ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ-7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Η Νεα Σελήνη Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στις 7 Απριλιου,2016, ωρα 1:23:35 μ.μ. στο ζώδιο του Κριου, στον δεύτερο δεκανό, και θα δώσει ευκαιρία ανασυγκρότησης για τους Κριούς, Καρκίνους, Αιγόκερους και Ζυγούς. Τα ζώδια αυτά οφείλουν να γίνουν πιο επιμελείς σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή αλλα και σε θέματα υγείας. 
Σε γενικές γραμμές οι υπάρχουσες δυσκολίες μπορεί να γίνουν η αφορμή για να αρχίσουν την αναδιοργάνωση τους. Καλο θα ήταν να αποφευχθεί η σκληρή πολιτική, σε τοπικό αλλα και παγκόσμιο επίπεδο. Η Νεα Σελήνη, στην 18η μοιρα του Κριου (μοιρα της κατοχής) ,θα δώσει μια νεα τροπή στα γεωπολιτικά σχέδιά των επικυρίαρχων. Εχουμε ένα μικρο στελλιουμ, μια μικρή ευθυγράμμιση στον Κριο μεταξύ Ουρανού, Ηλιου, Αφροδίτης και Σελήνης στον 9ο οικο.
Η νέα σελήνη επικεντρώνεται στον Ουρανό, που είναι ο πλανήτης της αλλαγής, της επανάστασης, του ξαφνικού, της ανεξαρτησίας, της μεταρρύθμισής, της πρωτοτυπίας, αντιστοιχεί σε κάθε τι καινούργιο και μοντέρνο, στην διεργεση, στην τεχνολογία, είναι ο πλανήτης της ανατροπής. Η Νέα Σελήνη Απριλίου, ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό για να δημιουργήσει μια σύνδεση με το παρελθόν και το μέλλον. Το παρελθόν εκπροσωπείται από το χάος και την αναστάτωση επειδή σχηματίζει τετράγωνο μεταξύ Ουρανού -Πλούτωνα. Το μέλλον φέρνει την πιο ομαλή και δομημένη αλλαγή επειδή ο Ουρανος τριγωνίζει τον Κρονο, παρόλα ταύτα κανείς από τους δυο πλανήτες δε είναι σε θετική μοιρα.
Άλλα χαρακτηριστικά στον χάρτη της Νέας Σελήνης, υποδεικνύουν οτι απαιτείται προσοχή κατά την αντιμετώπιση αυτής της αλλαγής, αυτής της μεταβατικής περιόδου, ειδικά αν η αλλαγή αφορά την ερωτική ζωή ή τα οικονομικά σας. Η επιρροή της νέας σελήνης διαρκεί για τέσσερις εβδομάδες μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, σε αυτή την περίπτωση, μέχρι της 7 Μαΐου το 2016. Η Νεα Σελήνη στις 18 ° 04 ‘Κριού ενώνετε με τον Ουρανό στις 20 ° 18’ μοίρες του Κριού. Αλλαγή, ενθουσιασμός και μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση είναι τα κύρια θέματα αυτής της νέας σελήνης. Υπάρχουν δύο άλλες όψεις της νέας σελήνης που είναι σημαντικές, όπως το τρίγωνο με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα αρχίζει  να εξασθενεί τώρα μετά από χρόνια χάους και αναταραχών. Ο Κρόνος τριγωνίζει τον Ουρανό οπου σχετικά μπορεί να φέρει νέες και πιο διαρθρωμένες αλλαγές τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο.
Και λέω ότι πρέπει ενδεχομένως να γίνει προσεχτικά η αλλαγή αυτή διότι είναι ο άξονας των ξαφνικών περιορισμών, της ξαφνικής έντασης. Σκληρές συνθήκες, η βία από τη δύναμη που κυβερνά τη χώρα. Βίαιοι άνθρωποι. Η οψη αυτή δείχνει την ικανότητα κάποιου να προσαρμοστεί σε δύσκολες καταστάσεις. Η δύναμη για να βοηθήσει κάποιον να προσπεράσει τα προβλήματα, θέληση και αποφασιστικότητα, ασυνήθιστη συναισθηματική ένταση, σκληρότητα. Δράση και αντίδραση κατά των περιορισμών της ελευθερίας. Συγκρούσεις.
