ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΣΤΡΑΔΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2016-2025

Ο Michel de Nostredame (γνωστός και ως Νοστράδαμος) ήταν Γάλλος φιλόσοφος του 16ου αιώνα, ο οποίος προέβλεψε πολλά τραγικά γεγονότα σε όλη την ιστορία, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας των αδελφών Κένεντι, την άνοδο του Χίτλερ, την ήττα του Ναπολέοντα και τις κατασκευασμένες τρομοκρατικές ενέργειες τύπου Δίδυμων Πύργων και όπως του τωρινού μακελειού στο Παρίσι. Δεν έχουμε πολλούς μάντεις ή ενορατικούς στις μέρες μας που να μπορούν να προβλέψουν πραγματικά το μέλλον. Ο Νοστράδαμος μελέτησε την αστρολογία και διάφορες «απόκρυφες» επιστήμες που χρησιμοποιούνται για να προβλέψουν το μέλλον, πέραν από το προσωπικό χάρισμα που διέθετε σαν ανθρώπινο ον. Παραθέτουμε εδώ είναι μια λίστα των πιο σημαντικών προβλέψεων που έχει κάνει για τα έτη που έρχονται, από το 2016 έως και την επόμενη 10ετία.

Ομπάμα: Ο Τελευταίος Πρόεδρος
 
Ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι ο Ομπάμα θα ήταν νικηφόρος στις εκλογές του 2013, αλλά είχε προβλέψει επίσης ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα ήταν ο τελευταίος πρόεδρος της Αμερικής. Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχει έρθει η στιγμή για τις Ηνωμένες Πολιτείες να παραδώσουν τη σκυτάλη σε κάποιον άλλο; Ποια θα είναι η επόμενη υπερδύναμη; Η Κίνα? Η Ρωσία? Η Βόρεια Κορέα? Τίποτα δεν είναι σίγουρο.
Ασυνήθιστα ακραίες καιρικές συνθήκες
 Στα γραπτά του, ο Νοστράδαμος αναφέρεται σε ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές / κατακλυσμούς που θα εντείνουν περαιτέρω την κατάσταση της γης από ότι ήδη είναι. Περιέγραψε κατακλυσμικά γεγονότα με φράσεις, όπως: «Θα δείτε το νερό να ανυψώνεται καθώς το έδαφος θα φαίνεται να υποχωρεί προς τα κάτω». Έχουμε ήδη δει χιόνι την άνοιξη πολλές φορές σε πολλά μέρη του κόσμου. Το 2015 σημειώθηκαν επίσης οι πιο χαμηλές παγκοσμίως θερμοκρασίες
 Ασυνήθιστες πλανητικές ευθυγραμμίσεις
 Ο Νοστράδαμος αναφέρεται επίσης σε ασυνήθιστες πλανητικές ευθυγραμμίσεις και άλλες αλλαγές αστρονομικού τύπου που θα ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ μαζικές αναστατώσεις στη γη. Ελπίζουμε ότι αυτό δεν σημαίνει άλλους μεγάλους σεισμούς ή τσουνάμι.
Η Μέση Ανατολή σε πλήρη ανάφλεξη
Η βενζίνη και το πετρέλαιο στις χώρες της Μέσης Ανατολής θα αναφλεγεί μαζί με τους κατοίκους της, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2015 και μετά.
Τα πράγματα ΑΝΑΦΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΥΡΑΚΤΩΝΟΝΤΑΙ όσο πλησιάζουν οι προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών του 2016, τυχαίο ?!
Μεγάλες Εκρήξεις στη Μέση Ανατολή
 Πολλές εκρήξεις θα συμβούν γύρω από την περιοχή της Μέσης Ανατολής αλλά και της Ευρώπης. Και ο Νοστράδαμος είπε ότι τα αεροπλάνα θα πέφτουν από τον ουρανό το 2016.Η Μέση Ανατολή έχει δει τεράστιες δραματικές αλλαγές και κοινωνικές αναταραχές τα τελευταία 4 χρόνια.
Η Αραβική Άνοιξη, που μετετράπη σε ISIS, έχει εντείνει πολλούς εμφύλιους πολέμους σε πάνω από 10 χώρες, μεταξύ των οποίων η Τυνησία, η Αίγυπτος, το Μπαχρέιν, η Σομαλία, η Λιβύη και η Συρία.
Ήδη είδαμε την εξαφάνιση της Malaysia Airlines Flight 370 την 8η Μαρτίου του 2014, την οποία ακολούθησαν και άλλες. Ένα άλλο αεροπλάνο σχεδόν τορπιλίστηκε από πύραυλο της Βόρειας Κορέας, μερικούς μήνες πριν. Από εδώ και πέρα όλα είναι πιθανά…
 “To Τέλος του κόσμου”
 Ο Νοστράδαμος έκανε επίσης μια διφορούμενη δήλωση που μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο πόλεμος στο Ιράκ με την εισβολή εκεί ήταν το πρώτο κύριο σημάδι της χρονικής διαδοχής γεγονότων προς κάτι, έτσι που ο κόσμος, όπως τον ξέρουμε, βαίνει προς το τέλος του. Υπήρξαν βέβαια και τόσες πολλές παρόμοιες προβλέψεις και προφητείες, ειδικά εκείνης του πολιτισμού των Μάγια για το 2012, που ποτέ δεν έγιναν πραγματικότητα. Οπότε και αυτή, ευτυχώς για εμάς, ίσως αργήσει..
Παιχνίδια στο Λευκό Οίκο
Ανέφερε επίσης για το «Λευκό Οίκο» ότι θα παίζει παιχνίδια πολέμου, όπως τα κανονικά παιχνίδια, και ότι αυτός θα θέσει τα σχέδια για να καταστρέψει τον κόσμο… αρχίζοντας με τη Μέση Ανατολή, που είναι σαν ένα παιχνίδι σκάκι για «αυτούς». Η ένταση μεταξύ «κάποιων» δύο… δεν θα είναι ποτέ εύκολη, ειδικά με τον «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» και τα αντίποινα του ISIS. Τόσο το Ιράκ όσο και το Αφγανιστάν δεν έχουν δει ποτέ ειρήνη, από τότε που οι Αμερικανοί επενέβησαν σ’ αυτές τις χώρες για να φέρουν τη «δημοκρατία».
Οι Πόλοι θα λιώσουν
Αυτό που πολλοί επιστήμονες ισχυρίζονται είναι η παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας και πολλοί μελετητές παίρνουν τις πληροφορίες τους από τα γνωστά κέντρα εξουσίας για να συνεχίζουν να το ισχυρίζονται. Θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό μόνο του; Όχι βέβαια… το κανονίζουν όλο αυτό με τα συστήματα αεροψεκασμών και και άλλα όπλα χειραγώγησης του κλίματος, τύπου haarp, για κάποιους λόγους… Αν κοιτάξετε τις υψηλές θερμοκρασίες των Βορείων κρατών, θα πρέπει πιθανώς να πιστεύετε ότι η προφητεία θα γίνει πραγματικότητα.
Ωστόσο, ο Νότιος Πόλος είναι ακόμα ψυχρός και παγωμένος και δεν έχουν σημειωθεί εκεί δραστικές αλλαγές της θερμοκρασίας. Οι επιστήμονες Παγκοσμίως διαλαλούν συνεχώς ότι ο Βόρειος Πόλος γίνεται όλο και θερμότερος από το συνηθισμένο, αλλά τίποτα σχετικό ποτέ δεν έχει αναφερθεί για το Νότιο Πόλο… γιατί άραγε???
 Η Πορεία του Ισραήλ
Η μοίρα του Ισραήλ παραμένει ασαφής μέσω των προβλέψεων του Νοστράδαμου. Ωστόσο, στο σημείο #34 μιας επιστολής, ο Νοστράδαμος αναφέρει ότι η Ιερουσαλήμ θα μπορούσε να απειληθεί από όλες τις πλευρές και ότι μια δυτική ναυτική δύναμη (ίσως από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή άλλες χώρες του Νέου Κόσμου) θα βοηθήσει το Ισραήλ στην καταπολέμηση των δυνάμεων των μελλοντικών του αντιπάλων.
 Η Ρωσία φέρνει την Ειρήνη
 
