Η ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016Η εαρινή ισημερία θα εισέλθει στις 6:31 το πρωί, τότε ο Ηλιος θα βρίσκεται στην 0 μοιρα του Κριου στον 1ο οικο, οπου σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης. Ο ωροσκόπος της ισημερίας, θα βρίσκεται στην αναιρετική 29η μοιρα των Ιχθύων,( Μοίρα της απομόνωσης και του του Εγωισμού ) οπου βρισκόταν η περυσινή ολική έκλειψη Ηλιου στους Ιχθύες αλλα και ο Ηλιος και ο ωροσκόπος της φετινής ισημερίας θα βρίσκονται σε σύνοδο με τον επικίνδυνο σταθερο αστέρα Scheat. Δηλαδή στον σταθερο αστέρα οπου έγινε η περυσινή ηλιακή έκλειψη. Αν θυμάστε είχαμε πει ότι ο Scheat με τον Ηλιο συνδέεται με τον κίνδυνο μέσω του νερού, συνδέεται με τα ατυχήματα από μηναχες ή πνιγμούς, θυμάστε τότε τα γεγονότα που είχαν ακολουθήσει μετα την ηλιακή έκλειψη του 2015. 

Έτσι λοιπόν κατά αυτόν τον τρόπο η περυσινή ισημερία που είχε συμπέσει με την ηλιακή έκλειψη θα μοιάζει με εκείνη του 2015 και τα γεγονότα θα μοιάζουν κατά πολύ με τα περυσινά αλλα θα υπάρχουν και περεταίρω σοβαρές εξελίξεις πλέον πάνω σ αυτα. http://news247.gr/eidiseis/afieromata/anaskophsh-2015-ta-20-diethnh-gegonota-ths-xronias.3825112.html

Ας αρχίσω να πω κάποια πράγματα σε προσωπικο επίπεδο και μετα πάμε στα υπόλοιπα.
Η εαρινή ισημερία θα εστιάσει την προσοχή μας στην εσωτερική επικοινωνία. Οι άνθρωποι θα παρουσιάσουν ευαισθησία, θα είναι ευκολοεπηρεαστοι και θα υπάρχει μεγαλη συναίσθηση της δυστυχίας που επικρατεί στον κόσμο, και ισως τελικά κάποιοι από μας καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο πλανήτης αυτος είναι ενας άσχημος και σκληρός τόπος. Καλο θα ήταν οι άνθρωποι να κυνηγήσουν τα όνειρα τους με αποφασιστικότητα ενώ την ευτυχία και την επιτυχία θα μπορέσουμε να την βρούμε μονο μέσα από την δημιουργία, σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους και κυρίως θα ευνοήσει αυτούς που ασχολούνται με την 7ητέχνη, τα εικαστικά, την διαφήμιση, τη μουσική η να στρέψετε την προσοχή σας σε ένα επάγγελμα με κοινωνικο χαρακτήρα η γενικά να στραφείτε προς τα κοινωνικά προβλήματα οπου και αν βρίσκεστε. 
Πολλοί μάλιστα ισως αποτραβηχτούν η να θελήσουν να απομονωθούν σε ένα επάγγελμα η τοποθεσία που να τους ταιριάζει ώστε να έχουν ηρεμία, για παράδειγμα, να βρουν εργασία σε ένα ίδρυμα παρακλάδι η γενικά να βρουν τρόπους να απομονώνονται ώστε να ηρεμήσουν από την εντάση της εποχής. Τα χαρακτηριστικά της περιόδου αυτής, θα είναι οι τάσεις φυγής, η γόνιμη φαντασία, η μεγαλη συνταύτιση με τους γύρω μας, αλλα και με τους ξένους. Η θετική πλευρά του είναι η έκφραση κατανόησης και η αποδοχή οπου θα κάνουν τους αλλους να αισθάνονται ασφαλείς. 

