ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

H πρώτη Νεα Σελήνη για το ετος 2016, θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου, το 2016, στις 3:30:28 το πρωί, στην 19η (χειραγώγηση, αστάθεια, αναξιοπιστία) μοιρα του Αιγόκερω ( επηρεάζει τις μεγάλες επιχειρήσεις, εξουσία, κυβέρνηση, πολιτική, εργοδότες, κατασκευαστές, μηχανικούς, εξορυκτική βιομηχανία, ιεραρχία, κανόνες και πρωτόκολλα), και με αλλους πλανήτες σε σύνοδο εστιάζεται στον 2ο οικο ( οπου αντιπροσωπεύει τον Εθνικό προϋπολογισμό, πηγές εσόδων, εθνικός πλούτος,εθνική οικονομία, κυκλοφορία νομίσματος, διακυμάνσεις νομισματικής αξίας, αξία των φυσικών πόρων · Η αγοραστική δύναμη ενός έθνους ·Εθνική παραγωγικότητα και το βιοτικό επίπεδο · Χρηματιστήριο, τα αποθέματα, και ομόλογα (όχι όμως η κερδοσκοπία, που είναι θέμα 5ου οίκου, αλλά ως πηγή πλούτου· Εθνική αυτοεκτίμηση) του ηλιακού ωροσκοπίου, και θα επηρεάσει τα ζώδια του Κριου, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Αυτό το χρονικό διάστημα θα βοηθήσει τους ανθρώπους να ανασυγκροτήσουν τις δυνάμεις τους. Σε αυτό το σεληνιακό φαινόμενο θα συμμετέχουν ο Πλουτωνας από τον 2ο οικο και ο Ουρανος από τον 5ο οικο με την γνωστή δυσαρμονία που υπάρχει μεταξύ τους τα τελευταία χρονια, μέσα από το γνωστό τετράγωνο, οπου θα δημιουργήσουν ένα κλίμα εκρηκτικο και αρκετά δύσκολο , θα δώσει έμφαση στις υπάρχουσες δυσκολίες σε οικονομικο επίπεδο, σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, θα υπάρχει αύξηση της επιθετικότητας και έξαρση κάποιων ασθενειών. Η παγκόσμια κατάσταση τώρα θα περάσει σε μια νεα φάση. Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στην 22η μοιρα του Σκορπιού (Μοίρα της Διασκόρπισης, αποτυχημένες προσπάθειες, μια αρκετά κρίσιμη μοιρα) και αυτό έχει μια ιδιαίτερη σημασία.

Έτσι λοιπόν η Νεα Σελήνη πέφτει ακριβώς μέσα στον δεύτερο δεκανό του Αιγόκερω. Η πρώτη νέα Σελήνη του νέου ετους δείχνει να είναι έντονη και χαοτική με τη εμφάνιση του τετραγώνου Ουρανού/ Πλούτωνα, μεταξύ 2/5ου οίκου. Αυτή η αβεβαιότητα για το μέλλον τροφοδοτεί την επιθετικότητα και τα επιχειρήματα που προκαλούνται από την ανάδρομη φορά του Ερμή καθόλη αυτή τη φάση της σελήνης.

Οι προσωπικές σχέσεις μας θα υπόκεινται σε θλίψη και στην προσωπική σας ζωή θα υπάρχει έτσι μια τέτοια έντονη, παράξενη ατμόσφαιρα. Αλλά για εκείνους που έχουν ανοιχτό μυαλό και καρδιά, υπάρχει μια πιθανότητα να φέρει κατι καλύτερο για το άμεσό μέλλον. Ο ανάδρομος Ερμής θα έχει ισχυρή επιρροή στην νέα σελήνη. Ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στις 5 Ιανουαρίου, οπου θα σχηματίζει ένα πολύ «σφιχτό» τετράγωνο με τον Άρη και αυτό δημιουργεί μια επιθετική και εκρηκτική ατμόσφαιρα, στην 29η του Αιγόκερω που είναι μοιρα αναιρετική.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και την σελήνη, επίσης, υποδεικνύει ακραίες διαμάχες για την εξουσία, σε οικονομικο επίπεδο. Αυτή η οψη είναι η σημαντικότερη της νέας σελήνης, δεδομένου βέβαια και το τετράγωνο Ουρανού/ Πλούτωνα, δείχνει μια πολύ παρορμητική επίθεση. Μια μάχη βουλήσεων, να πολεμούν μέσα από μια μάχη των λέξεων.

