Στις 5 Ιουνίου η Νεα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 4:59:31 το πρωί, στην 14η μοιρα των Διδύμων, στον 1οοικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα συμμετέχουν ο Κρονος, ο Πωσειδωνας, και η Αφροδίτη με δυσαρμονικές όψεις οπου θα επιβαρύνουν με την ενέργεια τους τα ζώδια των Ιχθύων, των Διδύμων, τους Παρθένους και τους Τοξότες. 
Αυτή η χρονική περίοδος θα είναι ιδιαίτερα σκληρή και γενικότερα ολόκληρος ο Ιούνιος, για την συναισθηματική ζωή των ζωδίων που επηρεάζονται, με ιδιαίτερα αυξημένη την πιθανότητα ψευδαισθήσεων, ανέφικτων ερωτικών σχέσεων και ασύμφορων επιλογών αλλα και για την οικονομία. Οι όποιες ενδεχόμενες οικονομικες και συναισθηματικές ευκαιρίες δεν πρέπει να στηρίζονται σε υποσχέσεις. 
Θα παρατηρήθει αύξηση των ατυχημάτων και του λαθρεμπορίου. Στον χάρτη της Νέας Σελήνης, βλέπουμε μια μικρή ευθυγράμμιση και παλι, οπου η Σελήνη, ο Ηλιος και η Αφροδίτη στον 1ο οικο ευθυγραμμίζονται στο ζώδιο των Διδύμων, στην 14η μοιρα (μοιρα της σύγχυσης). Ο ωροσκόπος της νέας σελήνης επίσης βρίσκεται στους Διδύμους στην 12η μοιρα (Μοίρα της Λαιμαργίας και του Εγωισμού )και αναμένεται να επηρεάσει την χωρας μας ιδιαίτερα αφού η Ελλάδα έχει σελήνη στο ζώδιο αυτό.
 Όπως είχε και ο Νοστράδαμος και εχω ξανααναφερει, για τις ευθυγραμμίσεις, στα χρονια μας αναφέρεται σε ασυνήθιστες πλανητικές ευθυγραμμίσεις και άλλες αλλαγές αστρονομικού τύπου που θα ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ μαζικές αναστατώσεις στη γη, αλλαγές και βέβαια συμπεριλαμβάνει και μεγάλους σεισμούς ή τσουνάμι.
Ο πρώτος οίκος είναι ο πιο σημαντικός γιατί σε κάθε κοσμικό χάρτη αντιπροσωπεύει το λαό, τη γενική κατάσταση της χώρας, τις κρατικές υποθέσεις,οι κοινωνίες μιας χωρας και τη δημόσια υγεία. Ο 1ος οίκος είναι οι απλοί άνθρωποι, ο τρόπος έκφρασής τους, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Είναι επίσης και το υπουργείο εσωτερικών. Ένας ευνοϊκός πλανήτης, με πολλές θεμελιακές δυνάμεις και με θετικές όψεις στον ωροσκόπο, θα δείξει ότι η κατάσταση της χώρας θα βελτιωθεί και ο λαός θα είναι ευχαριστημένος. Αν όμως προσβάλλεται άσχημα ή είναι κάποιος κακεργέτης, θα συμβούν τα αντίθετα.
Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που συνδέεται με τις επικοινωνίες, αλλά και την ελευθερία του λογου, προφορικού είτε γραπτού, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα ταχυδρομεία, τους υπολογιστές, τα τηλέφωνα και όλα τα μέσα επικοινωνίας, όλα τα εθνικά δίκτυα επικοινωνίας και ενημέρωσης και μεταφορών εφόσον έχουν κυβερνήτη τους τον Ερμή, τις συμφωνίες, το εμπόριο, όπου θα επηρεαστούν προς το χειρότερο η και να σημαίνει τον περιορισμό αυτών η κάποιες αλλαγές γενικότερα όπου θα δυσαρεστήσουν. Να σημειώσουμε ότι όταν ο Δίδυμος εμφανίζετε υπάρχει μια ποικιλία η ένα μείγμα παραγόντων που ενώνονται μαζί δημιουργώντας αλλαγές, και υπάρχει η ανάγκη για προσαρμογή σε αυτές. Ωστόσο, η νέα σελήνη αποκαλύπτει πολλές δοκιμές και προκλήσεις στις προσπάθειες που κάνει ο καθένας για τον ερωτα και τα χρήματα, θέματα τα οποία αντιπροσωπεύονται από την Αφροδίτη. Νεα Σελήνη είχαμε και τον Ιούνιο του 2015,λιγο πριν τα καπιταλ κοντρόλ http://astroephimerides.blogspot.gr/2015/06/2015.html
Η απληστία, ο φόβος και η αυταπάτη είναι θέματα που διαμορφώνονται από τον Δία, τον Κρόνο, και τον Ποσειδώνα σε σχηματισμό T-Square οπου αναφέρεται στα εμπόδια που στέκονται ανάμεσα σε εσάς και τον αληθινο ερωτα. Ένα πλήθος από δύσκολες πλανητικές όψεις μας διευκολύνει να παραιτηθούμε και να βυθιστούμε περισσότερο στην αυτό-λύπηση. Ωστόσο, θα πρέπει να κατανοήσουμε οτι αυτές οι δύσκολες όψεις είναι που παρέχουν τις ευκαιρίες για τη βελτίωση της ερωτικής μας ζωής και τα οικονομικών μας ώστε να μπορεσουμε να εκτιμήσουμε αυτό που εχουμε. Αυτή η φάση της σελήνης διαρκεί από τις 4 Ιουνίου έως τις 20 Ιουνίου που είναι η επόμενη πανσέληνος.
Η Νέα Σελήνη στις 14 ° 53 ‘ των Δίδυμων βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην Αφροδίτη επίσης στις 14 ° 24’ των Δίδυμων. Αυτή η πολύ στενή ευθυγράμμιση του Ήλιου, Σελήνης και Αφροδίτης είναι αναμφίβολα η πρωταρχική επιρροή αυτής της νέας σελήνης όντως. Σαφώς βέβαια, είναι κατι πολύ περισσότερο από το ζώδιο των Διδύμων, ο αστερισμός του Ωρίωνα (Orion) προσθέτει περισσότερη επιρροή σε αυτό το φαινόμενο και στην Αφροδίτη που είναι μαζί με το σταθερό αστέρι Rigel στις 17 ° 03 των ‘Δίδυμων. Αυτό το φωτεινό μπλε αστέρι δίνει ευτυχία, πλούτο, τιμή και δόξα.
Με δεδομένη αυτή την αρχική λαμπρότητα που εκπέμπει στον χάρτη της νέας σελήνης, θα ανακαλύψετε δυστυχώς, οτι πρόκειται για ένα πραγματικό σοκ, καθώς θα αρχίσουμε να ξεδιπλώνουμε την ερμηνεία της νέας σελήνης στους Διδύμους. Όλη η υπόσχεση που δίνετε από αυτό το λαμπρο αστέρι  για την αγάπη, τα πλούτη και τη δόξα γίνετε θρύψαλα, από την επιρροή του Μεγάλου Σταυρού που σχηματίζετε στον χάρτη της νέας σελήνης. Η αθωότητα της νιότης που εκπέμπει ο Δίδυμος, μαστίζεται από την απληστία, τον φόβο και την ψευδαίσθηση του Δία, Κρόνου, και του Ποσειδώνα που σχηματίζουν το T-Square στον χάρτη.
Φανταστείτε λοιπόν, τη Νέα Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη ως το ιδανικό, με όλα όσα θα θέλατε να έχετε, δηλαδή χρήματα και αγάπη. Θα μπορούσε να υπάρχει ενας καταπληκτικός σύντροφος στη ζωή σας, πραγματική ευτυχία, υγιή παιδιά, πιστοί φίλοι, φήμη ή πλούτος. Αυτή η νεα σελήνη, με την Αφροδίτη να φεγγοβολά στο προσκήνιο (1ος οίκος) αντιπροσωπεύει ολα αυτά που αγαπάμε και επιθυμούμε ο καθένας από εμάς αλλα και ολες τις αξίες που φέρνει ο πλανήτης αυτος. Το να μοιραζόμαστε την αγάπη είναι πραγματικά κατι πολύ σημαντικό τώρα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα διαδραματίσουν ένα κεντρικό ρολο στη ζωή σας τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Η ευτυχία σας και η ευημερία μπορεί να εξαρτάται από αυτούς, και το αντίστροφο.
