ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ-18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

στις
Μια  έκλειψη σελήνης-πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί τον φετινό Αυγούστο, συγκεκριμένα στις 18 Αυγούστου, 2016 στον άξονα Λεοντα-Υδροχόου, στις 11:26:30 το πρωί, ωρα Ελλάδος. Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει τα ζώδια του Ταυρου, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, στον 4οοικο του ηλιακού ωροσκοπίου. 
Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει τον 10οοικο της χωρας μας. Η έκλειψη θα είναι στις 25 μοίρες του Υδροχόου, Μοίρα της Τύφλωσης— Χαοτικοί και μπερδεμένοι στόχοι που οδηγούν προς τον κίνδυνο.Η έκλειψη αυτή έχει ωροσκόπο την 4η μοιρα του Σκορπιού.“Ενας θυελλώδης άνεμος καταστρέφει ένα δάσος που καλύπτεται με ώριμο σιτάρι.”Η 4ητου Σκορπιού, έχει χαρακτήρα εξτρεμιστικό, απερίσκεπτο και καταστρεπτικό χαρακτήρα. Αυτός ο βαθμός περιγράφει όλα τα είδη των ατυχιών από φυσικές καταστροφές ή πολιτικές αναταραχές. Παρά το γεγονός ότι κάποιος εργάζεται σκληρά, οι προσπάθειες παραμένουν αντιπαραγωγικές, διότι τα έργα δεν είναι καλά προετοιμασμένα. 

Για να ξεκινήσω από τους ανθρώπους, θα επηρεάσει τις ερωτικές σχέσεις, την ψυχαγωγία, και τις μετακινήσεις.
Η έκλειψη αυτή καλλιεργεί κινδύνους που αφορούν τις σχέσεις μεταξύ κρατων, διεθνών οργανισμών και συμφερόντων. Καλο θα ήταν να αποφύγετε τους πολυσύχναστους χώρους, κάθε καινούργιο επιχειρηματικό ξεκίνημα και εν γένει φροντίστε να μην αφήνετε περιθώρια δράσης σε σφετεριστές και υπόπτους ανθρώπους.
Πριν προχωρήσω στην ανάλυση, ας επαναλάβω τι σημαίνει ο 4ος οίκος και ο 10ος  για τους καινούργιους αναγνώστες.
Η έκλειψη θα επηρεάσει θέματα του 4ου οίκου. Ο 4ος οίκος, είναι οι ρίζες μας , η οικογένεια και η πατρίδα. Είναι πολύ σημαντικός οίκος και ανήκει σε αυτούς τους οίκους που ονομάζουμε γωνιακούς (1ος -4ος -7ος -1ος ). Το τέλος όλων των πραγμάτων όντας ένας από τους πιο μεταφυσικούς οίκους . Θα επηρεαστούν θέματα και συνδέεται με την ακίνητη περιουσία μας, τα χωράφια, σπίτια, την γη, τους κρυμμένους θησαυρούς στο έδαφος, το έδαφος ενός κράτους. Είναι οι Δήμοι, πόλεις, ορυχεία, Τάφοι. Ο 4ος οίκος δηλώνει ό,τι έχει σχέση με τα κτίρια και τη γη, τη σοδειά της γης, τη γεωργία, το υπέδαφος, τα ορυχεία, οι σεισμοί και οι καιρικές συνθήκες. Είναι τα έσοδα από εδαφικές εκτάσεις, τα δημόσια κτίρια. Είναι η αντιπολίτευση (ο 10ος είναι η κυβέρνηση).        
Ο 10οςοίκος είναι πάρα πολύ σημαντικός , δείχνει τον αρχηγό του κράτους, τον πρόεδρο της δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό, τα δημόσια πρόσωπα, την υψηλή κοινωνία. Για τις χώρες που έχουν βασιλεία δείχνει το βασιλιά. Γενικά είναι η ανώτατη αρχή και τα πρόσωπα που έχουν ισχυρή θέση σε ένα κράτος. Εξουσιάζει και την τιμή και την φήμη της χώρας. Τα βασίλεια, εξουσία, αρχηγοί κρατων, οι ευγενείς, οι τιτλούχοι , η ελίτ. Η τιμή του προϊόντος. Πρωθυπουργός, Κυβέρνηση, Βασιλιάς και βασιλική οικογένεια, Πρόεδρος, Δημόσια πρόσωπα. Και αυτος είναι ο οίκος που θα επηρεαστεί από την έκλειψη αυτή στο ωροσκόπιο της χωρας μας που είναι στον Υδροχόο.
