκριμένη πρόσθετη ανάπτυξη η προσπάθεια. Ένα υγιής Δίας συνεχώς μεγαλώνει και επεκτείνεται σε φιλοσοφικές και πνευματικές προοπτικές. Ο στόχος είναι να είναι κάποιος φιλάνθρωπος, γενναιόδωρος, φιλικός και φιλόξενος για όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως κοινωνικής θέσης, θρησκευτικού, πολιτιστικού και εθνοτικου υπόβαθρου. Ο Δίας ανάδρομος σε ένα γενέθλιο χάρτη θα μπορούσε να δείξει, απληστία, εγωισμό, λαιμαργία, σπατάλη, ή αυτοδικαίωση. Τοξικομανία, μισαλλοδοξία, άγνοια ή επίδειξη μπορεί να σας κρατά πίσω. Ο Δίας ανάδρομος επικεντρώνεται, σε τι εμποδίζει την προσωπική και πνευματική ανάπτυξη σας. Αυτό θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένα αέναο πρόβλημα που εμποδίζει την επιτυχία σε πολλές ενσαρκώσεις. Γεγονότα ή σχέσεις θα συνεχίσουν να ενισχύουν την προβληματική περιοχή σ αυτή την ζωή, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης του Δία .

Ο Δίας ανάδρομος σαν διέλευση, είναι ένα κανονικός κύκλος που γίνεται κάθε 13 μήνες και διαρκεί για περίπου για 4 μήνες. Η διέλευση του Δία σε ανάδρομη πορεία αντιπροσωπεύει μια χρονική περίοδο φιλοσοφικής ή πνευματικής ενδοσκόπησης και στοχασμού. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών δεδομένου ότι ο Δίας ετέθη σε ανάδρομη ζώνη, τώρα θα σας απασχολούν ιδιαίτερα τα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη, την ευτυχία και την επιτυχία.

Ο Δίας ανάδρομος σημαίνει ότι οποιοδήποτε πεδίο που αναπτύσσουμε είναι σημαντικο, ότι χρειάζεται περαιτέρω χρόνος για να γίνει ένας απολογισμός και να βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι εντάξει, πριν να συνεχίσετε. Επίσης, είναι πιθανο, να δοκιμαστείτε για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για να λάβετε την καλή τύχη, να προχωρήσετε με ένα νέο ειδύλλιο, ή την αύξηση του πλούτου που ζητάτε.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί η αρνητική συμπεριφορά του Δία όπως η απληστία ή ο εθισμός να είναι εκτός ελέγχου. Στην περίπτωση αυτή, τους μήνες που ο Δίας είναι ανάδρομος θα προσφέρει την ευκαιρία να αναγνωρίσετε και να παραδεχτείτε τα προβλήματα η λάθη. Τα πράγματα μπορεί τελείως εκτός ελέγχου, ώστε κάποια παρέμβαση ή δραστική περίπτωση πρέπει να συμβεί για να σας ταρακουνήσει από τον εφησυχασμό ή την άγνοια σας. Μέχρι τη στιγμή που ο Δίας θα γυρίσει σε ορθή πορεία, εσεις θα πρέπει να είστε έτοιμοι με τα σχετικά ζητήματα και να είστε προετοιμασμένοι για την επόμενη φάση.

Ο Δίας μπήκε σε ανάδρομη ζώνη στις 12 Οκτωβρίου του 2015,στις 13 ° 15 μοίρες της Παρθένου. Μπορούμε να αναμένουμε ότι οι τομείς της ανάπτυξης σε αυτή την πρώτη φάση ανάδρομης πορείας του Δία το 2016 θα επηρεαστεί από το ωροσκόπιο της συγκεκριμένης στιγμής όταν μπήκε σε ανάδρομη ζώνη. Αυτό το διάγραμμα υπάρχει, αλλά θα δείτε ότι είναι σχεδόν το ίδιο με το διάγραμμα της Νέας Σελήνης για της 12 Οκτωβρίου. Έτσι θα σκέφτοταν κανείς …τι τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει μια εκρηκτική περίοδο ανάπτυξης, καθότι η ενέργεια της νέας σελήνης είναι ανανεωτική, μια πραγματικά θαυμάσια νεα σελήνη για εκκίνηση!

Η Νέα Σελήνη στις 12 Οκτωβρίου, δημιούργησε συναρπαστικές πιθανότητες για ρομαντικές σχέσεις και τη δημιουργία πλούτου. Η σύνοδος Άρη-Δία και το τρίγωνο του Πλούτωνα σηματοδότησε μεγάλη επιτυχία και ευτυχία αντιπροσωπεύοντας ένα νέο ξεκίνημα, δινωντας μια ευκαιρία στο να αφήσουμε μια για πάντα τα δράματα του παρελθόντος πίσω, όπως έντονη πάθη και επιθυμίες, οδηγώντας τον εαυτο μας σε μια ριζική μεταμόρφωση.