Αν οι Ρώσοι πουν “όχι” σε μια συμμαχία με την Ευρώπη και τη Δύση, κατά την έναρξη αυτού του πολέμου, ο Νοστράδαμος αναφέρει στην ίδια επιστολή για κάποιο βόρειο ‘βασιλιά’ από το Aquilon (έναν υπαινιγμό για τη Ρωσία), ο οποίος θα βοηθήσει τελικά να ρυθμιστούν τα πράγματα σωστά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ρωσία δεν έχουν έρθει ποτέ σε πρόσωπο με πρόσωπο σύγκρουση, ειδικά σε σχέση με τη Συρία. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα παιχτεί ή θα εξελιχτεί αυτή η προφητεία. Θα μπορούσε ο Κριμαϊκός πόλεμος του 2014 να οδηγήσει την Αμερική σε ειρήνη με τη Ρωσία; Αμφιβάλλω ότι η Ρωσία θέλει και αυτή τίποτα λιγότερο από την παγκόσμια κυριαρχία, αλλά ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Άλλωστε, μας αφορά ιδιαίτερα όλο αυτό, γιατί το μάτι του κυκλώνα θα βρεθεί στην δική μας περιοχή, την ήδη ταλαιπωρημένη και πτωχευμένη χώρα μας, την αθάνατη Ελλάδα…

Βιβλιογραφια:Nostradamus,Islamic Prophecies of the Apocalypse/The Complete Prophecies for the Future