ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ- 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

στις

Η Νεα Σελήνη για τον μηνα Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου, 2016, στις 13:00:57 μμ. στην 12η μοιρα του Καρκίνου, και όπως καταλαβαίνετε θα επηρεάσει τις ΗΠΑ, ενώ γίνετε την ημέρα ανεξαρτησίας της και επηρεάζει τον γενέθλιο της χάρτη άμεσα, στο ζωδίο της. Η Νεα Σελήνη, στον Καρκινο, θα επηρεάσει τους Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους ενώ ενεργοποιεί το θρυλικό τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα(εντασεις και τρομοκρατικα χτυπηματα)και παλι, σε γωνιακούς οίκους. Το χρονικό διάστημα αυτό, τα ζώδια αυτά, θα αναγκαστούν να περάσουν από συμπληγάδες πέτρες για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους ενώ ενδέχεται να υπάρξουν δύσκολες εξελίξεις στα συναισθηματικά η και τα οικογενειακά ζητήματα. 

Μετα το Brexit,βλέπουμε μια μεγαλη χωρα και σημαντικη σε οικονομία παγκοσμίως να αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση και στις προβλέψεις μας είχαμε πέσει μέσα ακριβώς, σύμφωνα με την ημερομηνία του δημοψηφίσματος, εξετάζοντας πολλούς παραμέτρους που τελικά θα προκύψουν, από αυτό. Η εικόνα δεν διαφέρει από την αστρολογική εικόνα που δόθηκε από τα καπιταλ κοντρόλς στην Ελλάδα στις 29 Ιουνίου του 2015, δεν αποκλείεται όπως είχα ειδοποιήσει από τον Ιούνιο για ενα άλλο χρηματοπιστωτικό γεγονός,η και στην Αγγλια μπορει να εχουμε μια ακομη αποπειρα δολοφονιας ενος σημαντικου πολιτικου,μιας και πολλοι ειναι αυτοι που εχουν την οψη Δια-Κρονου.
Ο Ουρανος από τον Κριο στον 7οοικο θα φέρει τα πάνω-κατω στην κυριολεξία, στις όποιες διαπραγματεύσεις και στις σχέσεις ευρωπαϊκών κρατων και όχι μονο. Δεν εχουμε παρα να περιμένουμε το επόμενο βήμα και αποφάσεις,ισως και το επόμενο δημοψήφισμα, που ειναι πιθανο να υπάρξει και δεύτερο με τον Ερμή στους Δίδυμους, στον χάρτη του πρώτου δημοψηφίσματος, πάντως οι ασκοί του Αίολου άνοιξαν για τα καλά και η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για την διάλυση της Ευρώπης.
Με τη νεα σελήνη στον Καρκινο (ενα ζωδιο σημαντικο που αφορα την πατριδα, τον πατριωτισμο, τον εθνικισμο), προβλέπονται ανακατατάξεις,σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και αλλαγή πολιτικής πλεύσης η στρατηγικής για παράδειγμα, στη ναυτιλία, η εγκληματικότητα θα αυξηθεί, όπως και η θνησιμότητα και θα υπάρξουν δυσάρεστες ατμοσφαιρικές συνθήκες αλλα και γενικότερα το κλίμα δεν θα είναι ας το πούμε καθόλου φιλικο. Θα υπάρξουν ανακαταξεις στην παιδεία, θρησκεία, το προσφυγικό, το εμπόριο μεταξύ κρατων, τα υπερατλαντικά ταξίδια δια αέρος και θαλάσσης, θα επηρεαστούν τα πανεπιστήμια, τα δικαστήρια, οι βίζες και τα διαβατήρια αλλα και ο τουρισμός, ειδικά στα τελευταία να αναμένουμε ανατροπές. Θα υπάρξουν ανατροπές στις συνθήκες διαβίωσης κάποιων κρατων, και θα ενεργοποιηθούν θέματα εθνικής ασφάλειας, οπου θα επηρεαστεί και η τροφή ,το νερό κτλ. 
Εχουμε ακόμα μια ευθυγράμμιση στον Καρκινο μεταξύ Ηλιου, Σελήνης, Ερμή και Αφροδίτης που ειναι σημαντικη. Η Σελήνη βρίσκεται στην 12η ως 13ημοιρα του Καρκίνου: Ένα στιλέτο δίπλα σ  ενα κρανίο. Μοίρα του Αφανισμού Καταστροφικές τάσεις. Δυνατά συναισθήματα. Ουτε και ο ωροσκόπος του χάρτη είναι θετικος στην 17ημοιρα του Ζυγου που δημιουργεί το χάος και την τρέλα αλλα και εριστικοτητα.
