ΒΡΑΖΙΛΙΑ- ΝΤΙΛΜΑ ΡΟΥΣΕΦ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2016.

στις

Όπως και σε τόσες άλλες χώρες τα τελευταία χρόνια, η Βραζιλία διέρχεται επι της δική της “μεταμόρφωσής”. Η κυβέρνηση της Βραζιλίας εδώ και καιρό διεφθαρμένη και αυτή, η οικονομία της διανύει τη χειρότερη ύφεση από τα 1920. Έχοντας ευνοηθεί από μια άκρως ευνοϊκή συγκυρία, τη μεγάλη διεθνή ζήτηση για τα προϊόντα της σε εποχές υψηλών τιμών, τη χαλαρή νομισματική πολιτική στις ΗΠΑ και τον εντοπισμό πλούσιων κοιτασμάτων πετρελαίου στην επικράτειά της, η Βραζιλία γνώρισε καλπάζουσα ανάπτυξη μόλις πριν από λίγα χρόνια. Μια ανάπτυξη που κάμφθηκε όμως μέσα στην παγκόσμια οικονομική κρίση και γονάτισε όταν ανετράπη αυτή η ευνοϊκή συγκυρία. Σήμερα η οικονομία της βρίσκεται κυριολεκτικά σε Συμπληγάδες, εγκλωβισμένη ανάμεσα σε έναν καλπάζοντα πληθωρισμό και μια οικονομία στα πρόθυρα της ύφεσης. 

Στις ίδιες Συμπληγάδες και η κυβέρνηση της Ντίλμα Ρούσεφ, που αγωνίζεται να διατηρήσει κάποιες από τις δημοφιλείς πολιτικές του προκατόχου της, ενώ παράλληλα εξωθείται σε μια πολιτική δημοσιονομική λιτότητα, προσπαθώντας να διατηρήσει το ενδιαφέρον των επενδυτών. Η Βραζιλία αποτελεί τη δέκατη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο σε δυναμικό αγοράς και την ένατη σε αγοραστική δύναμη. Οι οικονομικές μεταρρυθμίσεις έχουν δώσει στη χώρα νέα διεθνή προοπτική. Επίσης, η Βραζιλία είναι μέλος των Ηνωμένων Εθνών και της Ένωσης των Κρατών της Νότιας Αμερικής.
Η Ντίλμα Βάνα Ρούσεφ (Dilma Vana Rousseff, Μπέλο Οριζόντε, 14 Δεκεμβρίου 1947, Τοξότης δηλαδή ,καταλάβατε την έπιασε και αυτήν το τετράγωνο) είναι Βραζιλιάνα οικονομολόγος και πολιτικός, πρόεδρος της Βραζιλίας από την 1η Ιανουαρίου 2011. Στενή συνεργάτης του Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, εξελέγη πρόεδρος στις προεδρικές εκλογές του 2010, με το Κόμμα των Εργατών (Partido dos Trabalhadores) στο δεύτερο γύρο, στις 31 Οκτωβρίου 2010. Είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία της χώρας. Συμπεριλήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012. Στις προεδρικές εκλογές του 2014 επανεξελέγη πρόεδρος στον δεύτερο γύρο. Στην αναμέτρηση της 5ης Οκτωβρίου τερμάτισε στην πρώτη θέση, χωρίς ωστόσο να εξασφαλίσει την απαραίτητη πλειοψηφία. Η διαδικασία οδηγήθηκε σε επαναληπτικό γύρο, με αντίπαλό της τον Αέσιο Νέβες του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος. Η Ρούσεφ ορκίστηκε για 2η θητεία την 1η Ιανουαρίου 2015.

η συνοδος Ηλιου-Πλουτωνα στο ωροσκοπιο της κατα τον Αυγουστο 2016

Στις 18 Απριλίου 2016, το κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ του να προχωρήσει στη Γερουσία η διαδικασία καθαίρεσης της Ρούσεφ από την προεδρική θέση. Αιτία είναι η εμπλοκή της σε μια προσπάθεια να παρουσιαστεί τεχνητά ενα μεγαλύτερο πλεόνασμα στον προϋπολογισμό μέσω δανείων. Η ίδια αρνείται ότι διέπραξε κάποιο αδίκημα. Στις 12 Μαΐου 2016 η Γερουσία ψήφισε υπέρ της αναστολής καθηκόντων της προέδρου μέχρι να αποφανθεί η ίδια αν είναι η Ρούσεφ ένοχη ή αθώα. Ο αντιπρόεδρος Μιτσέλ Τεμέρ ανέλαβε υπηρεσιακός πρόεδρος για το χρονικό διάστημα αναστολής καθηκόντων της Ρούσεφ.
