ΟΛΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ-9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Η Ηλιακή Έκλειψη Mαρτιου θα πραγματοποιηθεί, στο ζώδιο των Ιχθύων, τον Μαρτιο του 2016, ενώ τον Μάρτιο του 2015 είχε ξαναγίνει στο ιδιο ζώδιο. θα επηρεάσει τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και τους Ιχθύς με αρνητικο τρόπο οπου θα συμμετέχει ο Πωσειδωνας, Αρης, Κρόνος και Πλουτωνας. Η έκλειψη θα είναι μερική για τους ανθρώπους στη Νότια και Ανατολική Ασία και τη Βόρεια και Ανατολική Αυστραλία.
Η έκλειψη θα αρχίσει στις 23:20 UTC, στις 8 Μαρτίου με το μέγιστο σημείο της έκλειψης να πραγματοποιείται στις 02:00 UTC στις 9 Μαρτίου . Η πληρότητα της θα διαρκέσει για 4 λεπτά και 09 δευτερόλεπτα. Θα έχει μέγεθος 1,0450 και θα είναι ορατή σε όλη την έκταση του Ειρηνικού Ωκεανού, αρχής γενομένης από την Ινδονησία, και θα τελειώσει στο βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό. Η έκλειψη θα καλύψει στις 9 Μαρτίου του 2016 μια μεγάλη περιοχή του Ειρηνικού, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, αλλά και μεγάλα τμήματα της Νοτιοανατολικής Ασίας και την Αυστραλία οπου θα είναι ορατή μονο ως μερική ηλιακή έκλειψη.
Αυτή η ηλιακή έκλειψη σχετίζεται με άλλες εκλείψεις συμπεριλαμβάνοντας και τον τρέχον κύκλο από το 2015 έως και το 2018. Ανήκει στον κύκλο Σάρος 130, και έναν κύκλο του Μέτωνος 19 χρόνων. Επαναλαμβάνετε κάθε 18 χρόνια, 11 ημέρες, που περιέχει 73 γεγονότα. Η σειρά ξεκίνησε με μερική ηλιακή έκλειψη στις 20 Αυγούστου, 1096. https://el.wikipedia.org/wiki/1906 .Περιέχει ολικές εκλείψεις από της 5 Απριλίου του 1475 έως τις 18 Ιουλίου 2232. Η σειρά θα τελειώσει ως μερική έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου, 2394. Η μακρύτερη διάρκεια της ολότητας ήταν 6 λεπτά 41 δευτερόλεπτα για στις 11 Ιουλίου, 1619.
H έκλειψη θα επηρεάσει ιδιαίτερα την..
 • Palembang, Sumatra, Indonesia, Palu, Sulawesi, Indonesia, Palu, Sulawesi, Indonesia , Pulau Ternate, North Maluku, Indonesia, (ολική), 
 •  Bangkok, Thailand Maximum of Eclipse, Pacific Ocean (Duration 4:09)
  Jakarta, Java, Indonesia, Kuala Lumpur, Malaysia, Singapore, Manila, Philippines, Darwin, Australia (μερική),
  Yap Island, Mikronesia, March 9 only partial in Hawaii, USA, March 8
  Los Angeles/ March 8 – 5:54 pm
  New York/ March 8 – 8:54 pm
  London/– March 9 – 1:54 am
  Delhi/ March 9 – 7:24 am
  Sydney/ March 9 – 12:54 pm
Σε προσωπικο επίπεδο, η ηλιακή έκλειψη επικεντρώνεται στην επούλωση μιας βαθιάς πληγής που υπάρχει στην ψυχή μας, εκπροσωπούμενη από τον Χείρωνα, παράλληλα με την ηλιακή έκλειψη. Μπορεί να είναι μια παλιά ή νέα πληγή που επηρεάζει το σώμα, το μυαλό ή το πνεύμα. Οι αυξανόμενοι πόνοι οφείλονται στην προκλητική οψη που σχηματίζεται μεταξύ Δια-Κρόνου που μας ανακουφίζει από την εξελισσόμενη δύναμη του Πλούτωνα. Η ελευθερία από τον πόνο επιτρέπει την πνευματική μεταμόρφωση, την εξέλιξη της ψυχής. 
Η ηλιακή έκλειψη αντιπροσωπεύει το τέλος και την αρχή ενός νέου κύκλου όπως συμβαίνει και με τον σεληνιακό κύκλο. Οι παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν τόσο σε συλλογικο και προσωπικό επίπεδο, αναζητώντας νέους και εφευρετικούς τρόπους για να προοδεύσετε. Η Ηλιακή έκλειψη σε σύνοδο με τον Χείρωνα δίνει την ισχυρότερη ένδειξη και πληροφορίες για τους νέους στόχους σας ή για το που θα εστιάσετε την ενέργεια σας τους επόμενους έξι μήνες περίπου. Για τους Έλληνες, ο Χείρων ήταν ο σοφός Κένταυρος που έφερε την αστρολογία στην ανθρωπότητα. Για τους χριστιανούς, είναι ο Ιησούς Χριστός ο οποίος υπολόγιζε τον αριθμό των άστρων και οπου έβαλε ονόματα σε όλα αυτά. Και οι δύο ήταν θεραπευτές των τραυματισμένων ψυχών που χρησιμοποιούσαν φυσικές μεθόδους, όπως τα χέρια για την επούλωση, βότανα και τη δύναμη του νου. 
Σκεφτείτε όλες τις θεραπευτικές τεχνικές οπου ξεκινούν με τη λέξη “χειρο”, την ελληνική λέξη για τα χέρια. Ακόμη και η ανάγνωση παλάμης ονομάζεται χειρομαντεία. Ο Χείρων δεν ήταν μέρος του κατεστημένου. Είχε θεωρηθεί ως αποστάτης που χρησιμοποιούσε ανορθόδοξες μεθόδους για να θεραπεύσει τους άλλους και να προωθήσει την πνευματική φώτιση.
Ως εκ τούτου, το κύριο θέμα της ηλιακής έκλειψης Μάρτιου του 2016 σχετίζεται με μια βαθιά πληγή στην ψυχή μας. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάποιος υπάρχον φυσικός ή συναισθηματικός πόνος, αλλά μπορεί επίσης να υποδεικνύει μια νέα πληγή η τραύμα που θα δημιουργηθεί, που θα λάβει χωρα μετά από αυτήν την έκλειψη. Άλλες όψεις στην ηλιακή έκλειψη και τη σεληνιακή έκλειψη σε δύο εβδομάδες θα δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση των τραυμάτων αυτών. 
Τόσο ο Χείρωνας και ο αστερισμός του Υδροχόου έχουν την αίσθηση της νέας εποχής. Τα τραύματα, μπορεί να εκδηλωθούν σωματικά ή συναισθηματικά, αλλά θα περιλαμβάνει μια πνευματική συνιστώσα, ειδικά κατά τη διάρκεια της επούλωσης. Το νέο ξεκίνημα σας ή οι νέοι στόχοι μπορεί να περιλαμβάνουν φυσικές ή εναλλακτικές μεθόδους αλλά και νέες ανακαλύψεις στον τομέα της επιστήμης, της ιατρικής και της τεχνολογίας. Τα αεροπορικά ταξίδια και το Διαδίκτυο θα παίξουν κατά ένα μέρος, ένα μεγάλο ρόλο οσο αφορά τον τραυματισμό και την εξάπλωση μιας νόσου και τη θεραπεία μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών. 
Το ταξίδι τραυματισμού /επούλωσης θα μπορούσε να είναι η απάντηση στις δραματικές αλλαγές οσο αφορά τις παγκόσμιες καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν τα σώματα και τις ψυχές μας με τρόπο που δεν μπορούμε να φανταστούμε καν. Η ιστορία του Χείρωνα θα γίνει περισσότερο κατανοητή σε σχέση με τη μετάβαση της θεραπείας από την ιατρική, στα χέρια, στο μυαλό και τελικά στην καθαρή πνευματική θεραπεία.
Η Ηλιακή έκλειψη απέναντι από τον Δία σημαίνει ότι υπάρχουν δυνάμεις που δρουν ενάντια στην ανάπτυξη, την ευημερία και την ευτυχία σας. Η επιρροή του Χείρωνα προτείνει να εξετάσετε θέματα υγείας που ισως να εμποδίζουν την προσωπική σας ανάπτυξη και ευτυχία. Μια παλιά πληγή που πιεζόταν στο εσωτερικό της ψυχής μας τώρα θα εκδηλωθεί ως δυστυχία, εγωισμός, υπερβολική υπερηφάνεια ή λαιμαργία στα τρόφιμα ή φάρμακα. Η ανήθικη συμπεριφορά δεν θα ανταμειφθεί.  Η μετριοπάθεια, ο αυτοέλεγχος και η αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και τον υπερβολικό χαρακτήρα του Δία. Προσπαθήστε να μην πάρετε η πιέσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ σκληρά, λόγω της τάσης να υπερεκτιμούμε τους πόρους και τις ικανότητες μας.
