ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

Ο Ηλιος της Ελλάδος, για το 2016 πέφτει, στον 8οοικο (φόροι, χρέος, ασφαλιστικό, θνησιμότητα, συντάξεις), θα ελεγε κανείς πολύ εύκολα ότι κατά κάποιο τρόπο ο Ηλιος θα φωτίσει τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδος στην 14η μοιρα του Υδροχόου, δείχνει την ανάκαμψη του χρέους, την διαγραφή του ισως και τη βοήθεια η και την εύνοια ενός σπουδαίου προσώπου. Για να υπάρξει όμως πρόοδος που είναι ένα από τα κυρια χαρακτηριστικά του Υδροχόου, πρέπει να περάσουμε παλι μέσα από μια περιπέτεια, όπως δείχνει η 14η μοιρα του Υδροχόου -απώλεια, μοίρα της Κατάρρευσης—πτώχευση και μονο έτσι θα γίνει επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας. 
Και όπως επιβεβαιώνεται μέσα από την μοιρα του ωροσκόπου, στην 14η μοιρα του Καρκίνου, έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες να συμβεί πλέον κατι τέτοιο και δεν θα έπρεπε να μας φαινετε καθόλου παράξενο εδώ που φτάσαμε και αφήσαμε βέβαια να φτάσει μετα από πέντε χρονια επίπονων προσπαθειών, του ελληνικού λαού. Έτσι λοιπόν στο επίκεντρο θα είναι το χρέος, το ασφαλιστικό, οι συντάξεις, το φορολογικό.
 
Στον χάρτη της ηλιακής επιστροφής, ο Ηλιος εξαγωνιζει την Σελήνη, τον Ουρανο και τον Κρονο προσπαθώντας να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο ενώ ταυτόχρονα τετραγωνίζει και τον Αρη δείχνοντας απώλειες και περιορισμούς μέσα από την 16ητου Σκορπιού, που σημαίνει αποτυχία, ενα ναυάγιο. Το τετράγωνο Ηλιου-Αρη δείχνει εντάσεις και προβλήματα, βια, αναστάτωση, τρομοκρατία αλλα και αύξηση της θνησιμότητας .Η πτώση, ενδέχεται να είναι καταστροφική. 
Η Κυβέρνηση (Ήλιος) βρίσκεται στον Όγδοο Οίκο της Ηλιακής επιστροφής. Αυτο σημαίνει δύο πράγματα, η μία εξήγηση είναι η κυβέρνηση η οποία θα ασχοληθεί με τους φόρους και το ασφαλιστικό αλλα αυτό ταυτόχρονα θα είναι και η αιτία για τον «θάνατό» της. Το σίγουρο είναι ότι έχει εχθρούς πλέον τα σώματα ασφαλείας και τον Στρατό. Ισως φαίνεται και η δημιουργία μιας  κυβέρνησης ενότητας καθώς και οι συντηρητικές δυνάμεις φαίνεται να της δίνουν (Κρόνος) κάποια πίστωση χρόνου επειδή θα υπάρξουν ανακατατάξεις στα υπόλοιπα κόμματα,ενα σεναριο που ειχα εκφρασει και το Φθινοπωρο. 
Ο Ωροσκόπος στο μεσοδιαστημα Ερμη-Πλουτωνα –συνδέεται με αναπάντεχες ειδήσεις, επιβολή. Τα οικονομικά της χώρας θα αποτελούν το κύριο μέλημα της κυβέρνησης, όπως η φορολογία και η ανασυγκρότηση του ασφαλιστικού και η διαχείριση του χρέους. Ο Ηλιος στο μεσοδιαστημα Σελήνης- Ουρανού δείχνει ανησυχία, ανάγκη για ελευθερία, κοινωνικές μεταβολές, αλλα και στο μεσοδιαστημα Κρονου-Ουρανού, ισχυρές δοκιμασίες της αντοχής μας, εξέγερση, ανταρσία, δυνάμεις αντίστασης, δυσάρεστες επεμβάσεις, ένα ξαφνικό χωρισμό, περιορισμό της ελευθερίας, ξαφνική δυσάρεστη ένταση, συγκρούσεις, βια που ασκείται από την εξουσία του τόπου, διαμάχες, μια δυσάρεστη κατάσταση που δημιουργεί δυσφορία. Προφανώς από πλευρά ηγεσίας, θα επιβληθούν επιπλέον μετρα, θα δημιουργηθούν εντάσεις και ξαφνικοί περιορισμοί. Οι αντιδράσεις θα είναι αρκετά έντονες αφού ο Ηλιος τετραγώνιζει τον Αρη που σηματοδοτεί την ανατροπή της κυβέρνησης, συγκρούσεις και απώλειες.