Ο σταθερός αστέρας Dheneb στην 20 ♑ 00 είναι το πιο κοντινό αστέρι σε σύνοδο με την νεα σελήνη. Δίνει μια ισχυρή κατευθυνόμενη ενέργεια και μαχητική ορμή για να πετύχουμε. Υπάρχει μια τάση να πάρουμε τον έλεγχο και επιδεινώνει την αυταρχική φύση του Πλούτωνα.
Η σύνοδος Ηλιου/Πλούτωνα στον Αιγόκερω, δίνει μια απότομη αύξηση της δύναμης και παροτρύνει στον έλεγχο. Η πιο απαίσια πλευρά του Πλούτωνα θα επικρατήσει και αυτο λόγω της προκλητικής όψης του με τον Ουρανό. Μπορούμε να αναμένουμε αδίστακτη συμπεριφορά και κινήσεις οπου αυτό συμπεριλαμβάνει απειλές, εκφοβισμούς, καταδίωξη και κατασκοπεία. Αγωνιζόμενοι και εχθροί θα φτάσουν στα ακρα για να κυριαρχήσουν και να κερδίσουν. Θα χρησιμοποιήσουν κάθε βρώμικο τέχνασμα για να μεταχειριστούν τα πράγματα στην εύνοιά τους.

Το τετράγωνο Ήλιου/ Ουρανού προσθέτει επιπλέον νευρική ένταση και άγχος, λόγω της αβεβαιότητας που επικρατεί και των επικείμενων αλλαγών που θα προκύψουν. Ολοι θα ενεργούν παρορμητικά, αλλά αυτό φέρνει αυξημένους κινδύνους. Με τον Ερμή ανάδρομο ταυτόχρονα, ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται σε οσους ταξιδεύουν. Ατυχήματα, καθυστερήσεις και βιαστικές ενέργειες είναι το πιο πιθανό. Με τα νεύρα μας ήδη τεντωμένα, θα είμαστε επιπλέον ευαίσθητοι σε τυχόν κραδασμούς ή εκπλήξεις. Η απρόσωπη και οργισμένη πλευρά του Ουρανού θα κλιμακωθεί τώρα, σε ορθή πορεία.

Η σύνοδος Σελήνης -Πλούτωνα δείχνει εκρήξεις, ασυνήθιστες μεταβολές, εσωτερικές συγκρούσεις, αιφνίδιες αλλαγές, ανακατατάξεις στην οικονομία και υπερβολικά νεα σχέδια. Δηλώνει, δραματικές ανατροπές στον πλούτο, την ιδιοκτησία.

Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα θα συνεχίσει να είναι πηγή αναταραχών και χάους και θα φέρει δραματικές και έντονες αλλαγές. Η νεα σελήνη πάνω στον Πλούτωνα, θα μας κάνει πιο στενόμυαλους οπου θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε στην αλλαγή αν και το τετράγωνο με τον Ουρανο, μας παροτρύνει να είμαστε πιο ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι. Μια τέτοια ισχυρή οψη θα προσπαθήσει να εμποδίσει την εξέλιξη της ψυχής οπου είναι απαραίτητο ώστε να υπερβεί το χάος. Ο Ουρανος στον 5ο οικο δηλώνει αλλαγές που επηρεάζει την κερδοσκοπία, τα κερδοσκοπικά συμφέροντα, τις τέχνες, την διασκέδαση, τις αποικίες, την νεολαία, την κοινωνική ζωή, τα προξενεία.