Ο Κρονος αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις του παρελθόντος ενώ ο Ουρανος το μέλλον. Η ατυχής αυτή συνάντηση των δυο πλανητών εφερε σοβαρές αναταραχές στην οικουμένη στο παρελθόν. Στην μυθολογία, ο Κρονος που δεν του άρεσαν οι αλλαγές ποτε, ευνούχισε τον Ουρανο. Η σύνοδος του 1942, εφερε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και το 1988, το τέλος της Σοβιετικής Ένωσης και της Ανατολικής Ευρώπης. Ο συνδυασμός αυτος δείχνει μεχρι σε ποιο βαθμό μπορούν να φτάσουν οι μεταρρυθμίσεις στην κοινωνία ανάλογα με την οψη που σχηματίζετε. Γενικά, υπάρχει όμως μια έντονη πόλωση μεταξύ ενηλίκων και νέων στις έντονες φάσεις αυτού του κύκλου- για παράδειγμα όταν σχηματίστηκε μια οψη αντίθεσης το 1965,η νεολαία εγκατέλειψε τη παραδοσιακή κοινωνία. Η οψη αυτή σηματοδοτεί επίσης ορόσημο στην πρακτική εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας.
Η Νέα Σελήνη Απριλίου, αντιπροσωπεύει μια μετάβαση από το ένα είδος μιας αλλαγής στην άλλη, από τη χαοτική και απροσδόκητη αλλαγή στην προγραμματισμένη και δομημένη αλλαγή. Ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία το 2016 δείχνει ότι αυτή η αλλαγή θα πρέπει να γίνει λοιπόν αργά και προσεκτικά στην αρχή, ειδικά σε σχέση με την αγάπη και χρήματα αλλα και γενικότερα. Η σύνοδος Ηλίου -Ουρανού, σηματοδοτεί μια στιγμή ενθουσιασμού, την απρόσμενη αλλαγή, την ελευθερία αλλα και την εξέγερση. Θα πρέπει να αισθανόμαστε μια ισχυρή επιθυμία να απελευθερωθούμε από την καθημερινότητα, να κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό από τις συνήθεις δραστηριότητές μας. Για να αποφύγετε την ανησυχία και τη νευρική ένταση, είναι καλύτερο να είστε περισσότερο δραστήριοι και να προσπαθήσετε να κάνετε κάτι έξω από τα συνηθισμένα, αντί να περιμένετε την αλλαγή να συμβεί σε σας.
Το τετράγωνο Ήλιου- Πλούτωνα αυξάνει την ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε συγκρούσεις με άλλους ισχυρούς ανθρώπους ή με αρχές. Μια κρίση ή σύγκρουση με κάποιον δίνει μια έντονη εμπειρία που μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες ή καταστροφική συμπεριφορά. Τέτοιες προκλήσεις μπορεί να σας αναγκάσουν να απομονωθείτε, όπου θα πρέπει είτε να υπερασπιστείτε τη θέση σας ή να κάνετε μια σημαντική αλλαγή.
Το τρίγωνο Ηλιου-Κρόνου φέρνει επιτυχία και αναγνώριση για προηγούμενες προσπάθειες που έγιναν. Επικεντρωθείτε στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας, αλλά είναι σημαντικο επίσης να διατηρήστε την ισορροπία σας σε αρκετά καλά επίπεδα. Αυτό σημαίνει ότι αλλοι τομείς της ζωής σας, δεν χρειάζεται να υποφέρουν από την ισχυρή ηθική εργασίας και την αποφασιστικότητά σας. Είναι πιο εύκολο να επιτύχετε τους στόχους σας τώρα, λόγω του αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης. 
