ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ-8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η Νεα Σελήνη πραγματοποιείται στις 8 Φλεβάρη, ωρα 17:03 το απόγευμα, στο ζώδιο του Υδροχόου, στην 19η μοιρα (κίνδυνος, ανασφάλεια), στον 7ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου (Είναι ο οίκος των φανερών εχθρών, συνδέεται με τις συνθήκες και τις επιχειρηματικές σχέσεις, είναι οι συμφωνίες που υπογράφονται και γίνονται. Κυβερνά τις σχέσεις μας με άλλες εταιρείες ή έθνη ή οργανώσεις. Οι συμμαχίες, τα θέματα γάμου και το διαζύγιο, οι δημόσιες σχέσεις, το εμπορικό ισοζύγιο, αγωγές, συμβόλαια ή πολέμους. Η λαϊκή αντίδραση στις αποφάσεις μίας κυβέρνησης), οπου θα συμμετέχουν ο Αρης με δυσαρμονικές όψεις, ο Κρόνος και ο Ουρανος. Η Νεα Σελήνη θα επηρεάσει τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Οι ομάδες αυτών των ζωδίων θα δουν εξομάλυνση των δυσκολιών και θα βρουν λύσεις σε βασικούς τομείς. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινοτομίες, νέες δραστηριότητες και δυνατότητα να κάνουμε την θεωρία, πράξη. Ωστόσο, τα διεθνή ζητήματα θα παραμείνουν πολύπλοκα και ως έχουν, είναι μια περίοδος ατυχημάτων, οπου θα υπάρξει αύξηση της βίας και των κλοπών. Παράλληλα, με τη Νεα Σελήνη στον Υδροχόο αρχίζει και το Κινεζικο ετος της Πύρινης Μαϊμούς.

Η Νεα Σελήνη στην 19η μοιρα του Υδροχόου, στον δεύτερο δεκανό του, έχει να κάνει με την διαχείριση των κρίσεων που έχουν ξεσπάσει, το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενώ μπορεί να είναι μια πολύ προκλητική περίοδος μπορεί ωστόσο και να ανταμείψει, ανάλογα, και σε προσωπικό επίπεδο. Η εσωτερική κριτική ή δυσαρέσκεια που νιώθουμε, παρέχουν το κίνητρο για να ασχοληθούμε με δυο ταυτόχρονες κρίσεις. Ένα μεγάλο βήμα σκέψης θα οδηγήσει σε ικανοποιητικές εμπειρίες και την προσωπική μας ανάπτυξη. Να είστε προσεκτικοί, αλλά δεν πρέπει να φοβάστε. Ωστόσο, ο παρορμητικός και ενθουσιώδης χαρακτήρας της νέας σελήνης δεν σημαίνει ότι όλα τα νέα σχέδια μας θα πετύχουν. Η επιρροή της νέας σελήνης θα ισχύσει μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, δηλαδή μεχρι της 8-9 Μαρτίου το 2016, που είναι και η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς.

Η Νεα Σελήνη στον Υδροχόο, στον 7ο οικο, σχηματίζει δυο όψεις, ένα εξάγωνο με τον Ουρανό οπου αντιπροσωπεύει μια σχετικά κατάσταση αρμονίας και φυσικά ολοι θα θέλετε να μείνετε σε αυτή την κατάσταση και να αισθάνεστε άνετα και ασφαλής. Η Σελήνη όμως σχηματίζει και μια οψη τετραγώνου με τον Αρη στον 4ο οικο, οπου αντιπροσωπεύει ερεθισμό ή την ενόχληση και διαταράσσει την υπάρχουσα ισορροπημένη κατάσταση.

Πρέπει να ληφθούν όμως ορισμένες αποφάσεις ή να γίνουν κάποιες ενέργειες που είναι δυσάρεστες και θα προτιμούσατε να μην τις αντιμετωπίζατε ποτε. Διχασμένοι μέσα σε μια κριση θα θέλουμε να χαλαρώσουμε από την μια αλλα θα πρέπει ξεβολευτούμε και να αγωνιστούμε από την άλλη.