Το τρίγωνο Ηλιου/Δια από την άλλη, δείχνει καλή τύχη, ευτυχία και ανάπτυξη και αυτό είναι ενας αρκετά θετικος οιωνός, αν και βέβαια αυτή την στιγμή πιέζεται φοβερά από το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα και αλλους σκληρούς πλανήτες και όψεις. Με δεδομένο αυτό, ο Δίας στην πραγματικότητα, δρα και υπερβάλλει και διογκώνει το εγώ, μας κάνει πιο αδιάφορους ως προς τους εγωμανιακους που προσπαθούν να ελέγξουν τους πάντες και τα πάντα. Η σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου, είναι ακόμη μια πολύ δύσκολη οψη που σχηματίζεται στον χάρτη της νέας σελήνης.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η σύνοδος Αφροδίτης/Κρόνου από τον 1ο οικο, υποδηλώνει σημαντικά πράγματα, όπως την κατάρρευση ειρηνικών διακανονισμών η συνθηκών. Αλλωστε, μην ξεχνάμε ότι το καλοκαιρι βιώσαμε το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου, με τα καπιταλ κοντρόλ. Σε προσωπικο επίπεδο η ευεργετική ενέργεια της Αφροδίτης περιορίζεται από τον αυστηρο Κρόνο και δημιουργεί θλίψη, απογοήτευση και χωρισμούς. Εκτός από τον ερωτα, η Αφροδίτη συμβολίζει και την οικονομία. Έτσι, λοιπόν θα δημιουργηθεί ψυχρότητα στις σχέσεις γενικά, ρήξεις και δεύτερον θα υπάρχει απόσταση οπου θα είναι δύσκολο να δώσουμε αγάπη και τρυφερότητα αλλα και να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας εύκολα.

Η οψη Αφροδίτης/ Κρόνου θα μπορούσε επίσης να εκφραστεί και ως βια, δεδομένου ολων των υπολοίπων δυσμενών όψεων που σχηματίζονται από τον Πλούτωνα και Ερμή. Ωστόσο, η σύνοδος μεταξύ αυτών των δυο πλανητών θα μπορούσε να φέρει δέσμευση και γάμο σε προσωπικο επίπεδο με διάρκεια ανάμεσα σε δυο αδελφές ψυχές. Το τρίγωνο Αφροδίτης/ Ουρανού είναι λιγότερο ισχυρο αλλά προσφέρει μια πιο ευτυχισμένη εναλλακτική λύση για αυτούς που μπορούν να μετριάσουν το εγώ τους. Νέοι και συναρπαστικοί έρωτες είναι η μια δυνατότητα που δίνει αυτή η οψη. Αν πραγματικά προσπαθείτε, σίγουρα η αρνητικότητα και ο φόβος του Κρόνου θα ξεπεραστούν. Το τρίγωνο Ουρανού/Κρονου είναι το μέλλον ενώ το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα είναι το παρελθόν. Το μέλλον είναι πιο μακριά από το παρελθόν, αλλά προσανατολισμένοι στο μέλλον με το σκεπτικο του ότι οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ένα εξελικτικό άλμα.

Ο Ηλιος (από τον 2ο οικο)στο μεσοδιάστημα Αρη/Ουρανού οπου είναι ο άξονας των επεμβάσεων, εγχειρήσεων, της απόλυτης ελευθερίας, της επανάστασής, του αγώνα για ανεξαρτησία και των ξαφνικών γεγονότων, δείχνει γρήγορες και ξαφνικές αλλα και ασυνήθιστες προσπάθειες, ένα ατομο που ενεργεί γρήγορα, ξαφνική προσαρμογή σε νέες περιστάσεις, τραυματισμούς, ατυχήματα.