Η εναρμόνιση με τα συναισθήματα των αλλων αλλα και η εσωτερική απομόνωση αλλα και το κατά ποσο θα μπορούμε να εστιαστούμε στις πρακτικές λεπτομέρειες, οπου οι τάσεις φυγής η επιθυμία για απομόνωση μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και εντάσεις με τους αλλους. Θα πρέπει να χειριστείτε την εικόνα σας κατάλληλα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις ώστε να αφήσετε τις εντυπώσεις που θέλετε, και αυτο δεν θα είναι τόσο εύκολο διότι η εικόνα του καθενός ισως να είναι αρκετά θολή και όχι ξεκάθαρη η να μπερδευόμαστε. Θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε τα κίνητρα των αλλων. Ωστόσο, μην φοβηθείτε να δείξετε την δυναμη της προσωπικότητας σας, να προβάλετε ένα ηγετικό προφίλ, χωρίς να προσπαθείτε ιδιαίτερα να καταλάβετε τους αλλους η μην πιέζετε τους αλλους να σας δείξουν αυτό που δεν επιθυμούν.
Σε προσωπικό επίπεδο, αν έχετε επίγνωση της επιρροής σας στο περιβάλλον σας, ισως τώρα θελήσετε να ρίξετε το φως του τόνους της έντονης παρουσίας σας καθώς είχατε την τάση να τραβάτε το φως των προβολέων πάνω σας. Η γενναιοδωρία αλλα και η υπερβολή στο συναίσθημα θα είναι τα έντονα χαρακτηριστικά που μπορεί να ωφελήσουν τους αλλους αλλα όχι και απαραίτητα εσας. θα πρέπει να είστε υποκειμενικοί. Στις σχέσεις, η ευφυΐα και η επικοινωνία θα είναι σημαντικά, επίσης θα υπάρχει η τάση να ταυτιζόμαστε έντονα με ότι λεμέ και αυτό μπορεί να πληγώσει εμάς τους ίδιους, να παρεξηγηθούμε η να μας αγνοήσουν. Μην είστε αφελής, και ανώριμοι, μπορεί να υπάρχει αστάθεια τώρα στις σχέσεις μας. Ο εσωτερικός διάλογος με τον εαυτο μας είναι απαραίτητος αλλα όχι σε υπερβολικο βαθμό, κρατήστε τις ισσοροπιες.
Η Σελήνη στον Λέοντα, μας προτρέπει στο να δημιουργήσουμε την σωστή ατμόσφαιρα σε οποιαδήποτε σχέση. Η ισορροπία είναι το παν, αλλα η υψηλή αυτοεκτίμηση παίζει ουσιαστικό ρολο το πώς θα εκφραστεί. Πρέπει να γίνετε με φυσικο και ζεστό τρόπο ως προς τις συναισθηματικές μας συναλλαγές με τους αλλους. Αυτή την περίοδο θα υπάρχει εύθικτη περηφάνεια οπου οι αλλοι μπορεί να νιώσουν προσβεβλημένοι αν θωρήσουμε ότι αγνοήθηκαν η κακομεταχειρίστηκαν. Από την μια μπορεί να είμαστε τρυφεροί και διασκεδαστικοί και από την άλλη να είμαστε απαιτητικοί και περήφανοί. Στην εργασία, η περηφάνεια έρχεται πριν την πτώση, γι’ αυτό αποφύγετε συγκρούσεις βασισμένες σε επίδειξη αξιοπρέπειας. Έτσι λοιπόν, προσπαθήστε να ισορροπήσετε αυτά τα στοιχεία μέσα σας, ώστε να διατηρείτε η ευχάριστη ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες και υπερβολές η δραματικότητα. Ο Λεων είναι δημιουργικός και χαρισματικός και η ενέργεια αυτή θα πρέπει να εκφραστεί κατάλληλα μέσα από δημιουργικές ασχολίες. Τα παιδιά θα έχουν ιδιαίτερη σημασία και θα είναι πηγή χαράς σε οσους έχουν. θα εκπέμπετε γοητεία, θα αναζητούμε την προσοχή των αλλων, αλλα χωρίς την απαραίτητη συναισθηματική ωριμότητα, η προσωπικότητα μας θα πληγωθεί ενώ η ενέργεια μας θα σπαταλιέται προκειμένου να κερδίσουμε τον θαυμασμό των αλλων.