Η ηλιακή έκλειψη θα τετραγωνίζει τον Κρόνο οπου ματαιώνει και καθυστερεί την επίτευξη των στόχων σας μέσα από εμπόδια, διαχωρισμούς, χωρισμούς ή απώλειες. Ο φόβος και η απαισιοδοξία μπορεί να οδηγήσουν σε ηττοπάθεια και μελαγχολία. Θα υπάρξει μια τάση να αποφεύγουμε τις ευθύνες και να παραιτούμαστε από τους στόχους μας. Ο Κρόνος μπορεί να υποδεικνύει ότι η πληγή σας πηγάζει από την ενοχή και την αυτο-κακοποίηση. Αυτό θα έδειχνε τις καρμικές επιπτώσεις προκαλώντας μια πληγή σε ενα άλλο πρόσωπο. Οποιαδήποτε ανήθικη συμπεριφορά, τώρα θα τιμωρηθεί. Αν το δικό σας τραύμα πηγάζει από την ενοχή επειδή έχετε πληγώσει κάποιον άλλο για κάποιο λογο, τότε η συγχώρεση είναι κρίσιμη για την επούλωση των πληγών σας. Συγχωρήστε τον εαυτό σας αλλά και το σημαντικότερο είναι να συγχωρούμε όποιον μας έχει βλάψει. Συγχωρήστε ακόμη και το άτομο που σας έβλαψε. Ωστόσο, τέτοια ζητήματα απαιτούν σκληρή δουλειά, υπομονή και πειθαρχία.
Το τετράγωνο Δια-Κρονου μπορεί να περιορίσει την ανάπτυξή σας ενώ αντιπροσωπεύει τον αγώνα για επούλωση. Αντικρουόμενες ενέργειες προτρέπουν να προχωρήσουμε μπροστά ή να παραμείνουμε ασφαλείς και ολο αυτό οδηγεί σε εσωτερική ένταση και άγχος.  Η απογοήτευση και οι καθυστερήσεις κάνουν την συγκέντρωση μας σε ένα στόχο ακόμα πιο δύσκολη αλλα και την επούλωση των πληγών μας. Ακουμπά δηλαδή τα δυο ακρα ισορροπίας του Χείρωνα που είναι ο τραυματισμός και η επούλωση.
Η ηλιακή έκλειψη εξαγωνιζει τον Πλούτωνα και αφορά το θέμα της διάσωσης, καθώς αυξάνει την ανάγκη σας ώστε να πετύχετε. Θα νιώσετε πιο αποφασιστικοί και συγκροτημένοι από το συνηθισμένο για να πετύχετε τους στόχους σας. Τυχόν ιδεοληπτικές ή ψυχαναγκαστικές τάσεις που έχετε μπορεί πραγματικά να αξιοποιηθούν για να τα βγάλετε περα με το δύσκολο έργο που έχετε αναλάβει. Αυτή η οψη δίνει επίσης τεράστια δυνατότητα για θεραπεία και οι αναρρωτικές δυνάμεις είναι ισχυρές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεπεραστεί η αρνητική επιρροή του τετραγώνου Δία- Κρόνου.Αυτή η οψη περιγράφει επίσης το αποτέλεσμα της διαδικασίας επούλωσης σας, η οποία είναι η εξέλιξη της ψυχής σας. Η μείωση του πόνου σας επιτρέπει να ανεβείτε υψηλότερα σε πνευματικό επίπεδο. Ενα γρήγορο άλμα στην πνευματική ανάπτυξη μπορεί πραγματικά να προκαλέσει σωματικό πόνο ενώ κάνετε ένα άλμα μπροστά, αλλά αφήνει το φυσικό σώμα σας πίσω. Οι αυξανόμενοι πόνοι που προκύπτουν  τότε θα πρέπει να επουλωθούν μέσω αυτών των μεθόδων που σχετίζονται με τον Χείρωνα.
Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα σημαίνει ανάπτυξη μεγάλης κλίμακας και τη μεταβολή που οφείλεται σε μια συγκλονιστική αύξηση της δύναμης και της επιρροής. Αυτή είναι μια οψη που μπορεί πραγματικά να καταπολεμηθεί η και να περιοριστεί όμως από την καταθλιπτική επίδραση του Κρόνου. Αντισταθμίζει οποιαδήποτε ηττοπάθεια ή έλλειψη πίστης, και εξασφαλίζει υψηλότερα ηθικά και δεοντολογικά πρότυπα. Ισχυρές δυνάμεις σας κρατούν ώστε να αγωνίζεστε, και η ισορροπία του Χείρωνα, τραυματισμός / επούλωση συμβουλεύει προς την πλευρά της επούλωσης.
Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα είναι πίσω από την ηλιακή έκλειψη, οπου είναι η πηγή ριζικών αλλαγών και εντάσεων κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών. Η ρουτίνα και οι δομές στη ζωή σας μπορεί να έχουν αλλάξει η να αλλάξουν τώρα απότομα, οπου αυτό όμως απαιτεί ευελιξία και μια διευρυμένη άποψη για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε καλύτερα. Παλιές δομές και ρουτίνες είναι ξεπερασμένα πλέον, όπως τα παιδιά που μεγαλώνουν μια μερα και φεύγουν από το σπίτι. Οι γονείς σας μπορεί να χρειάζονται περισσότερη φροντίδα, ή να έχουν εκπνεύσει. Όποια και αν είναι η περίσταση, θα αναγκαστείτε να εξελιχτείτε αλλα και να προσαρμοστείτε με ταχείς ρυθμούς.
Το τρίγωνο Κρόνου-Ουρανού, είναι μπροστά από την ηλιακή έκλειψη, μια άλλη μεταβατική φάση στη ζωή σας κατά το επόμενο έτος. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, ώστε να λειτουργήσετε ομαλά. Η αλλαγή δεν θα μπορούσε να αναστατώσει ή να είναι ακανόνιστη, καθώς μερικές φορές μπορεί και να συμβεί. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί, ενώ σχεδιάζετε κάθε βήμα σας μεθοδικά. Μπορεί να φορτωθείτε με περισσότερες ευθύνες, αλλά επίσης με την προϋπόθεση να σας επιτρέπεται αρκετή ελευθερία για να αντιμετωπίσετε τα πράγματα  με τον δικό σας τρόπο. Με τον Δια σε αντίθεση θα πρέπει λοιπόν να κρατήσετε τις ισσοροπιες, να δώσετε χρόνο στον εαυτο σας, να αποφύγετε τις υπερβολές, για την επούλωση ενός τραύματος που υπάρχει η που θα δημιουργηθεί κατά την διάρκεια φάσης της έκλειψης. 
Ο Κρόνος δείχνει την πάλη, τον πόνο και το φόβο που εμπλέκονται. Να είστε υπομονετικοί και αυτο-πειθαρχημένοι. Συγχωρέστε τον εαυτό σας και τους άλλους. Ο Πλούτωνας δείχνει την ισχυρή θέληση σας να πετύχετε και δίνει αναρρωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Η επούλωση των πληγών σας οδηγεί σε μια πνευματική μεταμόρφωση και την εξέλιξη της ψυχής σας. Ο χρυσός κανόνας του Χείρωνα έχει σπάσει, αλλά είναι εύκολο να ξαναφτιαχτεί. Να συμπεριφέρεστε στους άλλους όπως εσεις θέλετε να σας αντιμετωπίζουν, δηλαδή με σεβασμό!
Ας δούμε λοιπόν την ηλιακή έκλειψη στους Ιχθύες σε συλλογικο επίπεδο. Οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ψύχραιμοι και να προσπαθήσουν να οργανωθούν κατάλληλα ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις όποιες δυσκολίες και αν συναντήσουν. Τα ζώδια (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και τους Ιχθύς) αυτά ειδικά θα πρέπει να περάσουν ένα σοβαρο τεστ σε επαγγελματικο αλλα και προσωπικο επίπεδο. θα πρέπει να αποφύγουμε να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις ενώ η έκλειψη αυτή θα εκθέσει σε κινδύνους σημαντικές προσωπικότητες, ηγέτες κ.α. και θα πραγματοποιηθεί στον άξονα της οικονομίας που είναι ο 2/8ος οίκος.
 Ο 2ος οίκος επηρεάζει θέματα όπως το εγχώριο εμπόριο, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, τις επενδύσεις, τον εθνικό πλούτο μιας χωρας και τις αξίες. Εκπροσωπεί τους όρους της προσφοράς και της ζήτησης, τον τρόπο παραγωγής τροφίμων και άλλων πόρων που παράγονται. Επηρεάζει τις τράπεζες, την οικονομία εν γένει, μετοχές και τα ομόλογα, τα μετρητά, το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν (ΑΕΠ) το δημόσιο ταμείο, το νόμισμα και την κυκλοφορία του, τις καταναλωτικές δαπάνες, το εμπόριο, και οι οφειλές του κράτους προς τους άλλους. Δείχνει πώς συλλογικά αισθάνεται ο κόσμος για την ασφάλεια, είναι οι κοινωνικές αξίες, και αυτό που η κοινωνία έχει σε μεγάλη εκτίμηση. 
