ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ-20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Η πανσέληνος Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Τοξότη και παλι, στις 13:02:15 μ.μ., στις 20 Ιουνίου 2016. Η πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στην 29η αναιρετική μοιρα του Τοξότη, στον τρίτο δεκανό, οπότε θα πάρει και χαρακτηριστικά από την 1η μοιρα του Αιγόκερω, στον 1ο δεκανό. Στον άξονα Διδύμων/Τοξότη λοιπόν, οπου θα συμμετέχουν ο Κρόνος, ο Πωσειδωνας, ενώ με δυσαρμονικές όψεις παρεμβαίνει και ο Ουρανος. Θα επηρεαστούν οι Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες. Η πανσέληνος θα γίνει στον 3ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου, ενώ και ο Κρονος στο ιδιο ζώδιο, στον Τοξότη θα βρίσκεται εκεί. 
Η πανσέληνος Ιουνίου είναι αρκετά παρόμοια με την νέα σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου , με την Αφροδίτη να παραμένει κυρίαρχη στον χάρτη, ενας πολύ σημαντικός πλανήτης, ώστε θέματα που έχουν σχέση με αυτή να συνεχίσουν να δοκιμάζονται όπως ο έρωτας, τα δικα μας οικονομικά, η παγκόσμια οικονομία και η ειρήνη, η διπλωματία, η τέχνη, οι πρέσβεις, οι αξίες κ.α. που εχουμε αναφέρει. Οι αισθηματικές σχέσεις διαφοροποιούνται και αλλάζει η πορεία και το πρόγραμμα σε πολλές επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανόν μια εγκληματική ενέργεια η μια απατη να απασχολήσει την κοινή γνώμη. Υπο την επιρροή της θα βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που θα εκθέσουν πολιτικά πρόσωπα η κυβερνήσεις και κόμματα που βρίσκονται στην εξουσία, εφόσον βρίσκεται στην κορυφή του ωροσκοπίου της πανσελήνου αλλα και γενικότερα ότι συνδέεται με αυτήν.

Να εξηγήσω μερικα πράγματα για την 29ηαναιρετική μοιρα, κάθε πλανήτης που βρίσκετε σε αυτά τα σημεία δίνει πολλά σπουδαία μαθήματα ζωής τα οποία είναι απαραίτητα για την μετέπειτα εξέλιξη του τόσο σε προσωπικό όσο και σε Κοσμικό Επίπεδο. Οι μοίρες αυτές είναι συνδεδεμένες με κάθε είδους βάσανα και ταλαιπωρίες , κακοτυχία και άσχημες καταστάσεις μιας και συμβολίζουν το τέλος μιας κατάστασης, σε ένα πιο βαθύ επίπεδο ,όμως η αλλαγή μιας κατάστασης πάντα προϋποθέτει πόνο , όπως ακριβώς μια γέννηση . Η 29η μοίρα είναι μια στάση πριν το πέρασμα από μια συνειδησιακή κατάσταση σε μια άλλη , που ανάλογα με τη φύση του πλανήτη θα καθορίσει ποια είναι τα μαθήματα εκείνα τα οποία θα πρέπει να πάρουμε για να το επιτύχουμε αυτό , γι΄αυτό και έχει παρατηρηθεί πως οι πλανήτες από αυτή τη μοίρα βγάζουν όλη τους τη δυναμική, είτε θετικά είτε αρνητικά . Η τελευταία μοίρα κάθε ζωδίου, η 29η δηλαδή είναι καταλυτική, ως προς τη βαρύτητά της και το φορτίο ενός πλανήτη (ενέργειας και γεγονότων που υποδηλώνει). Στην αρχαιότητα εθεωρείτο κυρίως, ως μια δύσκολη μοίρα, επιφορτισμένη με εμπόδια, δυσκολίες και πιεστικές ή ανατρεπτικές καταστάσεις.
Σήμερα είναι εξίσου σημαντική καθώς δηλώνει ένα «μάθημα» ή ακόμα και δοκιμασία/ εμπόδιο, μέσα από το οποίο το άτομο θα περάσει στη διάρκεια της ζωής του. Σημαντική είναι και για την πρόβλεψη γεγονότων, καθώς δηλώνει μια τεράστια αλλαγή, ένα τέλος ή μια ανατρεπτική κατάσταση όσον αφορά τα ζητήματα που κυβερνά και την ενέργεια που φέρει ο πλανήτης, που είναι τοποθετημένος σ’ αυτή τη μοίρα.