Η Σελήνη στον 2ο οίκο και στον Αιγόκερω δείχνει διακυμάνσεις στα οικονομικά και επιπλέον είναι σε αδυναμία. Η Σελήνη στο μεσοδιάστημα Ηλιου/Πλούτωνα δείχνει οξυθυμία, εριστικοτητα, σκληρές συγκρούσεις, βίαιη καταστολή, υπερένταση και εκνευρισμό αλλα και διαταραχές στον γυναικείο οργανισμό, δοκιμασίες, ταλαιπωρία, μαρτύριο, κίνδυνο, υπερβολικές απαιτήσεις, επιβολή της εξουσίας, αλαζονεία, έπαρση.

Η θέση του Ερμή στην 29η του Αιγόκερω σε αναδρομή πορεία, στον 3ο οικο δεν ενδυκνειτε τόσο για προγραμματισμένα ταξίδια, μακρινά είτε κοντινά, διότι αυτά είναι εύκολο να ματαιωθούν η να παρεμποδιστούν. Αν και εξαγωνιζει τον ωροσκόπο της νέας σελήνης δείχνει ταξίδια αλλα περισσότερο κλείνει προς την πνευματικη δραστηριότητα, οπου μπορεί να κερδίσουμε από αυτό περισσότερα.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τις Πλειάδες, δείχνει ατυχήματα, τύφλωση, βία, η ομοφυλοφιλία, γυναικεία δύναμη και είναι ατυχής. Ο Ερμής σε αυτό το ζώδιο δηλώνει αλλαγή σχεδίων, αναβλητικότητα, αλλά επίσης δηλώνει και αλλαγές στις τιμές, αλλαγή θεραπείας αν υπάρχει ένα πρόβλημα υγείας, μελαγχολία αλλα και επανεξέταση ,σε εξάγωνο με τον ωροσκόπο η κάθε καθυστέρηση η αλλαγή θα μπορούσε να αποβεί θετική για το συμφέρον μας.

Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας, κάντε αυτοκριτική, κοιτάξτε μέσα σας για να βρείτε τις ισσοροπιες. Ο Ερμής δίνει στοχαστικό νου, υπάρχει ισχυρή εστίαση στο εσωτερικό μας κόσμο, που οδηγεί σε έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ του συνειδητού και ασυνειδήτου. Στον 3ο οικο επίσης η Ceres με τον Alnilam δείχνει ένα σκάνδαλο να ξεσπά.

Η Αφροδίτη είναι ενωτική, και οι αρχές τις είναι η ομορφιά, ειρήνη, η ισορροπία, η αρμονία και η συμπάθεια προς τους αλλους. Επικεντρώνεται στην άνεση, στα προσωπικά σας κεκτημένα, στις ρομαντικές σχέσεις, στον γάμο, στο σεξ, στις επαγγελματικές σχέσεις, στις τέχνες, την μόδα και την κοινωνική μας ζωή. Επίσης επηρεάζει την διπλωματία, τα πρωτόκολλα, την ειρήνη, και τον πόλεμο με δύσκολες όψεις, αλλαγές στην ισορροπία δυνάμεων και τις διαπραγματεύσεις, επίσης επηρεάζει τις πηγές εισοδήματος ενός κράτους, τα οικονομικά, τους τραπεζίτες, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις νέες γυναίκες, το μπρούντζο, χαλκό, τα υφάσματα, τα ενδύματα, τους καλλιτέχνες και τη μουσική βιομηχανία. Από άποψη καιρικών συνθηκών εχουμε κατολισθήσεις, χιονοστιβάδες.