Η σελήνη στον 6ο οικο, είναι η χαρά της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, αναλαμβάνουμε πολλά καθήκοντα τόσο στο σπίτι και στην εργασίας μας αλλα προσοχή χωρίς να αφήνουμε τους αλλους να μας εκμεταλλεύονται. Απροθυμία να λέμε όχι εξαιτίας της εξάρτησης  στην καλή θέληση των αλλων. Επίσης, μην σπαταλάτε ενέργεια σε ασήμαντα πράγματα, που αποσπούν την προσοχή σας από τα σημαντικότερα θέματα της ζωής σας η τους στόχους σας. Την εποχή αυτή θα υπάρχει μεγαλη ευαισθησία στον χώρο εργασίας και η ανησυχία θα είναι έντονη. Προβλήματα και αλλαγές μπορεί να προκύψουν και να νιώθουμε ανασφαλής ειδικά ότι έχει σχέση με το δημόσιο η άλλες υπηρεσίες. Το Σελήνης -Ουρανού, θα ευνοήσει οσους εργάζονται στο εξωτερικο η ψάχνουν εργασία προς αλλους ξένους προορισμούς, όσοι εργάζονται με ανθρώπους που προέρχονται από αλλον πολιτισμό η κοινωνικά προβλήματα. Επίσης, στις προσωπικές σχέσεις μας, ευνοείτε η συγκατοίκηση όπως και η διαμονή στο εξωτερικο. Ωστόσο, για να λειτουργήσουν οι σχέσεις μας ικανοποιητικά, θα πρέπει να μην απομακρυνόμαστε συναισθηματικά γιατί αυτό δίνει την εντύπωση οτι δεν νοιαζόμαστε η ότι δεν τους αγαπάμε.
Το μεγάλο στελλιουμ θα συνεχίζει να επηρεάζει τις καταστάσεις σε οποιοδήποτε επίπεδο αλλα και την προσωπική μας ζωή και σχέσεις. Ερμής και Αφροδίτη στους Ιχθύς, αναζητήστε την αγάπη σε ανώτερο επίπεδο η πεδίο. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν μπορεί σε ένα περιβάλλον που στερείτε αγάπης και κινήτρων όπως ένα εργασιακό επίπεδο η όταν το άμεσο περιβάλλον μας δεν είναι αρμονικό. Εχουμε την τάση να παραχωρούμε την προτεραιότητα στους αλλους. Η “φροντίδα” θα πρέπει να ανθίζει και να υπάρχει σε όλα τα επίπεδα και περιβάλλοντα. Ενστικτώδη αντίληψη και φαντασία αλλα και αισθητική. Είναι σημαντικο να προσδιορίζουμε αυτά που μπορούμε να ανεχτούμε ώστε να μην εκμεταλλεύονται οι αλλοι την προθυμία μας για συμβιβασμούς. κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου ταυτίζουμε τον σύντροφο μας  με αξίες που στην πραγματικότητα δεν έχει. Η εσωτερική ικανοποίηση θα έχει μεγαλη σημασία αλλα και η πνευματικη και ψυχική αφοσίωση. Μην δίνουμε στους αλλους ψευδαισθήσεις αλλιώς η απογοήτευση θα φέρει την απομόνωση. Επίσης, κάποιοι δεσμοί που θα δημιουργηθούν ισως να είναι μυστικοί και ισως όλα να μην είναι και τόσο ρόδινα όπως τα θέλουμε. Ιδανική αγάπη; αυταπάτες; μονο μέσα από ψυχική αφοσίωση, μπορούν οι βαθιές μας επιθυμίες να εκπληρωθούν και να ικανοποιηθούν.