Για να λυθεί αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να φτάσουμε πέρα από την πολωμένη σκέψη των μεμονωμένων πλευρών. Η όψη χιαστί ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό προσφέρει μια τρίτη άποψη. Αντιπροσωπεύει μια ρευστή κατάσταση και τον πειραματισμό αλλα και νέους τρόπους ώστε να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση, για να βρεθεί η τέλεια ισορροπία. Αντί να αναβάλουμε την αντιμετώπιση της κρίσης που δίνει το τετράγωνο, θα πρέπει να δούμε ισως, οτι το τετράγωνο αντιπροσωπεύει και ευκαιρίες για την επίλυση της σύγκρουσης αυτής, που φαινετε να είναι αναπόφευκτη.

Αυτό το μοτίβο αντιπροσωπεύει έναν μηχανισμό αντιμετώπισης κρίσεων που οδηγεί στη μάθηση ή και την ανάπτυξη. Μόλις αυτός ο μηχανισμός κρίσεων ολοκληρωθεί, και το έδαφος έχει ραγίσει η κατάσταση αρμονίας επιτυγχάνεται: σύγκρουση – προσπάθεια για λύση -εναρμόνιση. Χρειάζεται περισσότερο από ένα κύκλο ώστε να συμπληρωθεί, ιδίως εάν προκύπτει ένα νέο πρόβλημα.

Το τετράγωνο Ηλίου/ Άρη δείχνει ότι η κρίση συνεπάγεται με μια πρόκληση από ανταγωνιστές ή εχθρούς. Κάποιος προσπαθεί να διεκδικήσει η να επιβάλλει την εξουσία πάνω σας, οδηγώντας σε συγκρούσεις. Μπορεί ήδη να νιώθετε οξύθυμοι και ανυπομονησία, και είναι πιθανό και φυσιολογικό να αντιδράσετε σε οποιαδήποτε πρόκληση ή απειλή με επιθετικότητα.

Η οψη αυτή μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση του θυμού, δυσαρέσκεια ή σεξουαλική απογοήτευση σε πιο προσωπικο επίπεδο. Πρέπει να διοχετευθούν εποικοδομητικά, ώστε να μην οδηγήσουν σε σύγκρουση, ατυχήματα, μυϊκό πόνο ή σε εξάντληση, τέτοιες καταστροφικές ενέργειες. Η άσκηση ή σκληρή δουλειά προτιμώνται. Ο Άρης σε όψη χιαστί με τον Ουρανό δείχνουν ότι αγωνιζόμαστε για μια λύση που εννοείται ότι περιλαμβάνει τον πειραματισμό και ανοιχτής σκέψης. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι οι ενδεχόμενες συγκρούσεις θα είναι απρόβλεπτες.

Η αυτοπειθαρχία και η υπομονή είναι απαραίτητη διότι θα έχετε μια τάση να επιτίθεστε παρορμητικά. Ξαφνικές κινήσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ατυχήματα ή την ήττα. Ο θυμός και η δυσαρέσκεια συσσωρεύεται σε ένα κομβικό σημείο στο οποίο πρέπει να ληφθούν κάποια μέτρα. Αντισταθείτε στον πειρασμό να επιτίθεστε. Η καλύτερη επιλογή είναι να δοκιμάσετε μια νέα και πρωτότυπη προσέγγιση. Χρησιμοποιήστε, ένα ποιο διακριτικό τρόπο και στρατηγική πριν αντιδράσετε στην όποια πρόκληση, στη προσωπική σας ζωή.

Το εξάγωνο Ήλιου/Ουρανού προτείνει εναρμόνιση, οπου θα είναι πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον από την πλήρης ηρεμία και χαλάρωση. Η επίλυση μιας σύγκρουσης φέρνει εκπλήξεις και τόνωση. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και συναρπαστικό, και θα πρέπει να έχετε αρκετή ελευθερία για να είστε σε θέση να το κάνετε αυτό. Η αυξημένη αυτογνωσία μπορεί να έρθει μέσω διορατικότητας ή από τυχαία συμβάντα. Η δημιουργικότητα είναι τονισμένη και θα πρέπει να αισθάνεστε πιο άνετα με την έκφραση της πιο επιδεικτικής πλευράς της προσωπικότητάς σας. Κοινωνικοποίηση, οι ομαδικές δραστηριότητες και οι τυχαίες συναντήσεις ευνοούνται.