Η σταθεροποιητική επίδραση του τριγώνου Ήλιου- Κρόνου θα κυριαρχήσουν πάνω από τη χειραγώγηση του τετράγωνου Ηλιου- Πλούτωνα, διότι το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα φθίνει, με το τελευταίο ακριβές τετράγωνο να που πραγματοποιείτε εδώ και ένα χρόνο. Το τρίγωνο Κρόνου -Ουρανού  θα εξακολουθεί να σχηματίζει οψη ακριβείας μέσα στο 2016. Ο Κρόνος ανάδρομος εστιάζετε σημαντικά πάνω στην αντιμετώπιση ορισμένων προηγούμενων ή τρέχων απογοητεύσεων που αφορούν τη προσωπική σας ζωή ή την οικονομική σας κατάσταση. Ο χάρτης της νέας σελήνης Απριλίου, δείχνει άλλες δύο όψεις που δίνουν έμφαση στην επιπλέον φροντίδα που είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της σελήνης.
Το τετράγωνο Δία- Κρόνου δημιουργεί εσωτερική ένταση ενώ θα έχετε να αντιμετωπίσετε την κριτική ή τον περιορισμό περιστάσεων στη ζωή σας. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες οπου θα πρέπει να περιορίσετε τις δαπάνες για είδη πολυτελείας ή ψυχαγωγίας. Μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά για οποιοδήποτε λογο μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό ή να σας δώσει ένα μεγάλο ταρακούνημα στην προσωπική σας ζωή. Γεγονότα μπορεί να σας αναγκάσουν να επανεκτιμήσετε τις ισχυρές πεποιθήσεις που έχετε.
Το τετράγωνο Αρη- Ποσειδώνα μπορεί να φέρει απογοήτευση, αδυναμία, και συναισθήματα ανεπάρκειας. Αυτό-εξαπάτηση η και εξαπάτηση από τους άλλους είναι πιο πιθανό να συμβεί τώρα. Δεν είναι η ώρα για να την ανάληψη ρίσκων ή για να κυνηγάμε ουράνια τόξα. Η επιθυμία σας για όλα τα ευφάνταστα πράγματα δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Οι προσδοκίες σας στην καριέρα και τη σεξουαλική ζωή σας μπορεί να χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.
Η Νέα Σελήνη φθάνει σε μια στιγμή μετάβασης και ο Ουρανός είναι αδιάληπτος, σε σύνοδο με τη νέα σελήνη και αυτές οι μεγάλες πλανητικές όψεις μας επηρεάζουν αυτή τη στιγμή. Η μετάβαση πραγματοποιείται στο χώρο, καθώς και το χρόνο. Ο Ουρανός με την Νέα Σελήνη τονίζει το παλιό τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα και το νέο τρίγωνο Κρόνου- Ουρανού. 
Αυτό αντιπροσωπεύει μια αλλαγή, ή τη μετάβαση, από την ριζική αλλαγή σε μια πιο αποφασιστική αλλαγή.Οι αλλαγές τώρα και τους επόμενους μήνες θα έχουν πιο μόνιμο χαρακτήρα από ό, τι πριν, αλλά θα είναι λιγότερο ακραίες. Αυτό αντικατοπτρίζει την αλλαγή που γίνετε από τον Ουρανό από μια σκληρή όψη που σχημάτιζε με τον Πλούτωνα σε μια πιο ήπια ενώ σχηματίζει θετική οψη με τον Κρόνο. Μια σειρά από χαρακτηριστικά της νέας σελήνης δείχνουν την προσοχή που απαιτείται όταν πρόκειται για αλλαγή στη ζωή σας κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων σε αυτή τη φάσης της σελήνης.
