Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 6 ΜΑΙΟΥ 2016

Advertisements

Η Νεα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου,2016 στις 9:29:26 το απόγευμα, στην 16ημοιρα του Ταυρου (αδράνεια, έλλειψη αποτελεσματικότητας, κίνδυνος, αντιδημοτικότητα και αποτυχία μετά από μακρές προσπάθειες ), στον 5οοικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα δώσει νέες ευκαιρίες εξέλιξης με δύσκολο τρόπο σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Τα ζώδια αυτά θα υποχρεωθούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα της προσωπικής τους ζωής και ανάλογα με τις ανάγκες τους να πάρουν θέσης. Στην φάση αυτή θα συμμετέχουν η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Πλουτωνας με τους δυο τελευταίους να βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. Γενικότερα, αναμένετε τα οικονομικά, εμπορικά, και ζητήματα συναλλαγών να οξυνθούν. Στον  χώρο της εξωτερικής πολιτικής θα αναπτυχθούν νέες δυσκολίες και περιπλοκές.

Ο 5οςοίκος αφορά τον κόσμο του θεάματος, το χρηματιστήριο, το θέατρο και τα συμπόσια, η δημιουργικότητα, η τύχη, ο τζόγος, τα καζίνο, ο ΟΠΑΠ, τα θέατρα, οι ταβέρνες. Είναι οι πρέσβεις, και οι εκπρόσωποι σε άλλα μέρη. Οι σχέσεις του κράτους με τα παιδιά. Αναφέρεται στους νέους, τον τρόπο και τα μέσα διασκέδασης του κοινού, τις καλλιτεχνικές δημιουργίες και τις γεννήσεις παιδιών. Είναι η κερδοσκοπία, οι διεθνείς σχέσεις, κοινωνικές υποθέσεις, επίσημες τελετές, και τις κρατικές περιπτώσεις αλλα αφορά και την επιχειρηματική δραστηριότητα. Ενώ το ζώδιο του Ταυρου, ως γνωστόν συνδέεται με την εθνική οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.
Η νεα σελήνη στον Ταυρο, πραγματοποιείτε σε μια αρκετά έντονη περίσταση με καρμικες επιπτώσεις, διότι όπως εξηγήσαμε ταυτόχρονα οτι εχουμε πέντε ανάδρομους πλανήτες ταυτόχρονα, και το φαινόμενο αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο. Η νεα σελήνη ωστόσο του Μαΐου, δείχνει πώς μπορείτε να ανακουφιστείτε από οποιαδήποτε καρμική ένταση που δημιουργείτε στην ζωή σας ,αντιμετωπίζοντας με κατάλληλους χειρισμούς, έναντι κάποιων συγκεκριμένων περιορισμών και περιστάσεων που έχουν τεθεί στη ζωή σας. Βγάζοντας ενοχές στην επιφάνεια και με την αύξηση της αυτοπεποίθησης, ο σχηματισμός ενός μεγάλου τριγώνου στην νεα σελήνη, σε ζώδια της γης, φέρνει ευκαιρίες  προσωπικές, επαγγελματικές ή και πνευματική ανάπτυξη. Ευτυχία, ανάπτυξη και σημαντικές αλλαγές μπορεί να συμβούν μέσα από τα ταξίδια, καριέρα, σχέσεις ή επιχειρηματικές συναλλαγές. 
Μια νέα Σελήνη αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και την αρχή ενός νέου κύκλου 28 ημερών. Με την σύνοδο Ηλιου/Σελήνης ευνοούνται όλες οι δυνατότητες τις οποίες και βάζουμε πάνω στο τραπέζι. Ωστόσο, ο παρορμητικός και ενθουσιώδης χαρακτήρας της νέας σελήνης σημαίνει ότι όλα τα νέα έργα δεν θα πετύχουν. Η επιρροή της νέας σελήνης διαρκεί για τέσσερις εβδομάδες μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, στην περίπτωση αυτή, έως τη νέα σελήνη στις 4 Ιουνίου 2016.