Έτσι λοιπόν, η Σελήνη αλλα και ο Ηλιος, βρίσκονται εκεί, στον χάρτη της πανσελήνου, στη αναιρετική 29η μοιρα. Ο Ηλιος συνδέεται με τους ηγέτες, αρχηγούς κρατών, την καρδιά ενός έθνους, την εθνική ταυτότητα, αλλα και αυτά που εκφράζουν την εθνική ταυτότητα, τους αρχηγούς κυβερνήσεων και κρατων, τους επιχειρηματίες, τους διάσημους, και κυρίως τους άνδρες. Η Σελήνη επηρεάζει τον γυναικείο πληθυσμό, τον λαο γενικότερα ενός έθνους, το σπίτι, την οικογένεια, θέματα εθνικής ασφάλειας, τα υγρά του πλανήτη, δηλαδή θάλασσες, λίμνες, ποτάμια, κτλ. ακόμα και αυτούς που ταξιδεύουν σε νερό, τα εστιατόρια, την τροφή, τις καλλιέργειες της γης, την ακίνητη περιουσία.
Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια τους φόβους και τις ανησυχίες μας μέσω μιας πολύ σημαντικής αστρολογικής όψης τρεις ημέρες νωρίτερα και αυτό δεν είναι άλλο από το τετράγωνο Κρόνου-Πωσειδωνα. Ο πλανήτης της επικοινωνίας ,ο Ερμής, είναι σε τέτοια θέση οπου οι ανοικτές και ειλικρινείς συζητήσεις είναι ζωτικής σημασίας για τον προσδιορισμό των αποτελεσμάτων οσο αφορά σε θέματα αγάπης, ειρήνης και οικονομικών, σε προσωπικο και κοσμικο επίπεδο. Όπως γίνεται σε ολες τις πανσελήνους, η σημαντικότερη αστρολογική οψη είναι η αντίθεση Σελήνης-Ηλιου και εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις όλων των ειδών. Συναισθήματα και γεγονότα κορυφώνονται στην πανσέληνο .Η επιρροή της πανσελήνου θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, στην περίπτωση αυτή, μεχρι τις 4 Ιουλίου, οπου η αγάπη και το χρήμα θα είναι τα κυριότερα θέματα και αυτό διότι ο Ηλιος βρίσκεται σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον 10οοικο, οπου η Αφροδίτη ταξιδεύει ελαφρώς ταχύτερα από τον Ηλιο. 
Η πανσέληνος θα δείξει τα εμπόδια που υπάρχουν στην ερωτική σας ζωή, την επιρροή σας στους αλλους και τι μπορείτε να κάνετε ώστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Επίσης, ιδέες και βελτιώσεις μπορούν να εφαρμοστούν  για την οικονομική σας κατάσταση μέσω της εξοικονόμησης χρημάτων ή τη διαχείριση ενός χρέους αν έχετε. Η σύνοδος αυτή εστιάζεται και στην έκφραση συναισθημάτων, την κοινωνική μας ζωή και εικόνα, την επαγγελματική άνοδο, την δημοσιότητα, τις ερωτικές μας σχέσεις και την ανάπτυξη καλλιτεχνικών ικανοτήτων αλλα και το όποιο δυναμικο διαθέτει ο καθένας από μας.
Η σύνοδος Ηλιου- Αφροδίτης που δεσπόζει στην κορυφή του ηλιακού ωροσκοπίου, στον 10ο οικο, είναι όλα αυτά που εσεις αγαπάτε και έχουν αξία. Όπως αναφέραμε και στο προηγούμενο άρθρο, αν είστε μόνοι σας μπορεί να αισθανθείτε μια έντονη ανάγκη για συντροφικότητα και οικειότητα, η να θέλετε να κάνετε κατι  για να βελτιώσετε την σχέση σας, η θα μπορούσατε να αναζητήσετε απλα, κάτι άλλο ώστε να σας προκαλέσει πνευματικά και επαγγελματικά, όπως μια δημιουργική εργασία ή χόμπι.