Η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει την αισιόδοξη και θετική στάση που κρατάμε αλλα και την έντονη επιθυμία  του λαού για ελευθερία και να περνάει ευχάριστα, προσπαθώντας να προσθέσει περισσότερες χαρούμενες στιγμές στην ζωής του, μέσα από διάφορους τρόπους διασκέδασης, αυτό όμως  περιορίζεται από τον Κρονο (με ευθύνες που έχουν αυξηθεί, επίσης ισως να δείχνει ότι θα πάρει την απόφαση να σταματήσει να πληρώνει τις υποχρεώσεις του προς το κράτος) αλλα και οι προσπάθειες που γίνονται να τα βγάλει περα, σε τρίγωνο με τον Ουρανο και εξάγωνο με τον Ηλιο, δοκιμάζοντας και επινοώντας νέες μεθόδους κερδοσκοπίας αλλα και βελτίωσης. 
Το τετράγωνο  Σελήνης-Πωσειδωνα, δείχνει ένα λαο να συνεχίζει να είναι μπερδεμένος και αρκετά προβληματισμένος αλλα σηματοδοτεί και την αναζήτηση ενός νέου ηγέτη αφού έχει βιώσει την πλήρη απελπισία και φόβο. Το γεγονός του ότι η Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Regulus, δείχνει περισσότερα προβλήματα, αλλα ταυτόχρονα μας θωρακίζει με γενναιότητα και μεγάλο κουράγιο. Ωστόσο, στα μεσοδιαστήματα οπου βρίσκεται η Σελήνη (λαος) συνδέονται με την οικονομική λιτότητα που θα συνεχίσει, τα βάσανα, τον περιορισμό, τον λυπημένο λαο, αλλα και την υλική σπατάλη και μέσα από το μεσοδιαστημα Ηλιου-Δια-Βορείου Δεσμού (σχηματισμο οικουμενικης κυβερνησης). Επίσης αυτό συνδέεται με την προσπάθεια βελτίωσης της ψυχολογικής μας κατάστασης κυρίως αλλά και τον σχηματισμό νέων ομάδων –κομμάτων, κυρίως κατά την άνοιξη.
Ο 5ος οίκος που βρίσκεται η Σελήνη είναι αρκετά έντονος αφού φιλοξενεί  τρεις πλανήτες, την Σελήνη, τον Αρη και τον Κρόνο. Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου που αναφέραμε και πιο πάνω σημαίνει οτι θα αναγκαστούμε να σφιχτούμε οικονομικά περισσότερο, ο Άρης δυστυχώς, δείχνει επιπλέον θανάτους παιδιών στο Αιγαίο μέσα από το τρίγωνο Νότιου Δεσμού –Σελήνης-Χείρωνα. Με τον Αρη εδώ ισως τότε να ενισχυθεί η αστυνόμευση των θαλάσσιων συνόρων αλλά σηματοδοτει και τις έντονες, βίαιες αντιδράσεις από την νεολαία.