Η νεα σελήνη στην 16η του Ταύρου, δεν είναι σε σύνοδο αυτή τη φορά, με κάποιο σταθερο αστέρι σημαντικο, ωστόσο, σχηματίζετε ένα μεγάλο τρίγωνο, όπως φαίνεται στον χάρτη. Η προσωπική μας ανάπτυξη και μεταμόρφωση από τον Δία και τον Πλούτωνα είναι τα κύρια θέματα της νέας σελήνης. Το Μεγάλο τρίγωνο δείχνει την ευκολία, την αφθονία και καλή τύχη, αλλά ταυτόχρονα και μια τάση να αφήνουμε τις ευκαιρίες γλιστρήσουν απ τα χερια μας λόγω του ότι απολαμβάνουμε τις καλες στιγμές στην ζωή μας και εχουμε απλα αφεθεί σε αυτές. Οι περισσότεροι αστρολόγοι συμφωνούν ότι ο σχηματισμός αυτος επίσης μας παρακινεί σε μαζική δράση. Πρόκειται για μια μικρή ευθυγράμμιση, μεταξύ Ηλιου, Σελήνης, Ερμή και Αφροδίτης στον Ταυρο στον 5ο οικο. Αυτό επίσης θα δώσει και πολύ ισχυρά ταρακουνήματα στην οικονομία αλλα και ισχυρούς σεισμούς.
Το τετράγωνο Δία- Κρόνου δημιουργεί εσωτερική ένταση και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την κριτική ή τον περιορισμό καταστάσεων στη ζωή μας. Δομές ή πεποιθήσεις που είχαμε για χρόνια μπορεί να καταρρεύσουν νιώθοντας αβεβαιότητα και ανασφαλής για το μέλλον. Οποιοδήποτε τομέας της ζωής σας μπορεί να βρεθεί η να είναι εκτός ελέγχου ή η δημιουργία αυτής της τάσης θα υπόκεινται στην ισχυρή επιρροή του Κρόνου. Θα μπορούσατε να βιώσετε οικονομικές δυσκολίες και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιορίσετε τις δαπάνες για είδη πολυτελείας ή ψυχαγωγίας. Μια σχέση επίσης που δεν έχει βάση  μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό ή μεγάλες ανακατατάξεις. Γεγονότα μπορεί να σας αναγκάσουν να επανεκτιμήσετε κάποιες απόψεις. Καταστροφικές συμπεριφορές, όπως ο εθισμός μπορεί να έρθει σε ένα τέλος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Ο Δίας και ο Κρόνος ανάδρομος θα περιπλέξει περαιτέρω την περίπτωσή σας η γενικώς τα πράγματα και αυτό μπορεί να είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα στη ζωή σας. Αυτό προσθέτει μεγαλύτερη σημασία ώστε να φτιάξετε και να διορθώσετε το όποιο θέμα μια για πάντα.  Μέχρι, ο Δίας να γυρίσει σε ορθή πορεία στις 9 Μαΐου, σε λίγες ημέρες δηλαδή, θα υπάρχουν πέντε πλανήτες ανάδρομοι. Αυτό κάνει τον κόσμο να φαίνεται πως επιβραδύνετε έτσι ώστε να ζούμε σε μια διαφορετική διάσταση όπως είχα αναφέρει. Μπορεί να δείξει μια αύξηση παράξενων ή προδιαγεγραμμένων γεγονότων, συμπεριλαμβανομένων των ατυχημάτων και τη σωματική ή ψυχολογική βία. Επίσης αφορά γεγονότα η πρόσωπα η και καταστάσεις να επαναλαμβάνονται από το παρελθόν, και αυτό αφορά και την πολιτική.
Η οψη χιαστί Ηλιου-Κρόνου δημιουργεί μια ανισορροπία μεταξύ των δικών σας προσωπικών στόχων και των ευθυνών σας, ή τους περιορισμούς που προκαλούνται από το τετράγωνο Δία- Κρόνου. Όποιο και αν είναι το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε θα μπορούσαν για παράδειγμα, να βλάψουν τον αυτοσεβασμό σας ή ακόμα προκαλώντας μια ασθένεια. Η χιαστί οψη αυτή φέρνει την ανισότητα στην υγεία και μια καρμικη εξισορρόπηση. Θα υπάρξει μια επανάληψη του κύκλου της αύξησης των εντάσεων και στη συνέχεια ταχεία απελευθέρωση. Η ένταση αυτή θα διευκολύνει ενώ θα αναλάβετε την ευθύνη και στο να παραδεχόμαστε τα λάθη. Αυτό φέρνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και σεβασμό από τους άλλους.