Η σύνοδος με τον Πωσειδωνα στους Ιχθύς σημαίνει προσφέρω βοήθεια ουσιαστική. Η ισορροπία στον εσωτερικο και εξωτερικο μας κόσμο. Η έκφραση μας μέσα από την εργασία, μια καριέρα και τα διπλωματικά μας χαρίσματα είναι αναγκαία. Θέματα δημοσίων σχέσεων θα παίξουν σημαντικο ρολο όπως επίσης ευνοούνται και οσοι ασχολούνται με εικαστικά, μουσική, την 7 τέχνη όπως προανέφερα, και τα αντικείμενα φυσικής ομορφιάς. Αν δεν έχετε η θέλετε να τα αναπτύξετε ,τώρα θα είναι η κατάλληλη περίοδος να εκφραστείτε. Και το πιο σημαντικο η προσφορά βοήθειας σε αυτούς που υποφέρουν.
Έτσι λοιπόν, είχα πει στο κείμενο της ηλιακής έκλειψης Μαρτιου, του 2015 στους Ιχθύς ”Σε αυτήν την έκλειψη Ηλιου θα παρατηρήθει διασκόρπιση ενέργειας, μεγέθυνση των δυσκολίων και θα υπάρξουν απώλειες. Η έκλειψη Ηλιου θα πραγματοποιηθεί μαζί με την είσοδο στην Εαρινή Ισημερία και αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικο σήμαδι κινδύνου για την ασφάλεια των κοινωνιών και γενικά της ανθρωπότητας. Τα όποια λάθη γίνουν θα έχουν βραχυπρόθεσμες και δυσάρεστες συνέπειες και καλο θα ήταν να αποφευχθούν οι συγκρούσεις. Σε γενικές γραμμές, αναμένονται αναταραχές μεταξύ ανθρώπων-κοινωνιών και κρατων.”
H 29η αναιρετική μοιρα σημαίνει πως κάτι τελειώνει για να αρχίσει κάτι καινούριο .Η 29η μοίρα βέβαια εξηγείτε ως εξής: Η συγκεκριμένη μοίρα δίνει την ικανότητα της εξαπάτησης, και το τελευταίο είναι αρκετά σημαντικο με όλα αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν. Αρα η ισημερία αυτή συναντάται με την περυσινή έκλειψη Ηλιου. Το στελλιουμ στους Ιχθύς το εξηγήσαμε στην ηλιακή έκλειψη Μαρτιου 2016,οπου μπλοκάρει την ροη των πραγμάτων, δηλαδή κατά μια εννοια φανταστείτε ένα τσουνάμι να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα του.
Η αρχική και η τελευταία μοίρα σε κάθε ζώδιο συμβολίζει την μεγαλη αλλαγή. Ενας πλανήτης στην 29η μοίρα, σχεδόν εισέρχεται σε ένα νέο ζώδιο, μια νέα θέση ή περιβάλλον και μπορεί να υποδηλώσει ένα επικίνδυνο γεγονός το οποίο θα εμφανιστεί πριν η κατάσταση επιλυθεί. Είναι μια στιγμή, ένα γεγονός που κορυφώνεται. Ένας πλανήτης στην 29η μοίρα δείχνει ότι ένα πρόσωπο «περίπου δημιουργεί μια καθορισμένη αλλαγή». Αυτό μπορεί να δείχνει απόγνωση, βιασύνη, ατυχία και απομόνωση. Συνήθως αυτή η μοιρα στο συγκεκριμένο ζώδιο φανερώνει ότι “τα φαινόμενα απατούν” δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως νομίζει ο καθένας.
Ο Scheat συνδέεται με τη δυστυχία, και τα ατυχήματα στο νερό και τον αέρα. Θα σταθώ μόνο σε γεγονότα που σχετίζονται με καταιγίδες και νερό και τον αέρα (ειδικά αεροπλάνα, όχι όμως διαστημόπλοια, ωστόσο αν συμβεί κατι τέτοιο θα δούμε). Επίσης συνδέεται με συγκρούσεις, καταστροφές στην βιομηχανία, φυλακίσεις, δολοφονίες, αυτοκτονίες, πνιγμούς, και την ακραία δυστυχία αλλα και την ρήξη με τη συμβατική σκέψη ή φιλοσοφία.