Ο 2ος οίκος πληροφοριακά ονομαζόταν στην αρχαιότητα, οι Πύλες του Αδη, προφανώς με την εννοια ότι το χρήμα είναι η ρίζα του κακού. Είναι ο θάνατος του εχθρού σε περίπτωση πολέμου, τα οικονομικά της χωρας και τα έσοδα της. Η εθνική οικονομία.
Ο 8ος οίκος είναι συνδεδεμένος με την φορολογία, κληρονομιές, απώλειες, τον διεθνή χρηματοοικονομικό τομέα, τις πολυεθνικές εταιρείες και την κοινωνική ασφάλιση, τις ξένες επενδύσεις. Αυτός είναι ο οίκος των οικονομικών σχέσεων με τα άλλα έθνη ή ομάδες, πολυεθνικές, δείχνει τους θανάτους, δολοφονίες, θάνατοι από καταστροφές, οι υπερεθνικές εταιρείες κυβερνούνται επίσης από τον 8ο οίκο, όπως είναι και το χρέος προς ένα αλλο έθνος. Επίσης, κυβερνά το ποσοστό θανάτων, τις αυτοκτονίες, κηδείες, τα επιτόκια, τις συντάξεις και την κοινωνική ασφάλιση και τους συμβούλους των αρχηγών κρατών. Είναι ο οίκος της αναγέννησης.Οι οικονομικές δοσοληψίες με ξένες χωρες και σε περίοδο πολέμου είναι οι σύμμαχοι των αντίπαλων. Διαθήκες, χρεωκοπίες. Η ικανότητα να μεταβαλλόμαστε , να μετασχηματιζόμαστε.
Το μεγάλο stellium στους υδάτινους Ιχθείς (5 πλανήτες στους ιχθύες στον 2ο οικο) θα μπλοκάρει την ενέργεια και εντελώς τη ροή των πραγμάτων και εννοούμε στην συγκεκριμένη περίπτωση την οικονομία. Στη συνέχεια, θα το αναλύσουμε περισσότερο, διότι θα φέρει οικονομική κατάρρευση οπου θα επηρεάσει τα χρηματιστήρια σε παγκόσμιο επίπεδο, τουλάχιστον έτσι όπως φαινετε εδώ. Η ηλιακή έκλειψη λοιπόν θα γίνει την Τρίτη, στις 9 Μαρτίου του 2016 στις 18 ° 55 μοίρες των Ιχθύων ( Μοίρα του Τραύματος, ασταθής και ευμετάβλητη μοιρα για την οικονομία) στον 3ο δεκανό, που θα είναι παρα πολύ δυνατή. Η μοίρα αυτή χαρακτηρίζεται ως μοίρα του Κακού, δείχνει το υπερβολικο «δέσιμο» μας με την ύλη και τις υλικές απολαύσεις οπου και υποφέρουμε. Δείχνει επίσης ότι αδυνατούμε να μάθουμε από τα λάθη μας.
Η ηλιακή έκλειψη στον 2ο οικο, επικεντρώνεται στην οικονομία, εκπροσωπούμενη από τον Χείρωνα, σε σύνοδο με την ηλιακή έκλειψη, και δείχνει βέβαια ότι η οικονομία θα πληγεί σε αρκετά μεγάλο βαθμό. Ο Χείρωνας βρίσκεται στους Ιχθύες στην 20η μοιρα οπου είναι η μοιρα της έκρηξης, αλλα και σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμο στην 21η των Ιχθύων, που συνδέεται με την κατάπτωση, την αδυναμία, την ατιμία. Δείχνει το ποσο εύθραυστη και σοβαρή είναι η κατάσταση οσο αφορά την παγκόσμια οικονομία. Οι μοίρες αυτές στους Ιχθύες, θα δημιουργήσει πλήρης αταξία και αναταραχή (νερό). Το ωροσκόπιο μιας νέας σελήνης ή ηλιακής έκλειψης είναι σαν ένα στιγμιότυπο στο χρόνο, αλλά χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθεί και να δούμε τα αποτελέσματα της. 
Αυτή η ηλιακή έκλειψη θα παραμείνει ενεργή μέχρι την επόμενη ηλιακή έκλειψη που είναι στις 16 Σεπτεμβρίου του 2016, με την Σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθύες. Καθώς ο κύκλος της έκλειψης αυτής θα εξελίσσεται, οι πλανητικές όψεις στην συγκεκριμένη μοιρα έκλειψης, θα ενεργοποιήσει και θα ισχυροποιήσει, τα γεγονότα που σχετίζονται με την έκλειψη, τα οποία θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται. Αυτές θα αρχίσουν να γίνονται ισχυρότερες, όταν ο Ερμής φτάσει στον βαθμό της έκλειψης στις 15 Μαρτίου και η Αφροδίτη στις 27 Μαρτίου, επίσης στο ζώδιο των Ιχθύων.
Η ηλιακή έκλειψη στις 18 ° 55 μοίρες των ‘Ιχθύων δεν περιέχει σημαντικούς απλανείς αστέρες ή αστεροειδείς, όπως η περσινή. Ως εκ τούτου, η αστρολογική του ερμηνεία θα βασιστεί σε πλανητικές όψεις, αλλά αυτή η περιοχή του ουρανού δεν περιέχει κάποιους απλανείς αστέρες στο τέλος του αστερισμού του Υδροχόου. Μια ηλιακή έκλειψη στον αστερισμό του Υδροχόου δείχνει γεγονότα που σχετίζονται με την αεροπορία, τις πλημμύρες των ποταμών και τις επιπτώσεις στη γεωργία, την υψηλή τεχνολογία, τους υπολογιστές, το ηλεκτρικό ρεύμα, τις ομάδες ανθρώπων. Η επανάσταση, οι κοινωνικές εκρήξεις, οι κινητοποιήσεις και ο πόλεμος θα συνεχιστούν, που έχουν ενεργοποιηθεί από το στελλιουμ στην Παρθένο και από αλλα αστρολογικά γεγονότα που έχουν προηγηθεί και εχουμε περιγράψει τους προηγούμενους μήνες, αλλά θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις νέες κατευθύνσεις και τις ανθρωπιστικές οργανώσεις. Ένα άλλο μικρό αστέρι σε αυτήν την περιοχή του ουρανού μεταξύ του αστερισμού του Υδροχόου και των Ιχθύων είναι ο Πήγασος στην οπλή του Ιπτάμενου Αλόγου (Flying Horse).
Σύμφωνα με την αστρολογία, είμαστε στην εποχή του Πήγασου. Είναι μια εποχή της αλλαγής του κλίματος και της αύξησης στάθμης και ανόδου των ωκεανών, μεταφέροντας μας από την Εποχή των Ιχθύων στην υδαρή Εποχή του Υδροχόου. Μυθολογικώς, ο Πήγασος ήταν ολόλευκο φτερωτό άλογο, τέκνο της Μέδουσας και του Ποσειδώνα αφού παράχθηκε από το αίμα της πρώτης κατά διαταγή του Ποσειδώνα όταν την αποκεφάλισε ο Περσέας. Το όνομα προέρχεται είτε από το Πηγαί, είτε από το επίθετο πηγός = ισχυρός. 
Ο Πήγασος παρέμεινε στα άστρα όταν ο ιππέας του Βελλεροφόντης θέλησε να φθάσει με αυτόν ως τον ουρανό, οπότε ο Ζευς, ενοχλημένος από την ύβρι, πρόσταξε ένα έντομο και κέντρισε τον Πήγασο, οπότε αυτός αφήνιασε και πέταξε κάτω στη Γη τον αναβάτη του.
Παρότι ο Πτολεμαίος τον ονομάζει «φτερωτό άλογο», και οι φτερούγες του σχεδιάζονται καθαρά σε αναπαραστάσεις από τη Μεσοποταμία μέχρι τους Ετρούσκους, οι αρχαιότεροι Έλληνες ονόμαζαν τον αστερισμό απλώς ίππον. Ο Άρατος προσθέτει το επίθετο «ιερός» και ο Ερατοσθένης τον ονομάζει Πήγασο, αλλά γράφει ότι ήταν χωρίς φτερούγες. Η μορφή εθεωρείτο ημιτελής, και γι’ αυτό ίσως τον περιέγραφαν μαζί με τον Κριό: ήταν ο ημίτομος (κομμένος στα δύο). 
Ο Νόννος τον αποκαλεί «Ημιφανής Λίβυς `Ιππος», ως μορφή μερικώς κρυμμένη σε σύννεφα. Ο Ευριπίδης υποτίθεται ότι ονομάζει τον Πήγασο Μελανίππη από μια κόρη του Κενταύρου Χείρωνα, γνωστή και ως Ευίππη, που μεταμορφώθηκε από τη θεά Άρτεμι σε μαύρη φοράδα και τοποθετήθηκε στον ουρανό (στον Bayer βρίσκουμε την παραφθορά Menalippe).Οι Ρωμαίοι μετέφρασαν την ελληνική ονομασία ως Equus και αργότερα Equus Ales, προσδιοριζόμενη με τα επίθετα alter, major, Gorgoneus και Medusaeus. Ο Γερμανικός φαίνεται ότι ήταν ο πρώτος Λατίνος συγγραφέας που τον αποκάλεσε Pegasus. 
Στους Αλφόνσειους Πίνακες ο Πήγασος απαντάται ως Alatus (= φτερωτός), με το επίθετο Secundus να προστίθεται κάποτε προς διάκριση από το Ιππάριον που ανατέλλει πριν από αυτόν, ενώ στην Αλμαγέστη του 1551 ως Equus Pegasus. Ο Καίσιος παραθέτει το όνομα Πηγασίδης, και ο Bayer τα Equus posterior, volans, aereus, dimidiatus, αλλά και Bellerophon, Bellerophontes.
Εβραϊκοί θρύλοι καταστερίζουν τον Πήγασο ως τον ίππο του Νεμρώδ, ενώ ο Καίσιος ως ένα από τα ελαφρότερα και ταχύτερα από αετούς άλογα που αναφέρονται στο βιβλίο του Ιερεμία («κουφότεροι αετών οι ίπποι αυτού», δ΄13, μετάφρ.των Εβδομήκοντα). Πολλοί τον ταύτιζαν εξάλλου με το γαϊδουράκι πάνω στο οποίο ο Χριστός εισήλθε θριαμβευτικά στα Ιεροσόλυμα, αλλά ο Ιούλιος Σίλερ τον ταύτισε με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ. 
Ο Πήγασος εμφανίζεται πάνω σε πετράδι από τη Μεσοποταμία με φτερά, κεφάλι ταύρου, ημισέληνο και τρεις αστέρες. Μερικοί θεωρούν την ετυμολογία του από τις αιγυπτιακές λέξεις Pag (= παύω) και Sus (= σκάφος), οπότε ο Πήγασος θα συμβόλιζε την παύση της ναυσιπλοΐας με τη μεταβολή της ροής του Νείλου. Δεν αποκλείεται, πραγματικά, ο αστερισμός να εθεωρείτο στην αρχαία Αίγυπτο το ουράνιο έμβλημα ενός πλοίου, όμως ο Brugsch αναφέρει στη θέση του τον αιγυπτιακό αστερισμό Υπηρέτη. Οι `Άραβες ονόμαζαν το γνωστό τετράπλευρο στον αστερισμό Al Dalw, δοχείο νερού, πριν ακολουθήσουν τον Πτολεμαίο με το Al Faras al Thani (= το Δεύτερο `Αλογο), το Alpheras του Bayer και το Alpharès του Λαλάντ.
Γόνος, λοιπόν, του θεού των υδάτων ο Πήγασος, επόμενο ήταν και το όνομά του να παραπέμπει στο υγρό στοιχείο, στην πηγή, αφού μάλιστα γεννήθηκε κοντά στις πηγές του Ωκεανού, του μυθικού ποταμού που περιβάλλει τον κόσμο (Θεογονία 281-283).
Η έκλειψη θα επηρεάσει τις χωρες οπου η έκλειψη ηλίου θα είναι ορατή περισσότερο, αυτές που ανήκουν στο ζώδιο της έκλειψης, η έχουν ωροσκόπο η σελήνη στο ζώδιο της έκλειψης όπως και οι ηγέτες που ανήκουν στο ζώδιο αυτό (Recep Tayyip Erdogan). Η έκλειψη σε ζώδια του νερού θα  επηρεάζει πολύ την θνησιμότητα μεταξύ των ανθρώπων που θα αυξηθεί, συνδέεται με μεγάλες καταστροφές κυρίως στα ψάρια, τους ζωντανούς οργανισμούς που ζουν  στο βυθό της θάλασσας η καταστροφές από τη θαλασσα, προκαλεί επίσης τον θάνατο διάσημων προσωπικοτήτων (και μάλιστα εχουμε αρκετούς καλλιτέχνες και πολιτικούς σε αυτό το ζώδιο,) η και άριστων ανθρώπων, συνδέεται λοιπόν με την καταστροφή των ψαριών, τα παλιρροϊκά κύματα και τις πλημμύρες, τους ωκεανούς. 
Η έκλειψη γίνεται στο ανατολικό ημισφαίριο του χάρτη και τα αποτελέσματα της θα είναι άμεσα, στον 3ο δεκανό των Ιχθύων, που κυβερνάται κυρίως από τον Πωσειδωνα και τον Δια, αλλά και τον Πλούτωνα και συνδέεται με ανατρεπτικές καταστάσεις και γεγονότα, σκληρότητα, και αγριότητα.
Η έκλειψη στους υδάτινους Ιχθύες, σχετίζεται και θα επηρεάσει την πνευματικότητα των ανθρώπων, τα φιλανθρωπικά ιδρύματα, νοσοκομεία και ιδρύματα της ανάκτησης ή τοκετού. Ο Ποσειδώνας κυβερνά τη θάλασσα, τους ναύτες, προφήτες, μυστικιστές, χορευτές, ηθοποιούς, την ιατρική, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, το πετρέλαιο, αέρια, χημικές ουσίες, και υγρά. Η ενέργεια του Ποσειδώνα είναι να διαλύσει, ή να δημιουργήσει ομιχλώδης καταστάσεις. Είναι οι φαρμακευτικές εταιρίες, θα διαπιστώσετε ότι εκλείψεις στους Ιχθείς είναι ιδιαίτερα σημαντικές για αυτούς, καθώς δίνει μεγαλη έμφαση στη φαρμακευτική βιομηχανία. Ο Δίας είναι συν-κυβερνήτης των Ιχθύων. Εκτός από την αυξημένη θνησιμότητα, συνδέεται και με την εξάπλωση εκτεταμένων ταραχών, τις προδοτικές πράξεις, με τα ναρκωτικά, η την υπερβολική βροχή, τα παλιρροϊκά κύματα, τα ατυχήματα στη θάλασσα, ή την καταστροφή των πτηνών και ψαριών και όλα τα πράγματα που ζουν κοντά στο νερό. Τα ζώδια του νερού έχουν συναισθηματικά κίνητρα. Το στοιχείο του νερού συνδέεται με τσουνάμι, πλημμύρες και πνιγμούς. (όπως τσουνάμι 11/3/2011 March-Japan/Sendai στην Ιαπωνία αν θυμάστε)
Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνω και την άφιξη εξωγήινων μιας και είναι θέμα για το 2016,αφου το ακούσαμε και επίσημα από τα στόματα πολιτικών, πολλοί ρώτησαν αν παίζει πράγματι κατι τέτοιο η όχι. Πολλά εχουμε γράψει γι’ αυτό, αν και η εμπειρία σε σχέση με αυτό το θέμα ,είναι ελάχιστη ,από αστρολογικής άποψης ωστόσο θα παραμείνω ανοιχτή βαζωντας ένα ερωτηματικό, αλλά θα αναφέρω ότι οι εκλείψεις συνδέονται με τα ασυνήθιστα γεγονότα και εμπειρίες, μάλλον καπως μπερδεμένα και ομιχλώδης η ακόμα και πλαστά η ψεύτικα αν οι όψεις είναι αρνητικές. Ωστόσο, θα κανω την εξής παρατήρηση, το Roswell έγινε μετα από μια έκλειψη σε ζώδιο της φωτιάς, το 1947, όπως ολοι γνωρίζετε. Αν και οι εκλείψεις του 2011-2012 ενεργοποίησαν τον χάρτη του Roswell, αυτό ισως θα το αναπτύξουμε σε ένα άλλο κείμενο.
Ας δούμε λοιπόν τις όψεις που σχηματίζονται, ο Ηλιος στον 2ο οικο σε σύνοδο με την Σελήνη και σε αντίθεση με τον Δια στον 8οοικο, συνδέεται με την υπερβολή και τις τεράστιες απώλειες και ζημιές στην οικονομία, στα χρηματιστήρια και έχει αρνητική επιρροή και στην παγκόσμια υγεια. Θα επηρεάσει ολα τα θέματα που αναφέραμε πιο πάνω. Ο Δίας είναι ο πλούτος, η ανάπτυξη και η επέκταση στον υλικό κόσμο, αλλά σχετίζεται επίσης με την διεύρυνση της φιλοσοφίας, ηθικών και πνευματικών αξιών. Η απληστία, είναι μια σοβαρή πρόκληση για τους ανθρώπους. Πάρα πολύ μεγαλη έμφαση δίνετε στην συσσώρευση υπαρχόντων και χρημάτων κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ηθική η υλική χρεοκοπία. Συνδέεται με την επιδεκτικότητα, την υλική σπατάλη, την αμέλεια, την διαφθορά, τις συγκρούσεις που έχουν ως βασική αιτία την αλαζονεία, τις υπερβολικές απαιτήσεις, τις συγκρούσεις με τον Νομο και σε ότι αφορά θέματα του 8ου οίκου. Επίσης συνδέεται με μεγαλη θερμότητα και φωτιές. 
Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, και έχουν συμβεί πολλά όπως σε υφέσεις και καταθλίψεις. Είναι η επιρροή του μπορεί να προκαλέσει οικονομικές υφέσεις εξίσου εύκολα όπως και η διέλευση του Κρόνου. Ο ανάδρομος Δίας με τις όψεις του, συμπεριλαμβανομένων και τα τρίγωνα και τις αντιθέσεις, έχουν την τάση να σκάει η φούσκα της υπερβολικής οικονομικής επέκτασης. Το 1929 το κραχ της Wall Street συνέβη ενώ ο Δίας ήταν σε ανάδρομη κίνηση (στις 15 ° μοίρες των Δίδυμων Rx, Oct.29, 1929) , επίσης ήταν ανάδρομος στο Κραχ του Οκτωβρίου (στις 19 Οκτωβρίου) του l987, γνωστή ως Μαύρη Δευτέρα, συνέβη ακριβώς στη μέση του ανάδρομου κύκλου, οπου ο σχηματισμός αντίθεσης, ήταν ακριβής. Ενας ανάδρομος κύκλος επειδή έχει παραφουσκώσει, ενεργεί για να ξεφουσκώσει, ώστε κατά αυτόν τον τρόπο να μπορέσει να εξισορροπήσει αυτό που έχει ήδη υπερ-επεκταθεί. Κατά την διάρκεια αυτής της φάσης , ο Δίας ισως να κυβερνά την συρρίκνωση, και αυτό σίγουρα συνέβη το 1987.
Το ”κραχ” της Μαύρης Δευτέρας, όπως τότε ονομάστηκε η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης στις 19.10.1987, που παρέσυρε τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου και εκείνο της Αθήνας φυσικά, δεν είναι η μόνη σημαντική χρηματιστηριακή εξέλιξη του συγκεκριμένου έτους. Το ”κραχ” της Μαύρης Δευτέρας όπως ονομάστηκε, μεταδίδεται αυτόματα στα Χρηματιστήρια όλου του κόσμου. Πλήρης αντιστροφή της επενδυτικής διάθεσης. Σύγχυση και πανικός παντού. Οι απανταχού επενδυτές “έμοιαζαν σαν το πανικόβλητο κοινό σ’ ένα κατάμεστο θέατρο, όπου όλοι τρέχουν να βγουν από την αίθουσα από τη μία και μοναδική έξοδο κινδύνου, με αποτέλεσμα πολλοί να ποδοπατηθούν, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά τότε (σύμφωνα με τα αρχεία όπως διαβάζω). Η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Τρομακτικές ήταν οι απώλειες και σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Τότε ήταν που άκουσα για πρώτη φορά και τη φράση “φτερνίζεται η Αμερική και κρυολογεί η Ευρώπη”.
Το 1987 είναι και το έτος που κορυφώνεται η 3ετής περίπου (1985 – 1987) ανοδική φάση στο ρηχό Χρηματιστήριο της Αθήνας (ΧΑ), με απίστευτα κέρδη που ξεπερνούν και το 400% σε λιγότερο από 10 μήνες, αφού είχε προηγηθεί μια μακρά πτωτική περίοδος. Είναι επίσης το έτος που ξαφνικά και βίαια αντιστρέφεται η έντονα ανοδική τάση στο ΧΑ για να μετατραπεί σε κατακόρυφη πτώση, όταν στις 19.10.87 καταρρέει το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Είναι το έτος που, παρά την έντονη μετά το κραχ της Νέας Υόρκης πτώση, το ΧΑ κατορθώνει να κλείσει με κέρδη μεγαλύτερα του 160%. Ένα από τα πλέον ανοδικά στην ιστορία του. Είναι το έτος που προσελκύει νέο επενδυτικό κοινό με τις συναλλαγές να εκτοξεύονται κατά 13 και πλέον φορές έναντι του προηγούμενου έτους. Μερικά χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1984, μετά από συνεχή πτωτική πορεία μιας 10ετίας , το Χρηματιστήριο της Αθήνας έχει πιάσει «πάτο». Το επόμενο έτος, το 1985, λαμβάνονται από την κυβέρνηση μέτρα «Σταθεροποίησης της οικονομίας» (στις 11.10.1985), με στόχο τη βελτίωση του ισοζυγίου πληρωμών και την καταπολέμηση του πληθωρισμού.
Το έτος 1986 η εμπιστοσύνη των επενδυτών στις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας σιγά – σιγά αποκαθίσταται, ενώ η ψυχολογία έχει αρχίσει να μεταβάλλεται σε θετική, το επενδυτικό ενδιαφέρον αυξάνεται, ενώ το διεθνές κλίμα είναι καλό. Αποτέλεσμα, το 1986 ο Γενικός Δείκτης του ΧΑ να παρουσιάσει σημαντική άνοδο κατά 46,38%, με τις ετήσιες συναλλαγές σχεδόν να διπλασιάζονται και να φτάνουν τα 4,5 δις δραχμές. Έτσι, το έτος 1987 μπαίνει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Οι προσπάθειες για τη σταθεροποίηση της οικονομίας έχουν αρχίσει να αποδίδουν με αποτέλεσμα να εδραιώνεται η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην ακολουθούμενη οικονομική πολιτική. Το ενδιαφέρον για το Χρηματιστήριο γίνεται εντονότερο. Η υποτυπώδης ζήτηση για μετοχές, που υπήρχε κατά τα προηγούμενα χρόνια, πλέον αυξάνεται με ρυθμούς όλο και πιο έντονους. Οι παλαιοί επενδυτές επαναδραστηριοποιούνται μετά από μια δεκαετία και πλέον, ενώ σε κάποιους θύμιζε “μέρες του 1972”, όπως χαρακτηριστικά έλεγαν. Στις 19.10.87 ημέρα Δευτέρα, το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης καταρρέει και ο Dow Jones βυθίζεται σημειώνοντας πτώση κατά 22,6% σε μια μόνο μέρα. Σε πέντε συνεδριάσεις, από τις 13 ως τις 19 Οκτωβρίου του 1987, ο Dow Jones έχει πλέον χάσει το 1 / 3 της αξίας του.
Πισω στην έκλειψη, το τετράγωνο Ηλιου-Κρονου έχει να κάνει με τους περιορισμούς, την αύξηση ευθυνών, τις καθυστερήσεις, τις ανατροπές στα σχέδια και ανατρεπτικές καταστάσεις σε πολιτικό επίπεδο, ανατροπή ηγετών από την εξουσία, διακεκριμένα άτομα, συνδέεται με οικονομικες απώλειες, και θα επηρεάσει τα κοινοβούλια, την δικαιοσύνη, τις σχέσεις με τους συμμάχους και φιλικές χωρες, τις σχέσεις με οργανισμούς όπως το ΝΑΤΟ, τα Ηνωμένα Έθνη, αλλα και τους μελλοντικούς στόχους και τα σχέδια ενός κράτους. Η εμπιστοσύνη θα κλονιστεί, κοινωνίες ολόκληρες, ο επιχειρηματικός κλάδος, και γενικότερα οι φιλοδοξίες μας.
Η Σελήνη (λαός, μάζες)στον 2ο οικο σχηματίζει αντίθεση και αυτή με τον Δια, όπου τονίζει την αντίθεση και τις διαφωνίες που υπάρχουν σε θέματα του 2-8ου οίκου, συνδέεται με την ανταρσία, την αντίθεση, τις συγκρούσεις και τα προβλήματα που ολοι ξέρουμε. Και αυτό συνδέεται με το γεγονός ότι θα υποφέρουμε. Η γυναίκα επηρεάζεται περισσότερο. Τα χρέη θα είναι στο επίκεντρο. Ο Βόρειος Δεσμός σε αντίθεση με την Σελήνη θα επηρεάσει τις συμμαχίες, και συμβολίζει την διακοπή σχέσεων μεταξύ κρατων και δημιουργεί ρήξεις και πολιτικούς χωρισμούς, μπλοκάρει τα πάντα και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα παράνοιας. 
Το στελλιουμ στους Ιχθύες θα επηρεάσει πολύ και την ψυχολογία του κόσμου, μέσα από τα γεγονότα που θα έλθουν. Το τετράγωνο Σελήνης-Κρονου, συνδέεται με την απογοήτευση, τις απερίσκεπτες ενέργειες και χειρισμούς, έντονη ανησυχία, ζημιές στα χρηματιστήρια, έλλειψη προοπτικής και γεγονότα που θα προκαλέσουν ανασφάλεια και φόβο στους πληθυσμούς σε σχέση με την οικονομία, την υγεία και όλα τα θέματα που αναφέραμε πιο πριν. Επιπλέον θα σημειωθούν σοβαρά προβλήματα με το νερό, τον αγροτικό κόσμο και αυτο ήδη το βλέπουμε. Η Σελήνη στον 2ο οικο πραγματικά θα κάνει την οικονομία αρκετά εύθραυστη και θα μπλοκάρει τα πάντα, σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμο.
Ο Ερμής, επίσης στον 2ο οικο, στους Ιχθύες, σε σύνοδο με τον Πωσειδωνα, συνδέεται με γεγονότα η και πληροφορίες που έχουν να κάνουν με εξωπραγματικά γεγονότα η θα μας φαίνονται εξωπραγματικά αυτά που θα γίνονται. Συνδέεται με την πλήρη σύγχυση, με ένα τελείως λάθος τρόπο σκέψης, με τα μεγάλα ψέματα, εντελώς έλλειψή  ειλικρίνειας, μπερδεμένες ιδέες, έλλειψη πνευματικής διαύγειας, και υποκρισία. Οι ηγέτες θα δώσουν ρεσιτάλ ηθοποιίας και τίποτα σχεδόν δεν θα είναι αλήθεια. Ο Ερμής τετραγωνίζει τον Αρη, και συνδέεται με διαφωνίες, αντιπαραθέσεις, και επίσης σηματοδοτεί δυσκολίες σε σχέση με τις συμφωνίες που έχουν γίνει, ανάμεσα στα κράτη/μέλη από τις κυβερνήσεις, τις συνθήκες που έχουν υπογραφτεί, και θα επηρεάσει τις γειτονικές χωρες, αυτά θα ανατραπούν. Συμπεριλαμβάνει διαπληκτισμούς, δικαστικές υποθέσεις, νευρικότητα, οξυθυμία, φασαρίες. Στατική παρέμβαση στην επικοινωνία. Ο Ερμής είναι επίσης και ο κόσμος των γραμμάτων. Κυβερνά τις συμφωνίες, το εμπόριο και τις συναλλαγές. Την παιδεία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αυτά θα επηρεαστουν.
Η Αφροδίτη στον 1ο οικο (γενική κατάσταση, τις κρατικές υποθέσεις και τη δημόσια υγεία), στην 25η του Υδροχόου,(μοιρα της τύφλωσης) σε τετράγωνο με τον Αρη δημιουργεί χάος, μπέρδεμα και κίνδυνο, ξαφνικά ξεσπάσματα και εκρήξεις, ενώ υπάρχει ανάγκη για έλεγχο των πράξεων μας, αλλα θα επηρεάσει την ειρήνη, τις διπλωματικές σχέσεις, και την οικονομία. Η επιθυμία για έλεγχο μέσω της τεχνολογίας (εδώ θα επισημάνω μια καινούργια τεχνολογία που έχει κάνει την εμφάνιση της εδώ και πολύ καιρο γνωστή σε ολους RFID). Λεηλασία ή θύματα κατά τη διάρκεια μιας καταστροφής.
Ο Αρης στον 10ο οικο είναι σημαντικος, στην 1ημοιρα του Τοξότη, όπου είναι μια μοίρα και αυτή εξίσου επικίνδυνη, και έχει πολεμικό χαρακτήρα. Ο Αρης τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα  και η συμβολή της όψης αυτής είναι χειρότερη, οπότε θα είμαστε μάρτυρες μιας πολύ παράξενης ατμόσφαιρας, περίεργων και επικίνδυνων γεγονότων, που θα προκαλέσουν αναστάτωση, είναι επίσης η οψη της αδυναμίας, της παράλυσης, της ανικανότητας και επηρεάζει την οικονομία, τις κυβερνήσεις και τα κράτη. Συνδέεται με την αύξηση εγκληματικότητας, πολλοί άνθρωποι θα χαθούν όπως είχα αναλύσει και την προηγούμενη φορά, υπάρχει απουσία σχεδιασμού, έλλειψή ενέργειας, και έντονη δυσαρέσκεια. Έχει να κάνει και με την αύξηση των μεταναστών οπου θα συμβούν πολλά χειρότερα. Επιδημικές η ενδημικές ασθένειες η και αλλεργικές καταστάσεις θα αυξηθούν η θα χειροτερέψουν. Συνδέεται επίσης με την χρήση χημικών, τις χημικές φωτιές. Οι αρνητικές όψεις τω δυο πλανητών συνδέονται με καταστάσεις που δεν μπορούν να σωθούν, και αυτό σχηματίζεται ανάμεσα στον 2/10ο οικο.
Ο Δίας στον 8ο οικο, το τετράγωνο Δια-Κρονου, όπως εχουμε εξηγήσει πολλές φορές έχει να κάνει με τα χρηματιστήρια και την περαιτέρω ύφεση και αυτή η οψη θα γίνει ακριβείας τον Μαιο του 2016. Αυτό σημαίνει οικονομικες ζημίες μέσω της διάχυσης και της απάτης. Ο Διεθνής χρηματοπιστωτικός τομέας θα είναι μέρος του προβλήματος. Ωστόσο, τα μεταβλητά ζώδια μπορεί να δηλώνουν την περίοδο αυτή, την προσέγγιση ενός πολέμου για την επίλυση των προβλημάτων, αντί μιας συμφωνίας, κατι που δεν είναι στην φυση μεταξύ Τοξότη/Ιχθύων, ενώ σχηματίζουν τετράγωνο.
Το τρίγωνο Δια-Πλούτωνα είναι μια ενέργεια οπου θα προσπαθεί να μας κρατα σε μια αισιόδοξη καπως κατάστασή, ώστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προσπαθώντας να αντιδράσουμε στην καταθλιπτική επιρροή του Κρόνου. Το τρίγωνο συμβάλλει στην αλλαγή των πεποιθήσεων μας, προκαλεί μεγάλες αλλαγές, η πιστη του καθενός δοκιμάζετε, είναι ο αγώνας για ανάπτυξη δύναμης, είτε στην πνευματικη είτε στην υλική σφαίρα. Είναι επίσης η επιθυμία για έλεγχο και εκμετάλλευση των μαζών από την πλουτοκρατία, αυτό που θέλει να πραγματοποιήσει η εξουσία. Ο Δίας στο μεσοδιαστημα Ηλιου –Σελήνης όμως είναι η επιθυμία για ενωμένες προσπάθειες του κόσμου.
Ο Κρόνος στον 11ο οικο, τρίγωνο Κρονου-Ουρανού θα συμβάλλει στην βελτίωση των υφιστάμενων συνθηκών, την εξεύρεση νέων αλλά ασφαλέστερων τρόπων για καλύτερες συνθήκες διαβίωσης στο μέλλον. Εχουμε εφευρέσεις και ανακαλύψεις, ιδίως στον τομέα των επικοινωνιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηλεκτρονικών ειδών. Επαναφορά της τάξης και οργάνωση σε περιοχές όπου νέες εξελίξεις λαμβάνουν χώρα, και επίσης, σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Συνδέεται με τις μεταρρυθμίσεις, και την εφαρμογή νέας τεχνολογίας. Παρόλα ταύτα η συνάντηση αυτών των δυο πλανητών έφερε στο παρελθόν αναταραχές στην οικουμένη, ήταν στον Β παγκόσμιο πόλεμο ως σύνοδος, το 1988 στο τέλος της σοβιετικής ένωσης και της ανατολικής Ευρώπης.
Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα, μεταξύ 3/12ουοίκου συνδέεται με την δημιουργία νέων συνθηκών μεταξύ κρατων, με την βια, την αναστάτωση, την ανατροπή, τις υποχρεωτικές όμως και επιβαλλόμενες αποφάσεις, τα ατυχήματα, τα τρομοκρατικά χτυπήματα, τον φανατισμό, την καταστροφή. Θα επηρεάσει τις επικοινωνίες, τον Τύπο, την κυκλοφορία, τις συνθήκες διαβίωσης ,δραματικά τις σχέσεις κρατών, τις διαπραγματεύσεις, τις ελευθερίες, τις επιδημίες, τις φυλακές, την μετανάστευση, τα ιδρύματα, την κατασκοπεία.
Ο Πωσειδωνας στον 2ο οικο βέβαια την μεταφράζουμε ως μια εντελώς χαοτική κατάσταση που θα επικρατεί στην οικονομία, μια μεγαλη φούσκα που θα σκάσει καθώς οι Ιχθύες κυβερνούν και τους δυο πλανήτες Δια και Πωσειδωνα, οπου περιλαμβάνει πολιτικές συγκρούσεις, μεγάλα σκάνδαλα που θα ξεσπάσουν, απώλειες, σκοπιμότητα, μεγάλες οικονομικες ανατροπές βεβαίως λόγω απάτης η λανθασμένης πληροφόρησης, ουτοπία, μεγάλα ψέματα και υποκρισία. Και σίγουρα θα υπάρξει κάποια μεγαλη καταστροφή από νερό είτε αυτό θα είναι τσουνάμι, πλημμύρες ένα με μεγάλο σεισμό. Ο Βόρειος Δεσμός στον 8ο οικο σε σύνοδο με τον Denebola, * συνδέεται με την έντονη κριτική, την επιμονή, τον έλεγχο, την έλλειψη φαντασίας, τους ανεπιθύμητους συνεργάτες, τις ψυχικές ασθένειες, η ευτυχία που μετατρέπεται σε απόγνωση, τις ασθένειες, τις φυσικές καταστροφές.
Ο Πλουτωνας στο μεσοδιάστημα Ερμή/Κρόνου με τον περιορισμό των ελευθεριών, που συνδέεται με τα τον λογο, δείχνει την έλλειψη εμπιστοσύνης, την επιφυλακτικότητα, το μπλοκάρισμα, είναι η αποξένωση, η ρήξη, διακοπή σχέσεων, τα ασυνήθιστα προβλήματα, τα σχέδια που καθορίζουν την τύχη μας. Στο μεσοδιαστημα Κρόνου/Πωσειδωνα, συνδέεται με πολύ βαριά ασθένεια, δυσκολίες, κατάπιεση και την ανικανότητα, την φτώχεια, επιδημίες, την ανασφάλεια, τη δυσαρέσκεια.
* Ο Βόρειος Δεσμός από τον 8ο οικο, στο μεσοδιαστημα  Αφροδίτης / Ουρανού συνδέεται με τα πολύ έντονα συναισθήματα και την δημιουργία κατι καινούργιου. * Υπάρχει ανάγκη για αναγέννηση και μεταμόρφωση, – πιθανώς μέσω απροσδόκητων γεγονότων και απότομων αλλαγών. Έχει φυση, επιθετική, μυστικοπαθής, ή περιπετειώδη χαρακτηριστικά .Οι εξουσίες του αυτο-ελέγχου και πειθαρχίας χρησιμοποιούνται για να αλλάξουν τις συνθήκες της ζωής. Η επιτυχία επιτυγχάνεται μέσω μιας ολοκληρωτικής μεταμόρφωσης.
*  Η Λιλιθ σε Σύζευξη με τον Antares συνδέεται με το Πνεύμα της περιπέτειας, το πείσμα, τους τραυματισμούς στα μάτια, την ξαφνική απώλεια, τη βια, το πείσμα, την υποψία.
Στην ηλιακή έκλειψη βλέπουμε τον σχηματισμό ενός Τ-τετραγώνου σε αντίθεση με τα φώτα απ τους Ιχθύς με τον Δια στην Παρθένο και το τετράγωνο ολων αυτών  με τον Κρόνο στον Τοξότη, οπου κρύβει πολλές παγίδες, κακο τάιμινγκ, ανυπομονησία, και καταστάσεις που δεν έχουν ωριμάσει. Είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε καινούργια πράγματα χωρίς να εχουμε ολοκληρώσει τα παλιά ενώ ταυτόχρονα  βλέπουμε μια έντονη διάχυτη ανασφάλεια, ανα τον κόσμο. Το χάος θα μεγαλώσει την αβεβαιότητα και θα δείξει έλλειψη κατεύθυνσης και στοχων, ευελιξίας, μεγάλα ρίσκα, και σπασμωδικές κινήσεις να γίνονται. 
Η έκλειψη  με την συμμετοχή του Κρόνου μιλάει για εσωτερική απόσυρση, οπου πρέπει  ερευνήσουμε τα πράγματα σε βάθος. Στο Τ-τετράγωνο συμμετέχει και ο αστεροειδής Δήμητρα , (Ceres), σε σύνοδο με τον Ηλιο και την Σελήνη, βλέπουμε ότι δύσκολα θα διατηρηθεί η ισορροπία στις διαπραγματεύσεις. Επίσης, σχηματίζει ακριβές τετράγωνο με τον γενέθλιο Αρη της Ελλάδος, ενώ από πάνω του είναι και ο Κρόνος της έκλειψης, αυτό σημαίνει διασπάσεις κομμάτων, αποχώρηση κάποιων μελών από πολιτικά κόμματα, σκληρές μάχες για την εξουσία, ριψοκίνδυνες διαπραγματεύσεις, στο εσωτερικο και στην εξωτερική πολιτική της χωρας. Οι κυβερνήσεις ανα τον κόσμο θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα, που θα πλήξουν νομικά/δικαστικά θέματα (σύνταγμα) αφού θα υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενα συμφέροντα.
Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο της Ελλάδος βλέπουμε την Σελήνη να τετραγώνιζει τον Αρη, τον Ωροσκόπο, και τον Χείρωνα, ένα ημι/τετράγωνο με τον Ουρανο και την σύνοδο με την Αφροδίτη που σημαίνει εντάσεις, σοβαρά προβλήματα και βια, εγκλωβισμό σε μια κατάσταση και εξαναγκασμό, επιβολή περιορισμών στον λαο, τις φωτιές, μη σωστή εκτίμηση της ολης κατάστασης και αδυναμία να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στην οικονομία και γενικότερα.
Ο Ηλιος τετραγωνίζει την Σελήνη που έχει να κάνει με τις εντάσεις σε συνεργασίες, δυσαρμονία, δυσκολίες, δυσαρέσκεια και συγκρούσεις μεταξύ του λαού και της κυβέρνησης. Η σύνοδος Ηλιου/Αφροδίτης στους Ιχθύες σε μοίρες κρίσιμες, δείχνει πλήρης αδυναμία αντιμετώπισης των τρεχόντων προβλημάτων, στο Αιγαίο και σε ολη την χωρα, γενικά δείχνει μια εικόνα της χωρας εντελώς χάλια, με επιζήμια επακόλουθα. Η αντίθεση Ηλιου/Βορείου Δεσμού επισημαίνει την διάλυση μιας ομάδας, την οριστική διάλυση της κυβέρνησης εκτάκτως και τελείως ξαφνικά. Ο Ηλιος τετραγωνίζει τον ωροσκόπο, ημι/τετραγωνίζει τον ουρανο (πυρκαγιές).
Το τετράγωνο Ερμή/Αρη δεν είναι θετικο για διαπραγματεύσεις η συμφωνίες αλλα και οι σχέσεις μας με τις γειτονικές χωρες, που δείχνει ανατροπές, επιθετικότητα στον λογο και αντιδράσεις, καθυστερήσεις, και αυτό συνεπάγεται και με βίαια γεγονότα, θυμο, λάθος αποφάσεις και στρατιωτικά οχήματα αλλα και παρεμβάσεις. Το τρίγωνο Αρη/Πλούτωνα συνδέεται με συγκρούσεις, πόλεμο, επέμβαση όπως το ΝΑΤΟ, βια, τραυματισμούς, σκληρή και απάνθρωπη συμπεριφορά. Ο Δίας τετραγωνίζει την Σελήνη που δείχνει συγκρούσεις στο εσωτερικο της χωρας, τις αντιθέσεις του λαού, ανταρσία, ακόμα και σε θρησκευτικό η νομικό επίπεδο αλλα και τις μεγάλες φωτιές.
Η αντίθεση Δια/Αφροδίτης στο ζώδιο Παρθένου/Ιχθύων (οπου εκεί βρίσκεται η Αφροδίτη της Ελλάδος στους Ιχθύες) είναι μία κρίσιμη οψη που θα γίνει ακριβής στις 25/3/2016, και είναι δείκτης υπερέντασης, κενότητας, αδιαφορίας, λάθος χειρισμών από την κυβέρνηση, σηματοδοτεί απώλειες, και συνιστά  επιπλέον προφυλάξεις. Ο Δίας τετραγωνίζει τον Αρη, διάλυση και αποφασιστικότητα. Θέματα που συνδέονται με το προσφυγικό, θρησκεία, νομικά θέματα, οικονομία θα έχουν φτάσει το αμήν, ως εκεί που δεν πάει άλλο. Η χωρα επηρεάζετε από το τετράγωνο Ουρανού/Πωσειδωνα και Αρη/Πωσειδωνα σηματοδοτεί απώλειες σε οικονομικο επίπεδο, με συμφωνίες και συνθήκες, αρκετά μπλεγμένες καταστάσεις, αστάθεια σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο. Χειροτέρα δεν θα μπορούσε να είναι.
Το τρίγωνο Ουρανού/Κρονου, δείχνει ότι θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα μέσα από αρκετές προσπάθειες, με θέληση και αποφασιστικότητα αλλα και μέσα από την ικανότητα να προσαρμοζόμαστε  σε νέες συνθήκες ενώ το τρίγωνο Ουρανού/Αρη, δείχνει την έκθεση τη χωρας σε κινδύνους, ένα ατύχημα, ξαφνικά γεγονότα, επανάσταση αλλα και βιαστικές κινήσεις. Το στελλιουμ στους Ιχθύς θα επηρεάσει τον 11ο οικο της Ελλάδος, τον 8ο οικο με τον Πλούτωνα να μην δίνει περιθώρια για την σωστή διαχείριση των πραγμάτων, την κυβέρνηση, κυρίως το βόρειο μέρος του χάρτη της, όπως και το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα μεταξύ 11/8ου οίκου. 
Η έκλειψη θα επηρεάσει τον 6ο οικο της Ρωσίας, τις σχέσεις με τα αλλα κράτη και το εσωτερικό της χωρας. Η έκλειψη και το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα θα επηρεάσει την οικονομία της Αμερικής, τον 3οοικο της, την εξωτερική πολιτική της, και το εσωτερικο της, οπου θα περιμένει και τρομοκρατικό χτύπημα, όπως και η Ρωσια, αλλα και μεγαλη καταστροφή δείχνοντας κυρίως την προς Καλιφόρνια μεριά. Η έκλειψη θα επηρεάσει την οικονομία της Κίνας, οπου εκεί τα πράγματα θα είναι δραματικά στο χρηματιστήριο της. 
Η έκλειψη θα επηρεάσει την οικονομία και τον 8ο οικο της Γερμανίας οπου εκεί θα υπάρξει ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα. Επίσης την εξωτερική πολιτική και την ηγεσία της Τουρκίας. Και η Ιαπωνία θα πληγεί σοβαρά, κυρίως η ηγεσία της και η οικονομία της. Η οικονομία της Ισπανίας, επίσης, η Σουηδία, και γενικά ο χάρτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης χτυπιέται γενικώς σε θέματα οικονομικά. Ο 9ος οίκος και ο 10ος της Γαλλίας. Αλλωστε αυτά τα είχαμε ξαναδεί. Οπως βλέπετε και στους χάρτες ο Αρης, Πλούτωνας και Κρονος επηρεάζουν  την Ευρώπη, ο Πλουτωνας την Ελλάδα και είναι σημαντικο.
Μια ματιά στις Εξισώσεις
Εποχή αλλαγών / Προβλήματα που σχετίζονται με ανάφλεξη – Εγκατάλειψη στόχων / Αυξήσεις σχετικά με την ένταση / Ανάγκη για παραίτηση – προβλήματα με ιατρικά θέματα – Ψυχολογική εξάντληση -παραίτηση – άγχος, ελλείψεις, ελαττώματα ή ζημιές / Υψηλός βαθμός συνειδητοποίησης – Έντονο μπλοκάρισμα ή αντίθεσή του κόσμου/ Σημαντικές δονήσεις – Καταστροφή
Δυνατές ενέργειες – επιτάχυνση  — Ισχυρή θέληση — Κλίση αμφισβήτησης ή σύγκρουση – Δραστικές ή δυναμικές ενέργειες/βίαιοι θάνατοι/ προβλήματα που αφορούν συνεργασίες / παραπλάνηση ή σύγχυση – αβεβαιότητα ή αστάθεια η αδράνεια – Δράσεις που σχετίζονται με σύγχυση ή χάος – Απώλεια προσωπικής επιρροής – Σημαντικές απώλειες – Έντονη αβεβαιότητα ή δόλος/ Καταιγίδες/Βίαιη επανάσταση/
Επιβολή περιορισμών – τερματισμός συνεργασιών
αγώνες για το μέλλον οικονομικών – κυριαρχία που σχετίζετε με τα χρήματα – αδικία υψηλής αντοχής – Μεγάλη ατυχία – Εξάπλωση ισχυρών κυμάτων – Πράξεις που αφορούν την εκτεταμένη απογοήτευση ή δόλο –  αδυναμία – άκαρπη εξουσία ή επιρροή — ο πληθωρισμός – Εξάπλωση τυφώνων
Προξενώντας μεγάλη λύπη ή ανησυχίες ή φόβους – Δράσεις που σχετίζονται με σημαντικές απώλειες – ανικανότητα – εξαναγκασμός, έλεγχος — Τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με καταστροφή
Προβλήματα που σχετίζονται με την κοινωνία – Το πολιτικο διαζύγιο ή ο χωρισμός των κοινοτήτων/ομάδων
Θρησκευτική απεικόνιση ή υποκρισία / Εκτεταμένες μειώσεις — Περιορισμοί σχετικά με την ελευθερία – μεγάλοι περιόδους κατάθλιψης / εμπόδια ή βαριά φορτία ή απαιτητικά καθήκοντα σχετικά με τα οικονομικά – καταλήξεις σχετικά με την τύχη των συνεργασιών- Παραβιάσεις σε σχέση με το δίκαιο/τερματισμός συνεργασιών
Εμπόδια ή καθυστερήσεις που αφορούν την εκπαίδευση – Πολιτιστικός περιορισμός η σχετικά με τις παραδόσεις
Αντίσταση σχετικά με επίσημες μεταρρυθμίσεις – Η συνεχής ένταση που σχετίζετε με τα επίσημα θέματα – Εξέγερση σχετικά με επίσημες οριοθετήσεις – Απροσδόκητη πτώση
Ανάφλεξη — στρατιωτικές ενέργειες
Συγκλονιστικές δραστηριότητες – Αιφνίδιος εκφοβισμός – Σοβαρά ατυχήματα – Κατεδάφιση – δολοφονίες
 Συνεχής δυσκολίες ή καθυστερήσεις – Ενέργειες που σχετίζονται με καταστροφή
Προγραμματισμός παράνομων δραστηριοτήτων / Σχέδια χωρίς προοπτικές – ατέλειωτη φλυαρία – κακόβουλες προθέσεις / Αντίσταση ή τα εμπόδια που σχετίζονται με καταναγκαστικές επικοινωνίες – Ειδήσεις σχετικά με μεγάλη καταστροφή
κρυμμένα κίνητρα – Χειραγώγηση – Εφαρμογή της εξαπάτησης
Λάθη με το λαό – Απώλειες που σχετίζονται με την εργασία – Ανακρίβειες – Κίνδυνος σχετικά με μολύνσεις – Αύξηση ανασφάλειας ή αστάθειας – Αύξηση απώλειών που σχετίζονται με  πληθυσμούς ή τα έθνη
Ενέργειες που συμβάλλουν σε οικονομικες απώλειες – Παράνομες δραστηριότητες – Απάτη – Αποπομπές – Ανικανότητα
Απροσδόκητα ιατρικά προβλήματα – Αιφνίδιες μολύνσεις -Αβεβαιότητα, ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζονται με συναλλαγές – Δράσεις που συμβάλλουν σε οικονομικές απώλειες – Παράνομες ενέργειες ή δραστηριότητες – Αθέμιτες απαιτήσεις – Πολλές εκρήξεις αερίου/Αναστολές ή εμπόδια που σχετίζονται με προσπάθειες – Θάνατοι έξω στον κόσμο- Σταθερή ένταση – Δημόσιες συγκρούσεις – Κρίσεις
Ταξιδιωτικές εντολές – Προβλήματα στον τομέα της εργασίας – Περιορισμός ή αναστολή των δραστηριοτήτων – Δημόσια προβλήματα που σχετίζονται με το φύλο – εντολές εκκένωσης – Σημαντικές δαπάνες – Υψηλή επίπτωση οικονομικά προβλήματα — Νομικά προβλήματα που σχετίζονται με την πολιτική ή τα ισχύ θέματα
προβλήματα στις δουλειές – Επιστημονικοί περιορισμοί/Συνεχής εντάσεις με τους άλλους – Ομάδες σε κρίση – Κοινωνική κριση/Σοβαρή στέρηση – Βαθιά απόγνωση
Οικονομικές απώλειες – Λάθος εικόνα που σχετίζετε με τον πλούτο — απογοητεύσεις που σχετίζονται με τα κέρδη – Εξάντληση των πόρων – Εμπειρία σχετικά με την αδικία
οικονομική εξαπάτηση – Αυξήσεις που σχετίζονται με καταστροφικές ενέργειες –  πενιχρά αποτελέσματα – Δράσεις που σχετίζονται με οικονομικές απώλειες – Δράσεις που σχετίζονται με νομικά προβλήματα ή συγκρούσεις – αθέμιτες ή παράνομες ενέργειες
Αναβολές σχετικά με ευεργετικές οργανώσεις /εισόδημα που έχει πληγεί από τεχνικές βλάβες  – Αιφνίδιες ελλείψεις χρήματων – διαταραχές/Παραπλανημένοι πληθυσμοί ή των έθνη
κατάθλιψη – Απώλειες- οι φτωχοί πληθυσμοί ή έθνη – Βαριές ώρες/Δημόσια αντίθεση σχετικά με τα επίσημα θέματα – περιορισμοί από την κυβέρνηση/καταστάσεις Δημόσιας κρίσης
Οι θάνατοι που σχετίζονται με σημαντικές προσωπικότητες –
Ενεργός τερματισμός επικοινωνιών – τρομοκρατικές ενέργειες/Περιορισμένο εισόδημα – Καταργώντας τις νομοθεσίες -Αδιέξοδα ή συμφόρηση – συντριπτικές συνθήκες έξω στον κόσμο – Τελική κατάληξη
Θυελλώδης εξελίξεις /Ανατροπές περί απορρήτου /Άρνηση ή απόσυρση σχετικά με τη θρησκεία – Θρησκευτικός σκεπτικισμός ή την αθεΐα
Μεγάλη στέρηση που σχετίζετε με απώλειες – Αναρχία/Δημόσια τεχνική διαχείριση – ρυθμίσεις υψηλής τεχνολογίας – Πραξικόπημα – Μεγάλη ένταση έξω στον κόσμο – Οι δικτατορίες
Οι αλλαγές της διοίκησης που επηρεάζουν τον κόσμο/ Επίσημες συγκρούσεις – Πόλεμοι

~ ღ ~ Like ✔ Share ✔ Tag ✔ Comment ✔ ~ ღ ~
Email: astro.ephimerides@gmail.com
Like us here:httww.facebook.com/astroephimerides/
Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/astroephimer