Site icon ΑΣΤΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟ-12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Advertisements


Στις 12 Ιουνίου 2016, ο Omar Mateen, 29 ετών σκότωσε 50 άτομα και τραυμάτισε αλλα 50, τουλάχιστον 100 άτομα στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Pulse στο Ορλάντο της Φλόριντα. Τις πρώτες πρωινές ωρες της 12ης Ιουνίου, στις 2:02 π.μ. άρχισε η  μεγαλύτερη μαζική σφαγή στην ιστορία των ΗΠΑ, όπως χαρακτηρίστηκε. 
 Στις 12 Ιουνίου 2016, ο Ηλιος πλησιασε τον γενεθλιο Αρη των ΗΠΑ και με τη Σελήνη να μετακινείται σε ενα σχηματισμο τετραγωνου προς τον Αρη των ΗΠΑ ωστε να συναντησουν τον Πωσειδωνα τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Omar Mateen γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη με γονείς από το Αφγανιστάν.
Κατα Ebertin, στο βιβλιο Αστρικων Επιρροων,την ωρα της δολοφονιας των 50 ατομων, ο Αρης στον προσωπικο του χαρτη, παιρνουσε πανω απο τον Ηλιο του, οπου ενεργοποιηθηκε μεσω του μεσοδιαστηματος Κρονου-Πλουτωνα.Η διελευση του Αρη του ειχε εστιαστει σε Yod, ενω ταυτοχρονα αντιμετωπιζε και την Κρονια επιστροφη του.Ο Mateen είναι Σκορπιός με τον Ηλιο του στις 23 μοίρες, με τον Ερμή στις 16 μοίρες του Σκορπιού σε αναδρομή πορεία, ο Πλούτωνας στις 7 μοίρες του Σκορπιού, και η Αφροδίτη στις 6 μοίρες του Σκορπιού. Ο Σκορπιός είναι το πιο μυστικοπαθείς από όλα τα ζώδια και σπάνια αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους για άλλους.
Ενώ η ωρα γέννησής του δεν δημοσιεύεται, χρησιμοποιώντας την 12η ωρα, το μεσημέρι μας δείχνει την Σελήνη στο ωροσκόπιο του, στις 26 μοίρες του Ταυρου, οπου σχηματίζει ενα Τ-τετράγωνο με τον Άρη και τον Ήλιο του. Ο Αρης και ο Ηλιος εμπλέκονται σε πολύ δύσκολες όψεις αλλα δεν θα σταθώ στο ωροσκόπιο του δράστη, με μια ωρα να μου είναι άγνωστη, κανωντας υποθέσεις. 
Όμως αφού είναι 29 ετών, βλέπω να έχει την πρώτη Κρόνια επιστροφή, ο οποίος Κρόνος τετραγώνιζε τον Πωσειδωνα του, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Όμως υπάρχουν  χαρακτηριστικά που τα έχουν οι περισσότεροι τρομοκράτες, συνήθως ο Πωσειδωνας είναι ο εμπλεκόμενος πλανητης, που συνδέεται με θέματα θρησκείας, επίσης είναι συνδεδεμένος με την σύγχυση, ψευδαίσθηση, κατάθλιψη και ψυχικές ασθένειες και τον θρησκευτικό φανατισμό. Οι πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού, συχνά συνδέονται με την τρομοκρατία. Φυσικά αυτό από μονο του δεν είναι ένδειξη του ότι κάποιος είναι τρομοκράτης, υπάρχουν και αλλοι άξονες για να συμβούν όλα αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρονια, και από θέμα αστρολογικής άποψης, δεν ζούμε καθόλου ήρεμα χρονια, με το τετράγωνο Πωσειδωνα-Κρόνου. Η 9-11 Σεπτεμβρίου είχε άξονα στον ζώδιο αυτό.
Θα πάω στη νυχτα της σφαγής. Εχουμε την αντίθεση Ερμή-Αρη στον άξονα Ταυρου-Σκορπιού, οπου εκφράζει ενα νεαρο ατομο, με όπλο στο χερι η πολύ θυμωμένο και επιθετικο.  Ο Άρης πέφτει στους 25 μοίρες του Σκορπιού (Μοίρα της Θυσίας), στον 8ο οίκο του θανάτου. Ο Ερμής είχε μόλις διασχίσει τον Algol στις 26 μοίρες του Ταύρου πριν λίγες ημέρες και σκεφτόμουν ότι κατι άσχημο θα συμβεί, ένα από τα πιο επιβλαβή σταθερά αστέρια που σχετίζονται με το «χάσιμο του κεφαλιού». Ο Άρης ήταν σε αντίθεση με τον Algol στις 26 μοίρες του Σκορπιού. 