Ο 1ος οίκος συνδέεται με το έθνος και τους κατοίκους της, τα εθνικά χαρακτηριστικά ενός λαού, τις εσωτερικές υποθέσεις ενός κράτους, τον αστικό πληθυσμό, εσωτερικές καθώς και οι γενικοί όροι, η ψυχολογία των μαζών. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη εχουμε να κάνουμε με την ειλικρίνεια, αγάπη για ελευθερία και ανεξαρτησία, δηλώνει ζεστασιά και ιδεαλισμό. Η σύνοδος της όμως τον Κρόνο περιορίζει όλα αυτά, δηλώνει καθυστερήσεις, προβλήματα, χρηματικές απώλειες, δείχνει περιορισμό, αναστολές στην ερωτική ζωή, εγκράτεια, επιφυλακτικότητα, εμπόδια, αίσθηση του καθήκοντος, μοναχικότητα, σχέσεις με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία, αυτοθυσία, δυσκολίες, σκηνές ζηλοτυπίας, διάλυση, ταλαιπωρία σε κάθε περίπτωση.

Ο Αρης στον Σκορπιο, στον 12ο οικο, είναι δείκτης έντονης ανησυχίας και δείχνει εχθρικές ενέργειες. Ως πλανήτης του Κριού, ο Αρης εδώ συνδέεται με το ξέσπασμα της πρωτόγονης ζωώδης ενέργειας, μαχητικότητας και πολεμικής διάθεσης, τη θέληση και την ενστικτώδη δράση και επιβολή, τη δύναμη να επιβιώσουμε μέσα από τις αντιξοότητες και τις εξωτερικές συνθήκες. Ο Άρης συμβολίζει το θάρρος, την ιπποσύνη, την υπερηφάνεια, τον αλτρουισμό και την αυτοθυσία. Ο Άρης εκφράζει τη γνώμη του Ηρακλείτου οτι «ο πόλεμος είναι ο πατέρας όλων των πραγμάτων.” Ο Αρης εδώ εκφράζει την εκδίκηση, προβλέπει αυξημένο κίνδυνο, αλλά και έντονες προκλήσεις, πρωτοβουλίες και παρασκηνιακές ενέργειες. Ο Αρης τετραγωνίζει τον Ερμή επιβεβαιώνοντας ύπουλες ενέργειες και προκλήσεις από γειτονικά κράτη.

Ο Αρης στο μεσοδιάστημα Δια/ Kρονου δείχνει αστάθεια και ασταθής θέληση, εκβιασμό, μια αλλαγή στις συνθήκες ζωής, ενόχληση, εκνευρισμό, ενέργειες διάλυσης.
Ο Δίας από την Παρθένο στον 10ο οικο, τετραγωνίζει τον Κρόνο στον 1ο οικο, δείχνει έλλειψη πρωτοβουλίας, χαμένες ευκαιρίες, αποφυγή ευθυνών, οικονομικές δυσκολίες και μάχες, οικονομικά ρίσκα, λάθος κινήσεις. Δυσκολίες στην πειθαρχία. Συγκρούσεις της εξουσίας, ελλείψεις, απρογραμμάτιστες κινήσεις, και έλλειψη οργάνωσης κάνουν την κατάσταση πιο επώδυνη. Και επαναλαμβάνω, είναι μια οψη πο θα μας απασχολήσει, όπως είχα αναφέρει και στο κείμενο για τον Κρόνο στον Τοξότη..

‘Υπο την επιρροή τετραγώνου Δία/ Κρόνου, αυτό που έχουμε εδώ είναι μια παρατεταμένη δύσκολη περίοδο για τις επιχειρήσεις, αλλα επίσης επαγγελματικών και οικιακών δυσκολίων. Τα προβλήματα του 2007-2008 έχουν πλέον επιδεινωθεί και θα συνεχίσουν να αυξάνονται. Η τάση και η ατμόσφαιρα αυτών των μεσαίων χρόνων δείχνει μια αμφιταλάντευση ανάμεσα σε δυο άκρα, μεταξύ της αισιοδοξίας και απαισιοδοξίας. Αυτή η περίοδος δεν θα είναι καλή για να ξεκινήσουμε αλλαγές σε επιχειρηματικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Θα υπάρχουν δυσκολίες στο να πάρουμε υποστήριξη από επίσημους φορείς που θα είναι ήδη σε ύφεση αυτή τη φορά από το 2015 και το 2016.

