ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ- 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

στις

Η Νεα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγουστου,2016, ωρα 22:44:29, στην 10η μοιρα του Λεοντα, στον 5ο οικο του ηλιακού ωροσκοπίου. Θα επηρεάσει τους Ταύρους, Λέοντες, Υδροχόους, και Σκορπιούς. Εχουμε την συμμετοχή της Αφροδίτης από το ζώδιο του Λεοντα. Αυτό το χρονικό διάστημα θα είναι ευνοικο για τα ζώδια που αναφέραμε, είναι μια ευκαιρία ανασυγκρότησης και ενίσχυσης των οικονομικών και προσωπικών σχέσεων. 

Η ολη όμως σύνθεση του χάρτη καλλιεργεί ποικίλες ανησυχίες σε κοινωνικο, πολιτικο επίπεδο καθώς επίσης και οι παγκοσμιοποιητες ετοιμάζουν αλλαγές στη διαβίωση και στις τιμές των καταναλωτικών, των βιομηχανικών αλλα και των φαρμακευτικών προϊόντων. Ατυχήματα στην θαλασσα θα αυξηθούν αλλα και το λαθρεμπόριο θα επίσης κατακόρυφα. Η νεα σελήνη έχει ωροσκόπο στην 26η του Κριου, μοιρα της παρακμής, γυρίσματα της τύχης και διαμελισμός, είναι σημαντικη.

Ο άξονας Λεοντας /Υδροχόου είναι και αυτος πολύ δυνατος και μάλιστα κάθε φορά εχουμε σημαντικές εξελίξεις στην πολιτική σκηνή καθώς οι ηγέτες παίρνουν κάποια ρίσκα.
Ο 5οςοίκος συνδέεται με τα παιδιά, τους νέους, τους τόπους αναψυχής, τον τρόπο που διασκεδάζει ο λαός, όπως καταλαβαίνετε ενας μήνας διακοπών για τον περισσότερο κόσμο στον πλανήτη, τα αθλητικά δρώμενα μιας και εχουμε Ολυμπιακούς Αγωνες του Ρίο, είναι οι διπλωμάτες και οι πρέσβεις, είναι οι κοινωνικές υποθέσεις, οι επίσημες τελετές. Οπότε θα επηρεαστούν αυτά τα θέματα η θα συμβούν γεγονότα που θα συνδέονται με αυτα.
Σημαντικο είναι η επιστροφή του Αρη μέσα από το ζώδιο του Τοξότη σχηματίζοντας την σύνοδο ξανά Αρη/Κρόνου επηρεάζοντας τις εξελίξεις στην χωρα μας και την περιοχή του Αιγαίου, δινωντας και αυτή το στιγμα της από τον Φλεβάρη. Είμαστε μερικές ημέρες η και ωρες αφού το γράφω τώρα, μετα το μαϊμού-πραξικόπημα (φαινετε ότι η αντίθεση Δια/Πωσειδωνα δίνει γεγονότα που στηρίζονται στην απατη ) στην Τουρκία και ποιος ξέρει τι άλλο, αφού τώρα που γραφώ, ολοκληρώνω τον Αύγουστο για να φύγω και εγώ μερικές ημέρες μακριά από τις εργασίες μου. 
Σαφώς αυτό ολο δεν είναι τυχαίο, στοχεύει προς την χωρα μας και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί το επόμενο χρονικό διάστημα. Η κίνηση αυτή θα φέρει πολλά γεγονότα, μάλιστα τώρα θα αρχίσουν όλα και θα κορυφωθούν με την πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου. Η νεα σελήνη στον Καρκινο, της 4ης Ιουλίου, μαζί με το σχηματισμό του Yod,που εκτόξευσε αυτήν την ενέργεια, με την αντίθεση Ηλιου/Πλούτωνα και το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα να επανεργοποιειται, πυροδοτώντας όλα αυτά, ενώ σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η αύξηση εντάσεων στις ελληνοτουρκικές διπλωματικές σχέσεις ισως με απρόσμενες εξελίξεις.
Η νέα σελήνη Αύγουστου, λοιπόν, είναι πολύ παρόμοια με εκείνη της προηγούμενης εχουμε δηλαδή μια θετική σχέση της νέας σελήνης με το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα. Αυτή η σημαντική οψη της απογοήτευσης, ενοχής και φόβου είναι εμφανής στα πρόσφατα νέα φεγγάρια, καθώς και στα επόμενα που θα έρθουν.