Δεν εξεπλάγην όμως καθόλου, όταν είδα ότι ο ωροσκόπος του χάρτη, είναι στις 29 μοίρες των Ιχθύων (θρησκεία ή ιδεολογία) και οι Ιχθείς κυβερνούν τον Δία και τον Ποσειδώνα. Ο Δίας είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα δηλώντας τρομοκρατικές ομάδες η άτομα με θρησκευτικό περιεχόμενο όπως εχουμε αναφέρει πολλές φορές. Το τετράγωνο Κρονου-Πωσειδωνα σχηματίζουν ένα Ταυ-τετράγωνο με τον Δια.
Ο Πωσειδωνας βρίσκεται στον 12ο οικο, που σημαίνει μυστικές ενέργειες η εχθρούς. Αυτο συνδέεται με την πλύση εγκεφάλου, με ενα ανισόρροπο άτομο η ασύμμετρες απειλές. Η Σελήνη και ο Δίας στον 6ο οικο, στις 14-20 μοίρες της Παρθένου, δείχνουν άτομα αλλοδαπής καταγωγής, κατι που είδαμε και στα προηγούμενα τρομοκρατικά χτυπήματα.
Πάμε στα πιο βαριά, ο ωροσκόπος στον χάρτη,  είναι σε σύνοδο με τον Scheat και το MC με τον Αcumen. Ο Scheat ήταν και στην εκρηξη της Φουκοσιμα. Ο σταθερός αστέρας όμως αυτος, έχει κάνει έντονα την εμφάνιση του, από την περυσινή έκλειψη στους Ιχθείς όπως και στην φετινή εαρινή ισημερία, ήταν παρόν, που συνδέεται με φυλάκιση,  φόνους, αυτοκτονίες, πνιγμούς, ακραία δυστυχία, στις 29 μοίρες των Ιχθύων και τα εχω αναφέρει αναλυτικά στα κείμενα αυτά τον Μαρτιο. Ο Ηλιος σε σύνοδο με τον Phact, συνδέεται με βίαιους θανάτους.
Ο Αcumen έχει εξέχουσα θέση, ο οποίος περνούσε πάνω από το Ορλάντο την ωρα εκείνη, ο οποίος βρισκόταν στο “κεντρί του Σκορπιού”, μαζί με τον Aculeus, που έχουν τις ιδιες περίπου ιδιότητες.
O Acumen, επηρεάζει τις θρησκευτικές ιδέες, πως συμβαίνει συχνά  με τον Τοξότη, υπάρχει μια τάση να δημιουργεί μια “πύρινη κόλαση” γύρω του ή να επιληφθεί μέσω σφοδρής αντί-θρησκευτικής, ακόμα και αντί -Θεϊκής στάσης, όπως είχα αναφέρει στην πανσέληνο για τις 20 Ιουνίου. 
Ο σταθερός αστέρας αυτός συνδέεται με τον θρησκευτικό εξτρεμισμό, στην 29η του Τοξότη, στο μεσοδιαστημα Αρη-Σελήνης.
Σημειώστε ότι το Μεσουράνημα (MC) είναι πολύ κοντά στο σημείο του Κριου, («παγκόσμιο γεγονός; Γεγονός που έχει αντίκτυπο στον κόσμο). Το Μεσουράνημα ισούται με μηδέν βαθμούς στον Κριό στις 02.02 πμ. 
Ας δούμε το γεγονός από διαφορετική αστρολογική σκοπιά, μέσω της Ουράνιαν. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ένας πολύ σπάνιος συνδυασμός που εκδηλώνεται ως δολοφονία.
Εχουμε, Άρης / Άδης («δολοφονία, ατυχήματα με μέταλλο) και ο Ουρανός / Άδης (που σημαίνει πράξη, δολοφονίας) με Μεσουράνημα / Βουλκανους (“ισχυρή φήμη ή επιπτώσεις”). Αυτός είναι ένας πολύ θανατηφόρος συνδυασμός . 