Σήμερα, η διαδικασία μομφής βρίσκεται σε εξέλιξη κατά της σημερινής Προέδρου, Ντίλμα Ρούσεφ. Ο πρώην πρόεδρος, Λούλα Ντα Σίλβα κατηγορήθηκε για διαφθορά και η Ρούσεφ προσπάθησε να διορίσει τον πρώην πρόεδρο (επίσης προστάτη και συμπαραστάτη της) στο γραφείο της, έτσι ώστε να μην μπορεί να διωχθεί για τις κατηγορίες διαφθοράς. Η ενέργεια αυτή απέτυχε. Η Ντίλμα Ρούσεφ κατηγορούμενη για χειραγώγηση των νόμων προϋπολογισμού, έτσι ώστε να μπορέσει να επανεκλεγεί. Επίσης εμπλέκετε σε σκάνδαλο που αφορά την εθνική εταιρεία πετρελαίου, Petrobras.
Ας πάμε τώρα να δούμε τι γίνετε από αστρολογικής άποψης εκεί και μια ιστορική αναδρομή. Η Ντίλμα Ρούσεφ είναι η τρίτη πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο, μετα την Χίλαρι Κλίντον και την Άνγκελα Μέρκελ. Κυριακή, το βράδυ στις 23:10, στις 17 Απριλίου 2016, το κοινοβούλιο της Βραζιλίας εξασφάλισε ενα αριθμό ψήφων που απαιτούνται για την παραπομπή της σε δίκη.(εμείς εδώ δε λεμέ να συνέλθουμε με τίποτα).
Η Γερουσία έδωσε την έγκρισή της και στις 11 Μαΐου ο νέος ηγέτης, ο Michel Temer, ορκίστηκε την επόμενη μέρα στις 11.30. Υπάρχουν διάφοροι χάρτες για τη Βραζιλία, ο ενας όταν ανακαλύφθηκε από τους Πορτογάλους το 1550, και ένας για την ανεξαρτησία της από την Πορτογαλία, ο οποίος βέβαια και χρησιμοποιείται σήμερα. Αυτός ο χάρτης έχει οριστεί για της 7 Σεπτεμβρίου, 1822, περίπου στις 16:30,  (από το βιβλίο Παγκόσμια Ωροσκόπια, του Nicholas Campion).
Η θέση του Ηλιου σε αυτόν τον χάρτη συνδέεται άμεσα με την αρχική πορτογαλική απόβαση. Η Βραζιλία ήταν αποικία της Πορτογαλίας από το 1500, οπότε και ανακαλύφθηκε από τον Πέντρο Άλβαρες Καμπράλ, μέχρι την ανεξαρτησία της το 1822. Κοινοβουλευτική μοναρχία από το 1824 ανακηρύχθηκε σε αβασίλευτη δημοκρατία το 1889. Αναρωτιέται όμως κανείς αν θα υπάρχει συγκαλυμμένη εξωτερική παρέμβαση. Βλέπετε, η εθνική της οικονομία ,έχει χτυπήσει κόκκινο, οπου συρρικνώθηκε σχεδόν κατά 4% το περασμένο έτος και το νόμισμα της υποτιμήθηκε κατά 33%.
Ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι καθοδόν, που θα διεξαχθούν τον Αύγουστο στο Ρίο, η Standard & Poors υποβαθμίζει τελείως τη Βραζιλία, για τα σκουπίδια δηλαδή. Η Ρούσεφ, τα βλέπει όλα αυτά ως ένα πραξικόπημα από την αντιπολίτευση οπου δεν κατάφερε να κερδίσει νόμιμα τις εκλογές του 2014. Μπορεί η Βραζιλία να οδηγηθεί σε μια άλλη στρατιωτική κυβέρνηση; Σιγουρα, δεν ελπίζουμε κατι τέτοιο. Σαν ιδέα όμως ,έγκειται πραγματικά στο εθνικό της ωροσκόπιο.
