ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016


Ο Ήλιος της Ελλάδος, για το έτος 2016 πέφτει, στον 8ο οίκο της (φόροι, χρέος, ασφαλιστικό, θνησιμότητα, συντάξεις, χρεοκοπίες ), θα έλεγε κανείς πολύ εύκολα ότι κατά κάποιο τρόπο ο Ήλιος ίσως να φωτίσει τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδος, κατα μια έννοια, στην 14η μοιρα του Υδροχόου, δείχνει την ανάκαμψη του χρέους, την διαγραφή του ίσως και τη βοήθεια η και την εύνοια ενός σπουδαίου προσώπου. Για να υπάρξει όμως πρόοδος που είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Υδροχόου, πρέπει να περάσουμε πάλι μέσα από μια περιπέτεια, όπως δείχνει η 14η μοιρα του Υδροχόου – απώλεια, μοίρα της Κατάρρευσης—πτώχευση και μόνο έτσι θα γίνει επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Και όπως επιβεβαιώνεται μέσα από την μοιρα του ωροσκόπου, στην 14η μοιρα του Καρκίνου, έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να συμβεί πλέον κάτι τέτοιο και δεν θα έπρεπε να μας φαίνεται καθόλου παράξενο εδώ που φτάσαμε και αφήσαμε βέβαια να φτάσει μετά από πέντε χρόνια επίπονων προσπαθειών, του ελληνικού λαού. Έτσι λοιπόν στο επίκεντρο θα είναι το χρέος, το ασφαλιστικό, οι συντάξεις, το φορολογικό.

Στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής, ο Ήλιος εξαγωνιζει την Σελήνη, τον Ουρανό και τον Κρόνο προσπαθώντας να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο ενώ ταυτόχρονα τετραγωνίζει και τον Αρη δείχνοντας απώλειες και περιορισμούς μέσα από την 16η του Σκορπιού, που σημαίνει αποτυχία, ένα ναυάγιο. Το τετράγωνο Ηλίου-Αρη δείχνει εντάσεις και προβλήματα, βια, αναστάτωση, τρομοκρατία αλλά και αύξηση της θνησιμότητας .Η πτώση, ενδέχεται να είναι καταστροφική.

Η Κυβέρνηση (Ήλιος) βρίσκεται στον 8ο Οίκο της Ηλιακής επιστροφής. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα, η μία εξήγηση είναι η κυβέρνηση η οποία θα ασχοληθεί με τους φόρους και το ασφαλιστικό αλλά αυτό ταυτόχρονα θα είναι και η αιτία για τον «θάνατό» της. Το σίγουρο είναι ότι έχει εχθρούς. Ίσως φαίνεται και η δημιουργία μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας καθώς και οι συντηρητικές δυνάμεις φαίνεται να της δίνουν (Κρόνος) κάποια πίστωση χρόνου επειδή θα υπάρξουν ανακατατάξεις στα υπόλοιπα κόμματα,ένα σενάριο που ειχα εκφράσει και το Φθινόπωρο.

Ο Ωροσκόπος στο μεσοδιάστημα Ερμη-Πλουτωνα –συνδέεται με αναπάντεχες ειδήσεις αλλά και επιβολή. Τα οικονομικά της χώρας θα αποτελούν το κύριο μέλημα της κυβέρνησης, όπως η φορολογία και η ανασυγκρότηση του ασφαλιστικού και η διαχείριση του χρέους.

Ο Ήλιος στο μεσοδιάστημα Σελήνης- Ουρανού δείχνει ανησυχία, περισσότερη ανάγκη για ελευθερία, κοινωνικές μεταβολές, αλλά και στο μεσοδιάστημα Κρόνου-Ουρανού, ισχυρές δοκιμασίες της αντοχής μας, εξέγερση, ανταρσία, δυνάμεις αντίστασης, δυσάρεστες επεμβάσεις, ένα ξαφνικό χωρισμό, περιορισμό της ελευθερίας, ξαφνική δυσάρεστη ένταση, συγκρούσεις, βια που ασκείται από την εξουσία του τόπου, διαμάχες, μια δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργεί δυσφορία.