Θα είναι πιο πιθανό να συναντήσετε ανορθόδοξους τύπους ή ανθρώπους με διαφορετικό πολιτιστικό υπόβαθρο από τη δικο σας.
Η δεύτερη κρίση θα συμβαίνει στον ίδιο χρόνο, και θα συνδέονται στενά η μια με την αλλη. Το σημείο της σύγκρουσης στην πρώτη κρίση ήταν η ίδια η Νέα Σελήνη, που αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα. Το σημείο της σύγκρουσης στη δεύτερη κρίση είναι η Αφροδίτη, ο ερωτάς , η αγάπη ή τα οικονομικά σας.

Το τετράγωνο Αφροδίτης /Ουρανού δείχνει ότι η κρίση αυτή συνεπάγεται με απροσδόκητες παρορμήσεις ή γεγονότα που αμφισβητούν τη σταθερότητα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά σας. Αν αισθάνεστε οτι πνίγεστε, περιορίζεστε ή βαριέστε αφόρητα, τότε μπορείτε να επιτίθεστε με θυμό ή μέσω κάποιας άλλης καταστροφικής συμπεριφοράς. Ο πειραματισμός στην κρεβατοκάμαρα, για παράδειγμα, θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για αυξημένη διέγερση. Αν ας πούμε, έχετε ένα πιο απαιτητικό η συντηρητικό συνεργάτη η σύντροφο τότε το πιο πιθανό είναι να υποκινήσουν προβλήματα ή να υπάρχει μια άλλη σχέση η ενδιαφέρον.

Οι ελεύθεροι μπορεί να έλκονται από συναρπαστικούς ή ιδιόρρυθμους ανθρώπους. Εκείνοι που ρισκάρουν ή έχουν ένα διαφορετικό πολιτιστικό και εθνοτικό υπόβαθρο. Νέα ειδύλλια είναι πιθανόν να σχηματίζονται, αλλά πιο πιθανό είναι να υπάρξει μια σύντομη σχέση, εκτός αν οι διελεύσεις αναφέρονται διαφορετικά στον προσωπικο σας χάρτη. Αγωνιζόμαστε για μια λύση όπως και στην πρώτη κρίση, με την οψη χιαστί Άρη/Ουρανού. Να είστε υπομονετικοί και εφευρετικοί.
Το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη προτείνει εναρμόνιση οπου θα είναι πιο ευχάριστο, με το να είμαστε πιο κοινωνικοί η ρομαντικοί στις σχέσεις μας. Το τέλειο μείγμα σεξουαλικότητας και αγάπης θα σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε πιο σέξι. Μπορείτε να είστε πιο σίγουροι με τον εαυτο σας στο να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς όμως να είστε καθόλου απειλητικοί.

Αυτή η ισορροπία σημαίνει, επίσης, είστε έτοιμοι να δώσετε και να λάβετε αγάπη. Είναι μια καλή περίοδος για να βγείτε ραντεβού και να δείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για αυτοπροβολή και την έναρξη ενός έργου. Τα δημιουργικά ταλέντα σας υπογραμμίζονται και η γοητεία σας θα αυξήσει τη δημοτικότητά σας ώστε να κερδίσουμε την υποστήριξη των αλλων περισσότερο από ότι σε άλλες εποχές. Τα τετράγωνα δίνουν την ώθηση να αναλάβουμε πιο δύσκολες εργασίες οπου θεωρείται ως μια ευκαιρία για ανάπτυξη. Παρά τέτοια υψηλή κατανάλωση ενέργειας, σε αυτό το δύσκολο έργο, η αρμονία πρέπει να διατηρείται συνεχώς για την προσαρμογή μας.