Το ζώδιο του Υδροχόου συνδέεται με τους Υπολογιστές και την τεχνολογία δικτύων ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρικών δικτύων, με τις Ομάδες Εθνικών στόχων και Ικανοτήτων, με τα ιδανικά του έθνους, είναι η επένδυση προς το συμφέρον όλου του λαού της. Το κοινοβούλιο, η τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι η πρόοδος, η αλλαγή αναλογα στον οικο που γινετε οπως ο 4ος, το μέλλον, ο ανθρωπισμός. Η Σελήνη στον Υδροχόο όμως έχει κυβερνήτη τον Ουρανο που βρίσκεται στον 6ο και τον 9ο οικο. Οπότε θα αλλάξει τις συνθήκες διαβίωσης μας, ο ρυθμός της καθημερινότητας μας θα αλλάξει, θα επηρεάσει θέματα υγείας, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τα εργασιακά, τα σώματα ασφαλείας, τον στρατο, θέματα θρησκείας, παιδείας, δικαιοσύνης και εξωτερικής πολιτικής. Μια πανσεληνος στον ζωδιο αυτο δημιουργει παντα αναταραχες και εξελιξεις σε παγκοσμιο επιπεδο.
Ξεκινάω λοιπόν, η σεληνιακή έκλειψη Αύγουστου, 2016, είναι πολύ θετική και συναρπαστική για αλλαγές όμως σε προσωπικο επίπεδο. Νέες ανακαλύψεις και σχέσεις θα σας στείλουν σε μια ειδική αποστολή ώστε να κάνετε σχέδια για ένα καλύτερο μέλλον. Η Σεληνιακή έκλειψη δεν θα παράγει οποιαδήποτε σκιά πάνω από τη σελήνη οπότε πρόκειται να ενεργήσει περισσότερο σαν μια κανονική πανσέληνος που θα διαρκέσει για 14 ημέρες. Αυτό το χρονικό διάστημα είναι αρκετό καιρό για να τελειώσει η δέσμευση των εκκρεμοτήτων των τελευταίων έξι μηνών και να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για ένα ολοκαίνουργιο κύκλο εκκίνησης εκλείψεων και εργασιών απο την 1η Σεπτεμβρίου.
Όπως όλα τα πλήρη φεγγάρια, η μείζονα πλανητική οψη μιας σεληνιακής έκλειψης είναι η αντίθεση Ηλιου-Σελήνης. Αυτό εστιάζει την προσοχή σας στο σπίτι σας, την οικογένεια και τις σχέσεις όλων των ειδών. Καθώς οι σεληνιακές ιδιότητες των συναισθημάτων και των ενστίκτων φτάνουν στο αποκορύφωμά τους σε μια πανσέληνο, μπορείτε να έχετε μια αντικειμενική και ισορροπημένη άποψη για τις προσωπικές σας σχέσεις. Όντας σε επαφή με τις δικές σας ανάγκες και προθέσεις, και εκείνων των άλλων, μπορείτε να δείτε καθαρά τυχόν ανισορροπίες που προκαλούν δυσαρμονία.
Η Σεληνιακή έκλειψη θα φέρει την ισορροπία. Τα έργα που ξεκίνησαν πριν από δύο εβδομάδες τώρα μπορούν να τελειοποιηθούν ή έχουν ολοκληρωθεί, είναι η εποχή της συγκομιδής. Επίσης, αυτή είναι η τελική φάση της σελήνης σε ένα κύκλο εκλείψεων που ξεκίνησε με την ηλιακή έκλειψη  Μαρτίου του 2016. Τυχόν μείζονα θέματα ή στόχους στη ζωή σας που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, επιδιώξτε την οριστικοποίηση τους πριν από την ηλιακή έκλειψη  της 1ης Σεπτεμβρίου.
Η σεληνιακή έκλειψη στις 25 ° 51 του ‘Υδροχόου δεν θα είναι κάτω από την επίδραση τυχόν σημαντικών απλανών αστέρων ή αστεροειδών. Υπάρχουν όμως μερικές ενδιαφέρουσες πλανητικές όψεις για να μιλήσουμε.
Το  εξάγωνο Σελήνης -Ουρανού ενεργεί σε αρμονία με το τρίγωνο Ηλιου/ Ουρανού για να φέρει τονωτικές εμπειρίες, εκπλήξεις εκδηλώσεις και συναρπαστικές αλλαγές. Οι ανισορροπίες στις σχέσεις και οι πολικότητες στη ζωή μπορεί να συμφιλιωθούν με τη χρήση μεγαλύτερης ευαισθητοποίησης, την πρωτοτυπία και τον πειραματισμό.