Στην παγκόσμια όμως πολιτική σκηνή πιθανόν να δούμε μια πολιτική η κοινωνική επανάσταση; θα υπάρξει μια ισχυρή δυναμη που ισως να μπορέσει τελικά να μας βγάλει έξω από το χάος; O 9ος οίκος επηρεάζει τα νομικά θέματα, τα δικαστήρια, τους δικαστές, τον κλήρο, η θρησκεία, την ηθική, την επιστήμη, τις πανεπιστημιακές σχολές και γενικά η ανώτερη και ανώτατη μόρφωση. Είναι η θρησκευτική στάση του λαού. Είναι η ναυτιλία (όχι η πολεμική), η εξωτερική πολιτική, το εμπόριο και οι συναλλαγές του κράτους με μακρινές χώρες, οι θρησκευτικές προσωπικότητες, η διεθνή διπλωματία, οι συμβάσεις με το εξωτερικό, η νομοθεσία, τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και η λειτουργία της δικαιοσύνης.
Σύνοδος Ηλιου-Σελήνης, σύνοδος Ηλιου-Ουρανού (εκρηξη), Σελήνης –Ουρανού κάνει λογο για κοινωνική επανάσταση και εκρηξη η αλλα συνήθως συνδέεται και με ξαφνικές ανατροπές στα θέματα που αφορούν τον 9ο οικο βεβαίως. Ο Ουρανος και η θέση των πλανητών στον 9ο οικο έχουν ρολο αφυπνιστικο, συνδέεται με εντάσεις και σφοδρές αντιδράσεις και εκρήξεις παγκοσμίως, που θα επηρεάσει κυρίως την Ευρώπη και την Αμερική. Η Αφροδίτη τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και αυτό δείχνει απογοητεύσεις, καθυστερήσεις και σκάνδαλα στην οικονομία, στη θρησκεία και ισως να περιλαμβάνει και μια περιβαλλοντική καταστροφή. Βέβαια, η Αφροδίτη τριγωνίζει τον Κρόνο και τον Αρη δείχνοντας κάποια εγκράτεια και επιφύλαξη η και αυτοέλεγχο δινωντας κάποια ευκαιρία να βελτιωθούν τα πράγματα η να εκφραστεί κατι άλλο, όπου θα πρέπει να γίνουν σκληρές προσπάθειες κυρίως στα θέματα ειρήνης. 
Ο Δίας βέβαια από τον 2οοικο σχηματίζει αντίθεση με τον Πωσειδωνα, οπου συνεχίζει να μας προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να ξεγελιόμαστε, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική οσο αφορά την οικονομία, οπου θα υπάρξει κερδοσκοπία, σκάνδαλα, απώλειες, αστάθεια και πολιτικές συγκρούσεις αλλα και σηματοδοτεί μεγάλες καταστροφές που συνδέονται με το νερό, θάλασσες και λίμνες η ποτάμια ακόμα και μεγάλους σεισμούς. Βλέπουμε επίσης το τετράγωνο Δια-Κρόνου, ο Κρονος στον 5ο οικο σε σύνοδο με τον σταθερο αστέρα Merak, που δίνει Σύνεση, συγκράτηση, αλλα και δυσπιστία, αυτο-έλεγχο μεν αλλα και πολύ θυμο όταν υπάρχει ξεσηκωμός, είναι η αγάπη του να δίνω εντολές αλλα και η δυναμη για επιτυχία. Ο Πωσειδωνας στον 8ο οικο σε σύνοδο με στον σταθερο αστέρα Agenaσυνδέεται με την απομυθοποίηση, τα αιχμηρά λογια, το πείσμα, την κακή εκτελεστική ικανότητα, την απώλεια μέσω του νόμου και την κερδοσκοπία, τα εμπόδια για την επιτυχία, πολλούς ψεύτικους φίλους και εχθρούς, ευθύνεται για ατυχήματα, θάνατο από κρυολογήματα ή πυρετό. Η σύνοδος  Marfic  – με Νότιο Δεσμο συνδέεται με την παραπλάνηση αλλα και το τυφλό πάθος.