Νερό και καταιγίδες – Αεροπορικά ατυχήματα – Απεργίες – και με μαζικές κινητοποιήσεις. Στον αστερσμο Sheat δείχνει ότι ο πλανήτης θα σείεται στην κυριολεξία από κάθε είδους ναυάγια η ακόμα και πολιτικά ναυάγια οπου είδαμε και πέρυσι αλλα και στο παρελθόν αλλα θα δούμε και φέτος (ο Sheat ήταν εκεί επίσης όταν ο Τιτανικός βυθίστηκε), τσουνάμι , καταστροφές, σεισμούς και γενικά θα υπάρχει υπερβολικός κίνδυνος από νερό, η οικονομία θα κινδυνέψει, θα υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα ισως το λιγότερο που μπορώ να πω πλημμύρες ,θα υπάρχει γενικά κακοτυχία και ρίξει κυβερνήσεις, ηγέτες και θα υπάρξουν ανατροπές καθεστώτων και πραξικοπήματα μαζί με τον Κρονο από τον Τοξότη. Θα δούμε να γίνονται τρομερές ανακατατάξεις σε πολιτικο επίπεδο, οπου θα διαλυθούν κόμματα θα αυξηθούν οι ένοπλες επιθέσεις, τρομοκρατικά χτυπήματα οπου θα δεχτεί η Ευρώπη από το Ισλάμ.
Ξεκινάω να πω κάποια πράγματα για την εαρινή ισημερία, οπου θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις δυο εκλείψεις, αν και δεν εχω να πω πολλά γιατί έχουν υποθει και στις εκλείψεις. Ο ωροσκόπος στην 29ηαναιρετική μοιρα των Ιχθύων. Μοίρα του Εγωισμού, Μοίρα της απομόνωσης-Έλλειψη πρωτοβουλίας, ιδιοσυγκρασία τυχοδιωκτική και αβέβαιη. Συνδέεται με μια μεγαλη πλάνη, την παραπλάνηση….η αλλιώς την κοροϊδία.
Ο Ηλιος στην 0 μοιρα του Κριου, αλλα και το στελλιουμ στους Ιχθύς στον 1ο οίκο, που βρίσκεται εκεί  θα επηρεάσει οσους κατέχουν σημαντικές θέσεις, και τους ηγέτες και οσους τέλος πάντων κατέχουν ηγετικές θέσεις. Στο ωροσκόπιο ενός κράτους, ο πρώτος οίκος περιγράφει τον πληθυσμό, τη γενική ψυχολογική κατάσταση του κοινού και γενικά ότι θα μπορούσε να αφορά στο Υπουργείο Εσωτερικών. Ο ΗΛΙΟΣ – Η κυβέρνηση και κυρίως ο αρχηγός της. Ο πρώτος οίκος είναι ο πιο σημαντικός γιατί σε κάθε κοσμικό χάρτη αντιπροσωπεύει το λαό, τη γενική κατάσταση της χώρας, τις κρατικές υποθέσεις και τη δημόσια υγεία. Ο 1ος οίκος είναι οι απλοί άνθρωποι, ο τρόπος έκφρασής τους, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Είναι επίσης και το υπουργείο εσωτερικών. Ένας ευνοϊκός πλανήτης, με πολλές θεμελιακές δυνάμεις και με θετικές όψεις στον ωροσκόπο, θα δείξει ότι η κατάσταση της χώρας θα βελτιωθεί και ο λαός θα είναι ευχαριστημένος.