Αν είστε μόνοι η ελεύθεροι, μπορεί να νιώθετε μια πιο έντονη ανάγκη για συντροφικότητα και οικειότητα, και θα θέλετε να κάνετε κάτι για να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας για την δημιουργία ενός ειδυλλίου. Ή θα μπορούσατε να αναζητήσετε κάτι διαφορετικό που θα προκαλέσει την απελευθέρωση  ερωτικών χημικών ουσιών στον εγκέφαλό σας, όπως μια δημιουργική εργασία ή χόμπι οπου σας αρέσει να βυθίζεστε σε αυτο.
Με το να κρέμεστε κυριολεκτικά πάνω από το ιδανικό σας για την ερωτική σας ζωή και την πολυτέλεια είναι θετικο αλλα υπάρχει και το Τ-τετράγωνο μεταξύ Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα. Αυτο ουσιαστικά σημαίνει ότι για καρμικους λόγους ( με τον Κρόνο ανάδρομο), οποιαδήποτε καθυστέρηση ή απογοήτευση που θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή  ή τα οικονομικά σας είναι ένα μάθημα για να σας διδάξει  ότι θα πρέπει να κρατάτε επαφή με την πραγματικότητα. Πολλές από τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας οφείλονται στην απληστία, την παραπλάνηση, την υπερβολική συμπεριφορά ή τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες.
Υπάρχουν πολλές δοκιμασίες και προκλήσεις που στέκονται ανάμεσα σε εσάς και την ιδανική αγάπη σας. Όλες αυτές οι όψεις στον χάρτη της νέας σελήνης , για παράδειγμα, έχουν τη δυνατότητα να σας μετατρέψουν σε έναν εραστή χαλαρό, απεριποίητο, μαλθακό και με άφθονο λίπος. Στην πραγματικότητα, όμως απαιτείται προσπάθεια για να σταματήσετε αυτό που σας συμβαίνει, ότι και να είναι!
Οι όψεις που απορρέουν από το Τ-τετράγωνο, που σχηματίζουν οι πλανήτες προς στην Αφροδίτη αντιπροσωπεύουν τα δύσκολα γεγονότα και τις σχέσεις που πρέπει να βιώσετε με σκοπό τη βελτίωση της ζωής σας στον τομέα του ερωτα και των οικονομικών σας. Οι όψεις που αναφέρονται παρακάτω προσφέρουν κάποιες ενδείξεις για το πώς να τουλάχιστον να περάσετε τις εξετάσεις.
Το τετράγωνο Ηλιου- Δία μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ αυτοπεποίθηση, περήφανοι, τυχεροί και αισιόδοξοι για τον παραμικρο λογο. Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτή την προσδοκία είναι να δείξουμε σεβασμό, μετριοπάθεια και πειθαρχία. Στρέψτε την ενέργειά σας σε ένα μόνο ζευγάρι-γκρουπ καθηκόντων. Προσπαθήστε να είστε συντηρητικοί με τα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει μια τάση στο να συσσωρεύουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε πραγματικά. Η μετριοπάθεια είναι απαραίτητη σε όλους τους τομείς, με τη συμπεριφορά σας και το ήθος σας.
Σε κοσμικο επίπεδο συνδέεται με τις σκληρές απαιτήσεις, τη σύγκρουση με τον νομο, την κακη διατροφή, την αλαζονεία, την σωματική και φυσική αφθονία, την επιδεικτηκοτητα, την συχνή αμέλεια, την σύγκρουση ιδεών.
Η αντίθεση Ηλιου-Κρόνου τοποθετεί περιοριστικούς όρους στη ζωή σας και  αυτό οφείλεται στις ενέργειες των άλλων ανθρώπων ή λόγω των συγκυριών που επικρατούν. Οι περιορισμοί αυτοί μπορεί να φαίνονται παρα πολύ δύσκολο για να ξεπεραστούν, γιατί το βρίσκετε δύσκολο να εκφραστείτε. Η χαμηλή ενέργεια σας και η αντίσταση γύρω σας σημαίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας αναγκάσουν οι αλλοι ή να προσπαθείτε να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις ικανότητες η τα συναισθήματα σας. Η συσσώρευση των απογοητεύσεων μπορούν καλύτερα να αντιμετωπιστούν με βραδύ βάδισμα προς κάποιο προσωπικό σας στόχο, όπου δεν χρειάζεται η βοήθεια των άλλων.