Για οσους δεν γνωρίζουν, η βραζιλιάνικη δημοκρατία αντικαταστάθηκε με δικτατορίες τρεις φορές – το 1930-1934 και το 1937-1945 κάτω από τον Ζετούλιο Βάργκας, και το 1964-1985 υπό εναλλασσόμενη στρατιωτική ηγεσία. Από το 1985, η Βραζιλία έχει δημοκρατικό πολίτευμα, ούσα προεδρική δημοκρατία στο πρότυπο των ΗΠΑ. Αυτό επιβεβαιώθηκε σε δημοψήφισμα του 1993, στο οποίο οι ψηφοφόροι κλήθηκαν να επιλέξουν μεταξύ ενός προεδρικού ή κοινοβουλευτικού συστήματος και μεταξύ αβασίλευτης και βασιλευομένης δημοκρατίας.
Η Βραζιλία πέτυχε την επίσημη ανεξαρτησία της στις 16:30 στις 7 Σεπτεμβρίου του 1822 στην Iparanga. Είναι μια ημερομηνία που εορτάζεται κάθε χρόνο σε ολόκληρη τη χώρα. Αλλά ο σημερινός προοδευτικός  Ήλιος σε αυτό το ωροσκόπιο οδεύει προς μια σύνοδο υπο την επιρροια του καθαρτικού Πλούτωνα στον οικο των χρημάτων. 
Ο Αρης, πλανήτης του πολέμου επίσης θα συναντήσει τον Πλούτωνα στον 2ο οικο. Ο άξονας Αρη-Πλούτωνα είναι ο άξονας της επέμβασης, του πολέμου και της σύγκρουσης. Η σύνοδος αυτή είναι φλογερή, που αντανακλά στο κύμα οργής που σαρώνει τη χώρα. Προτείνει, επίσης, περισσότερο στρατιωτικό ή αστυνομικό έλεγχο. Μπορεί ισως, να είναι ένα  άλλο πραξικόπημα. Το θετικό είναι ότι ο ανταγωνιστικός Άρης αντιπροσωπεύει την μαχητική αντιπαλότητα. Ίσως αυτό να είναι παράξενο αλλα ο άξονας αυτος δεν ταιριάζει και τόσο με το αγωνιστικό πνεύμα των Ολυμπιακών Αγωνων του Ριο,2016.
Ο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, πισω στο παρελθόν,  μετέτρεψε την οικονομία της Βραζιλίας, ξεπληρώνοντας το χρέος προς το ΔΝΤ και έκανε τη χώρα του μία από τις οικονομικές υπερδυνάμεις του 21ου αιώνα, κατά την ιστορία. Ήταν αριστερός πολιτικός από τη Βραζιλία, από το 2003 ως το 2011. Γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1945 στο Γκαρανιούς του Περναμπούκο. Καταγόταν από φτωχή οικογένεια. Ήταν σε θέση να αυξήσει τα πρότυπα διαβίωσης για τους περισσότερους Βραζιλιάνους και επέζησε του ΕΚΚ 2008 με ελάχιστη ζημιά.
Η Ρούσεφ, ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία της Βραζιλίας και τα εγκαίνια της προεδρίας της έγιναν στις 5 μ.μ. Πρωτοχρονιά. και ο χάρτης αυτος λέει πολλά για το μέλλον της διοίκησης. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των τιμών σχημάτιζε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που είναι ο πλανήτης της υπεκφυγής, αλλά και το πετρέλαιο. Ο Ηλιος τοποθετημένος στις 11 μοίρες του Αιγόκερω μέχρι το 2013 ήταν σίγουρο ότι θα βίωναν την κατάρρευση από τον ανατρεπτικό συνδυασμό του Ουρανου-Πλουτωνα. Τουλάχιστον, μεχρι τον Μάρτιο του 2013, η δημοτικότητα της ήταν στα υψη με το να κυμαίνεται στο 79%.Αλλά από τις εκλογές του 2014 η Ρούσεφ καπως δυσκολεύτηκε να τα βγάλει περα. Κατάφερε όμως να σκοράρει για άλλη μια θητεία όπως της είχε υποσχεθεί το προσωπικο της ωροσκόπιο.