Το  τρίγωνο Ηλιου-Δία φέρνει ζεστές και φιλικές σχέσεις με όλους. Ευκαιρίες μπορεί να έρθουν με τη μορφή της προσωπικής, πνευματικής και υλικής ανάπτυξης. Οικονομικά οφέλη είναι πιθανά, το οποίο θα αυξήσουν τη συνολική καθαρή αξία σας, και το επίπεδο ικανοποίησης και ευχαρίστησης. Προσωπική και πνευματική ανάπτυξη μπορεί να έρθει μέσα από τις σπουδές και τα ταξίδια, κάτι που αποσκοπούν στη διεύρυνση προοπτικής στη ζωή.
Το τρίγωνο Ηλιου-Πλούτωνα, οδηγεί σε έντονες και βαθιές εμπειρίες. Θα έχετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή δική σας ζωή, επιτρέποντας τις θετικές μεταμορφώσεις. Μπορείτε επίσης να ασκήσετε μεγαλύτερη δύναμη και επιρροή στα γεγονότα στη ζωή σας και πάνω από τους ανθρώπους γύρω σας. Προσωπικά ή επαγγελματικά προβλήματα μπορεί επίσης να είναι πιο εύκολο να επιλυθούν τώρα.
Το τρίγωνο Δία- Πλούτωνα θα αυξήσει σημαντικά την δύναμη και την επιρροή σας. Έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δύναμη να μεταβάλει θετικά τη δική σας ζωή, το περιβάλλον σας, και τις ζωές των άλλων ανθρώπων. Θα νιώσετε τον έλεγχο των καταστάσεων, και μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε θέσεις εξουσίας ή ως ρυθμιστές μιας ομάδας. 
Οι αλλαγές αυτές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την προώθηση της καριέρας σας, με αποτέλεσμα την αύξηση του πλούτου και της δύναμης. Ταξίδια που γίνονται τώρα θα φέρουν σε μεγάλο βαθμό νέες προοπτικές σας για τη ζωή, και να αποκτήσετε εμπειρίες αξέχαστες.
Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή δίνει έμφαση στον τρόπο σκέψης και τις επικοινωνίες. Να περιμένετε πολλά από την προσωπική σας επικοινωνία, την εκκαθάριση γραφειοκρατίας και τους λογαριασμούς, τη λήψη και την αποστολή επιστολών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και σύντομα ταξίδια γύρω από την πόλη. Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια και να ξεκινήσετε επιχειρηματικές συμφωνίες.
Ο ανάδρομος Ερμής διαρκεί μέχρι τις 22 Μαΐου (και όχι οριστικά αφού βγαίνει από την ζώνη ανάδρομης φάσης στις 6 Ιουνίου ,αυτό ισχύει για όλους τους πλανήτες) και σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με βαθιά θαμμένες αναμνήσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε να θεραπεύσετε παλιές πληγές. Παλιοί φίλοι μπορούν να εισέλθουν εκ νέου τη ζωή σας για να διευθετήσετε το παλιό κάρμα ώστε να σας επιτραπεί να προχωρήσετε.
Δεν εχω να αναφέρω κατι διαφορετικό, σε κοσμικο επίπεδο, επίσης το τρίγωνο Αρη-Ουρανού είναι ο άξονας των επεμβάσεών, και των ξαφνικών γεγονότων, της επανάστασης, τον αγώνα για ανεξαρτησία ,μια ισχυρή δοκιμασία, όμως σε θετική οψη μεταξύ τους σημαίνει το θάρρος ,η διάθεση για επιχειρήματα, η επιθυμία για ανεξαρτησία και ελευθερία, η ιδιότητα να μην θέλουμε να υποταχτούμε ουτε να υποχωρήσουμε, οι βιαστικές κινήσεις και αυτό θα επηρεάσει τις εσωτερικές εξελίξεις μέσα στην χωρα. Αυτό που θα επηρεάσει είναι και η μικρή ευθυγράμμιση στον Ταυρο και θα φέρει μαζικές κινητοποιήσεις οσο αφορά θέματα που αναφέρετε η νεα σελήνη, δηλαδή με φόντο τα οικονομικά, τους φόρους, το μνημόνιο κτλ. 