Σε κοσμικο επίπεδο, η αντίθεση αυτή συνδέεται με την καταπίεση από το σύστημα, την εύθραυστη υγεια, τον περιορισμό της ζωτικότητας, την απομόνωση σε ένα απλο τρόπο ζωής, μια σοβαρή ασθένεια, την ολοκληρωτική αλλαγή λόγω του μεταναστευτικού κύματός, την αλλαγή περιβάλλοντος αλλα επηρεάζει και ηγέτες αλλα συνδέεται και τις μεγάλες πυρκαγιές.
Το τετράγωνο Ήλιου/ Ποσειδώνα έχει μια σθεναρή επίδραση στη ζωτικότητά σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να έχετε κίνητρα ή στο να ενθουσιάζεστε  έτσι απλα με το τίποτα, ειδικά όταν πρόκειται για σκληρή δουλειά. Γεγονότα ή άλλοι άνθρωποι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και απογοήτευση που θα σας αναγκάσουν να δώσετε μάχη ενάντια στις πιθανότητες. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η παραπλανητική επιρροή θα πρέπει να έχετε πλήρη γνώση για το γίνετε. Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για σκληρό και υψηλο ανταγωνισμό, όπως οι εμπορικές συναλλαγές ή διαπραγματεύσεις και αυτό διότι διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο στο να σας εκμεταλλευθούν κάποια αρπακτικά.
Σε κοσμικο επίπεδο εκφράζει τα σκάνδαλα, την εξαπάτηση, τις συνθήκες χάους, της χημικές φωτιές ισως και τα πυρηνικά, όπως είδαμε πρόσφατα και εκρήξεις χημικών σε εργοστάσια στην Ευρώπη, ενα στην Αγγλία και ένα στην Σουηδία κάπου αν θυμάμαι.
Το τετράγωνο Αφροδίτης- Δία είναι γενικά μια καλή στιγμή για κοινωνικοποίηση και να κάνετε νέους φίλους. Πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα, ωστόσο, να μην μειώσετε τα πρότυπα σας, αν ας πούμε βγαίνετε σε ραντεβού, καθώς αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές ή ενοχλητικές καταστάσεις. Μπορεί να είστε περισσότερο διατεθειμένοι στο να έχετε μια σχέση αυτή τη στιγμή που τελικά θα αποτύχαινε οδηγώντας στο στρες σε ένα γάμο. Αυτοι που κάνουν δίαιτα μπορεί να έχουν δυσκολία στο να αποφεύγουν την λαιμαργία αυτή τη στιγμή. Θα υπάρξει μια τάση να υπερβαίνουμε τον προϋπολογισμό για είδη πολυτελείας, μόδα, καλλυντικά, διακοπές και διασκέδαση, κάτι που μπορείτε πραγματικά να κάνετε εκτός και εάν τα χρήματα είναι αρκετά περιορισμένα.
Η αντίθεση Αφροδίτης/Κρόνου μας λέει ότι δεν είναι μια καλή στιγμή για κοινωνικοποίηση έτσι θα πρέπει να προετοιμαστείτε για κάποιο χρονικό διάστημα να είστε μονοι. Προσπαθήστε να ασκηθείτε  στο να κάνετε κάποιες εργασίες για την αυτο-ανάπτυξη σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να προετοιμάσουμε οποιαδήποτε εργασία. Προσπαθήστε να εξοφλήσετε τυχόν οφειλές και αν δεν μπορείτε, τότε τουλάχιστον οργανωθείτε για να ξέρετε που στέκεστε. Εάν υπόκεισθε σε κατάθλιψη προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα μια χαμηλή φάση της ζωής.
Το τετράγωνο Αφροδίτης/ Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα ανασφάλειας για τον εαυτό σας και πώς το σας βλέπει κανείς. Υπάρχει μια τάση στην υπερ-εξιδανίκευσή ρομαντικών συμφερόντων αυτή τη στιγμή, αγνοώντας τα προφανή λάθη που είναι απλό για τους άλλους να δουν. Θα ήταν πιο συνετό να περιμένουμε μεχρι να περάσει η διέλευση αυτή πριν δεσμευτείτε με κάποιον αλλον η εμπιστευθείτε ένα πρόσωπο. Η τάση προς την κατάθλιψη, η χρήση οινοπνεύματος και ουσιών τώρα θα είναι πιο εύκολο από ποτε. Οι τακτικοί χρήστες πρέπει να προσέξουν την υπερδοσολογία και μιλάω για αυτούς που κάνουν μια θεραπεία με φάρμακα ενδεχομένως, οι μολύνσεις, ή  εξαπάτηση από τους εμπόρους είναι πολύ πιθανή.