Προφανώς από πλευρά ηγεσίας, θα επιβληθούν επιπλέον μέτρα, θα δημιουργηθούν εντάσεις και ξαφνικοί περιορισμοί. Οι αντιδράσεις θα είναι αρκετά έντονες αφού ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Αρη που σηματοδοτεί την ανατροπή της κυβέρνησης, συγκρούσεις και απώλειες.

Η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει την αισιόδοξη και θετική στάση που κρατάμε αλλά και την έντονη επιθυμία  του λαού για ελευθερία και να περνάει ευχάριστα, προσπαθώντας να προσθέσει περισσότερες χαρούμενες στιγμές στην ζωής του, μέσα από διάφορους τρόπους διασκέδασης, αυτό όμως  περιορίζεται από τον Κρόνο (με ευθύνες που έχουν αυξηθεί, επίσης ίσως να δείχνει ότι θα πάρει την απόφαση να σταματήσει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του προς το κράτος;) αλλά και οι προσπάθειες που γίνονται για να τα βγάλει πέρα, σε τρίγωνο όμως με τον Ουρανό και σε εξάγωνο με τον Ηλιο, θα δοκιμάσει και θα επινοήσει νέες μεθόδους κερδοσκοπίας αλλά και βελτίωσης.

Το τετράγωνο  Σελήνης-Ποσειδώνα, δείχνει ένα λαό να συνεχίζει να είναι μπερδεμένος και αρκετά προβληματισμένος αλλά σηματοδοτεί και την αναζήτηση ενός νέου ηγέτη αφού έχει βιώσει την πλήρη απελπισία και φόβο. Το γεγονός του ότι η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Regulus, δείχνει περισσότερα προβλήματα, αλλά ταυτόχρονα μας θωρακίζει με γενναιότητα και μεγάλο κουράγιο. Ωστόσο, στα μεσοδιαστήματα όπου βρίσκεται η Σελήνη (λαός) συνδέονται με την οικονομική λιτότητα που θα συνεχίσει να υφίσταται όπως επισης εκφράζει και τα βάσανα, τον περιορισμό, τον λυπημένο λαό, αλλά και την υλική σπατάλη και μέσα από το μεσοδιάστημα Ηλίου-Δια-Βορείου Δεσμού (σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης). Επίσης αυτό συνδέεται με την προσπάθεια βελτίωσης της ψυχολογικής μας κατάστασης κυρίως αλλά και τον σχηματισμό νέων ομάδων –κομμάτων, κυρίως κατά την άνοιξη.

Ο 5ος οίκος που βρίσκεται η Σελήνη είναι αρκετά έντονος αφού φιλοξενεί  τρεις πλανήτες, την Σελήνη, τον Αρη και τον Κρόνο. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου που αναφέραμε και πιο πάνω σημαίνει οτι θα αναγκαστούμε να σφιχτούμε οικονομικά περισσότερο, ο Άρης δυστυχώς, δείχνει επιπλέον θανάτους παιδιών στο Αιγαίο μέσα από το τρίγωνο Νότιου Δεσμού –Σελήνης-Χείρωνα. Με τον Αρη εδώ ίσως τότε να ενισχυθεί η αστυνόμευση των θαλάσσιων συνόρων αλλά σηματοδοτει και τις έντονες, βίαιες αντιδράσεις από την νεολαία.