Το MC= Ερμής/Aπολλο ( νεα που ταξιδεύουν, η θα επηρεάσουν παγκοσμίως) – Κρόνος/Πλουτωνας (κατάλυση της εξουσίας, δικτατορία, ομαδικός θάνατος, περιορισμός) = Κρονος /Zευς ( περιορισμός ως πράξη)
Το MC συνδέεται με πολλούς άξονες στην Ουράνιαν, οπως:
Αρης-Βόρειος Δεσμός, Άδης-Ποσειντον, (ομάδες που έχουν σχέση με οπλα, νοητική ανεπάρκεια, μυστική η τρομακτική πιστη η θρησκεία)
Αρης-Άδης =φόνος, πυροβολισμοί
Ουρανος-Άδης- Ζενίθ-Βουλκανους= πολύ άσχημες πράξεις που συνδέονται με φόνους μεγάλης φήμης
Άδης-Υποθ. Κρονος- Ωροσκόπος Δίας= εγκληματική κυβέρνηση, υψηλού επιπέδου δολοφόνοι που ανήκουν στην κυβέρνηση η υψηλού επιπέδου εγκληματικότητα η εγκληματικές ομάδες η οργανισμοί. Και ..Ωροσκόπος-Δίας= επιτυχία στο περιβάλλον, γενική επιτυχία η ευτυχία.
Μετάφραση: Η φήμη του γεγονότος ή της οντότητας που θα γίνει γνωστή στις διεθνείς ειδήσεις βασίζεται σε ένα γεγονός που χαρακτηρίστηκε απο τον περιορισμό μιας δραστηριότητας και που ήταν πολύ καταθλιπτικό. Ομάδες ατόμων (ή στρατιώτες) με όπλα και ψυχικά ελαττώματα είχαν εμπλακεί σε πράξη δολοφονίας  που είχε μια βαθιά επίδραση. Η φήμη του γεγονότος δημιούργησε επίσης ευτυχία/επιτυχία για μια εγκληματική κυβέρνηση ή εγκληματική οργάνωση.
Σημειώστε ότι το μεσοδιαστημα του Ήλιου /Αφροδίτης αντιπροσωπεύει τις “ομάδες ανδρών”, σύμφωνα τις ερμηνείες της Ουράνιαν. Μερικές γυναίκες ήταν επίσης παρόντες και αυτό  θα ήταν μια δίκαιη περιγραφή. Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχει η ισχυρή πιθανότητα ότι περισσότερα από ένα άτομο είχε εμπλακεί σε αυτό γεγονός, και το μεσοδιαστημα του Ήλιου / Αφροδίτης ορίζεται ως «μια κλίκα ανδρών” (δηλαδή ISIS) που λειτουργεί καλά με το άλλο σύμπλεγμα μεσοδιαστημάτων που ορίζουν την “απογοήτευση με παγκόσμιες επιπτώσεις με βάση ένα οργανωμένο σχέδιο με όπλα. “
Ηλιος- η οντότητα, το ατομο η και το γεγονός που συνέβη
Ηλιος-Αφροδίτη- ομάδα φίλων, κλίκα η ομάδα αντρών
Σημείο του Κριου-Πωσειδωνας-Αρης-Πλουτωνας/Αρης/Ζευς/= απογοήτευση με παγκόσμιες επιπτώσεις με βάση ένα οργανωμένο σχέδιο με όπλα
Βόρειος Δεσμός/Ποσειντον- πνευματικές συνδέσεις με μια μεγαλη δυναμη που συμπεριλαμβάνει άσχημες πράξεις η πράξεις δολοφονίας.
Ουρανος/Άδης= πράξη δολοφονίας.
Άδης/Βουλκανους= μεγάλος κινδύνος η φόνος
Ωροσκόπος/Ουρανος= ξαφνικο γεγονός με μεγάλες εκπλήξεις στο περιβάλλον που περιλαμβάνει μεγάλο κίνδυνο η φόνο.