Ο Ερμής  (Ο Τύπος, πληροφορίες )στην 18η μοιρα του Αιγόκερω, στον 7ο οικο, είναι δείκτης αντοχής, πληροφορίες που διαδίδονται σε σχέση με τον σχηματισμό και την οργάνωση νέων κομμάτων και συμμαχίες. Ο Ερμής στο μεσοδιαστημα Δια-Ουρανού, δείχνει μια τυχερή ένωση, ένα αναπάντεχο θετικο γεγονός. Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη, σε εξάγωνο με τον Αρη, σε τρίγωνο με τον Δια, δείχνουν επιτυχής προσπάθειες σε επικοινωνιακό επίπεδο η που θα διαδίδονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλα φαινετε ότι το  τετράγωνο με τον Ουρανο, θα φέρει κι άλλες ανατροπές σε κυβερνητικό επίπεδο αλλα και ανατροπές σε κομματικές συνεργασίες, με τους εταίρους και τις συμμαχίες μας.Τα μιντια θα ειναι επικεντρωμενα σε αυτα τα θεματα.
Ο Τύπος επίσης θα πρέπει να λειτουργήσει σύμφωνα με καποιους κανόνες που θα επιβληθούν ειδάλλως θα υπάρξουν συνέπειες που πιθανόν να είναι αρκετά σοβαρές, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Οι σχέσεις μας με τις κοντινές μας χώρες θα βασιστούν πάνω στην ανάγκη μας να λύσουμε το μεταναστευτικό, θα υπάρξει περιορισμός στις μετακινήσεις μας, ίσως και αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν η κάποιας άλλης συμφωνίας. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξει απαίτηση να επιβληθεί η τάξη και η ασφάλεια.
Η Αφροδίτη στον 6ο οικο σε εξάγωνο με τον Αρη δείχνει την προσπάθεια εξομάλυνσης πολλων προβλημάτων που συνδεονται με το δημοσιο, στρατο, υγεια,αλλα σε τετράγωνο με τον Ουρανο στον 10ο οικο, θα φέρει ανατροπές σε οικονομικο επίπεδο και σε ηγετικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα σηματοδοτεί και την γέννηση κατι καινούργιου μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις που θα είναι τελείως ξαφνικο, σε σύνοδο με τον Πλούτωνα δείχνει απώλειες και σοκ, αλλα και σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο. 

Ο Αρης τριγωνίζει τον Πωσειδωνα (μεταναστευτικό), εξαγωνιζει τον Πλούτωνα, δείχνει βοήθεια αλλα ωστόσο δείχνει αδυναμία και απροθυμία για συνεργασία ταυτόχρονα. Ο Αρης στο μεσοδιάστημα Αφροδίτης –Δια συνδέεται με επιτυχία αλλα αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσα από πολλές δυσκολίες και προσπάθειες.

Ο Δίας τριγωνίζει τον Ερμή και τον Πλούτωνα, και σχηματίζει αντίθεση με τον Χείρωνα, σε σύνοδο με τον Βόρειο δεσμο δείχνει νέες ενώσεις, συνεργασίες και κόμματα κατά την  άνοιξη Μαρτιο με Απρίλιο η και μετα. Ο Δίας σε σύνοδο με τον σταθερο αστέρα Capella δείχνει συκοφαντίες, προβλήματα με γειτονικές χωρες σε επικοινωνιακό επίπεδο, αλλα και οτι θα υπαρξουν νομικά και εκκλησιαστικά προβλήματα στη χωρα.Αυτο σημαίνει ότι ο διάλογος θα είναι πολύ δύσκολος σε κρίσιμα θέματα που αφορούν την χωρα μας αλλα και την εξωτερική πολιτική. 
Με ανάδρομο Δια στην Παρθένο, θα πρέπει να δούμε τι μπορεί να διορθωθεί και όχι να κάνουμε πειράματα που θα μας κοστίσουν. Σίγουρα όμως δεν θα πρέπει να περιμένουμε κάποια εύνοια από τους ξένους. Κάποιοι, μια μερίδα ανθρώπων, προσβλέπουν στον Στρατό ή σε κόμματα δυναμικά ώστε να επανέλθει η αξιοπρέπεια,ο Ερμής κυβερνάται από τον Κρόνο αλλά εξαίρει τον Άρη που συνδέεται με τον στρατο. Για το πρώτο θα μπορούσα να είμαι περισσότερο θετική όχι όμως για το δεύτερο.