Η Νέα σελήνη Αύγουστου είναι η τελική νέα σελήνη πριν από την ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου. Η νέα Σελήνη στον Λεοντα τριγωνίζει τον Κρόνο και επιτρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, αλλά και να κάνετε σκληρή δουλειά ώστε να προετοιμαστείτε για πιθανούς δύσκολους καιρούς που θα έρθουν, που αυτο κάνει τον φετινό Αυγούστο καπως διαφορετικό από τους αλλους κι αυτό διότι ο περισσότερος κόσμος κανονικά είναι σε διακοπές και δεν ασχολείται με σοβαρά θέματα.
Η επιρροή της νέας σελήνης διαρκεί για τέσσερις εβδομάδες μέχρι την επόμενη νέα σελήνη, στην περίπτωση αυτή, μεχρι την ηλιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου 2016. Είναι η καλύτερη περίοδος για την πραγματοποίηση μιας νέας αρχής και για τα νέες εργασίες που ξεκινούν κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων της νέας σελήνης. Αυτή η φάση της σελήνης διαρκεί από τις 2 έως 18 Αύγουστου, δηλαδή μεχρι την σεληνιακή έκλειψη.
Η νεα σελήνη στην 10 ° 57 ‘ μοιρα του Λέοντα συνδέεται άμεσα με το τετράγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα. Αυτό είναι ένα σπάνιο φαινόμενο διότι, αν κάθε νέα σελήνη παρουσιάζεται στο ακόλουθο ζώδιο, κινείται μόνο 28 ° μπροστά από την προηγούμενη δηλ. περίπου μένει πίσω κατά 2 °. Θα περιμέναμε ένα μεγάλο σχηματισμό μεταξύ των μεγάλων εξωτερικών πλανητών για να μετακινηθεί προς τα εμπρός μέσα από το ζωδιακό κύκλο, αλλά ο Κρόνος έχει κινηθεί προς τα πίσω αυτή τη στιγμή, με έναν μέσο όρο 2 ° ανά μήνα.
Αυτός ο ισχυρός δεσμός μεταξύ των προσφάτων νέων φεγγαριών και τετραγώνου Κρόνου- Ποσειδώνα μπορεί εύκολα να κατανοηθεί βλέποντας την εξής σειρά χαρτών που αναφέρονται παρακάτω:
  • ·         4 Ιουνίου, νέα σελήνη
  • ·         4, Ιουλίου νέα σελήνη
  • ·         2 Αυγούστου νέα σελήνη
  • ·         1 Σεπτέμβρη ηλιακή έκλειψη
Η νεα σελήνη Ιουνίου ήταν απέναντι από τον Κρονο φέρνοντας την διάλυση μιας σχέσης η συνεργασίας, τη σφαγή στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Φλόριντα του Ορλάντο και το Brexit. Η νεα σελήνη του Ιουλίου αλλα και του Αυγούστου θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια τουλάχιστον σε προσωπικο επίπεδο, που σχετίζονται με το τετράγωνο του Κρόνου-Ποσειδώνα. Η ηλιακή έκλειψη Σεπτεμβρίου όμως τετραγωνίζει τον Κρόνο και επιστρέφει στην ενοχή και τον φόβο. Οπότε κάντε ένα διάλειμμα.
Η Νέα Σελήνη Αύγουστου, τριγωνίζει όμως τον Κρόνο προσφέροντας μάθηση, γνώση και πρακτικούς τρόπους για την αντιμετώπιση τυχόν δυσκολίων που προκαλούνται από το περιβόητο τετράγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα. Θα είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν απτά αποτελέσματα από ό, τι στις προηγούμενες τέσσερις εβδομάδες, από την νέα σελήνη της 4ης Ιουλίου. Αυτή η νέα Σελήνη τριγωνίζει και τον Ποσειδώνα που απαιτείται περισσότερη ευφάνταστη προσέγγιση και προσφέρονται λιγότερο απτά αποτελέσματα.