Μετάφραση: Το ίδιο το γεγονός είχε την εμφάνιση και την κατάσταση μιας κλίκας ανθρώπων, και θα έχει απογοητευτικό παγκόσμιο αντίκτυπο με όπλα και είναι ενα σχεδιασμένο γεγονός. Υπήρξαν κάποιες πνευματικές ή θρησκευτικές συνδέσεις με μια μεγάλη δύναμη που εμπλέκεται σε πράξεις δολοφονίας, και το γεγονός ήταν πολύ ξαφνικο οπου χαρακτήρισε τις συνθήκες ενός μεγάλου κινδύνου ή δολοφονίας. “
Η Σελήνη αντιπροσωπεύει συνήθως το ευρύ κοινό και τα άτομα που επηρεάζονται άμεσα και εμπλέκονται με το γεγονός. Ωστόσο, η Σελήνη μπορεί επίσης να περιλαμβάνει «την τοπική γειτονιά» και «την κοινότητα» (όπως δηλαδή μια ομοφυλοφιλική κοινότητα).
Το πιο σημαντικό μεσοδιαστημα είναι της Σελήνης = Ωροσκόπος / Ποσειδώνας (“απογοητεύσεις στο περιβάλλον”), όπως φαίνεται παρακάτω:
Σελήνη= το ευρύ κοινό, η κοινωνία, κοινότητα
Ωροσκόπος/Πωσειδωνας= απογοήτευση στο περιβάλλον
Σημείο του Κριου= γεγονός με παγκόσμιο αντίκτυπο
Ερμής/Ηλιος= η προσοχή των μιντια στρέφεται σε αυτό το γεγονός με παγκόσμιο αντίκτυπο
Κρόνος/Άδμητος= περιορισμός με πολύ άσχημο τρόπο
Πωσειδωνας/Βουλκανους= απογοήτευση, θλίψη
Αφροδίτη/Αρης= αρμονία στο περιβάλλον, σεξουαλική αρμονία με Ωροσκόπο/Υποθετ. Αδη= διαφωνίες ή δυσπιστία στο περιβάλλον
Μετάφραση: Το ευρύ κοινό / ή κοινότητα που συμμετείχε στο γεγονός είχαν απογοητεύσεις στο περιβάλλον. Υπήρχε προσοχή στην είδηση με παγκόσμιο αντίκτυπο, και ο αντίκτυπος ήταν πάνω από ένα ισχυρό απογοητευτικό γεγονός που αφορούσε την έλλειψη εξουσίας, που αφορούσαν έντονα και απαθής συναισθήματα . Επίσης παρόντες ήταν οι διαφωνίες ή αηδία προς στο περιβάλλον με βάση τη σεξουαλική αρμονία ή την αρμονία εν γένει. “
Ο Ωροσκόπος και το Μεσουράνημα είναι πολύ κοντά μεταξύ τους (σχηματίζοντας ένα σχεδόν τέλειο τετράγωνο) έτσι ήμουν προσεκτική ως προς τις ερμηνείες. Ο ωροσκόπος είναι πολύ κοντά στον Πωσειδωνα/Βουλκανους=ισχυρή απογοήτευση και στον Πωσειδωνα/Πλούτωνα= απογοητευτική μεταβολή. Αυτό ορίζει σαφώς μεγάλη απογοήτευση σχετικά με τις αλλαγές στο περιβάλλον.
Ωροσκόπος= το περιβάλλον του γεγονός η ενός ατόμου
Πωσειδωνα/Βουλκανους=ισχυρή απογοήτευση η απατη
Πωσειδωνας/Πλούτωνας= απογοητευτική μεταμόρφωση, μεγάλη απογοήτευση σχετικά με τις αλλαγές στο περιβάλλον
Απολλο/Άδμητος- Αφροδίτη -Άδης= μυστικά ή παράνομες ομάδες με διεθνείς επιπτώσεις
Σελήνη/Άδμητος -Κιούπιντο/Ποσειντον-Αρης/Κρονος= θάνατος στο κοινο, περιβάλλον η κοινότητα η πληθυσμός που πεθαίνει. Και ο δεύτερος συνδυασμός, οργάνωση θρησκευτική / πίστη που ασχολείται με το θάνατο και με μια ομάδα ανθρώπων που είναι έτοιμη να πεθάνει.