Ας δούμε και τι γίνετε στα υπόλοιπα. Η σύνοδος Ηλιου/Σελήνης στον Υδροχόο, στον 7ο οικο περιέχει νέες συνεργασίες σε κομματικό επίπεδο, αλλαγές και τον σχηματισμό νέων κομμάτων, συνεργασιών και μάλιστα το εξάγωνο Ηλιου/Ουρανού συνδέεται με τις προσπάθειες που γίνονται και νέες επαφές και ισως υπάρξει κάποια αλλαγή σε διπλωματικό επίπεδο, όσο αφορά τις εξωτερικές υποθέσεις, αν και η νεα σελήνη κάνει την κατάσταση αρκετά εύθραυστη, στον 7ο οικο.

Το τετράγωνο Σελήνης /Αρη και (στον Σκορπιο) μεταξύ 7/4ου οίκου είναι όμως δείκτης πολλων προβλημάτων στο εσωτερικο της χωρας, και από πλευρά αντιπολίτευσης, καθυστερήσεων, εχθρικών ενεργειών, έλλειψη υποστήριξης και κάποιος που τελικά μένει μονος του. Το τετράγωνο Ηλιου/Αρη περιλαμβάνει διαξιφισμούς, επιπλοκές, απώλειες, διασπάσεις και καθυστερήσεις.

Το τετράγωνο αυτό επίσης σηματοδοτεί την απώλεια δημοφιλιας, προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πληθυσμός, η θέση του Αρη στον 4ο οικο συνδέεται με τη βια,και ασθένειες αλλα και επηρεάζει θέματα που συνδέονται με τον οικο αυτόν, οπως τη γη, τη σοδειά της γης, τη γεωργία, το υπέδαφος, τα ορυχεία, είναι οι σεισμοί και οι καιρικές συνθήκες. Είναι τα έσοδα από εδαφικές εκτάσεις, τα δημόσια κτίρια, ο δήμοι , οι πόλεις, η ακίνητη περιουσία.

Στον 6ο οικο θα βρούμε την δυνατή σύνοδο μεταξύ Ερμή/Αφροδίτης/Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ο 6ος οίκος συνδέεται με τον αγροτικό πληθυσμό, τους υπάλληλους, την υγεια, τον στρατο και την στρατιωτική θητεία, το ζωικό βασίλειο, τις συνθήκες διαβίωσης, τον καθημερινό μόχθο, εργάτες εργοστασίων, γεωργούς, ενοικιαστές, λογιστές και γραμματείς, το εμπόριο και τα εμπορεύματα, τα σιτηρά, τις υπηρεσίες, την εργασία και σηματοδοτεί τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν σε αυτούς τους τομείς. Οι εργατικές τάξεις, το υπουργείο εθνικής άμυνας.

Ο Ερμής, λοιπόν στο μεσοδιάστημα Αρη/Πωσειδωνα δείχνει αδυναμία, παράλυση της χωρας από απεργίες, μιζέρια και ανικανότητα, τετραγωνίζοντας το MC, που δείχνει έλλειψη αποφασιστικότητας, προγραμματισμού και ζημιές από πλευρά κυβέρνησης, απερισκεψία, κακη χρήση ενέργειας και σχέδια απραγματοποίητα. Ενα τρίγωνο του Ερμή/Δια στον 2ο οικο, θα μπορούσε καπως με διαφορετικό τρόπο να εκμεταλλευτεί την όποια κατάσταση προς όφελος της χωρας, δείχνει μια περίοδο αρκετά έντονη αλλα αν γινόντουσαν η σκεφτόμασταν ενέργειες θετικές και εποικοδομητικές τότε αυτό το τρίγωνο θα είχε την ευκαιρία να εκφραστεί και θα μπορούσε να αποδώσει σχετικά καπως θετικότερα σε οικονομικο επίπεδο η μπορεί να αντανακλά και σε μια καλή συμφωνία για την χωρα σε στρατιωτικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη, όμως, για άλλη μια φορά σχηματίζει ενα τετράγωνο με το Ουρανο δείχνει αναστάτωση, δυσκολίες, ξαφνικές ανατροπές που θα προκαλέσουν άγχος, συνδέεται με την απόρριψη, απατη, και περίεργες εμπειρίες, στο μεταναστευτικό αλλα και γενικότερα θα επηρεάσει τις διεθνής σχέσεις και την οικονομία και το εμπόριο. Σιγουρα η Αφροδίτη σχηματίζει κάποιες καλες όψεις ,όχι όμως ικανοποιητικές, όπως το εξάγωνο με τον Δια, και τον Αρη οπου γίνονται κάποιες προσπάθειες για εξομάλυνση των προβλημάτων όμως η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δεν είναι και ότι καλύτερο, είναι μια αρκετά σκληρή και δύσκολη οψη σε ηγετικό επίπεδο.