Η οψη τρίγωνου που εμφανίζεται στη νέα σελήνη, είναι σχεδόν ταυτόσημη με την οψη της νέας σελήνης, της 4ης Ιουλίου. Αποτελεί ουσιαστικά τη μάθηση αλλα και την ανάπτυξη μέσω ενός μηχανισμού κρίσης:
Τετράγωνο οψη σύγκρουση → χιαστί οψη προσπάθεια για λύση → τρίγωνο Εναρμόνιση
Η μόνη διαφορά μεταξύ του Ιουλίου και του Αυγούστου είναι η κατεύθυνση περιστροφής του μηχανισμού αυτού, αριστερόστροφη, ή προς τα εμπρός μέσα από το ζωδιακό κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες ανακαλύψεις αλλα και γεγονότα μπορεί να γίνουν τώρα με γρήγορο ρυθμό. Τα γεγονότα θα τρέχουν παγκοσμίως με ξέφρενο ρυθμό. Παρέχει ωστόσο την απαραίτητη διορατικότητα όταν οι κρίσεις εμφανίζονται. Συγκρίνετε αυτό με την νεα σελήνη της 4ης Ιούλιου με ανάδρομη περιστροφή όπου πολλές εμπειρίες απαιτούνται για να επιτευχθεί η αναγκαία μάθηση -γνώση και ανάπτυξη.
Το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα είναι η σύγκρουση ή το δράμα που προκαλείται αφήνοντας ένα συγκεκριμένο πρόβλημα να φουντώσει σε οποιοδήποτε επίπεδο. Θα μπορούσε να είναι ενας χωρισμός, διαίρεση η διάσπαση, διαμελισμός ,όπως θέλετε πείτε το, οπισθογυρίσματα ή κάποια απογοήτευση η οποία γίνεται χειρότερη από την ενοχή, ανησυχία, κατάθλιψη ή την παράνοια, που έχουν σχέση με τον 11/8οοικο. 
Οι οίκοι αυτοι ως γνωστόν συνδέονται με τις συντάξεις, το χρέος, τα δάνεια, τη φορολογική πολιτική, τους θανάτους, είναι οι σύμβουλοι του αρχηγού ενός κράτους · το FBI και η CIA και όλοι οι κλάδοι της κυβέρνησης που εμπλέκονται στη συλλογή δεδομένων, την επιβολή του νόμου. Ο 11ος οίκος συνδέεται με τις τοπικές κυβερνήσεις και κοινοβούλια, τους εθνικούς στόχους, οι οργανισμοί οπου ένα κράτος είναι μέλος όπως ο ΟΗΕ η το ΝΑΤΟ κ.α. η αεροπορία, δημόσιες γιορτές και επίσημες τελετές.
Οι ψυχολογικοί φόβοι όμως μπορεί να είναι τόσο ισχυροί ώστε να γίνουν εξουθενωτικοί, γεγονός που καθιστά ακόμη δύσκολο στο να διορθωθεί το πρόβλημα. Υπομονή και εστίαση στα βασικά απαιτείται. Θα πρέπει να γίνετε πιο πρακτικοί και να έχετε μια πιο αμυντική προσέγγιση στη ζωή και να μην είστε υπερβολικά αισιόδοξοι.
Το τρίγωνο Ηλίου-Κρόνου φέρνει επιτυχία και αναγνώριση από προηγούμενες προσπάθειες. Θα πρέπει να αισθάνεστε καλά ισορροπημένοι και καλά εστιασμένοι επάνω στην επίτευξη των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Άλλους τομείς της ζωής σας, δεν χρειάζεται να υποφέρουν από την ισχυρή ηθική εργασίας και την αποφασιστικότητά σας. Οι σχέσεις με τους άνδρες και τους ανωτέρους θα είναι σοβαρές, πρακτικές και ωφέλιμες. Πολύτιμη καθοδήγηση μπορεί να προέλθει από υπερήλικες και τους ηγέτες μιας οποιαδήποτε ομάδας.
Μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη, αλλά χωρίς κάποιο πρόσθετο άγχος. Η προαγωγή στη δουλειά είναι μια άλλη δυνατότητα. Η νέα σελήνη θα πρέπει να φέρει ευαρέσκεια, ικανοποίηση και υψηλότερη αυτοεκτίμηση. Μεταδώστε τις γνώσεις σας στη νέα γενιά και κοιτάξτε μέσα σας για σοφία και τις εμπειρίες σας.
Θυμηθείτε, ότι αυτή η τελική νεα σελήνη πριν από την ηλιακή έκλειψη της  1ης Σεπτεμβρίου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εστίαση και την αποφασιστικότητά σας για να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες. Δεν θα μπορέσετε να κάνετε η να πάρετε μια ανόητη απόφαση η προσέγγιση για να καθαρίσετε την ακαταστασία στη ζωή σας στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια νέα αρχή.