Σε σύγκριση με τον χάρτη της χωρας μας, βλέπουμε την νεα σελήνη να επηρεάζει τον 11ο οικο της.( Συμβολίζει αλλα και επηρεάζει τις συνδικαλιστικές μας πεποιθήσεις όπως και τα κομματικά μας πιστεύω, τους στόχους, ελπίδες ,επιχειρήσεις, το κοινοβούλιο, τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό οικονομικών και πολιτικών στόχων και όλους τους οργανισμούς δημοσίου δικαίου, φιλικές σχέσεις του κράτους με άλλα κράτη, η ένταξη της χωρας σε αλλους οργανισμούς όπως ΝΑΤΟ, Ευρώπη κτλ. η αλλους οργανισμούς. Ο Δίας τετραγωνίζει τον Αρη, μεταξύ 5-6ουοίκου, οπου συνδέεται με μεγάλες φωτιές και με υψηλές φλόγες, με την αντίδραση, την αντιστασιακή διάθεση εναντίον κανόνων και κανονισμών, είναι η βιασύνη ,η υπερβολή. Αυτο αφορά μια περίοδο σταδιακού ξεκαθαρίσματος. Προβλήματα και προστριβές, διαπληκτισμούς και καυγάδες σε θέματα καλλιτεχνικής και πολιτιστικής φύσεως γενικότερα, θα επηρεάσει τους πρέσβεις, την σχέση των νέων με το κράτος. (που ήδη εχουμε ένα σοβαρό θέμα που είναι αρκετά μεγαλη πρόκληση για τον πολιτισμό μας) ,εχουμε επίσης το τετράγωνο Ουρανού-Πωσειδωνα οπου συνδέεται με την έλλειψη ελέγχου και ισορροπίας, μονόπλευρες απόψεις και λανθασμένες ιδέες ,μπλεγμένες και περίεργες καταστάσεις, απώλειες. 
Ο Βόρειος δεσμός τετραγωνίζει την σελήνη συμβάλλει στην αποξένωση της χωρας, στην διακοπή σχέσεων και είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη που δεν είναι ευνοϊκή για όλα αυτά που συμβαίνουν οσο αφορά πολιτικές συνεργασίες η καλλιτεχνικά θέματα η και ακόμα θέματα ειρήνης μέσα στην χωρα μας, η σύνοδος Αρη-Κρονου(πόλεμος) που είναι αρκετά προκλητική εξακολουθεί να επηρεάζει στον 6ο οικο της χωρας και τον 7ο που είναι ο στρατος τα σώματα ασφαλείας, συνθήκες διαβίωσης, τους εργαζόμενους, τη δημόσια υγεία, αλλα και τις διεθνείς συνθήκες, τις πολιτικές συνεργασίες, και βέβαια την σχέση μας με την γείτονες εχθρικές χωρες. Το τετράγωνο Πωσειδωνα -Αφροδίτης, συνδέεται με οικονομικες απώλειες, με την προστυχιά, την ακολασία, την παρανομία, τους βιασμούς, την εγκληματικότητα, τον ξεπεσμό. Η Νεα Σελήνη θα επηρεάσει σε μεγάλο ποσοστό την Ευρώπη, ειδικά την Γερμανία και την κεντρική Ευρώπη γενικότερα όπως βλέπεται στον χάρτη, την Ιταλία ,την Σουηδία.