Εκείνη, όμως ορκίστηκε με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού και την σύνοδο Πλούτωνα, την 1η Ιανουαρίου 2015. Με την πρώτη οψη, ο Ουρανος τέσταρε αρκετά την προεδρία της, δηλαδή τον Ηλιο, ενώ ο Ουρανός, ξέρουμε ότι είναι ο πλανήτης των ξαφνικών ανατροπών, συμβολίζει το ξαφνικο γύρισμα της ζωής, την αναστάτωση, την ταραχή, ακόμα και φυλάκιση, επιστράτευση και νέες συνθήκες. 
Υπήρχε μόνο 1μιση μοιρα, οπου το τετράγωνο θα εκφραζόταν σύντομα σε λιγότερο απο ενάμιση χρόνο με βάση το χρόνοτύπο του ενός βαθμού που ισούται με το χρόνο. Ο Ήλιος τότε θα έφτανε στον Πλούτωνα σε έξι μήνες. Αυτό περιγράφει τόσο το χρόνο και τη διάρκεια της μομφής της.
Κατά τα μέσα του 2015 η Ρούσεφ είχε πέσει κατακόρυφα και η δημοτικότητα της είχε πλέον μονοψήφιο αριθμό. Η επιβράδυνση της κινεζικής οικονομίας φρέναρε την Βραζιλία. Επιπλέον, μια έρευνα σε μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρεία της Βραζιλίας, την Petrobras, αποκάλυψε συστηματική δωροδοκία στην οποία ενέχονται κυβερνητικοί αξιωματούχοι, ενώ η Ρούσεφ υπηρετούσε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας. Εκατομμύρια βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν παραπτώματα που αποδείχθηκαν κατά της Ρούσεφ, ως εθνικός ηγέτης έγινε το επίκεντρο της οργής του κοινού.
Τι μπορεί να στράβωσε; Δεν ήταν πάντα έτσι. Η Βραζιλία ήταν μία από τις καλύτερες χώρες σε επιδόσεις οικονομικά από το 2000 και μετά. Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ανάπτυξης επιτεύχθηκε το 2003 κάτω από τις κυβερνήσεις του Λούλα ντα Σίλβα και της διαδόχου οικονομολόγου, Ντίλμα Ρούσεφ. Η Βραζιλία, είναι σημαντικό μέλος της οικονομικής ένωσης BRICS και η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του δυτικού ημισφαιρίου.
Η Πρόεδρος Ρούσεφ, ήταν ήρωας στην πατρίδα της. Υπερήφανη για το μαχητικό παρελθόν της, το οποίο περιλαμβάνει και μία ζοφερή τριετία (1970-1972) στα χέρια αδίστακτων βασανιστών της στρατιωτικής χούντας. Χρόνια πίσω από τα κάγκελα είχε ξεκινήσει ανταρτοπόλεμο εναντίον των ΗΠΑ πραξικόπημα που καθαίρεσε τον Πρόεδρο της Βραζιλίας João Goulart την 1η Απριλίου 1964.Το πραξικόπημα ήρθε μετά από μυστική υποστήριξη της CIA για διαδηλώσεις και την στήριξη του στρατού. Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα NSA αποκαλύπτουν ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Λίντον Τζόνσον είχε ανησυχίες ότι η Βραζιλία στη συνέχεια θα γινόταν η «Κίνα της δεκαετίας του ’60».
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας João Goulart είχε συμπάθεια στις διάφορες ενώσεις και συνδικάτα, ενθαρρύνοντας το εμπόριο με κομμουνιστικές χώρες, περιορίζοντας τα κέρδη των πολυεθνικών κατά αυτόν τον τρόπο. Η κρίσιμη στιγμή ήρθε όταν ανακοίνωσε στις 13, Μαρτιου σε μια ομιλία του ένα σχέδιο για να εθνικοποιήσει τα διυλιστήρια πετρελαίου. Τις πρώτες πρωινές ώρες της 2ας Απριλίου του 1964,ο Ομιλητής της Βουλής ορκίστηκε (έστω και παράνομα) ως νέος Προέδρος και αργότερα αντικαταστάθηκε από τη Γενική Humberto Branco.