Ο Ερμής  (Ο Τύπος, πληροφορίες )στην 18η μοιρα του Αιγόκερω, στον 7ο οίκο, είναι δείκτης αντοχής, πληροφορίες που διαδίδονται σε σχέση με τον σχηματισμό και την οργάνωση νέων κομμάτων και συμμαχίες. Ο Ερμής στο μεσοδιάστημα Δια-Ουρανού, δείχνει μια τυχερή ένωση, ένα αναπάντεχο θετικό γεγονός. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σε εξάγωνο με τον Αρη, σε τρίγωνο με τον Δια, δείχνουν επιτυχής προσπάθειες σε επικοινωνιακό επίπεδο η που θα διαδίδονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά φαίνεται ότι το  τετράγωνο με τον Ουρανό, θα φέρει κι άλλες ανατροπές σε κυβερνητικό επίπεδο αλλά και ανατροπές σε κομματικές συνεργασίες, με τους εταίρους και τις συμμαχίες μας.Τα μίντια θα ειναι επικεντρωμενα σε αυτά τα θέματα.

Ο Τύπος επίσης θα πρέπει να λειτουργήσει σύμφωνα με καποιους κανόνες που θα επιβληθούν ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες που πιθανόν να είναι αρκετά σοβαρές, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Οι σχέσεις μας με τις κοντινές μας χώρες θα βασιστούν πάνω στην ανάγκη μας να λύσουμε το μεταναστευτικό, θα υπάρξει περιορισμός στις μετακινήσεις μας, ίσως και αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν η κάποιας άλλης συμφωνίας. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει απαίτηση να επιβληθεί η τάξη και η ασφάλεια.

Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο σε εξάγωνο με τον Αρη δείχνει την προσπάθεια εξομάλυνσης πολλών προβλημάτων που συνδέονται με το δημόσιο, στρατό, υγεια,αλλά σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον 10ο οίκο, θα φέρει ανατροπές σε οικονομικό και σε ηγετικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτεί και την γέννηση κάτι καινούργιου μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις που θα συμβεί ξαφνικά, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει απώλειες και σοκ, αλλά και σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο.

Ο Αρης τριγωνίζει τον Ποσειδώνα (μεταναστευτικό), εξαγωνιζει τον Πλούτωνα, δείχνει βοήθεια και διέξοδο αλλά ωστόσο δείχνει αδυναμία και απροθυμία για συνεργασία ταυτόχρονα. Ο Αρης στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης –Δια συνδέεται με επιτυχία αλλά αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα από πολλές δυσκολίες και προσπάθειες.

Ο Δίας τριγωνίζει τον Ερμή και τον Πλούτωνα, και σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα, σε σύνοδο με τον Βόρειο δεσμό δείχνει νέες ενώσεις, συνεργασίες και κόμματα κατά την  άνοιξη Μάρτιο με Απρίλιο η και μετά. Ο Δίας σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Capella δείχνει συκοφαντίες, προβλήματα με γειτονικές χώρες σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλά και ότι θα υπάρξουν νομικά και εκκλησιαστικά προβλήματα στη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι ο διάλογος θα είναι πολύ δύσκολος σε κρίσιμα θέματα που αφορούν την χώρα μας αλλά και την εξωτερική πολιτική.

Με ανάδρομο Δια στην Παρθένο, θα πρέπει να δούμε τι μπορεί να διορθωθεί και όχι να κάνουμε πειράματα που θα μας κοστίσουν. Σίγουρα όμως δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια εύνοια από τους ξένους. Κάποιοι, μια μερίδα ανθρώπων, προσβλέπουν στον Στρατό ή σε κόμματα δυναμικά ώστε να επανέλθει η αξιοπρέπεια,ο Ερμής κυβερνάται από τον Κρόνο αλλά εξαίρει τον Άρη που συνδέεται με τον στρατό. Για το πρώτο θα μπορούσα να είμαι περισσότερο θετική όχι όμως για το δεύτερο.