Είναι λοιπόν ενας προκλητικος σχηματισμός, που και παλι θα μας βάλει σε δοκιμασία. Ο Κρόνος στον 1ο οικο, στην 15η μοιρα είναι μια δυσοίωνη μοιρα που φέρνει απογοητεύσεις και γεγονότα, αλλα και το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα δείχνει ότι σπέρνει διχόνοιες στο εσωτερικο της χωρας και εντάσεις, λόγω οικονομικών ζητημάτων που ολοι γνωρίζουμε, με τον Πλούτωνα στον 2ο  με 4ο οικο, πιέζοντας την εθνική οικονομία , το νόμισμα, και το χρηματιστήριο αλλα και εθνικά ζητήματα.  
Αυτό που θα είναι εξαιρετικής σημαντικότητας είναι η πανσέληνος Μαΐου, στο ζώδιο του Τοξότη, οπου στις 21, Μαΐου θα εχουμε «μπλε φεγγάρι» με τον Άρη, οπου θα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση στην Γη την εν λόγω ημερομηνία. Ο κόκκινος πλανήτης θα λάμπει σαν ένα αστέρι με μια απόχρωση κίτρινο-πορτοκαλί και μπορεί να ποικίλει σημαντικά σε φωτεινότητα. Το 2016, ο Άρης θα είναι αρκετά φωτεινός κατά τις 18 Μαΐου / 3 Ιουνίου. Ο Αρης θα σχηματίζει μια αντίθεση με τον Ηλιο οπου ο Αρης θα είναι ευθυγραμμισμένος με την Γη. 
Στις 22 Μαΐου, ο κόκκινος πλανήτης θα ανατέλλει κατά το ηλιοβασίλεμα, και θα βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο  στο Νότο κατά τα μεσάνυχτα μεχρι την ανατολή της επόμενης ημέρας. Τότε ο Άρης θα είναι αρκετά λαμπρός για το 2016, με μέγεθος -2,1 σχεδόν δύο φορές φωτεινός όσο ο Σείριος, που είναι το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό. Οκτώ ημέρες αργότερα, στις 30 Μαΐου, ο Άρης θα προσεγγίσει την Γη που θα λήξει στις 17:35 EDT (2135 GMT), σε απόσταση 46,8 εκατομμύρια μίλια (75,3 εκατομμυρίων χιλιομέτρων). Η προσέγγιση του Αρη στην Γη θεωρείται μια από τις στενότερες που θα συμβούν από το 2013. Τις επόμενες εβδομάδες και μήνες μετά την αντίθεση, από το τέλος του Μαΐου και για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Άρης θα αρχίσει να υποχωρεί από τη Γη και, κατά συνέπεια, θα φαίνεται πιο αμυδρά στον ουρανο. Αυτό θα είναι ένα αρκετά σημαντικο φαινόμενο και από αστρολογικής και αστροχαρτογραφικης άποψης οπου εκεί θα φέρει σημαντικές εξελίξεις οπου θα πούμε πολλά περισσότερα εκεί μετα το Πάσχα.
Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο της χωρας μας η νεα σελήνη της 6ης Μαιου,2016, θα επηρεάσει τον 12ο οικο της, ενεργοποιώντας ένα μεγάλο παρασκήνιο σε πολιτικο επίπεδο, επηρεάζοντας θέματα όπως ( Κατασκοπία, εγκληματικότητα, Νοσοκομεία, Φυλακές και αλλα ιδρύματα, μετανάστευση, κρυφούς εχθρούς της κυβέρνησης και οτιδήποτε είναι κρυφό, τρομοκρατικές δραστηριότητες, καταστάσεις ομηρίας, χειραγώγηση, τη δουλεία, θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι εγκληματίες και το έγκλημα, έθνη τρίτου κόσμου, κατασκόπους και μυστικούς εχθρούς, συγκαλυμμένη επιθετικότητα ή τις συνθήκες εξορίας) αλλα και τον 7ο οικο (Διεθνείς Συνθήκες, συμφωνίες, Πόλεμοι, εξωτερικές σχέσεις, συνθήκες, επιχειρηματικές σχέσεις, συμφωνίες. 