Η αντίθεση Σελήνης- Αφροδίτης, είναι μια οψη οπου επηρεάζει άμεσα αφού η σελήνη έρχεται σε άμεση επαφή μαζί της μέσω μιας αντίθεσης. Αν για παράδειγμα, βγαίνετε ραντεβού με κάποιον, θα υπάρχει η τάση να κρατάτε χαμηλο προφίλ μονο και μονο για να μην αισθάνεστε μόνοι. Με τέτοιες όψεις, οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα δεν έχουν διάρκεια, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό για εσάς αυτή την στιγμή οσο η ανάγκη στο να έρθετε συναισθηματικά κοντά με τους αλλους. Αν ήδη είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορεί να υπάρξουν τριβές, μπορεί να προκύψουν προβλήματα λόγω του ότι ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες τώρα η διαθέσεις. Ωστόσο, αυτή η διέλευση από μόνη της δεν σίγουρα δεν είναι σημάδι μεγάλων συγκρούσεων ή ανυπέρβλητων δυσκολίων. Απλα δημιουργούνται εντάσεις που έρχονται στο φως, αλλα σίγουρα μπορείτε να δουλέψετε πάνω σε αυτές ώστε να ξεπεραστούν. Η αντίθεση αυτή συνδέεται με την ιδιοτροπία, την οξυθυμία, μελαγχολία, συγκρούσεις στον ερωτα, την αδυναμία, επιφυλακτικότητα, την λανθασμένη εκτίμηση.
Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα ήταν μια συνεχής πρόκληση μήνες τώρα, το οποίο θα είναι ακριβείας μόλις 3 ημέρες νωρίτερα, δηλαδή στις 17 Ιουνίου οπου φέρνει απογοήτευση ή αποτυχίες και είναι πιο πιθανό να επεκταθεί ή να εμβαθύνει τις περιόδους θλίψης ή την κατάθλιψη που βιώνουμε όλοι από τις κακουχίες και τα προβλήματα. Ακόμη και αν δεν σας επηρεάζει, είναι πιθανό  να δημιουργήσει φόβο από ψυχολογικής άποψης ή παράνοια που μπορεί να σας οδηγήσει σε αβεβαιότητα από τα παγκόσμια γεγονότα. Έτσι τα πράγματα δεν διαφέρουν και τόσο πολύ από την νεα σελήνη τις 4 Ιουνίου, στους Διδύμους, η μονη διαφορά είναι η θέση του Ερμή οπου θα κάνει την επικοινωνία δύσκολη ώστε να μπλοκάρει οποιοδήποτε επιτυχές αποτέλεσμα. Απλα θα έλεγα ότι ενδυναμώνει την νεα σελήνη. Αλλωστε όπως και στο παρελθόν, το τετράγωνο Κρονου –Πωσειδωνα, είναι ενας πολύ σημαντικος κύκλος, που εφερε μεταμορφωτικές αλλαγές στο παρελθόν αλλα και τώρα. 
Θα ξαναθυμίσω, περιληπτικά, ότι ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει πολύ την έννοια της δικαιοσύνης στην εφαρμογή των νόμων, την εξωτερική πολιτική των κρατών, την παιδεία, την θρησκεία και τον αθλητισμό, τα σύνορα κρατων. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς είναι σε θέση κυρίαρχη και επηρεάζει την ναυτιλία, την τέχνη, τον ψυχισμό, τα δόγματα, τους ανθρώπινους στοχασμούς και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες, είναι τα αριστερά κόμματα. Οι συνθήκες ζωής πολλών ανθρώπων θα αλλάξουν και θα υπάρξει η απόδειξη της μεγάλης εξαπάτησης από το σύστημα και τις ψεύτικες υποσχέσεις του. 