Ο 6ος οίκος της ηλιακής επιστροφής, είναι σημαντικός, που αντιπροσωπεύει τον δημόσιο τομέα ,την υγεία, αλλά και τις συνθήκες διαβίωσης μας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω μας παραπέμπει σε επιπλέον συρρίκνωση (προφανώς αυτο θα επιβληθεί τελικά; κάτι που έχει καθυστερήσει) λόγω της οικονομικής κρίσης. Το θέμα είναι πως η Αφροδίτη, που είναι φυσικός δείκτης της οικονομίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, δείχνει χρεωκοπία ή στάση πληρωμών που είναι πάρα πολύ πιθανή. Όλα αυτά θα πυροδοτήσουν την αντίδραση της νεολαίας σε εξάγωνο με τον Αρη στον 5ο οίκο ενώ το τρίγωνο με τον Ουρανό σηματοδοτεί την αλλαγή κυβέρνησης. Ουτωσι, άλλως ο Ουρανος από μόνος του στον 10ο οίκο της χώρας, μας δείχνει εκλογικές αναμετρήσεις, αστάθεια και αλλαγή κυβέρνησης.

Η Αντιπολίτευση θα δυσκολευτεί και αυτή στο να διαχειριστεί τα οικονομικά προβλήματα άλλα και στο να μας πείσει ότι μπορεί να καταφέρει κάτι τέτοιο. Μπορεί να ενισχύσει ελαφρά την θέση της επειδή θα προκαλέσει αναστάτωση στην κυβέρνηση με την άντληση ψηφοφόρων αλλά πρακτικά όμως η ίδια δεν θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα, ενώ βιάζετε μόνο και μόνο να κυβερνήσει. Εκείνη που φαίνεται να κερδίζει αρκετούς πόντους είναι η Χ.Α με την νεολαία να έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη προς στην αντιπολίτευση.

Στον 7ο οίκο βλέπουμε τον Ερμή στην 18η του Αιγόκερω (Κρόνος) που σηματοδοτεί διαφωνίες και αντιδημοτικότητα αλλά και τον περιορισμό ελευθερίας και εθνικής ανεξαρτησίας η και συμμαχιών.

Ο 9ος οίκος με τον Ποσειδώνα στην 18η των Ιχθύων (τραύμα) συνδέεται με αρκετά έντονες θρησκευτικές εντάσεις λόγω της μεταναστευτικής ροής, αλλά και στην εξωτερική πολιτική η οποία δεν δείχνει να περιορίζεται, αντίθετα απο τις όψεις που σχηματίζει θα επηρεάσει έντονα το κοινοβούλιο, το εμπόριο,την εξωτερική πολιτική, την παιδεία και γενικότερα τον κόσμο ολόκληρο.

Η Αριστερά (Ποσειδώνας στους Ιχθύες) χάνει  την επιρροή της στον Λαό (Σελήνη -τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αλλά και τον ωροσκόπο).Βέβαια τα όσα θα συμβαίνουν θα προκαλούν σύγχυση και αντίδραση μέσω των όσων μεταδίδονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά αυτό θα αναγκάσει την Ε.Ε να πάρει μέτρα να περιορίσει την προώθησή τους στις χώρες-μέλη της . Ο Χείρων δίνει επιπλέον τραγωδίες και θανάτους στο Αιγαίο.

Η Κυβέρνηση δείχνει τελικά ότι θα προσπαθήσει να κάνει τις αποκρατικοποιήσεις ίσως και γενικότερα να κανει προσπάθειες μέσα απ το εξάγωνο Ουρανού-Ηλίου ώστε να καλύψει την πτώχευση της χώρας καθώς ο Ουρανος επίσης τετραγωνίζει την πολυαστρια που υπάρχει στον Αιγόκερω το οποίο θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση του λαού. Η πτώχευση που είναι προ των πυλών,σύντομα, θα οδηγήσει στην διάλυση πολλών κομμάτων.

Το  2016 θα ειναι το μαρτύριο της σταγόνας, με επιπλέον περικοπές που θα γίνουν και στις συντάξεις. Τον Φεβρουάριο θα συνεχιστούν οι έντονες αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις αλλά και από τα κόμματά.