Ας ξεκινήσω από δω πρώτα, όπως κανω πάντα. Η επιρροή της νέας σελήνης διαρκεί για τέσσερις εβδομάδες μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, στην περίπτωση αυτή,  στις 2 Αυγούστου 2016.
Το τετράγωνο Κρονου-Πωσειδωνα, δυνατότερο κατά την περίοδο αυτή,  θα κυριαρχεί και παλι στον χάρτη της Νέας Σελήνης και αυτό σημαίνει ότι ο φόβος, η παράνοια και η μισαλλοδοξία θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση για τουλάχιστον άλλες τέσσερις εβδομάδες. Το τετράγωνο αυτό, από τα πολλά που εχω αναφέρει γι’ αυτό, δημιουργεί παραιτήσεις και αδυναμία στην πολιτική και γενικότερα την παραίτηση από τα σχέδια και στόχους μας, είναι ο άξονας της αδυναμίας και των ασθενειών, δημιουργεί βάσανα, ταλαιπωρίες, ανασφάλεια, προκατάληψη, μεγαλη θνησιμότητα, επιδείνωση μιας ασθένειας, αυξανόμενη απώλεια της σταθερότητας του μεταβολισμού, φτώχεια, καταπίεση, αρρώστιες. 
Δημιουργεί το φόβο και την παράνοια στην πολιτική, καθώς και τον θρησκευτικό εξτρεμισμό. Σε προσωπικό επίπεδο αντιπροσωπεύει την θλίψη ή απογοήτευση. Προκαλεί μεγαλη ανησυχία και σύγχυση, φοβίες ,κατάθλιψη, κοινωνικο άγχος και διατροφικές διαταραχές αλλα και ενοχές.
Στον χάρτη, υπάρχει ενα κυρίαρχο πρότυπο, το τρίγωνο της μάθησης του Huber, τα οποία αντιπροσωπεύουν προβλήματα ανάπτυξης που επηρεάζουν το σύνολο της προσωπικότητας μας, και γενικά όλους τους τομείς της ζωής. Η διαδικασία ανάπτυξης και μετασχηματισμού είναι πιο αργή αλλά πιο βαθιά από ό, τι με τα μικρότερα τρίγωνα μάθησης.
Το τετράγωνο δείχνει τακτική και δραστική εμπειρία των συγκρούσεων που οφείλονται σε αισθήματα ανεπάρκειας, λόγω ενός συγκεκριμένου προβλήματος. Η όψη χιαστί είναι το επόμενο βήμα, όπου ψάχνοντας μια λύση για το πρόβλημα μπορεί να οδηγήσει στην αλλαγή της προσωπικής μας εικόνας. Το τρίγωνο είναι η επιθυμητή κατάσταση της αρμονίας που προέρχεται από τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων. Ο μετασχηματισμός του Εγώ, καταλήγει σε μια πιο κυρίαρχη και με επιρροή στην προσωπικότητα του καθενός.
Η κατεύθυνση περιστροφής του παραπάνω μηχανισμού αντιμετώπισης κρίσεων: σύγκρουση – προσπάθεια για λύση – εναρμόνιση, είναι δεξιόστροφη ή προς τα πίσω, αντίθετα του ζωδιακού κύκλου. Αυτή η ανάδρομη κατεύθυνση σημαίνει ότι πολλές εμπειρίες απαιτούνται να επιτευχθούν για να υπάρξει αναγκαία γνώση και ανάπτυξη. Περισσότερα από ένα η ενα από τα αρχικά προβλήματα θα οδηγήσουν επίσης σε πολλαπλούς κύκλους του μηχανισμού κρίσης.

Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα είναι η σύγκρουση ή το δράμα που προκαλείται, αφήνοντας ένα συγκεκριμένο πρόβλημα να φουντώσει. Θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός, η διάσπαση, οπισθοδρόμηση ή κάποια απογοήτευση η οποία επιδεινώνεται από την ενοχή, ανησυχία, κατάθλιψη ή την παράνοια. Οι φόβοι μπορεί να είναι τόσο ισχυροί ώστε να γίνονται εξουθενωτικοί, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο να διορθωθεί το πρόβλημα. Χρειάζεται υπομονή και εστίαση στα βασικά. Θα πρέπει να τηρήσετε μια πιο πρακτική και αμυντική προσέγγιση στη ζωή και να μην είστε υπερβολικά αισιόδοξοι.