 

Αυτός ο οίκος κυβερνά τις σχέσεις μας με άλλες κοινωνίες ή έθνη ή οργανώσεις. Κυβερνά συνθήκες, συμμαχίες, θέματα διαζυγίου και πολιτικών συνεργασιών η διασπάσεων, δημόσιες σχέσεις, το εμπορικό ισοζύγιο, τις συνθήκες των γυναικών, και των καταστάσεων των έκδηλη επιθετικότητα ).Η νεα σεληνη θα δημιουργησει εντονο παρασκηνιο και στον χαρτη του πρωθυπουργου και θα υπαρξουν απωλειε,οποτε θα δρομολογηθουν ολα υτα που ειχαμε πει τους τελευταιους μηνες.

Οπως βλεπετε και στον χαρτη ο Κρονος θα επηρεασει την περιοχη της Κωσταντινουπολης και το Αιγαιο το οποιο διασχιζει,κατι που εχουμε να δει παρα πολυ καιρο απο την εποχη που υπογραφτηκε το πρωτο μνημονιο που διεσχιζε την Ευρωπη. Αυτο σηματοδοτει σοβαρα προβληματα, περιορισμους και εμποδια, ενα κολλημα στο παρελθον,δυσκολιες στο να επιτευχθει κατι, απωλειες, τα συνορα οπως εχουμε εξηγησει τους τελευταιους 2-3 μηνες μεσα απο την ερμηνεια των σεληνιακων φαινομενων.Ο Αρης τα Βαλκανια και την κεντρικη Ευρωπη, την Ινδια ενω η νεα σεληνη επηρεαζει περισσοτερο την Αμερικανικη Ηπειρο.