Ο Μάρτιος, μετά την πλανητική ευθυγράμμιση αλλά και μέσα από τις εκλείψεις και την ωροσκοπιακη ευθυγράμμιση στους Ιχθεις την οποία και θα αναλύσουμε τον επόμενο μήνα με την ηλιακη εκλειψη, δείχνει ότι η χώρα τελικά πτωχεύει. Ο Απρίλιος θα είναι κρίσιμος μήνας, όπου το ασφαλιστικό και το φορολογικό θα είναι το κύριο θέμα που θα απασχολήσει την οποία κυβέρνηση και θα εχουμε άνοδο της άκρας δεξιάς, επιπλέον ύφεση αλλά και εκλογές είναι πιθανόν να έχουν κηρυχτεί, πάντως υπολογίζετε κατά τον Μάρτιο-Απρίλιο είτε οικουμενική όπως ανέφερα πιο πανω.

Κατά την άποψη μου ίσως έχουν ξεκινήσει και οι διαδικασίες θα φτιαχτεί ένα καλύτερο πλαίσιο οικονομικής διαχείρισης, ήταν κάτι που είχαμε προβλέψει από το Φθινόπωρο αλλά αυτο θα θα έρθει αργότερα. Η πιο ζοφερή περίοδος για την Ελλάδα θα είναι από την άνοιξη και μετά και ιδιαίτερα το καλοκαιρι, που θα υπάρξουν έντονες εκρήξεις και αντιδράσεις με την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, αλλά και το σενάριο μιας ακόμη οικουμενικής κυβέρνησης να ταιριάζει πολύ καλύτερα στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ενώ θα υπάρξει και πάλι αύξηση της μεταναστευτικής ροής εν όψη καλοκαιριού.

Τον Ιούνιο και μετά, όμως θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην παγκόσμια υγεια όπου θα απειληθεί, με οικονομική κατάρρευση και περικοπές αλλά και θα υπαρχει μεγάλη δυσαρέσκεια.Το θεμα εκλογών και οικουμενικής κυβέρνησης εξαρτάται απο την απόφαση που θα πάρουν τι θα κάνουν αλλά και απο την ημερομηνία εκλογών,πάντως υπαρχει τάση και προς τα δυο, όπως ειχα γράψει πολλές φορές. Αρκεί να μην κάνουν εκλογες με ανάδρομο Ερμη και εκλειψεις….θα δούμε! Πάντως θα εχουμε και τα δυο για να μην μπερδευτείτε.

Το καλοκαιρι δείχνει και πάλι την κατάρρευση της κυβέρνησης όποια και αν είναι αυτή, ίσως δηλαδή οδηγηθούμε στις κάλπες πάνω από μια φορά για το 2016, ίσως και δυο, αυτά θα τα πούμε και μέσα από την ανάλυση σεληνιακών φαινομένων που κάνουμε κάθε μήνα, ενώ θα υπάρξει ουσιαστική πτώχευση, προβλήματα και πολιτικές διαμάχες.Ο Σεπτέμβριος δείχνει νέα μέτρα λιτότητας, βίαιες συγκρούσεις ίσως και πιθανή έξοδος από την Σένγκεν η κάποια άλλη συμφωνία, ταραχές, απεργίες, και κινητοποιήσεις. Πιθανή νέα κυβέρνηση συνεργασίας, έντονες συζητήσεις επί την διαχείριση οικονομικών, και ίσως ξανά προκήρυξη εκλογών κατά το τέλος του 2016. Μέχρι τον επόμενό Ιανουάριο, που είναι και τα επόμενα γενέθλια της χώρας, δείχνει ότι η οικονομία της παγώνει κυριολεκτικά.

