Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της δράσης, της επιθυμίας, του αθλητισμού και του πολέμου, της βίας, της εγκληματικότητας, της φωτιάς, προκαλεί επιδημίες, είναι ο σίδηρος.

Όταν ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη κίνηση, κάθε 2 χρονια και 2 μήνες περίπου, η συνολική ατμόσφαιρα αλλάζει, οι άνθρωποι έχουν χαμηλότερη φυσική ενέργεια, αισθάνονται περισσότερο κουρασμένοι και κουράζονται πιο εύκολα επομένως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσουν και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους.
Η διάθεση, οι επιθυμίες, η πρωτοβουλία, η φιλοδοξία, όλοι φαίνονται να λειτουργούν σε χαμηλότερο επίπεδο και ως εκ τούτου, όλα τα νέα έργα που θα ξεκινήσουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου φαίνεται να στερούνται αντοχής και εστίασης. Το ίδιο συμβαίνει και σε σεξουαλικο επίπεδο: η λίμπιντο μειώνεται για λίγο, αλλά στη συνέχεια επανέρχεται στο φυσιολογικό μετά το τέλος αυτής της περιόδου.
Όλες οι ενέργειες υπο την επήρεια αυτή αποτυγχάνουν σε ένα πολύ υψηλό ποσοστό (χειρουργικές επεμβάσεις, αρχίζοντας από ένα άθλημα, μια δικαστική μήνυση, πόλεμος). Επίσης, δεν συνιστάται να αγοράζουμε ηλεκτρονικά είδη.
Ενώ ο Άρης είναι ανάδρομος, όλη αυτή η Αρειανή ενέργεια τώρα εσωτερικεύεται, και η ανεξέλεγκτη επιθετικότητα που υπάρχει στο υποσυνείδητο μπορεί να ξεσπάσει προς τα έξω. Τα ένστικτα μας δεν είναι τόσο αξιόπιστα όπως και πριν, έτσι οι παρορμητικές ενέργειες δεν συνίστανται.
Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε την ανάδρομη περίοδο του Άρη είναι να κάνετε σχέδια, να εργαστείτε πάνω στις λεπτομέρειες και στη συνέχεια να περιμένετε το τέλος αυτής της περιόδου, προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Οι άνθρωποι πρέπει να χαλαρώσουν, να μελετήσουν, να φροντίζουν για την υγεία τους, να κάνουν κάποιες ασκήσεις γιόγκα ή πρακτική η να χρησιμοποιήσουν άλλες τεχνικές που χρησιμοποιούν την εσωτερική ή πνευματική ενέργεια. Η λέξη-κλειδί της περιόδου είναι η υπομονή. Πρέπει απλά να περιμένετε μεχρι να περάσει αυτή η ανάδρομη φάση του για να κάνετε τα πράγματα σωστά.Ο Άρης ανάδρομος στην ιστορία

Όπως θα δείτε παρακάτω από τα παραδείγματα στην πρόσφατη ιστορία (ο πόλεμος του Γιομ Κιπούρ, η εισβολή στο Ανατολικό Τιμόρ από την Ινδονησία, ο πόλεμος στα Φώκλαντ, ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο), αυτοι οι πόλεμοι ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια ανάδρομης πορείας του Άρη οπου είναι πάντα χαμενοι σε μακροπρόθεσμη βάση από την χωρα που επιτίθεται και οι πόλεμοι αυτοι έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά αιματηροί, με τεράστιες απώλειες.Ο Κρόνος επισης έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του απο τις 25 Μαρτιου.Ο πλανήτης του ελέγχου και των δυσκολιών θα «αναστατώσει» και θα δημιουργησει απροβλεπτες εξελιξεις στην παγκόσμια οικονομία, θρησκεια, τους νομους, θα αναδείξει προβλήματα και θα μας προσγειωσει στην πραγματκοτητα. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα υπάρξουν, σε ό,τι αφορά την πρόοδο,την επιτυχία σε επαγγελματικά θέματα.Δεν αποκλείεται επίσης να παρατηρηθεί μείωση της προσωπικης μας ζωτικότητας ή ακόμα και άρνηση να κανουμε νεες προσπαθειες ειδικα σε  θεματα που μας απασχολουν.