Μέσα σε δύο χρόνια, οι ξένες εταιρείες έλεγχαν τη μισή βιομηχανία και τα συνδικάτα της Βραζιλίας που είχαν απαγορευτεί. Χειρότερα δεν θα μπορούσαν να έρθουν. Ο κατώτατος μισθός έπεσε κατακόρυφα συνοδευόμενος από φυλακίσεις  δημοσιογράφων και όσων αντιτίθενται στο καθεστώς. Αλλά το πραξικόπημα ήδη μαγειρευόταν επίσης από ένθερμους εθνικιστές και μεταξύ μαχητών αυτών και η Ντίλμα Ρούσεφ. Το Βραζιλιάνικο Εργατικό Κόμμα έγινε το μεγαλύτερο κίνημα αριστερής πτέρυγας στη Νότια Αμερική και απέκτησε κυβέρνηση την 1η Ιανουαρίου 2003, υπό την ηγεσία του χαρισματικού προέδρου Λούλα ντα Σίλβα.
Αυτά για το χθες. Υποσχόταν, προεκλογικά, να συνεχίσει την οικονομική και κοινωνική πολιτική του λαοφιλούς απερχόμενου προέδρου. Ολες οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι η κόρη ενός φτωχού μετανάστη από τη Βουλγαρία έχει κερδίσει τις καρδιές και τις ψήφους των Βραζιλιάνων, και βασίμως φιλοδοξεί να γίνει η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο, να αναλάβει την ηγεσία του ανερχόμενου κολοσσού της διεθνούς οικονομίας με 200 εκατομμύρια κατοίκους. Ανήκε, σε μια σχετικά προνομιούχο μεσαία τάξη, αναγκάστηκε όμως να εργαστεί από τα 14 της χρόνια, όταν πέθανε αιφνιδίως ο πατέρας της. Στο Πανεπιστήμιο του Ρίο Γκράντε ήρθε σε επαφή με παράνομες μαρξιστικές πολιτικές οργανώσεις που τάσσονταν εναντίον της δικτατορίας (1964-1985), όπου έλαβε στρατιωτική εκπαίδευση. Σε μια επιχείρηση, το 1970,συνελήφθη και βασανίστηκε άγρια, μεταξύ άλλων και με ηλεκτροσόκ. Αποφυλακίστηκε τρία χρόνια αργότερα, και ποτέ δεν έκρυψε το αντάρτικο παρελθόν της. «Εγώ ήθελα να αλλάξω τον κόσμο» θα εκμυστηρευόταν χρόνια αργότερα.
Αγαπά την Ιστορία και την όπερα, ενώ ύστερα από ένα σεμινάριο αρχαίου ελληνικού θεάτρου που παρακολούθησε στις αρχές του 1990 παθιάστηκε με την αρχαία ελληνική μυθολογία. Μάλιστα, επηρεάστηκε τόσο από την ομηρική Πηνελόπη που έμαθε να υφαίνει. Με δύο γάμους και δύο διαζύγια έχει μόνο μία κόρη από τον δεύτερο σύζυγό της και πρώην γερουσιαστή Κάρλος Αραούζο.
Μια δεύτερη γνώμη, έχει να κάνει με τον Ιο Ζήκα. Και είχα πει τα εξής τότε.. Στις αρχές του 2015, ένα νέο ξέσπασμα του ιού Ζήκα αναθέρμανε στη Βραζιλία. Ο Κρόνος τετραγώνιζε τον Πωσειδωνα εντός 2 μοιρών. Μέχρι το τέλος του έτους, με το τετράγωνο να έχει ολοκληρωθεί, ο Ζήκα είχε εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες της Νότιας Αμερικής και στην Καραϊβική. Απειλεί τώρα τον διεθνή τουρισμό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Αντίστοιχες περιπτώσεις διαγιγνώσκονται στις ΗΠΑ και ακόμη και την Αυστραλία.