Φλεβάρης– Η κοινή γνώμη – Ειδήσεις – – Δημόσιες συγκεντρώσεις – Οχήματα- απεργίες –κινητοποιήσεις- * Ξαφνικές ενέργειες – Δράσεις που συμβάλλουν σε εντάσεις — Τεχνική ανάθεση – Εφαρμογή της μεταρρύθμισης – Λειτουργία — συμπεράσματα πρόωρα -απόφαση – Συναισθηματική αναστάτωση – αναλύσεις, ζημιές ή τραυματισμοί – Ατυχήματα

Μάρτιος– * Αντιμετώπιση προβλημάτων έξω στον κόσμο -αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Μοναξιά — Ευρεία συγκράτηση – Καθυστερήσεις – Εμπόδια – Επιπλοκές – αδράνεια

* Ενώσεις που προσαρμόζονται στους καιρούς — Κοινωνική ανάπτυξη ή βελτίωση – Αυξήσεις που αφορούν την κοινωνικότητα – ολιστική ανάπτυξη ή τη βελτίωση – Σύνθεση – αναπροσαρμογή, αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα – Ουσιαστικές αλλαγές ή μεταβάσεις – εμπόδια σχετικά με ενώσεις

Απρίλιος– έξοδα που σχετίζονται με τους πληθυσμούς ή έθνη – Πολλά έθνη – Πλήθη – Πλούσιοι οικογένειες – οικογενειακή περιουσία – ενώσεις η συνεργασίες που επηρεάζουν – κέρδη ή εισοδήματα – Τα κέρδη που σχετίζονται με τις ενώσεις — Χρηματοοικονομικά ιδρύματα — ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης- Μυστήρια – μειονεκτήματα που σχετίζονται με τα γεγονότα – Ασάφεια – Ανεπαρκής αντίληψη – Επικίνδυνες ιδέες – Κακές ιδέες — Αιρέσεις – Πολιτιστικός εκφυλισμός — Ψυχική ανάλυση –  παράλογες ιδέες ή επιφύλαξη – – άγνοια

βαθιά και σοβαρή ή κρίσιμη ανησυχία -μυστικά που αφορούν το παρελθόν – Παρελθόν κάρμα – προβλήματα υγείας ή ανεπάρκειες – αντίσταση που έχει σχέση με αποζημιώσεις – Συνεχής ανησυχίες ή φόβοι- ελλείψεις – ανεπάρκειες σχετικά με τις πρώτες ύλες – Εμπόδια – τελματικες καταστάσεις- Αδιέξοδα

Μάϊος- Ιστορικές  ασάφειες – θυσίες – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση σχετικά με την ανάγκη για διόρθωση ή αποζημίωση – Άρνηση που αφορούν περιορισμούς – Καθίζηση — προβλήματα που σχετίζονται με βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί -συνεχείς ελλείψεις – διαρκής απώλειες – συνεχής δυσφορία – Σοβαρές ή χρόνιες ασθένειες – στέρηση – συνεχής κινδύνους .

Ιούνιος- * Δημιουργική σκέψη — Δυναμικές συζητήσεις — πειστική ομιλία  – λήψη αποφάσεων – ανακοινώσεις σχετικά με το έργο – Απειλές

Ιούλιος– θέματα σε σχέση με την προστασία προσωπικών δεδομένων — μυθοποίηση σε δημόσιους χώρους – Θυσίες — Νερό – Αιθέριές σφαίρες – Το άυλο – μυστικά ή απόρρητο έξω στον κόσμο – Διάλυση όλα γύρω – απογοήτευση – αβεβαιότητα ή αστάθεια — δημόσια σύγχυση – χάος

Σκληρή δουλειά – αντίσταση — Ελαχιστοποιημένη εξουσία – Σημαντικά φορτία ή απαιτητικά καθήκοντα – Μειωμένες επιρροές – Μειώσεις  – Καταστροφή – εκμηδένιση

* νέα ξεκινήματα – υπό πίεση – αναγκασμός να δημιουργήσουμε νεα πράγματα- Αντίσταση σχετικά με αξιοθέατα – ακαμψία – Ελαχιστοποιημένη συμπάθεια – αλλοτρίωση – Απογοήτευση- Αβεβαιότητα ή αστάθεια- μυστικοπαθείς εταίρους – ασάφεια στο περιβάλλον – απογοήτευση με τους εταίρους – απώλειες που σχετίζονται με συνεργασίες – Απόρριψη σχετικά με τους εταίρους – αδυναμία – ανασφάλεια

