ΤΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


Όπως γνωρίζετε χτες έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες του Βελγίου, τοπική ωρα 8:00 το πρωί. Ο ωροσκόπος εκείνη την στιγμή βρισκόταν στον Ταυρο (11η μοιρα ,της κατάκτησης, άξονας Ταυρου /Σκορπιού, 11ηΣκορπιού/μοιρα της Άμυνας) και ο κυβερνήτης του η Αφροδίτη στους Ιχθύς πλησίαζε τον Κρονο στον Τοξότη μέσω ενός τετραγώνου, οπου βρισκόταν στον 8οοικο, οπου βέβαια συνδέεται με τις απώλειες και τον θάνατο.
Τρεις πλανήτες βρισκόταν στον 12ο οικο, οπου συνδέονται με αυτά που είναι καλά κρυμμένα και μυστικά, και αυτος ήταν ο ανατρεπτικός Ουρανος , ο Ηλιος και ο Ερμής, στον Κριο. Ο Κριος όπως γνωρίζουμε είναι κυβερνήτης του Αρη, οπου βρίσκεται στον 7ο οικο του χάρτη που αφορά τους ανοιχτούς εχθρούς. Η σύνοδος Ηλιου/Ερμή αλλα και πάνω στο σημείο του Κριου είναι μια οψη επιθετική και ανησυχητική ενώ συνδέεται με σοβαρές ανησυχίες οσο αφορά τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Σε αυτό το σημείο θα προσθέσω κατι άλλο επιπλέον. Ο Ερμής, την ωρα του τρομοκρατικού χτυπήματος ήταν σε σύνοδο με τον σταθερο αστέρα Scheat, αυτό συνδέεται με πολλά ατυχήματα, πολλούς εχθρούς και δεν είναι καθόλου θετικο για το εσωτερικο της χωρας. Ο Ερμής όπως είναι γνωστό σχετίζετε με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τρένα, αεροπλάνα, σιδηροδρομικούς σταθμούς, αυτοκίνητα κτλ.

Το τετράγωνο Δια/Κρονου από τον 6ο οικο προς τον 8ο, δηλαδή προς τον οικο θανάτου οπου σχηματιζόταν και βέβαια, σήμερα που γράφω, κατά την διάρκεια της σημερινής Σεληνιακής έκλειψης στον Ζυγο, γίνεται ακριβείας. Ο Δίας αφορά την θρησκεία η αυτό που κρύβετε κατω από μια μεταμφίεση. Η σύνοδος Σελήνης/Δια δείχνει άντρες ξένης καταγωγής, η Σελήνη τριγωνίζει τον Πλούτωνα στον 9ο οικο οπου δείχνει την σύνδεση αυτών με αλλοδαπή καταγωγή. Η ISIS αναλαμβάνει την ευθύνη για τις επιθέσεις. Η επίθεση λαμβάνει χώρα κατά την παραμονή της ισχυρής έκλειψης στο Ζυγό η οποία αντιτίθεται στον Ερμή στο ζώδιο του Κριου, που κυβερνά τους νέους και τα ταξίδια. Δύο εκρήξεις , και περισσότερες από ότι άκουσα, σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο και το σταθμό του μετρό.
Η ηλιακή έκλειψη στις 9 Μαρτίου,2016, στους Ιχθύς, αλλα και η σημερινή, έδειξε σαφώς ότι θα πρέπει να έχουμε την έντονη ανησυχία για επιθέσεις από θρησκευτικούς εξτρεμιστές, όπως εχω αναφέρει στα σεληνιακά φαινόμενα και στις εκλείψεις, καθώς και το γεγονός ότι θα πρέπει να ακούσουμε νεα για εξτρεμιστές που διαπράττουν φόνο στο όνομα της θρησκείας τους, για αγριότητες ή απειλές θα είναι καθημερινό σχεδόν φαινόμενο.
Το τετράγωνο Δια/Κρόνου αυτή την εβδομάδα, και για αρκετο καιρο ακόμα μέσα στο 2016, θα δώσει αρκετές ειδοποιήσεις υψηλού κινδύνου για τρομοκρατικές ενέργειες σε όλο τον κόσμο, με τις στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να πατάξουν κάθε είδους ύποπτες δραστηριότητες. Κατά την άποψη μου βέβαια, κατι πολύ διαφορετικό συμβαίνει, στην πραγματικότητα, όπως είχα γράψει στο κείμενο για τον Κρονο στον Τοξότη, ότι οι ελευθερίες μας απειλούνται, και γενικότερα οι προσωπικές ελευθερίες σε όλο τον κόσμο μπορεί να υποστούν σοβαρές συνέπειες, λόγω της κατάστασης αυτής. Ο Κρονος στον Τοξότη, είναι μια σοβαρή υπόθεση, που συνδέεται με εξεγέρσεις, θρησκευτικούς πολέμους, αλλα και τον περιορισμό ελευθεριών καθώς βρίσκεται στον Κρονο. 

Το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα είναι στον χάρτη ενώ σε σύγκριση με τον γενέθλιο χάρτη του Βελγίου, βλέπουμε την σύνοδο Ηλιου/Ερμή να χτυπάει τον 3ο οικο της ( μέσα μαζικής μεταφοράς, επικοινωνίες ) ενώ ο Ουρανος τον 4ο που είναι η πατρίδα, το έδαφος της. Ο Κρονος στον Τοξότη κάθετε στον 1ο οικο της, σχεδόν στον ωροσκόπο της, ενώ ο Αρης στον 12ο, ενεργοποιώντας γωνιακούς οίκους. Ο Πλουτωνας στο MC των Βρυξελλων οπως βλεπετε στον χαρτη απο πανω.

~ ~ Like Share Tag Comment ~ ~

 Email: astro.ephimerides@gmail.com