Η αυξημένη διαίσθηση και φλασιες διορατικότητας που εχουμε ισως έχετε οδηγούν στην αυτο-ανακάλυψη αλλα και σε αποκαλύψεις. Σε συνδυασμό με την αυξημένη αυτοπεποίθηση αυτό σας επιτρέπει να εκφράσετε τη μοναδική ή ιδιόμορφη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Θα αισθανθείτε σαν να προσπαθείτε να δοκιμάστε κατι νέο ,εγκαταλείποντας τη ζώνη άνεσής σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με κάποιους επιπλέον ανθρώπους. Οι παλιές σχέσεις μπορεί να ανανεωθούν επιτρέποντας μεγαλύτερη ατομική ελευθερία. Παλιές σχέσεις μπορούν να ανανεωθούν με απροσδόκητες συναντήσεις ή μέσω των επαφών μας στο Διαδίκτυο. Τυχαίες συναντήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε άμεση έλξη και νέες φιλίες ή ειδύλλια.
Στην σεληνιακή έκλειψη εχουμε παλι τον σχηματισμό ενός Yod μεταξύ Δια, Σελήνης και Ουρανού. Το Yod όπως εχω εξηγήσει και ξανά τον χειμώνα οπου το είδαμε άλλες δυο φορές και μια πρόσφατα τον Ιούλιο, σημαίνει μια ειδική καρμική αποστολή που πρέπει να ολοκληρωθεί, προκειμένου η ψυχή μας να εξελιχθεί. Το Yod  αυτό σχηματίζεται αναμεσά στον Δια, Σελήνη και Ουρανο.
Οι αλλαγές, νέες σχέσεις, η υψηλότερη αυτογνωσία και οι ιδέες που προκύπτουν από το εξάγωνο Σελήνης-Ουρανού δημιουργούν αυξημένο άγχος και ένταση. Οι όψεις χιαστί επικεντρώνονται σε αυτή τη νευρωτική και ασταθή ενέργεια στο σημείο δράσης του Yod. Είναι μέσω του Ερμή και του Δία που μπορεί να εκδηλωθεί όλη αυτή η τρελή ενέργεια με μια σταθερή και χρήσιμη μορφή.
Η σύνοδος Ερμή-Δία φέρνει καλά νέα, αισιοδοξία και ευτυχία. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο ανοιχτόμυαλοι, γενναιόδωροι και κοινωνικοί. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία , ένα καινούργιο προτζεκτ και να δώσετε  η να μελετήσετε για εξετάσεις. Ταξίδια και διακοπές ευνοούνται. Η κοινωνική γοητεία, τακτ και η διπλωματία μπορούν την κατάλληλη στιγμή να επιλύσουν τις διαφορές. Αγορές και πωλήσεις πρέπει να στραφούν προς το κέρδος και μπορείτε να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας.
Το να κάνουμε σχέδια για το μέλλον ευνοείται, αλλά μην ξεχάσετε να διασκεδάσετε και λίγο. Η συζητήσεις με φίλους η το να κάνετε νέους φίλους, θα είναι εύκολο, λόγω της θετικής ενέργειας σας. Οι όψεις αυτές θα βοηθήσουν καπως το να ξεφύγετε από την σκιά του τετραγώνου Κρονου/Πωσειδωνα, να κάνετε χώρο στο μυαλό σας και να χρησιμοποιήσετε την θετική σκέψη και τις νέες ευκαιρίες.
Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι η ισχυρότερη οψη στην σεληνιακή έκλειψη Αύγουστου, εκτός από την ίδια την έκλειψη. Ίσως η καλή είδηση που βγαίνει είναι η  ειδική αποστολή που έχει να κάνει με μεγάλες βελτιώσεις και αλλαγές στην ζωή μας.
Οι υπόλοιπες όψεις που βλέπουμε είναι κα παλι η σύνοδος Αρη/Κρόνου στον Τοξότη και θα επηρεάσει τα χρηματιστήρια και την οικονομία, το τετράγωνο Αρη/Πωσειδωνα που συνδέεται με την εκμετάλλευση, την κατάθλιψη, την ασθένεια, την ανικανότητα, το τετράγωνο Αρη/Βορείου δεσμού με τις  συγκρούσεις σε συνεργασίες, το τετράγωνο Κρόνου/δεσμού με τις απώλειες, την διάσπαση, τους περιορισμούς, την έλλειψη προσαρμογής.
Η μερική έκλειψη στον Υδροχόο κυβερνάται από τον Ουρανο. Ο Υδροχόος προωθεί τις ανθρωπιστικές αρχές, καθώς και τη γνώση και τις υπηρεσίες που παρέχονται σε όλη την ανθρωπότητα. Ο Υδροχόος συνδέεται με την ευρεσιτεχνία και την τεχνολογία, την αεροναυπηγική και τα διαστημόπλοια, τις εργατικές οργανώσεις, επαναστάσεις, απεργίες, ταραχές, και εκρήξεις ποσο μάλλον όταν εχουμε και τον σχηματισμό ενός Yod με τον Ουρανο να συμμετέχει σε αυτο.