Αύγουστος– * Ευνοϊκή εξέλιξη ή βελτίωση – αλλοίωση – Αύξηση της επιτυχίας –Ανάπτυξη σχετικά με κέρδη – Στιγμιαία κέρδη ή εισοδήματα – Οικονομική ανάπτυξη ή βελτίωση – επιτυχία, αναγνώριση- πλούσιοι άνδρες – Ιδιοκτήτες — Νομικά θέματα –

Σεπτέμβριος- * νεα ξεκινήματα – Δράσεις – Δραστηριότητα έξω στον κόσμο – Ευρεία δημιουργικότητα ή εφευρετικότητα – Συνθήκες εργασίας – Ενθουσιασμός — Ενέργεια έξω στον κόσμο – υπό πίεση – * Έκπληξη αυτοδυναμία – Σημαντικά γεγονότα – Σημαντικά ερεθίσματα – Μεγάλες εκπλήξεις – Μεταρρυθμίσεις σχετικά με τις επίσημες υποθέσεις – γεγονότα στο κράτος – Υψηλή τεχνολογία – ένταση υψηλού επιπέδου

Έναρξη νέων συνεργασιών – Δημιουργία συνεργασιών με αλλους -Η ομαδική υπηρεσία – Συνεταιρισμός προσπάθειες – Παραγωγή – Ισχυρή θέληση των εταίρων – αλλαγή ηγεσία – Τοπική δραστηριότητα – Νέες ημερομηνίες θέσης – πίεση ή στρες στο περιβάλλον

*- Συνεχής διαφάνεια – Αλήθεια ή γεγονότα που σχετίζονται με το παρελθόν  — Εκπαίδευση – Διαφάνεια σχετικά με τα προβλήματα – Πολιτιστικά προβλήματα – Περιορισμένη γνώση – Περιορισμένη εμπιστοσύνη — ιδεολογική ή ηθική διαφοροποίηση- Απαιτήσεις που αφορούν το δημόσιο – Έθνη και μάχες τους – Δημόσιες ταραχές – πυρκαγιές –

Οκτώβριος- λήξη – αναχωρήσεις – προβλήματα – απομόνωση –  περιορισμοί – καθυστερήσεις – Υφέσεις – Πένθος – Παραίτηση- διχόνοια- κίνδυνος- Επιπλοκές έξω στον κόσμο – αδράνεια

Νοέμβριος- * Εργασία με το παρελθόν – Περιβάλλον όρια – Εμπόδια στη δουλειά – Περιοριστική εργασία — Καταστολή – Καταπίεση – Καταστροφή – μπλόκα – ακινησία που σχετίζετε με δραστηριότητες – Θάνατοι

Δεκέμβριος– Δημόσια ανάπτυξη ή βελτίωση – Έσοδα από αναπροσαρμογές, αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα που αφορούν τους πληθυσμούς ή έθνη – Αναδιάρθρωση, μετατροπές, ή μεταβάσεις -αποσταθεροποιητική υποχρεωτική κατάσταση.

*ιδιοκτήτες – άνδρες με αυτοπεποίθηση -ύψος και προβολή – Επιφανείς προσωπικότητες – Ηγεσία δεξιοτήτων

Αφανείς ή άγνωστες συνθήκες – Ιατρικά θέματα – Θυσίες έξω στον κόσμο – μακρινό παρελθόν – Αναλύσεις, ζημιές ή τραυματισμούς στο δημόσιο – Απόρρητο – στέρηση – απώλειες έξω στο κοινό – φτώχεια – Κίνδυνοι στον κόσμο – Ασθένεια σε δημόσιους χώρους

Ιανουάριος- * βαθιά και σοβαρή ή κρίσιμη ανησυχία – Παρελθόν κάρμα – Συνεχής ανησυχίες ή φόβοι – Συνεχείς ελλείψεις – ανεπάρκειες σχετικά με τις πρώτες ύλες – Εμπόδια – τελματικες καταστάσεις – Αδιέξοδα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.