Ο Δίας στην Παρθένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, δείχνουν επίσης ότι θα υπάρξει μια ηθική κρίση στην παραγωγή πολιτιστικών, ηθικών και θρησκευτικών αποφάσεων. Η κατανομή και η μείωση που υπήρξε εμφανής από τη δεκαετία του 2000 γρήγορα επιταχύνεται από αυτή τη στιγμή. Αυτές οι μακροπρόθεσμες κυκλικές κινήσεις αυτών των διαπροσωπικών πλανητών σχετίζονται άμεσα με το ρόλο που διαδραματίζει η ιστορία στο παρόν, καθώς και στο μέλλον.

Οι τρέχουσες παγκόσμιες διελεύσεις , και εκείνες που θα έρθουν μου δείχνουν ότι όσοι βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας θα έρθει το τέλος τους. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του 2015 και 2016 η γενική τάση θα είναι να παραμελούνται σημαντικές ευθύνες / ή να συμβιβαστούμε με τις αρχές για λόγους σκοπιμότητας. Έχουμε δει αυτό να συμβαίνει πάρα πολύ συχνά στην ανθρώπινη ιστορία πριν και τώρα.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα μεταβλητά έτη 2015, 2016 και 2017 θα είναι δύσκολα να πούμε το λιγότερο. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 – Μάιος 2017, θα είναι δύσκολο για πολλούς ανθρώπους να επιβιώσουν. Κατω από τις δυσοίωνες επιρροές του Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα στα μεταβλητά ζώδια μπορείτε απλα να κάνετε αλλαγές για να προσαρμοστείτε. Ο κύκλος Κρόνου-Δία έχει επίσης έχει συσχετιστεί με τις Προεδρικές δολοφονίες».

Ο Πωσειδωνας θα συνεχίσει να τετραγωνίζει τον Κρόνο, και σε αντίθεση με το MC δείχνει απώλειες και λάθη με το μεταναστευτικό να επηρεάζει αφόρητα την κατάσταση , φυλακίσεις, απώλεια θέσης, μεταβολή, προβλήματα, την απάτη και την εξαπάτηση, τη δυστυχία και την δυσπιστία, περίεργα προβλήματα και πολλές αλλαγές , ακραία φτώχεια, θα επηρεάσουν τις σχέσεις κυβέρνησης –αντιπολίτευσης. Το τετράγωνο επίσης θα επηρεάσει τη γεωργία, τις καλλιέργειες, τη γη, τα σπίτια, τα ακίνητα, μεταλλεία, ορυχεία, τις καιρικές συνθήκες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση. Τη στέγαση και τις συνθήκες διαβίωσης.

Το MC στο μεσοδιάστημα Ουρανού / Πλούτωνα δείχνει την καινοτομία και τις μεταρρυθμίσεις, την άμεση αντίληψη και εκμετάλλευση κάθε κατάστασης, ανησυχία και νευρικότητα, μετασχηματισμό η ανασχηματισμό της κυβέρνησης και όπως είχα πει από πολύ νωρίς από το Φθινόπωρο είναι πιθανο να εχουμε οικουμενική κυβέρνηση μικρής διάρκειας αλλα και εκλογές.


Η Νεα Σελήνη και οι όψεις τις που αναφέραμε για την χωρα μας θα επηρεάσει τον 9ο οικο της, τις ανοικτές θάλασσες, το μεταναστευτικό,  θέματα θρησκείας ,δικαιοσύνης και παιδείας, την εκκλησία, τη τριτοβάθμια εκπαίδευση,  τις εξωτερικές σχέσεις σε διπλωματικό επίπεδο, τις ξένες αποστολές, την πρόοδο και την ανάπτυξη, τις σχέσεις με τους δανειστές, τις συμφωνίες και την κυβέρνηση, συνθήκες διαβίωσης, τους εργαζόμενους, τη δημόσια υγείας, τα σώματα ασφαλείας. Η Νεα Σελήνη θα επηρεάσει την Κεντρική Ευρώπη, Την Κίνα και Αυστραλία, και τις ΗΠΑ.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις εξισώσεις της Ουράνιαν..