Ο 6ος οίκος της ηλιακής επιστροφής, είναι σημαντικος, που αντιπροσωπεύει τον δημόσιο τομέα ,την υγεία, αλλα και τις συνθήκες διαβίωσης μας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω μας παραπέμπει σε επιπλέον συρρίκνωση (προφανως αυτο θα επιβληθει τελικα; κατι που εχει καθυστερησει) λόγω της οικονομικής κρίσης. Το θέμα είναι πως η Αφροδίτη, που είναι φυσικός δείκτης της οικονομίας σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, δείχνει χρεωκοπία ή στάση πληρωμών που είναι παρα πολύ πιθανή. Όλα αυτά θα πυροδοτήσουν την αντίδραση της νεολαίας σε εξάγωνο με τον Αρη στον 5οοικο ενώ το τρίγωνο με τον Ουρανό σηματοδοτεί την αλλαγή κυβέρνησης. Ουτωσι, άλλως ο Ουρανος από μονος του στον 10ο οικο της χωρας, μας δίχνει εκλογικες αναμετρησεις, αστάθεια και αλλαγή κυβέρνησης.
Η Αντιπολίτευση θα δυσκολευτεί και αυτή στο να διαχειριστεί τα οικονομικά προβλήματα αλλα και στο να μας πείσει ότι μπορεί να καταφέρει κατι τέτοιο. Μπορεί να ενισχύσει ελαφρά την θέση της επειδή θα προκαλέσει αναστάτωση στην κυβέρνηση με την άντληση ψηφοφόρων αλλα πρακτικά όμως η ίδια δεν θα μπορέσει να κάνει πολλά πράγματα, ενώ βιάζετε μονο και μονο να κυβερνήσει. Εκείνη που φαίνεται να κερδίζει αρκετούς πόντους είναι η Χ.Α με την νεολαία να έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη προς στην αντιπολίτευση.
Στον 7ο οικο βλέπουμε τον Ερμή στην 18ητου Αιγόκερω (Κρόνος) που σηματοδοτεί διαφωνίες και αντιδημοτικότητα αλλα και τον περιορισμό ελευθερίας και εθνικής ανεξαρτησίας η και συμμαχιών.
Ο 9ος οίκος με τον Πωσειδωνα στην 18η των Ιχθύων (τραύμα) συνδέεται με αρκετά έντονες θρησκευτικές εντάσεις λόγω της μεταναστευτικής ροής, αλλά και στην εξωτερική πολιτική η οποία δεν δείχνει να περιορίζεται, αντίθετα απο τις όψεις που σχηματίζει θα επηρεάσει έντονα το κοινοβούλιο, το εμπόριο,την εξωτερική πολιτική, την παιδεια και γενικότερα τον κόσμο ολόκληρο. Η Αριστερά (Ποσειδώνας στους Ιχθύες) χάνει  την επιρροή της στον Λαό (Σελήνη -τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αλλα και τον ωροσκόπο).Βέβαια τα οσα θα συμβαίνουν θα προκαλούν σύγχυση και αντίδραση μέσω των οσων μεταδίδονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλα αυτό θα αναγκάσει την Ε.Ε να πάρει μέτρα να περιορίσει την προώθησή τους στις χώρες-μέλη της . Ο Χείρων δίνει επιπλέον τραγωδίες και θανάτους στο Αιγαίο.
Η Κυβέρνηση δείχνει τελικά ότι θα προσπαθήσει να κάνει τις αποκρατικοποιήσεις ισως και γενικότερα να κανει προσπάθειες μέσα απ το εξάγωνο Ουρανού-Ηλιου ώστε να καλύψει την πτώχευση της χώρας καθώς ο Ουρανος επίσης τετραγωνίζει την πολυαστρια που υπάρχει στον Αιγόκερω το οποίο θα προκαλέσει την έντονη αντίδραση του λαού. Η πτώχευση που είναι προ των πυλών,σύντομα, θα οδηγήσει στην διάλυση πολλών κομμάτων. 
Το  2016 θα ειναι το μαρτύριο της σταγόνας,με επιπλέον περικοπές που θα γίνουν και στις συντάξεις. Τον Φεβρουάριο θα συνεχιστουν οι έντονες αντιδράσεις της ελληνικής κοινωνίας για το ασφαλιστικό και τις συντάξεις αλλα και από τα κόμματά. 