Η οψη χιαστί, Ήλιου-Κρόνου περιλαμβάνει, στην εύρεση μιας λύσης και την αλλαγή της εικόνας σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δοκιμή των ορίων μεταξύ των δικών σας αναγκών σε σχέση με τα καθήκοντά σας. Κερδίζοντας τον αυτοσεβασμό και το σεβασμό των άλλων, είναι ένας καλός τρόπος για να προοδεύσετε στην καριέρα σας και να πατε μπροστά. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν φορές που η αυτάρκεια και η εσωστρέφεια  οδηγούν στην απερίσκεπτη αδιαφορία. Ενώ η χρήση ενός δεκανικιού, θα βοηθήσει σε περιόδους θλίψης και μοναξιάς, ο εθισμός μπορεί να είναι πιο δύσκολος για να να ανακτήσετε την εσωτερική εμπιστοσύνη που απαιτείται για να προχωρήσετε.
Στον χάρτη βέβαια υπάρχουν και θετικές όψεις όπως το τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει μια πνευματική αρμονία μέσα από τη δημιουργική έκφραση. Μπορείτε να συνειδητοποιήσετε ότι η επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας είναι πρωταρχικής σημασίας για να μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους. Η ισχυρή πίστη και το ήθος σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυσιάσετε τις δικές της ανάγκες ή την άνεση σας. Η πορεία σας προς την επιτυχία μπορεί να βοηθηθεί από ισχυρή αυτοπεποίθηση ακόμα και ψυχικές εντυπώσεις, οι οποίες θα είναι πιο εξακριβωμένες τώρα.
Το τρίγωνο Σελήνης- Ποσειδώνα ευαισθητοποιεί τα συναισθήματά σας, τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Μπορείτε να ονειρεύεστε ή να φαντασιώνεστε έναν ιδανικό συνεργάτη, αλλά είναι εξίσου πιθανό να συναντήσετε κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο τώρα. Σχέσεις που διαμορφώνονται στο πλαίσιο της παρούσας επιρροής θα έχετε την αίσθηση ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή. Η διαίσθησή σας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα ισχυρή , έτσι θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε τυχόν ψυχικές εντυπώσεις η προαισθήματα. Φίλοι , μπορεί να σας παρηγορήσουν η να σας προσφέρουν τον ώμο τους για να κλάψετε.
Το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα, είναι η τέλεια οψη για να λύσετε κάποια προβλήματα η να μιλήσετε γι’ αυτα. Μαζί με τις άλλες όψεις τριγώνου, που αναφέραμε παραπάνω, θα είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι σε όλα αυτά που οι άλλοι αισθάνονται και σκέφτονται. Αν δεν ψυχικό, τότε μπορείτε να βασιστείτε στην μήπως σε μια πολύ ισχυρή διαίσθηση για να σας καθοδηγήσει στην επιλογή το σωστό δρόμο προς τα εμπρός. Θα πρέπει να είναι σε θέση να απεικονίσει με σαφήνεια όλες τις δυνατότητες που ανακαλύφθηκαν κατά τη φάση αναζήτησης του χιαστί.
Αυτό δεν είναι το τέλος του κύκλου μάθησης ή μετασχηματισμού. Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ερμής, προσφέρουν λύσεις στα προβλήματα, που θα είναι πολύ ευεργετικά. Η σύνοδος Ηλιου-Σελήνης, προσφέρει συναισθηματική ισορροπία και βελτίωση, έτσι προβλήματα που σιγοβράζουν μπορούν να επιλυθούν, με θετικο τρόπο, τα οποία πηγάζουν από το τετράγωνο Κρόνου-Πωσειδωνα.