Σε κοσμικο επίπεδο οι όψεις Αφροδίτης συνδέεται με τις μεγάλες κατολισθήσεις αλλα και τις μολύνσεις.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, το δράμα αυτό θα εξελίσσεται σε επίπεδο ειρηνευτικών συνομιλίων και στα χρηματιστήρια. Θα πρέπει να υπάρξει μεγάλες προσπάθειες ώστε να διατηρηθούν οι εκεχειρίες, να διατηρηθούν οι συνθήκες ειρήνης, ώστε να αποτραπούν νέες συγκρούσεις μεταξύ κρατων. Οσο αφορά τη μεγάλη μεταναστευτική κρίση θα δούμε αυξημένες προσπάθειες για την επίλυση μέσω συνθηκών που έχουν υπογραφτεί μεταξύ των εθνών. Ωστόσο, όπως γίνετε και με τις προσωπικές σχέσεις, θα πρέπει οι συνεχές προσπάθειες για την ειρήνη να διατηρηθούν και να αυξηθούν διότι οι παραπάνω όψεις είναι τελείως αρνητικές που προσβλέπουν το άκρως αντίθετο, δυστυχώς, οσοι δεν έχετε συνειδητοποιήσει η παγκόσμια ειρήνη και οικονομία κρέμονται από μια κλωστή κυριολεκτικά.
Με την Νεα Σελήνη στους Διδύμους θα υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις στις παγκόσμιες χρηματιστηριακές αγορές ενώ η Αφροδίτη κυβερνά το χρήμα, ο Δίας κυβερνά τον πλούτο, και ο Κρόνος κυβερνά τις τράπεζες, τους επενδυτικούς οίκους και τα θησαυροφυλάκια. Ο Ποσειδώνας συνδέεται με μια μεγάλης κλίμακας εξαπάτηση και την απάτη των μαζών από τους λίγους που απειλεί να εκτεθεί από την υπόγεια φύση του Πλούτωνα (χιαστί όψη με νέα σελήνη).
Σε σύγκριση με τον χάρτη της χωρας μας, βλέπουμε ότι η νεα σελήνη στους Δίδυμους επηρεάζει τον 1ο οικο της Ελλάδος (το λαό, τη γενική κατάσταση της χώρας, τις κρατικές υποθέσεις, οι κοινωνίες μιας χωρας και τη δημόσια υγεία ) και τον 7ο με την σύνοδο Αρη /Κρονου (οίκος φανερών εχθρών, συμβόλαια ή πολέμους, πολιτικές συνεργασίες, συνθήκες που έχουν υπογραφτεί ) οπου αναμεσά σε αυτούς δυο οίκους δημιουργείτε μια τεράστια πολικότητα όπως και στην πανσέληνο Μαΐου. Η σελήνη τριγωνίζει τον Ηλιο και εξαγωνιζει τον Κρονο που σημαίνει ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο για να ξεπεράσουν δυσκολίες και εμπόδια αλλα υπάρχουν και αυτοι που αδιαφορούν και κοιτάνε να περάσουν απλα καλά η και καλύτερα. Αλλα επίσης η σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Αρη στον 7ο οικο της χωρας που δείχνει αντιδράσεις, βια εναντίον περιορισμών η επιβολής περιορισμών. Όπως και να έχει οι ευθυγραμμίσεις αυτές ανάλογα στο ζώδιο που είναι επηρεάζουν τα θέματα οπου συνδέονται.