Θυμηθείτε, ότι η επερχόμενη ηλιακή έκλειψη ενισχύει το τετράγωνο Κρόνου- Ποσειδώνα καθώς επίσης ενισχύει τα θέματα απογοήτευσης, ενοχής και φόβου. Η νεα σελήνη Αυγούστου είναι ιδανική για σκληρή δουλειά και προετοιμασία για πιθανές δύσκολες ημέρες που θα έρθουν. Σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πόρους, ενέργεια ώστε να προχωρήσετε μπροστά.
Δεν υπάρχουν απλανείς αστέρες εντός της σφαίρας της νέας σελήνης για τον Αύγουστο του 2016, αλλά υπάρχει και ενας ενδιαφέρων αστεροειδής για τους αναγνώστες που τους αρέσουν τα πρόσθετα και η επιπλέον γνώση. Στην 11º 42 του Λεοντα υπάρχει ο αστεροειδής Σίβα (1170), το όνομά του προέρχεται από τον Ινδουιστικό θεό Σίβα, που είναι ο προστάτης θεός της γιόγκα, του διαλογισμού και των τεχνών.
Λέγεται ότι ο Σίβα, είναι η ουσία του ιερού αρσενικού … Υπάρχει όμως στην πραγματικότητα ο αστεροειδής Σίβα, που σύμφωνα με την εμπειρική αστρολογία, έχουμε βρεθεί σε ένα εξαιρετικά ισχυρό σημείο του χάρτη και με σημαντικές διελεύσεις σε αυτόν, σηματοδοτεί μια λαμπρή εποχή για να φτάσουμε στα βάθη του ιερού αρσενικού. 
Ο Σίβα είναι ένας από τους κυριότερους θεούς της Ινδουιστικής θρησκείας, μια από τις μορφές του Τριμούρτι. Κατά την παράδοση Σμάρτα, είναι μια από τις πέντε μορφές του θεού. Στη διδασκαλία άλλων δογμάτων, ο Μπράχμα, ο Βισνού και ο Σίβα αντιπροσωπεύουν τις τρεις κύριες μορφές της θεού στον Ινδουισμό και αποτελούν το Τριμούρτι. 
Ο Μπράχμα είναι ο δημιουργός, ο Βίσνου είναι ο διατηρητής και ο Σίβα είναι ο καταστροφέας ή ο μετασχηματιστής. Σύμφωνα με τον Gavin Flood, ειδήμονα σε θέματα της ινδουιστικής θρησκείας, “Ο Σίβα είναι θεός της ασάφειας και του παραδόξου”, καθώς δεν αντιπροσωπεύει μόνο την εκδικητική πλευρά του θεού
Γι’ αυτό και στο πρόσωπό του συνυπάρχει η δημιουργικότητα και η καταστροφή, η συμπάθεια και η ωμότητα.
Αλλα σημαντικά που βλέπουμε στον χάρτη είναι τα εξής
Αρης-Toliman– δίνει φυσική αντοχή, μεγάλη ψυχική δύναμη, είναι θετικος για ομιλητές ή συγγραφείς, ωστόσο έχει μικρή σημασία.
Το μεσοδιαστημα Ηλιου-Σελήνης είναι πιθανο να δούμε νεα κόμματα, νέες συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, έχουμε ήδη δει μερικα και στην χωρα μας.
Το τετράγωνο Ερμή -Αρη-δημιουργεί εντάσεις και φασαρίες, διενέξεις και παρεμβάσεις σε επικοινωνιακο επίπεδο. Μπορεί να είναι στρατιωτικά οχήματα, αλλά δείχνει και αποφασιστικότητα, απερισκεψία, γρήγορη δράση.
Ο Ερμής στο μεσοδιαστημα Ουρανού –Πλούτωνα- ειδήσεις για μεγάλες εντάσεις, βια, φανατισμό, τρομοκρατία, ατυχήματα, αναστατώσεις, ανατροπές η ειδήσεις ξαφνικές που σχετίζονται με ανατροπές.
Το τετράγωνο Αφροδίτης -Αρη- έντονα συναισθήματά – αμεσότητα από τους άλλους- λεηλασία ή θύματα με ευπαθείς π.χ. κατά τη διάρκεια μιας καταστροφής, ξαφνικά ξεσπάσματα, εκρήξεις βίας.