Ο Αρης στο μεσοδιαστημα Αφροδίτης/Δια δείχνει την ένωση νέων δυνάμεων και την αποφασιστικότητα που υπάρχει ώστε να γίνουν νέες συνεργασίες η σχηματισμοί. Ο Αρης στο μεσοδιαστημα Δια/Πλούτωνα δείχνει την επιθυμία για δυναμη από την αντίθετη πλευρά, δείχνει δημιουργική δυναμη, οργανωτικά ταλέντα, έμπνευση, επιθυμία για μεγάλα κατορθώματα, επιτυχία μέσω προσπαθειών η διαμέσου κάποιας οργάνωσης η ομάδας. Αλλωστε, γενικότερα, πάντα υπάρχουν και κάποιες επιτυχίες από κάποιες πρωτοβουλίες που παίρνονται ας μην το ξεχνάμε αυτό.

Ο Δίας από τον 2ο οικο σε σύνοδο με τις Πλειάδες (Alcyone), κάνει λογο για εξαπάτηση, σε οικονομικο επίπεδο, μιλάει για υποκρισία, επίσης προκαλεί νομικά και εκκλησιαστικά προβλήματα, απώλειες και φυλακίσεις.

Το τρίγωνο Δια/Πλούτωνα σε συλλογικο επίπεδο επισημάνει ότι οι προσπάθειες του καθενός συμβάλλουν και είναι αρκετά σημαντικές. Τέτοιου είδους όψεις διεγείρουν και υπάρχουν τάσεις για επέκταση η έντονη επιθυμία για ανεξαρτησία. Οι θετικές όψεις μπορεί να φέρουν ευκαιρίες για επιτυχία, η αυτοπεποίθηση είναι αυξημένη και οι προσπάθειες μας είναι μεγάλες. Η πρόοδος μπορεί να έρθει από τομείς όπως επαγγέλματα που συνδέονται με τη θρησκεία, τη εκπαίδευση, τα ταξίδια, τον νομο η τις εκδόσεις, τις επιστήμες που μπορεί να φέρει πρόοδο.

Όμως, η επιτυχία έρχεται από την καλλιέργεια της υπομονής και της ανεκτικότητας μέσα μας, αλλα και την ικανότητα προσαρμοστικότητας στο καθένα που αφορά τις απόψεις των αλλων αλλα και τις δικές μας. Θα πρέπει επίσης σε προσωπικο επίπεδο, να μην επιβάλλουμε τις απόψεις και τα πιστεύω μας στους αλλους, να ενδιαφερόμαστε για τις απόψεις των αλλων, και να διατηρούμε ένα ανοιχτο μυαλό. Το τρίγωνο Κρονου/Ουρανού συμβάλλει και αυτό με τον τρόπο του σταδιακά φέρνοντας νέες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και εχουμε την εφαρμογή νέας τεχνολογίας σε πολλούς τομείς αλλα εχουμε δρόμο ακόμα, χωρίς βέβαια να αποκλείω και τα νεα θετικά τεχνολογικά επιτεύγματα που γίνονται.