εξισώσεις της Ουράνιαν…
συζητήσεις με τους εταίρους – ανακοινώσεις σχετικά με συνεργασίες – Έκκληση – ανακοινώσεις η συζητήσεις σχετικά με τον πολιτισμό –συνεργάτες – Πλούσιες οικογένειες – Κοινωνικο προνόμιο – Άνετα σπίτια – Οικονομικές ενώσεις – απομονωμένα περίχωρα — Θυσίες των άλλων που σχετίζονται με μειονεκτήματα – τα θέματα υγείας –  περιβαλλοντικές ελλείψεις, νερό ή ρύπανση του αέρα – Άρνηση ή επαναφορά μιας νόσου και από συνεργάτες – εξαπάτηση – έκθεση σε δόλο – διαφθορά ή ξεπεσμός
Διεύρυνση πνευματικών οριζόντων — διανοητική ή πνευματική ελευθερία — Πολιτιστικές μελέτες – υπό πίεση – ωθούνται ή αναγκάζονται να κάνουν πράγματα- Σημαντικές καταστάσεις- Νευρική κατάσταση-ένταση σχετικά με άνδρες- Συνδέσεις που αφορούν το παρελθόν ή την ιστορία – εμπόδια που σχετίζονται με ενοποιήσεις
Κάνοντας τα σχέδια για δράση – οδηγίες ή εντολές – ομιλίες – επιχειρήσεις – έμποροι- λάθη -αναποφασιστικότητα – Ανεπαρκής αυτοδυναμία- απογοήτευση- χειραγώγηση – εξαπάτηση
Σύγχυση ή δυσφορία- Απόρριψη μεταξύ των επαφών ή των συνεργατών- ζημίες η απώλειες σε σχέση με εταίρους η συνεργάτες
Έντονες εμπλοκές ή αντίθεσή του κόσμου- ΗΗΗ αντιμετώπιση με το παρελθόν ή ιστορικά θέματα- Οι εργασίες σχετικά με ασθένεια -η δημιουργία αντίστασης στην αδυναμία ή μιας ασθένειας- Προσπάθειες για σταθεροποίησή
Συνεχής ελλείψεις ηλεκτρικής ενέργειας – Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ή αστάθεια που σχετίζονται με την εποπτεία- Ανεπαρκής προστασία ή άμυνα-
Έντονη αβεβαιότητα, σύγχυση, ή απογοητεύσεις που αφορούν αναχωρήσεις – Ενέργειες που συμβάλλουν σε συνεχή αβεβαιότητα,  ανασφάλεια, ή αστάθεια – Ασαφής περιορισμοί – κρυφή πίεση για απομόνωση –
Προπαγάνδα– Απροβλεψιμοτητα —  Ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθεια – καταλήξεις σχετικά με αμφιλεγόμενες μεταρρυθμίσεις – – Αναποτελεσματική αντίσταση στην ένταση
Ανάφλεξη αντικειμένων – Φορείς ή αντικείμενα σε κίνδυνο πυρκαγιάς – Υποχρεωτικές ενέργειες ή δραστηριότητες -φωτιά, ανάφλεξη, ή όπλα – ένοπλα Έθνη – διαταγές- Περιορισμοί- Ενέργειες που συμβάλλουν στο στρες– Εκρήξεις
Κυβέρνηση εξουσία – Επιρροή των κρατών – Πολιτικές ενέργειες – Κυριαρχία σχετικά με την επιρροή προσώπων
Έθνη και οι μάχες τους – Δημόσιες αναταραχές – Πυρκαγιές – Πυροβολισμοί
Ξαφνικές ενέργειες – Ενέργειες που συμβάλλουν σε εντάσεις – Πυροδότηση δημόσιων αναταραχών – Ξεκίνημα λαϊκών εξεγέρσεων – Εκρήξεις
Αύξηση της αποξένωσης- Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση που σχετίζονται με τους συνεργάτες
Ενέργειες οι οποίες ξεσηκώνουν τον κόσμο- εξαναγκασμός που αφορούν τους πληθυσμούς ή τα έθνη
Ρήξεις ή θραύση που σχετίζονται με θανάτους
Αρχές σχετικά με την ελευθερία έξω στον κόσμο 
Αρης…Ανήθικη συμπεριφορά – Ενέργειες που αφορούν την ιδεολογική ζημία ή μομφή – δολοφονία χαρακτήρων (Αμερική )
Οι θάνατοι που σχετίζονται με σημαντικές προσωπικότητες – Αντίσταση σχετικά με επίσημες μεταρρυθμίσεις — Εξέγερση σχετικά με οριοθετήσεις
Πολιτιστικοί περιορισμοί σχετικά με τις παραδόσεις
 Επιτυχείς προσπάθειες που σχετίζονται με την ειρήνη – Μάχες σχετικά με την ελευθερία και τη δικαιοσύνη

~ ~ Like Share Tag Comment ~ ~

 Email: astro.ephimerides@gmail.com