Μετάφραση: Το περιβάλλον χαρακτηρίστηκε από πανίσχυρες απογοητεύσεις και μια απογοητευτική μεταβολή. Μια μυστική και παράνομη ή τρομακτική ομάδα ανθρώπων ήταν παρόντες που θα έχουν διεθνή αντίκτυπο με κάποιο τρόπο. Επίσης, υπάρχουν στο περιβάλλον μια θρησκευτική κλίκα ή εταιρεία που ασχολείται με το θάνατο και τον πληθυσμό των ανθρώπων που πεθαίνει ή είναι έτοιμοι να πεθάνουν.
Kατά την αστρολογική μου άποψη, υπήρχαν περισσότεροι από ένα  πρόσωπο, που πήραν μέρος στη σφαγή του Ορλάντο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγκληματικών στοιχείων της κυβέρνησης που εμπλέκονται, αλλά η ISIS μπορεί επίσης να οριστεί και ως «εγκληματική κυβέρνηση» ή ως ένα «υψηλό επίπεδο εγκληματιών» ομάδα (μαζί με πιθανούς οργανισμούς όπως αυτο της CIA, NSA, MOSSAD, και τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας).
Εάν αυτό ήταν ψεύτικο η στημένο, το πρόσωπο που επιλέχτηκε (Omar Madeen) ήταν μια πολύ κακή επιλογή για να κάνει αυτή τη δολοφονία. Επίσης, σημειώστε ότι ανήκε σε ένα τέμενος Ορλάντο με αμφιβόλους δεσμούς, με μουσουλμάνους εξτρεμιστές (και το F.B.I. άφησε αυτό το άτομο να αγοράσει ένα όπλο).
Το Ορλάντο, ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού και η θέση του Ήλιου της στην 13η μοίρα, που παραπέμπει αυτομάτως στο τετράγωνο με τον διελαύνων Πλούτωνα, και θα βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιούλιο, θα τα πούμε στην ανάλυση της Σελήνης, μέχρι τον Οκτώβριο. Το πολύ πιο σημαντικό όμως είναι η είσοδος του διελαυνων Ουρανού στον 4ο οίκο του Ορλάντο. Ο χάρτης δείχνει την 23η μοίρα του Κριού οπότε κατεβαίνουμε γιατί έγινε στόχος το Ορλάντο κι όχι μια άλλη πόλη. Επίσης η σχεδόν αντίθεση Αρη/Ουρανού μεταξύ 1/8ου οίκου, συνδέεται με απρόβλεπτα και ξαφνικά γεγονότα που συνδέεται με την βια, το ατύχημα και την έκθεση σε κίνδυνο.
Ο άξονας Ηλιου/Πλούτωνα συνδέεται με την σωματική καταστροφή, η δυναμη της εξουσίας, τους δικτάτορες (και ζούμε δικτατορία με άλλη μορφή βέβαια), την ταλαιπωρία, το μαρτύριο, την απώλεια, την συνεχή υπερένταση, και έχει παρατηρήθει σε γεγονότα που συνδέονται με μαζικούς θανάτους και καταστροφές όπως το Τσέρνομπιλ η γενικότερα και την χρήση πυρηνικών η δείχνει εκρήξεις.
Τέλος, σημειώστε ότι η Σαουδική Αραβία έχει δωρίσει απίστευτα οικονομικά ποσά στην Χίλαρι Κλίντον (παρεμπιπτόντως η Χίλαρι Κλίντον έχει στον χάρτη της ένα μεγάλο στελλιουμ στον Σκορπιο), και το γεγονός αυτό μπορεί να βλάψει την προσφορά της ως πρόεδρος των ΗΠΑ, και παγκοσμίως λόγω της σχέσης της με τη Σαουδική Αραβία. Εν ολίγοις αυτό μοιάζει περισσότερο με ένα καλο προγραμματισμένο περιστατικο της ISIS. 
Ο δρόμος για τις προεδρικές εκλογές του 2016, στην Αμερική είναι μακρύς και δύσκολος, καθότι υπάρχουν πολλές θεωρητικές συνομωσίες γύρω από αυτό αλλα και μεχρι τον Νοέμβριο θα έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στον κόσμο. Αν οι εκλογές θα είναι δίκαιες κατά κάποιο τρόπο τότε ο Τραμπ, θα είναι ο νικητής των εκλογών και ο επόμενος πρόεδρος της Αμερικής. Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα η Χίλαρι να κερδίσει κλέβοντας ψήφους η να σχεδιάσει κάποια απατη ώστε να αποτρέψει την νίκη του Τραμπ.
Exit mobile version