Η ανάδρομη πορεία του Δια στις 7 Ιανουαρίου 2016 , στις 23 ° 14 της Παρθένου θα βρίσκεται στον σταθερό αστέρα Denebola στις 21♍ 50 της Παρθένου, οπου θα δώσει μια μικτή επίδραση στον Δία. Αυτό το αστέρι στην ουρά του λιονταριού συνδέεται με τη δυστυχία και την απογοήτευση. Αυτό στην πραγματικότητα, είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεστε για να κάνετε μια αυτο-ανάλυση που απαιτείται για την αντιμετώπιση τυχόν αρνητικών συμπεριφορών του Δία. Ο Denebola επίσης δίνει αυτο-έλεγχο και γενναιοδωρία, όπου θα χρειαστεί να εξετάσετε.

Το τετράγωνο Σελήνης-Δια ενδυναμώνει τους κινδύνους που συνδέονται με τις ανάδρομες φάσεις του Δια, θα υπάρχει μια τάση προς υπερβολές όταν πρόκειται για δαπάνες, τρόφιμα, αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, η έλλειψη πειθαρχίας που ενδέχεται να επιλυθεί από τον Denebola , ωστόσο η υπερβολή θα μπορούσε να φτάσει σε αρκετά κρίσιμο σημείο. Ακόμη και αν στη προ-ανάδρομη φάση του υπήρξε αύξηση του πλούτου και της ευτυχίας, το τετράγωνο Σελήνης-Δία προειδοποιεί για υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα οδηγήσει σε ανατροπή η αναίρεση. Θυμηθείτε, ότι ο Δίας ανάδρομος θα φέρει δοκιμές για να βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι πραγματικά να λάβετε τα υλικά ή πνευματικά δώρα. Ο κομπασμός ή υπερβολική υπερηφάνεια θα μειώσει τις πιθανότητες επιτυχίας.

Η έλλειψη πίστης και η έλλειψη αφοσίωσης είναι συνδεδεμένη με το τετράγωνο Σελήνης-Δια και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Στην περίπτωση ανάδρομης πορείας του Δια για το 2016 εκδηλώνεται ως μια πάλη για αυτο-έλεγχο, τότε η έλλειψη αυτοπεποίθησης κατά τη διάρκεια της χαμηλών σημείων μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Σε περίπτωση αύξησης καλής τύχης, αν αναζητείτε τον τέλειο ερωτα η σχέση ισως αυτο οδηγήσει στην απώλεια της αληθινής αγάπης. Ο Δίας σε σύνοδο με το Βόρειο Δεσμό προτείνει ότι αυτή η ανάδρομη φάση θα οδηγήσει σε θετική ανάπτυξη και δείχνει επιτυχία. Ο Δίας ανάδρομος σε γενικές γραμμές, και αυτή η οψη ειδικότερα, ενισχύουν την καρμική σημασία και την ανάγκη για την ανάπτυξη στη συγκεκριμένη περιοχή της ζωής που επηρεάζεται. Έτσι θα είναι σημαντικο να τσεκάρουμε τις σχετικές ισσοροπιες κατά την διάρκεια αυτής της φάσης.

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δια είναι ένας εξαιρετικός οιωνός για την αγάπη και τα χρήματα. Είναι πολύ ισχυρή οψη, διότι η Αφροδίτη είναι ο πιο προσωπικός πλανήτης που συνδέεται με τον πλανήτη Δία. Προτείνει την ευτυχία και την επιτυχία. Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό, αν έχετε αφοσιωθεί πάνω σε ένα ειδύλλιο. Οτι έχει να κάνει με τα οικονομικά επίσης ευνοείται, αν αυτό που ζητάτε είναι η αύξηση του εισοδήματος σας ή αύξηση των επενδύσεων σας, για παράδειγμα.

Ο Δίας θα τετραγωνίζει τον Κρονο που έρχεται σε αντίθεση με την παραπάνω οψη, ιδίως όσον αφορά τον πλούτο. Αυτό δείχνει ότι κατά τους επόμενους τρεις μήνες, θα δωθει μια μάχη για να κρατηθούν τυχόν κέρδη που έχουν έχετε αποκτήσει. Η οψη αυτή τείνει να επιβραδύνει την ανάπτυξη, ή τουλάχιστον σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να αποκτήσουμε κάποια κέρδη.
Αν ο εθισμός είναι το μείζον θέμα, τότε αυτό υποδεικνύει μια περίοδο σκληρής δουλειάς, απόσυρσης, κρατώντας τον εαυτό σας μακριά από κάθε υποτροπή. Οικονομικά, ακόμη και οι καλές συνθήκες θα απαιτήσουν λιτότητα καθώς η μελλοντική ευημερία δεν θα είναι εγγυημένη.