Σε σύγκριση με το ωροσκόπιο της χωρας μας, το τετράγωνο Ερμή -Αρη θα επηρεάσει σε πολιτικο επίπεδο κατά τον τρόπο που αναφέραμε πιο πάνω, επίσης χρειάζεστε τεράστια προσοχή στις συμφωνίες, στην εξωτερική πολιτική με τις γείτονες χωρες, οσο αφορά τις ενέργειες μας.

Το τετράγωνο Σελήνης –Δια συνδέεται με εντάσεις και απώλειες, σε σχέση με την επιχειρηματικότητα, την κερδοσκοπία και απώλειες στο χρηματιστήριο. 
Η αντίθεση Δια-Αφροδίτης θα συνεχίσει να επηρεάζει αρνητικά τον τουρισμό και το προσφυγικό, η σύνοδος Αρη-Κρονου με λίγες μοίρες διαφορά ξανά θα επηρεάζει τον 7οοικο της χωρας στον Τοξότη αφού τώρα ο Αρης είναι σε ορθή πορεία ξαναεπεστρεψε στο ζώδιο αυτο, ο Πλούτωνας μας δείχνει ότι επηρεάζει ξανά τον 8οοικο σε μια καθολου ευάρεστη μοιρα που είναι η 15η του Αιγόκερω και ο Ουρανος τον 12ο οικο. 
Αστροχαρτογραφικα βλέπουμε Αρη, Πλούτωνα και Ουρανο να παίρνουν μέσα από την Ελλάδα στην νεα σελήνη Αυγούστου στον Λεοντα.  

Προβλέπονται απρόβλεπτες εξελίξεις στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χωρας μας, το επόμενο διάστημα με την  πανσέληνο του Ιουλίου, στον Αιγόκερω και τη νεα σελήνη βέβαια, στο ζώδιο του Καρκίνου, ενώ ταυτόχρονα εχουμε και ένα πολύ ισχυρό τετράγωνο Ηλιου/Δήμητρας, γνωστή ως Ceres, δημιουργώντας πολιτική αστάθεια για άλλη μια φορά. Μην ξεχνάμε ότι ο Αιγόκερως δημιουργεί ανατροπές σε σχέση με ηγέτες, ενώ πέρυσι είχαμε και capital controls, δημοψήφισμα και εκλογές στον άξονα αυτο.
Το ισχυρο αυτό τετράγωνο που θα σχηματιστεί με τον αστεροειδή Ceres, θα δείξει το σκληρό πρόσωπό του με σοβαρές επιπτώσεις στην πολιτική , την απάτη και την αύξηση της εγκληματικότητας και των βιασμών. Το τετράγωνο αυτό συνήθως βγάζει τον στρατό στους δρόμους για τη στήριξη των αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας. Είναι το τετράγωνο της εμμονής με την εξουσία και το χρήμα, της απληστίας και του ναρκισσισμού. Θέματα εδώ μπορεί να είναι η απώλεια, η κατάχρηση εξουσίας και ο πόνος. 
Η πολικότητα του τετραγώνου αλλα και της αντίθεσης μεταξύ αυτών των δυο,  κάνει η εν λόγω οψη αρκετά ακραία, με τη θερμότητα του ήλιου να πραγματοποιεί όντως μια επιτυχία που μπορεί όμως και να κάψει. 
Οι όψεις αυτές μπορεί να δείξουν αν υπάρχουν κι αλλοι παράγοντες, εθιστικές τάσεις, και οι όψεις με την Ceres μπορεί να συμβάλουν στην κατάχρηση ναρκωτικών. Η οψη τετραγώνου Ηλιου/Ceres ήταν και εκεί όταν ο τιτανικός χτύπησε σε παγόβουνο, όπως σε χάρτες διασημοτήτων που βίωσαν ακραίες καταστάσεις. Η οψη αυτή θα επηρεάσει και την Τουρκία, οπου εκεί δυστυχώς θα υπάρξουν σημαντικές επιπτώσεις της αλαζονικής πολιτικής του Ερντογάν, από ότι φαντάζετε, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλα οσο νομίζει.
Αρης και Πλουτωνας και Ουρανος θα επηρεάσουν την χωρα μας, καθώς επηρεάζουν τον πάνω μέρος του χάρτη, ενώ η νεα σελήνη Αυγούστου θα επηρεάσει και την Αμερική αλλα και την Ευρώπη ολόκληρη.Υπαρχει θετικη ενδειξη επισης για μεγαλη σεισμικοτητα στην περιοχη μας.
Ας ρίξουμε μια ματιά στις εξισώσεις..
* Σημαντικές ανακοινώσεις – Αλληλεπιδράσεις με ανεξάρτητους επαγγελματίες – συζητήσεις σχετικά με επίσημα θέματα – ανακοινώσεις με τη ελίτ – Διάλογοι που αφορούν δημόσιες υποθέσεις – Επίσημες εντολές – Μετάδοση σχετικά με τις σκέψεις ανωτέρων – 
Μετασχηματισμοί ή μετατροπές- Ανατρεπτικές ή σοκαριστικες καταστάσεις
Συγκρατημένη επιτυχία – Capital Control– Περιορισμένη καλή τύχη – θλίψη – Περιορισμός περιουσιακών στοιχείων – Μειώσεις σχετικά με χρήματα ή εισόδημα
Προβλήματα που σχετίζονται με εξαπάτηση- Η διαρκής αγωνία ή αβεβαιότητα ή αστάθεια-
Εμπόδια – Περιορισμοί στην εργασία – καταλήξεις σχετικά με την εργασία – – Καταπίεση – Καταστροφή – μπλόκα – ακινησία- Θάνατοι
* εκπλήξεις γεγονότα που σχετίζονται με την ανεργία – εντάσεις – διαταραχές -Καταστολή – Καταπίεση – Καταστροφή – Αποκλεισμοί -περιορισμένοι παράγοντες που επηρεάζουν την αυτοδυναμία και ανεξαρτησία- Έντονες πολιτικές συζητήσεις
Άσκηση εξουσίας ή επιρροής- μεγάλης κλίμακας διευθετήσεις σε θέματα εργασίας με μεγάλο αντίκτυπο αλλα και στις δημόσιες δραστηριότητες- εργασίες σε πολιτικές ή διοικητικές ρυθμίσεις –
χυδαιότητα – υστερία – αυτοκτονικές τάσεις – σκληρή – καταστροφική ενέργεια. Οι εργασίες που αφορούν τεχνικά θέματα ή ασάφειες-εκπλήξεις ή τα γεγονότα που σχετίζονται με την αεργία-Οι εντάσεις που σχετίζονται με ανεπάρκειες στην εργασία-ζημιές που σχετίζονται με ρήγματα ή διαρρήξεις-διακοπή της λειτουργίας ή διαταραχές που σχετίζονται με βλάβες, ζημιές ή τραυματισμούς.
Έκτακτη σύγχυση – Μεγάλες απογοητεύσεις ή εξαπατήσεις – Σημαντικές απώλειες – Άρνηση σχετικά με τις αρχές – Ανίκανη ηγεσία – Επίσημη εξαπάτηση
Οικονομικοί περιορισμοί-Εμπόδια που σχετίζονται με την επιτυχία με τους εταίρους
Συνεχής ανησυχίες ή φόβοι – απώλειες – Βαθιά συναισθηματική θλίψη – Μειώσεις που αφορούν τη δημόσια στέρηση – Ανεπάρκειες – Παραίτηση
Τελματικες καταστάσεις – υποτίμηση της γης ή ακινήτου
Εκτεταμένη ρύπανση των υδάτων – Τοξικά- Επιβλαβείς αναθυμιάσεις – Εκτεταμένες ασθένειες – διάδοση μολυσματικών ασθενειών – Ελονοσία
Εμπόδια για αυτοδυναμία και ανεξαρτησία -Σημαντικές αυξήσεις που αφορούν απώλειες – Σημαντικά δυσμενείς καταστάσεις που επηρεάζουν τις αλλαγές ή την ανάπτυξη – Σημαντική αποσύνθεση ή παρακμή –Αναλύσεις που αφορούν την ηγεσία – ανικανότητας που σχετίζονται με την ηγεσία – Αυξήσεις που αφορούν την κυβερνητική διαφθορά – Σημαντικές πτώσεις
Ημέρες ή χρόνια σημαντικά προβλήματα
Ζημιές που αφορούν ξαφνική ρήξη – Σεισμοί
Διατάραξη ελπίδων – απογοήτευση – Η αποξένωση
~ Like Share Tag Comment ~ ~