Η δυσαρμονία του Κρόνου με τον Ποσειδώνα θεωρείται η όψη της απάτης και της πώρωσης. Ο «απολογισμός» της όψης θα γίνει στο τέλος του 2017 και κυρίως στα μέσα του 2018 όταν ο Κρόνος θα έχει περάσει στον τρίτο δεκανό του Αιγόκερω για τα καλά και ο Ουρανός στον Ταύρο. Θα συμβούν ανεξήγητα και αδικαιολόγητα συμβάντα τα οποία με τίποτα δεν μπορεί να εξηγήσει η ανθρώπινη λογική. Καλό θα είναι λοιπόν να επιστρατεύσουμε την ψυχραιμία και την σύνεση και να αποφύγουμε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες διατηρώντας επιφύλαξη και απόσταση από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν εμπιστευόμαστε. Στην παγκόσμια πολιτική θα περάσουμε φάσεις όπου τα σενάρια των ισχυρών του κόσμου θα ταλαιπωρήσουν με διάφορους τρόπους τους ανθρώπους παγκοσμίως. 
Το τετράγωνο μεταξύ αυτών των δυο, αμφισβητεί την πιστη, εμποδίζει τα σχέδια κάποιων που επηρεάζονται από αυτο, και διαλύει. Έδωσε λοιπόν το στίγμα της ανάγκης για διάλυση των κατεστημένων αρχων εξουσίας, με σκοπό πάντα την ανανέωση των δομών. Όπου όμως εμπλέκεται ο Ποσειδώνας, υπάρχει σύγχυση και κρυμμένα μηνύματα που η κοινή λογική αδυνατεί να κατανοήσει.
Το 1989 έχει συνδέσει την συλλογική συνείδηση με την πτώση του τείχους του Βερολίνου. Η αποδυνάμωση της Σοβιετικής ένωσης και η ιστορική Περεστρόικα του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ  άνοιξαν τον δρόμο για την επανένωση της έως τότε διχοτομημένης Γερμανίας. Το παγκόσμιο αίσθημα πως «ουδείς άνθρωπος δεν νοείται να μην είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» (και δει στην καρδιά της Ευρώπης) και μέσα από αλλεπάλληλες διαδηλώσεις, οδήγησαν τελικά στην πτώση του «τείχους της ντροπής» στις 9 Νοεμβρίου 1989 (τρίτη και τελευταία σύνοδο), προκαλώντας τον μεγάλο θαυμασμό του «ελεύθερου κόσμου». 
Από το άνοιγμα του κύκλου το 1989 έως σήμερα, ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα σχημάτισαν  το πρώτο τους τετράγωνο  στο τέλος της δεκαετίας του 90. Το 1998, ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα βρίσκονται σε άβολη γωνία μεταξύ τους. Η αποκορύφωση ήταν στις 25 Ιουνίου 1998. Οι αντάρτες του Απελευθερωτικού στρατού του Κοσσόβου UCK, συντηρούσαν μια ελεγχόμενη βία που προκάλεσε την αντίδραση των Σέρβων και θύμισε στους Δυτικούς την ύπαρξη του προβλήματος. Η βασική πηγή ήταν η σχέση θρησκείας – εθνότητας, με αποτέλεσμα τον συνεχή ανταγωνισμό μεταξύ των χριστιανών-Σέρβων και των μουσουλμάνων-Αλβανών. Η λύση που δόθηκε το 1990 για προσωρινή ένταξη τους στην Γιουγκοσλαβική Ομοσπονδία – τουλάχιστον έως ότου να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν την αυτονόμηση του Κοσόβου – οδήγησαν ουσιαστικά σε μια κατάσταση που κόχλαζε επικίνδυνα. Θυμηθείτε και τότε, τα κύματα των προσφύγων που εγκατέλειπαν την περιοχή (περίπου 200,000) για να γλυτώσουν από την βία του πολέμου. Βεβαια,16 χρόνια μετά, τα θύματα-πρόσφυγες που όλος ο κόσμος συμπονούσε και που η «εξουσία» υπόσχονταν ότι θα φροντίσει, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να επαναπατριστούν. Ας μην πάω πιο πισω, αναφέρω αυτα που είναι γνωστά σε ολους στην πρόσφατη ιστορία. Με αυτόν τον κύκλο θα διαλυθούν και πολλά κόμματα αλλα και θα υπάρχει έλλειψη σταθερότητας.