Η αντίθεση Δία-Ποσειδώνα προκαλεί την περιέργεια και τον πειραματισμό για να ανακουφίσει την καλλιέργεια πνευματικών αλγών. Στο πνευματικό ταξίδι για να καταλάβετε την αλήθεια, η ένταση μπορεί να αυξηθεί ως αποτέλεσμα της μετάβασης μας σε ακραίες συμπεριφορές και πεποιθήσεις. Θα υπάρχει ένας αυξημένος κίνδυνος για αρνητικές συνέπειες, όπως η απογοήτευση και η απώλεια που θα οφείλεται σε υπερβολική αισιοδοξία, εθισμό, ειδικά αν υπάρχει ένα γενέθλιο τάση προς αυτό.

Στα προσωπικά σας, η επαγγελματική και πνευματική ανάπτυξη θα πρέπει να αμφισβητηθεί. θα πρέπει να κρατήσετε ένα ανοικτό μυαλό, σε τυχόν προσφορές ή υποσχέσεις. Κάντε χρήση της περιέργειά σας για να μπορείτε να μάθετε αρκετά μέσα από τη μελέτη και τα ταξίδια, αλλά θυμηθείτε ότι θα πρέπει να προσεγγίζετε κάποια πράγματα μέσω της κοινής λογικής, αν όλα σας φαίνονται πάρα πολύ καλά για να είναι αληθινά.

Το τρίγωνο Δια-Πλούτωνα υποδηλώνει ότι, εφόσον ληφθούν οι απαραίτητες προφυλάξεις που υπαγορεύονται παραπάνω, από την ανάδρομη φάση του Δια, επιτυχία μεγάλης κλίμακας θα προκύψει το 2016. Αυτή η οψη, έχει αρκετά αυξημένη επιρροή για να μετατρέψει σε θετική κατεύθυνση τη ζωή σας, το περιβάλλον σας, και τις ζωές των άλλων ανθρώπων.
Ο Δίας θα βγει απο την ανάδρομη ζώνη του στις 7 Αυγούστου στις 23°14′ της Παρθένου και ο Δίας θα σχηματίζει τότε μια οψη χιαστί με τον Ουρανο. Προτείνει ότι θα υπάρξει κάποια αβεβαιότητα αλλά επίσης και για το αν μπορείτε εσεις προσωπικά, να μοιραστείτε με τους άλλους την επιτυχία, την καλή σας τύχη η ότι άλλο καλο προκύψει.

Είστε αρκετά εγωιστές ώστε να κρατήσετε ολη την επιτυχία για τον εαυτο σας;

Επίσης, μπορεί να γίνετε δύσπιστοι με τα κίνητρα των άλλων ανθρώπων. Είναι κοινό μετά από μια έκρηξη ανάπτυξης, οι πεποιθήσεις και οι αξίες σας να υφίστανται αλλαγή. Μπορείτε να ταλαντεύεστε από το ένα άκρο στο άλλο κατά τη διαδικασία της προσαρμογής σας στη νέα πραγματικότητα. Πάντως, η κατάσταση αναμένεται να παραμείνει σε ρευστή κατάσταση για αρκετούς μήνες. Μεχρι τον Μαιο, και μετα από τις όψεις που περιγράψαμε πιο πάνω, σημαίνει οτι η μετριοπάθεια και η κοινή λογική είναι απαραίτητη.

Φεύγοντας από την ανάδρομη ζώνη φέρνει το τέλος αυτού του τρέχοντος κύκλου της καρμικής ανάπτυξης. Οι προοπτικές για τους επόμενους μήνες αφορά την προσαρμογή μας στις εκάστοτε νέες και βελτιωμένες συνθήκες. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται με κάποιες αλλαγές στις αξίες και τις πεποιθήσεις σας. Μπορείτε επίσης να διαπιστώσετε ότι μπορεί να ξεκινήσετε να κάνετε παρέα με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, που να ταιριάζει περισσότερο με το νέο επίπεδο πνευματικής σας ανάπτυξης.

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν με τον Δία ανάδρομο, στο γενέθλιο χάρτη τους τείνουν να έχουν διαφορετικές ή ασυνήθιστες οπτικές γωνίες, συστήματα πεποιθήσεων, ή ηθικής. Προτιμούν να μάθουν από τις εμπειρίες και τις αντιδράσεις τους, παρά από τους άλλους. Επειδή δεν έχουν εγγενώς πίστη στο ότι μπορεί να είναι τυχεροί, είναι οι σχεδιαστές που ανησυχούν για την μελλοντική εκπλήρωση ή για τις συνέπειες των ενεργειών τους περισσότερο από άλλους. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουν ότι αξίζουν ό, τι οι άλλοι μπορεί να αισθάνονται φυσικά δικαιούται.

~ ღ ~ Like ✔ Share ✔ Tag ✔ Comment ✔ ~ ღ ~

Ιστοσελιδα:http://astroephimerides.blogspot.gr/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.