Κατι άλλο που παρατηρείται είναι η σχεδόν αντίθεση Δια/Πωσειδωνα μεταξύ 2/8ου οίκου, μεταξύ Ιχθύων και Παρθένου και οσο αφορά την οικονομία και τα θέματα που επηρεάζουν τους δυο οίκους αυτούς εχουμε την δημιουργία μιας αρκετά παράξενης και επικίνδυνης ατμόσφαιρας που θα γίνετε ολο και χειρότερη, ήδη αυτή τη στιγμή που γράφω. Υπάρχει σύγκρουση μεταξύ ιδεαλιστικών οραμάτων και της διαφορετικής πραγματικότητας. Συνδέεται με τις πολιτικές συγκρούσεις, την κερδοσκοπία, τις απώλειες σε οικονομικο επίπεδο, τα σκάνδαλα, τη σπατάλη, την αστάθεια αλλα και τις λανθασμένες διαγνώσεις σε ιατρικό επίπεδο. Επηρεάζει την θνησιμότητα αρκετά, αλλα δείχνει την κοροϊδία και τα ψέματα, τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται εις βάρος των λαων.

Ο Πλουτωνας στο μεσοδιαστημα Δια/Ουρανού μπορεί να κάνει λογο για μια ξαφνική αλλαγή στις οικονομικες συνθήκες, μια απότομη αλλαγή προς το καλύτερο αλλα μετα από πολλές και μεγάλες δυσκολίες, που θα μας αφυπνίσουν, θα δώσουν ένα ξαφνικο ξύπνημα, που θα μας βάλει σε εγρήγορση τελείως ξαφνικά και απότομα. Επίσης, συνδέεται με ασυνήθιστες εφευρέσεις η ανακαλύψεις.

Το τετράγωνο Δια/Κρόνου βέβαια δεν αφήνει περιθώρια προς το παρόν στην οικονομία να αναπνεύσει δημιουργώντας ασφυξία, σοβαρές απώλειες, απειλή της ανθρώπινης ζωής από σοβαρές ασθένειες, μολύνσεις, τοξικά, χημικά, ή ακόμα και μορφές επιδημιών, που έρχονται στην επιφάνεια, παραπέμπει ακόμα σε λάθος κινήσεις ή λανθασμένες εκτιμήσεις, θανάτους, απώλεια περιουσιών, έντονες διαμάχες δινωντας μια τελείως απαισιόδοξη εικόνα και στα χρηματιστήρια…αλλα και προλέγοντας έναν οικονομικο Αρμαγγεδώνα. Το τετράγωνο ταυτόχρονα μας συνιστά να είμαστε επιφυλακτικοί καθώς οι αλλαγές θα είναι πολλές και θα υπάρχει αστάθεια. Ο ωροσκόπος της νέας σελήνης (4η μοιρα του Λεοντα, ατυχήματα, εριστικοτητα) στο μεσοδιαστημα Κρονου/Πωσειδωνα συνεπάγεται με ασθένειες, σύγχυση, καταπίεση και τυραννία, κατάθλιψη, καταθλιπτικές συνθήκες ζωής, ταλαιπωρία και βάσανα αλλα και περιορισμό της ελευθερίας.

Για την Ελλάδα η αντίθεση Αφροδίτης/Δια θα συνεχίζει να επηρεάζει την οικονομία της που συνδέεται με την ασυλόγιστη σπατάλη, μη κάλυψη των αναγκών, υπερβολές και λάθος επιλογές η αποφάσεις φτάνοντας σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση, μιλάει για προβλήματα και μειονεκτήματα ,δυσαρμονία και εντάσεις και επίσης συνδέεται με κατολισθήσεις (από άποψη καιρικών συνθηκών).