Η αντίθεση Ερμή-Κρονου, φέρνει στην επιφάνεια σοβαρές σκέψεις και συζητήσεις αλλα επίσης  αρνητικότητα και θλίψη. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες στην επικοινωνία και την απομόνωση. Μπορεί να αισθάνεστε καλυτέρα συζητώντας από τον υπολογιστή, παρα να κοινωνικοποιηθητε με τους αλλους, θα νιώθετε καλύτερα μονοι με το να ερευνάτε εις βάθος κάποια πράγματα ώστε να κρατείτε το μυαλό σας απασχολημένο. Η κούραση επίσης είναι ένα άλλο χαρακτηριστικο αυτής της όψης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μπορεί να δέχεστε πιέσεις από τους αλλους στην δουλειά σας, και να είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε στις όποιες απαιτήσεις. Η διέλευση είναι αρνητική για καινούργια ξεκινήματα, διότι δείχνει εξάντληση χωρίς ιδιαίτερο όφελος.
Ο Ερμής επίσης τετραγωνίζει τον Πωσειδωνα, η οποία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και να περιπλέξει τις όποιες συζητήσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές. Ακόμη και με το να υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες, μπορεί να υπάρχει έλλειψη σαφήνειας και παρερμηνεία. Εάν πρέπει να ασχοληθείτε με οποιαδήποτε σημαντική επιχείρηση, κυβερνητικά ή νομικά και στρατιωτικά θέματα, ζητήστε επαγγελματικές συμβουλές ή βοήθεια από έναν έμπιστο φίλο. Ωστόσο, η διέλευση αυτή δείχνει ψεύτικες υποσχέσεις, υπάρχει έντονα το στοιχείο της υπερβολής και κατάχρησης και επηρεάζει σε κοσμικο επίπεδο επιπλέον θέματα υγείας, εργασιακά και εξωτερικής πολιτικής, παιδείας και θρησκείας. Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσε να φέρει ρήξεις, διακοπή των σχέσεων. Σημαντικο είναι το γεγονός ότι ο Ερμής συνδέεται με την νόηση και οι όψεις που σχηματίζει συνδέονται και με όλα αυτά τα εγκλήματα που βλέπουμε τελευταία.

Μικροί πλανήτες και σταθεροί αστέρες ευθυγραμμίζονται με την πανσέληνο της 20ης Ιουνίου στον Τοξότη. Ενώ η πανσέληνος περνάει από τον Acumen, τα πλήρη αποτελέσματα του θα είναι περισσότερο αισθητά όταν θα περνάει από τον Sinistra. Ο Acumen, βρίσκεται στο κεντρί του Σκορπιού, οπου είναι πραγματικά ένα όμορφο σύμπλεγμα αστεριών που ονομάζεται Πτολεμαικο σύμπλεγμα. 

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Acumen, στις 28 59 του Τοξότη, με Sinistra στις 29 59, και ο Ηλιος σε σύνοδο με Betelgeuse και Polaris.  Η Σελήνη με τον Acumen έχει την τάση να δημιουργεί μια “πύρινη κόλαση” γύρω του ή να επιληφθεί μέσω σφοδρής αντί-θρησκευτικής, ακόμα και αντί -Θεϊκής στάσης. Επιπλέον συνδέεται με την λαγνεία, την αδικαιολόγητη, κακόφημη και σκανδαλώδης στάση, και δίνει εθισμό στην μαγεία και συνδέεται με την δηλητηρίαση. Με τον Sinistra, δίνει μια παθιασμένη, τυφλά καλόκαρδη, σπάταλη και εύκολα παρασύρετε εκ φύσεως, συνδέεται με τους αόρατους κινδύνους, την εχθρότητα και συκοφαντίες. Ο Πλίνιος, είχε αναφέρει, ότι από τέτοιο συνδυασμό ότι προκλήθηκε πολύ μεγαλη σε βαθμό θνησιμότητα από δηλητηριάσεις. Αυτός ο αστερισμός έχει επίσης ονομαστεί, Ασκληπιός, διότι κυβερνάει τα φάρμακα.