Ας δούμε λίγο τις εξισώσεις…
Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση που σχετίζονται με τους εταίρους – Προβλήματα – αποχώρηση- Εκτέλεση απαιτητικών καθηκόντων – απομόνωση – Εμπόδια που σχετίζονται με άλλους ή συνεργασίες – Αλλοτρίωση- Έκπληξη ή απρόσμενες ανακοινώσεις που σχετίζονται με τους εταίρους – Ξαφνικές εναλλαγές σχετικά με ιδέες — Νέα σχετικά με τα γεγονότα στο περιβάλλον – ανακοινώσεις σχετικά με τα γεγονότα στη τοποθεσία – ταραγμένες επικοινωνίες που αφορούν τους άλλους – ανακοινώσεις σχετικά με τις εντάσεις – επιχειρήματα ή διαφορές η έριδες
Ενώσεις που αφορούν το παρελθόν ή την ιστορία-αντίσταση ή τα εμπόδια που σχετίζονται με οργανώσεις- Απόσυρση από συνενώσεις – καταλήξεις που συνδέονται με συνεργασίες- Λύπη ή κατάθλιψη που αφορούν τις επαφές – Εκτεταμένες μεταρρυθμίσεις – τεχνικά κλιμάκια
Απροσδόκητα γεγονότα που αφορούν στην εξουσία – Αύξηση των εντάσεων – ενέργειες που οδηγούν στην ανατροπή και σε ουσιαστικές αλλαγές
Προτιμήσεις σχετικά με τις ένοπλες δυνάμεις – Προθέσεις που αφορούν την ένοπλη επέμβαση
οικονομικά προβλήματα με μεγάλο αντίκτυπο – Ελαχιστοποίηση επιρροής που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις – Νομικά προβλήματα που σχετίζονται με την πολιτική ή τα ισχύ θέματα
Προβλήματα που σχετίζονται με τις απώλειες και την εξουσία- Έντονη αβεβαιότητα, σύγχυση, ή απογοητεύσεις που σχετίζονται με αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Κινήσεις που συμβάλλουν σε συνεχή αβεβαιότητα, την ανασφάλεια, ή αστάθεια – Ασαφής περιορισμοί – κρυφή πίεση για την αποξένωση -αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ή αστάθεια που σχετίζονται με την εποπτεία – Ανεπαρκής προστασία ή άμυνα
Αγώνας για την εξουσία- Τα πραγματικά περιστατικά που σχετίζονται με την τρέχουσες ή στιγμιαίες δραστηριότητες – Διευκρίνιση σχετικά με την εξουσία ( τελικά σαν εκλογές ακούγετε αυτο)-
Σταδιακες αναχωρήσεις ή αποστασιοποιήσεις – Ουσιαστικές αλλαγές  – καθυστερήσεις στην ανάπτυξη ή βελτίωση – Επιβράδυνση της ανάπτυξης των προσδοκιών- Διλήμματα- αναταραχές Απροσδόκητη αβεβαιότητα ή αστάθεια – Ξαφνική σύγχυση – Ξαφνική απόρριψη – – Εσωτερικο χάος- Συνεταιρισμός θυσίες –  πρώην συνεργάτες μεγάλης ηλικίας.
Ανησυχίες ή  φόβοι που σχετίζονται με κοινωνικά θέματα – ζημιές ή τραυματισμούς με ομάδες – Κοινωνικές ανεπάρκειες
Ρήξεις που επηρεάζουν ενώσεις η συνεργασίες- Εμπόδια – καταλήξεις – Διαζύγια (πολιτικά)-Διάλυση  εν εξελίξει-ασταθεια-
Απογοήτευση σχετικά με τις αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση-απωλειες
Προβλήματα στην ομιλία με αξιωματούχους – Καθυστερήσεις στην επικοινωνία με τους ανωτέρους – Νέα ή ανακοίνωση σχετικά με την κυβέρνηση και περιορισμούς – Σημαντικές μειώσεις που αφορούν την κινητικότητα
– Ζημιές που αφορούν την ξαφνική ρήξη – Σεισμοί

 Προβλήματα στα συνορα σε σχέση με τους άλλους-αποσταθεροποίηση σχέσεων-Σημαντικά ταξίδια Σοβαρές συζητήσεις σχετικά με την αυτοδυναμία Συνομιλίες με αξιωματούχουςανακοινώσεις σχετικά με την σημασία των προβλημάτων και τι συνταξεις-
Νέα ή ανακοίνωση σχετικά με την κυβέρνηση και περιορισμούς – Σημαντικές μειώσεις που αφορούν την κινητικότητα

 Διαφορετικές ερμηνείες των γεγονότων –εμποδια σε σχέση με την εκπαίδευση – Παραλλαγές στη διδασκαλίαΠροβλήματα που σχετίζονται με σημαντικές αλλαγές – Καθυστέρηση- Προβληματικές αλλαγές που σχετίζονται με την πνευματική ή ιδεολογικά ζητήματα-Καθυστερήσεις σχετικά με την επιστημονική εργασία.

 Εργασίες που περιλαμβάνουν αρχαία ή λαϊκής τέχνης-Εγκλήματα σχετικά με το πάθος.

τα μελλοντικά κέρδη ή εισοδήματαΆγνωστα κέρδη – Εύκολακερδίζω χρήματαΟικονομικές θυσίες – Κερδοσκοπία – Μη αναγνωρισμένη αξία ευνοϊκές καιρικές συνθήκες – Οικονομικές απώλειες – Αδικία

 Επίσημες συγκρούσεις Πόλεμοι-Αγώνες για την ελευθερία

Αναζωπύρωση του παρελθόντος ή ιστορικών σχέσεων – Βιομηχανική – Άρνηση σχετικά με συνεργασία – χειραγώγηση – άκαρπη συνεργασία με τους άλλους – ανεργία – Ανικανότητα ή υπογονιμότητα.

~ ~ Like Share Tag Comment ~ ~
 Email: astro.ephimerides@gmail.com
Exit mobile version