Η σύνοδος Ηλιου-Ερμή ενισχύει τις διανοητικές ικανότητές σας και παρέχει μια πιο ορθολογική, με βάση το γεγονός εκτίμηση των τυχόν προβλημάτων. Η επικοινωνία είναι ένα άλλο ισχυρό σημείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ανταλλαγή ιδεών. Ευνοεί αρκετά οπως, την εκκαθάριση γραφειοκρατίας και τους λογαριασμούς, τη λήψη και την αποστολή επιστολών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και τα σύντομα ταξίδια γύρω από την πόλη. Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια και να ξεκινήσετε επιχειρηματικές συμφωνίες, παζάρια, να αγοράσετε και να πουλήσετε.
Η σύνοδος Σελήνης-Ερμή προσθέτει περισσότερο από μια διαισθητική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων. Μπορείτε πιο εύκολα να συνδεθείτε συναισθηματικά με άλλους ανθρώπους, ή να αναπολήσετε το παρελθόν με τα μέλη της οικογένειας η φίλους.Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να ελαφρυνθούν κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα στις προσωπικές σας σχέσεις. Συνομιλίες με γυναίκες και μέλη της οικογένειας, ειδικότερα, θα είναι συναισθηματικά απολαυστικές.
Από κοινού, αυτός ο συνδυασμός Ήλιου, Σελήνης και Ερμή επιτρέπει μια πιο ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση κάθε κρίσης, που πηγάζει από το τετράγωνο Κρόνου / Ποσειδώνα. Αυτό είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αφήσετε πίσω τους φόβους και τις ενοχές σας και άλλες καρμικές αποσκευές.
Όμως στον χάρτη της νέας σελήνης βλέπουμε σημαντικές όψεις που θα παίξουν ρολο στις παγκόσμιες ανακαταξεις, οπως την αντίθεση Σελήνης- Πλούτωνα, που συνδέεται με την κοινωνική εκρηξη, την δυσαρέσκεια, την έπαρση, τις αιφνίδιες αλλαγές, τις αναταραχές. Είναι και η καταστροφή σπιτιών και τροφίμων, τα πλημμυρισμένα σπίτια, η επίθεση ή πόλεμος υπεράσπιση της πατρίδας (πόλεμος σε οποιοδήποτε επίπεδο όπως και ο οικονομικος πόλεμος).
Σε αυτό προστίθεται επιπλέον ένταση με την αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα που την εχουμε δει και με τον σχηματισμό τετραγώνου από πέρυσι το καλοκαιρι αλλα θα επηρεάσει και τον χάρτη της Αγγλίας. Ας πούμε μερικα λογια για τη την σημαντικη οψη, είναι η επιβολή της εξουσίας η ανάληψη κάποιας αρχηγικής θέσης με οποιοδήποτε κόστος, είναι οι φανατισμένες ιδέες, αλλα και οι απώλειες που ακολουθούν εξαιτίας αυτού, συνδέεται με τους δικτάτορες, με την δοκιμασία, το μαρτύριο, την απώλεια ζωής. Έχει παρατηρήθει σε μαζικούς θανάτους η καταστροφές, σε πυρηνικά ατυχήματα η εκρήξεις σε εργοστάσια γενικότερα η και εκρήξεις στην φυση όπως τα ηφαίστεια οπου μέσω της αντίθεσης αποδεικνύονται αρκετά καταστροφικά. Είναι η ατομική αντίδραση ή πυρκαγιά με θανάτους ή μαζικες φωτιες. Αυτο αφορά από τις μαζικές πυρκαγιές, ο Πλουτωνας είναι και η ατομική ενέργεια, τα πυρηνικά.
Η αντίθεση αυτή είναι αρκετά δυνατή και μεταμορφωτική. Η οψη αυτή ενδέχεται να επηρεάσει σημαντικά άτομα στο στενό περιβάλλον αρσενικού φύλου αλλα κυρίως ηγέτες και κυβερνήσεις. Η οψη αυτή υποδεικνύει το ξέσπασμα μιας σοβαρής κρίσης με σημαντικά γεγονότα. Συνδέεται με την κατασκοπεία, την χειραγώγηση, την κλοπή, την βια, μια φυσική καταστροφή. Η σκοτεινότερη πλευρά του Πλούτωνα έρχεται στην επιφάνεια, στο φως. Πράγματα και γεγονότα μπορεί να συμβούν και να είναι εκτός ελέγχου, η ενέργεια αυτή είναι απολυτα διασπαστική.