Ο Ηλιος είναι σε αντίθεση με τον Αρη, κάνει λογο για βιαστικές αποφάσεις, οξυθυμία, διαφωνίες, αναστάτωση, υπερένταση. ο Ηλιος εξαγωνιζει τον Κρονο, ο Ερμής τριγωνίζει τον Πωσειδωνα, η Αφροδίτη τριγωνίζει τον Ηλιο, η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Αρη, η Αφροδίτη εξαγωνιζει τον Κρονο. Αυτές είναι θετικές όψεις που επηρεάζουν την χωρα μας εκτός από την αντίθεση με την Αφροδίτη/Αρη. Σαν γενική εικόνα με το στελλιουμ να επηρεάζει τον 1ο οικο όμως δεν είναι καθόλου θετικό όπου δημιουργείτε μια τεράστια πόλωση μεταξύ λαού και κυβερνητικών αποφάσεων, σίγουρα αναμένονται δραματικές εξελίξεις, όπως και να έχει αλλα και ο Σεπτέμβριος όπως θα γράψουμε αργότερα είναι εξαιρετικά αρνητικός, αν διαβάσατε στην Ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος για το 2016. 
Η νεα σελήνη σαφώς επηρεάζει και τον χάρτη του πρωθυπουργού, ενώ κάθεται πάνω στον ωροσκόπο του όπως της χωρας μας. Οπότε, βλέπουμε το στελλιουμ στους Δίδυμους να κάθεται πάνω του ακριβώς, ισως είναι αυτό που πρόκειται να αντιμετωπίσει. Η σελήνη του είναι επίσης σε σύνοδο με τον Αρη στον Σκορπιο, ο Πωσειδωνας τριγωνίζει τον Κρονο, αλλα η θέση του βάλλεται από την αντίθεση Δια/Πωσειδωνα.
Στις εξισώσεις βλέπουμε τα εξής..

Προβλήματα- απουσία – Εκτέλεση απαιτητικών καθηκόντων – απομόνωση – Εμπόδια που σχετίζονται με συνεργασίες – Αλλοίωση/στέρηση.
Έκπληξη ή απρόσμενες ανακοινώσεις που σχετίζονται με τους εταίρους – Ξαφνικές εναλλαγές σχετικά με ιδέες – Περιπετειώδης σκέψη – Νέα σχετικά με τα γεγονότα στο περιβάλλον – ανακοινώσεις σχετικά με τα γεγονότα – ταραγμένες επικοινωνίες που αφορούν τους άλλους – ανακοινώσεις σχετικά με τις εντάσεις – επιχειρήματα ή διαφορές
Ξεκίνημα σχετικά με ομαδική εργασία – Ξεκίνημα που αφορούν δραστικές συνεργασίες – σκληρή διαβίωσή – – Προσπάθειες για τους στόχους- Έναρξη των πυρκαγιών ή η ανάφλεξη – Εργασία ή ενέργειες που αφορούν όπλα – Υποχρεωτικές αποφάσεις – άγχος – Περιορισμός.
Επίσημη επιρροή – Πολιτικοί – δικτάτορες /Οι ενέργειες που αφορούν σύγχυση ή χάος – απώλειες – Έντονη αβεβαιότητα ή δόλος
Μη αναγνωρίσιμη δύναμη που αφορούν τους πληθυσμούς ή έθνη — Οι προσπάθειες που σχετίζονται με την αβεβαιότητα ή αστάθεια – Έντονη απογοήτευση – άκαρπες προσπάθειες, παρά τη δύναμη ή επιρροή – Καταιγίδες – Ώρες διακοπές ρεύματος
Σημαντικές δαπάνες – Υψηλή επίπτωση στα οικονομικά προβλήματα — Νομικά προβλήματα που σχετίζονται με την πολιτική ή την ισχύ
Καθυστερήσεις – Δύσκολοι καιροί- Λοίμωξη ή μόλυνση
Διάδοση του πολιτισμού – παίρνω κατι ως δεδομένο-Αντίσταση ή τα εμπόδια που σχετίζονται με αξιοθέατα -Πάγωμα των συναισθημάτων – Περιορισμοί σχετικά με την σωματική ευχαρίστηση –
Θρησκευτικές μετατροπές
Περιορισμοί σχετικά με την σωματική ευχαρίστηση – Νέα σχετικά με ειρηνικούς συνεταιρισμούς και κυβερνήσεις – Εξαιρετικές καλλιτεχνικές ιδέες – Συζήτηση σχετικά με εξέχοντες καλλιτέχνες
~ Like Share Tag Comment ~ ~

 Email: astro.ephimerides@gmail.com