Ο Ηλιος τριγωνίζει τον Αρη στον Τοξότη στον 8οοικο, και είναι σε σύνοδο με τον Ερμή στους Ιχθύς στην 26η μοιρα, που είναι αρκετά επικίνδυνη ( Μοίρα του Αναποδογυρίσματος—Ξαφνική και απρόβλεπτη συμφορά, σε μια δυσοίωνη μοίρα μαζί με τον Αρη στην 4η μοιρα του Τοξότη που συνδέεται με την λύπη και την στεναχώρια γενικότερα ) . Ο Αρης είναι πολύ σημαντικος στον χάρτη όπως και στις εκλείψεις. Ακούγετε καλο ο σχηματισμός τριγώνου, αλλα ο Ηλιος στον Κριο είναι σε έξαρση, αλλα μην ξεχνάμε το στελλιουμ στους Ιχθύς, κατά την διάρκεια ολόκληρου του μηνα. Ο Ηλιος στον πρώτο οικο μιλάει για παρόρμηση, την έντονη επιθυμία μας να είμαστε στην εξουσία, η έντονη επιθυμία για δυναμη, δείχνει ασπλαχνιά, βιασύνη, προχειρότητα. Ο Ηλιος σε αντίθεση με τον Δια στον 6ο οικο, που σημαίνει ότι οι όποιες επιλογές, αποφάσεις έχουν παρθεί από την κυβέρνηση, και σχέδια που θα πανε χαμένα, συνδέεται με σημαντικά λάθη, οικονομικες απώλειες και γενικά είναι μια αρνητική επιρροή, με δυσάρεστο αντίκτυπο σε ότι αφορά τις συνθήκες διαβίωσης. 
Συνδέεται μονο με την επιδεικτηκοτητα, και την προσωπική προβολή, την αλαζονεία, την υπερηφάνεια και την υπερβολικά απαιτητική συμπεριφορά, το ξέσπασμα ασθενειών αλλα και τη σύγκρουση με τον Νομο και την Θρησκεία. Ο Ηλιος στο μεσοδιαστημα Ουρανού-Πωσειδωνα οπου είναι και ο άξονας της αφύπνισης και της επανάστασης ταυτόχρονα. Η Σελήνη τετραγωνίζει τον Αρη, κανωντας λογο για τον λαο που προσπαθεί να τα βγάλει περα με οσα του έχουν φορτώσει (φόρους, το θέμα με το συνταξιοδοτικό, χρέη κτλ…) Ο κόσμος έχει αρχίσει και αντιλαμβάνεται πλέον, ότι υπάρχει μια ξεχωριστή έλλειψη υποστήριξης ή βοήθειας, αγνοείτε τελείως και από κάθε άποψη είναι δύσκολο να προχωρήσουμε και να αντέξουμε αυτήν την κατάσταση. Το ιδιο ισχύει και για συνεργασίες ακόμα και στο πλαίσιο της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να πάει πιο περα από αυτό το χρονικό πλαίσιο που εχουμε θέσει, από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, όπως αυτές έγιναν κατω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες.
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δια δείχνει την εξαπάτηση, την κοροϊδία, τον δόλο, την αδιαφορία, την κακοήθεια οσο αφορά αυτά που λένε και τις κινήσεις τους. Στον 12ο οικο βέβαια που είναι το στελλιουμ, μου δείχνει ότι το παρασκήνιο θα είναι αρκετά δυνατό η κατι ετοιμάζετε σύμφωνα με την εξήγηση που εχω δώσει πιο πάνω οσο αφορά το στελλιουμ και της ισημερίας. Ο Ερμής στο μεσοδιαστημα Ουρανού-Πωσειδωνα, δείχνει σχέδια χωρίς καμία πιθανότητα εκπλήρωσης αλλα ταυτόχρονα συμβολίζει και την μετακίνηση πληθυσμών και την μαζική αναζήτηση  πολλων σε μακρινούς τόπους. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δια και σε σύνοδο με τον Πωσειδωνα συνδέεται με την επέκταση και αύξηση της προσφυγικής ροής. 