Η αντίθεση αυτή έπαιξε μεγάλο ρολο για την Αμερική και τους προέδρους της και υπήρξε σε σημαντικούς χάρτες ηγετικών φυσιογνωμιών. Ας πάμε να δούμε κάποια από αυτά…..στο κοσμόγραμμα ενός έθνους ο Ηλιος είναι ο ηγέτης, ο βασιλιάς, η ανώτερη αρχή ενός κράτους.
Το 1066 μ.Χ. ο χάρτης στέψης του Γουλιέλμου την ημέρα των Χριστουγέννων, ο Ήλιος αντιπροσώπευε τον Γουλιέλμο, τον βασιλιά της Αγγλίας. Στις 10 του Μάη 1940 ο Ήλιος του ιδιου χάρτη, εκπροσωπείται απο τον τότε πρωθυπουργό της Αγγλίας Winston Churchill. Στις 8 Αυγούστου, 1974, ο Ρίτσαρντ Νίξον, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, παραιτήθηκε. Εκείνη την ημέρα ο διελαυνων Κρόνος σχημάτιζε σύνοδο με τον γενέθλιο Ηλιο της Αμερικής. Ήταν και οι δύο σε 13 μοίρες του Καρκίνου, όπως και τώρα. Η οψη αύτη είναι για τις ηγεσίες.
Ο Ηλιος επίσης συμβολίζει την καρδιά μιας χωρας. Ο Ήλιος είναι ο σκοπός, η θέληση των ανθρώπων που κρατούν μια χώρα μαζί. Στο διάγραμμα των ΗΠΑ, είναι “εμείς οι άνθρωποι”, οι οποίοι σύμφωνα με το κράτος δικαίου, εγγυάται σε όλους “ζωή, ελευθερία και η επιδίωξη της ευτυχίας”. Και αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 235 χρόνια, αλλα συνδεεται και με το γεγονος οτι έχει κάνει την Αμερική ίσως το μεγαλύτερο έθνος στην ανθρώπινη ιστορία.
Δυο πράγματα μπορεί να συμβούν με αυτή την οψη.
Κατ ‘αρχάς, όλο αυτο το αμερικανικό πείραμα θα καταρρεύσει και θα πεθάνει. Και αυτό μπορεί να συμβεί με τις αντιθέσεις και τις συνόδους του Πλούτωνα. Η διέλευση του Πλούτωνα σε σύνοδο με γενέθλιο Ήλιο της Σοβιετικής Ένωσης προκάλεσε την κατάρρευση της. Η διελαυνων αντίθεση του Πλούτωνα κατέστρεψε τους Ναζί; Ο Πλούτωνας εδώ, μέσω αυτής της όψης εμφανίζεται ως Νέμεσις, ότι ο ναζισμός ποτέ δεν επέζησε.

Δεύτερον, πολλά πράγματα στην αμερικανική κουλτούρα θα καταρρεύσουν, οι Αμερικανοί θα πρέπει να γυρίσουν πίσω σε βασικές αξίες, που ήταν παρόν κατά την περίοδο ιδρύσεως του κράτους, και η κουλτούρα και ο πολιτισμός θα γίνουν πιο υγιής και καλύτερα για το λαό, και η Αμερική είναι ήδη στον ιδιο δρόμο, όπως έκανε η Ρώμη, η Αγγλία, το Ισραήλ, η αρχαία Αίγυπτος και άλλα μεγαλύτερα έθνη.

Ένα είναι σίγουρο, τα πιο υγιεινές έθνη επιβιώνουν πάντα μέσω των αντιθέσεων και συνοδών του Πλούτωνα, και επιβιώνουν πολλά από αυτά. Η αντίθεση Ηλιου -Πλούτωνα δημιουργεί σοβαρά γεγονότα και βαθεια χτυπήματα. Η παλιά Ευρώπη πέθανε, η αποικιοκρατία και ο ιμπεριαλισμός δέχτηκαν χτυπήματα, οι δομές καταστράφηκαν που είχαν χτιστεί κατά την διάρκεια της περιόδου της Αναγέννησής. Σαφώς δε, η αντίθεση αυτή μπορεί να μην είναι τόσο καταστροφική οσο και στον Α παγκόσμιο πόλεμο. Τα ελαττώματα στον χαρακτήρα ηγετών είναι πλέον εμφανή, οπου θα δέχονται σοβαρή κριτική από τον κόσμο. Εάν οι “ρωγμές” είναι βαθιές, θα πέσουν

Η μοίρα θα είναι ο δικαστής της κάθε αδυναμίας εδώ. Δεν θα υπάρξει έλεος για τις κακές αποφάσεις. Ψέματα μπορεί να είναι καταστροφικά, οι εύκολες και πρόχειρες λύσεις δεν θα λειτουργήσουν. Μπορεί να δούμε ένα νέο είδος ηγεσίας στην Αμερική, μια ξαφνικά προφανή αποσύνδεση ανάμεσα στον αμερικανικό λαό και τους πολιτικούς της, και οι γραφειοκράτες, οι διαχειριστές και οι δικαστές, θα είναι οι ηγέτες που θα καταρρέουν. Η νέα ηγεσία θα οδηγήσει από την πτώση πίσω στις αρχικές ιδρυτικές βασικές αξίες της Αμερικής.