Το τρίγωνο Δια/Πωσειδωνα θα μπορούσε να βοηθήσει στην εκμετάλλευση πετρελαίου και σε μεγάλες επενδύσεις και υπερατλαντικές συνεργασίες αλλα ουτε εκεί γίνονται σωστές κινήσεις, θα μπορούσε θετικά να επηρεάσει τα θρησκευτικά θέματα και παιδείας αλλα συνδέεται και με μεγάλες πλημμύρες, ενώ το εξάγωνο Ηλιου/Κρόνου επενθυμιζει τα πράγματα είναι δύσκολα και θα πρέπει να αναλάβουμε ευθύνες, οι θετικές όψεις απαιτούν σωστούς χειρισμούς ώστε να εχουμε κάποια αποτελέσματα μακροπρόθεσμα, αλλα αυτό που με ανησυχεί είναι η σύνοδος Αρη/Κρονου που επηρεάζει τον 6ο οικο της χωρας, στην 14/15η μοιρα, και πιθανόν να συνεπάγετε με μια αρκετά έντονη προκλητική περίοδο και κινήσεις εχθρικές εναντίον της χωρας μας όπως ενα τρομοκρατικό χτύπημα, συνδέεται με πολύ κρύο οσο αφορά τις καιρικές συνθήκες , την έντονη απογοήτευση, τον περιορισμό και τις βαριές απώλειες, ένα πάγωμα, αδιέξοδο η αναποφασιστικότητα στις σχέσεις και συμφωνίες. Η Ελλάδα θα δεχτεί κι άλλο χτύπημα στις σχέσεις τις με αλλα κράτη.

Η σύνοδος Αρη/Κρόνου σε κάθε περίπτωση περιορίζει την δράση και δημιουργεί προβλήματα σε συνεργασίες και σχέσεις με αλλα κράτη, ανωτέρους η με εταίρους, συνδέεται με χάσιμο ευκαιριών και ατυχήματα, καταστρεπτικές ενέργειες, άλλα και την αντοχή και δυναμη για αντίσταση, θάνατο, ασφυξία, μπλοκαρισμένη ενέργεια, αδυναμία, σηματοδοτεί οποιοδήποτε είδους χτυπήματος.

 Η σύνοδος Αρη/Κρόνου είναι εξαιρετικά σοβαρή οψη, διότι στο παρελθόν σε πολλά κράτη οδήγησε σε ακραίες εξεγέρσεις, τρομοκρατικά χτυπήματα, και σοβαρές ταραχές. Κάθε φορά που ο συνδυασμός Άρη και Κρόνου λαμβάνει χώρα, φέρνει σοβαρές επιπτώσεις και θλιβερά γεγονότα σε ένα έθνος, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η σύνοδος αυτή παράγει πόλεμο, δολοφονίες, εξεγέρσεις, και αποτελούσε σοβαρο κίνδυνο για βασιλιάδες, και κυβερνήσεις ανάλογα με το ζώδιο που βρίσκεται.

Στο παρελθόν η σύνοδός στον Υδροχόο μεταξύ των δυο εφερε τον Ρώσο/Ιαπωνικό πόλεμο το 1904, η σύνοδος στους Ιχθύες εφερε την δολοφονία του Βασιλιά Καρόλου της Πορτογαλίας, οπου η χωρα κυβερνάται από το ζώδιο αυτό. Η σύνοδος στον Κριο, το 1909, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην Αγγλία. Ο Αρης δείχνει πόλεμο και ο Κρόνος ατσάλι, βέβαια μπορεί να πυροδοτεί πόλεμο σε οποιοδήποτε επίπεδο σήμερα ακόμα και στις χρηματιστηριακές αγορές.

Η αντίθεση Σελήνης/Αρη δείχνει τα αυθόρμητες ενέργειες, την υπερδιέγερση, την οξυθυμία, τη βια, την ανταρσία εναντίον περιορισμών και εξαναγκασμού, το τετράγωνο Αφροδίτης/Ηλιου δείχνει την απογοήτευση και τις δυσκολίες, το τετράγωνο Αφροδίτης/Σελήνης δεν δείχνει καμία ευαισθησία απέναντι στα οικονομικά προβλήματα της χωρας μας, η αντίθεση σελήνης/ Ερμή δείχνει σκληρή κριτική , ψέματα και συκοφαντίες, η αντίθεση Αφροδίτης/Αρη δείχνει τα ξαφνικά ξεσπάσματα και κρίσεις, η αντίθεση σελήνης/Κρονου όπως και οι παραπάνω διελεύσεις που δέχεται η χωρα παγωνιά οσο αφορά τις καιρικές συνθήκες αλλα και η, αντίθεση σελήνης –Πλούτωνα κάνει λογο για βίαιες εκρήξεις, για υπεράσπιση της πατρίδας από επίθεση απο το εξωτερικο η για εχθρικές ενέργειες, και αιφνίδιες αλλαγές και συμπεριλαμβάνει συναισθήματα όπως η προσβολή και δυσαρέσκεια, ματαιοδοξία και έπαρση.