Απόσυρση – Μοναξιά – Για να εμφανιστεί διαφορετική – Αντιμετώπιση υποχρεώσεων — Οικισμοί – Περιοχές – – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση που σχετίζεται με τους εταίρους –

Προβλήματα στην εκτέλεση απαιτητικών καθηκόντων – απομόνωση – Εμπόδια με άλλους ή συνεργασίες – Αλλοτρίωση-απώλεια-στέρηση- – Σημαντικές καταστάσεις.
αποδυνάμωση- υπερευαισθησία – ασάφεια — σύγχυση – ψευδαίσθηση – μυστικοπάθεια – απατη.

* – Θυσίες των άλλων σχετικά με προβλήματα – Άρνηση όσον αφορά τους συνεργάτες – εξαπάτηση σχετικά με ελλείψεις – εξαπάτηση – Διαφθορά

Ενοποιήσεις με άτομα σχετικά απο το παρελθόν και την ιστορία
Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, αστάθεια- Έλλειψη της αληθινής απόλαυσης – Διαταραγμένη αρμονία – απογοήτευση σχετικά με την αγάπη – Λάθος συναισθήματα – * Οι αυθόρμητες ενέργειες – Δράσεις που συμβάλλουν σε περιπέτειες – Εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων – ξαφνική δράση – ένταση ή ταραχές – επιθυμία να πετύχουν τα πράγματα γρήγορα – απερισκεψία.

Υλοποίηση των στόχων – Επαγγελματική ηγεσία – εντολές για να ενεργήσουν – Εφαρμογή των εντολών – Εργασία υπό πίεση – Δράσεις που σχετίζονται με τη φωτιά, τα όπλα, ή μηχανήματα.
* μέτριες επιτυχίες – Κέρδη ή τα έσοδα που σχετίζονται με τη σταθερότητα -Παγωμένο κεφάλαιο (καπιταλ κοντρόλ) — Περιορισμένη καλή τύχη – Αύξηση κατάθλιψης – Περιορισμός περιουσιακών στοιχείων – Μειώσεις σχετικά με έσοδα.

* αποστασιοποίηση από εξαπάτηση – προβλήματα με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων- συνεχής αγωνία ή αβεβαιότητα ή αστάθεια – Προβλήματα που σχετίζονται με εξαπάτηση – μη αναγνωρισμένα εμπόδια — Ανεπαρκής σταθερότητα και ασφάλεια που σχετίζονται με τις αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Ασθένεια.

* – Πρωτοβουλίες που αφορούν το εμπόριο – Δημιουργία αρμονίας – προσπάθειες για την ειρήνη – Φιλελεύθερες δράσεις – Εφαρμοσμένη επιστήμη – επιτυχία σχετίζονται με την τεχνολογία και αθλήματα – Εκτεταμένη ανάφλεξη – εξάπλωση πυρκαγιάς.
* Ισχυρές λέξεις – ομιλία με επιρροή – δύσκολες διαπραγματεύσεις – Θερμαινόμενες συζητήσεις — Συζητήσεις που αφορούν στην εξουσία – επιχειρήματα – Εκφοβισμός – Απειλές – Εκβιασμός

~ ღ ~ Like ✔ Share ✔ Tag ✔ Comment ✔ ~ ღ ~
Ιστοσελίδα:http://astroephimerides.blogspot.gr/
Email: astro.ephimerides@gmail.com
Like us here:https://www.facebook.com/astroephimerides/
Follow on Twitter:https://twitter.com/astroephimeris
Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/astroephimerides/