Ισως όλα πρόκειται να αλλάξουν και αυτό αφορά τον τρόπο που οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν καν να ονειρευτούν. Αυτή η αλλαγή θα φέρει οδυνηρά γεγονότα, αλλά θα καθαρίσει τη διαφθορά και έξω από το πολιτικό σώμα. Αυτή θα είναι μιά δημιουργική καταστροφή του Πλούτωνα. Αυτή η οψη θα επηρεάσει σημαντικά κράτη και ηγέτες που ανήκουν στο ζώδιο αυτο είτε έχουν αυτήν τη οψη στον χάρτη τους, αυτό όπως την Βρετανία, την Γερμανία, την Ρωσια, την Αυστρία και την Τουρκία. Βέβαια τίποτα δεν γίνετε χωρίς απώλειες, χιλιάδες πέθαναν.
Ενας ηγέτης μπορεί να ανακαλύψει, ότι δεν είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού πλέον, και όπως συμβαίνει σε κράτη που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, όπως οι ΗΠΑ, αποσύρονται και απομονώνονται από τον κόσμο τουλάχιστον για 20 χρονια. Είναι δύσκολο να γράψει κανείς για την αντίθεση Ηλιου-Πλούτωνα, είναι δύσκολο να δει κάποιος ευκολά τα Πλουτώνια γεγονότα, μεχρι να πέσουν οι μάσκες.Το πρόβλημα του Πλούτωνα σε αντίθεση την Αφροδίτη των ΗΠΑ στον Καρκίνο ήταν ότι η οικονομική φούσκα που είχε κτιστεί για τουλάχιστον μια δεκαετία, εφερε τελικά την έκρηξη. Το βαθύτερο πρόβλημα αυτής της αντίθεσης ήταν ότι πριν από τη συντριβή της φούσκας σχεδόν κανείς δεν ήξερε αν υπήρχε μια φούσκα που επρόκειτο να καταρρεύσει!
Η αντίθεση Δια- Πλούτωνα, επέδειξε την δυσαρέσκεια των Αμερικανών με τους εκλεγμένους ηγέτες τους, και στις εκλογές τον Νοέμβριο του 2010 απέρριψε πολλές. Στην εξωτερική πολιτική, η διοίκηση ακολουθούσε πολιτικές προσεκτικής απεμπλοκής σε όλο τον κόσμο. Στις 2, Μαΐου 2011 ο Οσάμα Μπιν Λάντεν πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου από Ειδική ομάδα Δυνάμεων (Πλούτωνας ήταν λίγο περισσότερο από ένα βαθμό μακριά από την ακριβή αντίθεση του Δία).
Σε προσωπικο επίπεδο, είναι σημαντικό να μην είμαστε υπερβολικά διεκδικητικοί, ζηλιάρηδες, εγωιστές, ή να αντιστεκόμαστε πεισματικά στην αλλαγή που θα βελτιώσει την ζωή μας (και τελικά θα ανακαλύψετε ότι δεν χεριάζετε να έχετε και τον απολυτο έλεγχο) η επίσης μπορεί να υπάρχουν συνήθειες που είναι καταστροφικές για τον εαυτό σας ή τους άλλους. Για να εξελιχθεί η ψυχή σας, ώστε να μπορέσετε να ζήσετε μια καλύτερη ζωή και να βιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Είναι πιο κοινό ότι αυτό ισως να συμβεί μέσα από μια στενή σχέση, όπως ένα μέλος της οικογένειας, στενό φίλο ή συνεργάτη.