Η ενέργεια του Ουρανού είναι σπασμωδική, απρόσμενη και συγκλονιστική, και συχνά φτάνει την ταχύτητα της αστραπής. Ο Κρόνος είναι ο συν-κυβερνήτης του Υδροχόου. Οι Εκλείψεις στα ζώδια του αερα, ειδικά το 2017, θα φέρουν κοινωνιολογικές αναταραχές, εξεγέρσεις, καταστροφικές καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους ή πανδημίες, διασπάσεις κόμματων και αποστασίες, και αλλαγές στις συνθήκες που έχουν υπογραφτεί σε πολιτικο επίπεδο και συμμαχίες. Μερικές εκλείψεις στον Υδροχόο μπορεί να υποδηλώνουν μεγάλους σεισμούς. Τα ζώδια του αέρα έχουν πάντα πνευματικά κίνητρα. Η εκλειψη αυτη θα προετοιμασει το εδαφος για αυτα που θα ερθουν. Ειναι μια πανσεληνος παντα με εντασεις, υψηλη εγκληματικοτητα
Αλλα στοιχεία που βλέπουμε στον χάρτη είναι τα εξής…
* Σύνοδος Mizar -Αφροδίτης -Συνδέεται με τις πυρκαγιές μιας καταστροφικής έκτασης και τις μαζικές καταστροφές
* Ο Δίας στο μεσοδιαστημα Σελήνης / Ουρανού-Σκοπούς και στόχους σε μεγάλη κλίμακα, φιλοδοξίες. Καλή διαίσθηση, όραμα, ένα τυχερό χέρι στις επιχειρήσεις. Ικανοποιημένες φιλοδοξίες, ξαφνική επιτυχία.
* Σύνοδος με Antares – Κρόνος -ο Παρατηρητής της Δύσης. Πνεύμα της περιπέτειας, πείσμα, τραυματισμούς, τιμητικές διακρίσεις, ξαφνική απώλεια, πείσμα, υποψίες, βια. Ενας συνδυασμός που υπάρχει από τον Ιούλιο.
*Ο Κρόνος στο μεσοδιαστημα Σελήνης / Ερμή-Επίλυση προβλημάτων με σοφία. Η ανάγκη για την υπομονή στον τρόπο σκέψης. Δύσκολη και αργή σκέψη. Η επιθυμία για την επίλυση προβλημάτων, τη συγκέντρωση, δύσκολο επιστημονικό έργο. Χωρισμός από το γυναικείο φύλο. Λαμβάνοντας άδεια, ένα ταξίδι.
*Ο Κρόνος στο μεσοδιαστημα Σελήνης / Δία
Η αδυναμία να είναι ευτυχισμένος, κοινωνικά μειονεκτήματα ή τραυματισμούς, αδιαφορία, αμέλεια, αδικία, εσωτερικές συγκρούσεις, να αποκοπεί από την ευτυχία, χωρισμός από γυναίκα. Επιτυχία μέσω ηλικιωμένων. Διαταραχές του ήπατος και της χοληδόχου κύστης.
Σε σύγκριση με τον χάρτη της Ελλάδος, επηρεάζεται ο 4ος οίκος και ο 10ος  οπου υπάρχει πόλωση μεταξύ των δυο, οπου και εξήγησα την σημασία τους πιο πάνω, μαζί με την σύνοδο Αρη-Κρόνου να συνεχίσει να προκαλεί τις σχέσεις μας με τα αλλα κράτη. Και το τετράγωνο Ουρανου-Πλουτωνα να δημιουργεί εντάσεις, παρασκήνιο και κατασκοπεία.
Ας δούμε λίγο τις εξισώσεις..
ανατροπές*αλλαγές σε σχέση με τους άνδρες- Ημέρες αλλαγών – θέματα σίτισης – Αντιμετώπιση μετατροπών ή μεταβολών – υποχρεωτικές μετατροπές
Διπλωμάτες-σημαντικά μυστικά  – Σημαντικη ή επίσημη εξαπάτηση – Μεγάλη αβεβαιότητα, ανασφάλεια, ή αστάθεια – έκτακτες ζημίες – 
Υπεράσπιση των ιδεών που αφορούν στην εξουσία – Αθλητισμός ραδιοτηλεοπτικών φορέων – Ειδήσεις σχετικά με αναγκαστικά μέτρα – σθεναρότητα ή αυθαιρεσία στις επικοινωνίες
Ένταση ή άγχος έναντι επίσημων θεμάτων – διαταραχές που σχετίζονται με επίσημα θέματα-
Ξαφνική ανασφάλεια ή αστάθεια που σχετίζονται με ενέργειες – διαταραχές που σχετίζονται με αναποφασιστικότητα ή αμφιταλάντευση – Αιφνίδιες λοιμώξεις – ξέσπασμα καταιγίδων
Μεγάλη επιτυχία μέσα από τον αθλητισμό, Ενέργειες που συμβάλλουν σε εκτεταμένη ένταση