Ο Μάρτιος, μετα την πλανητική ευθυγράμμιση αλλα και μέσα από τις εκλείψεις και την ωροσκοπιακη ευθυγράμμιση στους Ιχθύες την οποία και θα αναλύσουμε τον επομενο μηνα με την ηλιακη εκλειψη, δείχνει ότι η χωρα τελικά πτωχεύει.Ο Απρίλιος θα είναι και αυτος κρίσιμος μήνας, οπου το ασφαλιστικό και το φορολογικό θα είναι το κυριο θέμα που θα απασχολήσει την οποια κυβέρνηση και θα εχουμε άνοδο της άκρας δεξιάς, επιπλέον ύφεση αλλα και εκλογές είναι πιθανόν να έχουν κηρυχτεί, πάντως υπολογίζετε κατά τον Μαρτιο-Απρίλιο ειτε οικουμενικη οπως ανεφερα πιο πανω. 
Κατά την άποψη μου ισως έχουν ξεκινήσει και οι διαδικασίες θα φτιαχτεί ένα καλύτερο πλαίσιο οικονομικής διαχείρισης, ήταν κατι που είχαμε προβλέψει από το Φθινόπωρο αλλα αυτο θα θα ερθει αργοτερα. Η πιο ζοφερή περίοδος για την Ελλάδα θα είναι από την άνοιξη και μετα και ιδιαίτερα το καλοκαιρι, που θα υπάρξουν εντονες εκρήξεις και αντιδράσεις με την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, αλλα και το σενάριο μιας ακόμη οικουμενικής κυβέρνησης να ταιριάζει πολύ καλύτερα στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ενώ θα υπάρξει και παλι αύξηση της μεταναστευτικής ροής εν οψη καλοκαιριού. Τον Ιούνιο και μετα, θα υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις στην παγκόσμια υγεια οπου θα απειληθεί, οικονομική κατάρρευση και περικοπές αλλα και μεγαλη δυσαρέσκεια.Το θεμα εκλογων και οικουμενικης κυβερνησης εξαρταται απο την αποφαση που θα παρουν τι θα κανουν αλλα και απο την ημερομηνια εκλογων,παντως υπαρχει ταση και προς τα δυο,οπως ειχα γραψει πολλες φορες. Αρκει να μην κανουν εκλογες με αναδρομο Ερμη και εκλειψεις..θα δουμε! Παντως θα εχουμε και τα δυο για να μην μπερδευτειτε.
Το καλοκαιρι δείχνει και παλι κατάρρευση της κυβέρνησης όποια και αν είναι αυτή, ισως δηλαδή οδηγηθούμε στις κάλπες πάνω από μια φορά για το 2016, ισως και δυο, αυτά θα τα πούμε και μέσα από την ανάλυση σεληνιακών φαινομένων που κάνουμε κάθε μηνα, ενώ θα υπάρξει ουσιαστική πτώχευση, προβλήματα και πολιτικές διαμάχες.Ο Σεπτέμβριος δείχνει νεα μετρα λιτότητας, βίαιες συγκρούσεις ισως και πιθανή έξοδος από την Σένγκεν η κάποια αλλη συμφωνία, ταραχές, απεργίες, και κινητοποιήσεις. Πιθανή νέα κυβέρνηση συνεργασίας, έντονες συζητήσεις επι την διαχείριση οικονομικών, και ισως ξανά προκήρυξη εκλογών κατά το τέλος του 2016. Μεχρι τον επόμενό Ιανουάριο, που είναι και τα επόμενα γενέθλια της χωρας, δείχνει ότι η οικονομία της χωρας παγώνει κυριολεκτικά.