Ο Αρης με Agena, είναι θετικος για οσους θέλουν να εκφραστούν μέσω του γραπτού λογου αλλα και επιτυχία με τις μάζες τουλάχιστον βέβαια γι’ αυτούς που ασκούν επιρροή, αλλα και τις μεγάλες ψυχικές και σωματικές δυνάμεις, το MC με τον Mirzam χαρίζει και αυτό επιτυχία και ευφυΐα, ο Νότιος Δεσμός με Achernar μπορεί να δώσει ηθική, αγάπη για την επιστήμη και την θρησκεία, θρησκευτική πιστη, πολλά ταξίδια και πολλές αλλαγές, μια θέση αρχής, αλλα λόγω των αρνητικών του όψεων με αλλους πλανήτες δίνει πνιγμούς, ατυχήματα κυρίως στη θαλλασσα, αλλα κατι από τα θετικά που αναφέραμε δεν ευνοείται, με τον Πλούτωνα μονο ισως μας καλεί να ενισχύσουμε την πιστη μας περισσότερο αυτό το χρονικό διάστημα που σίγουρα όλοι το εχουμε ανάγκη. Λένε επίσης ότι οδηγεί σε βια, και αντιδράσεις, αναμοχλεύει τον πόλεμο και αλλα συναισθήματα όπως το μίσος τον θυμο κτλ. 
Ο Ηλιος με Betelgeuse σημαίνει το ενδιαφέρον και την ικανότητα για την αποκρυφιστικα και μυστικιστικά θέματα, φέρνει οξείες ασθένειες, πυρετούς, την τιμή και την προτίμηση που καταλήγει σε τελική καταστροφή. Αυτό δεν είναι θετικο για τους ηγέτες. [Robson *, ρ147.] Σύνοδος Ηλιου- Betelgeuse, συνδέεται με καταστροφές, βια και κινδύνους.
Εχουμε και πολλά σημαντικά μεσοδιαστήματα στον χάρτη της πανσελήνου..
*Επιπλέον, ο Ηλιος βρίσκεται στο μεσοδιαστημα Κρονου-Πλούτωνα, που είναι ο άξονας της κατάλυσης της εξουσίας, του ομαδικού περιορισμού και της δικτατορίας, συνδέεται με παραίτηση ηγέτη, την στέρηση αλλα και το γεγονός ότι θα είμαστε μάρτυρες σημαντικών γεγονότων στον κόσμο. Το μεσοδιαστημα αυτό βέβαια συνδέεται ακόμη και με μαζικούς θανάτους και ήταν παρών στην σφαγή του Ορλάντο, που έγινε την Κυριακή στις 13 Ιουνιου,2016 στην Φλόριντα. Εκεί υπάρχει βέβαια και κάτι άλλο το οποίο μάλλον, θα το αναφέρω σε ξεχωριστό κείμενο. 
*Η Σελήνη στο ιδιο μεσοδιαστημα συνδέεται με την λιτότητα, την εγκράτεια, και με τραγικά περιστατικά που επηρεάζουν κυρίως τον γυναικείο πληθυσμό η συνδέονται με γυναίκες.
**Η σύνοδος Δια-Mizar συνδέεται με καταστροφικές πυρκαγιές μεγάλης έκτασης και μαζικές καταστροφές γενικά.
**Ο Κρόνος στο μεσοδιαστημα Σελήνης-Αρη συνδέεται με τους περιορισμούς, καταστολή η την απόκρυψή συναισθημάτων και το ελεγχόμενο πάθος. Συμβολίζει μια δυσάρεστη κατάσταση και ανικανοποίητη επιθυμία, έλλειψη ενδιαφέροντος για την δουλειά, την εργασία κάποιου η μια σχέση. Μπορεί να υποφέρουμε από κάποιο χωρισμό η γενικότερα από την έλλειψη ικανοποίησης στην ζωή μας, είτε στην προσωπική είτε επαγγελματική.
*Ο Πωσειδωνας στο μεσοδιαστημα Ηλιου-Αρη συνδέεται με Μια κατάσταση κατάθλιψης, δυσπιστία, συναισθηματική σύγχυση. Ένα ταξίδι με αεροπλάνο ή με πλοίο, η λαχτάρα για πολύ μακρινά μέρη, ασθένεια, αδυναμία, έλλειψη ενέργειας, κάποιος που σχεδιάζει, χωρίς καμία προοπτική υλοποίησης. Συνδέεται επίσης με τις ανέντιμες ενέργειες, την απατη και το ξεγέλασμα.