Πισω στον χάρτη της νέας σελήνης να συνεχίσω με τις υπόλοιπες όψεις, ο Ηλιος επίσης τετραγωνίζει το  ωροσκόπο κι αυτό σημαίνεις ότι οι αδικίες θα είναι αρκετά έντονες και αισθητές, αφορά τα μειονεκτήματα, τις μηχανικές βλάβες οπου θα εχουμε εκρήξεις λόγω αυτών, τους χωρισμούς, η εσφαλμένη αυτοπεποίθηση αλλα και μια γενική εκρηξη ανα τον κόσμο. (βεβαια οπως εχω επισημανει δεν αποκλειεται ενα ακομη πυρηνικο ατυχημα.)
Ο Ηλιος τετραγωνίζει και τον Ουρανο, που συνδέεται με καταστάσεις και γεγονότα τρομερής έντασης, τις ξαφνικές ανατροπές, την  αναταραχή. Οι αλλαγές και ο μεταρρυθμίσεις που έρχονται δημιουργούν τέτοιου είδους εντάσεις και γίνονται απερίσκεπτα με σκοπο το συμφέρον με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα.
Η αντίθεση Ερμή- Πλούτωνα συνδέεται με  τις απερίσκεπτες ενέργειες, την οξυθυμία, την βιασύνη και δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό ειδικά για ενα ηγέτη να ενεργεί και να αποφασίζει κατά τον τρόπο αυτό. Συνδέεται με την χειραγώγηση, τους εκβιασμούς για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Επίσης συνδέεται και με την καταστροφή γραμμών επικοινωνίας ή μεταφοράς.
Το τετράγωνο Αφροδίτης –Ουρανού δίνει σεισμούς και ανατάραξη των κτηρίων αλλα και αστάθεια στην οικονομία και τα χρηματιστήρια, την διπλωματία και στις σχέσεις μεταξύ κρατων. Με τις όψεις που σχημάτιζε η Αφροδίτη τον τελευταίο καιρο ειδικά, ήταν αναμενόμενο να ταρακουνηθούν τα χρηματιστήρια, ισως όμως όχι στην πραγματικότητα γι’ αυτό,  δηλαδή με αιτία το Μπρεξιτ, αλλα δε βλέπω και καμία πρόοδο οσο αφορά την οικονομία η τα καπιταλ κοντρόλς. Όμως σίγουρα αφορά ανεξέλεγκτες εξελίξεις.
Επιπλέον, η αντίθεση Αφροδίτης -Πλούτωνα, συνδέεται  με μια περιβαλλοντική καταστροφή που και αυτά έχουν επιπτώσεις οικονομικες εννοείται. Το τετράγωνο της με τον ωροσκόπο του νέας σελήνης, σηματοδοτεί το κατρακύλισμα από κάθε άποψη, την σπατάλη, την ακολασία, τον φανατισμό, τους βιασμούς, τον εξαναγκασμό. Η οψη αυτή μας πάει πισω, χωρίς κάποια πρόοδο, λόγω του ότι οι ηγέτες μεταξύ τους δεν φαινετε να τα βρίσκουν. Οτι και να κάνουν, κατά την διάρκεια της περιόδου αυτής, θα δημιουργηθούν απογοητεύσεις και ότι υποσχέσεις και συμφωνίες να δοθούν θα ανατραπούν. Όμως οι προσπάθειες πρέπει να γίνονται..
Η αντίθεση Δια –Πωσειδωνα είναι γνωστή πλέον είναι τα σκάνδαλα, η κερδοσκοπία, μια μεγαλη απατη, οι πολιτικές συγκρούσεις, οι απώλειες.
Το τετράγωνο Κρονου-βορείου δεσμού συμβάλει στους περιορισμούς και την αστάθεια και δημιουργεί εντάσεις και δύσκολιες σε επίπεδο συνεργασιών, ο Ουρανος τετραγωνίζει το MC και αυτό φέρνει ξαφνικές και μεγάλες αναστατώσεις στον κόσμο με μεγάλο αντίκτυπο που θα μας εξοργίσει, και ο Ουρανος σε αντίθεση με τον ωροσκόπο της νέας σελήνης επιβεβαιώνει ένα ομαδικό σοκ η και ψυχρολουσία που δεχόμαστε μονίμως τον τελευταίο καιρο.
Ας ρίξουμε μια ματιά στα σταθερά αστέρια που συνοδεύουν την νεα σελήνη στον Καρκινο..