Ο Κρόνος, Πλουτωνας, Ερμής στον Αιγόκερω τετραγώνιζει τον Ουρανο σχεδόν, στον 11ο οικο, που δείχνει δυσάρεστές ξαφνικές εντάσεις, δυσκαμψία,σκληρότητα, η βια που ασκείται από την εξουσία του τόπου και την επιθυμία ταυτόχρονα να απελευθερωθούμε από δυσάρεστες καταστάσεις, επηρεάζοντας την οικονομία της χωρας, το ασφαλιστικό, τις συνάξεις, το χρέος, την εξωτερική πολιτική, τα θέματα παιδείας, θρησκείας, ναυτιλίας και τον δικαστικό κλάδο.

Η Νεα Σελήνη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον 10ο οικο της χωρας, Ηλιος, Ερμής και MC στον Υδροχόο, επηρεάζει, οπως εξηγήσαμε πιο πάνω την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, τα δημόσια πρόσωπα, την εικόνα της χωρας προς τα εξω. H νεα σελήνη θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την οικονομία των ΗΠΑ, θα υπάρξουν οικονομικες ανατροπές στην οικονομία της Κίνας, την κυβέρνηση της Αγγλίας και της Τουρκίας, την Γαλλία, την Ιαπωνια.

Από τις εξισώσεις εχουμε τα εξής…

* Απόσυρση – Μοναξιά -Αντιμετώπιση υποχρεώσεων – Στα όρια – Οικισμοί – Πεδία – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση που σχετίζονται με τους εταίρους – Προβλήματα – Εκτέλεση απαιτητικών καθηκόντων — Εμπόδια που σχετίζονται με συνεργασίες – Αλλοτρίωση

Ενεργοποίηση των περιχώρων -συνεργατικές προσπάθειες – Συνδέσεις σχετικά με το παρελθόν και την ιστορία- αντίσταση που σχετίζονται με συλλόγους — καταλήξεις που συνδέονται με συνεργασίες – μέτρια επιτεύγματα – Καπιταλ κοντρόλ – Περιορισμένη καλή τύχη —

Περιορισμένα περιουσιακά στοιχεία – Μειώσεις σχετικά με έσοδα- οι προσπάθειες για την ειρήνη – Φιλελεύθερες δράσεις – επιστήμονες – επιτυχία στην τεχνολογία – Εκτεταμένη ανάφλεξη – Εκτεταμένοι πυροβολισμοί – εξάπλωση της πυρκαγιάς
Ισχυρή αντίσταση – απαιτητικές δραστηριότητες – Συμπίεση – Πηγαίνοντας γύρω στους κύκλους – Μειώσεις που αφορούν τη δημόσια εξουσία – Σημαντικές δονήσεις έξω στο κοινό – Καταστροφή

Επιβεβλημένη επαναπροσαρμογη, αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα – Περιοριστικά μέτρα-Βιασμοί- Εξέγερση – απροσδόκητα εμπόδια – Ανησυχία -αναστάτωση – Συνεχής ένταση
Τεχνολογία που αφορούν μειονοτικούς πληθυσμούς ή έθνη – Απροσδόκητα προβλήματα που αφορούν ειδικά τις γυναίκες – Προβληματικά γεγονότα – καταστάσεις που σχετίζονται με σύγκρουση – συνεχής εντάση στους λαούς

Ξαφνικα δεινά – εκπλήξεις που σχετίζονται με μεγάλο κίνδυνο – Απροσδόκητη καταστροφή

~ ღ ~ Like ✔ Share ✔ Tag ✔ Comment ✔ ~ ღ ~
Ιστοσελίδα:http://astroephimerides.blogspot.gr/
Email: astro.ephimerides@gmail.com
Like us here:https://www.facebook.com/astroephimerides/
Follow on Twitter:https://twitter.com/astroephimeris
Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/astroephimerides/