Ο Κουάοαρ (αγγλικά: Quaoar) (επίσημη ονομασία: 50000 Κουάοαρ, προσωρινή: 2002 LM60) είναι ένα μεγάλο ουράνιο σώμα της Ζώνης του Κάιπερ. Όταν ανακαλύφθηκε το 2002, ήταν το μεγαλύτερο μεταποσειδώνιο αντικείμενο. Η τροχιά του Κουάοαρ είναι σχεδόν κυκλική με μέση απόσταση από τον Ήλιο 6,5 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα (43,4 ΑΜ). Η περιφορά του διαρκεί 286 γήινα χρόνια. Προς το παρόν είναι το πιο κοντινό μεγάλο αντικείμενο στον Πλούτωνα. Ο Κουάοαρ είναι ένα μετρίως κόκκινο αντικείμενο και πιστεύεται ότι αποτελείται πέτρωμα και πάγο. Πιστεύεται ότι πρόσφατα η θερμοκρασία έφτασε στους -160 °C. Αυτό είχε ως συνέπεια την δημιουργία κρυσταλλικού πάγου. Επίσης υπάρχουν ίχνη (5% του υπέρυθου φάσματος) στερεού μεθανίου και στερεού αιθανίου, τα οποία δημιουργούν ένα εκρηκτικό πάγο. 
Είναι ένας δευτερεύον πλανήτης, μικρής σημασίας, και η σημασία του από τους αστρολόγους σύμφωνα με τον Nick Anthony Fiorenza είναι η εξής:
Ο Quaoar φαίνεται να έχει χαρακτήρα που υποστηρίζει μια «αρμονική επανάσταση» – για να μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε και να παραδοθούμε στη φυσική σειρά των δημιουργικών δυνάμεων που διέπουν τη ζωή και το θάνατο. Επιπλέον, ο Quaoar θα εμπνεύσει την επιστροφή μας στην «ιερότητα της ζωής”; να συνειδητοποιήσουμε ότι όλα τα πράγματα στη ζωή είναι ιερά και ότι είναι ευθύνη μας να σεβόμαστε την φυσική τάξη και να ζούμε σε αρμονία με τη φύση; χωρίς αυτό δεν έχουμε σεβασμό για τον εαυτό μας.
Σε σύγκριση με τον χάρτη της Ελλάδος, η πανσέληνος επηρεάζει τον 8ο και 1ο οικο της.Η αντίθεση Αφροδίτης-Δια, επηρεάζει τις μάζες, συμβολίζει την πλήρη αποχαύνωση, αμέλεια, την εσφαλμένη συμπεριφορά, αλαζονεία, την υπερβολή, την απώλεια, τις νομικές συγκρούσεις και στην θρησκεία ,έχουμε και την σύνοδο στην Κρήτη. Επίσης τους ανθρώπους που έχουν διαφορετικές αξίες από τις δικές σας που μπορεί να είναι διαφορετικής εθνικότητας. 

Το τετράγωνο σεληνης-πλουτωνα, το τετράγωνο Αφροδίτης –Πλούτωνα, δεν αποκλείεται αν εχουμε ένα ακόμη χρηματοπιστωτικό γεγονός, διότι συνδέεται με την οικονομική απώλεια και ένα σοκ και τις εντάσεις που δημιουργούνται. Επιπλέον, συνδέεται με την καταστροφή σπιτιών και τροφίμων, τα πλημμυρισμένα σπίτια, επίθεση ή πόλεμος και την υπεράσπιση της πατρίδας, το είχαμε ξανασυναντήσει πολλές φορές από το Φθινόπωρο.Οι όψεις του Ερμή στην πανσέληνο, δεν είναι τυχαίες γιατί με τετράγωνο Ερμή- Πωσειδωνα, είχαμε και την ανακοίνωση δημοψηφίσματος του 2015,που παλι θέλει να κάνει ο πρωθυπουργός της χωρας αυτής, με ανάλογες όψεις που εχουμε και τώρα και τότε.