Φλεβάρης– Η κοινή γνώμη – Ειδήσεις – – Δημόσιες συγκεντρώσεις – Οχήματα- απεργίες –κινητοποιήσεις- * Ξαφνικές ενέργειες – Δράσεις που συμβάλλουν σε εντάσεις — Τεχνική ανάθεση – Εφαρμογή της μεταρρύθμισης – Λειτουργία — συμπεράσματα πρόωρα -απόφαση – Συναισθηματική αναστάτωση – αναλύσεις, ζημιές ή τραυματισμοί – Ατυχήματα
Μάρτιος– * Αντιμετώπιση προβλημάτων έξω στον κόσμο -αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Μοναξιά — Ευρεία συγκράτηση – Καθυστερήσεις – Εμπόδια – Επιπλοκές – αδράνεια
* Ενώσεις που προσαρμόζονται στους καιρούς — Κοινωνική ανάπτυξη ή βελτίωση – Αυξήσεις που αφορούν την κοινωνικότητα – ολιστική ανάπτυξη ή τη βελτίωση – Σύνθεση – αναπροσαρμογή, αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα – Ουσιαστικές αλλαγές ή μεταβάσεις – εμπόδια σχετικά με ενώσεις
Απρίλιος– έξοδα που σχετίζονται με τους πληθυσμούς ή έθνη – Πολλά έθνη – Πλήθη – Πλούσιοι οικογένειες – οικογενειακή περιουσία – ενώσεις η συνεργασίες που επηρεάζουν – κέρδη ή εισοδήματα – Τα κέρδη που σχετίζονται με τις ενώσεις — Χρηματοοικονομικά ιδρύματα — ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης- Μυστήρια – μειονεκτήματα που σχετίζονται με τα γεγονότα – Ασάφεια – Ανεπαρκής αντίληψη – Επικίνδυνες ιδέες – Κακές ιδέες — Αιρέσεις – Πολιτιστικός εκφυλισμός — Ψυχική ανάλυση –  παράλογες ιδέες ή επιφύλαξη – – άγνοια
βαθιά και σοβαρή ή κρίσιμη ανησυχία -μυστικά που αφορούν το παρελθόν – Παρελθόν κάρμα – προβλήματα υγείας ή ανεπάρκειες – αντίσταση που έχει σχέση με αποζημιώσεις – Συνεχής ανησυχίες ή φόβοι- ελλείψεις – ανεπάρκειες σχετικά με τις πρώτες ύλες – Εμπόδια – τελματικες καταστάσεις- Αδιέξοδα
Μάϊος- Ιστορικές  ασάφειες – θυσίες – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση σχετικά με την ανάγκη για διόρθωση ή αποζημίωση – Άρνηση που αφορούν περιορισμούς – Καθίζηση — προβλήματα που σχετίζονται με βλάβες, ζημιές ή τραυματισμοί -συνεχείς ελλείψεις – διαρκής απώλειες – συνεχής δυσφορία – Σοβαρές ή χρόνιες ασθένειες – στέρηση – συνεχής κινδύνους .
Ιούνιος- * Δημιουργική σκέψη — Δυναμικές συζητήσεις — πειστική ομιλία  – λήψη αποφάσεων – ανακοινώσεις σχετικά με το έργο – Απειλές
Ιούλιος– θέματα σε σχέση με την προστασία προσωπικών δεδομένων — μυθοποίηση σε δημόσιους χώρους – Θυσίες — Νερό – Αιθέριές σφαίρες – Το άυλο – μυστικά ή απόρρητο έξω στον κόσμο – Διάλυση όλα γύρω – απογοήτευση – αβεβαιότητα ή αστάθεια — δημόσια σύγχυση – χάος
Σκληρή δουλειά – αντίσταση — Ελαχιστοποιημένη εξουσία – Σημαντικά φορτία ή απαιτητικά καθήκοντα – Μειωμένες επιρροές – Μειώσεις  – Καταστροφή – εκμηδένιση