Ο επιπολασμός του Ζήκα μπορεί να χρονομετρηθεί, όχι μόνο από το τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα  – που δεν θα αρχίσει να υποχωρεί μέχρι τα μέσα Σεπτέμβριου του 2016. Ο Άρης θα σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη (άξονας θανάτου, μπλοκαρισμένη ενέργεια, αδυναμία) και θα τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ( παράλυση, δυσαρέσκεια , αποτυχία), του 2016. Η ηλιακή έκλειψη Σεπτεμβρίου θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Κρόνου/Ποσειδώνα. Αυτό μπορεί να σηματοδοτεί την κορύφωση του ιού Ζήκα.
 

Βραζιλια και προοδευτικος χαρτης κατα του Ολυμπιακους Αγωνες 2016 οπου διχνει την συνοδο Αρη-Πλουτωνα και ο Χειρωνας ειναι εκει.Εθναι ακρως ανησυχυτικο για θεματα ασφαλειας και την ανατροπη του Ηλιου.

Κατι άλλο που είναι αμέσως προφανές είναι ότι και τα δύο διαγράμματα που βλέπετε εδώ έχουν ισχυρές θέσεις κατά μήκος του άξονα Σκορπιού / Ταύρου, υποδεικνύοντας την βλάστηση της γης και τους τεράστιους φυσικούς πόρων της Βραζιλίας, καθώς επίσης ξέρουμε ότι είναι ο άξονας που αφορά το τραπεζικό και τα χρήματα, καθώς και τη δυνατότητα οικονομικής διαφθοράς ή κακοδιαχείρισης .
Ο χάρτης, έχει Ήλιο και Ερμή στην Παρθένο και οι δυο επηρεάζονται από τον διελαυνων Δία στην Παρθένο, και τον Κρόνο στον Τοξότη σε ανάδρομη πορεία, οπου επικεντρώνονται στην μοιρα του Ήλιου και του Ερμή της Βραζιλίας. Ο Ηλιος τυπικά, σηματοδοτεί συνήθως την ηγεσία και ο Ερμής σημαίνει όλες τις επικοινωνίες αλλα και τις συμφωνίες.
Η Σελήνη της Βραζιλίας είναι σε σύνοδο με τον Δία στους Διδύμους στον 4ο οικο, και διέρχονται από τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς οπου τετραγωνίζει την γενέθλια σύνοδο αυτή, κατά το τελευταίο έτος. Αυτο που έκανε τους ανθρώπους να ξεχυθούν στους δρόμους μαζικά, πυροδοτώντας βαριές διαδηλώσεις είναι ο Άρης ανάδρομος στον Τοξότη , σε αντίθεση με την Σελήνη της Βραζιλίας Σελήνης και τον Δία της στους Διδύμους.
Η διαδικασία μομφής έχουν μια σειρά από βήματα και στάδια. Η Ντίλμα Ρούσεφ λέει ότι θα αγωνιστεί με ό, τι έχει. Οι διαδικασίες μαζί με μια πλήρη έρευνα που διεξάγετε, πιθανότατα θα ολοκληρωθεί κατά το φθινόπωρο (Άνοιξη στη Βραζιλία!). Αστρολογικά το φθινόπωρο, ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Ζυγου, και θα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα Βραζιλίας στον Κριό, που βρίσκετε σε μια πολύ ισχυρή μοιρα την 0δενικη του Κριου. Ο Δίας είναι η δικαιοσύνη και η εξισορρόπηση. 
Ο Δίας θα συνεχίζει να τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα της Βραζιλίας (σκάνδαλα, πολιτικές συγκρούσεις, αστάθεια), σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Αιγόκερω ( ανάρμοστη συμπεριφορά). Σαφώς, αυτό δείχνει ότι στη χωρα θα υπάρξει μια μεγάλη μεταμόρφωση οπου οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν προγραμματιστεί τον Αύγουστο ενώ θα λαμβάνει χωρα και το κυβερνητικό σκάνδαλο. Απλα ας ελπίσουμε, ότι ο χρόνος και τα παιχνίδια εξουσίας, δεν θα δημιουργήσουν συνθήκες πανικού και χάος, για το καλό των αθλητών και των επισκεπτών στη Βραζιλία.Καλη επιτυχια!

~ ~ Like Share Tag Comment ~ ~

 Email: astro.ephimerides@gmail.com