Η αντίθεση Ερμή-Αρη αυξάνει τις εντάσεις τόσο σε κοινοβουλευτικο αλλα και σε επίπεδο διπλωματικό. Ο Αρης τετραγωνίζει τον Δια , δηλώνει αντίθεση με τους κανονισμούς και τις αρχές, τάση για υπερβολή, βιασύνη,αντιμέτωποι με μια απόφαση που πρέπει να παρθεί, διαφωνία, παραβίαση της σύμβασης, συγκρούσεις. Υπερβολικές δαπάνες.
Ο Δίας σε αντιθεση με τον ωροσκόπο, ο βόρειος δεσμός με τον Αρη και τον ωροσκόπο, το MC σε αντίθεση με τον Δια ολα αυτα φερνουν μοιραια γεγονοτα . Ο Αρης σε δυσαρμονική οψη με τον ωροσκόπο, συνδέεται με μεγάλες εντάσεις στο περιβάλλον, και επιθετικότητα. Δημιουργεί συγκρούσεις και προβλήματα σε συνεργασίες. Η δυσαρμονία Αρη-Δεσμού,  συνδέεται με την καταστροφή μιας συνεργασίας, την αναστάτωση και την αποξένωση.

Η Πανσεληνος θα επηρεασει την Νοτια Ασια,Κινα,Φιλιππινες κυριως ενω ο Διας την Ευρωπη,κυριως την Ισπανια, Αγγλια.

εξισώσεις
* Απόσυρση – Μοναξιά – Στα όρια – Αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση που σχετίζονται με τους εταίρους – Προβλήματα- – Εκτέλεση απαιτητικών καθηκόντων    – Εμπόδια που σχετίζονται με άλλους ή συνεργασίες – Αλλοτρίωση- Θυσίες — Αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ή αστάθεια — Απογοήτευση – αδυναμία – ανειλικρίνεια – εξαπάτηση του κόσμου
* Οικογενειακές μονάδες – Ανταλλαγή κατοικιών με άλλους-Ισχυρή αντίσταση- Σκέψεις σχετικά με ισχυρές συνδικαλιστικές οργανώσεις – Ειδήσεις που αφορούν την αντοχή και την ενότητα – Ακραίες επικοινωνίες επηρεάζουν σχέσεις –
* Σκέψεις σχετικά με την μεγάλη τύχη – Επιτυχία μέσω γραπτού λογου – Ενέργειες που συμβάλλουν στα κέρδη επιχειρήσεων  – Συζήτηση σχετικά με την εξουσία και το χρήμα — εξουσία ή επιρροή στο νόμο και επικοινωνίες — μεγάλο αντίκτυπο με νομικές ανακοινώσεις
* Διαρκής καλή τύχη μέσω της επιρροής – Σημαντικές δαπάνες – υψηλής αντοχής οικονομικά προβλήματα – Ελαχιστοποιημένη επιρροή που σχετίζονται με οικονομικές υποθέσεις – Νομικά προβλήματα που σχετίζονται με την πολιτική ή τα ισχύ θέματα
Ενέργειες που συμβάλλουν στη διαφάνεια- που σχετίζονται με την ανακάλυψη των πραγματικών περιστατικών- – Νέα πολιτιστικό έργο – Η ζήτηση για την ηθική στον αθλητισμό
Ανάγκη για συνεχή αναπροσαρμογή – καιροί υποχρεωτικών αλλαγών
Σοβαρές ή κρίσιμες ανησυχίες – Σημαντικές απώλειες – Έκτακτη λύπη ή θλίψη
Ενέργειες που συμβάλλουν σε προβλήματα κατά τη διάρκεια των μεταρρυθμίσεων – Έντονη διέγερση σχετικά με τις αναχωρήσεις ή αποστασιοποίηση – Σημαντικές κρίσεις – εξεγέρσεις που σχετίζονται με την εποπτεία ή τον αναγκαστικό περιορισμό- Στέρηση- Ξαφνική σύγχυση- Εσωτερικό χάος
Εν καιρώ πολέμου – Αντιμαχόμενοι πληθυσμοί ή έθνη – Εμπρησμοί- κρυμμένα κίνητρα – Χειραγώγηση – Εφαρμογή της εξαπάτησης
Ζημιές που αφορούν ξαφνική ρήξη – Σεισμοί

~ Like Share Tag Comment ~ ~

Email: astro.ephimerides@gmail.com