* νέα ξεκινήματα – υπό πίεση – αναγκασμός να δημιουργήσουμε νεα πράγματα- Αντίσταση σχετικά με αξιοθέατα – ακαμψία – Ελαχιστοποιημένη συμπάθεια – αλλοτρίωση – Απογοήτευση- Αβεβαιότητα ή αστάθεια- μυστικοπαθείς εταίρους – ασάφεια στο περιβάλλον – απογοήτευση με τους εταίρους – απώλειες που σχετίζονται με συνεργασίες – Απόρριψη σχετικά με τους εταίρους – αδυναμία – ανασφάλεια
Αύγουστος– * Ευνοϊκή εξέλιξη ή βελτίωση – αλλοίωση – Αύξηση της επιτυχίας –Ανάπτυξη σχετικά με κέρδη – Στιγμιαία κέρδη ή εισοδήματα – Οικονομική ανάπτυξη ή βελτίωση – επιτυχία, αναγνώριση- πλούσιοι άνδρες – Ιδιοκτήτες — Νομικά θέματα –
Σεπτέμβριος- * νεα ξεκινήματα – Δράσεις – Δραστηριότητα έξω στον κόσμο – Ευρεία δημιουργικότητα ή εφευρετικότητα – Συνθήκες εργασίας – Ενθουσιασμός — Ενέργεια έξω στον κόσμο – υπό πίεση – * Έκπληξη αυτοδυναμία – Σημαντικά γεγονότα – Σημαντικά ερεθίσματα – Μεγάλες εκπλήξεις – Μεταρρυθμίσεις σχετικά με τις επίσημες υποθέσεις – γεγονότα στο κράτος – Υψηλή τεχνολογία – ένταση υψηλού επιπέδου
Έναρξη νέων συνεργασιών – Δημιουργία συνεργασιών με αλλους -Η ομαδική υπηρεσία – Συνεταιρισμός προσπάθειες – Παραγωγή – Ισχυρή θέληση των εταίρων – αλλαγή ηγεσία – Τοπική δραστηριότητα – Νέες ημερομηνίες θέσης – πίεση ή στρες στο περιβάλλον
*- Συνεχής διαφάνεια – Αλήθεια ή γεγονότα που σχετίζονται με το παρελθόν  — Εκπαίδευση – Διαφάνεια σχετικά με τα προβλήματα – Πολιτιστικά προβλήματα – Περιορισμένη γνώση – Περιορισμένη εμπιστοσύνη — ιδεολογική ή ηθική διαφοροποίηση- Απαιτήσεις που αφορούν το δημόσιο – Έθνη και μάχες τους – Δημόσιες ταραχές – πυρκαγιές –
Οκτώβριος- λήξη – αναχωρήσεις – προβλήματα – απομόνωση –  περιορισμοί – καθυστερήσεις – Υφέσεις – Πένθος – Παραίτηση- διχόνοια- κίνδυνος- Επιπλοκές έξω στον κόσμο – αδράνεια
Νοέμβριος- * Εργασία με το παρελθόν – Περιβάλλον όρια – Εμπόδια στη δουλειά – Περιοριστική εργασία — Καταστολή – Καταπίεση – Καταστροφή – μπλόκα – ακινησία που σχετίζετε με δραστηριότητες – Θάνατοι
Δεκέμβριος– Δημόσια ανάπτυξη ή βελτίωση – Έσοδα από αναπροσαρμογές, αναδιάρθρωση, ή ψηφίσματα που αφορούν τους πληθυσμούς ή έθνη – Αναδιάρθρωση, μετατροπές, ή μεταβάσεις -αποσταθεροποιητική υποχρεωτική κατάσταση.
*ιδιοκτήτες – άνδρες με αυτοπεποίθηση -ύψος και προβολή – Επιφανείς προσωπικότητες – Ηγεσία δεξιοτήτων
Αφανείς ή άγνωστες συνθήκες – Ιατρικά θέματα – Θυσίες έξω στον κόσμο – μακρινό παρελθόν – Αναλύσεις, ζημιές ή τραυματισμούς στο δημόσιο – Απόρρητο – στέρηση – απώλειες έξω στο κοινό – φτώχεια – Κίνδυνοι στον κόσμο – Ασθένεια σε δημόσιους χώρους
Ιανουάριος- * βαθιά και σοβαρή ή κρίσιμη ανησυχία – Παρελθόν κάρμα – Συνεχής ανησυχίες ή φόβοι – Συνεχείς ελλείψεις – ανεπάρκειες σχετικά με τις πρώτες ύλες – Εμπόδια – τελματικες καταστάσεις – Αδιέξοδα