Ο Κρονος με το τετράγωνο στον Δια, στην 16η μοιρα του Τοξότη, συνδέεται με την εγκατάλειψη και την αστάθεια στον 9ο οικο (εξωτερική πολιτική, μετανάστευση, εμπόριο, θρησκεία, ανώτερη παιδεία). Η σύνοδος Κρονου-Rastaban– Παρόρμηση, επηρεάζει την κυβέρνηση, τη γραφή, τον αθλητισμό, τη χρηματοδότηση, τις τέχνες, τα ατυχήματα, τραύματα, τύφλωση, η εγκληματικότητα. Αυτό που παρατηρούμε είναι ο Ουρανος στον 1οοικο. Ο Ουρανός , στην 19η του Κριου, στο μεσοδιαστημα Σελήνης-Αρη συνδέεται με τραυματισμούς, θυμο, οργή, ξαφνική επέμβαση, πρόκληση , βια. Ας μην ξεχνάμε και το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα οπου θα επηρεάσει πολλούς ηγέτες, κυβερνήσεις, οπου συνδέεται με εκρήξεις και τρομοκρατικά χτυπήματα. Ο Πλουτωνας στο μεσοδιαστημα Αφροδίτης -Αρη, θα δώσει βιασμούς, τραγικά γεγονότα και ο Πλουτωνας στο μεσοδιαστημα Αρη –Πωσειδωνα φέρνει την διάλυση και θανάτους, εγκληματικότητα, κτηνωδίες. Ο βόρειος δεσμός στο μεσοδιαστημα Ηλιου -Πωσειδωνα, συνδέεται με συνθήκες χάους, μπλεξίματα και σκάνδαλα οπου θα ξεσπάσουν.
Σε σύγκριση με τον χάρτη της χωρας μας, θα επηρεάσει πολύ τον 11ο οικο της την κοινωνία που ζούμε και τους ανθρώπους της, τις ελπίδες μας για το μέλλον, τους δήμους, το κοινοβούλιο, την επιχειρηματικότητα, την δικαιοσύνη , τις σχέσεις μας με αλλα κράτη και οργανισμούς, μακροπρόθεσμο σχεδιασμό οικονομικών και πολιτικών στόχων και όλους τους οργανισμούς δημοσίου δικαίου τον 4 και 5ο αλλα η σύνοδος Αρη-Κρόνου στον Τοξότη τον 7οοικο της, τα πολιτικά κόμματα και συνεργασίες, τις διπλωματικές σχέσεις, τις σχέσεις μας με εχθρικές χωρες οπου σημαίνει ακόμα και πόλεμο στην περιοχή του Αιγαίου και στη Μεσόγειο γενικότερα, αλλα και ο Πλουτωνας τον 9οοικο με σκάνδαλα να ξεσπούν και περίεργες καταστάσεις . 

Η Ελλάδα θα υποστεί οδυνηρές απώλειες και η σύνοδος Πλούτωνα-Πωσειδωνα μαρτυρά την απατη, την ψευτιά και τον δόλο εναντίον της από το εξωτερικο. Οι όψεις που θα μας επηρεάσουν ιδιαίτερα είναι η αντίθεση Αρη-Ουρανού, που συνδέεται με ξαφνικά γεγονότα και την επανάσταση και την βια, τα ατυχήματα, τις απώλειες το τετράγωνο Ερμή-Ηλιου-Κρόνου και η αντίθεση Ερμή-Αρη, το τετράγωνο Ηλιου-Κρόνου  οπου η Ελλάδα θα απομονωθεί περισσότερο και θα επηρεάσει και τις συμφωνίες που έχουν γίνει η γίνονται αλλα και το σύνταγμα της χωρας, οπου θα επηρεάσει την κυβέρνηση αυτή και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, δείχνοντας ανεξέλεγκτες καταστάσεις και δυσκολίες στα οικονομικά αλλα και την προσφυγική ροη, και το τετράγωνο Αρη-Πλούτωνα που ήδη επηρεάζει από τις 16-17 του μηνα, που συνδέεται με τον πόλεμο, την σύγκρουση, την επέμβαση, την βία, οποιοδήποτε είδους πολέμου με τους δανειστές, σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής, το προσφυγικό, αλλα και ακόμα και ένα πόλεμο στην κυριολεξία που μπορεί να ξεσπάσει. 
Η τελευταία οψη συνδέεται με την εκρηξη, αλλα και τις μεγάλες πυρκαγιές η και διαρροές, αλλά και την τρομοκρατία αφού και ο Πλουτωνας τετραγωνίζει τον Ουρανο.