Το σταθερό αστέρι Sirius σε στις 14 ° 18 του Καρκίνου, είναι καλά μέσα στην ανοχή του 12 ° 53′. Αυτό το πολύ  λαμπρο, από όλα τα αστέρια έχει πλανητικό χαρακτήρα του Δία-Άρη, το οποίο είναι σημάδι της επιτυχίας. Δίνει τιμή, φήμη, τον πλούτο και αφοσίωση. Σας κάνει να θέλετε να φροντίσετε τα πράγματα. Ο συνδυασμός του Ήλιου και της Σελήνης με τον Σείριο είναι ένας καλός οιωνός για την επιτυχία στην επιχείρηση, καλή φιλία και την εγχώρια αρμονία. Η ζωή συνεχίζετε εξάλλου..
Ο Ερμής σε σύνοδο με Alhena δίνει δημοτικότητα, οφέλη από το αντίθετο φύλο, μουσική και καλλιτεχνική ικανότητα, αλλά λίγη φήμη, εσωτερική αρμονία, οι επιχειρήσεις επηρεάζονται αρνητικά από την ευχαρίστηση και την κοινωνία.
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Castor ξαφνική απώλεια, τη διάκριση, έντονο μυαλό, τη βία, και αναστάτωση
Ο Αρης σε σύνοδο με Agena, είναι η Νομική εξουσία, η τιμή ως ομιλητής ή συγγραφέας, μεγάλες ψυχικές και σωματικές δυνάμεις.
 ***Σημαντικο ο Κρονος σε σύνοδο με τον Αντάρη, σημαίνει αγάπη για τον υλισμό, ανεντιμότητα μέσα από συνθήκες που δημιουργούνται από το περιβάλλον, η θρησκευτική υποκρισία, πολλές απογοητεύσεις, απώλεια μέσα από καυγάδες και νομικές υποθέσεις, το πρόβλημα μέσα από τους εχθρούς, πολλές αποτυχίες, παρεμποδισμος, δυσμενείς για τα εγχώρια θέματα, ασθένειες και η θλίψη από τα παιδιά. Αν την ίδια στιγμή η Σελήνη είναι με Aldebaran, τον κίνδυνο θανάτου από σπαθί ή κρέμασμα. [Robson *, p.138.]

Συγκρίνοντας τον χάρτη της νέας σελήνης με αυτόν της δικής μας χωρας, βλέπουμε να επηρεάζει την εθνική μας οικονομία δημιουργώντας προβλήματα από τα γεγονότα που προέρχονται από το εξωτερικο. Και μη μου πει κάποιος ότι το Μπρεξιτ για παράδειγμα, δεν θα επηρεάσει την οικονομία της Ελλάδος άμεσα αφού το χρέος υπάγεται στο αγγλικό δίκαιο, όπως και οι εμπορικές σχέσεις θα επηρεαστούν με το εξωτερικο. Μην ξεχνάμε ότι η στερλίνα είναι ένα νόμισμα αρκετά ισχυρο το οποίο θα υποστεί επιπτώσεις αλλα οχι για πολυ αφου δειχνει σταθεροποιηση στην συνεχεια.

Η αντίθεση Σελήνης -Ηλιου φέρνουν συγκρούσεις και διαφωνίες σε νομικά θέματα όπως η αναθεώρηση του συντάγματος και θρησκευτικά ζητήματα, η αντίθεση σελήνης –Πωσειδωνα δυσαρέσκεια,το τετράγωνο σεληνης-Πλουτωνα αιφνίδιες αλλαγές και εκρήξεις, η αντίθεση Αφροδίτης –Πωσειδωνα φέρνουν ανατροπές στην οικονομία και συνδέεται με την απατη, την κοροϊδία. 
Επίσης επηρεάζεται το σύνταγμα της Ελλάδος και ο χάρτης Μεταπολίτευσης.
Η Νεα σελήνη τον Καρκινο θα επηρεάσει τις ΗΠΑ, την Νότια Αμερική, την Κίνα- Ιαπωνία, τη Ινδία, η Σκωτία, η Ολλανδία, η Ν. Ζηλανδία.

~ Like Share Tag Comment ~ ~

Email: astro.ephimerides@gmail.com


Facebook Group: https://www.facebook.com/groups/astroephimerides/