Είναι ενδιαφέρον, όπως έχει μελετηθεί στην σύγχρονη ιστορία σε σχέση με τον Άρη ανάδρομο, παρατηρήθηκε ότι όλοι οι πόλεμοι που ξεκίνησαν από το Ισραήλ άρχισαν αμέσως μετά από μια ανάδρομη περίοδο του Άρη ( περίπου 10-26 ημέρες μετά). Ήταν όλες πολύ επιτυχημένες στρατιωτικές εκστρατείες. Βρήκα αυτό το γεγονός να είναι αρκετά ενδιαφέρων. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί είτε από μια κοσμική σύμπτωση, λόγω της πολύ ιδιαίτερης και ισχυρής θέσης του Άρη στο ωροσκόπιό του Ισραήλ, είτε από τους ηγέτες του Ισραήλ με τη χρήση της αστρολογίας για ενα επιτυχή πόλεμο.
Το 1956 ο πόλεμος του Σουέζ ξεκίνησε όταν το Ισραήλ επιτέθηκε στην Αίγυπτο στις 29 Οκτωβρίου, 1956, οπου είναι 19 ημέρες μετά την προηγούμενη ανάδρομη περίοδο του Άρη που έληξε στις 10 Οκτωβρίου, 1956.
Το 1967 ο Πόλεμος των Έξι Ημερών ξεκίνησε όταν το Ισραήλ επιτέθηκε στους Άραβες γείτονές της Αιγύπτου, της Ιορδανίας και της Συρίας στις 5 Ιουνίου, 1967, οπου είναι 10 ημέρες μετά την προηγούμενη ανάδρομη περίοδο Άρη που έληξε στις 26 Μαΐου, 1967.
Το 1978 η εισβολή του Λιβάνου από το Ισραήλ (επιχείρηση Litani) ξεκίνησε στις 14 Μαρτίου, 1978, η οποία είναι 10 ημέρες μετά την προηγούμενη ανάδρομη περίοδο Άρη που έληξε στις 2 Μαρτίου, 1978.
Το 1982 η εισβολή του Λιβάνου από το Ισραήλ άρχισε στις 6 Ιουνίου, 1982, η οποία είναι 26 ημέρες μετά την προηγούμενη ανάδρομη περίοδο του Άρη που έληξε στις 12 Μαΐου, 1982.
Ο Άρης ανάδρομος: Σεπτέμβριος 19 – 26 Νοέμβριος, 1973-Γιομ Κιπούρ (το 1973 αραβο-ισραηλινός πόλεμος) οπου οι απώλειες ήταν τεράστιές.
Ο Άρης ανάδρομος: 7 Νοέμβρη, 1975 – 20η Ιανουαρίου 1976-Η εισβολή στο Ανατολικό Τιμόρ από την Ινδονησία. Στις 7 Δεκεμβρίου 1975, οι ινδονησιακές δυνάμεις ξεκίνησαν μια μαζική εισβολή από αέρα και θάλασσα , γνωστή ως Operasi Seroja, ή «Επιχείρηση Lotus». Κατά τη διάρκεια της εισβολής μαζικοί φόνοι και βιασμοί πραγματοποιήθηκαν: 60.000 άνθρωποι στο Τιμόρ είχαν πεθάνει μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.
Ο Άρης ανάδρομος: 20 Φεβρουάριου – 12 Μάιου 1982
Ο Πόλεμος των Νησιών Φόλκλαντ- Στις 2 Απριλίου, ο Galtieri διέταξε την εισβολή των Νήσων Φώκλαντ, προκαλώντας τον πόλεμο των Φώκλαντ.
Ο Άρης ανάδρομος: Μάρτιος 18 – 4 Ιουν 1999
Ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο- βομβιστική εκστρατεία του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία διάρκεσε από το 24 Μάρτιος-10 Ιούνιου 1999.(οι ιδιες ημερεομηνιες ισχουν και για την χωρα μας)