 H εαρινή ισημερία είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και εκρηκτική οπου θα συμβούν πολλά, ιδιαίτερα κατά την περίοδο Απριλίου -Μαΐου, και ο Αρης που είναι πρωταγωνιστής με τις όψεις του Ουρανού και Πλούτωνα επηρεάζει ιδιαίτερα την Αμερική οπου έγιναν και οι εκλείψεις, την Ιαπωνία δείτε ποιες πόλεις επηρεάζει στον χάρτη και μάλλον δεν είναι τυχαίο, την Αγγλία την Τουρκία, την κεντρική Ευρώπη, ο Κρονος την Γερμανία, την Ουκρανία, ο Αρης τα Βαλκάνια, την Αλβανία, Γιουγκοσλαβία. Το στελλιουμ και ο Scheat περνάει μέσα από την χωρα μας, όπως θα δείτε οπου θα πυροδοτήσει τα ανάλογα γεγονότα που περιγράψαμε.

Μια ματια στις εξισωσεις…
Συζήτηση των προβλημάτων με τους άλλους  – Νοσταλγικές σκέψεις – αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση από τους εταίρους – Συζητήσεις σχετικά με τα εμπόδια στα περίχωρα – Προβλήματα που σχετίζονται με τις συνομιλίες-Η έκθεση σε δόλο – Διαφθορά ή εκφυλισμός-Συνδέσεις που αφορούν το παρελθόν ή την ιστορία- αντίσταση ή τα εμπόδια που σχετίζονται με ενώσεις η συνεργασίες – Απόσυρση από ενώσεις – καταλήξεις που συνδέονται με συνεργασίες- Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις — Αυξήσεις εντάσεων-Έντονες εμπλοκές ή η αντίθεσή του λαού- 
Μειώσεις που αφορούν τη δημόσια εξουσία – – Σημαντικές δονήσεις – Καταστροφή -Συνεργασία σε δύσκολες αποστολές — Ενέργειες που αφορούν στη σταθεροποίηση συνεργασιών — επιβολή μέτρων — Ισχυρά εμπόδια – η βίαιη ρήξη – Επίδραση σχετίζονται με τη γη ή ακίνητη περιουσία – Ίδρυση φυσικών όριων η συνόρων- Ισχυρή φυσική αντίσταση — Ισχυρή ή βίαιη παρεμπόδιση  – ωμή βία – βίαιους θανάτους- ενέργειες που συμβάλλουν σε απώλειες – Πρόκληση ζημιών- ενέργειες που σχετίζονται με συναισθηματικά διαταραγμένα άτομα – καταναγκαστικές πράξεις που αφορούν το λαό – Έγκλημα ανάμεσα στον λαο.
Ομάδα συνεργασίας με επιρροή-Δραστηριότητες που σχετίζονται με ισχυρές συμμαχίες – – Δύναμη ή τον εξαναγκασμός σε συνεργασίες. Οι προσπάθειες για την εδραίωση των σχέσεων-Οι προσπάθειες για τη σταθεροποίηση-Πράξεις που συμβάλλουν στην αποξένωση – Υποχρεωτικές αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση
αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ή αστάθεια που σχετίζονται με την εποπτεία – Ανεπαρκής προστασία ή άμυνα – Έντονη αβεβαιότητα , σύγχυση, ή απογοήτευση που σχετίζονται με τις αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – – Ασαφής περιορισμοί – κρυφή πίεση για αποξένωση –
Διατάραξη της αρμονίας – Κοσμικές εντάσεις-Ξαφνική αβεβαιότητα ή αστάθεια σε κοινωνικά περιβάλλοντα – Απροσδόκητη δημόσια εξαπάτηση – Αιφνίδια διαδεδομένη απογοήτευση – Έκπληξη απώλειες – Αντιφάσεις έξω στον κόσμο – Απογοητευτικές εμπειρίες – Κρίση -Ασαφείς στόχοι-λανθασμένες εκκινήσεις – Δημιουργία σύγχυσης-Δημόσιες γκάφες
Επιβολή Σημαντικών περιορισμών-Ξαφνική σύγχυση – Ξαφνική απόρριψη — Εσωτερικο χάος- Εφαρμογή της απάτης
~ ~ Like Share Tag Comment ~ ~

 Email: astro.ephimerides@gmail.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: